Oldaltérkép

Helyes értékelések & Áttekintő összefoglaló


Név: Sitey

Leírás: A Sitey egy olyan webhely-készítő eszköz, amely megkísérel segíteni azokat a felhasználókat, akiknek nincsenek képességei saját webhely készítéséhez. Az elrendezések támogatásától a kényelmes eszközök kínálatáig a Sitey leegyszerűsíti a folyamatot.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás

 • Egyszerű használat

 • sablonok & Designs

 • Funkciók & Rugalmasság

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

3

összefoglalás

A Sitey robusztus és felhasználóbarát. Ha alapvető weboldal-készítőt szeretne, akkor biztonságban van a Sitey-val. Ennek oka az, hogy extra költségeket kell fizetnie a speciális szolgáltatások feloldásához, és hiányzik a harmadik fél általi integráció sem. Előfordulhat azonban, hogy vonzza a Sitey versenyképes belépési árait, de figyelembe kell vennie, hogy a megújítás során ez növekszik. Noha ez a közös stratégia, amelyet a legtöbb társaság a piaci részesedés megszerzésére használ, a döntés meghozatala elõtt jelentkezhet az ingyenes tervre.

Tudj meg többet

 • A sitey szolgáltatások áttekintése
 • A sablonok és az alkalmazások
 • Ítéletünk

Előnyök

 • Versenyképes belépési árak
 • Felhasználóbarát és egyszerűen használható szerkesztő
 • Ingyenes terv elérhető

Hátrányok

 • Az e-kereskedelem eszközei a legmagasabb terv szerint érhetők el
 • A harmadik féltől származó alkalmazások ára alacsony
 • Az áremelkedés a megújítás során
 • Sok hasonló sablon
 • Ügyfélszolgálat hiánya
 • Próbálja ki a Sitey-t ingyen
 • Lásd: Sitey tervek és árképzés

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Sitey",
"leírás": "A Sitey egy olyan webhely-készítő eszköz, amely megkísérel segíteni azokat a felhasználókat, akiknek nincsenek képességei saját webhely készítéséhez. Az elrendezések támogatásától a kényelmes eszközök kínálatáig a Sitey leegyszerűsíti a folyamatot.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 3,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "A Sitey robusztus és felhasználóbarát. Ha alapvető weboldal-készítőt szeretne, akkor biztonságban van a Sitey-val. Ennek oka az, hogy extra költségeket kell fizetnie a speciális szolgáltatások feloldásához, és hiányzik a harmadik fél általi integráció sem. Előfordulhat azonban, hogy vonzza a Sitey versenyképes belépési árait, de figyelembe kell vennie, hogy a megújítás során ez növekszik. Noha ez a közös stratégia, amelyet a legtöbb társaság a piaci részesedés megszerzésére használ, a döntés meghozatala elõtt jelentkezhet az ingyenes tervre. \ R \ n \ r \ nTudj meg többet\ R \ n

  \ r \ n \ t
 • A sitey szolgáltatások áttekintése
 • \ r \ n \ t

 • A sablonok és az alkalmazások
 • \ r \ n \ t

 • Ítéletünk
 • \ R \ n

"
}

A mai technológiavezérelt világban az online jelenlét már nem választható. Nem számít, ha szabadúszó, éttermi tulajdonos vagy vállalkozó. Vagy alkalmazkodik, és márkáját online felfedezhetővé teszi, vagy szabadon ül, miközben a versenytársak megragadják a figyelmet.

Szerencsére rengeteg weboldalépítő áll rendelkezésre, mint amennyit mindenki könnyedén használhat. Különösen a sitey rejtett drágakőnek tekinthető. Mindent tartalmaz, amit bármikor kérhet egy webhely-készítő platformon – a drag-and-drop szerkesztőtől a társadalmi integrációig.

Mi az a Sitey?

A Sitey egy all-in-one webhely-készítő platform minden típusú réstípushoz. Fő értékesítési pontja a könnyű használat, ami rendkívül fontos azok számára, akiknek nincs értelme a webfejlesztésnek.

Itt közelebbről megnézem, hogy a Sitey miként jár a weboldal létrehozásával egy sétára a parkban:

Helyi tulajdonságok, amelyek segítenek egy weboldal felépítésében

A fiók létrehozása után egyenesen a fő Sitey szerkesztőbe kerül. Ha még nincs tapasztalata a webhely-készítő platformokkal, fontolja meg a súgó felkeresését a „?” Gombra kattintással. gomb.

sitey-szerkesztőSitey weboldal szerkesztő.

Egyébként nyugodtan fedezze fel a navigációs menü segítségével. A tanulási görbe kiegyenlítése érdekében itt közelebbről megvizsgáljuk a Sitey webhely létrehozásának főbb jellemzőit.

1. A weboldal létrehozása egyszerű

A Sitey segítségével szabadon módosíthatja webhelye megjelenését azáltal, hogy átméretezi és húzza az elemeket az egérrel.

A „helyi menü” szintén megjelenik a kiválasztott elem felett. Ez lehetővé teszi különböző műveletek végrehajtását, például az elem törlését vagy egy hiperhivatkozás hozzáadását.

sitey-website-editor-elemekHelyi helyi menü.
sitey-website-add-elemekVegye figyelembe: A különböző elemtípusok eltérő kontextusmenüket használnak. Például, ha szöveges tárolót választ, a helyi menüben megjelennek a szöveges formázás gombjai.

Ez egyszerű, ha további funkciókat kell hozzáadnia a Sitey webhelyhez.

Ezt megteheti a főmenü „Elemek” elemére kattintva. Ezzel megjelenik az eszközpaletta, ahol megtalálható az összes olyan tartalom, amelyet webhelyén használhat.

sitey-funkcióCsak húzza át az elemeket a Sitey fő szerkesztőjébe.

Az elemek, például a gombok, a közösségi gombok és a szöveg különböző formátumok. Csak válassza ki a kívántt, és dobja el bárhol a főszerkesztőbe. Nagyon könnyű, igaz?

2. Webhelyének tárolása néhány kattintással

A Webhely-készítő mellett a Sitey kiküszöböli a külső webtárhely-megoldás szükségességét is.

Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Közzététel” gombra, hogy elindítsa a tárhely folyamatát, miután készen áll a webhely létrehozására.

sitey connect tárhelyA Sitey webhelyet közzé kell tenni, mielőtt csatlakozhat egy domainhez.

Ezután a rendszer felkéri a domain nevének megadására a webhelyén. A domain URL előnézete megjelenik a „Domain” szövegmező alján.

connect domainAdja meg webhelyének domain nevét.

Webhelyének megtekintéséhez térjen vissza a Sitey irányítópultjára. A „Saját oldalak” szakaszban látnia kell az új domain linkjét.

helyszíni műszerfalHelyes műszerfal.

Nyugodtan fedezze fel webhelyét, és ellenőrizze, hogy a gombok, linkek és a helyszíni elemek a tervek szerint működnek-e. Mindenesetre ne feledje, hogy webhelyét bármikor szerkesztheti, ha visszamegy a „Saját oldalak” elemre, és rákattint az „A webhely szerkesztése” elemre.

Vegye figyelembe, hogy fizetett fiókra van szüksége, ha egyéni domaint akar. ”.Sitey.me” kiterjesztés nélkül. Ha többet szeretne megtudni a Sitey tárhelyi képességeiről és terveiről, a „Támogatás” gombra kattintva megtekintheti azok súgóját.

3. Változtassa meg webhelyét e-kereskedelmi áruházként

A Sitey mindent tartalmaz, amelyre szükség van egy online bolt létrehozásához.

A legegyszerűbb módszer a PayPal-integrációk használata az elemek menüben. Ezek elérhetők az „Elemek” szakaszban.

sitey-kereskedelmiWebhelyes e-kereskedelem.

Ha komolyan veszi a Sitey-n történő eladást, regisztrálnia kell egy fizetett fiókot az e-kereskedelem funkcióinak eléréséhez.

Ne aggódjon – a műszaki dolgok nagy részét automatikusan a platform fogja elvégezni. Csak a digitális kirakat tervezési szempontjaira kell összpontosítania.

4. Helyi eszközök a marketinghez

A kezdőknek valószínűleg nincsenek nyomai az online marketing elvégzésére. Szerencsére a Sitey meg tudja tartani a kezét, amikor fedezi az alapvető kérdéseket.

Hozzon létre egy blogrészt webhelyén, amely vonzza a látogatókat és javítja tekintélyét.

sitey-blog-createCsak ki kell választania egy sablont a blogjához, és meg kell adnia a nevét.

A blog létrehozása után azonnal megkezdheti a blogbejegyzések írását és kezelését.

A Sitey többi online marketing funkciója a honlapon érhető el. A „Marketing” alatt számos hasznos eszközt találhat, amelyeket felhasználhat:

sitey-marketingHelyi marketing eszközök.

Az alábbiakban bemutatjuk ezeket az eszközöket:

 • Analytics – Integrálja a Google Analytics szolgáltatást webhelyének teljesítményének nyomon követésére az idő függvényében.
 • SEO eszközök – Különböző SEO (Search Engine Optimization) SEO feladatokat hajthat végre. Erről később részletesebben foglalkozunk.
 • Social Booster – Kezelheti a közösségi média marketing feladatait a Sitey-n.
 • E-mail kampányok – Integrálja az állandó kapcsolatot az ólomgenerálás és az e-mail marketing érdekében.
 • Ossza meg webhelyét – Lehetővé teszi a webhely megosztását különböző csatornákon.

Kezdje el a Sitey szolgáltatással

Helyes sablonok és alkalmazások

Helyes sablonok

A Sitey több mint 750 sablont kínál, amelyek közül választhat.

sitey-sablonokHelyes sablonok.

Ha meg kell nézni, hogy melyik sablonok vannak, egyszerűen írja be a kulcsszót a keresősávba.

Például, ha e-kereskedelem áruházat szeretne létrehozni, egyszerűen írja be az „online áruház” elemet a keresősávba.

A keresést tovább finomíthatja, ha kiválaszt egy kategóriát a bal oldali legördülő menüből. Tegyük fel, hogy ha az online áruház életmód-termékeket kínál, egyszerűen válassza az „Életmód” lehetőséget az eredmények automatikus frissítéséhez.

sitey-sablonok-kategóriaFinomítsa a sablonkeresést egy kategória kiválasztásával.

A sablonok akkor is elérhetők, amikor új webhelyeket próbál létrehozni. Hasonló keresési folyamat segíthet megtalálni az online igényeinek legmegfelelőbbet.

Webhelyes alkalmazások

Webhelyének bővítése érdekében a Sitey olyan alkalmazások piacát kínálja, amelyeket áron megszerezhet. Ezek a megjelenítési prioritástól a biztonsági eszközökig, például a SiteLockig terjednek.

sitey belüliWebhelyes alkalmazáspiac.

Ne feledje, hogy könnyű túljutni a fedélzeten, amikor a webhelyén használható alkalmazásokat vásárol. Egy jó stratégia az, ha előzőleg elkészíti a webhely céljainak listáját.

Látogasson el a piacra a honlapon a „Market Place” gombbal.

Webhelyes SEO

Végül elegendő a keresőmotor optimalizálása vagy a SEO említése, hogy még a tapasztalt bloggerek is felvillanjanak. De ez nem változtat azon a tényen, hogy ez a sikeres online jelenlét egyik sarokköve.

A jó hír az, hogy a Sitey kiterjedt SEO eszközeivel a helyes irányba mutathat.

sitey-seoWebhelyes SEO.

Végül, ha versenyképessé válik, a Sitey-n elérhető összes SEO eszközt kell használnia. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük, el kell kezdenie a megtalált ingyenes tanulási könyvtárat itt.

Ítéletünk

A Sitey egy olyan blogszerző eszköz, oldalkészítő és marketing platform, amelybe beleépülnek.

Annak ellenére, hogy elegendő funkcióval bír a veteránok boldoggá tétele érdekében, használható az abszolút kezdők számára is. Lehet, hogy nem olyan népszerű, mint a nagyobb weboldal-építők, mint például a Weebly, ám ez kínálatot jelent a dolgodért.

Hogyan kezdjem?

A Sitey regisztrációs folyamata kellemesen szokatlan. A regisztrációs oldal feldobása helyett elindul egy sablonválasztó képernyőn. Ez azt jelenti, hogy megelőzőleg megkérdezi, mit tehet a platform.

Miután megtalálta a kívánt sablont, vigye az egeret az egér fölé, és kattintson a „Szerkesztés” gombra. A folytatáshoz fejezze be a regisztrációs folyamatot.

Látogassa meg a Sitey.com oldalt

FTC nyilvánosságra hozatal

A BuildThis.io jutalékot szerez azáltal, hogy affiliate partnerség útján utalja a látogatókat termékekre, szolgáltatásokra és szoftverre.

Webhelyünk arra összpontosít, hogy segítse a kisvállalkozásokat és az egyéneket, akik fantasztikus dolgokat akarnak építeni online. Támogasson minket azáltal, hogy partnerkapcsolaton keresztül vásárol, így továbbra is ingyenes, hasznos útmutatót készíthetünk, mint ez.

Helyi alternatívák

Alternatívát keres? Itt vannak mások népszerű weboldalépítők.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map