Négyzet áttekintés

Négyzetbe való besorolás & Áttekintő összefoglaló


Név: Squarespace

Leírás: A Squarespace szinte bárki számára használható, akinek szüksége van egy weboldalra, hogy gyorsan és egyszerűen összeállítsa. Előre tervezett sablonokat kínál egy nagyon felhasználóbarát környezetben. A tervezők sablonjai alapján a Squarespace meghaladja a versenytársakat.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás

 • Egyszerű használat

 • sablonok & Designs

 • Funkciók & Rugalmasság

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.2

összefoglalás

A Négyzet szórása a forma tökéletesítése felé mutat. A tervezők koncepciósablonjai kiemelik a Squarespace-t a többi versenytárstól. A szerkesztő új dimenziójával simábbá teszi a testreszabási folyamatot, és természetesen az összes sablon jól néz ki az eszközök között. Minden hátrány ellenére a Squarespace nagyon kezdőbarát platform, és azok számára ajánlott, akik a dobozból kíváncsi sablonokat keresnek.

Tudj meg többet

 • Squarespace – a legegyszerűbb építő?
 • Díjnyertes sablonok
 • Négyzetes GYIK
 • Ítéletünk

Előnyök

 • LayoutEngine 2 – a szerkesztő új dimenziója
 • Hozzáférés az állományképekhez a Getty Images és az Unsplash alkalmazásból
 • Csodálatos sablonok, amelyek optimalizáltak a mobilra
 • A blogolást egyszerűvé tették
 • Alapvető hosting szolgáltatások

Hátrányok

 • Nem áll rendelkezésre ingyenes terv
 • Semmilyen harmadik féltől származó eszköz / kiegészítő alkalmazás nem engedélyezett
 • Az e-kereskedelem terv drága
 • Korlátozott lehetőségek a webhelyek növekedéséhez
 • Próbálja ki a Squarespace alkalmazást ingyen
 • Lásd: Négyzet alakú sablonok

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Squarespace",
"leírás": "A Squarespace szinte bárki számára használható, akinek szüksége van egy weboldalra, hogy gyorsan és egyszerűen összeállítsa. Előre tervezett sablonokat kínál egy nagyon felhasználóbarát környezetben. A tervezők sablonjai alapján a Squarespace meghaladja a versenytársakat.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

A Négyzet szórása a forma tökéletesítése felé mutat. A tervezők koncepciósablonjai kiemelik a Squarespace-t a többi versenytárstól. A szerkesztő új dimenziójával simábbá teszi a testreszabási folyamatot, és természetesen az összes sablon jól néz ki az eszközök között. Minden hátrány ellenére a Squarespace nagyon kezdőbarát platform, és azok számára ajánlott, akik a dobozból kíváncsi sablonokat keresnek.

\ R \ n

Tudj meg többet

\ R \ n

  \ R \ n
 • Squarespace – a legegyszerűbb építő?
 • \ R \ n

 • Díjnyertes sablonok
 • \ R \ n

 • Négyzetes GYIK
 • \ R \ n

 • Ítéletünk
 • \ R \ n

"
}

Ez mégis a legegyszerűbb webhely-készítő?

Az elmúlt években méltányos arányban láttuk el a vizuális weboldalak építőit, amelyek megkönnyítik a nem fejlesztőket. Mindig egy mintát követnek, amikor a funkcionalitás, a formatervezés és a használhatóság kérdése.

Néhány órát a Squarespace-en töltve, meglehetősen meg vagyok győződve arról, hogy ez az egyik tökéletes példa arra, amit webhely-készítőnek kell lennie.

Rögtön a denevértől kezdve mindent elindíthat a nulláról – kezdve egy új domain regisztrálásáig és egy téma integrálásához az Ön webhelyére..

Itt egy rövid pillantás a Squarespace funkcióira:

1. A vizuális eszközök kezelése egyszerű

Mivel a formatervezés a Squarespace egyik csúcspontja, egy drag-and-drop Image Managerrel rendelkezik. Ez segít a vizuális eszközök könyvtárának gondtalan megszervezésében, bővítésében és optimalizálásában.

Az alábbiakban bemutatunk néhány dolgot, amelyeket a Squarespace Image Manager segítségével végezhet:

 • Hozzáférés 40 millió képhez
  Ha szüksége van egy egyedi kiemelt képre egy vadonatúj blogbejegyzéshez, akkor kihasználhatja a Squarespace Getty Images integrációját. Hozzáférést biztosít több mint 40 millió képhez, amelyeket tisztességes áron használhat.
 • A webhely gyorsabb teljesítménye
  Webhelye csúcsteljesítményének biztosítása érdekében a Squarespace ingyenes CDN-t biztosít – röviden a Tartalomszolgáltatási Hálózathoz. Úgy működik, hogy a tartalomátvitel terhelését elosztja a globálisan elosztott adatközpontok hálózatába.
 • Érzékeny kép betöltő
  Amikor feltölt egy képfájlt, a SquareSpace automatikusan létrehoz egy képkészletet különféle méretben. A megfelelő méretű képet ezután betölti a felhasználó megjelenítésétől függően.
 • Mutasd meg a vizuális eszközöket
  A vizuális eszközök bemutatásához létrehozhat „Galéria blokkokat”, amelyeket a webhely bárhová elhelyezhet. Tartalmazhat videókat, valamint alkalmazhat megjelenítési eft-eket, hogy a galéria kitűnő legyen.

2. A vezérlés új dimenziói

A Squarespace webhelyszerkesztő új és egyszerű testreszabási lehetőségeket biztosít a felhasználók számára.

A … val “2. elrendezés“, Mindig megjelenik a beállítások a bal oldali panelen és egy élő előnézet a jobb oldalon. Ellentétben a próba és hiba alapú platformokkal, mint például a WordPress.org, a Squarespace megkönnyíti a kívánt tervezés elérését..

Testreszabhatja a kívánt weboldal kialakítását az irányítás új dimenziójávalAz irányítás új dimenzióival testreszabhatja a kívánt weboldal kialakítását.

Az oldal összes elemét közvetlenül módosíthatja, ha kiválasztja azokat az előnézeti ablakban.

A tartalom szerkesztésekor gyorsan hozzáadhat oldal elemeket, például gombokat, diavetítéseket, naptárakat és kódrészleteket. Csak kattintson a plusz (+) gombra a postaszerkesztő jobb alsó sarkában.

négyzet alakú szerkesztőNégyzet alakú szerkesztő.

Természetesen minden elemhez saját átfogó beállítási oldal tartozik. Ez olyan felhasználók számára hasznos, akik nagy ötletekkel rendelkeznek, de hiányzik a megvalósításukhoz szükséges műszaki ismeretek.

Például, ha rákattint az újonnan hozzáadott gombra, könnyen módosíthatja annak megjelenését, kölcsönhatását és elhelyezkedését.

négyzet alakú szerkesztésA négyzet szerkesztése.

3. A blogolást egyszerűvé tették

A réstől és céloktól függetlenül a blogrész vitathatatlanul az Ön webhelyének egyik legfontosabb funkciója. Segíthet az ismétlődő forgalom irányításában, a szakértő hitelességének megerősítésében és a SEO javításában.

A Négyzetben a blogbejegyzések a webhely struktúrájának építőkövei. A lebegő szerkesztőn keresztül módosíthatja, amely hasonló az elsődleges szövegszerkesztő alkalmazáshoz.

A Blogolás a Squarespace segítségével egyszerűA Blogolás a Squarespace segítségével egyszerű.

Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de a Squarespace szerkesztő csak a legfontosabb elemeket tartalmazza, amikor a blogbejegyzéseket közzéteszi. Ezek kategóriákba rendezhetők, címkék alkalmazhatók, megjegyzéseket engedélyezhetnek és így tovább. Az „Opciók” -ra való navigálás segíthet a bejegyzés kritikus szempontjainak optimalizálásában is, a kivonattól a bélyegképig.

Ezek kategóriákba rendezhetők, címkék alkalmazhatók, megjegyzéseket engedélyezhetnek és így tovább. Az „Opciók” -ra való navigálás segíthet a bejegyzés kritikus szempontjainak optimalizálásában is, a kivonattól a bélyegképig.

A Squarespace blogrendszer további fő jellemzői a következők:

 • podcast
  Készíthet „Audio Blocks” -ot interjúk, rögzített webináriumok és más podcast-formák közzétételéhez. Támogatja az iTunes címkézését, amely lehetővé teszi a podcast-csatornád további felhasználók számára történő népszerűsítését.
 • Több szerző
  A Squarespace lehetővé teszi a tartalom közreműködőivel való együttműködést. A webhely tulajdonosaként módosíthatja a hozzáférési jogosultságaikat, például új hozzászólásokat adhat hozzá és megváltoztathatja a webhely témáját.
 • Társadalmi megosztás
  A Squarespace segítségével könnyedén beillesztheti a közösségi megosztás gombjait blogbejegyzéseibe. A támogatott hálózatok közé tartozik a Reddit, a Facebook, a Twitter és a Tumblr.

4. Adjon el termékeket a webhelyéről

Ha arra törekszik, hogy termékeit közvetlenül a webhelyéről adja el, akkor használhatja a Squarespace beépített e-kereskedelmi funkcióit. Nyomon követheti a megrendeléseket, kezelheti a készleteket, és nyomon tudja követni az ügyfeleket – mindezt az egységes „Kereskedelem” szakaszban.

Nyomon követheti a megrendeléseket, kezelheti a készleteket, és nyomon tudja követni az ügyfeleket – mindezt az egységes „Kereskedelem” szakaszban.

termékek eladása a négyzet alakú weboldalrólA Squarespace e-kereskedelem segítségével könnyedén kezelheti eladásait.

A Squarespace lehetővé teszi kedvezményes promóciók létrehozását is, amelyek ösztönözhetik az eladások növekedését. Különleges időtartamra érvényes automatikus engedményekként vagy exkluzív promóciós kódokon keresztül is felkínálhatók.

négyzet alakú kedvezményes ajánlatokKönnyen kezelheti a kedvezményt a Squarespace-ben.

Négyzet alakú sablonok és alkalmazások

Lehet, hogy rengeteg weboldal-építő kínál tucatnyi professzionális megjelenésű témát, ám a Squarespace kollekciója egyszerűen vizuálisan lenyűgöző.

A Squarespace jelenleg több mint 40 tervezősablonnal rendelkezik, amelyek különféle kategóriákba vannak osztva, ideértve, de nem korlátozva az online áruházakra, az egészségügyre, a zenére és a fényképezésre.

Csak a Squarespace hivatalos sablongyűjteménye böngészése közben lehet egy ideig bekapaszkodni:

professzionálisan tervezett sablonok és témákA Négyzet alakú témákat nagy képekhez és erős tipográfiához tervezték.

A nagy felbontású képek ellenére ezek a témák máshol minimalista és lapos megközelítést alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a leendő webhely gyorsan betöltődik, és folyamatosan működik, mihelyt életbe lép.

Az összes Squarespace sablon úgy is épül, hogy a mobilra reagáló legyen, azonnal a dobozból, ügyelve arra, hogy a felhasználói élmény több platformon konzisztens maradjon. Ezenkívül lehetővé teszi a CSS módosítását a sablonok további finomítása érdekében.

A webhely hatalmasabbá tétele az interneten keresztül, a Squarespace egy maroknyi alkalmazásintegrációt támogat.

Ezek az integrációk elősegíthetik webhelyének funkcionalitását. Néhány népszerű alkalmazás közé tartozik a G Suite, a Xero, a Facebook, a Disqus, a Google Analytics és az e-mail marketing platformok.

Négyzet alakú SEO

A Squarespace teljes webhely-elemzést kínál, amely segít a SEO döntések meghozatalában.

Bízhat benne beépített Squarespace elemzés hogy javítsa webhelye teljesítményét az idő múlásával. Olyan mutatókat fed le, mint a forgalmi források, a webhely-keresési lekérdezések, a népszerű tartalom és az egyedi látogatók teljes száma.

További információ a négyzetről (GYIK)

A Négyzet nélküli?

Nem. A Squarespace nem kínál ingyenes tervet, másokkal, mint például a Wix és a Weebly. A Squarespace azonban 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, így ingyenesen kipróbálhatja a Squarespace-t..

Van egy ingyenes domain a Squarespace segítségével?

Egy domain ingyenesen regisztrálható, amikor feliratkozik egy éves számlázási tervre. Az ingyenes domain egy évig érvényes. Ami azt jelenti, hogy az első év után meg kell fizetnie a szokásos domain megújítási díjat, amely évente 20 USD.

Mennyit számol a Squarespace tranzakciónként?

Az e-kereskedelem esetében a Squarespace kétféle tranzakciós díjat tartalmaz – a fizetési átjáró díját (0,30 USD + 2,9%) és a Squarespace tranzakciós díját az üzleti tervért (3%). Az e-kereskedelem terveihez nem tartozik a Négyzet alakú tranzakciós díj.

Mennyibe kerülnek a Squarespace webhelyek?

A Squarespace-en 4 terv található – 2 a weboldalon és 2 az e-kereskedelemnél: 1) Személyes terv – 12 USD havonta, 2) Üzleti terv – 18 USD havonta, 3) Alapvető kereskedelemi terv – 26 USD havonta, 4) Fejlett kereskedelmi terv – 40 USD havonta

Szüksége van hostolásra a Squarespace számára?

Nem. A Squarespace használatához nincs szükség tárhelyre. Webhelyét a teljesen kezelt felhő-tárhelyen fogják üzemeltetni. Bár a Squarespace nem ír elő erőforrás-korlátozásokat a csomagokra, be kell tartania a csomagok használati irányelveit.

Négyzet alakú áttekintés: Ítéletünk

Visszatérve a kérdéshez: a Squarespace a mai napig a legegyszerűbb weboldalépítő? Valószínűleg igen, de nem sokkal összehasonlítva más könnyen használható platformokkal, mint például a Weebly és a Wix.

Összességében a Squarespace egy nagyon kezdőbarát platform. Funkciókészletével kevesebb, mint egy órán belül segíthet egy versenyképes weboldal létrehozásában. Noha a tanulási görbe ott van, bárki megtanulhatja meglehetősen gyorsan.

Hogyan kezdjem?

Akár kezdő, akár tapasztalt tartalommarketing, a Squarespace mindent tartalmaz, amire szüksége lesz. Még 14 napos ingyenes próbaverzióval is rendelkezik – ez lehetővé teszi, hogy a platformon kis tesztvezetést biztosítson.

FTC nyilvánosságra hozatal

A BuildThis.io jutalékot szerez azáltal, hogy affiliate partnerség útján utalja a látogatókat termékekre, szolgáltatásokra és szoftverre.

Webhelyünk arra összpontosít, hogy segítse a kisvállalkozásokat és az egyéneket, akik fantasztikus dolgokat akarnak építeni online. Támogasson minket azáltal, hogy partnerkapcsolaton keresztül vásárol, így továbbra is ingyenes, hasznos útmutatót készíthetünk, mint ez.

Alternatívák a négyzetközben

Alternatívát keres? Itt vannak mások népszerű weboldalépítők.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map