Najboljše storitve trženja e-pošte za podjetja v letu 2020

Mnogi od nas uporabljajo e-pošto, toda v naših glavah se je to vrnilo nazaj, kot nekaj, kar je samo samoumevno, kar lahko uporabimo. Toda kot bo vedel vsak digitalni tržnik, je e-poštni marketing sam temelj tega, kar počnejo.


Vendar to ne velja samo za prodajalce e-pošte, ampak skoraj vsako delovno vlogo, ki vključuje funkcijo digitalnega trženja. To razširi področje uporabe veliko več ljudi, kot so lastniki spletnih strani ali blogov, prodajno osebje in še več.

Kazalo

Vodič za trženje e-pošte

 • Ali potrebujete trženje po e-pošti?
 • Najboljše e-poštne trženjske platforme, ki jih priporočam
 • Idealne lastnosti, ki bi jih morali imeti najboljši email sistemi za trženje
 • Končne misli: S kom grem?

Ponudniki storitev so pregledani

 • Stalni stik
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • Pošlji impulz

Razkritje: BuildThis.io prejema pristojbine za napotnice od nekaterih podjetij, ki smo jih omenili na tej spletni strani. Več o tem, kako financiramo delovanje naših spletnih strani in razkritje celotnega zaslužka, najdete tukaj.

Če do zdaj še niste prepričani, kako se ta element ujema z vami, bomo stvari poenostavili z enim vprašanjem …

Ali potrebujete email marketing?

Če potrebujete prodajne ponudbe, promet na spletnem mestu ali kaj drugega, zaradi česar morate hitro doseči čim več ljudi, morate storiti e-poštni marketing.

Ne glede na to, ali nimate neposrednega dostopa do ljudi ali nimate neposrednega stika z njimi ali če jih kadar koli preprosto ne morete neposredno kontaktirati, je e-poštno trženje tisto, kar vam pomaga, da z njimi ohranjate stik.

Z izdelavo ene pošte, ki spreminja nekaj nastavitev in en sam klik, lahko dosežete in se dotaknete nekoga, ne glede na čas, obseg informacij ali razpoložljivost.

Poglejmo nekaj podrobnejših prednosti trženja e-pošte.

Kaj lahko email marketing naredi za vas?

Trženje po e-pošti ima ocenjeno donosnost naložbe (ROI) od 3.800%, kar pomeni, da vsak dolar, vložen v trženje e-pošte, prinese 38 dolarjev. Poleg finančne perspektive obstaja še veliko drugih koristnih vidikov e-poštnega trženja, kot so;

Razširjena mreža

Obiskovalci spletnih strani prihajajo in odhajajo, vendar se mnogi, ko jih ni več, ne vrnejo. Z zbiranjem e-poštnih informacij od svojih obiskovalcev boste v prihodnosti spet lahko dosegli z njimi. Z e-poštnim seznamom pošljete celotnemu seznamu dragoceno vsebino, ki bi jo sicer lahko pogrešali. Dodatni promet lahko pridobite tudi, če se nekateri odločijo za sledenje povezavam do vašega spletnega mesta na podlagi podatkov, ki so jim bili poslani.

Povečanje prodaje

Opaženo je, da e-poštne konverzije presegajo tako družbeni kot organski promet v iskalnem omrežju. Pravzaprav, statistika kaže da imajo družbeni mediji skupna stopnja posla le 0,58% v primerjavi s 3,71% razmerja med prikazi in kliki (CTR) za e-pošto. Prodaja se bo povečala na spletu ali v trgovini, kar je rezultat, kar je uporabnik prebral v e-poštnem sporočilu, na primer s posebno ponudbo ali ekskluzivno ceno..

Natančno prilagodite svoje operacije

Ker trženje po e-pošti temelji na statističnih podatkih, je mogoče te podatke zbrati in analizirati. Te podatke lahko nato uporabite za nadaljnje izboljšanje e-poštnih oglaševalskih akcij za večjo učinkovitost. Na primer, preberite več o všečkih, všečkih in interesih svoje uporabniške baze ter jim pošljite ustrezna gradiva.

Najboljše e-poštne trženjske platforme, ki jih priporočam

V teh dneh je na voljo dobesedno obremenitev sistemov za trženje e-pošte in težko boste enega udarili s kamnom (če ga vržete). Tako kot poslovne platforme za gostovanje – izbira prave platforme za trženje e-pošte je lahko opravilo, tako sem preizkusil in izbral šest najboljših e-poštnih storitev trženja.

Mnogi sistemi e-poštnega trženja bodo imeli podobne funkcije, skoraj vsi pa imajo brezplačno preskusno različico. Zelo priporočam, da se pred nakupom prijavite in jih preizkusite, samo da preverite, ali je za vas ustrezen sistem.

1. Stalni stik

Programska oprema za trženje e-pošte ConstantContact - kliknite tukaj, da poskusite brezplačno

Spletna stran: https://www.constantcontact.com

Constant Contact je eno najbolj priznanih imen v poslovanju s sistemom e-poštnega trženja. Na trgu se je desetletje razvijalo sčasoma in danes oskrbuje več kot 650.000 strank. Na podlagi svoje temeljne kompetence v e-poštnem trženju so se dobro odrezali na prednjih funkcijah.

Poleg tega, da imajo učinkovit in enostaven sistem za uporabo, so dodali številne funkcije, ki so neprecenljive, kot so upravljanje dogodkov, zmožnost družabnih kampanj in celo orodja za anketiranje uporabnikov. Za rešitev, ki je vse v enem, vse to so najboljši fantje.

Podpora je tudi obsežna v obliki klepeta v živo, e-pošte in foruma z veliko skupnostjo. Najboljše od tega, da se lahko z njimi prijavite na enomesečno brezplačno preskusno različico in preizkusite njihove storitve. Po preskusnem obdobju se cene razlikujejo glede na število e-poštnih stikov, ki jih imate.

Tudi – preberite Timotejev poglobljen pregled stalnih stikov pri WHSR.

Izklicna cena: Brezplačna preizkusna različica se nato začne od 20 dolarjev na mesec

Najboljše za: Majhna in velika podjetja in podjetja z nišnimi zahtevami, kot je upravljanje dogodkov

2. GetResponse

Programska oprema za trženje e-pošte GetResponse - kliknite tukaj, da poskusite brezplačno

Spletna stran: https://www.getresponse.com

GetResponse preveri vsa prava polja za sistem trženja e-pošte. Seznam strežnikov lahko naložite na njihove strežnike in nato izdelate svoje tržne pošte, ki jih boste poslali na seznam. Poskrbljeno je celo za avtomatizacijo in za vaše potrebe po zbiranju podatkov obstaja obsežen analitični nabor.

Trenutno imajo približno 350.000 naročnikov v 183 državah po vsem svetu in se prodaja kot ena najlažjih za uporabo na trgu. Zahvaljujoč lokalizaciji v 27 jezikov je dostopnost zelo velika, zato jo lahko uporablja skoraj kdorkoli od kjer koli. Če imate težave, je podpora na voljo prek klepeta v živo, telefona in e-pošte (seveda!).

Njihovi načrti so ločeni po številu e-poštnih sporočil v vaši podatkovni bazi, vendar so za vse načrte na voljo vse glavne prednosti sistemov GetResponse. To vključuje brezplačne predloge, odzivna e-poštna sporočila (zato bo poskrbljeno tudi za ogled mobilnih telefonov!) In segmentacijo e-pošte za učinkovitejše trženje.

Izklicna cena: Brezplačna 30-dnevna preizkusna različica, ki ji sledi 1000 USD na mesec za 1.000 naročnikov

Najboljše za: Mala in velika podjetja

3. MailChimp

Programska oprema za trženje e-pošte Mailchimp - kliknite tukaj, da poskusite brezplačno

Spletna stran: https://mailchimp.com/

Zelo dobro se spominjam MailChimpa, saj je to eno prvih orodij za trženje e-pošte, kar sem jih kdaj uporabil. Izjemno preprosta je za uporabo in obstaja že od preloma stoletja (ja, tako dolgo!). Danes je večina prodajalcev trdih elektronskih sporočil nekoliko padla z radarja, vendar je še vedno izjemno priljubljena med lastniki spletnih mest in majhnimi podjetji.

Eden glavnih razlogov za to je, da ima MailChimp brezplačen načrt, kot model, ki ga imajo nekateri graditelji spletnih strani slediti. Samo to je izjemno privlačno za nizkoproračunska podjetja, ki si še vedno prizadevajo izkoristiti moč trženja po e-pošti.

Kljub temu, da obstaja brezplačen načrt, MailChimp ne varčuje s funkcijami in ima obsežne možnosti poročanja, skupaj z zmogljivim urejevalnikom vizualnih predlog za vaša e-poštna sporočila. Obstaja tudi nešteto možnosti integracije MailChimp-a in ponuja dostojno rešitev vse v enem.

Izklicna cena: PROST

Najboljše za: Blogi, podjetniki in mala podjetja

4. AWeber

Programska oprema za e-poštni marketing Aweber - kliknite tukaj, da poskusite brezplačno

Spletna stran: https://www.aweber.com

AWeber, ki ga je ustanovil Tom Kulzer leta 1998, lahko velja za pionirskega pionirja in danes oskrbuje okoli 100.000 strank. V svojih glavnih funkcijah kot sistem za trženje e-pošte dobro deluje in ponuja dobro integracijo s spodobnim številom druge programske opreme.

Še vedno je to trdna rešitev, še posebej, če imate osnovne potrebe in ne želite, da vas preplavi nered, kot pa sistem “imamo vse!” V njihovo bazo podatkov lahko uvozite več formatov datotek in spremljate svoje tržne kampanje, ko potekajo, kar je zelo koristno.

Močna točka AWeberja je obsežna izbira predloge e-poštnih sporočil, kar je super, če ste novi v igri. Ima tudi zelo obsežne zmogljivosti za podporo strankam, ki je bila zadnja tri leta nagrajenec Stevie Awards v ameriškem nacionalnem združenju strank..

Izklicna cena: 30-dnevna brezplačna preizkusna različica nato 19 USD / mesečno

Najboljše za: Blogi, mala podjetja in podjetniki

5. Sendinblue

Programska oprema za pošiljanje e-pošte SendinBlue - kliknite tukaj, da poskusite brezplačno

Spletna stran: https://www.sendinblue.com

Ko sem prvič poskusil dostop do SendinBlue, sem se malo vprašal, da moram premagati reCaptcha samo za dostop do spletnega mesta. Edini razlog, na katerega bi se lahko domislil tega, je, da uporabljam ultraširok monitor, ki je bil morda označen za netradicionalne velikosti zaslona.

Tako kot MailChimp tudi SendinBlue ponuja brezplačen naročninski paket, vendar je to, kar lahko pošljete, omejeno. Brezplačna ponudba je samo za do 300 e-poštnih sporočil na dan, kar je zame bolj kot podaljšana preizkusna različica kot vsaka prava brezplačna storitev. Ko se tega spopadete z njihovimi naročniškimi načrti, se število pošiljk močno poveča (kot tudi njihove cene).

Preverja večino tradicionalnih možnosti sistema trženja e-pošte, ima pa tudi funkcijo transakcijskega sporočanja. To vam omogoča dodatne zmožnosti, kot so pošiljanje potrdil o naročilu, prejemkov in drugih podobnih e-poštnih sporočil z vašo blagovno znamko. To je treba opozoriti, saj ga ne podpirajo vsi sistemi za trženje po e-pošti.

Izklicna cena: PROST

Najboljše za: Blogi, podjetniki, mala podjetja

6. Pošlji impulz

Programska oprema za e-poštno trženje SendPulse - kliknite tukaj, da poskusite brezplačno

Spletna stran: https://sendpulse.com/

Podjetje se je začelo kot zagon, katerega cilj je bilo pošiljanje večjih e-poštnih sporočil in kmalu je dobilo zasluženo priljubljenost med trgovci. Trenutno se je podjetje spremenilo v platformo za avtomatizacijo trženja, ki lahko ponudi veliko v smislu spletne promocije.

Uporabniki lahko zdaj pošiljanje večjih sporočil, SMS, spletna obvestila.

Ekipa SendPulse se zelo trudi, da bi bila na tekočem s trendi v digitalnem trženju in objavila klepetalnik Facebook Messenger. Klepet je lahko zasnovan tako, da služi kot prva vrstica za podporo strankam, kot tudi zahtevane kontaktne podatke za nadaljnje negovanje.

Kar zadeva storitve e-poštnega trženja, med številnimi drugimi funkcijami SendPulse ponuja urejevalnik predloge e-poštnih sporočil, naročnine po naročilu, transakcijska e-poštna sporočila in statistične podatke za vaše tržne e-poštne kampanje.

Izklicna cena: PROST

Najboljše za: Blogi, mala podjetja, tržniki

Pojdite na SendPulse

Idealne lastnosti, ki bi jih morali imeti najboljši e-poštni tržni sistemi

1. Zmogljivost oblikovanja

Ker naj bi marketinška e-poštna sporočila pritegnila pozornost prejemnikov, je vidni vidik precej pomemben. To pomeni, da bi se jim privlačna in izvirna kopija morala pritožiti.

Pazite na storitev e-poštnega trženja, ki vam omogoča dober nadzor nad vizualnimi vidiki vaših email marketinških kampanj. To vključuje dobro širjenje predlog, močan nabor komponent in močne vtičnike za razširjeno funkcionalnost.

Vnaprej izdelane predloge e-pošte v knjižnici MailChimpPrimer – MailChimp: vnaprej izdelane predloge e-pošte za zadovoljevanje različnih potreb.

2. Integracija CRM

Prodaja in trženje sta simbiotična, zato bi morala vaša CRM platforma dobro sodelovati s sistemom trženja e-pošte, ki ga izberete. To bo prihranilo veliko znoja in solz obeh ekip in pomagalo ustvariti veliko boljši analitični potencial.

Na primer, če so dobro integrirani, lahko vaši podatki o trženju po e-pošti pomagajo sprožiti samodejne prodajne akcije in obratno. Še bolje, ker so te funkcije integrirane in računalniško obdelane, lahko te funkcije obdelujemo v realnem času, kar podjetju daje dodatno prednost v okretnosti.

Vključevanje v stalni stikPrimer – Stalni stiki: Sodelujte s priljubljenimi CRM-ji, ustvarjalci trgovin in socialnimi mediji, da vnesete podrobnosti o strankah in ustvarite segmente.

3. Analiza podatkov

Ko smo že zgoraj omenili prednosti analitike, je pomembno, da je kateri koli sistem e-poštnega trženja opremljen z orodji za analitiko. To je dragoceno za vsakega tržnika, saj vam pomaga razumeti informacije, ki jih prejmete na podlagi vaših marketinških kampanj.

Nepriljubljena e-poštna sporočila lahko odvzamejo potencialne stranke, zato je ključnega pomena, da prst utripate svojim strankam. To lahko storite z analizo podatkov in optimizacijo oglaševalskih akcij na podlagi teh informacij.

Vaši tržni podatki vam lahko povedo;

 • Kaj deluje ali ne deluje
 • Kakšna vsebina, ki jo pošljete, je bolj privlačna
 • Katere naprave navadno uporabljajo vaše stranke
 • Kakšna zanimanja ima demografija

… in več.

Analitika in poročanje v podjetju Constant ContactPrimer – Stalni stiki: Vizualni grafi in tabele, ki uporabnikom prikazujejo, kako so potekale kampanje v primerjavi s seboj, in kopajo globlje do vsakega poročila za odprte stopnje in kliki.

4. Skladnost

Zahvaljujoč se predpisom kot je GDPR in Zakon o varstvu podatkov, mnogi prodajalci e-pošte so na koncu označili kot neželeno vsebino. To je očitno kontraproduktivno, zato boste želeli sistem trženja e-pošte, ki lahko analizira vašo vsebino. S tem boste lažje preverili, ali je skladen s predpisi in ali so tudi vaše povezave (pomembne!) V redu.

GDPR pri MailChimpPrimer – MailChimp: Vgrajeno polje GDRP v Builder obrazcev za zbiranje soglasja uporabnikov.

5. Avtomatizacija

Podjetja ponavadi delajo vnaprej in e-poštni tržni sistemi, ki imajo funkcije za avtomatizacijo, so lahko zelo koristni. Recimo, na primer, da vodite spletno maloprodajno podjetje, vendar je vaše osebje med počitnicami izključeno.

Vnaprej načrtujte in avtomatizirajte oglaševalske akcije, da boste izkoristili vrhunske prodajne sezone, tudi ko ljudi ni v bližini. Druge funkcije avtomatizacije lahko vključujejo poročanje, razdelitev kuponov, e-poštne odgovore in podobno.

6. Prilagodljivost in stroški

Danes pošiljate 1.000 e-poštnih sporočil, kaj pa, ko vaše podjetje raste in pošilja 50.000? Kako razširljiv je sistem e-poštnega trženja, ki ga gledate, in koliko vas bo stalo, če jih boste povečali z njimi?

Prednostno izberite rešitev, ki se lahko poveča, če se vaše podjetje širi in izkoristite to, da se vaše potrebe sčasoma spreminjajo. Ali sistem, ki ga iščete, zagotavlja prilagodljivost za takšne spremembe? Teh dodatnih zmogljivosti ni treba ponujati neposredno, vendar morda deluje dobro z drugimi zunanjimi sistemi?

7. Služba za stranke

Kot lastnik podjetja veste, da je v središču vsakega podjetja vaša storitev za stranke. Tudi pri nakupu v storitev to drži. Ugotovite, kakšno raven podpore boste dobili od podjetja, ki ponuja sistem e-poštnega trženja in ali obstaja dovolj velika skupnost, da ga lahko tudi podprete.

Končne misli: Najboljša storitev trženja e-pošte

Ponovno – skoraj vsi sistemi za trženje e-pošte na trgu imajo brezplačno preskusno različico. Zelo priporočam, da se pred nakupom prijavite in preizkusite.

Ker pa so to moja priporočila, bi predlagal, da bi bilo dobro, če ste veliko podjetje, natančneje pogledati v smeri stalnih stikov in GetResponse. Če imate spletni dnevnik, majhno spletno mesto ali kaj drugega, lahko preverite katerega od šestih najboljših sistemov za trženje e-pošte, ki sem jih priporočil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map