Најбоље понуде за црни петак за мале компаније

Црни петак је одмах иза угла и ово је најбоље доба године у којем власници предузећа могу да искористе најбоље понуде. Од веб хостинга до пословних алата постоји толико много ствари које могу помоћи предузећима да напредују у овом дигиталном добу. Да бисте данас водили посао значи да требате обавити више мрежних активности него да једноставно имате веб локацију која тамо стоји.


Неке од ових ствари могу бити изазовне, попут проналаска правих алата који би вам помогли. Погледајмо неке од најбољих који су у понуди ове године и како их можете искористити како бисте се подигли на ноге за такмичење.

Ручно изабране понуде за црни петак за власнике малих предузећа

1. НамеЦхеап

Намецхеап блацк фридаи попусти за 2019

НамеЦхеап је препознато име индустрије веб хостинга и имена домена. Купцима нуди неколико избора за уговор овог Црног петка. Прва је велика продаја – до 97% попуста – за регистрацију топ домена и 27% попуста за пренос имена домена. Такође можете уштедети 60% на приватним плановима е-поште и до 85% на ССЛ сертификатима.

Имати данас веб присуство више није опција која би требало да постане од суштинског значаја за компаније свих нивоа. Чак и ако Интернет не користите директно за продају, без дигиталног присуства могли бисте изгубити на брендирању и генерирању потенцијалних клијената.

Ипак оно што многи људи не схватају је да не морате куповати све производе који су вам потребни за ваше мрежне активности на једном месту. На пример, можете одлучити да веб хостинг купујете од једне компаније, али име вашег домена од друге.

Разлог за то је што сви ови производи имају еластичне цене. Намецхеап је један од најбољих ресурса за повољне понуде о именима домена, а уштеда 97% на цени једног може бити значајна за мало предузеће.

Иако многи пакети за веб хостинг долазе с неким додатком за руковање е-поштом, они нису увек погодни за пословне потребе. На пример, ако желите да пошаљете велику количину маркетиншких порука е-поште, вероватно ће вам бити боље одвојеним приватним хостингом е-поште.

На крају, ту је и ССЛ сертификат. Ово је данас неопходно јер су многе компаније за Интернет претраживаче почеле да се фокусирају на сигурност. Гоогле такође кажњава ранг листе претраживања веб локација које немају ССЛ сертификат.

Шта има договор са НамеЦхеап-ом?

 • 97% попуста на регистрацију главних домена
 • 27% снижења преноса имена домена
 • 60% попуста на приватне планове за е-пошту
 • До 85% снижења ССЛ сертификата

Посетите НамеЦхеап

2. Елементи Енвато

Енвато Блацк Фридаи Промо 2019

Енвато Елементс нуди корисницима приступ огромној колекцији графике која се може користити у било коју сврху. То их чини готово потребном за предузећа, посебно за оне који желе да дођу до широке публике путем дигиталног маркетинга.

Проблем са тражењем слике која ће се користити у вашим маркетиншким активностима је тај што често предмети које пронађете на мрежи припадају некоме. Да бисте их користили за своје потребе, морате да испробате права на оно што може бити прилично мукотрпно и коштати различите износе.

Решите овај проблем тако што ћете се пријавити на Енвато и приступити њиховој бази података која садржи милионе датотека. Оне се могу брзо и лако користити на било који начин који желите. Све што вам треба је једна претплата коју плаћате месечно.

Овог Црног петка нуде се попусти на годишњу и месечну претплату. Цене месечне претплате падају са 33 УСД месечно на 19 УСД месечно, док ако плаћате годишње уштедите још више по цени од само 14 УСД месечно.

Упоредите то са базама података о сликама као што су иСтоцк фотографије које наплаћују 12 УСД за један кредит (неке слике коштају више од 1 кредита) и можете видети шта крађа претплата са Енвато-ом може бити.

Њихови уговори за Црни петак почињу од 12:00 АЕДТ 2. децембра 2019. и трају до 17 сати. АЕДТ 3. децембра 2019.

Каква је понуда за Енвато?

 • 50% попуста на све планове претплате

Посетите Енвато

3. А2 Хостинг Заједнички хостинг

А2 Хостинг Блацк Фридаи Промо 2019

Тамо где Намецхеап нуди сјајне понуде за имена домена и остале додатке овог Црног петка, А2 Хостинг вас покрива ако сте на тржишту за дељени хостинг. А2 хостинг је једно од главних имена у послу и ако нисте задовољни тренутним хостингом, ово је сјајно место да се сада преселите.

Они су смањили цене за дељење хостинга до костију и ови планови почињу већ од 1,98 долара. То их чини изузетно приступачним. Најбољи део је што се 67% дисконтна стопа на дељени хостинг односи на њихов целокупни домен дељеног хостинга, што значи да ако тражите више ресурса на дељеном хостингу, уштедећете још више.

Ако сте били узнемирени због лошег веб хостинг рачунара, прелазак овде сада не само да вам уштеди новац, већ ће и за вас решити миграцију веб локације. Нека се умјесто тога брину о техничким детаљима!

Уживајте у овим посебним сниженим ценама од А2 Хостинг од 9 сати 26. новембра 2019. до 23.59. 3. децембра 2019.

Каква је понуда за А2 хостинг?

 • 67% попуста на све дељене хостинг планове

Посетите А2 хостинг

4. ПознатиХост ВПС хостинг

Познате понуде за црни петак 2019

К кновнХост је провајдер веб хостинг услуга који нуди читав асортиман, али такође је познат (извините казну) по одличним ВПС плановима које има. Ово су редовни заједнички хостинги за надоградњу и често можете одабрати колико желите тачно у погледу ресурса. Ти ресурси су такође лако скалабилни.

Ако је ваша веб локација успела, обратите пажњу на коришћење ресурса и планирајте проширење. Дељено хостинг ако је често неумољиво ако прекорачите потрошњу ресурса и то може резултирати прекидима услуга који утичу на ваше пословање.

Погледајте рано према ВПС плановима, посебно сада када КемедХост нуди посебне понуде овог Црног петка. За било који ВПС план са којим се пријавите не само да добијате попусте на цене већ и друге погодности.

Коришћење кода купона КХБЛКФРИ5030 када се одлучите за пакете Манагед ВПС или Манагед КВМ Цлоуд, добићете не само 50% попуста, већ ћете уживати и понављајуће попусте од 30% када дође време за обнову. Они удвостручују ваше ВПС хостинг ресурсе, тако да добијате више од свега. Комбинација је добра дугорочна корист за крајњу веб локацију вашег предузећа.

Искористите ове понуде од К кновнХост овог црног петка, важи од 18:00 22. новембра 2019. до поноћи 1. децембра 2019..

Шта има договор на К кновнХост-у?

 • 50% попуста Управљани ВПС или Управљани КВМ облак
 • 30% попуста на понављајуће рачуне

Посетите КкновнХост

5. Стални контакт

Контакт Контакт Блацк Фридаи Промо 2019

Цонстант Цонтацт је једно од главних имена када је у питању дигитални маркетинг. Имају солидан спектар могућности да понуде посао било које величине који покрива више области дигиталног маркетинга. То се креће од маркетинга е-поште до аутоматизације маркетинга. Они су ваше средство за дигитални маркетинг на једном месту.

Дигитални маркетинг може помоћи предузећима на тако много начина и моћан је алат за искориштавање. Стални контакт не може само да помогне да контактирате своје купце, већ и у право време и са правим понудама. Лако и брзо повећајте своју генерацију олова.

За кориснике који су стални у сталном контакту можете уживати попуст од 50% на прва три месеца ваше претплате. Цена ваше претплате зависи од броја адреса е-поште коју имате на својој листи е-поште.

Договор се односи и на кориснике који су на бесплатном суђењу, тако да не брините, они који сте и даље могли добити тај попуст од 50% у прва три месеца.

Ова понуда важи од 25. новембра 2019. до 1. децембра 2019. Ако је пропустите, пријава између 2. децембра 2019. и 4. децембра 2019. уштедеће вам 40% у прва три месеца.

Шта има договор о сталном контакту?

 • 50% попуста на прва три месеца ваше претплате

Посетите стални контакт

6. ВП Ракета

ВП Роцкет Блацк Фридаи Промо 2019

ВП Роцкет је ВордПресс додатак дизајниран да убрза вашу страницу. Са толико веб страница које покрећу ВордПресс данас је то популаран избор који није само моћан, већ и као додатак и једноставан за употребу. Једноставно инсталирајте с вашег ВордПресс додатка и подесите га да ради онако како желите.

ВордПресс је фантастична платформа, али због начина на који се понаша, понекад је и мало свиња. То још више утиче на пословне сајтове, јер њихове веб странице не остварују само продају или генерирају потенцијални потенцијал, већ су и дигитално лице њиховог бранда.

Потребна вам је веб локација која може да изведе најбоље што може да прикаже ваше пословање у најбољем реду и ту вам долази алат попут ВП Роцкет-а. Такође га морате конфигурисати само једном и ваша веб локација ће се дуго радити у врхунском стању.

Овог Црног петка можете добити ВП ракету са попустом од 30% без обзира за коју лиценцу се одлучите. Договор траје од 26. новембра 2019. до 3. децембра 2019.

Шта има договор о ВП ракети?

 • 30% попуста на све лиценце

Посетите ВП Роцкет

Погледајте – Одабрани црни петак за власнике малих предузећа путем @БуилдТхис_ио реците пријатељу

Закључак: Уштедите велики и појачајте посао

Црни петак је често најбоље вријеме да се осигура много, али посебно вриједи за мала предузећа која морају будно пазити на трошкове. Овогодишња збирка понуда Црног петка коју смо овде окупили покрива многе делове дигиталног пословања за вас.

За предузећа је дигитално присуство више него једноставно „гледање на мрежи“, али постоји толико много начина да помоћу својих интернет средстава можете да подстакнете посао.

Сматрајте да многи од ових алата нису као опционални, већ потенцијално могу послужити као непроцењиви начини за повећање пословања. У сваком случају, то је добро, али уз стрме попусте постаје још бољи. Искористите ниже цене и одмах повећајте дигиталне перформансе.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map