Az első 10 legjobb domain-regisztráló 2020 [Tipp: # 2 őrülten olcsó]

4

Az online igénybevétel alapvető szükségessége a webtárhely és a domain név. A legjobb webtárhely-szolgáltatók e listája segít kiválasztani a minőségi tárhelyszolgáltatásokat az Ön igényeinek megfelelően a költségvetésen belül.


Tehát úgy döntött, hogy elindít egy blogot vagy weboldalt, és keresi a legjobb domain regisztrátort?
Kétségtelen, hogy számos domainregisztrátor elérhető, de melyik megbízható és megbízható? Ezért úgy döntünk, hogy ezt a listát az alábbi tényezők szem előtt tartásával készítjük el;

Gyors navigáció

A domain regisztrátor kiválasztása előtt figyelembe veendő tényezők

 • ICANN akkreditáció: A regisztrátorok legyenek TUDOM (Kijelölt Nevek és Számok Nemzetközi Társasága) akkreditált. Ez a szervezet kezeli az összes domaint, amelyet a társaságtól vásárolt. Tehát kötelező, hogy a regisztrátort az ICANN akkreditálja.
 • Támogatási szolgáltatások: Egy másik nagyon fontos dolog, amelyet meg kell vizsgálnia egy domain regisztrátorban, 24 órás és 7 órás támogatási szolgáltatásokat kínál? És mik azok a csatornák, amelyek segítenek az ügyfeleknek? (Ellenőriznünk kell, hogy technikai támogatást kínálnak-e élő csevegés, jegyvásárlás, e-mail támogatás és telefonhívás révén)
 • Hírnév: Milyen hírneve van? Általában jól ismert vállalat? Egy átverő cég nem csak pazarolja a pénzt, hanem árt az üzleti vállalkozásának / blogolásának is. Ezért nagyon fontos olyan társaság kiválasztása, amely jó hírnevet és hitelességet nyújt.
 • Freebies: A freebies felajánlás nagyszerű módja az ügyfelek vonzásának. Véleményünk szerint a freebies jó, de értékesnek kell lennie, mert senki sem akar craps-ot, ugye? Vannak olyan vállalatok, akik ingyenes domain adatvédelmet kínálnak.
 • Domain átadása: Néha bizonyos okok miatt, például a magas megújítási arány miatt, érdemes átadni a domain nevet egy másik regisztrátornak. Tehát, mielőtt bármilyen domain eladót választana, ellenőriznie kell a transzfer díjait. A legjobb domain-regisztrátorok általában nem kérnek díjat, például a NameCheap és a GoDaddy.
 • Biztonság: A regisztrátornak megbízhatónak kell lennie a biztonság és a rendelkezésre állás szempontjából. Ellenőrizze, hogy a meglévő felhasználók megbíznak-e benne? Könnyen megtalálja a felhasználói véleményeket bármilyen domain regisztrátorról.
 • Vezérlőpult: Ez a domain regisztrátor kiválasztásának egyik legalapvetőbb tényezője. Az egyszerűen kezelhető kezelőpanel megkönnyíti a domain beállítását, és ezzel sok időt takarít meg, amelyet más fontos dolgokban felhasználhat. Az átlátszó, sima és gyors kezelőpanelben nagyon könnyű navigálni.
 • Megújítási díjak: Az online vállalkozások, mint például a webtárhely és a domain név szolgáltatók, általában nagy kedvezményt nyújtanak az új vásárlóknak az első vásárláskor. És néhányuk a megújításkor a szokásosnál több díjat kér. Tehát a magasabb megújítási arány elkerülése érdekében ellenőriznie kell a megújítási feltételeket és díjakat.

Egyes vállalatok kizárólag domain nevek regisztrálását kínálják, de a legtöbb társaság domain nevet és webtárhelyet is kínál. A webes termékek (domain és tárhely) vásárlásakor ugyanazon szolgáltatótól az az előnye, hogy nem kell azokat megmutatnia (DNS-beállítások megváltoztatása), és általában ingyenes domain nevet kap a hostolási terv előfizetésével. Ne aggódjon, ha a webhely tárolásával megmutatja a domaint, ez nem nehéz feladat. Csak kérje meg a hivatalvezetőt, hogy tegye meg érted, ők boldogan segítenek.

Véleményünk szerint, ha az Ön esetében a pénznek nincs jelentősége, akkor jó az előfizetés ugyanazon társaság mindkét szolgáltatására. De ha meg akar szabadulni a magasabb megújításoktól, akkor vásároljon domainnevet és webtárhelyet különböző cégektől.

Miért?

Mivel tapasztalatunk szerint a web hosting szolgáltatók magasabb domain nevek megújítási árat és a host csomagot igényelnek. Ha kiválasztja azt a céget, amelynek alaptevékenysége a domain nevek értékesítése, jelentős pénzt takaríthat meg. Például; a domain név megújításához a BlueHost használatával évente körülbelül 15 dollárt kell fizetnie, de a NameCheap csak 10,69 dollárt / év igényel.

Most beszéljünk a legmegbízhatóbb és legjobb domain név regisztrátorokról a domain nevek vásárlásához.

A 2020 legjobb 10 domain-regisztrátor a megbízható és minőségi szolgáltatásokért

A mély elemzés, az árak összehasonlítása, valamint a szolgáltatások összehasonlítása után a következő top domain névregisztrátorok listájával állunk elő?

1. NameCheap

namecheap top domain regisztrátor

A NameCheap a legolcsóbb domain- és tárhelyszolgáltatók között helyezkedik el. Kellemes élmény volt, ha velük együtt domain volt. A 2001-ben indult társaság gyorsan növekszik, és jelenleg több mint 7 millió domain van irányításuk alatt. A múltban, amikor a SOPA és a PIPA (a felhasználói internet szabadságával szembeni számlák) merültek fel, a NameCheap a nagyközönség mellett áll. Ez nagyon kedves.

Ahol a legtöbb vállalkozás alacsony bevezető árat vonz ügyfeleihez, a NameCheap exkluzív bevezető árakat kínál a domain név vásárlására és a webtárhely-tervekre olcsó megújulással.

Csak 10,69 dollárral vásárolhat .Com domain 1 éves INGYENES „WhoisGuard” előfizetéssel. Amikor a domain lejár, akkor megújíthatja, amely csak 10,69 dollárba kerül. A WhoisGuard 2,88 dollárra is megújítható.

Mivel a hackelési esetek napról napra növekszenek, minden online üzleti vállalkozásnak SSL tanúsítvánnyal kell biztosítania ügyfelei adatait. Ehhez a NameCheap-hoz a PositiveSSL tanúsítványt kínálunk, évi 9,00 dollárban.

Mindezek mellett a NameCheap web hosting megoldásokat is kínál. A legalapvetőbb tárhely-terv évi 9,88 dollárba kerül, ahol 3 webhelyet üzemeltethet. A cégnek több adatközpontja van, hogy megbízható webtárhelyet biztosítson. Választhat az Egyesült Államok adatközpontját vagy az Egyesült Királyság adatközpontját. Nemcsak ezt, hanem vállalati szintű kiszolgálókat kínálnak SSD tárhely megoldással. Ezenkívül saját hosting társaságot is létrehozhat, ha velük viszonteladói fiókot nyit meg.

A NameCheap műszaki támogatási szolgáltatásokat kínál a közös csatornákon keresztül, mint például a jegyek, e-mailek és az élő csevegés. És nem habozzuk mondani, hogy minden alkalommal elérhetők, amikor Live Chat-en keresztül kapcsolatba lépünk velük. A hatalmas tudásbázis segítségével megoldásokat is megtalálhat. Nincs telefonos támogatás. Akár meg akarja vásárolni a tárhelyet, akár nem, de tapasztalataink szerint a NameCheap a legjobb domain név regisztráló. Kétség nélkül javasoljuk.

Látogasson el a NameCheap oldalra

2. iPage

ipage

Itt van egy másik domain név regisztrátor, aki 1998 óta szolgálja ki az ügyfeleket. Sőt, több mint egymillió webhely üzemeltetett szerverein. Véleményünk szerint jelentős hostolási szolgáltatásokat kínálnak azoknak a felhasználók számára, akiknek nagyon olcsón kell hostolni. Legtöbbször bőséges árengedményekkel érhető el, amelyek óriási mértékben engedik le az árakat. Az iPage az EIG irányítása alatt áll; a befolyásos üzleti csoport.

Tehát, ha kizárólag a domain nevet szeretné megvásárolni, akkor az évi 8,99 dollárt fog fizetni. Ezenkívül, ha engedélyezni kívánja a domain adatvédelmét, akkor külön-külön évente 9,99 dollárt kell fizetnie.

A webtárhely-terv megvásárlásakor INGYENES domain nevet kap, és évente csak 24 dollárba kerül. Nem szuper olcsóbb? És korlátlan számú webhelyet telepíthet. Sőt, ha nem elégedett szolgáltatásaik minőségével, kérjük, 30 napon belül kérje meg a visszatérítést. Kérdés nélkül vissza fogják küldeni a pénzt.

A társaság rengeteg ingyenes szolgáltatást kínál, például a Sitelock-ot, biztonsági eszközöket, 1 GB-os felhőtároló tárolót és webhely-készítőt stb. A társaság ingyenesen 200 dollárnyi hirdetési jóváírást is ad, amely nagyszerű lehetőséget kínál az újonnan létrehozott webhelyeinek a Google és a Bing hirdetésére..

A domain nevekhez tiszta vezérlőpanel tartozik, amely lehetővé teszi az egyszerű kezelhetőséget. Tehát ne aggódjon abban az esetben, ha eltérő tárhely- és domainszolgáltatóval rendelkezik. Könnyedén terjesztheti őket. A cég méretezhető lehetőségeket is kínál, például a VPS-t és a dedikált tárhely-terveket. Nagyszerű választás, ha kis projektet szeretne fogadni és szűk költségvetéssel.

Ügyfélszolgálat esetén nyugodtan segítséget nyújthat. Nem számít, mi a nap és honnan tartozik. Hívjon őket, vagy nyisson meg egy élő csevegőt a gyors segítségért. Jegyet is be kell nyújtania, ha nem siet. Az iPage fenntartja a súgóközpontot hatalmas hasznos információkkal, amelyek a webtárhelyhez, a domainekhez, a weboldal tervezéséhez és a fiókkezelési útmutatókhoz kapcsolódnak.

Látogasson el az iPage oldalra

3. Gyere y

godaddy legnagyobb domain név regisztráló

Ezt a társaságot 1997-ben hozták létre, és 1999-ben jött létre a GoDaddy névvel. Több mint 5000 alkalmazottal és 14+ millió ügyfelével kitalálhatja, milyen nagyok és profiak? A GoDaddy a legnagyobb domain regisztrátor. És igen, mert vannak, mert mintegy 63 millió domain van a kezükben. Számos webes terméket kínálnak, amelyek a domainhez, a tárhelyhez, az e-mailekhez, a biztonsághoz és az online marketinghez stb. Kapcsolódnak.

A GoDaddy domain kiterjesztések nagyon széles választékát kínálja. A .com domain már csak az első évben 2,99 dollárban érhető el. És ha azt akarja, hogy a magánélet védelme elrejtse a fontos információkat, például a nevet, az e-mail címeket, a fizikai címet és a telefonszámot stb., Akkor évente 7,99 dollárt kell fizetnie. A megújításról sokkoló lehet látni, hogy 14,99 dollárt kell fizetnie. Ez magasabb, mint a NameCheap.

Biztonsági okokból SSL tanúsítványokat kínálnak, évi 55,99 dollártól kezdve. Ez valóban magasabb, mint sok más társaságnál, olcsó SSL-t vásárolhat más gazdagépektől. Másrészt havonta 3,99 USD-tól kezdve hosting szolgáltatásokat is kínálnak.

A legalapvetőbb tervnél (gazdaságosság) 1 ingyenes domain lesz. 1 webhelyet tárolhat, és nagy mennyiségű adatot tárolhat (100 GB tárhely). Ráadásul nincs korlátozás az engedélyezett látogatók számára / hónap. Nem kétséges, hogy a GoDaddy az egyik legnépszerűbb domain regisztrátor, ám a web hosting számára soha nem ajánljuk, alacsony színvonalú szolgáltatásuk miatt. Javasoljuk, hogy kövesse a 10 legjobb webtárhely-szolgáltatót.

Legyen szó domainről vagy webtárhelyről, az ügyfélszolgálat mindig kiemelkedő tényező, amelyet figyelembe kell vennie. Bár egy domain esetében nem kellett sok segítséget a regisztrálótól, de ennek ellenére nagyon fontos tényezőt kell figyelembe vennie. Néhány támogatási csatorna 24 órán keresztül elérhető, például telefon és e-mail. Az élő csevegés csak meghatározott időpontokban érhető el. Mint a domainek esetében is, az ügyfélnek nem volt gyakran szüksége támogatási szolgáltatásokra, így rendben lesz. Vagy arra utalhat, hogy szolgáltatásaik jelentősek a domain név megvásárlásához.

Látogasson el a GoDaddy oldalra

4. BlueHost

bluehost olcsó domain regisztrátor

A BlueHostnak nincs szüksége bevezetésre, szinte mindenki ismeri a nevét. Nem számít, hogy blogger vagy fejlesztő, vagy szüksége van-e az e-kereskedelemhez szükséges szolgáltatásaikra, amelyek minden típusú felhasználót kielégítenek. 2003 óta kezdik kiszolgálni az ügyfeleket. Nemcsak mi és a legjobb blogírók ajánlják, hanem a WordPress.org is ajánlja. Tehát, ha WordPress platformon kíván webhelyet létrehozni, akkor a BlueHost remek választás lenne a megbízható tárhelyszolgáltatásokhoz.

A BlueHost ingyenes domain nevet kínál, ha tőlük webtárhelyet vásárol. Tehát, ha a legfelső domain regisztrátort keresi, akkor természetesen a webhelyhez való hozzáféréshez is szüksége lesz a tárhelyre. Ezért miért költene egy extra fillért a domain regisztrálására, ha INGYEN kaphat. Tehát ne pazarolja a lehetőséget és ragadja meg az ingyenes domaint olcsó tárhely mellett egy helyen. A cég különféle tárhelyszolgáltatásokat kínál, például megosztott, felhő, dedikált, WooCommerce és Managed WordPress stb.

Több mint 2 millió webhelyet üzemeltetnek azok irányítása alatt, és napról napra növekszik. Az alapterv megvásárlásával 1 webhelyet üzemeltethet, és akár 50 GB-os adatot és 5 e-mail fiókot tárolhat. A cPanel szolgáltatást kínálják a menedzsmenthez, amely az iparág hagyományos szoftvere a tárhely-fiók kezelésére.

Ha megengedheti magának, próbálja meg kiválasztani a „Plusz” tervet, amely a jól bemutatott csomag, és korlátlan helyszíneket enged. A terv korlátlan tárhelyet, sávszélességet, e-mail fiókokat és ingyenes 200 dolláros keresőmotor-jóváírást is tartalmaz.

Minden terv beépített CDN opciót igényel, amelyhez néhány kullancs szükséges a szolgáltatás aktiválásához. A CDN kiváló szolgáltatás a webhely gyors feltöltéséhez. A BlueHost lehetővé teszi az ügyfelek azonnali segítségét. Ehhez az élő csevegés mindig elérhető. Ezenkívül a jegykezelő rendszert és a telefonszámot a vállalat is karbantartja. Tehát, ha hivatásszerűen el akarja kezdeni a munkát, akkor a BlueHost megbízható szolgáltató mind a domain nevek, mind a tárhely számára.

Látogasson el a BlueHost oldalra

5. InMotion

legjobb tárhely és domain inmotion segítségével

Az InMotion az egyik nagy tárhely-szolgáltató, kiemelkedő támogatási szolgáltatásai és funkciókban gazdag tervei miatt. Gyakran láthatja, hogy a legtöbb fogadó cég élő csevegést, telefont, jegyeket és e-maileket biztosít ügyfeleinek. De az InMotion elkötelezett csapata megy előre, és fenntartja a Skype-vonalot. Bármelyik csatornát is használni kívánja, ezek rendelkezésre állnak éjjel-nappal. Ön is megtanulhatja azáltal, hogy megkeresi az információkat a saját webhelyükön tartott tudásbázisból.

A domain szolgáltatásokkal kapcsolatban a tartományok évi 14,99 USD-t kínálnak. Ha el akarja rejteni személyes adatait, akkor fel kell fizetnie a WHOIS adatvédelmére, amely csak 9,99 dollárba kerül. Igen, vannak olyan vállalatok, amelyek alacsony árakon kínálnak domaint, de az InMotion nagyon megbízható és jól ismert WordPress tárhely szolgáltató. A BBB szerint A + besorolással is rendelkeznek.

Széles tárhely-választékot kínál a cég. Az InMotion hosting tervek gyakran elérhetők engedményekkel, és az EXCLUSIVE link segítségével akár 43% -ot takaríthat meg az üzleti tervnél.

A „Launch” elnevezésű alapvető terv, ahol 2 domaint tárolhat, amely tökéletes a korlátozott költségvetésű felhasználók számára. Ez az üzlet magában foglalja az összes alapvető funkciót, mint például az 1 kattintással elérhető CMS telepítő, a maximális sebességű zóna, a nyílt forráskódú platformok és az adatok biztonsági mentésének szabadsága stb. Ezenkívül a webhelyhirdetéshez az összes terv 250 dolláros hirdetési jóváírást tartalmaz.

Egy másik lenyűgöző szolgáltatás a biztonságos visszatekerés. Ha az alkalmazás újabb verziója nem válaszolt megfelelően, és instabil viselkedést mutatott, akkor ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy biztonságosan visszatérjen az előző verzióra.

Az InMotion egy külön tervet készített a WordPress felhasználók számára. Tehát, ha szeretsz olyanokat használni, mint a WordPress, mint mi, akkor nagyszerű választani a WordPress tárhelyet, beleértve az előre telepített WordPress-t is. Sőt, ugyanazon az áron érhető el, mint a megosztott tárhely. A társaság nagyon magabiztos szolgáltatási minőségében, és ezért nyújt 90 napos pénz-visszafizetési garanciát. Teljes kockázatmentes beruházásnak tűnik, és szolgáltatásaik természetesen jelentősek, tehát vásároljon egy tárhely-tervet, és kapjon egy ingyenes domént.

Látogasson el az InMotion Hosting oldalra

6. 1. és 1.

1 és 1 alacsony bevezető domain

Keresi olcsó WordPress tárhelyet és domain regisztrátort alacsony bevezető árakkal; itt van az 1and1, a nagy domain regisztrátor, amely hosting megoldásokat kínál. Rengeteg domain kiterjesztés érhető el, és kiválaszthatja a rést, vagy vállalkozását, például .restaurant.

Ingyenes domain kiterjesztéseket kínálnak, például „.info” és „.website” stb. És ha szüksége van „.com” domainre, akkor az első évre mindössze 0,99 dollárt számítanak fel. A társaság számos szolgáltatást kínál a .com domain mellett, beleértve 1 ingyenes e-mail fiókot, WhoIs kiegészítőt és domain lockot, stb..

Nem csak a domainek, hanem a termékek széles skáláját kínálják. Ezek a termékek a webtárhelyhez, a webhely készítőjéhez és sablonjaihoz, az e-kereskedelemhez, a marketinghez és az MS termékekhez kapcsolódnak stb. Választhat egy webhely-készítővel történő tárhelyet a saját sablon vagy a cPanel alapú tárhely megtervezéséhez. A „Korlátlan” alapterv, amely rengeteg forrást kínál. Korlátlan tartományokat tárolhat az egyetlen fiókban, mivel korlátlan tárhelyet is tartalmaz. Ez a terv SSL tanúsítványt is tartalmaz.

A "Korlátlan" terv szerint 20 adatbázist hozhat létre. Ezenkívül 1 ingyenes domain is szerepel a tervben. Tehát ha meggondolta magát, hogy tőlük vásároljon tárhelyet, akkor nem kell megvásárolnia a domaint, mert ingyenes domaint kínálnak még a legalapvetőbb tervvel is. Őszintén szólva, nem javasoljuk a nagyobb projekteknél történő fogadásukat. De kisebb projektekkel is foglalkozhat, kevesebb látogatóval. Ezen felül 40 napos visszatérítési időtartamot biztosítanak.

A cég állítása szerint 24 órás és hét órás támogatási szolgáltatásokat kínál. A telefonhíváson kívül nincs más támogatási csatorna. Igen, a telefonhívás egy gyors kapcsolattartási módszer. De azoknak az embereknek, akiknek nem biztos, hogy jól tudnak angolul beszélni, vagy az Egyesült Államokon kívül, nehéz lehet a segítségnyújtás. Tehát ne feledje, mielőtt feliratkozik szolgáltatásaikra. Az 1and1 rengeteg hasznos cikket tartott fenn a webtárhely, a domain név, az SSL és az e-mail szolgáltatások stb. Vonatkozásában. Az összes cikk jól megmagyarázható a képek használatával.

Látogasson el az 1and1 oldalra

7. HostGator

hostgator legjobb domainek regisztrátora 2019

2002-től kezdve a HostGator nem vesz sok időt és gyorsan elnyerte nevét, mint az egyik legjobb webtárhely-szolgáltató. Most több mint 8000 ezer domaint tárolnak. A domain regisztrálása a HostGator segítségével nagyon egyszerű. A upsell bombázása helyett az eljárás nagyon egyszerű, és az ügyfél tudja, mit fog vásárolni. Saját domainjét 13 dolláron belül megkapja. Támogatják a domain lock-ot is az illetéktelen továbbítás megakadályozása érdekében. A domain adatvédelem viszonylag alacsony áron elérhető, sok más társasághoz képest.

Megtapasztaljuk megosztott tárhelyüket, és továbbra is használják, félelmetes. Nemrégiben feliratkoztunk a Felügyelt WordPress szolgáltatásra, amely hihetetlenül gyors és sima. 3 megosztott tárhely-terv érhető el. Korlátlan sávszélességet, MySQL adatbázisokat és e-mail fiókokat fog kapni. Rengeteg szkript is rendelkezésre áll, amelyeket könnyedén telepíthet. A HostGator 100 dollárt kínál Google-nak és 100 dolláros Bing-nek a marketing jóváírást. Ne feledje, hogy a Google-nak először 25 dollárt kell költenie a 100 dolláros kredit felhasználásához.

A HostGator 45 napos visszatérítési politikát kínál. Ez hosszú idő, elegendő a szolgáltatások teszteléséhez. Sőt, ez meghaladja az iparágban uralkodó időszakot is. A megosztott tárhelyen kívül vannak más típusú tárhelyek viszonylag alacsony árakon is, mint például a Cloud, a VPS és a dedikált stb.

Ezenkívül a webhely biztonságához biztonsági másolatot kell készíteni az adatokról, így a társaság CodeGuard szolgáltatásokat nyújt, amelyek havi 1,67 dollárba kerülnek. Összességében értékes tárhelyet kínálnak 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával, 45 napos visszatérítési politikával, 1-cick telepítővel, tonna webhelysablonnal. Hát nem tökéletes csak havonta 3,95 dollárért?

A támogatás a 24/7/365 ingyenes telefonszámmal érhető el. Létezik élő chat és jegykezelő rendszer is az ügyfelek egyszerűsége érdekében. A vizuális segítség érdekében ingyenes hozzáférést kínálnak rengeteg videó oktatóprogramhoz. Ráadásul ez az olcsó domain név regisztráló és a hosting cég fórumot épít fel, ahol kapcsolatba léphet más tagokkal. Tehát, ha az összes megoldásra egy helyen van szüksége, akkor ezek a legjobb megoldás.

Látogasson el a HostGator oldalra

8. Regisztráljon

register.com legjobb regisztrátor 2019

A Register.com az egyik legrégebbi webszolgáltató és a legjobb domain regisztrátor is. 1994 óta működnek az iparban. Most körülbelül 2 millió domain van a kezükben és több százezer elégedett ügyfél használja. Ezért neveztük őket az egyik legjobb domain név regisztrálónak.

A cég közel 50 különféle terméket kínál, ideértve a domaint, a tárhelyet, az e-mail marketingt és az SSL-t stb. És megtörtént. Most azonnal elkészítik a domain nevet. Vacsora könnyű.

Jelenleg a .com és .net kiterjesztések csupán 0,50 dolláron érhetők el. Nagyon olcsó huh! De megdöbbent, amikor látja, hogy a következő évben 35 dollárt számítanak fel a domain megújításáért. Tehát, ha egy domainre van szüksége egy évre, akkor a register.com fantasztikus. Egy másik trükk, amelyet használhat, hogy megvásárolja a domaint, és amikor lejár, akkor azt más olcsó domainregisztrátorhoz, például a NameCheaphoz továbbítsa. Ily módon megragadhatja promóciós kedvezményeiket, és megmentheti magát a nagy megújulásoktól.

A WHOIS védelmet 10 dollárért is bekapcsolhatja. Most, ha valamilyen okból nem tudja megújítani a domainjét, akkor 1 évig megóvják azt. Ezen felül, ha valamilyen prémium nevet szeretne, akkor kategóriánként böngészhet, és hozzáadhat egy kulcsszót a prémium domain részhez.

Megvásárolhatja a blogokkal és az e-kereskedelemmel kapcsolatos termékeket is. Ha csak e-mail tárhelyre van szüksége, akkor megteheti, és elkészítheti saját testreszabási e-mail fiókját. A Register.com gazdag funkciókat kínál, például 300 GB tárolást és korlátlan sávszélességet, de nem javasoltuk azok tárolását. Ezenkívül 20 GB-ot különítettek el az e-mailek tárolására a legalapvetőbb tervükben. A Windows és a Linux alapú hostolási tervek közül választhat. Bemutató csomagot kínálnak, mindössze 1,96 dollár havonta, beleértve a domain és a hostot is.

Sőt, a 24 órás támogatási szolgáltatások és a GYIK mindig nagyon hasznosak. Válasszon egy telefont, és hívjon, vagy küldjön egy e-mailt. Különböző vonalokat tartottak fenn a tárolás, az értékesítés, a számlázás és a műszaki támogatás területén. Ezen felül az USA-ban és Kanadában az ingyenes telefonszámokat is fel lehet használni a kapcsolatfelvételhez. Sok mindent megtanulhat azokból a tippekből és útmutatókból is, amelyeket megosztottak a tudásbázis szakaszban.

 • 2019 legjobb 10 legjobb webtárhely-szolgáltatása
 • A legjobb olcsó WordPress tárhely 2019

Látogassa meg a Regisztrációt

9. DreamHost

A Dreamhost legújabb domainek ára

A DreamHost nem csak a legjobb WordPress tárhely-megoldást kínálja, hanem a legjobb domain regisztrátorként is ismert. A webhely neve mindössze 13,95 dollárba kerül, és ugyanaz a megújítási arány. A domain megvásárlása a DreamHost részéről ingyenes Domain adatvédelmet is magában foglal, hogy megvédje Önt a rosszindulatú tevékenységektől. Számos aldomaint hozhat létre.

Jelenleg több mint 350 domain kiterjesztést kínálnak, beleértve .com, info és .org stb. Három megújítási lehetőség létezik, mint például „auto”, „manuális” és „kérdezzen”. A domain védelme érdekében zárolhatja a domainjét, amely elkerüli az illetéktelen továbbítást.

A DreamHost megosztott, kezelt WordPress, dedikált és VPS-ot kínál, és állítása szerint közel 1,5 millió webhelyet és blogot üzemeltet. A megosztott tárhelyet 7,95 USD áron nyújtják az 1-kattintásos telepítővel, amely lehetővé teszi a szkriptek folyékony telepítését. Kicsit drágák az indulók számára, de korlátlan helyekkel, tárhellyel és sávszélességgel üzemeltethet. A tárhely-tervek támogatják a titkosítást, és egy kattintással aktiválhatjuk az SSL / TLS tanúsítványt, amely segíthet a keresőmotorok rangsorolásában.

Az SSD meghajtókon tárolt adatok csökkentik az oldal betöltési idejét és javítják a webhely általános teljesítményét. A tárhelytervek tartalmazzák a CloudFlare egyszerű integrációját az automatikus malware szkenneléssel is. Az általuk kínált egyedi dolgok a pénz-visszafizetési garancia. 15 és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát hallhat. De a DreamHost 97 napos követési periódussal jön. Ez egy nagyon hatalmas időszak.

A társaságnak jelenleg van házon belüli ügyfélszolgálati csapata, és testreszabott vezérlőpanelt biztosít a tárhely funkcióinak kezelésére. Felveheti velük a kapcsolatot az elsődleges csatornákon (e-mailek, telefon és élő csevegés stb.), Valamint a Twitter segítségével.

A házon belüli támogató csoport azt jelenti, hogy a támogató személyzet magát a társaságot veszi fel. És a csapat egyértelműen tudja, hogyan segíthet az ügyfeleknek és megoldhatják ügyeiket. A szabadidejében sokat tanulhat a tudásbázisból. Egyfajta drága szolgáltatásokat kínálnak, de véleményünk szerint a szolgáltatások méltóak.

Látogasson el a DreamHost oldalra

10. Name.com

olcsó és legjobb domain regisztrátor

Ez az ICANN által akkreditált vállalat 2003 óta működik. A Name.com nagy termékkatalógusot tart fenn. Web hosting, e-mail, domain, SSL, webhely készítő eszköz és még sok más digitális termék kínálnak. Lehet, hogy nem az olcsó szolgáltató, de itt, ebben a listában, a célunk a legjobb domain-regisztrátorok leírása. De ezek nem túl drágák, megvásárolhatja a nevét mindössze 12,99 USD-ért. Nem csak akkor, ha a kulcsszavakhoz kapcsolódó domain nem érhető el, akkor ellenőrizheti a lejárt domain adatokat.

Mivel az SSL kulcsfontosságú az e-kereskedelmi webhelyek számára, amely biztonsági protokoll az ügyfél adatainak védelme. Néhány kattintással könnyedén engedélyezheti, és évente 8,49 dollárba kerül. Személyes adatainak védelme érdekében szüksége lehet WhoisGuardra, amelynek ára 4,99 USD. Tehát csupán néhány dollár költésével biztonságos utat biztosít az online eléréshez. A folyamat elég egyszerű és tiszta. Csak keresse meg a nevet, adja hozzá a kosárba, és töltse ki a fizetési részleteket.

Vessünk egy kis áttekintést a tárhelyszolgáltatásaikról. A tárhely tervhez ingyenes SSL tanúsítvány és 100 GB sávszélesség tartozik. 10 MySQL adatbázist hozhat létre, és 10 GB-os adatot tárolhat a szerverükön 4,99 USD / hó értéken. ha feliratkozik legalább egy évre. Ezenkívül korlátlan FTP-fiókokat is létrehozhat.

Ezen kívül lehetőséget kínálnak az előre telepített szkriptek (50+) használatára is. Egyéb szolgáltatások: ingyenes biztonsági mentés, spamkeresés, továbbítók és több mint 100 e-mail fiók. Ezenkívül a befektetés biztonságos a 30 napos visszatérítési politika alapján.

Kínálnak SEO és a kapcsolódó termékek tárolását is. A SEO oktatón keresztül kulcsfontosságú információkat nyújtanak a versenytársaknak, és javaslatot tesznek a webhely láthatóságának növelésére. Sajnos nincs elérhető külön csevegés. De felveheti velük a kapcsolatot a Facebook és a Twitter segítségével stb. További név.com fenntartott egy jól kezelt tudásbázist. Nem vagyunk rajongói a host szolgáltatásaiknak, de a domain regisztrálása szempontjából a name.com jelentős lehetőség.

Látogatás neve

Gyors tippek a legjobb domain név létrehozásához

Ha kizárólag egy domain nevet keres, akkor a NameCheap használatát javasoljuk, mivel azok árai sokkal alacsonyabbak, mint a többiek, és különféle hasznos ingyenes cikkeket is tartalmaznak. Tegyük fel ezt.

Van egy neve, amelyet vásárolni szeretne, de mi van, ha nem érhető el? Tehát soha nem függ egyetlen névtől. Itt tartsa szem előtt a következő javaslatokat.

Rést / Téma: Mi a rése (téma)? Akkor gondolkozzon a témájához kapcsolódó szavakkal. Például, ha a témád ételhez kapcsolódik, akkor jó a főzés, a kígyó stb. Témakör: Mit gondol például a foodgeek.com és a receipeshub.com webhelyről? A releváns domain név első jó benyomást jelent a látogatók számára. Ha fogalma sincs, akkor használhatja a névgenerátort, például Shopify és BusinessNameGenerator.

Opciók kibővítése: Javasoljuk, hogy válasszon egy nevet, amely egy mezőt fed le. Például, ha vásárol egy receptubub.com domaint, és a jövőben azt is felhasználhatja bármilyen típusú recept megosztására.

Emlékezetes: próbáljon meg olyan nevet választani, amely könnyen írható. Sőt, emlékezetes névre is szükség van. Ne használjon rossz varázslatokat, mint például a ruhadarabokat, mert nehéz megmondani valakinek.

Számok: megzavarhatja a felhasználókat, és csúnyá is teheti. Képzelje el a name-012.com webhelyet. Ez nehéz.

Rövid: A 3–4 szót tartalmazó domain név szinte eltűnt. Szóval, mi van most? Csak megpróbálja kiválasztani a lehető legrövidebb nevet. A név csaknem 10–12 karakterből állhat, ha könnyű beszélni és írni.

Bővítmény: Számos bővítmény érhető el, például .com, .org, .info. Javasoljuk, hogy válasszon egy .com fájlt, mivel ez a leggyakrabban használt kiterjesztés. Sőt, ha egy adott ország közönségét szeretné megcélozni, például Anglia, akkor a .uk használata nagyszerű lenne, mert ez néhány keresőmotor rangsorolását is elősegíti..

Tipp: Kerülje el a domainnevek online elérhetőségének ellenőrzését, amikor abban az időben nem kíván regisztrálni. Mivel ritkán fordul elő, hogy egy cég megvásárolja a nevet, majd eladja neked. Ezért választjuk ki a legjobban elismert vállalatokat, de továbbra is szeretnénk, ha aktív lesz ebben a kilátásban.

A fenti iránymutatások szem előtt tartásával nagyszerű domain nevet állíthat fel.

Hogyan vásárolhatunk domaint?

Bármely domain regisztrátort kiválaszthat a listából, mivel mi a NameCheap-t részesítjük előnyben, hogy megismerkedjen a domain-vásárlási eljárással. Ha másik társaságot választ, akkor ne aggódjon, mert szinte az összes domain regisztrátor hasonló eljárással rendelkezik.

Lépjen az Olcsó név elemre, majd írja le a megvásárolni kívánt domain nevet

Hogyan vásárolhatunk domaint a namecheap-en

Ezt követően megmutatják, elérhető-e vagy sem a domain. Ezenkívül rengeteg más domain névre vonatkozó javaslatot mutatnak, különféle kiterjesztésekkel. Most kattintson a Kosár hozzáadása ikonra. Tekintse meg az alábbi képet a vizuális segítségért.

add domain nevet a kosárba

Ugyanakkor a képernyő jobb oldalán láthatja a kiadási táblázatot. Csak kattintson a "Kosár megtekintése" gomb. Itt nem feltétlenül kell mást.

a kiválasztott domain ára

Ezután látni fogja azt az időtartamot, ameddig meg szeretné vásárolni a domain nevet. Időtartam az az időszak, amely után a domain név lejár. Mindez a költségvetéstől függ, és ha engedheti meg magának, akkor hosszabb ideig vásárolhat. Például feliratkozunk 3 évre. A hosszabb időtartam néhány centet spórolhat meg.

Az automatikus megújítás opció, amelyet a vállalat is adott a domain automatikus megújításához.

Itt vegye figyelembe, hogy a sikeres megújításhoz az összeget összekapcsolt bankszámlán kell tartania; különben különféle figyelmeztetéseket küld.

Engedélyezjük azt a WhoisGuard-ot is, amelyet ingyenesen kapnak az első évben, és a következő hónapban nagyon kevés összeget számítanak fel. És ha azt szeretné megújítani 1 év után, akkor ismét automatikus megújítási lehetőséget kap.

WhoisGuard

A WhoisGuard egy olyan domain kiegészítő, amely megvédi a személyes adatait, például nevét, telefonszámát, címét, e-mail azonosítóját stb.

Miért védjük az információkat

Mert ha nem engedélyezte a védelmi réteget, akkor mindenki látja a személyes adatait. Tehát engedélyeznie kell a spamkerek és a hackerek elleni védelmet, ha könnyen megfizetheti. De vegye figyelembe, hogy ez nem szükséges kiegészítő.

Az időtartam és az egyéb lehetőségek kiválasztása után kattintson a „Megrendelés megerősítése".

név Whois Guard magánélettel

Most arra kérnek téged, hogy hozzon létre egy fiókot. Olyan egyszerű, csak töltse ki a kötelező mezőket, és ennyi is. A fiók segít figyelemmel kísérni a különféle tényezőket, például a domainek listáját és a lejáró domaint stb.

A fiók létrehozása után egy elérhetőségi oldal jelenik meg előtted, amelyben meg kell adnia az adatokat, mint például cím, város, tartomány, irányítószám és telefonszám stb..

A részletek kitöltése után kattintson a „Folytatás” gombra. A következő oldalakon különféle információkat mutatnak. Nincs semmi különös, csak nézze át, majd folytassa.

Ezután válassza ki a fizetési módot. A NameCheap háromféle módot kínál a vásárlások kifizetésére. Válassza ki a fizetési módot, majd nyomja meg a „Folytatás” gombot.

hogyan lehet pénzt fizetni a domainért

Ezután a jobb oldalon egy kis dobozt fog látni. Kattintson a „Paypal” gombra, és odamegy. Ez átirányítja a PayPal oldalra, ahol csak be kell írnia a bejelentkezési adatokat, és ennyi.

fizetni paypal segítségével

Néhány másodpercbe telti a megrendelés feldolgozása. És elkészült a domain név a tied. A Namecheap élő csevegést is kínál az éneklés közben. Tehát bármilyen kellemetlenség esetén nyugodtan beszéljen velük. Nagyon gyorsak.

Amikor feliratkozik a domainre, miközben webhelyet vásárol a NameCheap-től, akkor nem kell összekapcsolnia a domaint és a tárhelyet, mert a vállalat automatikusan megteszi az Ön számára. De amikor domain-t vásárol és tárhelyet ad meg a különböző társaságoktól a magas megújítási arány elkerülése érdekében.

Amikor feliratkozik a domainre, miközben webtárhelyet vásárol, akkor nem kell összekapcsolnia a domaint és a tárhelyet, mert a vállalat automatikusan megteszi az Ön számára. Ha azonban vásárol egy domain-t és a hostolást a különböző cégektől a magas megújulási arány elkerülése érdekében, akkor össze kell kapcsolnia őket, ezt nevezzük domain mutatónak.

Hogyan kell a domain-t mutatni a tárhelyre?

 • Sokkal könnyebb, mint gondolnád. Amikor megvásárol egy domaint, akkor a vállalat megad egy vezérlőpanelt a domain kezeléséhez. Ha nem tudja, hol található a vezérlőpult, akkor ellenőriznie kell a domain regisztrátor által küldött e-maileket. Vagy csak menjen át a domain regisztráló oldalára, és énekeljen.
 • Amikor bejelentkezik a domain vezérlőpultba, belép a Domain / Domain list fülre.
 • Ezután kattintson a Kezelés gombra annak a tartománynak a közelében, amelyet csatlakoztatni szeretne a tárhelyhez

hogyan kell a domaint a tárhelyre mutatni

Most görgessen lefelé, amíg meg nem találja a „Névkiszolgáló” részt. Ezután kattintson a legördülő nyílra és válassza az „Egyéni” lehetőséget..

Most el kell helyeznie a „Névkiszolgáló 1” és a „Névkiszolgáló 2”.

beillesztés dns a névkiszolgálókba

Ha meg szeretné kapni a „Névkiszolgáló 1 és 2” ismét, ellenőrizze e-mail fiókját. De ebben az időben nyissa meg a fogadó cég által elküldött e-mailt. De ha nem találta meg a névszervert, akkor jelentkezzen be a host vezérlőpultjába, vagy lépjen kapcsolatba a tárhely szolgáltatóval.

· Amikor bejelentkezik a tárhely vezérlőpultjába / Fiókkezelő panelébe, keresse meg a „Fiókadatokat”, amelyeket leginkább az oldalsávon adunk meg.

A névszerverek az alábbiak szerint néznek ki

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Kérjük, használja a névszervert, ahogyan azt a host szolgáltatója megadta.

 • Most másolja a névkiszolgálókat, és illessze be őket a „Névkiszolgáló” szakaszba, amely a fenti képen látható.
 • Ezután mentse el a változtatásokat. Most 4–48 óra eltel a web hosting és domain név teljes terjesztése.
 • És ez az.

Most azt gondoljuk, hogy egyértelmű, hogy hogyan lehet megvásárolni a domaint, majd összekapcsolni a web hostingval. Ha valami nem egyértelmű, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Következtetés – Mi a legjobb domain regisztrátor??

Tehát ez a legjobb domain név regisztrálók listája, de mi a személyes ajánlásaink? Véleményünk szerint, ha csak domainre van szüksége, akkor a NameCheap nagyszerű domain regisztrátor, mivel olcsó áron kínálnak domaineket, és a megújítási ár is ésszerű. Az SSL megújítása és a WhoisGuard szintén nagyon olcsó.

Ha azonban webhelyet keres domain névvel együtt, akkor keresse meg a BlueHost szolgáltatást, mivel azt a WordPress.org is támogatja. Megfizethető, minőségi WordPress tárhely-szolgáltató, és INGYENES domain nevet kap.

Tehát ezek a javaslataink, most a te sorod választani a költségvetés és a követelmények szerint. És ha már próbáltál valakivel, akkor nyugodtan ossza meg, melyik a legjobb domain regisztrátor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map