Najboljši graditelji spletnih trgovin za novorojenčke in mala podjetja v letu 2020

* Posodobitve: Posodobljene cene in funkcije, posodobljene za leto 2020; dodan razdelek za pogosta vprašanja.


Spletna maloprodajna prodaja po vsem svetu znaša 2,3 bilijona dolarjev v letu 2017, prihodki v letu 2021 pa naj bi narasli na 4,88 bilijona dolarjev (vir). V letu 2019 e-trgovina predstavlja več kot 13% vseh prihodkov na drobno po vsem svetu.

Spletno maloprodajno poslovanje je ogromno.

Če vaše podjetje še ni razširilo spleta, vas manjka (veliko!).

S prihodom ustvarjalcev spletnih trgovin nikoli ni bilo lažje ustvariti spletne trgovine – tudi če ste samo novinec brez izkušenj s spletnim razvojem.

Obstaja več odličnih graditeljev spletnih strani e-trgovine, ki so namenjeni začetnikom, ki želijo preprosto in delujočo spletno trgovino. Zmanjšali smo jo na pet najboljših, ki so odlične za vsakega novomeška ali lastnika malih podjetij z omejenim proračunom.

Na kratko: Primerjajte najboljše graditelje spletnih trgovin

Primerjajte funkcije in preglejte cene graditeljev spletne trgovine v naslednji tabeli.

Lastnosti
Shopify
BigCommerce
Volzija
Wix
Weebly
Zyro
Aplikacije in teme1.200+ aplikacij & 100+ tem470+ aplikacij & 110+ tem70+ aplikacij & 40+ tem260+ aplikacij & 500+ tem270+ aplikacij & 50+ temNi aplikacij & 11 tem
PodporaE-pošta, klepet v živo & telefonE-naslov & telefonKlepet v živo & telefonE-naslovE-pošta, klepet v živo & telefonKlepet v živo & e-poštna sporočila
Transakcijska provizija0,5 – 2,0%0%0%2,9%++2,9%++0%
Prehodi za plačila100+ Plačilni prehodi WorldWide60+ Plačilni prehodi WorldWideAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeSprejmite glavne kreditne karticeStripe, Square, PayPal Express, Authorize.netNeznano
Najboljši načrt za mala podjetjaOsnovno – 29 USD / mesečnoPlus – 29,95 USD / mesecOsebno – 29 USD / mesečnoVIP – 35 USD / mesecPosel – 25 dolarjev na mesece-trgovina – 14,99 USD / mesec
Kaj dobiteNeomejeno izdelkov in shranjevanja z vnaprejšnjimi funkcijami e-trgovineNeomejeno izdelkov in pasovne širine. Do 150.000 dolarjev spletne prodaje na leto10.000 izdelkov s pasovno širino 10 GB. Prednostna podpora20 GB pomnilnika in neomejena pasovna širina s koristnimi funkcijamiNeomejeno izdelkov s funkcijami za prodajo v spletuNaštejte do 100 izdelkov
Primerno zaResni lastnik podjetja eCommerce, ki išče najboljše ponudbe.Spletna trgovina vseh velikosti glede na prihodek; najboljše alternative Shopify.Majhen ali posamezen prodajalec, ki želi prodati fizične izdelkeObstoječi uporabnik Wix-a, ki želi nadgraditi svoje spletno mesto in tako postati spletna trgovina.Uporabniki, ki želijo preprosto in poceni spletno trgovino na svoji spletni strani.Začetna spletna mesta za e-trgovino
ObiščiteShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Najbolje ocenjeni graditelji spletne trgovine – Funkcije pregleda & Cenitev

1. BigCommerce

Builder spletne trgovine BigCommerce - bistveni načrtBigCommerce – Poskusite brezplačno BigCommerce 15 dni (kreditna kartica ni potrebna), kliknite tukaj.

Ne glede na to, ali ste resni lastnik podjetja ali samo novinec, BigCommerce ponuja vrsto funkcij, ki so zelo prijazne uporabnikom. Pomembno pa je opozoriti, da je njihovo spletno mesto lahko malce zmedeno za nove obiskovalce.

Zaradi globine funkcij, ki jih ima BigCommerce, lahko zadovolji ogromen krog uporabnikov. Svoje produktne linije so razdelili na dva glavna segmenta – Enterprise in Essentials. Razen če imate podjetje za več milijard dolarjev, so možnosti večje, da boste želeli pogledati razdelek Essentials.

BigCommerce Essentials uporabnikom ponuja platformo vse v enem, ki vam pomaga v vsaki fazi od prijave do poslovanja na vašem spletnem mestu. Od brezplačnih predlog za začetnike, ki vam bodo v pomoč pri oblikovanju, do drugih obsežnih funkcij, kot so večkanalna prodaja, marketinška orodja in še več – BigCommerce Essentials ponuja vse.

Imajo tudi zelo obsežno podporo in to je mogoče uporabiti na več načinov. Poleg običajnih kanalov pomoči vam lahko koristijo tudi tečaji na zahtevo, ki vam pomagajo, da vas naučite o tem, kako razviti svoje spletno mesto.

Poskusite jih lahko s 15-dnevno brezplačno preizkusno različico, kreditna kartica ni potrebna.

Preberite podroben pregled BigCommerce tukaj.

Ključne značilnosti BigCommercea

 • Širok izbor tem – Sestavite čudovito spletno trgovino z enostavno prilagodljivo temo
 • Prodaja povsod – integrirajte se z eBay, Amazon, Facebook, Square, Google Shopping in še več
 • Podpora za pošiljanje in obdavčenje – samodejno izračunajte stopnjo pošiljanja in davke
 • Celovita analitična orodja – vgrajena analitika trgovin in povezovanje z Google Analytics; izvozne podatke o prodaji in podatke o izdelkih v formatu CSV ali XML
 • Zmogljivosti dropshippinga – za podjetja Dropshipping so na voljo različne aplikacije
 • Najboljše možnosti SEO – Solidne funkcije in podpora za SEO
 • V vseh načrtih ni transakcijskih provizij – Prodajajte in zaslužite več z BigCommerceom

BigCommerce Cene

 • Standardno – 29,95 USD mesečno
 • BigCommerce Plus – $ 79,95 na mesec
 • Pro – 299,95 USD mesečno

2. Shopify

Shopify platformo za e-trgovino - gradite in razvijajte svoje podjetje v spletuShopify – Poskusite brezplačno Shopify 14 dni (ni potrebna kreditna kartica), kliknite tukaj.

Rešitev na enem mestu za vse lastnike podjetij, Shopify, je rešitev za tiste, ki želijo na svoji spletni strani voditi trgovino e-trgovine. Shopify vam omogoča dostop do ustvarjalca spletne trgovine, ki vam omogoča, da spletno mesto zgradite točno tako, kot želite.

Z vnaprej izdelanimi predlogi Shopify je enostavno ustvariti trgovino za e-trgovino. Izbirate lahko med več kot sto različnimi predlogami. Vse predloge profesionalnega videza so prijazne do mobilnih naprav.

Vključujejo celo številne funkcije, kot so SEO, tržni viri, integracija družbenih medijev, varni nakupovalni vozički in celo podpirajo več kot 100 plačilnih prehodov. Če potrebujete dodatne funkcije za razširitev svoje trgovine, lahko izberete ustrezen dodatek iz trgovine z aplikacijami Shopify – priložite brezplačno in plačano.

Če vaša spletna trgovina ima sedež v ZDA ali Kanadi, lahko uporabite plačilo Shopify in rešitev za dostavo. Shopify plačilo je v celoti povezano z vašo trgovino. Ni vam treba plačati nobene transakcijske pristojbine. V nasprotnem primeru boste za vsako prodajo zaračunali do 2% transakcijskih stroškov.

Več o tem – preberite naš poglobljeni pregled o Shopify.

Shopify ključne lastnosti

 • Prilagodljivost – Zmogljiv ustvarjalec spletnih trgovin za mala in velika podjetja
 • Prodaja povsod – integrirajte se z Amazonom, Facebookom, Instagramom in še več
 • Vgrajen dizajn spredaj v trgovini – 100+ profesionalnih predlog za spletna mesta e-trgovine (brezplačno) & premija)
 • Shopify Point-of-Sale – Poenostavite prodajo in spletno prodajo brez povezave
 • Shopify Payment – Sprejmite plačilo s kreditno kartico brez računov tretjih oseb
 • Podpora za pošiljanje – Samodejno izračunajte cene pošiljanja in natisnite USPS nalepke
 • Shopify Generator Business Name – Izberite prvotno ime podjetja s pomočjo avtomatiziranega orodja
 • Exchange Marketplace – Nakup, prodaja ali prenos vaše trgovine Shopify enostavno
 • Največje aplikacije in podpora skupnosti – Shopify podpira velika skupnost neodvisnih razvijalcev; Shopify App Store je napolnjen s številnimi koristnimi dodatki

Pozorno določite cene

 • Shopify Lite – 9 USD mesečno (omejene funkcije)
 • Osnovni načrt Shopify – 29 USD na mesec
 • Shopify – 79 USD mesečno
 • Napredno Shopify – 299 USD mesečno

3. Volzija

VolzijaVolusion – poskusite brezplačno 14 dni (ni potrebna kreditna kartica), kliknite tukaj.

Za tiste, ki želijo zgraditi spletno trgovino, ki je videti gladka in čista, Volusion ponuja vsa orodja, ki so najbolj primerna za gradnjo vizualno privlačne e-trgovine, ki ni pretirano hitra.

Veliko vidikov Volusionovih orodij za spletno gradnjo je mogoče prilagoditi, da vam pomagajo prodati kakršne koli izdelke, vendar pa je njihov dizajn usmerjen v prodajo fizičnih dobrin.

Spletno mesto za e-trgovino, izdelano z Volusion, strankam omogoča enostavno navigacijo po trgovini in brskanje po katerih koli izdelkih, ki jih prodajate.

Ključne značilnosti Volusion

 • Podpora za plačilo – Sprejmite plačilo s kreditno kartico prek Stripe, Authorize.net in še več.
 • Stran izdelka – Privlačna stran za predstavitev izdelkov s funkcijo povečave in galerijo slik
 • Zapuščena funkcija vozička – povrnite več prodaje
 • Ocene uporabnikov – Naj vaši uporabniki pregledajo in ocenijo vaše izdelke
 • Prijazno mobilnim napravam – Vsa spletna mesta in spletne trgovine so optimizirane za mobilne uporabnike

Volusion cene

 • Osebno – 29 dolarjev mesečno
 • Profesionalno – 79 dolarjev mesečno
 • Posel – 299 dolarjev mesečno

4. Wix

Domača stran Wix - spletna stran in ustvarjalec e-trgovineTrgovine Wix – Kliknite tukaj, da poskusite brezplačno.

Wix je končal 154 milijonov registriranih uporabnikov v 190 državah in še naprej hitro rastejo. Za podjetja, ki želijo začeti majhne v e-trgovini, je Wix odlična rešitev za spletno gradnjo, saj lahko spletno mesto pripravite v nekaj minutah.

Ena od dobrih stvari o Wixu je, da skrbijo za tiste, ki nimajo nič znanja o zagonu spletnega mesta. Od zagotavljanja šablon do izbire pisav, vam z žlico nahranijo vso pomoč, ki jo potrebujete za spletno mesto.

Medtem ko je Wix bolj znan po splošnem spletnem mestu, imajo tudi močno orodje za izdelavo spletnih strani e-trgovine, ki je dokaj zmogljivo.

Preberite naš poglobljeni pregled Wix-a tukaj.

Ključne značilnosti trgovin Wix

 • Enostaven za uporabo urejevalnik – zgradite svojo trgovino z orodjem za povleci in spusti
 • Izdelovalec logotipov Wix – Oblikujte logotip po meri, ki ustreza vaši blagovni znamki
 • Generator poslovnega imena – izberite izvirno in nepozabno ime za vaše podjetje
 • Prijazno mobilnim napravam – Vsa spletna mesta in spletne trgovine so optimizirane za mobilne uporabnike
 • Blogging na voljo – dodajte funkcije spletnega dnevnika na spletno mesto za e-trgovino enostavno
 • Predloge spletne trgovine – Več kot 500+ prilagodljivih predlog v trgovinah Wix

Cene Wix trgovin

 • Poslovno neomejeno – 17 USD na mesec
 • Poslovno neomejeno – 25 USD na mesec
 • Poslovni VIP – 35 dolarjev mesečno

5. Weebly

Weebly spletna trgovinaWeebly Spletna trgovina – Kliknite tukaj, da poskusite brezplačno.

Weebly ponuja močno platformo za gradnjo spletnega mesta, vendar še vedno ostaja cenovno ugodna za podjetja, ki se šele začenjajo. Poleg Wixa je Weebly precej podoben po lastnostih, ki jih ponujajo.

Nekaj ​​odličnih lastnosti, ki jih ponujajo, je možnost, da vaša stranka omogoči iskanje in filtriranje izdelkov, ki jih želi na vašem spletnem mestu.

Seveda je največja prednost Weebleja njihova cena. In 12 $ za njihov najnižji načrt e-trgovine, je zagotovo lažje in manj boleče v svoji denarnici, da bi imeli spletno mesto za e-trgovino..

Preberite naš poglobljeni pregled Weebly tukaj.

Ključne značilnosti spletne trgovine Weebly

 • Ugodno – najcenejši graditelj spletne trgovine na trgu, začnite že pri 12 USD / mesec
 • Samodejni kalkulator davka – možnost nastavitve davčnih stopenj za lokacije stranke
 • Podpora plačilu – sprejemajte plačila prek ponudnika storitev Square ali drugih ponudnikov
 • Enostavno upravljanje trgovine – Orodje za upravljanje z zalogami z znački in kvadratnimi darilnimi karticami
 • Dobra SEO podpora za SEO orodja za izboljšanje vidnosti vašega spletnega mesta in izdelkov

Weebly Cene

 • Pro – 12 dolarjev mesečno
 • Posel – 25 dolarjev mesečno
 • Business Plus – 38 dolarjev mesečno

6. Zyro

Zyro Spletna trgovina – Začnite graditi svojo spletno trgovino brezplačno.

Zyrov cilj je narediti gradnjo spletnih strani enostavno dostopno množici, kar vključuje tudi spletne trgovine. Njihova dvojna zmožnost pomeni, da imajo novi uporabniki pot napredovanja, tudi ko začenjajo svoje brezplačne načrte – in jih lahko pozneje nadgradijo za komercializacijo svojih spletnih mest. 

Vendar je treba opozoriti, da je lahko prav ta preprostost meč z dvema robama. Za uporabnike, ki so sezonski veterani e-trgovine, boste morda našli tukaj, kaj je tukaj na voljo. Če pa ste novi, se boste verjetno prilagodili z lahkoto.

Kot nova storitev obstajajo težave z zobmi, toda Zyrova ekipa si je močno prizadevala rešiti težave. Vse, kar potrebujete, je, da stopite v stik z njimi in njihova podpora bo poskrbela za ostalo.

V vsakem primeru pa lahko z večno preizkusnim računom gre narobe?

Zyro ključne značilnosti:

 • Enostaven za uporabo graditelja spletnih trgovin
 • Vnaprej izdelane predloge
 • Vključena so koristna poslovna orodja, kot je proizvajalec logotipov
 • SEO-optimizirana spletna mesta
 • Stroški transakcij niso zaračunani
 • Večkanalna prodajna podpora

Zyro Cene:

 • e-trgovina – 14,99 USD mesečno
 • e-trgovina + – 21,99 USD mesečno

Je graditelj spletne trgovine pravi za vas?

Več kot 40% spletnih mest na gostovani rešitvi v Top 1,000,000 spletnih mestih BuiltWith uporablja gradnik spletnih trgovin: Shopify, Shopify Plus in BigCommerce (vir: Vgrajeno z).

Izdelovalec e-trgovine ali spletne trgovine je programska oprema, ki je zasnovana tako, da ponuja popolno rešitev za izdelavo spletnega mesta in prodajo v spletu.

Programska oprema močno napreduje pri postavitvi spletne trgovine, kot so izdelava spletnih strani, postavitev spredaj v trgovini, izračun zalog, izračun pristojbin za pošiljanje, upravljanje zalog, poročanje o prodaji, integracija prehodnih plačil, oblikovanje trgovin itd. da se lahko osredotočite na vodenje podjetja.

Graditelj spletne trgovine je običajno primeren za netehnike in strokovnjake. Vse, kar potrebujete, je, da se naučite, kako uporabljati te vnaprej programirane funkcije – tako kot MS Words ali spletni urejevalnik WYSIWYG.

Vendar pa imajo, tako kot vse dobre stvari v življenju, tudi graditelji spletnih trgovin pravičen delež pomanjkljivosti.

Oglejmo si prednosti in slabosti uporabe graditelja spletne trgovine:

Pros od Spletna trgovina Builder

Med splošne prednosti uporabe ustvarjalca spletne trgovine so:

 • Ne potrebujete kodiranja – preprosto ustvarite in uredite spletno trgovino z urejevalnikom povleci in spusti. Za primerjavo potrebujete napredne veščine spletnega razvoja, da spletno trgovino iz nič ustvarite z uporabo odprtokodne rešitve (npr. Spletnega mesta PrestaShop ali Magento)
 • Poprodajna tehnična podpora – Platformam, kot sta BigCommerce in Shopify, je na voljo obširna podprodajna podpora, pomoč je (običajno) le en e-poštni naslov.
 • Pripravljena, lepo oblikovana trgovina (oglejte si nekaj najboljših brezplačnih predlog tukaj)
 • Zaščitite se z vgrajenimi varnostnimi funkcijami in skupnimi potrdili SSL
 • Brez težav razvijte svoje podjetje na več kanalih in platformah (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon itd.)
 • Preprosto plačilo v različnih valutah prek več plačilnih prehodov
 • Nekateri proizvajalci trgovin vam omogočajo, da na enem mestu upravljate tako prek spleta kot prek spleta (npr. Shopify Pos)
 • Stalna podpora spletnemu mestu (vključno z varnostnimi in nadgraditvami programske opreme) brez dodatnih stroškov

Slabosti spletnega trgovca Builder

Med pogoste pomanjkljivosti uporabe graditelja spletne trgovine spadajo:

 • Zniževanje poslovne marže – Številni graditelji spletnih trgovin zaračunavajo transakcijsko provizijo na prodajo (tj. Shopify 0,5 – 2,0%)
 • Nekateri graditelji spletnih trgovin imajo težave s SEO (struktura URL-ja, .htaccess dostop itd.), Ki jih ne morete odpraviti
 • Življenje in smrt vaše trgovine, odvisno od platforme. Če platforma ne bo več poslovna, to počne tudi vaša trgovina

Kako izbrati: Kateri gradnik spletnih strani e-trgovine je pravi za vas?

Na spletu so na voljo številni graditelji spletnih trgovin in izbira prave platforme za vas je odvisna od tega, kaj vi in ​​vaše podjetje resnično potrebujete od tega.

To je nekako kot nakupovanje avtomobila. Glavni namen tega je, da vas preusmerite od točke A do točke B, vendar ga je več, ko ga poskušate izbrati. S platformo spletne trgovine je glavni namen pokazati izdelek, ki ga prodajate, dati v nakupovalni voziček in vam dati denar. A tako kot pri nakupu avtomobila, je tudi več.

Ko gre za izbiro najboljšega ustvarjalca spletnega mesta za e-trgovino za vaše podjetje, je treba predhodno upoštevati naslednje dejavnike:

1. Kakšen je vaš proračun?

Vaš proračun bo odločil, kaj si lahko privoščite. Če imate večji proračun, lahko dobite večji avto. Enako velja za spletne trgovine in možnosti e-trgovine. Večji proračun vam bo zagotovo prinesel zanimivejše platforme, ki ponujajo več vgrajenih funkcij. Po drugi strani bodo cenovno bolj preprosti in preprosti.

 • Builder trgovine brez plačil za transakcije: BigCommerce, Volusion
 • Najcenejši graditelj trgovin: Weebly

2. Prijaznost do uporabnika?

Ko iščete ustvarjalca spletne trgovine, morate razumeti razliko med nečim delujočim in nečim, kar je uporabniku prijazno. Določeni gradbeniki se bodo pri oblikovanju osredotočili na funkcije ali obratno. Če vas ne zanimajo navodila za uporabo in priročniki za uporabnike, boste morda raje imeli več funkcij in možnosti. Nekateri bi morda želeli preprosto in preprosto oblikovanje nad nejasnimi lastnostmi.

 • Večina podjetnikom prijaznih graditeljev trgovin: Shopify, BigCommerce

3. Ali potrebujete dodatno podporo?

Podpora je vedno odlična, še posebej, ko lahko nekoga pokličete na pomoč. Žal pa lahko stane tudi denar. Nekateri so morda v redu s standardizirano pomočjo ali s storitvijo vsega sami, če potrebujete dodatno pomoč, boste morda želeli razmisliti o tem, ali imate razvijalca na zadrževalniku.

 • Builder trgovine z najboljšo skupnostjo podpor: Shopify

4. Ali potrebujete prodajo / zaloge brez povezave?

S platformami za e-trgovino boste lahko upravljali svoja naročila in zaloge. Nekatere platforme pa vam bodo omogočile tudi sinhronizacijo s prodajo brez povezave. Nekatere lahko celo uporabite kot sistem naročanja brez povezave, tako da bo vaš zalog / plačilo lahko nemoteno deloval med spletno in spletno trgovino.

 • Trgovec z vgrajenim POS sistemom: Shopify

5. Katere so osnovne značilnosti spletne trgovine?

Dober graditelj spletnih trgovin mora ponuditi osnovne funkcije, ki bi jih potrebovali za spletno mesto za e-trgovino, na primer SSL potrdila, funkcije vozička, funkcije spletnega mesta SEO, poročanje o prodaji in zalogah, obnovitev kartice in vtičnike transakcij. Nekateri bodo ponudili več funkcij in vtičnikov, a kompromis pomeni, da se je treba ukvarjati s bolj zapletenim vmesnikom.

 • Izdelovalec spletne trgovine z najboljšimi lastnostmi: BigCommerce

Pogosto zastavljena vprašanja o spletnem mestu za e-trgovino

Ali lahko uporabljam lastno domeno z ustvarjalcem spletne trgovine?

Da, to lahko storite z večino graditeljev spletnih trgovin. Vseh pet platform, ki jih priporočamo v tem članku, uporabnikom omogoča enostavno povezavo svojega imena domene.

Ali moram za svojo spletno trgovino kupiti posebna SSL potrdila?

Večina proizvajalcev spletnih trgovin ima brezplačen skupni SSL certifikat – zato od vašega konca ne potrebujete dodatnih stroškov ali dela. Lahko pa kupite in namestite zasebno potrdilo SSL za svojo trgovino. Imeti certifikat SSL je bistvenega pomena ne samo za spletno varnost vaših strank, temveč tudi za vašo Googlovo uvrstitev. Google je to jasno povedal Šifriranje HTTPS je razvrstitveni signal avgusta 2014.

Koliko transakcijskih provizij moram plačati graditelju spletne trgovine?

Vsi graditelji spletnih trgovin ne zaračunavajo transakcijskih stroškov – na primer BigCommerce v vseh svojih načrtih ne zaračuna transakcijskih provizij. Če pa se, se pristojbine običajno gibljejo med 0,5% in 3% – odvisno od načrta, ki ga uporabljate.

Tu sta dva primera:

Omogočite transakcijske pristojbine
Basic Shopify: 0 – 2% za zunanja plačilna vrata
Shopify: 0 – 1% za zunanja plačilna vrata
Napredno Shopify: 0 – 0,5% za zunanja plačilna vrata

Če želite uporabljati vse glavne kreditne kartice (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover in debetne in kreditne kartice Diners Club), jo boste morali nastaviti tako, da odprete razdelek Sprejem kreditne kartice in izberete Shopify plačila..

Weebly Transakcijske pristojbine
Weebly dodaja 2,9% stroškov storitve + 0,30 $ transakcijske pristojbine za Stripe, Authorize.net in PayPal. Pri svojih začetnih in profesionalnih načrtih Weebly zaračuna dodatne 3%, vendar se lahko odločite za poslovni načrt, da se izognete dodatni ceni.

Ali naj namesto tega uporabim brezplačno spletno mesto za e-trgovino?

Ne. Ne priporočamo uporabe brezplačnega ustvarjalca spletnih strani za e-trgovino, saj so ponavadi zelo osnovni. Ko gre za izdelavo spletnega mesta za e-trgovino, dobite tisto, za kar plačate, pogosto pa je čas, za kar plačate, možnost uporabe orodij in funkcij, ki so potrebne za spletno trgovino.

Kaj je spletna trgovina s kapljicami?

Dropshipping je poslovni model, kjer lahko prodajate fizične izdelke, ne da bi imeli dejanske stvari pri sebi. Ko je naročilo kupcev, se morajo lastniki trgovin samo obrniti na dobavitelja. Naročilo bo dobavitelj odposlal kupcem neposredno. Oglejte si našo nedavno študijo primera in se naučite, kako lahko s Shopifyjem začnete podjetje Dropshipping.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map