10 najboljih registara domena 2020 [Savjet: # 2 je ludo jeftino]

4

Osnovne potrebe za pristupom internetu su web hosting i naziv domene. Ovaj popis najboljih pružatelja usluga web hostinga pomaže vam u odabiru kvalitetnih hosting usluga prema vašim potrebama unutar proračuna.


Dakle, odlučili ste pokrenuti blog ili web stranicu i tražili ste najboljeg registrara domena?
Nema sumnje, na raspolaganju su brojni registrari domena, ali koji je pouzdan i pouzdan? Dakle, mi smo odlučili napraviti ovaj popis imajući u vidu dolje navedene faktore;

Brza navigacija

Čimbenici koje treba uzeti u obzir prije izbora registratora domene

 • Akreditacija ICANN-a: Registri trebaju biti JA MOGU (Međunarodna korporacija za dodijeljena imena i brojeve) akreditirana. Ova organizacija upravlja svim domenama koje ste kupili od tvrtke. Dakle, obavezno je da registrar bude akreditiran od strane ICANN-a.
 • Usluge podrške: Još jedna vrlo bitna stvar koju trebate provjeriti u registru domena, nudi li ona usluge podrške 24 sata dnevno? I koji su njihovi kanali za pomoć kupcima? (Obavezno provjerite nude li tehničku podršku putem Live Chat, Ticketing, podrške putem e-pošte i telefonskim pozivom)
 • Ugled: Kakvu reputaciju imaju? Jesu li općenito poznata tvrtka? Lažna tvrtka ne samo da troši vaš novac, već također šteti vašem poslu / bloganju. Stoga je prilično važno odabrati tvrtku koja nudi dobru reputaciju i vjerodostojnost.
 • Freebies: Ponuda besplatnih proizvoda odličan je način za privlačenje kupaca. Prema našem mišljenju, besplatni proizvodi su dobri, ali trebaju biti vrijedni jer nitko ne želi sranje, zar ne? Postoje neke tvrtke koje nude besplatnu privatnost domene.
 • Prijenos domene: Ponekad zbog nekih razloga, poput visoke stope obnavljanja, želite prenijeti svoje ime domene drugom registratoru. Prije nego što odaberete bilo koju tvrtku koja prodaje domenu, morate provjeriti naknade za prijenos. Najbolji registratori domena obično ne traže nikakve naknade kao što su NameCheap i GoDaddy.
 • Sigurnost: Registrar bi trebao biti pouzdan u pogledu sigurnosti i dostupnosti. Provjerite vjeruju li postojeći korisnici? Korisničke recenzije lako možete pronaći o bilo kojem registru domena.
 • Upravljačka ploča: Ovo je jedan od najvažnijih čimbenika u odabiru registra registra domena. Jednostavna upravljačka ploča olakšava postavljanje domene i tako štedi puno vašeg vremena koje možete iskoristiti u drugim važnim stvarima. Jasno, glatkim i brzim upravljačkim pločama vrlo je jednostavno za kretanje.
 • Naknade za obnovu: internetske tvrtke poput web hostinga i davatelja imena domena obično nude veliki popust za nove kupce prilikom njihove prve kupnje. A neki od njih traže više od uobičajenih naknada u vrijeme obnove. Dakle, morate provjeriti uvjete obnove i naknade kako biste izbjegli veće stope obnove.

Neke tvrtke nude isključivo registraciju imena domena, ali većina tvrtki nudi i ime domene i web hosting. Prednosti koje steknete kada kupujete web proizvode (domene i hosting) od istog davatelja usluga je da ih ne trebate usmjeravati (Promjena postavki DNS-a) i većinu vremena dobijate besplatno ime domene uz pretplatu na plan hostinga. Ne brinite da domena s web hostingom nije težak zadatak. Samo tražite svog matičara da to učini za vas, oni će vam rado pomoći.

Prema našem mišljenju, ako novac nije važan u vašem slučaju, pretplata na obje usluge iste tvrtke je u redu. Ali ako se želite riješiti viših obnova, kupite naziv domene i web hosting od različitih tvrtki.

Zašto?

Jer prema našem iskustvu pružatelji web hosting usluga zahtijevaju veću cijenu obnove imena domena kao i hosting paket. Odabirom tvrtke koja osnovna djelatnost prodaje imena domena, možete uštedjeti značajan novac. Na primjer; da biste obnovili ime svoje domene pomoću BlueHosta, morate platiti oko 15 USD godišnje, ali NameCheap zahtijeva samo 10,69 USD godišnje.

Sada, razgovarajmo o najpouzdanijim i najboljim registratorima domena za kupnju imena domena.

Top 10 najboljih registrara domena 2020 za pouzdane i kvalitetne usluge

Nakon dubinske analize i usporedbe cijena, kao i značajki, došli smo do sljedećeg popisa najboljih registra registra domena?

1. NameCheap

namecheap gornji registar domena

NameCheap stoji među najjeftinijim pružateljima usluga domene i hostinga. Imati domenu s njima bilo je ugodno iskustvo. Tvrtka je započela 2001. brzo raste i sada je više od 7 milijuna domena pod njihovim upravljanjem. U prošlosti kada se pojave SOPA i PIPA (računi protiv slobode korisnika), NameCheap zastupa širu javnost. To je stvarno lijepo.

Tamo gdje većina tvrtki privlači svoje kupce s niskom uvodnom cijenom, NameCheap nudi i ekskluzivne uvodne cijene za kupovinu imena domena i planove za web hosting uz jeftine obnove.

Već po 10,69 dolara možete kupiti .Com domenu s 1-godišnjom BESPLATNOM pretplatom na WhoisGuard. Kad domeni istekne rok važenja, možete je obnoviti što košta samo 10,69 USD. Također možete obnoviti WhoisGuard za samo 2,88 dolara.

Kako se slučajevi hakiranja iz dana u dan sve više povećavaju, za svako poduzeće koje postoji mrežno tržište potrebno je osigurati podatke svojih klijenata pomoću SSL certifikata. Za ovaj NameCheap nude PositiveSSL certifikat u USD 9,00 godišnje.

Uz sve ove NameCheap nudi i web hosting rješenja. Najosnovniji hosting plan košta samo 9,88 USD godišnje, gdje možete ugostiti 3 web stranice. Tvrtka ima više podatkovnih centara za pružanje pouzdanih web hostinga. Možete odabrati američki centar podataka ili britanski podatkovni centar. I ne samo to, oni nude poslužiteljske hosting servere na nivou SSD rješenja za hosting. Štoviše, također možete pokrenuti vlastitu hosting tvrtku tako što ćete otvoriti račun preprodavača kod njih.

NameCheap nudi usluge tehničke podrške putem uobičajenih kanala poput ulaznica, e-pošte i live chat. I bez oklijevanja možemo reći da su dostupni svaki put kad god ih kontaktiramo putem Live Chat-a. Rješenja možete pronaći i kroz ogromnu bazu znanja. Ne postoji telefonska podrška. Bilo da želite kupiti ili ne, ali prema našem iskustvu, NameCheap je najbolji registar domena. Preporučujemo ga bez ikakve sumnje.

Posjetite NameCheap

2. iPage

ipage

Ovdje je još jedan registar imena domena, koji klijentima služi od 1998. godine. Štoviše, više od milijun web mjesta nalazi se na njihovim poslužiteljima. Prema našem mišljenju, oni nude značajne usluge hostinga za korisnike koji trebaju hosting po vrlo povoljnim cijenama. Većinu je puta dostupan uz obilne popuste koji snažno snižavaju cijene. iPage je pod upravljanjem EIG-a; utjecajna poslovna grupa.

Dakle, ako želite isključivo kupiti ime domene, tada će to koštati 8,99 USD godišnje. Uz to, ako želite omogućiti privatnost domene, tada morate zasebno platiti 9,99 USD godišnje.

Pri kupnji web hosting plana dobivate BESPLATNO ime domene i košta vas samo 24 USD godišnje. Nije super jeftinije? I možete vam instalirati neograničene web stranice. Štoviše, ako ne zadovoljavate njihovu kvalitetu usluge, slobodno zatražite povrat novca u roku od 30 dana. Vratit će vam novac bez ikakvog pitanja.

Tvrtka nudi puno besplatnih usluga kao što su Sitelock, sigurnosni alati, 1 GB pohrana u oblaku i graditelj web mjesta itd. Tvrtka također daje besplatne reklamne kredite u iznosu od 200 dolara, što je sjajno za oglašavanje vaših novootvorenih web stranica na Googleu i Bing oglašavanju..

Imena domena dolaze s čistom upravljačkom pločom koja omogućuje jednostavno upravljanje. Dakle, ne brinite se ako imate različite pružatelje usluga hostinga i domena. Možete ih lako razmnožavati. Tvrtka također nudi skalabilne opcije kao što su VPS i namjenski hosting planovi. Odličan je izbor kada želite ugostiti mali projekt i s malim proračunom.

Kada je riječ o korisničkoj podršci, slobodno se obratite za pomoć. Bez obzira koji je dan i odakle pripadate. Pozovite ih ili otvorite live chat za brzu pomoć. Predložite i kartu ako vam se ne žuri. iPage održava centar za pomoć s ogromnim korisnim informacijama vezanim za web hosting, domene, dizajn web stranica i vodiča za upravljanje računima.

Posjetite iPage

3. G oDadd y

godaddy najveći registrator domena

Ova je tvrtka osnovana 1997. godine i nazvala je GoDaddy 1999. godine. S više od 5000 zaposlenih i 14+ milijuna kupaca, možete pogoditi koliko su veliki i profesionalni? GoDaddy poznat kao najveći registar domena. I da jesu, jer je oko 63 milijuna domena pod njihovim upravljanjem. Nude velik izbor web proizvoda koji se odnose na domene, hosting, e-poštu, sigurnost i mrežni marketing itd.

GoDaddy ima vrlo širok izbor proširenja domene. .Com domena je dostupna već od 2,99 USD za prvu godinu. A ako želite da zaštita privatnosti sakrije vaše važne podatke poput imena, adrese e-pošte, fizičke adrese i broja telefona, itd., Tada morate platiti 7,99 USD godišnje. Kada je riječ o obnovi, možda ćete biti šokirani kada vidite da morate platiti 14,99 USD. Viši je od NameCheap-a.

Radi sigurnosti, oni nude SSL certifikate, koji kreću od 55,99 USD godišnje. To je stvarno više nego u mnogim drugim tvrtkama, jeftini SSL možete kupiti od drugih domaćina. S druge strane, oni također nude usluge hostinga počevši od 3,99 USD mjesečno.

Na samom osnovnom planu (ekonomija) dobit ćete 1 besplatnu domenu. Može ugostiti 1 web stranicu i pohraniti veliku količinu podataka (100 GB storage). Nadalje, ne postoji ograničenje broja dozvoljenih posjetitelja / mjesec. Bez sumnje, GoDaddy jedan je od najboljih registara domena, ali za web hosting nikada ga ne preporučujemo, zbog njihovih nekvalitetnih usluga. Preporučujemo da pratite 10 najboljih web hosting pružatelja usluga.

Bilo da se radi o domeni ili web hostingu, korisnička podrška uvijek je najvažniji faktor koji biste trebali uzeti u obzir. Iako u slučaju domene ne trebate mnogo pomoći registrara, ali to je vrlo presudan faktor za razmatranje. Neki su kanali podrške dostupni 24/7 kao što su telefon i e-poruke. Chat uživo dostupan je samo tijekom određenih sati. Kao i u slučaju domena, korisniku nisu potrebne usluge podrške vrlo često, tako da će biti u redu. Ili je prijedlog da su njihove usluge značajne za kupnju imena domene.

Posjetite GoDaddy

4. BlueHost

bluehost jeftini registar domena

BlueHost ne treba uvod, gotovo svi znaju svoje ime. Nije važno jeste li bloger ili programer ili su vam potrebne njihove usluge za web mjesto e-trgovine koje zadovoljavaju sve vrste korisnika. Kupcima počinju služiti od 2003. godine. Preporučuju ih ne samo mi i vrhunski blogeri, već ih i WordPress.org. Dakle, ako želite izgraditi web mjesto pomoću WordPress platforme, tada bi BlueHost bio odličan izbor za pouzdane usluge hostinga.

BlueHost nudi besplatno ime domene kada od njih kupujete web hosting. Dakle, ako ste u potrazi za najboljim registrom domena, onda će vam, naravno, trebati hosting za pokretanje interneta. Stoga, zašto potrošiti dodatni novčić za registraciju domene, kada možete dobiti BESPLATNI. Dakle, ne gubite priliku uzmite besplatnu domenu s niskim cijenama hostinga na jednom mjestu. Tvrtka nudi razne hosting usluge kao što su zajednički, cloud, namjenski, WooCommerce i Upravljani WordPress, itd.

Više od 2 milijuna web lokacija se nalazi pod njihovim upravljanjem i iz dana u dan se povećava. Možete ugostiti 1 web mjesto i pohraniti do 50 GB podataka i 5 računa e-pošte kupnjom osnovnog plana. Oni nude cPanel za upravljanje, što je tradicionalni industrijski softver za upravljanje vašim hosting računom.

Ako si možete priuštiti, pokušajte odabrati plan “Plus” koji sadrži dobro opremljen paket i dopustite neograničen broj web lokacija. Plan također uključuje neograničeno pohranu, propusnost, račune e-pošte i besplatne kredite za tražilice od 200 dolara.

Svi planovi imaju ugrađenu CDN opciju koja zahtijeva nekoliko krpelja da bi se aktivirala usluga. CDN je izvrsna usluga za brzo učitavanje web mjesta. BlueHost omogućava neposrednu pomoć kupcima. Za to je uvijek dostupan chat uživo. Uz to, tvrtka osigurava i sustav ulaznica i telefonski broj. Dakle, ako želite početi profesionalno raditi, BlueHost je pouzdan pružatelj usluga i za imena domena i za hosting.

Posjetite BlueHost

5. InMotion

najbolji hosting i domenu inmotionom

InMotion je jedan od sjajnih pružatelja usluga hostinga zbog izvrsnih usluga podrške i bogatih planova. Često vidite da većina hosting kompanija pruža live chat, telefon, ulaznice i e-poruke kako bi pomogli svom kupcu. Ali InMotion predan tim ide naprijed i održava Skype liniju. Bez obzira na to koji kanal želite koristiti, dostupni su vam non-stop. Možete i sami učiti pretraživanjem informacija iz baze znanja koja se održava na njihovom web mjestu.

Kada je riječ o domenskim uslugama, oni nude domenu u iznosu od 14,99 USD godišnje. Ako želite sakriti svoje osobne podatke, pretplatite se na WHOIS privatnost koja košta samo 9,99 USD. Da, postoje neke tvrtke koje nude domenu po niskim cijenama, ali InMotion je vrlo pouzdan i dobro poznat WordPress hosting hosting. Oni također imaju A + ocjenu BBB-a.

Tvrtka također nudi široku lepezu mogućnosti hostinga. InMotion planovi hostinga često su dostupni na popustima, a pomoću naše EXCLUSIVE veze možete uštedjeti do 43% popusta na poslovnom planu.

Vrlo osnovni plan nazvan “Pokreni” gdje možete ugostiti 2 domene, što je savršeno za ograničene proračunske korisnike. Ovaj posao uključuje sve bitne karakteristike poput instalatora CMS-a s jednim klikom, maks. Brzinske zone, slobode platformi otvorenog koda i sigurnosne kopije podataka itd. Nadalje, za oglašavanje na web-lokaciji nude svi planovi koji uključuju 250 USD reklamni kredit.

Još jedna impresivna značajka je siguran povratak. Ako novija verzija aplikacije nije reagirala na odgovarajući način i pokazala je nestabilno ponašanje, tada vam ova značajka omogućuje sigurno vraćanje na prethodnu verziju.

InMotion je također napravio poseban plan za korisnike WordPressa. Dakle, ako volite koristiti WordPress poput nas, odličan je odabir WordPress hostinga koji uključuje unaprijed instalirani WordPress. Štoviše, dostupan je po istoj cijeni kao i zajednički hosting. Tvrtka je vrlo sigurna u njihovu kvalitetu usluga i zato pružaju 90-dnevno jamstvo povrata novca. Čini se da je to ukupno ulaganje bez rizika. Sigurno su njihove usluge značajne, pa kupite hosting plan i nabavite jednu besplatnu domenu.

Posjetite InMotion hosting

6. 1 a n1

1 i 1 niska uvodna područja

Tražite jeftin WordPress hosting i registar domena s niskim uvodnim cijenama; ovdje je 1and1, sjajni registar domena s hosting rješenja. Dostupna su mnoštva proširenja domene, a možete čak i odabrati prema svojoj niši ili tvrtki, poput .restaurant.

Oni nude besplatna proširenja domene poput “.info” i “.website” itd. A ako vam treba “.com” domena, onda oni naplaćuju samo 0,99 USD za prvu godinu. Tvrtka nudi više mogućnosti, uz domenu .com, uključujući 1 besplatni račun e-pošte, WhoIs dodatak i zaključavanje domene itd..

Ne samo da domene nude široku kategoriju proizvoda. Ovi proizvodi povezani su s web hostingom, graditeljem web stranica i predlošcima, e-trgovinom, marketingom i MS proizvodima itd. Možete odabrati hosting s graditeljem web stranica kako biste dizajnirali vlastiti predložak ili hosting temeljen na cPanelu. Osnovni plan “Neograničen” koji nudi puno resursa. Na jednom računu možete ugostiti neograničene domene jer uključuje neograničen prostor za pohranu. Ovaj plan uključuje i SSL certifikat.

Na "Neograničen" plana, možete stvoriti 20 baza podataka. Također, 1 besplatna domena uključena je u plan. Dakle, ako ste se odlučili kupiti hosting od njih, onda nema potrebe kupovati domenu, jer oni nude besplatnu domenu, čak i s vrlo osnovnim planom. Iskreno, ne preporučujemo im hosting za veće projekte. Ali možete ugostiti male projekte s manjim brojem posjetitelja. Uz to, osiguravaju 40 dana povrata novca.

Tvrtka tvrdi da nudi 24/7 usluge podrške. Ali nema drugog kanala podrške osim telefonskog poziva. Da, telefonski je poziv brz način interakcije. No ljudima koji možda nisu dobri u engleskom govornom jeziku ili izvan SAD-a teško je pružiti pomoć. Stoga imajte na umu prije nego što se prijavite na njihove usluge. 1and1 je također održavao mnoštvo korisnih članaka vezanih za web hosting, naziv domene, SSL i usluge e-pošte itd. Svi su članci dobro objasnjeni pomoću slika.

Posjetite 1and1

7. HostGator

registrator najboljih domena hostgator 2019

Počevši od 2002. godine, HostGator ne oduzima previše vremena i brzo se proglasio jednim od najboljih pružatelja usluga web hostinga. Sada su domaćin više od 8000k domena. Registracija domene pomoću HostGator vrlo je jednostavna. Umjesto bombardiranja upsell ponude, postupak je vrlo jednostavan, a kupac zna što će kupiti. Dobit ćete vlastitu domenu u roku od 13 dolara. Također podržavaju zaključavanje domene kako bi se spriječio neovlašteni prijenos. Privatnost domene dostupna je po relativno niskoj cijeni u odnosu na mnoge druge tvrtke.

Doživljavamo njihov zajednički hosting i još uvijek koriste, oni su sjajni. Nedavno smo se prijavili za uslugu Managed WordPress koja je nevjerojatno brza i glatka. Dostupna su 3 zajednička plana za hosting. Dobit ćete neograničenu propusnost, MySQL baze podataka i račune e-pošte. Također, na raspolaganju su tonske skripte koje možete bez napora instalirati. HostGator nudi 100 USD Google i 100 USD Bing marketinški kredit. Ovdje imajte na umu da Google prvo morate potrošiti 25 USD da biste iskoristili ovih 100 USD kredita.

HostGator nudi 45 dana povrata novca. Dugo je razdoblje i dovoljno je za testiranje usluga. Štoviše, ona je i iznad razdoblja preovladavanja u industriji. Osim zajedničkog hostinga, postoje i druge vrste hostinga po relativno niskim cijenama kao što su Cloud, VPS i namjenski itd.

Nadalje, za osiguranje web mjesta potrebno je sigurnosno kopirati podatke, tako da tvrtka pruža CodeGuard usluge koje koštaju 1,67 USD mjesečno. Sve u svemu, oni nude vrijedan hosting s 99,9% jamstva za produženo vrijeme, 45 dana povrata novca, ugradnjom jednim klikom, tonovnim predlošcima web stranica. Nije li to savršeno za samo 3,95 USD mjesečno?

Podrška je dostupna 24/7/365 uz besplatni broj. Tu je i sustav za razgovor i prodaju ulaznica za jednostavnost kupaca. Za vizualnu pomoć nude besplatan pristup tonu video tutorijala. Štoviše, ovaj jeftini registar imena domena i hosting tvrtka također grade forum na kojem možete komunicirati s drugim članovima. Dakle, ako vam trebaju sva rješenja na jednom mjestu, onda su oni najbolja opcija.

Posjetite HostGator

8. Registrirajte se

register.com najbolji registar 2019

Register.com jedan je od najstarijih pružatelja web usluga i najbolji registar domena. U industriji su od 1994. Sada je oko 2 milijuna domena pod njihovom upravom i stotine tisuća zadovoljnih kupaca koji to koriste. Zbog toga smo ih nazvali jednim od najboljih registara imena domena.

Tvrtka nudi gotovo 50 različitih proizvoda, uključujući domenu, hosting, marketing putem e-pošte i SSL itd. Itd. Proces odjave je toliko jednostavan da samo unesite željeno ime web mjesta i kliknite dodaj u košaricu, a zatim popunite podatke o plaćanju. I to je učinjeno. Sada će odmah pripremiti vaše ime domene. Večera je laka.

Trenutno su .com i .net proširenja dostupna samo za 0,50 USD. Prilično jeftino! Ali šokirat ćete se kad vidite da će za obnovu domene već u sljedećoj godini naplatiti 35 USD. Dakle, ako vam je potrebna domena za godinu dana, tada je register.com fenomenalan. Sljedeći trik koji možete koristiti je kupnja domene, a kada će joj isteći rok, tada je prenesite na drugi jeftini registar domena, kao što je NameCheap. Na taj način možete iskoristiti njihov promotivni popust, a također se možete spasiti od obnove.

WHOIS zaštitu možete uključiti i za samo 10 USD. Ako iz nekog razloga ne možete obnoviti domenu, oni će je zaštititi 1 godinu. Osim toga, ako želite neko premium ime, možete ga pregledati po kategorijama i dodati ključnu riječ u odjeljak premium domene.

Također možete kupiti proizvode koji se odnose na blogove i e-trgovinu. Ako vam treba samo hosting e-pošte, onda to možete učiniti i napraviti svoj vlastiti prilagođeni račun e-pošte. Register.com nudi bogate mogućnosti hostinga kao što su pohrana od 300 GB i neograničena propusnost, ali nismo preporučili njihovo hosting. Nadalje, 20 GB dodijeljeno je i za pohranu e-pošte u njihovom najosnovnijem planu. Na raspolaganju su vam i operativni planovi hostinga za Windows i Linux. Također nude uvodni paket u samo 1,96 USD / mjesečno, uključujući domenu i hosting.

Osim toga, usluge podrške 24 sata i 7 pitanja uvijek su od velike pomoći. Odaberite telefon i nazovite ih ili samo pošaljite e-poštu. Održavali su različite linije za hosting, prodaju, naplate i tehničku podršku. Osim toga, besplatni brojevi u SAD-u i Kanadi također se mogu koristiti za uspostavljanje veze. Također možete naučiti puno stvari iz savjeta i udžbenika koje im dijeli baza znanja.

 • Top 10 najboljih web hosting usluga 2019. godine
 • Najbolji najbolji jeftini WordPress hosting 2019

Posjetite Registar

9. DreamHost

Cijene najnovijih domena tvrtke Dreamhost

DreamHost ne nudi samo najbolje WordPress hosting rješenje, već je poznat i kao najbolji registar domena. Naziv web stranice iznosi samo 13,95 USD i isto toliko obnavlja. Kupnja domene od DreamHosta uključuje i besplatnu privatnost Domene kako bi vas zaštitili od zlonamjernih djela. Možete stvoriti brojne poddomene.

Trenutno nude više od 350 proširenja domene, uključujući .com, informacije i .org itd. Postoje tri opcije obnove poput “auto”, “manual” i “ask me”. Također za osiguranje domene imate mogućnost zaključavanja domene, čime se izbjegava neovlašteni prijenos.

DreamHost nudi zajednički, upravljani WordPress, namjenski i VPS hosting i tvrdi da je domaćin gotovo 1,5 milijuna web stranica i blogova pod upravom. Omogućuje vam zajednički hosting na 7,95 USD s instalacijskim programom od 1 klika koji vam omogućuje da tečno instalirate skripte. Za početak su malo skupe, ali možete ugostiti neograničene web stranice, pohranu i propusnost. Planovi hostinga podržavaju šifriranje i klikom možete aktivirati SSL / TLS certifikat koji može pomoći u rangiranju tražilice..

Podaci pohranjeni na SSD diskovima smanjuju vrijeme učitavanja stranice i poboljšavaju ukupne performanse web mjesta. Planovi hostinga uključuju i jednostavnu CloudFlare integraciju s automatskim skeniranjem zlonamjernog softvera. Jedinstvene stvari koje nude su garancija povrata novca. Možda ćete čuti jamstvo povrata novca za 15 dana i 30 dana. No DreamHost dolazi sa 97 dana traga. To je prilično ogromno razdoblje.

Tvrtka trenutno ima interni tim za korisničku podršku i pružanje prilagođene upravljačke ploče za upravljanje značajkama hostinga. Možete im se obratiti putem primarnih kanala (e-mailova, telefonskog i live chat itd.), Kao i putem Twittera.

Interni tim za podršku znači da je pomoćno osoblje angažirano od same tvrtke. A tim jasno zna kako pomoći kupcima i riješiti njihove probleme. Također možete naučiti puno iz njihove baze znanja u slobodno vrijeme. Nude vrste skupih usluga, ali po našem mišljenju usluge su vrijedne.

Posjetite DreamHost

10. Name.com

jeftini i najbolji registar domena

Ovo poduzeće koje akreditira ICANN počinje s radom od 2003. Name.com održava veliki katalog proizvoda. Oni nude web hosting, e-poštu, domene, SSL, alat za izgradnju web mjesta i još mnogo više digitalnih proizvoda. Možda nisu jeftini davatelji usluga, ali ovdje na ovom popisu naš je cilj opisati najbolje registrare domena. Ali nisu pretjerano skupe, ime možete kupiti za samo 12,99 USD. Ne samo to ako domena koja se odnosi na vaše ključne riječi nije dostupna, možete provjeriti njihove istečene podatke o domeni.

Kako je SSL ključan posebno za web mjesta e-trgovine, što predstavlja sigurnosni protokol za zaštitu korisnikovih podataka. Možete ga jednostavno omogućiti s nekoliko klikova i to će koštati 8,49 USD godišnje. Da biste zaštitili svoje osobne podatke, možda će vam trebati WhoisGuard koji će koštati 4,99 dolara. Tako da troše samo nekoliko dolara, pružaju vam siguran put putem interneta. Proces je prilično jednostavan i čist. Jednostavno pretražite ime, dodajte u košaricu i unesite podatke o plaćanju koji su to.

Pogledajmo kratki pregled njihovih hosting usluga. Hosting plan dolazi s besplatnim SSL certifikatom i propusnim opsegom od 100 GB. Omogućuju vam stvaranje 10 MySQL baza podataka i pohranjivanje 10GB podataka na njihove poslužitelje za 4,99 USD / mjesečno. kada se pretplatite na najmanje jednu godinu. Nadalje, možete uspostaviti neograničene FTP račune.

Također pružaju mogućnost unaprijed instaliranih skripti (50+). Ostale značajke uključuju besplatnu izradu sigurnosnih kopija, skeniranje neželjene pošte, prosljeđivanje i više od 100 računa e-pošte. Također, ulaganje je sigurno prema politici povrata od 30 dana.

Oni također nude SEO i hosting srodnih proizvoda. Kroz SEO tutor će vam pružiti ključne podatke konkurentima i prijedlog za povećanje vidljivosti vaše web stranice. Nažalost, nije dostupan posvećeni chat uživo. No možete im se obratiti pomoću Facebooka i Twittera itd. Za više name.com održavaju dobro upravljanu bazu znanja. Mi nismo ljubitelji njihovih hosting usluga, ali za registraciju domene name.com je značajna opcija.

Naziv posjete

Brzi savjeti kako doći do najboljeg imena domene

Ako samo tražite ime domene, onda preporučujemo NameCheap, jer su njihove cijene puno niže od ostalih, a također uključuju razne korisne besplatne proizvode. Pa učinimo to.

Imate na umu ime i želite ga kupiti, ali što ako to nije dostupno? Dakle, nikad ne ovisi o jednom imenu. Ovdje imajte na umu sljedeće prijedloge.

Niša / tema: Koja je vaša niša (tema)? Zatim razmislite o riječima koje se odnose na vašu temu. Na primjer, ako je vaša tema povezana s hranom, onda je dobro i kuhanje, zmija itd. Tema Na primjer, što mislite o foodgeek.com i recepeshub.com? Relevantno ime domene prvo je dobar dojam za posjetitelje. Ako nemate pojma, onda možete koristiti generator naziva kao što je Shopify i BusinessNameGenerator.

Opcije proširivanja: predlažemo vam da odaberete ime koje pokriva polje. Na primjer, ako kupite domenu recepthub.com i ubuduće se također može koristiti za dijeljenje bilo koje vrste recepata.

Za pamćenje: Pokušajte odabrati ime koje je lako napisati. Štoviše, nezaboravno je ime također vrlo potrebno. Ne koristite pogrešne čarolije poput haljina za odjeću jer je teško nekome reći.

Brojevi: Može zbuniti korisnike, a također izgleda ružno. Zamislite ime-012.com. Teško je.

Ukratko: Naziv domene u duljini od 3 do 4 riječi gotovo da i nema. Pa što sada? Jednostavno pokušajte odabrati što kraće moguće ime. Ime s gotovo 10 do 12 znakova izvrsno je koliko god je lako govoriti i pisati.

Proširenje: dostupno je mnogo proširenja poput .com, .org, .info. Preporučujemo da odaberete .com jer je ovo proširenje koje se najviše koristi. Štoviše, ako želite ciljati na publiku u određenoj zemlji kao što je Engleska, tada koristite .uk bilo bi sjajno jer će i neke tražilice rangirati korist.

Savjet: pokušajte izbjeći provjeru mrežne dostupnosti imena domena kada se ne želite registrirati u to vrijeme. Budući da su rijetki slučajevi kada neka tvrtka kupi ime, onda vam ga prodajte. Zato odabiremo najbolje poznate tvrtke, ali ipak želimo da budete aktivni u ovoj perspektivi.

Imajući na umu gornje smjernice, možete osmisliti sjajno ime domene.

Kako kupiti domenu

Možete odabrati bilo kojeg registrara domene s popisa, jer mi preferiramo NameCheap kako bismo vam pomogli da se upoznate s postupkom kupnje domena. Ako želite odabrati drugu tvrtku, ne brinite, jer gotovo sve registrar domene ima sličan postupak.

Idite na Name Cheap, a zatim zapišite naziv domene koji želite kupiti

kako kupiti domenu na imenjaku

Nakon toga će vam pokazati je li domena dostupna ili ne. Štoviše, oni također pokazuju mnoštvo drugih prijedloga za nazive domena s različitim proširenjima. Sada kliknite na ikonu Dodaj košaricu. Pogledajte donju sliku za vizualnu pomoć.

dodaj ime domene u košaricu

Istovremeno možete vidjeti tablicu troškova s ​​desne strane zaslona. Samo kliknite na "Pogledaj košaricu" dugme. Ovdje vam ne treba nužno ništa drugo.

cijena odabrane domene

Zatim ćete vidjeti trajanje za koje želite kupiti naziv domene. Trajanje je razdoblje nakon kojega ističe vaše ime domene. Sve je ušteđeno u vaš proračun, a ako možete priuštiti, kupite na duže razdoblje. Na primjer, pretplaćujemo se na 3 godine. Veće trajanje može uštedjeti malo novca.

Mogućnost automatskog obnavljanja također daje tvrtka za automatsku obnovu vaše domene.

Ovdje imajte na umu da za uspješno obnavljanje morate zadržati iznos na povezanom bankovnom računu; u protivnom vam šalju razne obavijesti.

Omogućujemo i WhoisGuard koji se prvu godinu daje besplatno, a već sljedeće godine naplaćuju vrlo malo. A ako ga želite obnoviti nakon godinu dana, također se daje i mogućnost automatske obnove.

WhoisGuard

WhoisGuard je dodatak domene koji štiti vaše privatne podatke kao što su ime, telefonski broj, adresa, ID e-pošte itd.

Zašto zaštititi informacije

Jer ako niste omogućili zaštitni sloj, svi vide vaše osobne podatke. Dakle, trebali biste mu omogućiti zaštitu od neželjene pošte i hakera ako si to lako možete priuštiti. Ali imajte na umu da to nije nužni dodatak.

Nakon odabira trajanja i drugih opcija, kliknite na “Potvrdi narudžbu".

ime s Whois čuva privatnost

Sada vas traže da otvorite račun. Jednostavno je jednostavno popuniti obavezna polja i to je to. Račun će vam pomoći da pratite različite čimbenike poput popisa domena i isteka domene itd.

Nakon kreiranja računa, ispred vas će se pojaviti stranica s kontaktima koja će tražiti da popunite pojedinosti poput adrese, grada, provincije, poštanski broj i telefonski broj itd..

Nakon što popunite pojedinosti kliknite na “Nastavi”. Na sljedećim će se stranicama prikazati razne informacije Nema ničeg posebnog samo pogledaj to i onda nastavi.

Sljedeći je odabir načina plaćanja. NameCheap nudi 3 načina plaćanja plaćanja. Odaberite način plaćanja, a zatim pritisnite gumb “Nastavi”.

kako platiti novac za domenu

Nakon toga vidjet ćete mali okvir s desne strane. Kliknite gumb “Paypal” i eto nas. Preusmjerit će se na vašu PayPal stranicu na koju jednostavno morate unijeti podatke za prijavu i to je to.

izvršite plaćanje koristeći Paypal

Trebat će nekoliko sekundi za obradu narudžbe. I učinio je ime domene tvoje. Namecheap nudi i live chat tijekom pjevanja. Stoga u slučaju neugodnosti slobodno razgovarajte s njima. Prilično su brzi.

Kada se prijavite za domenu dok kupujete web hosting od NameCheap-a, tada ne trebate povezivati ​​domenu i hosting jer će tvrtka to automatski učiniti umjesto vas. Ali kada kupite domenu i hosting od druge tvrtke, kako bi se izbjegle visoke stope obnove.

Kad se prilikom kupovine web hostinga prijavite za domenu, ne morate povezivati ​​domenu i hosting jer će tvrtka to automatski učiniti umjesto vas. Ali kada kupujete domenu i hosting od različitih tvrtki kako bi se izbjegle visoke stope obnavljanja, tada ih trebate povezati, to se naziva pokazom na domenu.

Kako usmjeriti domenu na hosting

 • Mnogo je lakše nego što razmišljate. Kada kupite domenu, tvrtka vam daje upravljačku ploču za upravljanje domenom. Ako ne znate gdje se nalazi upravljačka ploča, morate provjeriti svoje e-poruke koje je poslao registar domena. Ili se jednostavno prebacite na web mjesto svog registratora domene i zapjevajte.
 • Kada se prijavite na upravljačku ploču domene, tada ulazi na karticu Lista domena / Domena.
 • Nakon toga kliknite gumb Upravljaj blizu domene koju želite povezati s hostingom

kako usmjeriti domenu na hosting

Sada se pomaknite prema dolje dok ne pronađete odjeljak “Server poslužitelja imena”. Zatim kliknite padajuću strelicu i odaberite “Custom”.

Sada morate staviti “Ime poslužitelja 1” i “Ime poslužitelja 2”.

zalijepite dns u nameservers

Da biste dobili „Name Server 1 i 2“ ponovo provjerite svoj račun e-pošte. Ali u ovom trenutku otvorite e-poštu koju je poslala hosting tvrtka. Ali ako tamo niste pronašli poslužitelj Name, prijavite se na svoju upravljačku ploču hostinga ili kontaktirajte hosting tvrtku.

· Kada se prijavite na upravljačku ploču hostinga / Upravljanje računom, tada pronađite “Podaci o računu” koji se uglavnom daju na bočnoj traci.

Poslužitelji naziva izgledaju nekako dolje

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Upotrijebite poslužitelj imena koji vam je dao hosting hosting.

 • Sada kopirajte Name servere i zalijepite ih u odjeljak “Server poslužitelja imena” koji je prikazan na gornjoj slici.
 • Nakon toga spremite promjene. Sada će trebati 4 do 48 sati da u potpunosti propagirate web hosting i naziv domene.
 • I to je to.

Mislimo da je sada jasno kako kupiti domenu, a zatim povezati je s web hostingom. Ako vam nešto nejasno, slobodno nas kontaktirajte.

Zaključak – Dakle, koji je najbolji registar domena?

Dakle, ovo je popis najboljih registara imena domena, ali koje su naše osobne preporuke? Prema našem mišljenju, ako vam je potrebna samo domena, onda je NameCheap sjajan registar domena jer nude domene po povoljnim cijenama, a cijena obnove je također razumna. Obnova SSL-a i WhoisGuarda su također vrlo niska cijena.

Ali ako tražite web hosting, uključujući naziv domene, idite na BlueHost jer to podržava i WordPress.org. Oni su pristupačni, kvalitetni WordPress hosting hosting i dobivate BESPLATNO ime domene.

Dakle, ovo je naš prijedlog, sada je na vama da odaberete prema proračunu i zahtjevima. A ako ste već isprobali bilo koga, onda slobodno podijelite koji je najbolji registar domena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map