Millors registradors de noms de domini per a empreses

La complexitat que suposa l’elecció d’un nom de domini és doble.


En primer lloc, heu de pensar en un nom adequat. La majoria de les persones inicien llocs web amb un propòsit o tema específic. Si espereu un nom de domini aproximadament associat a aquest propòsit o tema, el nombre de possibilitats disminueix encara més.

Després d’haver decidit un nom, també ha d’estar disponible. Ja hi ha un munt de noms que s’han registrat; a partir del tercer trimestre del 2019, n’hi ha hagut un total de 359,8 milions noms de domini que ja s’han registrat. Per dir-ho en context, la segona edició de l’Oxford English Dictionary compta amb entrades completes 171.476 paraules.

Així, si voleu un domini, heu d’esperar que encara no s’hagi comprat o que el propietari estigui disposat a vendre’l. Per començar, feu la cerca de domini en un dels llocs següents.

Millor lloc per cercar i comprar un nom de domini

1. Hostinger

Comprobador de domini HostingerUtilitzeu el controlador de domini Hostinger per trobar dominis únics.

Hostinger no és conegut com a registrador de dominis. Tot i això, tenen paquets de preus molt decents, alguns dels quals inclouen un nom de domini gratuït. Els plans d’allotjament web compartit per Hostinger Premium i Business (que només costen 2,15 dòlars i 3,45 dòlars respectivament al mes) tenen tots dos un registre de nom de domini gratuït. Si només compres domini: .online, .xyz, .tech i .store es venen a 0,99 dòlars l’any /.

2. Namecheap

Registrador de dominis Namecheap: ara atén prop de 2 milions de clients i gestiona més de 9 milions de dominis.Registrador de dominis Namecheap: ara atén prop de 2 milions de clients i gestiona més de 9 milions de dominis.

Fundada fa dues dècades, NameCheap és un dels noms més importants de la indústria i és un registrador de noms de domini acreditat per la ICANN. Té una potent combinació de preus de noms de domini assequibles, una bona atenció al client i una àmplia selecció de dominis de primer nivell (.com, .net, .uk, etc.).

Una de les millors parts de compra del formulari NameCheap és que sovint tenen noms de domini a la venda, i els preus baixaven fins a 0,50 dòlars a vegades. Recordeu, però, que els descomptes de noms de domini solen ser només el primer any de registre, així que presteu atenció a les taxes de renovació!

NameCheap també ven serveis de valor afegit per a noms de domini com ara la protecció de privadesa WHOIS (amb WhoisGuard), el temps de servei garantit amb el seu sistema PremiumDNS a 5 dòlars anuals i l’opció per a certificats SSL que comença a 9 dòlars anuals..

3. GoDaddy

Registrador de dominis Godaddy: té més de 17 milions d'usuaris a tot el món.Registrador de dominis Godaddy: té més de 17 milions d’usuaris a tot el món.

GoDaddy és probablement un dels registres de noms de domini més reconeixibles del món. És el que considero una empresa web de serveis complets, ja que són un servei únic per fer tot el que necessiteu per iniciar el vostre propi lloc web, des del nom de domini fins al hosting.

Els preus de GoDaddy són més o menys estàndards, però tenen un servei que us permet comprar alguns noms de domini especials a través subhasta. Aquí podeu trobar alguns grans noms de domini que ja estan registrats, però els propietaris dels quals estan disposats a deixar-se anar per un preu. Altres funcions que proporcionen són privadesa WHOIS, certificats SSL i, per descomptat, allotjament web.

4. Passant el pas

Hover - Registrador de noms de domini del lloc webHover – Registrador de noms de domini del lloc web

Hover se centra exclusivament en ser un lloc de registre de dominis i podeu obtenir un domini aquí per uns 5 dòlars anuals. El seu sistema de preus és extremadament transparent i el cost de les renovacions i altres instal·lacions com ara transferències s’indiquen a la mateixa pàgina. Hi ha descomptes disponibles si compreu de forma massiva (més de 10 noms de domini) alhora. Podeu obtenir els vostres TLD estàndards aquí com ara .com o fins i tot alguns dels nTLD com .io.

Com s’ha esmentat, Hover no ofereix allotjament web, de manera que haureu de saber indicar el DNS als servidors adequats si els compreu. Un avantatge és que inclouen protecció gratuïta de privadesa WHOIS amb tots els seus noms de domini.

Ser especialista en noms de domini també té els seus avantatges, ja que ofereixen serveis addicionals excel·lents com ara el desviament de correu electrònic al vostre nom de domini o fins i tot permetre la creació d’una safata d’entrada de dominis per 20 dòlars anuals..

5. Gandi

Registrador de dominis Gandi: ja està en negoci des de fa gairebé 20 anys.Registrador de dominis Gandi: ja està en negoci des de fa gairebé 20 anys.

Per no confondre’s amb l’activista índia de nom similar, Gandi és un dels registres de noms de domini més llargs de la indústria. El seu punt fort ha estat una experiència de registre de noms de domini sense embussos i no solen distreure massa els clients, tot aclaparant-los amb opcions i ofertes..

Gandi també té una de les més grans seleccions d’extensions de noms de domini disponibles amb més de 700 per triar. Una cosa que va des de .abogado a .zine és capaç de trobar aquí. També tenen una llista d’opcions de dominis de primer nivell que s’actualitzen regularment, juntament amb articles que discuteixen nous TLD que seran propers.

Els preus poden ser assequibles en funció de l’extensió del nom de domini, amb alguns de fins a 0,50 dòlars per any. Amb els noms de domini s’obté de forma gratuïta la protecció de privadesa WHOIS i dos bústies de correu electrònic amb fins a 1.000 àlies incloses.

6. Freenom

Freenom: obteniu el vostre nom de domini gratuïtamentFreenom: obteniu el vostre nom de domini gratuïtament

Freenom es va establir principalment com a registre per a una extensió de nom de domini específic (.tk) que es proporciona de forma gratuïta. Quan cerqueu un nom de domini a Freenom també us mostra altres possibles extensions que podeu registrar a través de la seva plataforma com a forma d’increment.

Avui també ofereixen altres extensions de noms de domini gratuïtes com ara .ml, .ga, .cf i .gq juntament amb altres extensions en venda. Freenom també té un servei DNS gratuït que podeu utilitzar si no voleu utilitzar-lo.

Un dels problemes amb l’ús d’extensions de nom de domini gratuït és que sovint se n’han maltractat i n’han aconseguit reputació força dolenta al llarg dels anys. També hi ha molts entrebancs i hauríeu de llegir atentament la lletra petita si voleu obtenir una extensió de nom de domini gratuïta.

Què és un nom de domini?

Exemple de nom de domini.Exemple: amazon.com és un nom de domini.

Un nom de domini és bàsicament l’adreça del vostre lloc web. És la manera com les persones que es troben en línia naveguen cap a on s’allotja el vostre lloc. Penseu-hi com una adreça física de carrer que permet a la gent trobar el seu camí cap a una ubicació.

Algunes persones confonen els noms de domini per a allotjament web, però és important tenir en compte que no ho són. El nom de domini i l’allotjament web són dos elements diferents que es combinen per ajudar a funcionar un lloc. Uns exemples de noms de domini són –

Apple.com USA.gov Amazon.com BBC.co.uk

Tots els noms de domini del món han de ser únics.

No se us permetrà registrar un nom de domini que ja pertanyi a algú altre. Hi ha algunes advertències per això i per entendre com poden existir dos noms de domini que semblen similars, heu d’entendre les extensions de noms de domini.

Extensions de noms de domini

Quan vaig enumerar els pocs exemples de noms de domini anteriors, potser heu adonat que cadascun dels noms era seguit d’un “.” – alguna cosa. Es coneix com a extensió del nom de domini. Els noms de domini sempre han d’anar acompanyats d’una extensió per poder funcionar.

Quan el web tot just començava, només es van introduir algunes extensions de nom de domini. Es van anomenar Dominis de màxim nivell (TLDs) i alguns exemples inclouen:

.com .net .org

A causa de la velocitat amb què va créixer la web, va haver de més extensions de domini i a partir d’aquí van sorgir TLDs de codi de país (ccTLD). S’utilitzaven per identificar llocs web originaris de països específics, com ara

.uk .cn .sg

pel Regne Unit, la Xina i Singapur.

Aviat, també es van afegir altres TLD per a diversos propòsits, com ara

.dev .travel .biz .store .guru .inc

Es van anomenar nous TLD genèrics (gTLDs o nTLDs).

Ara, recordeu on he dit que podrien existir dos noms de domini similars? Això es deu a la naturalesa de l’extensió del nom de domini. Un cop més, tots els noms de domini han de ser únics i, per això, si haguéssiu de comprar yourname.com, és completament possible que algú altre compri yourname.biz.

Idees de noms de domini: Com triar un domini perfecte

Ara que coneixeu el que compon un nom de domini i algunes possibles interrupcions del sistema, com triareu un bon nom de domini?

Tot i que tècnicament podeu registrar qualsevol nom de domini sempre que ho feu amb la qualificació, hi ha directrius generals per triar millors noms de domini.

1. Mantingueu el vostre domini curt i senzill

Els noms de domini curts tenen una demanda molt elevada i, a menys que hagueu optat per un nTLD, no és probable que en trobeu adequat amb molta facilitat. Ja s’han registrat nombrosos noms de domini curts, per exemple one.com o g.cn.

Els noms de domini més curts són més fàcils de recordar i de recordar. Això és especialment útil si no sou una marca global com Nike o Coca Cola.

Exemples:

voice.com 360.com insurance.com rise.com pingdom.com goal.com

2. Eviteu l’argot

Com que ja s’han comprat tants noms de domini, el procés de trobar-ne un pot ser frustrant i tediós. Tot i això, intenteu evitar l’ús d’argot com substituir “tu” per “u” o “dreta” per “ritu” ja que això fa que sigui més probable que els vostres visitants facin xops.

3. Eviteu personatges especials

Això es remunta al punt anterior d’evitar l’argot. Si utilitzeu dígits (1, 2, 3, etc.) o símbols com guionets (-) entre paraules, us pot ajudar a trobar un nom de domini amb més facilitat, però són difícils d’escriure i els visitants són més propensos a equivocar-se. Aquests factors provoquen fàcilment confusió i poden provocar frustracions entre els visitants potencials.

4. Utilitzeu paraules estratègiques al vostre domini

Una vegada més, pot ser molt difícil fer-ho, però us pot ser útil utilitzar una paraula clau associada a la naturalesa del vostre negoci. Actua de manera associada per a persones que ho senten i poden donar-vos un peu també en termes de SEO.

Per exemple, un nom de domini com BostonLocksmith pot ser útil per a un serraller al servei de l’àrea de Boston.

5. Teniu precaució de l’orientació per àrea

Tot i que vaig donar l’exemple de Boston anterior, seria convenient tenir cura de com s’utilitza. Les empreses en línia, per exemple, les botigues de comerç electrònic, sovint són sense límits i l’ús d’una paraula clau d’orientació per àrea en el vostre nom de domini no seria tan eficaç. De fet, sovint pot resultar enganyosa i pot causar la pèrdua de negocis potencials.

6. Trieu l’extensió de domini adequada

Les extensions de noms de domini varien molt i arriben a preus diferents, fins i tot si es compren de nous. De fet, hi ha algunes extensions de nom de domini com .tk completament gratuïtes. Utilitzeu-los amb precaució ja que les extensions de noms de domini gratuïtes han estat sovint maltractades i moltes han tingut una mala reputació.

Personalment, recomano utilitzar TLDs de bona reputació o, com a mínim, un ccTLD, especialment si esteu fent negocis.

7- Proveu un generador de noms de domini

Si realment no podeu decidir sobre un bon nom de domini i us heu quedat amb idees o amics per preguntar, hi ha una altra opció. Proveu d’utilitzar un dels molts generadors de noms de domini gratuïts que floten per Internet (vegeu més avall). Tot i que no trobeu el nom de domini ideal, alguns suggeriments us poden oferir una perspectiva nova i una mica d’inspiració.

A continuació, es mostren un generador de noms de domini gratuït per fer ús.

Generadors de noms de domini gratuïts que podeu utilitzar

Vegem algunes de les eines de suggeriment de noms de domini que us poden donar una mica més simplement aquest procés.

1. Recerca del domini magre

LeanDomainSearch: generador de noms de domini gratuït per al vostre lloc webLeanDomainSearch

Per ajudar els que tenen problemes cerebrals o que s’han quedat sense nom a provar, LeanDomainSearch pot resultar útil. És una eina de suggeriment de noms de domini gratuïta que us permet introduir alguns termes amb els quals voleu associar-vos i, a continuació, escriu un munt de combinacions que podrien ser utilitzables..

Dic que potser perquè molts d’ells no tindran sentit i són bàsicament brossa. Tot i això, el més estrany és que aquesta llista enorme us pot proporcionar una mica d’inspiració per ajustar els termes de cerca i tornar-ho a provar. Al capdavall és una mica útil.

2. Generador de nom comercial

Utilitzeu Generador de nom de negoci Shopify per cercar el nom de domini preferitGenerador de nom comercial

El generador de nom comercial de Shopify funciona amb un concepte similar a LeanDomainSearch, però si ho proveu, aviat trobareu que és una bestia diferent. En lloc de combinar els vostres termes de cerca aleatòriament, sembla que és una mica més intel·ligent.

No està pensat per ajudar-vos a trobar un nom de domini, sinó un nom comercial i, per tant, inserits en termes addicionals a la vostra cerca. Per exemple, quan vaig buscar Tech Magazine, un dels resultats retornats va ser “Mantis Tech Magazine”. Encara podeu utilitzar-los per a cerques de noms de domini.

3. Comprovació del nom d’inici

Comprovació del nom d’inici

Startup Name Check és una eina gratuïta i fàcil creada per Peter Thaleikis. La comprovació del nom d’inici us ajuda a validar noms de domini en tres TLDs diferents (.com, .io, .co) i noms d’usuari de diverses plataformes, incloses Facebook, Twitter i Instagram..

4. Busca un nom

Bust A Name: l'eina de suggeriment de noms de domini que funciona en diversos idiomesBust un nom

Bust a Name és encara més complex que les dues eines esmentades anteriorment i us permet personalitzar alguns termes de cerca. Per exemple, podeu triar prioritzar les paraules d’inici o final o limitar les longituds del nom de domini. Fins i tot podeu triar que funcioni en diversos idiomes!

També teniu l’opció de fer que el sistema us indiqui quins dels resultats de cerca ja s’utilitzen per a uns quants dominis de primer nivell. El lloc sembla una relíquia dels primers dies d’Internet amb la seva interfície antiga, però té els seus usos. Per exemple, si abandoneu la pestanya que està oberta, tornant a navegar-hi us donarà l’opció de reprendre el lloc on l’heu desactivat.

Una de les parts molt interessants de Bust A Name és que té la seva pròpia secció de tutorial que inclou alguns vídeos sobre com fer-ho. No ho hauria cregut realment necessari, però aparentment han demostrat que el sistema no demostra idiota.

5. Domini del trencaclosques

El complex generador de noms de domini que podeu utilitzarTrencaclosques de domini

Aquest generador de noms de domini gratuït és encara més complex i crec que és una mica confús, especialment per als usuaris que utilitzen per primera vegada. Hi ha un munt d’opcions i podeu obtenir tant o menys ajuda si voleu. L’important és que a part de fer suggeriments sobre noms de domini, Domain Puzzler també us permet conèixer la seva disponibilitat.

Prenguem per exemple quan he afegit en quatre paraules clau. El sistema em va donar quatre combinacions, però també em va fer saber que les variants .com on ja s’han fet. Tens la possibilitat de buscar gairebé qualsevol TLD, des de .com fins a .travel i .aero.

6. NameBoy

El millor generador de noms de domini gratuïtNameBoy

Aquest lloc està alimentat per BlueHost i afirma ser un dels més antics generadors de noms de domini existents. Podeu escriure una combinació de paraules clau i el generador us escopirà un munt de combinacions perquè escolliu l’estil ala LeadDomainSearch.

Malauradament, la majoria de les combinacions semblen extremadament estranyes i realment no estic segur que les pugueu utilitzar. L’enganxaré fins a un altre “generador d’idees” on haureu de fer una mica de treball per terra després de llegir els suggeriments..

El lloc està aparentment alimentat per BlueHost, de manera que hi haurà publicitat i un munt d’enllaços que intentaran arribar a aquest lloc per registrar-se amb ells.

Procediment: Com comprar un nom de domini

El procés real de registre d’un nom de domini és quelcom que s’hauria de completar fàcilment en uns senzills passos. El format bàsic és: cercar, triar i després comprar. Tot i que alguns dels termes que utilitzen els llocs que venen noms de domini poden variar, el procés ha de ser similar.

1. Cerqueu el nom que vulgueu

Registre un domini amb HostingerVés a Checkinger de domini Hostinger. 1) Escriviu el nom de domini que voleu a la barra de cerca; 2) Feu clic a “Comproveu-ho”.

La majoria dels registradors tindran una secció especialment dedicada als noms de domini. Hi haureu de trobar un quadre de cerca on podeu escriure el nom de domini que vulgueu. Us recomano que escriviu el nom de domini complet, inclòs TLD.

Per realitzar una cerca de domini, només cal que aneu a Hostinger Domain Checker.

2. Trieu entre la llista disponible

Registre un domini amb Hostinger3) Comproveu si el vostre nom de domini està disponible; 4) Feu clic a “Afegeix a la cistella” per comprar.

Un cop hàgiu escrit el nom de domini que desitgeu, el sistema farà una cerca i veurà si està disponible. Independentment que estigui disponible o no, se us mostrarà sovint una llista del mateix nom de domini amb altres extensions que vulgueu.

Si cap d’aquestes opcions us convida, torneu al pas 1 i repeteixi el procés fins que trobareu una cosa amb la qual estareu contents i que estigui disponible. Alguns llocs us permeten cercar més d’un nom de domini alhora.

3. Finalitzeu la vostra compra

Registre un domini amb Hostinger5) Seleccioneu el termini de registre (Període – 1/2/3 any) que voleu, seleccioneu el pla d’allotjament si cal (a partir de 0,80 dòlars / mes); 6) Feu clic a “Comanda ara” per continuar la comanda.

Un cop escollit el nom de domini que voleu comprar, el lloc us preguntarà sovint si hi ha complements que també us agradaria. Preneu nota d’allò que ofereixen ja que alguns ofereixen una major privacitat per a vosaltres.

També heu de seleccionar el termini de la compra, és a dir, durant el temps que voleu que tingui aquest registre. La durada mínima per registrar-se per a un nom de domini és d’un any. Un cop fet això, només heu de pagar per comprar i els detalls sobre la gestió del vostre domini us seran enviats per correu electrònic..

Quant he de pagar per un nom de domini?

Els noms de domini són com qualsevol altre producte que podeu comprar a les botigues. El preu varia en funció de quan el compreu i del lloc on el compreu. Per exemple, els llocs poden tenir vendes de noms de domini de tant en tant.

Un altre factor que contribueix al preu d’un nom de domini és l’extensió. Les diferents extensions de nom de domini tenen preus de compra i renovació diferents. El .win TLD com a exemple pot costar com a mínim 1,74 dòlars per registrar-se i 2,23 dòlars renovar-se anualment.

Alguns llocs també baixaran els preus dels noms de domini en funció del temps que faci el registre inicial. El registre d’un any és normal, però poden baixar el preu si us registreu durant dos anys o més al mateix temps.

Per això, no hi ha realment un “estàndard” quant li costarà un nom de domini. Per sort, de la mateixa manera que els bitllets d’avió hi ha llocs com Llista TLD, on podeu recopilar aquesta informació ràpidament per comprar el nom de domini que vulgueu a les tarifes més baixes.

Com a pauta general, la majoria dels TLD tindran un cost d’entre 10 i 15 dòlars anuals. Si compres un nom de domini envellit, això et costarà molt més en funció de l’edat i les paraules clau. Els noms de domini gratuïts són, per descomptat, gratuïts, però sovint hi ha molta impressió fina que cal tenir en compte.

Elecció d’un bon registre de noms de domini?

Avui, podeu comprar un nom de domini pràcticament a qualsevol lloc d’Internet. Des de llocs de noms de domini dedicats fins a empreses d’allotjament web, estan disponibles a tot arreu. No obstant això, no tots els llocs són iguals i hi ha alguns punts que podeu tenir en compte abans de registrar el vostre nom de domini des d’algun lloc.

Els bons registradors de noms de domini (llocs autoritzats a vendre noms de domini) sovint comparteixen qualitats similars que els donen avantatge a la competència. L’ideal és que desitgeu trobar un registre que estigui acreditat per la ICANN, tingui tarifes de renovació i tarifes transparents, ofereix un bon servei d’atenció al client i el més important, disposa d’un sistema que us permeti gestionar el vostre nom de domini fàcilment.

Acreditació ICANN

L’Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, o ICANN, és l’òrgan clau sense ànim de lucre que supervisa i regula tota la indústria de noms de domini. Assegureu-vos sempre que sigui el lloc on tingueu previst comprar un nom de domini Acreditat per ICANN.

Aquests registradors han de seguir la normativa ICANN i n’hi ha pautes emeses que garanteixen la salvaguarda dels que s’inscriuen mitjançant registradors acreditats. No totes les empreses que venen noms de domini estan acreditades per ICANN.

Preu i renovació

Considero els noms de domini com a serveis en lloc de béns, perquè heu de pagar les taxes de renovació per mantenir el nom de domini. Per això, és important assegurar-vos que el registrador del qual esteu adquirint el nom de domini tingui una estructura de preus i renovació transparent..

Igual que els béns de consum habituals, els noms de domini sovint surten a la venda i alguns registradors poden oferir ofertes barates en brut sobre noms de domini. Tingueu en compte que aquestes vendes solen aplicar-se a registres de noms de domini nous i només durant el temps que els compra. Les renovacions seran a tarifes regulars.

Exemple de bones pràctiques comercials de dominis: quan NameCheap publica una promoció en un TLD, l’empresa indicarà clarament el preu de renovació a la pàgina de comandes..

Mireu sempre el preu de compra i el preu de renovació de qualsevol nom de domini que estigueu comprant. Els registradors diferents també tenen un preu diferent, de manera que compri abans de prendre la seva decisió de compra.

Atenció al client

Una bona assistència al client és imprescindible per a qualsevol empresa i això també s’aplica als registradors de noms de domini. Abans de demanar qualsevol producte al registre, intenteu posar-vos en contacte amb el seu personal d’assistència per veure com són de resposta i d’ajuda. Les empreses que responen ràpidament tenen més probabilitats de tenir un millor sistema de suport per fer front a qualsevol problema que pugui sorgir.

Gestió de noms de domini

A part de deixar-vos comprar i renovar els noms de domini, els registradors us han de proporcionar un sistema que us permetrà gestionar el vostre nom de domini. Això inclou la configuració del DNS per al nom de domini o altres funcions com ara la transferència a un altre registre.

Alguns registradors tenen sistemes terribles i pot ser difícil utilitzar-lo per gestionar el vostre compte. Us recomano que us registreu en un compte amb un registrador que us interessi explorar el seu sistema una mica abans de realitzar una compra. Una vegada em vaig inscriure amb un registrador que tenia un sistema tan terrible que era pràcticament inutilitzable.

Abús dels noms de domini

Es poden confondre dos noms de domini semblants a cop d’ull, tret que estigueu atents a l’extensió de nom de domini. Sovint, aquest sistema és explotat per okupes de noms de domini que segresten noms de domini o registren noms de domini similars en el llop que les empreses legítimes els compraran aquests noms de domini.

Citibank.tk

Un exemple d’això és si un estafador registra un nom de domini com Citibank.tk i intenta passar-lo com el lloc web real de Citibank. Alguns visitants poden enganyar-se pel lloc i introduir-hi les dades personals per error. Tot i que no configuren llocs d’estafa, els esquatters de noms de domini sovint contravenen les marques comercials, sovint amb la intenció de vendre’ls a preus inflats als propietaris d’aquestes marques.

SteveJob.com

El cas del domini SteveJob.com és un altre exemple. El domini solia ser propietat d’un sud-coreà que porta el nom de Steve Jobs Kim i el va dominar per publicar notícies i articles relacionats amb la tecnologia. El cas es va resoldre el desembre de 2019, on es troba The Steve Jobs Archive, LLC, una confiança dirigida per la vídua de Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, es va guanyar el dret de posseir el nom de domini.

En alguns casos, les similituds podrien ser del tot innocents, com en el cas de l’adolescent canadenc Mike Rowe, que va registrar el domini MikeRoweSoft per al seu negoci de disseny web.. Microsoft (l’empresa) no es va divertir i va demandar, emetre avisos de cessament i desistiment.

Conclusió: un bon domini digne de més del que penseu

Tot i que aquesta guia té com a finalitat donar-vos una millor idea d’on i com obtenir el vostre nom de domini, notareu que he inclòs seccions sobre el procés de selecció de noms de domini, així com altres informacions d’informació..

Tant se val si busqueu establir un petit bloc o una petita empresa que vulgui expandir-se digitalment, el nom de domini és molt més que una etiqueta de nom barata. Essencialment, et representa al món digital i té totes les implicacions que li segueixen.

Cal que es construeixi i es nodreixi de la mateixa manera que la vostra pròpia reputació al món real. Trieu, compreu i protegiu el vostre nom de domini amb cura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map