Najbolje ponude za crni petak za male tvrtke

Crni petak je odmah iza ugla i ovo je najbolje doba godine u kojem vlasnici tvrtki mogu iskoristiti najbolje ponude. Od web hostinga do poslovnih alata postoji toliko mnogo stvari koje mogu pomoći tvrtkama da napreduju u ovom digitalnom dobu. Danas voditi posao znači da trebate obaviti više mrežnih aktivnosti nego da jednostavno web mjesto koje tamo stoji stoji.


Neke od ovih stvari mogu biti izazovne, poput pronalaska pravih alata koji će vam pomoći. Pogledajmo neke od najboljih ponuda koje su u ponudi ove godine i kako ih možete iskoristiti kako bi se podigli korak s konkurencijom.

Ručno odabrane ponude za crni petak za vlasnike malih poduzeća

1. NameCheap

Namecheap crni petak popusti 2019

NameCheap je prepoznato ime industrije web hostinga i pružanja imena domena. Kupcima nudi nekoliko izbora za ovaj crni petak. Prva je velika prodaja – do 97% popusta – za registraciju top domena i 27% popusta za prijenos naziva domena. Također možete uštedjeti 60% na privatnim planovima e-pošte i do 85% na SSL certifikatima.

Imati danas prisutnost na webu više nije samo opcija koja bi trebala postati bitna za tvrtke svih razina. Čak i ako Internet ne upotrebljavate izravno za prodaju, bez digitalne prisutnosti mogli biste izgubiti na marke i generirati nove korisnike.

Ipak, mnogi ljudi ne shvaćaju je da ne morate kupovati sve proizvode koji su vam potrebni za mrežne aktivnosti na jednom mjestu. Na primjer, možete odlučiti kupiti web hosting od jedne tvrtke, ali ime vaše domene od druge.

Razlog za to je što svi ovi proizvodi imaju elastične cijene. Namecheap je jedan od najboljih resursa za dobre ponude s nazivima domena, a ušteda 97% na cijeni jednog može biti značajno za malo poduzeće.

Iako mnogi paketi web hostinga dolaze s nekim dopuštenjem za rukovanje e-poštom, oni nisu uvijek pogodni za poslovne potrebe. Na primjer, ako želite slati velike količine marketinških poruka e-pošte, vjerojatno bi vam bilo bolje s zasebnim hostingom privatnih e-pošte.

Napokon, tu je i SSL certifikacija. To je danas neophodno budući da su se mnoge internetske stranice pretraživača usredotočile na sigurnost. Google također kažnjava ljestvice pretraživanja web lokacija koje nemaju SSL certifikat.

Što je ponude za NameCheap?

 • 97% popusta na registraciju najboljih domena
 • 27% sniženja transfera imena domena
 • 60% popusta na privatne planove e-pošte
 • Do 85% popusta SSL certifikata

Posjetite NameCheap

2. Envato elementi

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements nudi korisnicima pristup ogromnoj kolekciji grafike koja se može koristiti u bilo koju svrhu. To ih čini gotovo nužnom za tvrtke, posebno one koji žele digitalnim marketingom doprijeti do široke publike.

Problem s traženjem slike koja će se koristiti u vašim marketinškim aktivnostima je taj što često predmeti koje pronađete na mreži pripadaju nekome. Da biste ih koristili za svoje potrebe, morate isprobati prava za ono što može biti prilično mukotrpno i koštati različite iznose.

Riješite ovaj problem tako što se prijavite na Envato i pristupite njihovoj bazi podataka koja sadrži milijune datoteka. One se mogu brzo i jednostavno koristiti na bilo koji način koji želite. Sve što vam treba je jedna pretplata koju plaćate mjesečno.

Ovog Crnog petka nude se popusti na godišnju i mjesečnu pretplatu. Cijene mjesečne pretplate padaju s 33 na mjesečno na 19 dolara mjesečno, dok ako plaćate godišnje uštedite još više po stopi od samo 14 dolara mjesečno.

Usporedite to s bazama podataka o dionicama kao što su iStock fotografije koje naplaćuju 12 USD za jedan kredit (neke slike koštaju više od 1 kredita) i možete vidjeti što može ukrasti pretplata na Envato.

Njihove ponude za Crni petak počinju od 12:00 AEDT 2. prosinca 2019. i traju do 17 sati. AEDT 3. prosinca 2019. godine.

Kakav je dogovor o Envatu?

 • 50% popusta na sve pretplate

Posjetite Envato

3. Dijeljeni hosting A2

A2 hosting crni petak Promo 2019

Tamo gdje Namecheap nudi sjajne ponude za imena domena i druge dodatke ovog Crnog petka, A2 Hosting vas pokriva ako ste na tržištu zajedničkog hostinga. A2 hosting jedno je od glavnih imena u poslu i ako niste zadovoljni s trenutnim hostingom, ovo je sjajno mjesto za prelazak na sada.

Oni su smanjili cijene dijeljenja hostinga do kostiju i ti planovi počinju već od 1,98 USD. To ih čini izuzetno pristupačnim. Najbolji dio je taj što se 67% popusta na zajednički hosting primjenjuje na njihov cjelokupni raspon hostinga, što znači da ako tražite više resursa na zajedničkom hostingu, uštedjet ćete još više.

Ako vas muči zbog lošeg web-hostinga, premještanje ovdje sada ne samo da vam može uštedjeti novac, već će i rješavati migraciju vaše web stranice umjesto vas. Neka se umjesto toga brinu oko tehničkih detalja!

Uživajte u ovim posebnim popustima od A2 Hosting od 9 sati 26. studenog 2019. do 23.59. 3. prosinca 2019. godine.

Što ima ponude za A2 hosting?

 • 67% popusta na sve dijeljene hosting planove

Posjetite A2 hosting

4. PoznatiHost VPS hosting

Poznate najbolje ponude za crni petak 2019

KknownHost je pružatelj usluga web hosting usluga cijelog niza, ali također je poznat (pardon pun) zbog izvrsnih VPS planova koje ima. Ovo su uobičajeni zajednički hosting i detaljni oblik, a često možete odabrati koliko želite točno s obzirom na resurse. Ti su resursi također lako skalabilni.

Ako je vaša web-lokacija uspjela, budite sigurni da pazite na korištenje svojih resursa i planirajte širenje. Dijeljeni hosting ako je često neumoljivo ako premašite potrošnju resursa i to može rezultirati prekidima usluga koji utječu na vaše poslovanje.

Pogledajte rano prema VPS planovima, posebno sada kada KemedHost nudi posebne ponude ovog Crnog petka. Za bilo koji VPS plan s kojim se prijavite, ne samo da ostvarujete popuste na cijene već i druge pogodnosti.

Upotreba koda kupona KHBLKFRI5030 kada se odlučite za pakete Managed VPS ili Managed KVM Cloud, dobit ćete ne samo 50% popusta, već ćete uživati ​​i ponavljajuće popuste od 30% kada dođe vrijeme za obnovu. Oni udvostručuju svoje resurse za VPS hosting, tako da dobijate više od svega. Kombinacija je dobra dugoročna korist za zaključak poslovanja vašeg poslovnog web mjesta.

Iskoristite ove ponude od K knownHost ovog crnog petka, vrijede od 18:00, 22. studenog 2019. do ponoći 1. prosinca 2019..

Što je posao na KnowHost?

 • 50% popusta Upravljani VPS ili Upravljani KVM oblak
 • 30% popusta na ponavljajuće račune

Posjetite KknownHost

5. Stalni kontakt

Kontakt Kontakt Black Friday Promo 2019

Constant Contact jedno je od glavnih imena kada je u pitanju digitalni marketing. Imaju solidan niz značajki za ponuditi posao bilo koje veličine koji pokriva više područja digitalnog marketinga. To se kreće od marketinga e-pošte do automatizacije marketinga. Oni su vaše sredstvo za digitalni marketing na jednom mjestu.

Digitalni marketing može pomoći tvrtkama na tako mnogo načina i moćan je alat za iskorištavanje. Stalni kontakt ne može vam samo pomoći da kontaktirate svoje kupce, već i u pravo vrijeme i s pravim ponudama. Lako i brzo povećajte svoju potencijalnu generaciju.

Za korisnike koji su stalno u stalnom kontaktu, možete uživati ​​popust od 50% na prva tri mjeseca vaše pretplate. Cijena vaše pretplate ovisi o broju adresa e-pošte koju imate na svom popisu e-pošte.

Dogovor se odnosi i na korisnike koji su na njihovom besplatnom probnom vremenu, tako da ne brinite, oni koji još uvijek imate taj popust od 50% na prva tri mjeseca.

Ova ponuda vrijedi od 25. studenog 2019. do 1. prosinca 2019. Ako je propustite, prijava između 2. prosinca 2019. i 4. prosinca 2019. uštedjet će vam 40% u prva tri mjeseca.

Što ima dogovor o stalnom kontaktu?

 • 50% popusta za prva tri mjeseca vaše pretplate

Posjetite stalni kontakt

6. WP Raketa

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket je WordPress dodatak dizajniran za ubrzavanje vaše stranice. Sa toliko web stranica koje pokreću WordPress danas je to popularan izbor koji nije samo moćan, već i kao dodatak i također jednostavan za korištenje. Jednostavno instalirajte s vašeg WordPress dodatka i podesite ga da radi onako kako želite.

WordPress je fantastična platforma, ali zbog načina na koji se ponaša, ponekad je i smaranje s resursima. To više utječe na poslovne stranice jer njihove web stranice ne ostvaruju samo prodaju ili generiraju potencijalni potencijal, već su i digitalno lice njihovog branda.

Potrebno vam je web mjesto koje može obaviti najbolje kako bi pokazalo svoje poslovanje u najboljem redu i tu vam dolazi alat poput WP Rocket-a. Također ga morate konfigurirati samo jednom i vaše će web mjesto još dugo raditi u tip-top stanju.

Ovog Crnog petka možete dobiti WP Rocket uz 30% popusta bez obzira za koju licencu se odlučite. Dogovor traje od 26. studenog 2019. do 3. prosinca 2019. godine.

Kakav je dogovor o WP raketi?

 • 30% popusta na sve licence

Posjetite WP Rocket

Provjerite – Ručno odabrane ponude za crni petak za vlasnike malih poduzeća putem @BuildThis_io recite prijatelju

Zaključak: Spremite velike i povećajte svoje poslovanje

Crni petak je često najbolje vrijeme da se osigura mnogo, ali posebno vrijedi za mala poduzeća koja moraju budno paziti na troškove. Ovogodišnja zbirka ponuda Crnog petka koju smo ovdje okupili pokriva mnoge dijelove digitalnog poslovanja za vas.

Za tvrtke je digitalna prisutnost više od običnog „gledanja na mreži“, ali postoji toliko mnogo načina da pomoću svojih internetskih sredstava možete pojačati svoj posao..

Uzmite u obzir da mnogi od ovih alata nisu neobvezni, već mogu poslužiti kao neprocjenjivi načini za povećanje poslovanja. U svakom slučaju, to je dobro, ali uz strme popuste postaje još bolje. Iskoristite niže cijene odmah i odmah pojačajte svoje digitalne performanse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map