10 modele më të mira të faturave falas (dhe ku t’i merrni ato)

Nëse po filloni një biznes në internet, ka shumë gjëra për të cilat duhet të kujdeseni. Përveç bërjes së një faqe në internet, blerja e një certifikate SSL ose zgjedhja e një pritje të biznesit të vogël, një nga gjërat që duhet të siguroheni është një fluks parash pozitiv.


Në përgjithësi, ju e arrini këtë duke u siguruar që paratë që klientët ju detyrohen t’i merrni në kohën e duhur. Cila është arsyeja pse të kesh një mjet faturimi është e rëndësishme për çdo biznes sepse ndihmon në mbajtjen e rrjedhës së parave tuaja të shëndetshme. Por nëse jeni duke përdorur spreadsheets ose përpunimin e fjalëve për të krijuar faturat tuaja, atëherë është koha për diçka pak më mirë.

Ju mund ta bëni atë me këtë listë të dobishme prej 10 vendeve për të gjeneruar dhe dërguar fatura falas.

Tabela e Përmbajtjes

 • 10 vendet më të mira për të marrë modele faturash
 • Shkarkoni modelin e faturave të lira
 • FAQ për faturimin dhe gjeneratorët e faturave

Lista e vendeve për modelin e faturave falas

 • Autobus i faturës (vizitë)
 • Gjeneratori i faturave (vizita)
 • Aynax (vizitë)
 • Invoiceto.me (vizitë)
 • Krijo.onlineinvoices (vizitë)

10 vende për të marrë modele falas të faturave

1. Autobus i faturës

Invoicebus ju ndihmon të dërgoni faturat në internet për klientët tuaj dhe të paguheni menjëherë – pavarësisht se kudo ku jeni bazuar në botë.

Për ata që kërkojnë një alternative të faturimit të PayPal, InvoiceBus është një opsion që nuk do të ketë kaq shumë kufizime. Kjo gjithashtu ju lejon të punoni më në mënyrë të pavarur me procesorë të shumëfishtë pagese dhe ka modele të dizajnuara bukur për pothuajse çdo qëllim.

Përveç pamjeve të shkëlqyera, modelet e tyre vijnë të personalizueshme dhe përfshijnë llogaritjen automatike të çmimeve, taksave dhe më shumë. Dërgoni dhe gjurmoni faturat në sistem dhe mbështeteni me kujtime të dobishme në një mjedis me siguri të lartë.

Farë merrni:

 • Përshtatni faturën tuaj – ngarkoni logon, detajet e klientit dhe artikujt
 • Llogaritja automatike e çmimeve, taksave, subtotaleve dhe totalit
 • Gjeneroni fatura miqësore me printerin nga shfletuesit e uebit
 • Dërgoni faturën tuaj direkt tek klienti ose shkarkoni si PDF
 • Integrohet me Stripe, 2Checkout dhe PayPal

InvoiceBusLlogaritësi automatik i gjenerimit të faturës me shabllone të bukura.

Vizitoni InvoiceBus

2. Gjeneratori i faturave

Gjeneratori i faturave ju lejon të krijoni një faturë të personalizuar për një larmi biznesi. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni informacionin për punën dhe kostot, atëherë mund të zgjidhni të shkarkoni faturën ose ta dërgoni direkt nga faqja e internetit..

Ajo që është shumë e mirë për gjeneratorin e faturës është që ju gjithashtu mund të shtoni zbritje dhe tarifat e transportit në total, dhe madje ekziston mundësia për të rregulluar monedhën.

Farë merrni:

 • Përshtatni faturën tuaj – ngarkoni logon, detajet e klientit dhe artikujt.
 • Opsionale për të shtuar tarifat e transportit dhe taksave
 • Një kopje e një projekt-fature do të kursejë në pajisjen tuaj
 • Dërgoni faturën tuaj direkt tek klienti ose shkarkoni si PDF
 • Një lirë për të përdorur modelin e faturës nga Invoued
 • Opsionale për tu azhurnuar për më shumë karakteristika, përfshirë qasjen në bazë të reve

Prodhuesi i faturësModel i faturës i lehtë për t’u përdorur nga Gjeneratori i Faturave

3. Aynax

Ju mund të krijoni një faturë dhe të shkarkoni një format Adobe PDF të tij në Aynax nga. Për të krijuar dokumentin, duhet të vendosni informacionin themelor në lidhje me arkëtimet, si data, çmimi i njësisë dhe një përshkrim.

Pasi të vendosni detajet, atëherë mund të ruani ose thjesht shtypni faturën me pamje profesionale.

Farë merrni:

 • Ndiqni faturat tuaja – shumën e paguar, bilancin dhe totalin
 • Lejoni klientin tuaj të paguajë duke përdorur një kartë krediti
 • Do ta dini kur klienti juaj hap faturën
 • Qëndroni të organizuar – regjistrimi i pagesës dhe i klientit
 • Mund të ngarkoni logon tuaj
 • Magazinimi i pakufizuar dhe kontaktet e klientit

Model i faturës Aynax falasKrijoni inTrack modelin tuaj të faturës nga Aynax

4. Invoiceto.me

Invoiceto.me është një gjeneratori më i lehtë dhe i drejtpërdrejtë i faturave në listë. Ju mund ta përdorni atë për të dërguar fatura për lloje të shumta të punës.

E tëra çfarë duhet të bësh është të japësh detaje në lidhje me punën dhe pagesat. Më pas mund ta shkarkoni faturën si PDF dhe të keni një mënyrë profesionale për të kërkuar pagesa.

Farë merrni:

 • Mund të shtoni dhe modifikoni rreshtin në çdo kohë
 • Mund të redaktoni dhe shtoni tekst brenda modelit
 • Llogaritni taksat dhe totalin e automatizuar
 • Shkarkoni faturën në format PDF
 • Shtë një mjet falas nga Invoicely
 • Ju mund të bëni më shumë – të menaxhoni klientët, të pranoni pagesa në internet, etj, kur të regjistroheni me ta (It’sshtë falas!)

InvoicetomeShembull i një modeli të faturave falas në Invoiceto.me

5. Krijoni.onlineinvoices

Krijoni.onlineinvoices, ju mund të zgjidhni dhe rregulloni nga tre lloje të faturave: fatura tatimore, fatura të thjeshta dhe fatura biznesi. Duke përdorur tre shabllonet, ju mund të krijoni faturat tuaja duke futur informacionin tuaj dhe duke e shkarkuar atë si një skedar PDF.

Ju gjithashtu mund ta shtypni atë ose ta dërgoni direkt nga faqja në internet pasi të keni përfunduar rregullimin e faturës tuaj.

Farë merrni:

 • Përdorni modelin e faturave të ndryshme (3 paraqitjet për të zgjedhur)
 • Ndryshoni në monedhat që ju përshtaten
 • Shtoni taksën tuaj dhe vlerën e skontimit
 • Vendosni logon tuaj dhe shtoni një shënim në faturë
 • Dërgoni faturën me email dhe merrni pagesa
 • Krijoni një llogari falas për veçori më të përparuara

Modeli i faturës nga create.onlineinvoices.comZgjidhni modelin e faturës që i përshtatet biznesit tuaj nga Faturat Online

6. Fatura Zoho

Zoho është i njohur për ofrimin e një gamë të gjerë mjetesh biznesi të bazuara në internet si Zoho CRM, Raportet Zoho, Inventari Zoho, Shpenzimet Zoho dhe Librat Zoho. Ju mund të shtoni një program faturimi në atë me Faturën Zoho, një mjet që mund të përdorni për të krijuar dhe menaxhuar faturat e klientëve.

Ndërsa versioni falas ju lejon të keni akses të plotë në karakteristikat e tij, ju jeni akoma të kufizuar në vetëm pesë fatura të klientit në muaj. Nëse dëshironi të përdorni më shumë, ata ofrojnë katër nivele abonimi që plotësojnë nevoja të ndryshme.

Farë merrni:

 • Falas për t’u përdorur. Thjesht regjistrohu me llogarinë falas
 • Shumë shabllone të faturave që mund të zgjidhni
 • Versioni falas është i kufizuar deri në 5 klientë.
 • Integrohet me portat e pagesave popullore për lehtësinë e klientit tuaj
 • Importoni faturat ekzistuese duke përdorur formatin CSV
 • Mund të hyni në karakteristikat e plota edhe me një llogari falas

Fatura ZohoKarakteristika të plota për të hyrë në Faturë Zoho edhe nëse jeni duke përdorur llogarinë falas

7. Gjenerator Falas Faturë

Ajo që bie në sy për Gjeneratorin e Faturave Falas është se ata nuk ruajnë asnjë të dhënë në serverat e tyre në internet. Në vend të kësaj, ata përdorin një veçori HTML5 të quajtur Web Storage që lejon zhvilluesit të ruajnë të dhëna komplekse në shfletuesin tuaj pa qenë e nevojshme për serverë të jashtëm dhe bazat e të dhënave.

Kjo është e shkëlqyeshme nëse intimiteti i të dhënave është një shqetësim kryesor për ju. Plus, nëse mbyllni aksidentalisht shfletuesin tuaj, ai do t’i kujtojë detajet e faturës suaj, kështu që nuk do të duhet të filloni përsëri.

Farë merrni:

 • Vendosni monedhën e faturave të ndryshme
 • Opsionale për të shtuar një zbritje dhe Transportim në faturë
 • Automate llogarit vlerën e taksave
 • Në gjendje të shkarkoni Faturë si format PDF
 • Faturat falas mbahen për 10 minuta në server para se të fshihen
 • Nuk kërkohet regjistrim

Gjenerator Falas FaturëNjë falas për të përdorur modelin e faturave nga Gjeneratori i Pa faturave, nuk kërkohet regjistrim

8. Faturat katrore

Sheshi është më i njohur për lexuesit e kartave të tyre të kreditit, por ata gjithashtu kanë një program falas të gjenerimit të faturave të quajtur Shesh Faturat. Faturat Square ju lejojnë të rregulloni faturën tuaj duke ju lejuar të vendosni logon e kompanisë suaj ose të zgjidhni skemën e ngjyrave.

Pasi të keni krijuar faturën tuaj, mund ta shkarkoni ose dërgoni me email me klientin tuaj se cili Shesh do të mbajë gjurmët dhe do t’ju njoftojë pasi ta kenë parë.

Farë merrni:

 • Dërgoni faturën tuaj në 3 hapa të thjeshtë
 • Pranoni pagesa të kartës së kreditit nëse keni nevojë
 • Ndiqni faturat dhe dërgoni një kujtesë për klientët
 • Rregulloni faturën tuaj – ngarkoni logon dhe skemën e ngjyrave
 • Kërkohet të regjistroheni dhe të jepni detaje të plota duke përfshirë adresën dhe numrin e SNN
 • Faturat janë falas, por kërkojnë të paguajnë 2.9% + 30 përqind për secilin transaksion

Prodhuesi i Faturave Squareup3 hapa të thjeshtë për të krijuar faturën e klientit tuaj duke përdorur modelin e faturës nga Generup Generoice Fatoice

9. Vala

Nëse dëshironi të keni një program të plotë të softuerit të kontabilitetit, përveç krijimit të një faturë, atëherë patjetër që duhet të provoni Wave.

Ideale për kontraktorët, profesionistët e pavarur dhe bizneset e vogla me më pak se 10 të punësuar, Wave ju lejon të krijoni një numër të pakufizuar të faturave që lehtë mund t’i personalizoni dhe dërgoni për klientët dhe klientët.

Një tipar i shkëlqyeshëm që Wave ofron është që klientët të paguajnë direkt nga fatura e tyre në internet, e cila mund të marrë disa ditë pune para se të arrijë në llogarinë tuaj bankare.

Farë merrni:

 • Personalizoni faturat tuaja – shablloni, logoja dhe skema e ngjyrave
 • Pranoni kartat e kreditit dhe pagesa bankare
 • Krijoni faturën në çdo monedhë
 • Faturoni klientët tuaj të përsëritur me fatura të përsëritura
 • Mbani gjurmët e faturave tuaja në pult
 • Pagesat për pagesa në internet – 2.9% + 30 përqind (kartë krediti) dhe 1% / 1 minutë (përpunimi bankar)

Aplikacioni i kontabilitetit të valëveLejoni faturat e përsëritura edhe nëse jeni duke përdorur llogarinë falas

10. Fatura e PayPal

Në përgjithësi, PayPal është ende mënyra më e mirë dhe më e sigurt për ju që të dërgoni dhe merrni para. Kështu që nuk duhet të të befasojë që ato ofrojnë gjithashtu një shërbim të gjenerimit të faturave.

Ashtu si të gjithë gjeneratorët e tjerë të faturave, ju lehtë mund të rregulloni faturën me detajet e transaksionit tuaj, të cilat pastaj mund ta ruani si një skedar PDF ose ta dërgoni atë si një lidhje për klientët tuaj.

Ndërsa është falas për t’u përdorur, nëse një klient përdor një kartë debiti ose krediti për të bërë një pagesë, PayPal do t’ju paguajë një tarifë për të.

Farë merrni:

 • Vendosni dhe dërgoni me lehtësi faturat
 • Faturat mund të dërgojnë përmes postës elektronike ose lidhjes së përbashkët
 • Krijoni një faturë të personalizuar – logon dhe fushat e veta
 • Mund të hyni në faturat tuaja nga çdo pajisje
 • Menaxhoni pagesat tuaja në telefonin tuaj celular
 • Tarifa për transaksion – 2.9% + 0,30 $

Plotësoni modelin e faturës dhe dërgoni faturën tuaj për klientët duke përdorur lidhjen tuaj – Faturë PayPal

alternativat: Modelet e faturave të printueshme falas që mund të shkarkoni

Nëse krijoni më pak se 10 fatura të klientit në muaj, mund të mos jetë e mjaftueshme për të justifikuar përdorimin e programeve të kontabilitetit, si QuickBooks ose Xero. Përkundrazi, është më së miri që të përdorni një shabllon të personalizueshëm të faturave që mund të shkarkoni dhe përdorni në skedarë Excel, Word ose PDF.

1. Modeli i Faturës në Excel

kjo Excel modeli i faturës ka të gjithë elementët kryesorë që do t’ju duhen në një faturë. Ai gjithashtu ka aftësinë për të llogaritur automatikisht zbritjet, taksën e shitjeve dhe subtotalet. Një nga avantazhet e përdorimit të një shablloni Excel është se ju mund të ruani të gjitha faturat për një klient në një libër pune.

2. Modeli i Faturës PDF

Model i Faturës PDF ka më pak fleksibilitet në krahasim me Excel pasi nuk mund të llogarisë automatikisht për zbritjet, nënototet dhe taksat e shitjeve. Përkundrazi, do të duhet të llogaritni manualisht shumat tuaja.

Avantazhi i përdorimit të shablloneve PDF është fushat e klikueshme të cilat ju lejojnë të vendosni të gjitha informacionet që ju nevojiten. Kjo i bën PDF të thjeshtë për tu mirëmbajtur dhe i mban faturat tuaja në kërkim të pastër.

3. Modeli i Faturës së Fjalëve

Ngjashëm me shabllonet PDF, Modeli i faturës së fjalëve nuk llogarit automatikisht taksën tuaj të shitjeve, zbritjet dhe nënzotat. Kjo do të thotë që ju duhet të llogaritni me saktësi totalet tuaja përpara se t’i dërgoni ato tek klientët tuaj.

Meqenëse një shabllon Words është shumë më i personalizueshëm sesa modelet e Excel ose PDF, ato janë shumë më të prirura ndaj gabimeve.

Për bizneset e vogla pa një buxhet të madh, ju me të vërtetë nuk mund të përballoni të shpenzoni në programin e kontabilitetit për të mbajtur nën kontroll rrjedhën tuaj të parave. Këta gjenerues të faturave falas janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të mbajtur të ulët buxhetin tuaj, ndërsa ende i mbani kontrolluar llogaritë tuaja.

FAQ: Whatfarë duhet të dini në lidhje me modelin e faturës?

&# 11088; Farë është një Faturë?

Një faturë është një dokument i dërguar nga shitësi tek blerësi për një produkt ose shërbim. Përcakton një detyrim që blerësi të paguajë për produktin ose shërbimin, duke krijuar një llogari të arkëtueshme.
Zakonisht, një faturë do të ketë detajet e mëposhtme:
– Data në të cilën është krijuar fatura
– Emri dhe adresa e klientit dhe furnizuesit
– Emrat e kontaktit të klientit dhe biznesit
– Një përshkrim i artikujve të blerë
– Kushtet e pagesës

&# 11088; Pse keni nevojë për një faturë për biznesin tuaj?

Një faturë është në thelb një verifikim me shkrim i marrëveshjes midis një blerësi dhe shitësi për mallra ose shërbime. Të kesh një faturë për biznesin tënd – në lidhje me nëse je një tregtar i pavarur ose pronar i dyqaneve në internet, është praktikë e mirë biznesi pasi të ndihmon të mbash gjurmët e rrjedhës suaj të parave dhe e bën më të lehtë menaxhimin e kontabilitetit tuaj.

&# 11088; Si mund të krijoj një faturë të shtypshme?

Ju mund të krijoni një faturë të shtypshme nga shfletuesit tuaj të internetit me mjetet e përmendura në këtë artikull ose të shkarkoni modele të faturave në PDF / Word / Excel dhe t’i ndryshoni ato në kompjuterin tuaj lokal.

&# 11088; Farë është gjeneratori i faturave?

Prodhuesit e faturave janë mjete që ju lejojnë të krijoni fatura duke përdorur shfletuesin tuaj në internet. Zakonisht ata kanë një model të faturave bosh që mund të përdorni për plotësimin e detajeve të rëndësishme përshkrimin e produkteve të tilla dhe emrat e klientëve.

Për dallim nga aplikacionet e faturimit / përcjelljes së kohës, si p.sh. FreshBooks ose Zoho Faturimi, një gjenerues i faturave ka vetëm një qëllim: Të ju ndihmojë të krijoni një faturë dhe të mos vini me ndonjë veçori të tjera të tilla si kontabiliteti financiar, ndjekja e kohës dhe bashkëpunimi ekipor.

&# 11088; Si të krijoni një faturë të zbrazët?

Ju mund të transferoni burime nga jashtë dhe të punësoni një stilist profesionist për të krijuar dhe rregulluar fletë-faturën tuaj, por ndonjëherë nuk është opsioni më i mirë pasi kërkon më shumë kohë dhe investime. Nëse jeni një veshje e vogël, është shumë më mirë të krijoni një faturë të zbrazët vetë duke përdorur një redaktues fjalësh në PC tuaj, të cilën mund ta rregulloni gjatë gjithë rrugës.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map