Hogyan lehet kiszervezni webhely-fejlesztési munkáját

Lehet, hogy csak elkezdi az internetes jelenlétét, és szüksége van egy új webhelyre. Vagy talán Ön már meglévő webhelytulajdonos, és szeretné, ha webhelye jobb lenne. Számos olyan helyzet van, amelyeken keresztül biztos vagyok benne, hogy a webfejlesztés teljes vagy részleges kiszervezésével játsszon..


Mielőtt tovább olvasná, tudatnom kell azzal, hogy azon gondolkodási iskolába tartozom, hogy az üzleti vállalkozásoknak mindig az alapvető képességeikre kell összpontosítaniuk. Ez azt jelenti, hogy ha fő bevétele a webfejlesztésen kívüli tevékenységekből származik, akkor a webfejlesztést kiszervezze!

Csak ne feledje, hogy a webfejlesztés kiszervezése nem pontosan azt jelenti, hogy levonja a vállait, csak a szükséges részeket..

Hogyan működik a kiszervezés

Általánosságban az alábbiak szerint működik a webfejlesztés kiszervezése –

1- Válasszon megfelelő kiszervező partnert

2- Kezdeti kapcsolat és beállítás

3- Tervezze meg és állítsa be a mérföldköveket

4- Készítsen szerződéseket

5- Fejlesztés és elindítás

Bevezetés: Web Design vs Web fejlesztés

Noha sokan azt mondhatják, hogy ez csak a terminológián belüli válogatás, a webdesign és a fejlesztés nem igazán ugyanaz. A formatervezés a webhely esztétikájára vonatkozik – mennyire szép. A fejlesztés kiterjedhet a webhelytervezésre, de magában foglalja a helyszínt üzemeltető motor felépítését is.

A PSD – HTML / PSD – WordPress már nem működik

Idővel ezelőtt az üzleti tulajdonosok egy tervezőnek leírták, hogyan szeretnék a webhelyüket kinézni. A tervező a Photoshop-hoz hasonló módon kidolgozza a webhely megjelenését és hangulatát, majd átadja egy fejlesztőnek, aki a PSD fájlt HTML-kódmá alakítja..

Ez többnyire elavult, a változó képernyőméretű eszközök hatalmas beáramlásának köszönhetően. Az „egy méret mindenkinek megfelelő” kialakítás már nem megvalósítható, és ha nem hajlandó időt és pénzt költeni külön-külön az egyes készüléktípusok tervezésén és fejlesztésén – a PSD-től HTML-ig nem reális.

A PSD-től HTML-hez forduló napjainkban továbbra is hatalmas téma az interneten (lásd a keresést) – annak ellenére, hogy az „egy méret mindenkinek megfelel” kialakítás ma már nem kivitelezhető.

Nézze meg például a WordPress-et, és fontolja meg ezt a tényt. A sablonok használata nagymértékben megkönnyítheti a tervezési terheket, és sokan reagálnak, vagyis a sablonok alkalmazkodnak a különböző képernyő formátumokhoz..

Ne tévessze meg, még így is megteheti, sőt a PSD fájljait WordPress sablonokká is alakíthatja, de megéri a baj?

Hogyan működik a webfejlesztés kiszervezése

Az első dolog, amit tudnod kell, hogy még a webfejlesztés kiszervezésével is, mint jövőbeli webhelytulajdonos, továbbra is nagyon részt vesz a fejlesztési folyamatban. A megfelelő partner kiválasztásától az online tevékenységek pontos körének meghatározásáig az Ön hozzájárulása elengedhetetlen, ha azt várja, hogy ne csalódjon meg abban, amit webfejlesztői mutatnak.

Ne feledje: A webfejlesztők ugyanazok, mint a többi üzlettulajdonos – saját területükön szakemberek. Szüksége van arra, hogy képes legyen nekik továbbadni a saját domainjében meglévő szakértelmét, és lehetővé tegye számukra, hogy ezeket az ismereteket átadják a műszaki kialakításukba. Ügyeljen arra, hogy a dolgok a lehető legegyszerűbben legyenek megfogalmazva, így nincs hely a téves értelmezésre.

India panaszAz internetet panaszok töltik be a kiszervezett webfejlesztéssel kapcsolatban

Mi várható 

 • Késések a projekt ütemtervéhez
 • A tervek javasolt módosítása
 • A belső munkatársaknak időt kell hozzárendelni a fejlesztővel való kapcsolattartáshoz
 • Legalább kisebb költségtúllépések

Mi nem számíthat arra, hogy belekerül:

 • A weboldal tartalma
 • Bármely különleges kép / videó
 • Keresőmotor & közösségi média marketing
 • Webtárhely és domain név

1. Válasszon megfelelő kiszervező partnert

Most, hogy ezt megtettük az útból, hogyan lehet megmondani, hogy egy webes fejlesztő megfelelő-e az Ön számára? Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

A nigériai hercegek és az IRS szokásos spamjein kívül arra kértek fel, hogy nekem milliókat nevezhessenek nekem valamilyen módon, az elmúlt években elkezdem spamszerezni a webfejlesztőktől is. Ezek általában magánszemélyek, és a spam a hideg hívásokra is átalakult, és megpróbálta értékesíteni szolgáltatásaikat.

Szó szerint ezer webfejlesztő cég működik manapság, és még nagyobb számú szabadúszó webfejlesztő van. A probléma az, hogy megtalálják a webhelyén a megfelelőt, amely veled működik.

Íme néhány tipp az egyik kiválasztásához;

 • Kérdezzen referenciákat – Minden webfejlesztő cég elkészíthet saját, megfelelő weboldalt, és meg is tudja jeleníteni, de ennek igazolása az, hogy boldog ügyfelekkel rendelkezik. Nézze meg ezeket a referenciákat, és vegye figyelembe észrevételeiket.
 • Értékelje a kommunikációs folyamatot – Kérdezze meg, hogy milyen a munkakommunikáció. Egyszer dolgoztam egy fejlesztővel, aki nagyon bátor megközelítést alkalmazott – kapcsolatba léptem a támogató személyzettel, aki kapcsolatba lépett a műszaki személyzettel és különálló más emberekkel, számlázással, panaszokkal és így tovább. A folyamat fájdalmasan lassú és sokszor zavaró volt.
 • Helyezze el költségvetését – Gyakran csábító lesz egy kisebb fejlesztővel egyezni, aki ígéri neked a holdot és a csillagokat. Összehasonlítva: egy nagyobb, elismert társaság megkímélheti néhány dolgot, amire szüksége van – hallgassa meg mindkét felet reálisan és pártatlanul, mielőtt eldöntené a kockázati szintet, amelyet hajlandó vállalni..

Kiváló lehetőségek a munka kiszervezéséhez

Kiszervezzük a # 1 platformot

Cogálható honlap (látogasson el online)

A 2012-ben alapított Codeable azzal kezdte, hogy tehetséges embereket vett fel, majd felkérte őket azoknak, akiknek ad-hoc webes támogatásra van szükségük. Ma beépítették a WordPress készségeket igénylők számára elérhető legjobb források közé.

Egyszerűsítették a szabadúszó rendszert, hogy csökkentsék a megfelelő készségek megtalálásához szükséges időt és energiát. Csak annyit kell tennie, hogy elmondja nekik, mit akar, és ők segítenek megtalálni a megfelelő tehetségeket, és egyetlen árat idéznek – garantáltan.

* Megjegyzés: Együttműködünk a Codeable-val, és itt van egy beépített árajánlati űrlap. Nyújtsa be a projekt részleteit és kérjen 1) ingyenes árajánlatot és 2) fejlesztői ajánlást; ezt az űrlapot használva. 

Előnyök

 • Ésszerű óránkénti ár 70–120 USD
 • Az egységes árbecslés segít a költségek csökkentésében
 • Szakértő szabadúszók több mint 60 országban
 • 28 napos hibajavítási garancia

CONS

 • A 17,5% -os szolgáltatási díjat az óradíjak felül vonják fel
 • A szolgáltatási díjak nem téríthetők vissza
 • Csak a WordPress speciális készségek állnak rendelkezésre

Ugrás a Codeable-ra

Outsourcing platform # 2 – Stack Overflow

Stackoverflow (itt keresse fel a munkadeszkát).

A kódgurukra szakosodott szabadúszó hálózatként a Stack Overflow 2008-ban kezdődött. A növekedés olyan mértékben növekedett, hogy négy finanszírozási fordulót hajtottak végre 70 millió dollár értékben. Ma már több mint 50 000 fejlesztőből álló hálózattal büszkélkedhetnek.

Mi teszi őket egyedivé a szabadúszó hálózati térben, az a Q&Olyan modell, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen kérdéseket tegyen fel és részt vegyen a tudás megosztásában. A weboldal olyan képzett fejlesztők gyűlési pontja, akik szívesen vesznek részt a Q-n&Ülések.

Előnyök

 • Nincs külön díj – csak azt kell fizetnie, amelyet a szabadúszó fizet
 • Nagy közösségi meghajtó Q&Egy adatbázis
 • Lehetővé teszi az álláshirdetéseket

CONS

 • Hagyományos munkalista-felépítés szabadúszók keresésére

Lépjen a StackOverflow oldalra

Outsourcing platform # 3 – Fiverr

Fiverr tehetségek a programozásban és a tech-ban (online látogatás).

A Fiverr egy újabb erőforrás, amely lehetővé teszi a szabadúszó csoportok böngészését a tartalom készítésétől a közösségi média támogatásáig. Lehetővé teszik a szabadúszók számára, hogy ajánlatokat hozzanak létre, amelyeket azután kiválaszthat. Alternatív megoldásként létrehozhat egy kifejezetten szükséges munkát (tegyen közzé egy „kérést”), és lehetővé tegye a Fiverr szabadúszók számára, hogy tegyen ajánlatot rá..

Minden ügyletnél a Fiverr csökkenti a végső árra rögzített díj formájában. A díj az ügylet értékétől függ. A jó hírneve miatt a Fiverr szabadúszók agresszívek lehetnek a munkaköri követelmények teljesítése érdekében.

Előnyök

 • Széles körű készségtípus és szint áll rendelkezésre
 • Az álláskeresés ötleteket generálhat ahhoz, amire szüksége van
 • A Fiverr addig tart kifizetéseket, amíg nem mondja el, hogy elégedett az elvégzett munkával

CONS

 • Néhány elavult kiküldetés létezése
 • Széles szabályozatlan árak
 • Néhány eladó képzetlen lehet

Ugrás a Fiverr-hez

Outsourcing platform # 4 – Toptal

Toptal honlap (online látogatás)

Ez a hálózat azt állítja, hogy hírnév, mivel segít kiszervezni a munkát a szabadúszó webfejlesztők terméséből. Sikeresen összegyűjtötték azokat a tehetségeket, amelyek minden olyan készségre kiterjednek, amelyre szükség lehet egy weboldalra, akár a tervezők számára is.

Függetlenül attól, hogy általános fejlesztőket keres, vagy olyanokat, akiknek speciális szakterületük van, mint például a Node.js vagy a Unity motor, valószínűleg itt talál segítséget.

Előnyök

 • Nagyon tehetséges fejlesztők és tervezők forrása
 • Mindenféle méretű vállalkozás számára megfelelő
 • Előre vetítik a szabadúszók több szintjét – készségek, nyelv, munka etika és egyebek
 • Ingyenes próbaperiódus minden szabadúszóval

CONS

 • Drága lehet, ha óránkénti díja 60 – 210 dollár
 • A tehetségek böngészéséhez regisztrálni kell

Menj a Toptal-ba

Outsourcing platform # 5 – Gun.io

A Gun.io honlapja (online látogatás)

A Gun.io megpróbálja megtörni a hagyományos fájdalmas képességeket a fedélzeten, azzal, hogy hozzásegíti képességeit a szabadúszó felvételi folyamathoz. Összegyűjtik a nagyon tapasztalt tehetségeket (itt nincs újszülött), akik hajlandóak szerződéses alapon dolgozni, és veteránnak vetik őket, ezáltal segít megtalálni a megfelelő illeszkedést mind a szabadúszók, mind az Ön számára..

Nincs olyan szabadúszó listája, amelyet átélhet, de azokkal dolgozik, akik közvetlenül bérelnek. Egy felhívás, hogy segítsen nekik egy tényfeltáró küldetésen, azt eredményezi, hogy megtalálják a munkához legmegfelelőbb személyt.

Előnyök

 • Csak nagyon tapasztalt szabadúszók
 • Előzetesen ellenőrizték és értékelték a jelölteket
 • Nem kell böngésznie a listákat a kívánt kereséshez
 • Tehetségmérkőzés 48 órán belül

CONS

 • A bérlés hosszához igazodó költségek – a rövid bérbeadás drága lehet

Ugrás a Gun.io oldalra

6-6. Platform kiszervezése

Upwork homepage (online látogatás)

Az Upwork inkább egy multi-mix szabadúszó hálózati webhely, nem pedig a webfejlesztési guruk szakértője. Mindent kínálnak, a webfejlesztéstől a könyvelésig, a távoli munkavállalókra szakosodva, akik a világ bármely pontjáról elérhetők.

Úgy működik, mint a hagyományos munkalehetőségek listázási formátuma, ahol mindenféle tehetséget összevonnak, majd kategorizálnak, hogy megtalálják. A szabadúszók mellett az ügynökségek is itt vannak felsorolva, és ez további lehetőséget kínál a tehetségkutatók számára.

Előnyök

 • Több készségszint áll rendelkezésre
 • Széles körű készség áll rendelkezésre

CONS

 • Regisztráció szükséges a szabadúszók böngészéséhez
 • Amit regisztrálhat, korlátozza a regisztrációs csomag (az ár ingyen havonta 499 USD-ig terjedhet)
 • Akár 13% általános költségek a feldolgozási díjakban

Ugrás az Upwork oldalra

2. Tudja meg, mit akar (és világosan mondja el)

Amit itt értek, az kell, hogy legyen egy elképzelése a webhelyedről. Mi a szándéka? Szeretné, ha webhelye egyszerűen információs és támogatná az elsődleges üzleti helyét, vagy szeretné használni vállalkozása virtuális kiterjesztéseként??

Itt kulcsfontosságú különbségek vannak a hatályban, amelyeket a webfejlesztõnek tudnia kell.

Miután eldöntötte, hogy melyiknek kell lennie a webhelyén, feltétlenül továbbítsa adatait egyértelműen webes fejlesztőjének. Noha a megjelenés fontos, ne hagyja magát el, és ne koncentráljon túl sokat webhelyének kialakítására.

Példák: Vezetékkeret és digitális vázlatok, amelyeket használunk, amikor ezt a webhelyet 2018-ban újra felújítottuk. A videofelvételeket, csevegéseket, képeket és kézi vázlatokat használták a világos kommunikációhoz..

3. Mutassa be a projekt mérföldköveit

Együtt dolgozzon a fejlesztőjével, és jöjjön létre egy ütemterv, amely mindkettő számára elfogadható. Minden szakaszban legyen egy értékelési pont, amely biztosítja, hogy felhívja az időkorlátot arra az esetre, ha úgy érzi, hogy valami nem úgy működik, ahogy kellene.

Az ütemterv jobban megvilágítja, mikor lesz elérhető a végtermék (a weboldal), így a megjelenési dátum körül megtervezheti az olyan támogató tevékenységeket, mint egy puha indítás, néhány promóció vagy más marketing tevékenység..

Szabványos weboldal-fejlesztési mérföldkövek. Minden webdizájn-projekt egyedi, de ez jó referencia azoknak a felhasználók számára, akik először állítják elő a projekt mérföldköveit (forrás).

4. Készítsen szerződést

Mostanra valószínűleg felismeri, hogy webhelye felbecsülhetetlen értékű eszköz lehet, és még több üzleti tevékenységet építhet körül. Emiatt sok szempontból elkötelezetted magad. A szerződéskötés védi mind a befektetéseit, mind a webfejlesztő érdekeit.

Ne feledje azonban, hogy ha úgy dönt, hogy harmadik félnek ad ki kiszerelést, mondjuk Indiában, akkor azt is meg kell tanulnia, hogy milyen érvényesíthető a velük esetlegesen kötött szerződés..

5. Hozzon létre jó kapcsolatot a fejlesztőjével

Ha már megvan a saját weboldala, általában az a norma, hogy alkalmanként egyes dolgok rosszul fordulhatnak elő. A fejlesztővel fenntartott jó kapcsolatok révén biztosítható, hogy minden hibája vagy egyéb problémája gyorsan megoldódjon.

Ezenkívül tovább épít a bizalomra, és jó választási lehetőséget kínál arra az esetre, ha valaha úgy dönt, hogy hozzáad egy „2. fázist” webhelyéhez. A srácok, akik építették, általában rövidebb idővonalon és kevesebb erőforrással tudják tovább fejleszteni.

Sikertörténet: Credo

Forrás: A vállalkozó kiszervezéssel növeli az üzleti tevékenységet

Mint marketing tanácsadó a hiszekegy, Johnnak nehéz volt önmagában versenyben más társaságokkal, amelyek garantálták az ügyfelek számára a méretüket. Korlátai voltak annak, hogy mennyit érhet el napi egyedül, és úgy döntött, hogy kiszervezi egy WordPress fejlesztőhöz.

Egy munkakapcsolat révén John elérte azt a pontot, ahol tanácsadói munkája során már nem érezte magát a fejlesztési problémák miatt, és képes összpontosítani fő üzleti céljaire.

Kerülje el ezeket az 5 hibát kiszervezéskor

 1. Rossz partner kiválasztása
 2. Készítsen irreális költségvetést
 3. Nem rendelkezik egyértelműen a legfontosabb célokkal
 4. Túl „kezet nyújt” a fejlesztési folyamatban
 5. Nem készít marketing tervet az Ön webhelye körül

Következtetés: Az Ön számára kiszervezés megfelelő?

Minden vállalkozás különbözik, mind azokban, amelyeket csinálnak, mind abban, hogy mi a helyzet. Ha kíváncsi, hogy a kiszervezés a megfelelő választás az Ön számára, valószínűleg az. Amit Önnek meg kellene néznie, sok az, amit ebben a cikkben tárgyaltam.

Ne tévessze meg téged – a kiszervezési út nem rózsabéléssel van ellátva, hanem a tövisek jóval nagyobb részét is tartalmazza. A nap végén azonban, ha helyesen hajtják végre, rendkívül professzionális előnyhöz juthat alapvető üzleti tevékenysége során..

A kiszervezés és a kiszervezés közötti különbség néhány alapvető tényezőben rejlik. Ha kiszervezi ahelyett, hogy a műszaki kompetenciákra összpontosítana, amelyekre soha többé nem lesz szüksége, ehelyett más jó menedzsment tulajdonságokra épít – a kommunikációra és a projekttervezésre.

Ezek jól működnek az Ön előnyei szempontjából, függetlenül attól, hogy milyen üzleti irányban működik, még a webfejlesztési projekt elkészítése után is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map