Најбоље услуге маркетинга путем е-поште за пословање у 2020. години

Многи од нас користе е-пошту, али у нашем уму, она се повлачи у леђа као нешто што је управо прихваћено и здраво за употребу. Ипак, као што ће и сваки дигитални продавач знати, маркетинг путем е-поште налази се у самом темељу онога што раде.


Међутим, то се не односи само на трговце путем е-поште, већ на готово било коју улогу која интегрише функцију дигиталног маркетинга. То проширује опсег који укључује много више људи као што су власници веб локација или блогова, продајно особље и још много тога.

Садржај

Водич за маркетинг путем е-поште

 • Да ли вам треба маркетинг путем е-поште?
 • Најбоље емаил маркетинг платформе које препоручујем
 • Идеалне карактеристике које би требали имати најбољи систем маркетинга путем е-поште
 • Завршне мисли: са ким ићи?

Прегледовали су се провајдери услуга

 • Стални контакт
 • ГетРеспонсе
 • МаилЦхимп
 • Авебер
 • СендинБлуе
 • СендПулсе

Откривање: БуилдТхис.ио прима накнаде за препоруку од неких компанија које смо поменули на овој веб локацији. Сазнајте о томе како финансирамо рад наше веб странице и обелодањивање зараде овде.

Ако до сада још увек нисте сигурни како се овај елемент уклапа у вас, ствари ћемо поједноставити једним питањем …

Да ли вам треба маркетинг е-поште?

Ако вам требају продаја, веб локација или било шта друго што захтева да брзо контактирате што више људи, онда морате да урадите маркетинг путем е-поште..

Без обзира да ли немате директан приступ људима или нисте у директном контакту с њима у том тренутку или ако једноставно не можете да их контактирате у било којем тренутку, маркетинг путем е-поште је оно што вам помаже да задржите контакт с њима.

Ако направите само један маил подешавањем неколико поставки и једним кликом, можете посегнути и додирнути некога без обзира на време, опсег информација или доступност.

Погледајмо неке детаљније предности маркетинга путем е-поште.

Шта маркетинг е-поште може учинити за вас?

Маркетинг путем е-поште има процењени поврат улагања (РОИ) од 3.800% што значи да у просеку сваки долар уложен у маркетинг путем е-поште доноси поврат од 38 УСД. Поред само финансијске перспективе, постоје многи други корисни аспекти маркетинга путем е-поште као што су;

Ектендед Оутреацх

Посетиоци веб локација долазе и одлазе, али једном када их више нема, никад се не врате. Прикупљањем информација од посетилаца путем е-поште моћи ћете им у будућности поново пружити контакт. Са списком е-поште шаљете целој листи вредан садржај који би у супротном могао пропустити. Такође можете добити додатни промет када се неки одлуче да прате везе до веб локације на основу информација које су им послате.

Повећање продаје

Примећено је да су конверзије е-поште боље од друштвеног и органског саобраћаја. заправо, статистика показује да друштвени медији имају укупну стопу ангажмана од само 0,58% у поређењу са 3,71% клика (ЦТР) за е-пошту. Продаја ће се повећати или на мрежи или у продавници као резултат онога што је корисник прочитао у е-пошти, на пример, добијајући посебну понуду или ексклузивну цену.

Прецизирајте своје операције

Пошто се маркетинг путем е-поште заснива на статистици, могуће је прикупити ове податке и анализирати их. Те информације могу се затим користити за додатно унапређење кампања путем е-поште за повећање ефикасности. На пример, сазнајте о лајковима, несвиђањима и интересовањима ваше корисничке базе и пошаљите им релевантне материјале.

Најбоље емаил платформе за маркетинг које препоручујем

Доступно је буквално оптерећење система маркетинга путем е-поште ових дана и тешко ће вам бити тешко погодити камен (ако је бачен). Баш као и пословне хостинг платформе – избор праве платформе маркетинга е-поште може бити досадан посао, тако сам и ја тестирао и изабрао шест најбољих емаил маркетинг услуга.

Многи од е-маил маркетинг система имаће сличне карактеристике, али скоро сви имају бесплатну пробну верзију. Топло бих препоручио да се пријавите и тестирате пре него што се пријавите само да бисте видели да ли вам систем одговара.

1. Стални контакт

Софтвер за маркетинг путем е-поште ЦонстантЦонтацт - кликните овде да бисте испробали бесплатно

Веб локација: хттпс://ввв.цонстантцонтацт.цом

Цонстант Цонтацт је једно од најпрепознатијих имена у пословању система за е-пошту. На тржишту се већ више од једне деценије еволуирало током времена и данас опслужује више од 650.000 купаца. Ослањајући се на своју темељну компетенцију у маркетингу путем е-поште, добро су се снашли на предњим функцијама.

Осим што имају ефикасан и једноставан за коришћење систем, додали су и многе карактеристике које су непроцењиве, као што су управљање догађајима, способност друштвене кампање и чак алати за истраживање корисника. За решење „све у једном“ врхунско решење, то су „го-дечки“.

Подршка је такође свеобухватна у облику ливе цхат-а, форума и форума са значајном заједницом. Најбоље од свега што се можете пријавити за њих једномјесечно бесплатно пробно тестирање њихових услуга. Након пробног периода, цене се разликују у зависности од броја контаката путем е-поште који имате.

Такође – прочитајте Тимотејин детаљни преглед константних контаката при ВХСР.

Почетна цена: Бесплатна пробна верзија тада почиње од 20 УСД месечно

Бест Фор: Мала и велика предузећа и компаније са нишним захтевима као што је управљање догађајима

2. ГетРеспонсе

ГетРеспонсе софтвер за маркетинг е-поште - кликните овде да бисте испробали бесплатно

Веб локација: хттпс://ввв.гетреспонсе.цом

ГетРеспонсе проверава све праве оквире за систем маркетинга путем е-поште. Можете да пошаљете списак поштанских адреса на њихове сервере, а затим направите маркетиншке маилове да би били послани на листу. Чак се води рачуна о аутоматизацији и постоји свеобухватан аналитички пакет за ваше потребе прикупљања података.

Тренутно имају око 350 000 претплатника у 183 земље широм света и продаје се као једна од најлакших за употребу на тржишту. Доступност је врло велика, захваљујући локализацији на 27 језика, тако да готово свако од било ког места може да је користи. Ако имате проблема, подршка је доступна путем ливе цхат-а, телефона и е-поште (наравно!).

Њихови планови су раздвојени по броју е-маилова у вашој бази података, али свим основним предностима ГетРеспонсе система доступни су сви планови. Ово укључује бесплатне предлошке, респонзивне поруке е-поште (тако да ће се такође побринути гледање на мобилним уређајима!) И сегментацију е-поште за ефикаснији маркетинг.

Почетна цена: Бесплатно 30-дневно пробно раздобље, а слиједи 15 УСД мјесечно за 1.000 претплатника

Бест Фор: Мала и велика предузећа

3. МаилЦхимп

Софтвер за маркетинг путем е-поште Маилцхимп - кликните овде да бисте испробали бесплатно

Веб локација: хттпс://маилцхимп.цом/

Добро се сећам МаилЦхимпа, јер је један од првих алата за маркетинг путем е-поште који сам икада користио. Изузетно је једноставан за употребу и постоји још од прелазног века (да, тако дуго!). Данас је већина пала са радара за већину маркетиншких произвођача путем е-поште, али је и даље изузетно популарна међу власницима веб локација и малим предузећима.

Један од основних разлога за то је да МаилЦхимп има слободан план, као и модел који неки имају веб сајтови пратити. Ово само по себи чини изузетно привлачним предузећима са ниским буџетом која и даље желе да искористе моћ маркетинга путем е-поште.

Иако постоји бесплатан план, МаилЦхимп не штеди на функцијама и има широке могућности извештавања, заједно са моћним уређивачем визуелних шаблона за вашу е-пошту. Постоји и безброј могућности интеграције за МаилЦхимп и то нуди пристојно решење „све у једном“.

Почетна цена: БЕСПЛАТНО

Бест Фор: Блогови, предузетници и мала предузећа

4. АВебер

Софтвер за маркетинг е-поште Авебер - кликните овде да бисте испробали бесплатно

Веб локација: хттпс://ввв.авебер.цом

Основао га је Том Кулзер 1998. године, АВебер се може сматрати пиониром индустрије и данас пружа око 100 000 клијената. Добро функционише у својим основним функцијама као систем маркетинга е-поште и нуди добру интеграцију са пристојним бројем другог софтвера.

То је и даље чврсто решење, посебно ако имате основне потребе и не желите да вас преплави гужва него што систем „имамо све!“ Може да понуди. Можете увести више формата датотека у њихову базу података и пратити ваше маркетиншке кампање у току, што је врло корисно.

Снажна ствар у вези са АВебером је опсежан избор шаблона за е-пошту, што је некако сјајно ако сте нови у игри. Такође поседује врло свеобухватне могућности за корисничку подршку која је у последње три године била добитник награде награда Стевие Авардс оф Натионал Цустомер Ассоциатион.

Почетна цена: Бесплатна пробна верзија од 30 дана, а затим 19 УСД месечно

Бест Фор: Блогови, мала предузећа и предузетници

5. Сендинблуе

Софтвер за маркетинг е-поште СендинБлуе - кликните овде да бисте испробали бесплатно

Веб локација: хттпс://ввв.сендинблуе.цом

Када сам први пут покушао да приступим СендинБлуе, помало сам се запитао да морам да преболим реЦаптцха само да бих приступио сајту. Једини разлог због којег бих могао да се сјетим је тај што користим ултрашироки монитор, који је можда постао означен за не-традиционалне величине екрана.

Као и МаилЦхимп, СендинБлуе такође нуди бесплатан пакет за претплату, али који је ограничен у ономе што можете послати. Бесплатни посао је само за до 300 порука е-поште дневно, што је за мене више као продужено пробно време него било која права бесплатна услуга. Једном када то пређете према њиховим претплатничким плановима, број слања знатно расте (као и њихове цене).

Она проверава већину традиционалних опција система маркетинга за е-пошту, али такође има функцију трансакционих порука. То вам даје додатне могућности као што су слање потврда о наруџбини, примања и других сличних е-порука са вашим брендирањем. Ово је нешто што треба напоменути, јер га не подржавају сви системи за маркетинг путем е-поште.

Почетна цена: БЕСПЛАТНО

Бест Фор: Блогови, предузетници, мала предузећа

6. СендПулсе

СендПулсе софтвер за е-пошту за маркетинг - кликните овде да бисте испробали бесплатно

Веб локација: хттпс://сендпулсе.цом/

Компанија је покренута као стартап који има за циљ да испоручује групне експлозије е-поште и убрзо је стекла заслужену популарност међу трговцима. Тренутно се компанија претворила у платформу за аутоматизацију маркетинга која има много тога да понуди у погледу интернетске промоције.

Корисници сада могу слати скупне е-поруке, СМС, Веб Пусх Обавештења.

СендПулсе тим напорно ради да буде у току са трендовима дигиталног маркетинга и објавио је Фацебоок мессенгер цхатбот. Цхатбот може бити дизајниран тако да служи као прва линија за корисничку подршку као и да затражи контакт информације за даље неговање олова.

Када су у питању услуге маркетинга е-поште, између многих других функција СендПулсе нуди уређивач предложака е-поште, прилагођене обрасце претплате, трансакционе е-поруке и податке о статистикама у вашим маркетиншким кампањама е-поште..

Почетна цена: БЕСПЛАТНО

Најбоље за: Блогови, мала предузећа, трговци

Идите на СендПулсе

Идеалне карактеристике које би требали имати најбољи систем маркетинга путем е-поште

1. Могућност дизајна

Како су маркетиншке поруке е-поште замишљене да привуку пажњу прималаца, визуелни аспект је прилично важан. То значи да би им атрактивна копија била сажета и корисна.

Пазите на услугу маркетинга путем е-поште која вам омогућава добру контролу над визуелним аспектима ваших маркетиншких кампања путем е-поште. То укључује добро ширење шаблона, јак пакет компонената и снажне додатке за проширену функционалност.

Унапред изграђене предлоге е-поште у библиотеци МаилЦхимпПример – МаилЦхимп: Унапред дизајнирани предлошци е-поште за задовољавање различитих потреба.

2. Интеграција ЦРМ-а

Продаја и маркетинг су симбиотични, тако да ваша ЦРМ платформа треба да добро функционише са оним изабраним системом маркетинга путем е-поште. То ће уштедјети пуно зноја и суза на оба тима и помоћи у стварању пуно бољег аналитичког потенцијала.

На пример, добро интегрисани подаци о маркетингу путем е-поште могу вам помоћи у покретању аутоматских продајних кампања и обрнуто. Што је још боље, будући да су интегрисане и компјутеризоване, ове функције се могу обрађивати у реалном времену што пословању даје додатну предност у окретности.

Интеграција у стални контактПример – Стални контакт: Саставите се са популарним ЦРМ-ом, ствараоцима продавница и друштвеним медијима како бисте увукли детаље о купцима и створили сегменте.

3. Аналитика података

Напоменувши предности аналитике мало горе, важно је да је сваки систем маркетинга е-поште опремљен аналитичким алатима. Ово је непроцењиво за сваког трговца јер вам помаже да разумете информације које се добијају на основу ваших маркетиншких кампања.

Непопуларне поруке е-поште могу отјерати потенцијалне купце, тако да је од кључног значаја да имате прст на пулсу својих купаца. Начин за то је анализа података и оптимизација ваших кампања на основу тих података.

Ваши маркетиншки подаци могу да вам кажу;

 • Шта се ради или не ради
 • Који садржај шаљете је привлачнији
 • Које уређаје користе клијенти
 • Која демографија има које интересе

… и још.

Аналитика и извештавање у компанији Цонстант ЦонтацтПример – Стални контакт: Визуелни графикони и табеле који приказују корисницима како су кампање радиле у поређењу једна са другом и копају дубље до сваког извештаја ради отворених цена и стопа кликова.

4. Усклађеност

Захваљујући прописима попут ГДПР и Закон о заштити података, многи трговци е-поште завршили су тако да је њихов садржај означен као нежељена пошта. Ово је очигледно контрапродуктивно, па ћете желети систем маркетинга путем е-поште који може да анализира ваш садржај. Ово ће вам помоћи да се утврди да је у складу са прописима и да су ваши линкови (важно!) Такође добро.

ГДПР на МаилЦхимп-уПример – МаилЦхимп: Уграђено ГДРП поље у Буилдеру обрасца за прикупљање пристанка корисника.

5. Аутоматизација

Предузећа обично раде унапред и системи за маркетинг путем е-поште који имају функције аутоматизације могу бити од велике помоћи. На пример, реците да водите малопродајну компанију на мрежи, али ваше особље није у току празника.

Предпланирајте и аутоматизујте кампање како бисте искористили сезоне врхунске продаје чак и када вас људи нису у близини. Остале карактеристике аутоматизације могу укључивати извештавање, дистрибуцију купона, одговоре путем е-поште и слично.

6. Скалабилност и трошак

Данас шаљете 1.000 порука е-поште, али шта је са вашим послом и 50.000? Колико је скалабилан систем маркетинга е-поште који гледате и колико ће вас коштати да их прилагодите?

Пожељно, изаберите решење које може да се шири с вашим пословањем док се проширите и искористите предност да ће се ваше потребе временом мењати. Да ли систем који тражите пружа флексибилност за подношење таквих промена? Не треба директно нудити ове додатне могућности, али може ли можда добро сарађивати са другим системима трећих страна?

7. Служба за кориснике

Као власник предузећа, знате да је у средишту сваког посла ваша корисничка услуга. Када купујете услугу, то је и истина. Сазнајте који сте ниво подршке добили од компаније која нуди систем маркетинга е-поште и ако постоји довољно велика заједница која ће га такође подржати.

Завршне мисли: најбоља услуга маркетинга путем е-поште

Опет – скоро сви емаил маркетинг системи на тржишту имају бесплатну пробну верзију. Топло бих препоручио да се пријавите и тестирате пре него што се пријавите.

Међутим, с обзиром да су ово моје препоруке, предлажем да ако сте велики посао, било би добро да се пажљивије позабавите сталним контактом и ГетРеспонсе-ом. Ако имате блог, малу веб локацију или било шта друго, слободно погледајте било који од најбољих шест система за маркетинг путем е-поште који сам препоручио.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map