A 2019. évi legjobb fekete péntek ajánlatok kisvállalkozások számára

Fekete péntek a sarkon van, és ez a legjobb évszak az üzleti tulajdonosok számára, hogy megragadják a legjobb ajánlatokat. A webtárhelytől az üzleti eszközökig olyan sok dolog van, amely segítheti a vállalkozásokat abban a digitális korban. A vállalkozás működtetése ma azt jelenti, hogy több online tevékenységet kell végeznie, mint hogy egyszerűen ott álljon egy ott álló webhely.


Ezek közül néhány kihívást jelenthet, például megtalálhatja a megfelelő eszközöket. Nézzük meg néhányat, amely ebben az évben kínálatban van, és hogyan lehet ezeket felhasználni, hogy fel tudjon lépni a versenyre.

HandPicked fekete péntek ajánlatok kisvállalkozások tulajdonosai számára

1. NameCheap

A Namecheap fekete péntek kedvezményei 2019

A NameCheap egy elismert név a webtárhely és a domain név szolgáltatása. Számos ügyleti választást kínál ügyfeleinek ezen a fekete pénteken. Az első egy hatalmas eladás – akár 97% -kal kevesebb – a felső domain regisztrációja és 27% -kal a domain név átadása esetén. 60% -ot, az SSL-tanúsítványokat pedig 85% -ot takaríthat meg.

A mai internetes jelenlét már nem csupán olyan lehetőség, amelyre jó, hogy minden szintű vállalkozás számára nélkülözhetetlenné váljon. Még akkor is, ha nem közvetlenül használja az internetet az értékesítéshez, digitális jelenlét nélkül elveszítheti a márkaépítést és az ólomteremtést.

De sok ember nem veszi észre, hogy nem kell egy helyen megvásárolnia az online tevékenységekhez szükséges összes terméket. Például dönthet úgy, hogy az egyik társaságtól megvásárolja a webtárhelyet, a másik pedig a domain nevét.

Ennek oka az, hogy ezeknek a termékeknek rugalmas árképzése van. A Namecheap az egyik legjobb forrás a domain nevekkel kapcsolatos jó akciókhoz, és a 97% -os megtakarítás jelentős lehet egy kisvállalkozás számára.

Noha sok webtárhely-csomag tartalmaz bizonyos engedményeket az e-mail kezelésére, ezek nem mindig felelnek meg az üzleti igényeknek. Például, ha nagy mennyiségű marketing e-mailt szeretne küldeni, akkor valószínűleg jobb lenne, ha külön Privát E-mail tárolást folytatna.

Végül van SSL tanúsítás. Erre manapság szükség van, mivel sok internetes böngésző cég elkezdte a biztonság fokozását. A Google emellett bünteti azon webhelyek keresési rangsorolását is, amelyek nem rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal.

Mi a neve a NameCheap-nek??

 • A legnépszerűbb domainek regisztrációja 97%
 • 27% kedvezmény a domain név transzferekre
 • 60% kedvezmény a privát e-mailekre
 • Akár 85% kedvezmény az SSL tanúsítványoknál

Látogasson el a NameCheap oldalra

2. Envato elemek

Envato Fekete Péntek Promo 2019

Az Envato Elements hozzáférést kínál a felhasználóknak egy hatalmas grafikagyűjteményhez, amely bármilyen célra felhasználható. Ez szinte nélkülözhetetlenné teszi őket a vállalkozások számára, különösen azok számára, akik a digitális marketing révén széles közönséget akarnak elérni.

A marketingtevékenységekhez felhasználható képkereséssel az a probléma, hogy gyakran az interneten talált elemek valakihez tartoznak. Saját igényeinek való felhasználáshoz meg kell próbálnia megszerezni a jogokat arra, ami elég bátor és költséges összegek lehet..

Oldja meg ezt a problémát az Envato-val való feliratkozással, és férjen hozzá az millió millió fájlt tartalmazó adatbázishoz. Ezeket bármilyen módon újra felhasználhatja, gyorsan és egyszerűen. Csak egy előfizetésre van szüksége, amelyet havonta fizet.

Ezen a fekete pénteken kedvezményeket kínálnak mind az éves, mind a havi előfizetésekre. A havi előfizetési árak a havi 33 dollárról havi 19 dollárra esnek, míg ha évente fizet, akkor még többet takaríthat meg, csupán havonta 14 dollárral..

Hasonlítsa össze ezt az olyan stock képadatbázisokkal, mint például az iStock fotók, amelyek 12 dollárt számítanak fel egyetlen hitelért (néhány kép több, mint egy hitel költsége), és láthatja, hogy mi lehet az Envato előfizetés ellopása..

Fekete péntek ajánlataik 2019. december 2-án, AEDT-től 12 órától kezdődnek, és 17:00 óráig tartanak. AEDT 2019. december 3-án.

Mi az ajánlat az Envato-n??

 • 50% kedvezmény az összes előfizetési tervre

Látogasson el az Envato oldalára

3. A2 Hosting megosztott tárhely

A2 tárhely, a Fekete Péntek Promo 2019

Ahol a Namecheap nagyszerű ajánlatokat kínál a domainnevek és egyéb kiegészítők területén ezen a fekete pénteken, az A2 Hosting biztosítja, hogy fedezze magát, ha a megosztott tárhely piacán van. Az A2 tárhely az üzlet egyik legnépszerűbb neve, és ha elégedetlen a jelenlegi tárhelyével, ez egy remek hely a mostani áthelyezésre..

Csökkentették a megosztott tárhely árait, és ezek a tervek most 1,98 dollártól kezdődnek. Ez rendkívül megfizethetővé teszi őket. A legjobb az, hogy a megosztott tárhely 67% -os diszkontrátája a teljes megosztott tárhelytartományra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy ha több erőforrást keres a megosztott tárhelyen, akkor még többet takarít meg.

Ha gyengült a rossz teljesítményű internetes házigazda miatt, akkor most ide költözve nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem az Ön webhelyének migrációját is kezeli. Ehelyett inkább a műszaki részletek miatt kell aggódniuk!

Élvezze az A2 Hosting által nyújtott különleges kedvezményes árakat 2019. november 26-án 9 órától 11.59 óráig. 2019. december 3-án.

Mi az üzlet az A2 tárhelyén??

 • 67% kedvezmény az összes megosztott tárhelyről

Látogassa meg az A2 tárhelyét

4. KnownHost VPS tárhely

KnownHost 2019. évi fekete péntek ajánlatok

A KnownHost teljes körű webtárhely-szolgáltató, de ismert (bocsánat a büntetésről is) a kiváló VPS-terveivel kapcsolatban. Ez egy fokozatos formában működő rendszeres megosztott tárhely, és gyakran megadhatja, hogy mennyit akar pontosan az erőforrások szempontjából. Ezek az erőforrások szintén könnyen méretezhetők.

Ha webhelye sikeres volt, ügyeljen arra, hogy vigyázzon az erőforrás-felhasználásra, és terjessze a bővítési tervet. A megosztott tárhely, ha gyakran megbocsáthatatlan, ha túllépte az erőforrás-felhasználást, és ennek végrehajtása szolgáltatás megszakításokat okozhat, amelyek befolyásolják vállalkozását.

Keressen korán a VPS terveit, különösen most, hogy a KnownHost különleges ajánlatokat kínál ezen a fekete pénteken. Minden olyan VPS-tervhez, amelyhez velük jelentkezik, nemcsak kedvezményeket kap az árakra, hanem egyéb előnyöket is.

A kuponkód használata KHBLKFRI5030 Ha a Felügyelt VPS vagy a Felügyelt KVM Cloud csomagokat választja, akkor nem csak 50% -kal kevesebbet fog kapni, hanem 30% -os ismétlődő árengedményeket fog élvezni a megújítás idejekor. Megduplázják a VPS tárhely-erőforrásaikat is, így mindent megszerez. A kombináció jelentős hosszú távú haszonnal jár a vállalkozás webhelyének működtetésében.

Vegye fel a KnownHost ezen ajánlatait ezen a fekete pénteken, 2019. november 22-én 18 órától 2019. december 1-jének éjféléig..

Mi az a megállapodás a KnownHostban??

 • 50% kedvezmény a kezelt VPS vagy a felügyelt KVM felhő számára
 • 30% kedvezmény az ismétlődő számlákra

Látogasson el a KnownHost oldalra

5. Állandó kapcsolat

Kapcsolatfelvétel a Black Friday Promo 2019-en

Az állandó kapcsolat az egyik legnépszerűbb név a digitális marketing területén. Széleskörű funkciókkal bírnak, bármilyen méretű vállalkozást kínálva, amely a digitális marketing több területére terjed ki. Ez az e-mail marketingtől a marketing automatizálásig terjed. Ők az egyablakos digitális marketing eszköz.

A digitális marketing olyan sok módon segíthet a vállalkozásoknak, és hatékony eszköz ennek felhasználására. A folyamatos kapcsolattartás nem csak az ügyfelek eléréséhez segít, hanem a megfelelő időben és a megfelelő ajánlatokkal is. Növelje gyorsan az ólom generációját.

Azok a felhasználók, akik újonnan állnak állandó kapcsolatba, 50% kedvezményt élvezhetnek az előfizetés első három hónapjában. Az előfizetés ára függ az e-mail listán szereplő e-mail címek számától.

Az üzlet azokra a felhasználókra is vonatkozik, akik ingyenes próbaidőszakon vesznek részt, tehát ne aggódjon, azok közül, akik még mindig kaphatják ezt az 50% -os árengedményt az első három hónapban.

Ez az üzlet 2019. november 25-től 2019. december 1-ig érvényes. Ha elmulasztja, a 2019. december 2. és 2019. december 4. közötti regisztráció továbbra is 40% -ot takarít meg az első három hónapban..

Mi az állandó kapcsolat kapcsolat??

 • 50% kedvezmény az előfizetés első három hónapjában

Látogassa meg az állandó kapcsolatot

6. WP rakéta

WP Rocket Fekete Péntek Promo 2019

A WP Rocket egy WordPress bővítmény, amelyet webhelyének felgyorsítására terveztek. A WordPress-t olyan sok webhelyen futtatva, amely népszerű választás, amely nemcsak nagy teljesítményű, hanem plug-inként is egyszerűen használható. Egyszerűen telepítse a WordPress beépülő modulból, és állítsa be úgy, hogy a kívánt módon működjön.

A WordPress fantasztikus platform, de viselkedése miatt ez néha erőforrás-disznó is. Ez inkább érinti az üzleti webhelyeket, mivel webhelyeik nemcsak értékesítést vagy leadot generálnak, hanem márkájuk digitális arcát is képviselik.

Szüksége van egy olyan webhelyre, amely a legjobban teljesítheti vállalkozása legjobb megjelenítését, és itt hasznos egy olyan eszköz, mint a WP Rocket. Azt is csak egyszer kell konfigurálnia, és webhelye sokáig tip-top állapotban fog futni.

Ezen a fekete pénteken 30% -kal kaphatja meg a WP rakétát, függetlenül attól, hogy melyik licencet választotta. Az ügylet 2019. november 26-tól2019. December 3-ig tart.

Mi a helyzet a WP Rockettel??

 • 30% kedvezmény az összes licencre

Látogassa meg a WP Rockettet

Nézze meg – A kézi válogatott fekete péntek ajánlatok a kisvállalkozások tulajdonosai számára a @BuildThis_io útján mondanak egy barátnak

Következtetés: Takarítson meg nagyot, és fokozza vállalkozását

A fekete péntek gyakran a legjobb idő a sok pénz biztosításához, de különösen igaz a kisvállalkozásokra, amelyeknek figyelemmel kell kísérniük a kiadásokat. A fekete péntek akcióinak idei gyűjteménye, amelyet itt összegyűjtöttünk, a digitális üzlet sok részét foglalja magában.

A vállalkozások számára a digitális jelenlét nem pusztán az „online megjelenés”, hanem annyi lehetőség, hogy online eszközeit felhasználva fellendítheti vállalkozását.

Tekintse ezen eszközök sokaságát nem választhatónak, hanem potenciálisan felbecsülhetetlen értékű módszereknek az üzleti növekedés növelésére. Bármelyik esetben ez jó, de a meredek kedvezményekkel még jobb lesz. Használja ki az alacsonyabb árakat, és azonnal növelje digitális teljesítményét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map