Pregled kvadrata

Ocene kvadrata & Povzetek pregleda


Ime: Kvadratni prostor

Opis: Kvadratni prostor lahko uporablja skoraj vsakdo, ki potrebuje spletno mesto, da ga hitro in enostavno sestavi. Ponuja vnaprej izdelane predloge v okolju, ki je zelo uporabniku prijazno. Predloge oblikovalcev naredijo, da Squarespace odtehta konkurenco.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Builder spletnih strani, Builder spletne trgovine, rešitev e-trgovine

 • Enostavnost uporabe

 • Predloge & Oblikovanja

 • Funkcije & Prilagodljivost

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.2

Povzetek

Kvadratni prostor se nagiba k izpopolnjevanju dizajna. Konceptne predloge oblikovalcev omogočajo, da Squarespace izstopajo od drugih konkurentov. Z novo dimenzijo urejevalnika postopek prilagoditve poenostavi in ​​naravno, vse predloge bodo videti odlično v vseh napravah. Kljub vsem pomanjkljivostim je Squarespace zelo začetnikom prijazna platforma in primeren za tiste, ki iščejo predloge iz škatle.

Nauči se več

 • Kvadratni prostor – najlažji graditelj doslej?
 • Nagrajene predloge
 • Pogosta vprašanja o kvadratu
 • Naša razsodba

Prednosti

 • LayoutEngine 2 – nova dimenzija urejevalnika
 • Dostop do zalog slik iz Getty Images in Unsplash
 • Odlične predloge, optimizirane za mobilne naprave
 • Bloganje je bilo enostavno
 • Bistvene lastnosti gostovanja

Slabosti

 • Prosti načrt ni na voljo
 • Ni dovoljeno nobeno orodje / dodatna aplikacija
 • Načrt e-trgovine je drag
 • Omejene možnosti za rast spletnega mesta
 • Poskusite brezplačno Squarespace
 • Glejte Predloge kvadratnega prostora

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "Kvadratni prostor",
"opis": "Kvadratni prostor lahko uporablja skoraj vsakdo, ki potrebuje spletno mesto, da ga hitro in enostavno sestavi. Ponuja vnaprej izdelane predloge v okolju, ki je zelo uporabniku prijazno. Predloge oblikovalcev naredijo, da Squarespace odtehta konkurenco.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Builder spletnih strani, Builder spletne trgovine, rešitev e-trgovine"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Jason Chow"
},
"pregledBody": "

Kvadratni prostor se nagiba k izpopolnjevanju dizajna. Konceptne predloge oblikovalcev omogočajo, da Squarespace izstopajo od drugih konkurentov. Z novo dimenzijo urejevalnika postopek prilagoditve poenostavi in ​​naravno, vse predloge bodo videti odlično v vseh napravah. Kljub vsem pomanjkljivostim je Squarespace zelo začetnikom prijazna platforma in primeren za tiste, ki iščejo predloge iz škatle.

\ r \ n

Nauči se več

\ r \ n

  \ r \ n
 • Kvadratni prostor – najlažji graditelj doslej?
 • \ r \ n

 • Nagrajene predloge
 • \ r \ n

 • Pogosta vprašanja o kvadratu
 • \ r \ n

 • Naša razsodba
 • \ r \ n

"
}

Ali je to najlažji graditelj spletnega mesta?

V zadnjih nekaj letih smo videli velik delež ustvarjalcev vizualnih spletnih mest, ki olajšajo ne-razvijalce. Vedno sledijo vzorcu, ko gre za funkcionalnost, oblikovanje in uporabnost.

Potem ko sem nekaj ur preživel v Squarespaceu, sem prepričan, da je eden od odličnih vzornikov graditeljev spletnih mest.

Takoj vam bo pomagal, da boste začeli vse iz nič – od registracije nove domene in vključevanja teme v svoje spletno mesto.

Tukaj je kratek pregled funkcij Squarespace:

1. Upravljanje z vizualnimi sredstvi je enostavno

Ker je zasnova ena izmed najpomembnejših točk Squarespacea, prihaja s programom Image Manager. To vam lahko pomaga organizirati, razširiti in optimizirati knjižnico vizualnih sredstev brez težav.

Spodaj je nekaj stvari, ki jih lahko naredite z upraviteljem slik Squarespace:

 • Dostop do 40 milijonov slik
  Če potrebujete edinstveno predstavljeno sliko za povsem novo objavo v blogu, lahko uporabite Squarespace Getty Images Integration. Omogoča vam dostop do več kot 40 milijonov slik, ki jih lahko uporabite za pošteno ceno.
 • Hitrejše delovanje spletnega mesta
  Da bi zagotovili največjo uspešnost svojega spletnega mesta, Squarespace ponuja brezplačno CDN – kratko za omrežje za pošiljanje vsebine. Deluje tako, da obremenjuje prenos vsebine v mrežo globalno razporejenih podatkovnih centrov.
 • Odziven nalagalec slik
  Kadar koli naložite slikovno datoteko, SquareSpace samodejno ustvari nabor slike v različnih lestvicah. Slika ustrezne velikosti se nato naloži glede na uporabnikov zaslon.
 • Predstavite svoja vizualna sredstva
  Če želite pokazati svoja vizualna sredstva, lahko ustvarite “Bloke galerije”, ki jih lahko postavite kamor koli na svojem spletnem mestu. Vključite lahko tudi videoposnetke in uporabite efte zaslona, ​​da bo vaša galerija izstopala.

2. Nove dimenzije nadzora

Urejevalnik spletnega mesta Squarespace uporabnikom omogoča nov in enostaven nadzor prilagoditve.

Z oznako »PostavitevEngin 2“, Vedno so vam na voljo nastavitve na levi plošči in predogled v živo na desni. Za razliko od platform, kot je WordPress.org, ki se zanašajo na preizkus in napake, Squarespace olajša doseganje natančnega dizajna, ki ga želite.

Prilagodite želeno zasnovo spletnega mesta z novo dimenzijo nadzoraZ novimi dimenzijami nadzora lahko prilagodite želeno zasnovo spletnega mesta.

Vsak element na strani lahko tudi neposredno spremenite tako, da jih izberete v oknu za predogled.

Ko gre za urejanje vsebine, lahko hitro dodate elemente strani, kot so gumbi, diapozitivi, koledarji in delci kode. Samo kliknite gumb plus (+) v spodnjem desnem kotu urejevalnika objav.

urejevalnik kvadratovUrejevalnik kvadrata.

Seveda ima vsak element svojo stran obsežne nastavitve. To je koristno za uporabnike, ki imajo velike ideje, a nimajo potrebnih tehničnih znanj, da bi se lahko uresničili.

Če na primer kliknete na novo dodan gumb, lahko preprosto spremenite njegov videz, interakcijo in pozicioniranje.

urejanje kvadrataUrejanje kvadrata.

3. Blogiranje je enostavno

Ne glede na vašo nišo in cilje je odsek bloga nedvomno ena najpomembnejših lastnosti vašega spletnega mesta. Pomaga vam lahko pri ponavljajočem se prometu, vzpostavite verodostojnost strokovnjaka in izboljšate SEO.

V Squarespaceu so objave na spletnem dnevniku sestavni deli strukture spletnega mesta. Lahko jih spremenite prek plavajočega urejevalnika, ki spominja na primarno aplikacijo za obdelavo besedil.

S Squarespaceom je bloganje enostavnoS Squarespaceom je bloganje enostavno.

Mogoče je videti preprosto, toda urejevalnik Squarespace pakira samo gole elemente, ko gre za objavljanje objav v blogih. Lahko jih razvrstite v kategorije, uporabite oznake, omogočite komentarje in drugo. Navigacija do možnosti »Tudi vam lahko pomaga pri optimizaciji ključnih vidikov objave, od odlomka do sličice.

Lahko jih razvrstite v kategorije, uporabite oznake, omogočite komentarje in drugo. Navigacija do možnosti »Tudi vam lahko pomaga pri optimizaciji ključnih vidikov objave, od odlomka do sličice.

Druge ključne značilnosti sistema Squarespace blogging vključujejo naslednje:

 • Podcast
  Ustvarite lahko »Zvočne bloke« za objavo intervjujev, posnetih spletnih seminarjev in drugih oblik podcastov. Podpira označevanje iTunes, ki omogoča promocijo vašega kanala podcast več uporabnikom.
 • Več avtorjev
  Kvadratni prostor omogoča delo s sodelavci vsebine. Kot lastnik spletnega mesta lahko spremenite njihove pravice dostopa, na primer dodajanje novih objav in spreminjanje teme spletnega mesta.
 • Družbena izmenjava
  S Squarespaceom je preprosto vstaviti gumbe za skupno rabo družabnih omrežij v svoje objave na spletnem dnevniku. Nekatera podprta omrežja vključujejo Reddit, Facebook, Twitter in Tumblr.

4. Prodaja izdelkov s svojega spletnega mesta

Če želite prodajati izdelke neposredno na svojem spletnem mestu, lahko uporabite vgrajene funkcije e-trgovine v Squarespaceu. Naročila lahko spremljate, upravljate zaloge in spremljate stranke – vse v enotnem razdelku »Trgovina«.

Naročila lahko spremljate, upravljate zaloge in spremljate stranke – vse v enotnem razdelku »Trgovina«.

prodajajo izdelke s spletnega mesta kvadrataS pomočjo Squarespace e-trgovine je enostavno upravljati s prodajo.

Tudi kvadratni prostor vam omogoča ustvarjanje promocijskih popustov, ki lahko spodbudijo več prodaje. Nudimo jih lahko kot avtomatske popuste v določenem obdobju ali prek ekskluzivnih promocijskih kod.

ponudbe s popustom v kvadratuPopust v Squarespaceu je enostavno upravljati.

Predloge in aplikacije kvadrata

Obstaja ogromno ustvarjalcev spletnih mest, ki ponujajo na desetine tem, ki so profesionalno videti, vendar je zbirka Squarespace preprosto vizualno osupljiva.

Trenutno ima Squarespace več kot 40 predlog oblikovalcev, ki so segmentirane v različne kategorije, vključno s spletnimi trgovinami, zdravjem, glasbo in fotografijo, vendar ne omejeno nanje..

Že samo brskanje po uradni zbirki predloge Squarespace vas lahko za nekaj časa zasvoji:

profesionalno zasnovane predloge in temeTeme v kvadraturi so zasnovane za velike fotografije in močno tipografijo.

Kljub posnetkom z visoko ločljivostjo te teme povsod drugod uporabljajo minimalističen in ploščat pristop. To pomeni, da se bo vaše potencialno spletno mesto hitro naložilo in tekoče izvedlo, ko bo zaživelo.

Vse predloge Squarespace so zasnovane tudi tako, da so mobilne odzivne takoj, kar zagotavlja, da bo uporabniška izkušnja ostala dosledna na več platformah. Prav tako omogoča, da spremembe v CSS-ju še dodatno prilagodijo predloge.

Za razširitev moči vašega spletnega mesta po spletu, Squarespace podpira pestro integracijo aplikacij.

Te integracije lahko pomagajo razširiti funkcionalnost vašega spletnega mesta. Nekatere priljubljene aplikacije vključujejo G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics in e-poštne tržne platforme.

SEO kvadrata

Squarespace ponuja popolno analitiko spletnih strani, ki vam bo pomagala pri sprejemanju SEO odločitev.

Lahko se zanesete na vgrajena analitika Squarespace da sčasoma izboljšate delovanje svojega spletnega mesta. Zajema meritve, kot so viri prometa, iskalne poizvedbe na spletnem mestu, priljubljena vsebina in skupno število edinstvenih obiskovalcev.

Več o kvadraturi (FAQ)

Ali je prostor Squarespace prost?

Ne. Squarespace ne ponuja brezplačnega načrta, za razliko od drugih, kot sta Wix in Weebly. Toda Squarespace ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da lahko preizkusite vožnjo Squarespacea brez kakršnih koli stroškov.

Ali dobite brezplačno domeno s Squarespace?

Če se prijavite z letnim plačilnim načrtom, lahko eno domeno brezplačno registrirate. Brezplačna domena velja eno leto. Kar pomeni, da morate po prvem letu plačati standardno pristojbino za obnovo domene v višini 20 dolarjev na leto.

Koliko zaračuna Squarespace na transakcijo?

Za e-trgovino Squarespace vključuje dve vrsti transakcijskih provizij – provizijo za plačilo (0,30 USD + 2,9%) in provizijo za transakcijo Squarespace za poslovni načrt (3%). Za načrte e-trgovine niso vključene provizije za transakcije Squarespace.

Koliko stanejo Squarespace spletna mesta?

Squarespace ima 4 načrte – 2 za spletno mesto in 2 za e-trgovino: 1) Osebni načrt – 12 USD na mesec, 2) Poslovni načrt – 18 USD na mesec, 3) Osnovni načrt trgovanja – 26 USD na mesec, 4) Načrt naprednega trgovanja – 40 USD na mesec

Ali potrebujete gostovanje za Squarespace?

Ne. Za uporabo Squarespace ne potrebujete gostovanja. Vaše spletno mesto bo gostilo njihovo popolnoma gostovano gostovanje v oblaku. Čeprav Squarespace za pakete ne določa omejitev virov, morate upoštevati njihovo politiko uporabe.

Pregled kvadrata: Naša razsodba

Se vrnem k vprašanju, ali je Squarespace, najlažji ustvarjalec spletnih strani doslej? Verjetno da, vendar ne preveč, v primerjavi z drugimi enostavnimi platformami, kot sta Weebly in Wix.

Skupno je Squarespace zelo začetnikom prijazna platforma. S svojim naborom funkcij vam lahko pomaga ustvariti konkurenčno spletno mesto v manj kot eni uri. Čeprav je krivulja učenja tu, se lahko vsakdo dokaj hitro nauči.

Kako začeti

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen tržnik vsebine, ima Squarespace vse, kar boste kdaj potrebovali. Vsebuje celo 14-dnevno brezplačno preskusno različico – kar vam omogoča, da platformo malo preizkusite.

Razkritje FTC

BuildThis.io zasluži provizijo pri napotitvi obiskovalcev na izdelke, storitve in programsko opremo prek partnerskega partnerstva.

Naše spletno mesto se osredotoča na pomoč malim podjetjem in posameznikom, ki želijo zgraditi super stvari na spletu. Podprite nas z nakupom prek naših partnerskih povezav, da bomo lahko nadaljevali z izdelavo brezplačnih, uporabnih vodnikov, kot je ta.

Nadomestniki kvadratnega prostora

Iščete alternativo? Tu so še drugi priljubljeni graditelji spletnih strani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map