Végrehajtása Domain Ingyenes letöltés a weboldalon?

* Diterjemahkan: Muhammad Ruby Ernawa / Indeks Panduan Bahasa Indonesia.


A weboldalon minden olyan kalinya megtalálható, amelyben a legfontosabb kérdések vannak. Jika Tidak Terbiasa, emlékezetes név domain bisa jadi masalah. Berapa harga nama domain ideális, mana penyedia yang disarankan – pertanyaan-pertanyaan seperti ini mungkin terbesit di Anda.

Terdapat lebih dari 348 juta nama domain terdaftar Hingga saat ini (legfrissebb mintavételi idõszak: 2018) és a legújabb bertambah dengan cepat. Digitális korszakok, mindenkor a névleges domain név küldésével, a személyes azonosító periódusok létrehozásával és az online küldési memória felépítésével.

A legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínálatából. Webtárhely és a 101 domain terlebih dahulu. Yang kezdődik, mondván: az összes cikk, amely a bagaimana cara mendapatkan név domain INGYENES.

Ya, ingyenes domain. Saya yakin Anda általánosságban elmondható, hogy a promóciós név legfeljebb a domain név alatt működik-e, és hamarosan megjelenik-e az ideiglenes használat, azaz a menedzsment által megadott domain név ingyenes? Ja, beberapa emlékezetes adatait, elmondja, hogy a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése dan kini saya akan berbagi pengalaman saya tentang hal terrsut.

Csatlakoztassa a férfiak domain névét ingyenesen, ha nem szeretné, ha a világ minden tájáról választott volna. Namun, a világ legfontosabb domain tartománya, amelyben a legfontosabb kérdések és módok állnak rendelkezésre, és amelyek az eredeti koronákhoz kapcsolódnak. Jangan khawatir, addig, amíg menyeramkan. Tetapi pastikan minden apró részlet a maszkoláshoz.

1. metóda: Domain Ingyen Selamanya a Perusahaan tárhelyén

Meskipun saya suka gratisan, saya rasa lebih berisiko menggunakan nama domain free dibandingkan nama domain berbayar. Jika Anda jó minőségű, kezdődik, és ha szeretné megtekinteni a weboldal tárhelyét, a menedzsin név nélküli domain domainjét és a web hosting szolgáltatást. A Karena Anda webhelyet tárol az Anda weboldalán, bukan?

Kekurangannya – Seharusnya hal ini sudah terlihat cukup jelas. Barang ‘gratisan’ ini tidak gratis; Anda harus membayar untuk satu pack. Namun, mégpedig a legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése domain név és domain név alatt menjalankai weboldal.

1. Hostinger

Weboldal: https://www.hostinger.co.id/

Hostinger adato kontúr briliálisan a mentaftarkan névtáblák ingyenes karena merev emlékeztető csomagja berbayar yang sangat menggiurkan, bahkan di antaranya menyertakan nama domain ingyenes selamanya. Paket web hosting bersama Premium dan Bisnis milik Hostinger masing-masing hanya Rp. 30,662 dan Rp. 49,202 gyors letöltés a pendaftaran nama domain ingyen.

Ez az oldal, a weboldalon a teljes terjedelem és a név nem jelenik meg, és a TLD prémium szintű prémium szintű, ingyenesen elérhető..

2. GreenGeeks

Daftarkan domain ingyen letölthető webhely a greengeeks tárhelyén

Weboldal: https://www.greengeeks.com/

A GreenGeeks teljes webtárhely-szolgáltatást nyújt, ha a 11 éven felüliek számára elérhetővé válik, és egyedülálló módon készíti elő a digitális digitális fényképezőgépeket. Mereka memória kredit energiát nyújt beépítésre, hogy tenaga yang dibutuhkan web hosting Anda laber berkontribusi positif dalam hal jejak digital energy.

Ingyenes Tiap csomag dilengkapi név nélküli domain ingyenesen, olvassa el a csomag dasar Ecosite Starter yang hanya Rp. 42 071 / bulan. Ingyenes Ez az első csomag, amely minden pillanatban elérhetővé válik, ingyenesen elérhető névvel!

3. TMD tárhely

Daftarkan domain ingyen letölthető weblap a TMDHosting hostingban

Weboldal: https://www.tmdhosting.com/

A TMDHosting egyedülálló veterán ipari vállalkozást jelent, amely ingyenes menedzsment névvel rendelkezik. Penyedia ini sangat egyedül hal kecepatán, keandalan, dan yang paling penting – keamanan. Csomagküldő webhely, olvassa el a csomagok áttekintését, és töltse le a domain domain ingyen.

Teljes webtárhely webhelyen, böngészés a memóriakártyákkal együtt a weboldal tárolásának befejezésével és a webhely tárolásával. Cloud Vita vagy VPS webhely, weboldalon minden más! Harga paket bersama TMDHelyezési útmutató Rp. 42 071 / bulan

2. metóda: Ingyenes domain Ingyenes Selamanya of Penyedia Free Domain

A Penyedia domain ingyenesen hozzáférhető a penyedia yar benar-benar menyediakan név domain domain dengan cuma-cuma számára. Tiap penyedia biasanya punya batasan tersendiri terkait extensi domain yang dapat Anda daftarkan, tetapi umumnya nama domain ini sifatnya ingyen.

Kekurangannya – Walaupun Anda boleh membuat domain ingyenes selamanya, biasanya penyedia domain memiliki syarat dan ketentuan yang ditulis kecil, and Anda wajib membacanya domain. Misalnya extensi .tk, jika situs Anda Gagal reagál a mengalihkan target, domain Anda akan diambil kembali a regisztrátor számára. Forgalom ke domain birtokában van a dijual ke jaringan iklan.

4. Freenom

Freenom - ingyenesen letölthető domain selamanya

Weboldal: https://www.freenom.com

Freenom regisztrátor a névhez pulau kecil Tokelau, negatív terpencil és berpenduduk sekitar 1.500 orang. Szervezeti tagoknak a domain domain ingyen, dan karena inilah regisztrátorának in terkenal.

Domain .tk adalaink extensi domain Terdaftar Terbesar kelima di dunia and Anda bisa mengklaimnya di Freenom. Nézze meg a menekari név szerinti domain névét, a biasanya akan menyarankan pilihan ekstensi domain domain lainnya.

5. Biz.NF

.Biz.nf - domain szabad gépelés

Weboldal: https://www.biz.nf

Extensi domain .nf mewakili Pulau Norfolk yang lokasinya terpencil. Namun perhatikan bahwa meskipun TLD .nf ingyen, extensi tingkat dua dan tiga seperti .com.nf atau .net.nf berbayar.

.Biz.nf adalah domain yang ingyen. Dan jika Anda tertarik, egyszerűen alkalmazza az ingyenes ingyenes weboldalt és a web hosting tárhelyet, valamint az SSL igazolványt.

6. Dot TK

Dapatkan domain free selamanya

Weboldal: http://www.dot.tk

Dot TK Adalah anak perusahaan Freenom. Tata letak dan fitur sama, tetapi skema warnanya sedikit berbeda. Tidak hal hal yang bite diterangkan tentang Dot TK, karena pencarian di isitus inil hasilnya kurang lebih sama saat saya melakukannya in the Fitusom.

Saat melakukan pencarian yang sama, muncul hasil yang sama persis saat saya melakukan pencarian dengan Freenom – nézd meg, hogy mi a tidak tersedia és a saran alternatíva. Daftar berubah saatja a melankukan pencarian kembali, jadi terkadang menjalankannya beberapa kali akan membantu Anda jika tidak suka melihat apa yang Anda lihat.

7. Aldomain.com

subdomain.com - ingyenesen letölthető domain selamanya

Weboldal: http://www.subdomain.com/

Töltse le a legkülönfélébb domain névtáblákat a subdomain.com webhelyen. A sini, amely lehetővé teszi a név nélküli domain ingyenes domain exnusi .nu (Niue) használatát. Mindennapi bejelentés, amikor az áttekintés megtörtént .nu adalah Anda Juga bisa memperoleh domain tingkat dua dan tiga secara ingyen.

Ada domain .nu yang berbayar, biasanya yang termasuk a prémium kategóriás domain név teljessége karakter yang biayanya bisa mencapai kira-kira Rp. 8 juta

3. módszer: Gratisan aldomain a Pembuat weboldalán

A Dengan pembuat weboldala, amely a legfrissebb hírek és a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése Teljes terjedelem alatt áll, hogy megtanulja, hogyan kell felhívni a figyelmet, és meg kell határoznia, hogy mi van a különféle weboldalakkal. Ez az új, ingyenes csomag csak akkor jelenik meg, ha az aldomain yang bisa tartalmazza.

Kekurangannya – Az aldomain weboldal, amely a „murahan” és az akhirnya pengguna merasa bahwa közreműködésével biztosítja, és amely az elsődleges domain név, azaz a legfontosabb domain név, az Anda sendiri név alatt áll. Ez a weboldal, aldomain ditambah pembuat webhely és otthoni tagok, akik anda awal yang sangat baik a karier kepemilikan weboldalon.

8. Wix

Weboldal: https://www.wix.com

Wix adalah rajanya pembuat weboldal dan sangat unggul karena banyak hal. Salah satu keunggulan utama Wix adalah adanya csomag, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy az aldomain ingyenesen hozzáadja a kiegészítő tartozékokat..

Meskipun sifat paketnya sedikit mengekang dars yang ditawarkan host bersama – tedd ingyen ingyen! Jika Anda Suka, Anda Juga Bisa frissítés a csomag tartalmához, a Wix verzióhoz. Saya sangat merekomendasikan Wix karena platform, amely a legfrissebb weboldalon található.

Töltse le ingyenes csomag, a domain domain név szerint mindenki számára:

namasitus.wixsite.com/namasitus

9. Weebly

Weboldal: https://www.weebly.com/

Weebly Adalah vonzza a ranah pembuatan weboldalát, amely csak a leghatékonyabb aldomainben jelenik meg. A karéna aldomain Tidak Terikat Dengan Nama Pengguna Anda layaknya Wix, mencari nama yang cocok akan jadi hal yang sedikit menantang.

Jika gabung ke Weebly, név domain Anda akan terlihat seperti ini;

namasitus.weebly.com

10. WordPress.com

Weboldal: https://wordpress.com

Dewanya Sistem Manajemen Konten (CMS), a WordPress.com a legfontosabb népszerûséggel foglalkozik, a bajnoksággal együtt. A CMS platformon keresztül történő küldés, a WordPress.com által készített ingyenes webhely, amelyen ingyenesen tárolható az aldomain.

Üdvözöljük a WordPress böngésző weboldalán, amely ingyenesen és ingyenesen hozza létre a böngészőt, és közösen használja a WordPress platformot a közönség számára.

11. Megdöbbentő

Weboldal: https://www.strikingly.com

Megdöbbentő módon, kombinálva az ellenséges weboldalt, amely a démonok domain névén alapszik, a weboldalunkat pedig az utamanya adalah sebagai weboldalon találja meg. Selama memilih paket dengan opsi pembayaran tahunan, anda akan mendapatkan nama domain free sesuai pilihan Anda (selama persediaan masih ada).

Harga mulai dari Rp. 114,662 / bérleti díj, dan ini termasuk bagus karena domain név, pembuat oldalak, web hosting, dan e-kereskedelem e-kereskedelem sekaligus!

GYIK domain ingyenes

Apa itu név domain?

A név a tartományban található, mégpedig a webes oldalon. Semua domain sifatnya unik – Ha már nem sikerült a domain domain yang sudah didaftarkan nevű domainje. Szervezetileg a mengatur pendaftaran domain globális dikenal sebagai ICANN.

A Pelajari domain domain legutóbbi beszámolója.

Apakah ada domain domain 100% -ban ingyen?

Ada. Keresse meg a cikkek ini – csak akkor, ha a menedzsment nő domain domain ingyen, a szülők számára.

Ingyenesen ingyenes domain mana?

A Setiap jenis domain ingyenesen letölthető, de nemcsak az emlékeztető többszörös maszkolásra szolgál. A domain nagyságrendje az egész világon, azaz a kezedben van a korbankan sebagai penggantinya. Menurut saya pribadi, a domain név ingyenes, csak a csomagok tárhelyének elkészítése, a Hostinger használatával, vagyis a bahkan mendapatkan aldomain ingyenes adalah pilihan yang terbaik.

Ingyenes Bagaimana cara mendapatkan domain ingyenesen elérhető?

A legfrissebb domain név, a .tk, .nf és .nu, ingyenesen elérhető. A menedzsment domain ingyenes letöltésével, a webhely felfedezésével, a weboldalak keresésével és a weboldal használatával, a domain domainek ingyenes felhasználásával, a 2. szintű módszer használatával # 2.

Bagaimana cara mendapatkan domain .com ingyen?

A legfrissebb domain domainek .com ingyenes letöltése – csomagkészlet tárolása a yang menyediakan .com ingyenes használatához. Hostinger, GreenGeeks, dan TMD tárhely, webhely, egyszerű keresés .com ingyenes csomag tárhely bersama.

Kesimpulan: Cermat Dalam Menikmati Barang Gratisan

Tidak és yang benar-benar ingyen meski semuanya kibővített “ingyen”, pasti ada kekurangannya. Misal, domain ingyen letölthető semamanya .tk dan .nu merupakan pilihan yang kurang bagus selama bertahun-tahun. Anda harus memperhatikan syarat dan ketentuan dengan benar, misalnya seperti registrar yang dapat menutup situs Anda dan mengalihkan forgalom ke pengiklan atau sumber lain jika Anda melanggar syarat dan ketentuan mereka.

Válassza ki a pribadi szavakat, a domain név ingyenes, és csak a Hostinger tárhelyét tartalmazza, vagyis a bahkan mendapatkan aldomainjét ingyenesen használja, ha már létezik. Yang diberikan Hostinger egy olyan domain domain, amelyben a sangat santah dunia, seperti .com.

Mendapatkan aldomain a pembuat weboldalon, feltéve, hogy ingyenesen jelenik meg, ha a tetapi hal, ha a legtöbb másolatot közölte, és mi van-e az utóbbi időben, amikor meninginkannya, bukan? Pilih opsi ini dengan bijak jika tidak ingin merusak hírnevét digitális Anda.

* Terjemahan: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map