Millors serveis de màrqueting per correu electrònic per a empreses el 2020

Molts de nosaltres utilitzem el correu electrònic, però a la nostra ment, és relegat a la part posterior com una cosa que s’acaba de donar per descomptat que és la que podem fer servir. No obstant això, com tots els venedors digitals sabran, el màrqueting per correu electrònic és el fonament mateix del que fan.


Tot i això, això no només s’aplica als venedors de correu electrònic, sinó gairebé qualsevol funció de treball que integri la funció del màrqueting digital. Això amplia l’abast per incloure molta més gent com ara propietaris de llocs web o de blocs, personal de vendes i molt més.

Taula de contingut

Guia de màrqueting per correu electrònic

 • Necessiteu màrqueting per correu electrònic?
 • Les millors plataformes de màrqueting de correu electrònic us recomano
 • Les funcions ideals haurien de tenir els millors sistemes de màrqueting per correu electrònic
 • Pensaments finals: amb qui anar?

Revisats els proveïdors de servei

 • Contacte constant
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Divulgació: BuildThis.io rep comissions de derivació d’algunes empreses que hem esmentat en aquest lloc web. Obteniu més informació sobre com finançem les nostres operacions del lloc web i la revelació completa dels seus ingressos aquí.

Si encara no esteu segurs de com s’adapta aquest element, simplificarem les coses amb una sola pregunta …

Necessiteu màrqueting per correu electrònic?

Si necessiteu oportunitats de venda, trànsit de llocs web o feu qualsevol altra cosa que requereixi arribar a la màxima gent que pugueu ràpidament, haureu de fer màrqueting per correu electrònic..

Tant si no teniu accés directe a la gent com si no esteu en contacte directe amb ells o si no podeu arribar directament a ells en cap moment, el màrqueting per correu electrònic és el que us ajuda a mantenir-vos en contacte amb ells..

Amb l’elaboració d’un sol correu, ajustant algunes configuracions i un sol clic, podeu contactar i tocar algú independentment del temps, l’àmbit d’informació o la disponibilitat..

Vegem alguns dels avantatges més detallats del màrqueting per correu electrònic.

Què pot fer el màrqueting per correu electrònic?

El màrqueting per correu electrònic té una rendibilitat estimada de la inversió (ROI) del 3.800%, la qual cosa significa que, de mitjana, cada dòlar invertia en màrqueting per correu electrònic una rendibilitat de 38 dòlars. A part només de la perspectiva financera, hi ha molts altres aspectes beneficiosos del màrqueting per correu electrònic, com ara;

Divulgació ampliada

Els visitants del lloc web vénen i se’n van, però, un cop ja n’han passat, no tornen mai més. En recopilar informació de correu electrònic dels vostres visitants, podreu contactar-los de nou en el futur. Amb una llista de correu electrònic, envieu tota la llista amb contingut valuós que, d’una altra manera, podrien perdre. També podeu obtenir trànsit addicional quan alguns opten per seguir els enllaços al vostre lloc en funció de la informació que els ha enviat.

Augment de les vendes

S’han observat conversions de correu electrònic per superar el tràfic de cerca tant social com orgànic. De fet, les estadístiques mostren que les xarxes socials tenen un percentatge d’interacció global de només un 0,58% en comparació amb un percentatge de clics (CTR) del 3,71% per correu electrònic. Les vendes augmentaran tant en línia com a la botiga a conseqüència del que l’usuari llegeixi en un correu electrònic, per exemple, per obtenir una oferta especial o un preu exclusiu.

Ajustar les operacions

Com que el màrqueting per correu electrònic es basa en estadístiques, és possible recollir aquestes dades i analitzar-les. Aquesta informació es pot utilitzar llavors per millorar encara més les vostres campanyes de correu electrònic per augmentar l’efectivitat. Per exemple, obteniu informació sobre els gustos, els disgustos i els interessos de la vostra base d’usuaris i envieu-los materials rellevants.

Recomano les millors plataformes de màrqueting per correu electrònic

Actualment, hi ha literalment una càrrega de sistemes de màrqueting de correu electrònic disponible i és difícil no colpejar-ne cap amb una pedra (si es llança). Igual que les plataformes d’allotjament d’empreses: l’elecció de la plataforma de màrqueting de correu electrònic adequada pot ser una tasca, així que he provat i escollit sis millors serveis de màrqueting de correu electrònic..

Molts dels sistemes de màrqueting de correu electrònic tenen característiques similars, però gairebé tots tenen prova gratuïta. Us recomanaria molt que us inscriviu i que els proveu abans de comprar el servei per veure si el sistema és adequat per a vosaltres.

1. Contacte constant

Programari de màrqueting per correu electrònic de ConstantContact. Feu clic aquí per provar-ho gratuïtament

Lloc web: https://www.constantcontact.com

Constant Contact és un dels noms més reconeguts en el negoci del sistema de màrqueting de correu electrònic. Al mercat durant més d’una dècada ha evolucionat amb el pas del temps i avui en dia atén més de 650.000 clients. Basant-se en la seva competència bàsica en màrqueting per correu electrònic, han funcionat molt bé en les funcions principals.

A banda de tenir un sistema eficaç i fàcil d’utilitzar, han afegit moltes funcions que són inestimables com ara la gestió d’esdeveniments, la capacitat de campanya social i fins i tot les eines d’enquesta d’usuaris. Per a una solució única de tots els models en línia, es tracta de nois.

El suport també és complet en forma de xat en directe, correu electrònic i d’un fòrum amb una comunitat important. El millor de tot és que podeu registrar-vos amb una prova gratuïta d’un mes per posar a prova els seus serveis. Després del període de prova, els preus varien en funció del nombre de contactes de correu electrònic que tingueu.

També: llegir Opinió constant de contacte de Timothy a WHSR.

Preu inicial: La prova gratuïta comença a partir de 20 dòlars el mes

El millor per: Empreses petites i grans amb empreses amb requisits de nínxol com ara la gestió d’esdeveniments

2. GetResponse

Programari de màrqueting per correu electrònic GetResponse: feu clic aquí per provar-lo gratuïtament

Lloc web: https://www.getresponse.com

GetResponse comprova totes les caselles adequades per a un sistema de màrqueting de correu electrònic. Podeu penjar una llista de correu als seus servidors i enviar els vostres missatges de màrqueting per ser enviats a la llista. Fins i tot es té cura de l’automatització i hi ha una completa suite d’analítica per a les vostres necessitats de recollida de dades.

Actualment tenen uns 350.000 subscriptors a 183 països de tot el món i es ven com un dels més fàcils d’utilitzar al mercat. La disponibilitat és molt elevada, gràcies a la localització en 27 idiomes, ja que gairebé qualsevol persona de qualsevol lloc pot utilitzar-la. Si teniu problemes, el suport està disponible per xat en directe, telèfon i correu electrònic (per descomptat!).

Els seus plans estan segregats pel nombre de correus electrònics de la vostra base de dades, però tots els avantatges bàsics dels sistemes GetResponse estan disponibles per a tots els plans. Inclou plantilles gratuïtes, correus electrònics de resposta (així que també es tindrà cura de la visualització en mòbil!) I la segmentació de correu electrònic per a una comercialització més eficaç.

Preu inicial: Prova gratuïta de 30 dies seguida de 15 dòlars el mes per 1.000 subscriptors

El millor per: Petites i grans empreses

3. MailChimp

Programari de màrqueting per correu electrònic de Mailchimp: feu clic aquí per provar-lo gratuïtament

Lloc web: https://mailchimp.com/

Recordo molt bé MailChimp, ja que és una de les primeres eines de màrqueting de correu electrònic que he utilitzat mai. És extremadament senzill d’utilitzar i ha estat al voltant des del final del segle (sí, tant de temps!). Avui ha caigut lleugerament del radar per a la majoria de venedors de correu electrònic, però segueix sent molt popular entre els propietaris de llocs web i les petites empreses.

Una de les raons bàsiques d’això és que MailChimp té un pla gratuït, com el model que alguns constructors de llocs web seguir. Això només ho fa molt atractiu per a les empreses de baix pressupost que encara busquen aprofitar el poder del màrqueting per correu electrònic.

Tot i que hi ha un pla gratuït, MailChimp no compromet les funcions i té àmplies capacitats d’informació juntament amb un potent editor de plantilles visuals per als vostres correus electrònics. També hi ha infinitat de possibilitats d’integració per a MailChimp i ofereix una solució decent tot en un.

Preu inicial: GRATU .T

El millor per: Blocs, emprenedors i petites empreses

4. AWeber

Aweber programari de màrqueting per correu electrònic: feu clic aquí per provar-ho gratuïtament

Lloc web: https://www.aweber.com

Fundada per Tom Kulzer el 1998, AWeber es pot considerar un pioner de la indústria i avui dóna servei a prop de 100.000 clients. Funciona bé en les seves funcions principals com a sistema de màrqueting de correu electrònic i ofereix una bona integració amb un nombre decent d’altres programes.

No deixa de ser una solució sòlida, sobretot si teniu necessitats bàsiques i no voleu deixar-vos veure desconcertats per l’enfocament que no pas el que ofereix el sistema “ho tenim tot!” Podeu importar diversos formats de fitxer a la seva base de dades i controlar les vostres campanyes de màrqueting, ja que és molt útil.

Un dels punts forts sobre AWeber és la seva extensa selecció de plantilles de correu electrònic, que és fantàstic si sou nous al joc. També ofereix una àmplia capacitat d’assistència al client, que ha estat guanyadora dels premis durant els últims tres anys als Premis Stevie de l’Associació Nacional de Clients dels Estats Units..

Preu inicial: Prova gratuïta de 30 dies a partir de 19 dòlars el mes

El millor per: Blocs, petites empreses i emprenedors

5. Sendinblue

Programari de màrqueting per correu electrònic SendinBlue: feu clic aquí per provar-lo gratuïtament

Lloc web: https://www.sendinblue.com

Quan vaig intentar accedir a SendinBlue, em vaig preguntar una mica que havia de superar una reCaptcha només per accedir al lloc. L’única raó per la qual podia pensar és que estic fent servir un monitor ultrawide, que podria haver estat indicat per a mides de visualització no tradicionals..

Igual que MailChimp, SendinBlue també ofereix un paquet de subscripció gratuïta, però és molt limitat en el que podeu enviar. L’acord gratuït només és per a fins a 300 correus electrònics diaris, que per a mi s’assembla més a una prova extensa que a qualsevol servei gratuït. Un cop superats els plans de subscripció, el nombre d’enviaments augmenta molt (igual que els seus preus).

Comprova la majoria de les opcions tradicionals del sistema de màrqueting per correu electrònic, però també té una funció de missatgeria transaccional. Això us proporciona funcions addicionals com ara enviar confirmacions, rebuts i altres correus electrònics similars amb la vostra marca. És una cosa a destacar, ja que no tots els sistemes de màrqueting de correu electrònic són compatibles amb això.

Preu inicial: GRATU .T

El millor per: Blocs, Emprenedors, Petites empreses

6. SendPulse

Programari de màrqueting per correu electrònic SendPulse: feu clic aquí per provar-lo gratuïtament

Lloc web: https://sendpulse.com/

La companyia es va llançar com a startup amb l’objectiu de lliurar explosions de correu electrònic a granel i aviat va obtenir una merescuda popularitat entre els venedors. Actualment, l’empresa s’ha convertit en una plataforma d’automatització de màrqueting que té molt a oferir en termes de promoció en línia.

Els usuaris ara poden envieu correus electrònics massius, Notificacions SMS, Web Push.

L’equip SendPulse treballa molt per mantenir-se al capdavant de les tendències del màrqueting digital i ha llançat un chatbot de missatgeria de Facebook. El xat de xat es pot dissenyar per servir com a primera línia d’assistència al client i per sol·licitar informació de contacte per a una major nutrició de plom.

Quan es tracta de serveis de màrqueting per correu electrònic, entre moltes altres funcions, SendPulse ofereix un editor de plantilles de correu electrònic, formularis de subscripció personalitzada, correus electrònics transaccionals i dades estadístiques de les vostres campanyes de màrqueting de correu electrònic..

Preu inicial: GRATU .T

El millor per: Blocs, petites empreses, venedors

Vés a SendPulse

Característiques ideals que haurien de tenir els millors sistemes de màrqueting per correu electrònic

1. Capacitat de disseny

Com que els correus electrònics de màrqueting estan destinats a captar l’atenció dels destinataris, l’aspecte visual és bastant important. Això vol dir que una còpia atractiva que sigui concisa i útil hauria de recórrer a ells.

Mireu un servei de màrqueting de correu electrònic que us permeti controlar bé els aspectes visuals de les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic. Inclou una bona difusió de plantilles, una suite de components forta i potents complements per a una funcionalitat estesa.

Plantilles de correu electrònic pre-construïdes a la biblioteca MailChimpExemple: MailChimp: plantilles de correu electrònic prèviament dissenyades per satisfer necessitats diferents.

2. Integració CRM

Les vendes i la comercialització són simbiòtiques, per la qual cosa la vostra plataforma de CRM ha de funcionar bé amb el sistema de màrqueting de correu electrònic que trieu. Això estalviarà molta suor i llàgrimes per part dels dos equips i ajudarà a crear un potencial analític molt millor.

Per exemple, integrat bé, les dades de màrqueting de correu electrònic poden ajudar a generar campanyes de vendes automàtiques i viceversa. Encara millor, ja que estan integrades i informatitzades, aquestes funcions es poden processar en temps real, cosa que permet als negocis l’avantatge afegit en l’agilitat..

Integració en contacte constantExemple: contacte constant: integreu-vos amb els CRM populars, els constructors de botigues i les xarxes socials per obtenir detalls dels clients i crear segments.

3. Anàlisi de dades

Un cop esmentats els avantatges de l’analítica anteriorment, és important que qualsevol sistema de màrqueting per correu electrònic estigui equipat amb eines analítiques. Això és molt valuós per a qualsevol comercialitzador ja que us ajuda a comprendre la informació que s’està rebent en funció de les vostres campanyes de màrqueting.

Els correus electrònics impopulars poden allunyar clients potencials, per la qual cosa és crucial que tingueu el dit sobre el pols dels vostres clients. La manera de fer-ho és analitzant dades i optimitzant les vostres campanyes en funció d’aquesta informació.

Les vostres dades de màrqueting us poden dir;

 • Què funciona o no funciona
 • El contingut que envieu és més atractiu
 • Quins dispositius solen utilitzar els seus clients
 • Quines demografies tenen quins interessos

… i més.

Analytics i informes a Constant ContactExemple: Contacte constant: gràfics i taules visuals per mostrar als usuaris com han fet les campanyes en comparació entre si i aprofundir en cada informe per obtenir tarifes obertes i taxes de clics.

4. Compliment

Gràcies a regulacions com la GDPR i Llei de protecció de dades, molts venedors de correu electrònic han acabat tenint el seu contingut marcat com a correu brossa. Evidentment, això és contraproduent, així que voldreu un sistema de màrqueting per correu electrònic capaç d’analitzar el vostre contingut. Això és per ajudar a verificar que compleix les normes i que els vostres enllaços (importants!) També estan bé.

GDPR a MailChimpExemple: MailChimp: camp de GDRP integrat a Form Builder per recopilar el consentiment dels usuaris.

5. Automatització

Les empreses solen treballar amb antelació i els sistemes de màrqueting de correu electrònic amb característiques d’automatització poden ser de gran ajuda. Per exemple, digueu que esteu tenint a terme un negoci minorista en línia, però el vostre personal està fora durant les vacances.

Planifiqueu i automatitzeu les campanyes per aprofitar les temporades de vendes més altes, fins i tot quan la vostra gent no hi és al voltant. Altres funcions d’automatització poden incloure informes, distribució de cupons, respostes de correu electrònic i similars.

6. Escalabilitat i cost

Avui envia 1.000 correus electrònics, però, quan passa amb la seva empresa i en generarà 50.000? Quina escala pot tenir el sistema de màrqueting per correu electrònic i quant costarà escalar-los?

Preferiblement, seleccioneu una solució que es pugui ampliar amb la vostra empresa a mesura que s’expandeix i aprofiteu que les vostres necessitats poden canviar amb el pas del temps. El sistema que voleu proporcionar flexibilitat per gestionar aquest tipus de canvis? No ha d’oferir aquestes funcions addicionals directament, però pot funcionar bé amb altres sistemes de tercers, potser?

7. Atenció al client

Com a propietari de l’empresa, ja sabeu que el centre de cada negoci està el vostre servei al client. En comprar un servei, això també és cert. Esbrineu quin nivell d’assistència obtindreu de l’empresa que ofereix el sistema de màrqueting de correu electrònic i si hi ha una comunitat prou gran com per suportar-la.

Pensaments finals: el millor servei de màrqueting per correu electrònic

Un cop més, gairebé tots els sistemes de màrqueting de correu electrònic del mercat tenen una prova gratuïta. Recomanaria encarregar-vos d’inscriure’s i provar-los abans de comprar-lo.

Tanmateix, atès que són les meves recomanacions, us recomano que si sou una empresa de grans dimensions, seria una bona idea mirar més de prop cap a Constant Contact i GetResponse. Si publiqueu un bloc, un petit lloc o qualsevol altra cosa, aleshores no dubteu a consultar qualsevol dels sis sistemes principals de màrqueting de correu electrònic que us heu recomanat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map