Най-добри маркетингови услуги за електронна поща за 2020 г.

Много от нас използват имейл, но в съзнанието ни, той се отвежда към гърба като нещо, което просто се приема за даденост, което е там, за което можем да го използваме. Но както всеки цифров маркетинг ще знае, маркетингът по имейл е в основата на това, което правят.


Това обаче не се отнася само за маркетолозите, а почти за всякаква работа, която интегрира функцията на дигиталния маркетинг. Това разширява обхвата да включва много повече хора като собственици на уебсайтове или блогове, търговски персонал и други.

Съдържание

Ръководство за маркетинг по имейл

 • Имате ли нужда от имейл маркетинг?
 • Най-добрите имейл маркетингови платформи препоръчвам
 • Идеални функции, които трябва да имат най-добрите електронни маркетингови системи
 • Заключителни мисли: С кого да отида?

Прегледани доставчици на услуги

 • Постоянен контакт
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Разкриване: BuildThis.io получава такси за препоръка от някои компании, които споменахме на този уебсайт. Научете за това как финансираме нашите уебсайтове и пълното разкриване на печалба тук.

Ако досега все още не сте сигурни как този елемент пасва на вас, тогава ще опростим нещата с един въпрос …

Имате ли нужда от имейл маркетинг?

Ако имате нужда от търговски оферти, трафик на уебсайтове или нещо друго, което изисква да достигнете до възможно най-много хора, тогава трябва да направите маркетинг по имейл.

Независимо дали нямате директен достъп до хора или не сте в пряк контакт с тях по това време или просто не можете да се свържете с тях директно във всеки момент, имейл маркетингът е това, което ви помага да поддържате връзка с тях.

С изработката на една поща, която оправя няколко настройки и едно кликване, можете да достигнете и да докоснете някого, независимо от времето, обхвата на информацията или наличността.

Нека разгледаме някои от по-подробните предимства на имейл маркетинга.

Какво маркетингът по имейл може да направи за вас?

Маркетингът по имейл има прогнозна възвръщаемост на инвестицията (ROI) от 3 800%, което означава, че средно всеки долар, инвестиран в имейл маркетинг, осигурява възвръщаемост от $ 38. Освен само финансовата перспектива, има много други полезни аспекти на имейл маркетинга като;

Разширен обхват

Посетителите на уебсайтове идват и си отиват, но след като ги няма, никога не се връщат. Събирайки имейл информация от посетителите си, ще можете да се свържете с тях отново в бъдеще. С имейл списък изпращате на целия списък ценно съдържание, което в противен случай може да пропусне. Можете също така да спечелите допълнителен трафик, когато някои решат да следват връзки към вашия сайт въз основа на информация, изпратена до тях.

Увеличение на продажбите

Забелязано е, че преобразуванията по имейл превъзхождат както социалното, така и органичното търсене. Всъщност, статистиката показва че социалните медии имат общ процент на ангажираност от едва 0,58% в сравнение с 3,71% честота на кликване (CTR) за имейл. Продажбите ще се увеличат или онлайн, или в магазина в резултат на това, което потребителят прочете в имейл, например, получавайки специална оферта или ексклузивна цена.

Фина настройка на вашите операции

Тъй като имейл маркетингът се основава на статистически данни, е възможно тези данни да се събират и анализират. След това тази информация може да се използва за по-нататъшно подобряване на вашите имейл кампании за повишаване на ефективността. Например, научете за харесванията, харесванията и интересите на вашата потребителска база и им изпратете подходящи материали.

Най-добрите имейл маркетингови платформи, които препоръчвам

Налице е буквално натоварване с електронни маркетингови системи в наши дни и ще ви е трудно да не ударите такава с камък (ако бъде хвърлена). Точно като платформите за бизнес хостинг – изборът на подходяща платформа за имейл маркетинг може да бъде скучно, така че тествах и избрах шест най-добри имейл маркетингови услуги.

Много от електронните маркетингови системи ще имат подобни функции, но почти всички имат безплатна пробна версия. Бих горещо препоръчвам да се регистрирате и да ги тествате преди да купите, само за да видите дали системата е подходяща за вас.

1. Постоянен контакт

Софтуер за постоянен контакт на ConstantContact - кликнете тук, за да опитате безплатно

Уебсайт: https://www.constantcontact.com

Постоянният контакт е едно от най-разпознаваните имена в бизнеса със система за имейл маркетинг. На пазара за повече от десетилетие той се развива с течение на времето и днес обслужва повече от 650 000 клиенти. Изграждайки своята основна компетентност в електронния маркетинг, те се представиха добре отпред.

Освен че имат ефективна и лесна за използване система, те добавиха и много функции, които са безценни като управление на събития, способност за социални кампании и дори инструменти за проучване на потребителите. За цялостно решение на върха на върха това са най-добрите момчета.

Поддръжката е всеобхватна и под формата на чат на живо, имейл и форум със значителна общност. Най-хубавото е, че можете да се запишете с тях за едномесечен безплатен пробен период, за да изпробвате услугите им. След пробния период цените варират в зависимост от броя на имейл контактите, които имате.

Също така – четете Задълбочен преглед на постоянен контакт на Тимотей в WHSR.

Начална цена: След това безплатна пробна версия започва от $ 20 / месец

Най-доброто за: Малък до голям бизнес и компании с нишови изисквания като управление на събития

2. GetResponse

GetResponse софтуер за имейл маркетинг - кликнете тук, за да опитате безплатно

Уебсайт: https://www.getresponse.com

GetResponse проверява всички правилни полета за система за имейл маркетинг. Можете да качите пощенски списък на техните сървъри, след което да изработите маркетинговите си имейли, които да бъдат изпратени до списъка. Дори автоматиката се грижи и има пълен набор от анализи за вашите нужди от събиране на данни.

В момента те имат около 350 000 абонати в 183 страни по света и се продава като една от най-лесните за употреба на пазара. Наличността е много голяма, благодарение на локализацията на 27 езика, така че почти всеки от всяка точка може да го използва. Ако имате проблеми, поддръжката е достъпна чрез чат на живо, телефон и имейл (разбира се!).

Техните планове са разделени по брой имейли във вашата база данни, но всички основни предимства на GetResponse системи са достъпни за всички планове. Това включва безплатни шаблони, отзивчиви имейли (така че гледането на мобилни устройства също ще се погрижи!) И сегментирането на имейли за по-ефективен маркетинг.

Начална цена: Безплатна 30-дневна пробна версия, последвана от $ 15 / месец за 1000 абонати

Най-доброто за: Малък и голям бизнес

3. MailChimp

Софтуер за имейл маркетинг на Mailchimp - кликнете тук, за да опитате безплатно

Уебсайт: https://mailchimp.com/

Помня MailChimp много добре, тъй като той е сред първите инструменти за маркетинг по имейл, които някога съм използвал. Той е изключително лесен за използване и съществува от края на века (да, толкова дълго!). Днес тя е паднала леко от радара за повечето хардкор маркетинг маркетинг, но остава изключително популярна сред собствениците на уебсайтове и малкия бизнес.

Една от основните причини за това е, че MailChimp има безплатен план, подобно на модела, който някои създатели на уебсайтове последвам. Това само по себе си го прави изключително привлекателен за нискобюджетните фирми, които все още се стремят да се възползват от силата на електронния маркетинг.

Въпреки че има безплатен план, MailChimp не спестява функции и разполага с широки възможности за отчитане, заедно с мощен редактор за визуални шаблони за вашите имейли. Има и безброй възможности за интеграция на MailChimp и той предлага прилично решение всичко в едно.

Начална цена: БЕЗПЛАТНО

Най-доброто за: Блогове, предприемачи и малък бизнес

4. AWeber

Софтуер за имейл маркетинг на Aweber - кликнете тук, за да опитате безплатно

Уебсайт: https://www.aweber.com

Основана от Том Кулцер през 1998 г., AWeber може да се счита за пионер в индустрията и днес обслужва около 100 000 клиенти. Той работи добре в основните си функции като система за маркетинг на имейли и предлага добра интеграция с приличен брой друг софтуер.

Това все още е солидно решение, особено ако имате основни нужди и не искате да бъдете затрупани от затрудненията, отколкото системата „имаме всичко!“. Можете да импортирате множество файлови формати в тяхната база данни и да наблюдавате маркетинговите си кампании, докато текат, което е много полезно.

Една от най-важните точки за AWeber е неговата широка подборка на имейл шаблони, която е нещо чудесно, ако сте нови в играта. Той също така разполага с много изчерпателни възможности за поддръжка на клиенти, който е носител на награда през последните три години в наградите Stevie Awards на Националната асоциация на клиентите на САЩ..

Начална цена: 30-дневна безплатна пробна версия след това $ 19 / месец

Най-доброто за: Блогове, малък бизнес и предприемачи

5. Sendinblue

Софтуер за маркетинг на имейл на SendinBlue - кликнете тук, за да опитате безплатно

Уебсайт: https://www.sendinblue.com

Когато за първи път се опитах да вляза в SendinBlue, малко се чудех, че трябва да преодолея reCaptcha, само за да дойда до сайта. Единствената причина, за която можех да се сетя, беше, че използвам ултра широк монитор, който може да се маркира за нетрадиционни размери на дисплея.

Подобно на MailChimp, SendinBlue също предлага безплатен абонаментен пакет, но това е ограничено в това, което можете да изпращате. Безплатната сделка е само за до 300 имейла на ден, което за мен е по-скоро като разширена пробна версия, отколкото за всяка реална безплатна услуга. След като преодолеете това към техните абонаментни планове, броят на изпращанията нараства доста (както и цените им).

Той проверява повечето от традиционните опции за маркетинг на имейл, но също така има функция за транзакционни съобщения. Това ви дава допълнителни възможности като изпращане на потвърждения за поръчки, разписки и други подобни имейли с вашата марка. Това е нещо, което трябва да се отбележи, тъй като не всички електронни маркетингови системи го поддържат.

Начална цена: БЕЗПЛАТНО

Най-доброто за: Блогове, Предприемачи, Малък бизнес

6. Изпращане на импулс

Софтуер за маркетинг на имейл на SendPulse - кликнете тук, за да опитате безплатно

Уебсайт: https://sendpulse.com/

Компанията стартира като стартъп, насочен към доставяне на масови имейл съобщения и скоро придоби заслужена популярност сред търговците. В момента компанията се е превърнала в платформа за маркетинг за автоматизация, която има какво да предложи по отношение на онлайн промоцията.

Потребителите вече могат изпращайте групови имейли, SMS, известия чрез уеб Push.

Екипът на SendPulse работи усилено, за да остане на върха на тенденциите в дигиталния маркетинг и пусна чатбот за съобщения във Facebook. Чатботът може да бъде проектиран така, че да служи като първа линия за поддръжка на клиенти, както и да поиска информация за контакт за допълнително подхранване.

Що се отнася до услугите за маркетинг по имейл, освен много други функции, SendPulse предлага редактор на шаблони за имейл, персонализирани формуляри за абонамент, транзакционни имейли и статистически данни за вашите имейл маркетингови кампании.

Начална цена: БЕЗПЛАТНО

Най-доброто за: Блогове, малък бизнес, маркетинг

Отидете на SendPulse

Идеални функции Най-добрите електронни маркетинг системи трябва да имат

1. Възможност за проектиране

Тъй като маркетинговите имейли имат за цел да привлекат вниманието на получателите, визуалният аспект е доста важен. Това означава, че привлекателното копие, което е кратко и полезно, би трябвало да им хареса.

Потърсете услуга за маркетинг по имейл, която ви позволява да имате добър контрол върху визуалните аспекти на вашите имейл маркетингови кампании. Това включва добро разпространение на шаблони, силен набор от компоненти и мощни приставки за разширена функционалност.

Предварително изградени шаблони за имейл в библиотеката на MailChimpПример – MailChimp: Предварително създадени шаблони за имейл, за да задоволят различни нужди.

2. CRM интеграция

Продажбите и маркетингът са симбиотични, така че вашата CRM платформа трябва да работи добре с избраната от вас маркетингова система за електронна поща. Това ще спести много пот и сълзи от страна на двата екипа и ще помогне за създаването на много по-добър потенциал за анализ.

Например, интегрирани добре, вашите имейл маркетингови данни могат да помогнат за появата на автоматични кампании за продажба и обратно. Още по-добре, тъй като те са интегрирани и компютризирани, тези функции могат да бъдат обработвани в реално време, което дава на бизнеса допълнително предимство в гъвкавостта.

Интеграция в постоянен контактПример – постоянен контакт: взаимодействайте с популярни CRM, създатели на магазини и социални медии, за да извлечете подробности за клиентите и да създадете сегменти.

3. Анализ на данни

Току-що споменахме предимствата на аналитика малко по-горе, важно е всяка електронна маркетингова система да е оборудвана с инструменти за анализи. Това е безценно за всеки маркетолог, тъй като ви помага да разберете информацията, която се получава въз основа на вашите маркетингови кампании.

Непопулярните имейли могат да прогонят потенциалните клиенти, така че е изключително важно да имате пръст върху пулса на вашите клиенти. Начинът да направите това е чрез анализ на данни и оптимизиране на вашите кампании въз основа на тази информация.

Вашите маркетингови данни могат да ви кажат;

 • Какво работи или не работи
 • Какво съдържание изпращате е по-ангажиращо
 • Какви устройства обикновено използват клиентите ви
 • Каква демография има какви интереси

… и още.

Анализ и отчитане при постоянен контактПример – Постоянен контакт: Визуални графики и таблици, които показват на потребителите как са направили кампаниите в сравнение помежду си и копаят по-дълбоко до всеки отчет за открити цени и честота на кликване.

4. Съответствие

Благодарение на регламенти като GDPR и Закон за защита на данните, много търговци на имейли се оказаха, че съдържанието им се маркира като спам. Това очевидно е контрапродуктивно, така че ще искате система за маркетинг по имейл, която да може да анализира съдържанието ви. Това е за да се убеди, че е в съответствие с разпоредбите и че вашите връзки (важно!) Също са добре.

GDPR в MailChimpПример – MailChimp: Вградено GDRP поле в Builder на формуляри за събиране на съгласието на потребителите.

5. Автоматизация

Предприятията са склонни да работят предварително и маркетинговите системи за електронна поща, които имат функции за автоматизация, могат да бъдат много полезни. Например, кажете, че управлявате онлайн бизнес на дребно, но персоналът ви е изключен по време на празниците.

Предварително планирайте и автоматизирайте кампаниите, за да се възползвате от най-пиковите сезони на продажбите, дори когато хората ви няма. Други функции за автоматизация могат да включват отчитане, разпространение на талони, отговори по имейл и други подобни.

6. Мащабируемост и разходи

Днес изпращате 1000 имейла, но какво ще кажете, когато бизнесът ви расте и изпраща 50 000? Колко мащабируема е системата за имейл маркетинг, която разглеждате и колко ще ви струва да увеличите мащаба си с тях?

За предпочитане, изберете решение, което може да се разшири с вашия бизнес, докато се разширите и да се възползвате от това, че вашите нужди могат да се променят с течение на времето. Системата, която търсите, осигурява ли гъвкавост за справяне с този вид промяна? Не е необходимо да предлагате тези допълнителни възможности директно, но може ли да работи добре с други системи на трети страни, може би?

7. Обслужване на клиенти

Като собственик на бизнес знаете, че в основата на всеки бизнес е вашето обслужване на клиенти. Когато купувате в услуга, това е вярно. Разберете какво ниво на подкрепа ще получите от компанията, предлагаща системата за имейл маркетинг и дали има достатъчно голяма общност, която да я поддържа също.

Финални мисли: Най-доброто имейл маркетингово обслужване

Отново – почти всички имейл маркетингови системи на пазара имат безплатна пробна версия. Бих горещо препоръчвам да се регистрирате и да ги тествате преди да купите.

Тъй като това са моите препоръки, бих препоръчал, ако сте голям бизнес, би било добра идея да се вгледате по-внимателно към постоянен контакт и GetResponse. Ако поддържате блог, малък сайт или нещо друго, тогава не се колебайте да разгледате някоя от първите шест системи за имейл маркетинг, които препоръчах.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map