A legjobb e-mail marketing szolgáltatások vállalkozások számára 2020-ban

Sokan használunk e-mailt, de a fejünkben az a hátuljára érkezik, mint valami önmagát magától értetődő dolgot, amelyet használhatunk. Mégis, amint minden digitális marketingszakember meg fogja tudni, az e-mailes marketing az alapja annak, amit csinálnak.


Ez azonban nem csak az e-mailes marketingszakemberekre vonatkozik, hanem szinte minden olyan munkakörre, amely integrálja a digitális marketing funkcióját. Ez kibővíti a hatókört, hogy még sok más embert bevonjon, mint például a webhelyek vagy blogok tulajdonosai, az értékesítési munkatársak és még sok más.

Tartalomjegyzék

E-mail marketing útmutató

 • Szüksége van e-mail marketingre?
 • A legjobb e-mail marketing platformok, amelyeket ajánlok
 • Ideális tulajdonságok, amelyek a legjobb e-mail marketing rendszereknek rendelkezhetnek
 • Végső gondolatok: Kivel menni??

Szolgáltató felülvizsgálta

 • Állandó kapcsolat
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Nyilvánosságra hozatal: A BuildThis.io áttételi díjakat kap néhány, a weboldalon említett társaságtól. Itt tájékozódhat arról, hogyan finanszírozzuk weboldalunk működését és a teljes bevételszerzést.

Ha mára még nem biztos abban, hogy ez az elem hogyan illeszkedik hozzád, akkor egyetlen kérdéssel egyszerűsítjük a dolgokat …

Szüksége van e-mail marketingre?

Ha szüksége van értékesítési ügyfelekre, webhely-forgalomra vagy bármi másra, amely megköveteli, hogy minél gyorsabban elérje a lehető legtöbb embert, akkor el kell végeznie e-mail marketing-et.

Függetlenül attól, hogy nincs közvetlen hozzáférése az emberekhez, vagy nincs közvetlen kapcsolatban velük abban az időben, vagy ha nem tudja közvetlenül elérni őket közvetlenül, bármikor, az e-mailes marketing segíti a velük való kapcsolattartást..

Egy levél ragasztásával, amely néhány beállítást és egyetlen kattintást megcéloz, elérheti és megérintheti valakit, időtől, információtartalomtól vagy elérhetőségtől függetlenül..

Nézzük meg az e-mail marketing néhány részletesebb előnyeit.

Mit tehet Önnek az e-mail marketing??

Az e-mail marketing becsült megtérüléssel jár (ROI), ami 3800%, ami azt jelenti, hogy átlagosan minden e-mail marketingbe fektetett dollár 38 USD hozamot jelent. A pénzügyi perspektíva mellett az e-mail marketingnek számos más jótékony aspektusa is van, mint például;

Bővített tájékoztatás

A webhely látogatói jönnek és mennek, mégis ha elmentek, soha nem térnek vissza. A látogatók e-mail adatainak gyűjtésével a jövőben ismét kapcsolatba léphet velük. E-mail listával elküldi a teljes listát olyan értékes tartalomról, amelytől egyébként hiányozhat. További forgalmat is szerezhet, ha egyesek úgy döntnek, hogy visszajutnak a webhelyére mutató hivatkozásokra a nekik elküldött információk alapján.

Növekszik az értékesítés

Az e-mail konverziók megfigyelése meghaladja a társadalmi és az organikus keresési forgalmat. Valójában, statisztikák mutatják hogy a közösségi média teljes elkötelezettségi szintje csak 0,58%, szemben az e-mailek 3,71% -os átkattintási arányával (CTR). Az értékesítés növekszik akár online, akár üzletben annak eredményeként, amit a felhasználó elolvasott egy e-mailben, például egy speciális ajánlat vagy exkluzív ár megszerzése eredményeként.

Finomítsa a műveleteket

Mivel az e-mail marketing statisztikán alapul, lehetséges az adatok gyűjtése és elemzése. Ez az információ felhasználható e-mail kampányainak további fokozására a hatékonyság növelése érdekében. Például megtudhatja a felhasználói bázis kedvelt tulajdonságait, nem tetszését és érdeklődését, és küldje el nekik a megfelelő anyagokat.

A legjobb e-mail marketing platformok, amelyeket ajánlok

A szó szoros értelmében manapság hajótöltött e-mail marketing rendszerek állnak rendelkezésre, és nehéz lesz neked megütni egy kővel (ha dobják). Csakúgy, mint az üzleti hosting platformok – a megfelelő e-mail marketing platform megválasztása is fárasztó munka, tehát hat legjobb e-mail marketing szolgáltatást teszteltem és választottam ki..

Számos e-mail marketing rendszer hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de szinte mindegyiknek ingyenes próbaverziója van. Nagyon azt javaslom, hogy jelentkezzen be és tesztelje őket vásárlás előtt, csak hogy ellenőrizze, hogy a rendszer megfelelő-e az Ön számára.

1. Állandó kapcsolat

ConstantContact e-mail marketing szoftver - kattintson ide ingyenes próbálkozáshoz

Webhely: https://www.constantcontact.com

A folyamatos kapcsolattartás az e-mail marketing rendszer üzletág egyik legismertebb neve. A piacon az elmúlt egy évtized során az idő múlásával fejlődött és ma több mint 650 000 ügyfelet szolgál ki. Az e-mail marketing alapvető kompetenciájára építve jól sikerült megtenni a funkciókat.

A hatékony és könnyen használható rendszer mellett számos olyan funkciót is hozzáadtak, amelyek felbecsülhetetlen fontosságúak, mint például az eseménykezelés, a társadalmi kampány képessége és még a felhasználói felmérés eszközei is. A sokoldalúbb csúcsminőségű megoldáshoz ezek a legmegfelelőbbek.

A támogatás átfogó, élő csevegés, e-mail és egy nagy közösséggel rendelkező fórum formájában. A legjobban, ha iratkozzon fel velük egy hónapos ingyenes próbaverzióra, hogy kipróbálhassa szolgáltatásait. A próbaidőszak után az árak a meglévő e-mail kapcsolatok számától függően változnak.

Is – olvassa el Timothy alapos, állandó kapcsolatfelvételi áttekintése a WHSR-nél.

Kezdő ár: Az ingyenes próbaverzió ezután 20 dollártól kezdődik

Legjobb: Kis- és nagyvállalatok, valamint olyan vállalkozások, amelyek olyan rést követelnek meg, mint az eseménykezelés

2. GetResponse

GetResponse e-mail marketing szoftver - kattintson ide ingyenes próbálkozáshoz

Webhely: https://www.getresponse.com

A GetResponse jelöli az e-mail marketing rendszer minden megfelelő jelölőnégyzetét. Töltsön fel levelezési listát a szerverükre, majd elkészítse a marketing leveleit, hogy elküldje a listára. Még az automatizálás is gondoskodik, és van egy átfogó elemzőcsomag az adatgyűjtési igényeinek.

Jelenleg mintegy 350 000 előfizetővel rendelkezik 183 országban a világon, és a piacon az egyik legegyszerűbben felhasználható. A rendelkezésre állás nagyon magas, köszönhetően a 27 nyelvre történő lokalizációnak, így szinte bárki bárhonnan használhatja. Ha problémái vannak, akkor a támogatás elérhető élő csevegésen, telefonon és e-mailben (természetesen!).

Terveiket elkülönítik az adatbázisban szereplő e-mailek száma, de a GetResponse rendszerek összes alapvető előnye mindenki számára elérhető. Ez magában foglalja az ingyenes sablonokat, az érzékeny e-maileket (így a mobiltelefonon történő megtekintés is gondoskodni fog!) És az e-mailek szegmentálását a hatékonyabb marketing érdekében.

Kezdő ár: Ingyenes 30 napos próbaverzió, amelyet havi 15 dollár követ 1000 előfizetőre

Legjobb: Kis- és nagyvállalatok

3. MailChimp

Mailchimp e-mail marketing szoftver - kattintson ide ingyenes próbálkozáshoz

Webhely: https://mailchimp.com/

Nagyon jól emlékszem a MailChimpre, mivel ez az első e-mail marketing eszközök között, amelyet valaha használtam. Rendkívül egyszerűen használható, és a századforduló óta működik (igen, olyan hosszú!). Ma enyhén leesett a radarról a legtöbb kemény e-mail marketing szereplő számára, ám továbbra is rendkívül népszerű a weboldaltulajdonosok és a kisvállalkozások körében.

Ennek egyik legfontosabb oka az, hogy a MailChimpnek van egy ingyenes terve, mint például a néhány modell weboldal készítők kövesse. Ez önmagában teszi rendkívül vonzóvá az alacsony költségvetésű vállalkozásokat, amelyek továbbra is ki akarják használni az e-mail marketing erejét.

Annak ellenére, hogy van egy ingyenes terv, a MailChimp nem csúfolja a funkciókat, és széleskörű jelentési lehetőségekkel rendelkezik, valamint egy erőteljes vizuális sablonszerkesztővel az e-mailekhez. Számtalan integrációs lehetőség van a MailChimp számára is, és ez egy tisztességes többfunkciós megoldást kínál.

Kezdő ár: INGYENES

Legjobb: Blogok, vállalkozók és kisvállalkozások

4. AWeber

Aweber e-mail marketing szoftver - kattintson ide ingyenes próbálkozáshoz

Webhely: https://www.aweber.com

A Tom Kulzer által 1998-ban alapított AWeber ipari úttörőnek tekinthető, és ma mintegy 100 000 ügyfelet szolgál ki. Elsődleges funkcióként e-mail marketing rendszerként működik, és jó integrációt kínál tisztességes számú más szoftverrel.

Ez továbbra is szilárd megoldás, különösen, ha alapvető szükségletei vannak, és nem akarja elárasztani a rendetlenséget, mint egy „mindent megvan!” Rendszer kínál. Több fájlformátumot importálhat az adatbázisukba, és figyelemmel kísérheti a marketing kampányait, amint ez folyamatban van, ami nagyon hasznos.

Az AWeber egyik erős pontja a széles körű e-mail sablonválaszték, amely nagyszerű, ha még nem ismeri a játékot. Nagyon átfogó ügyfél-támogatási képességekkel is rendelkezik, amelyek az elmúlt három évben díjnyertesek voltak az Egyesült Államok Nemzeti Ügyfélszövetségének Stevie Awards-ban.

Kezdő ár: 30 napos ingyenes próbaverzió, akkor 19 dollár havonta

Legjobb: Blogok, kisvállalkozások és vállalkozók

5. Sendinblue

SendinBlue e-mail marketing szoftver - kattintson ide ingyenes próbálkozáshoz

Weboldal: https://www.sendinblue.com

Amikor először megpróbáltam elérni a SendinBlue-t, egy kicsit csodálkoztam, hogy a webhelyhez való hozzáférés érdekében át kellett küzdenem a reCaptcha-t. Az egyetlen ok, amire gondoltam, az az volt, hogy egy ultraszéles monitort használok, amelyet esetleg megjelöltek a nem hagyományos megjelenítési méretek miatt.

Csakúgy, mint a MailChimp, a SendinBlue ingyenes előfizetési csomagot is kínál, ám ez korlátozottan korlátozott abban, amit el tud küldeni. Az ingyenes üzlet csak napi 300 e-mailt ér el, ami számomra inkább meghosszabbított próbaverzióhoz hasonlít, mint bármilyen valódi ingyenes szolgáltatás. Miután túljutottál az előfizetési tervükhöz, az elküldések száma sokat növekszik (mint az árak).

Ellenőrzi a legtöbb e-mail marketing rendszer opcióját, de tranzakciós üzenetküldési funkcióval is rendelkezik. Ez extra képességeket nyújt, például rendelési visszaigazolások, nyugták és más hasonló e-mailek küldését a márkajelzéssel. Ezt érdemes megjegyezni, mivel nem minden e-mail marketing rendszer támogatja.

Kezdő ár: INGYENES

Legjobb: Blogok, vállalkozók, kisvállalkozások

6. SendPulse

SendPulse e-mail marketing szoftver - kattintson ide ingyenes próbálkozáshoz

Webhely: https://sendpulse.com/

A társaság induló vállalkozásként indította el a tömeges e-mailes rohanást, és hamarosan jól megérdemelt népszerűségnek örvend a marketingszakemberek körében. Jelenleg a cég olyan marketing automatizálási platformmá vált, amely sokat kínál az online promóció szempontjából.

A felhasználók most megtehetik tömeges e-maileket küldhet, SMS, Web Push értesítések.

A SendPulse csapata keményen dolgozik, hogy a digitális marketing trendeken maradjon, és kiadott egy Facebook messenger chatbotot. A chatbot úgy tervezhető, hogy az elsőként szolgáljon az ügyfélszolgálathoz, és elérhetőségi információkat kérjen a további ólomápoláshoz.

Az e-mail marketing szolgáltatásokkal kapcsolatban sok más szolgáltatás mellett a SendPulse e-mail sablon szerkesztőt, egyedi előfizetési űrlapokat, tranzakciós e-maileket és statisztikai adatokat kínál az e-mail marketing kampányaihoz..

Kezdő ár: INGYENES

Legjobb: Blogok, kisvállalkozások, forgalmazók

Ugrás a SendPulse-hez

Ideális szolgáltatások a legjobb e-mail marketing rendszereknek

1. Tervezési képesség

Mivel a marketing e-mailek célja a címzettek figyelmének felkeltése, a vizuális szempont meglehetősen fontos. Ez azt jelenti, hogy a vonzó és tömör és hasznos példánynak fellebbezniük kellene velük.

Vigyázz egy e-mail marketing szolgáltatásra, amely lehetővé teszi, hogy jó ellenőrzést gyakoroljon az e-mail marketing kampányai vizuális szempontjai felett. Ez magában foglalja a sablonok jó eloszlását, egy erős összetevőcsomagot és a kibővített funkcionalitáshoz szükséges erőteljes bővítményeket.

Előre beépített e-mail sablonok a MailChimp könyvtárbanPélda – MailChimp: Előre tervezett e-mail sablonok a különböző igények kielégítésére.

2. CRM-integráció

Az értékesítés és a marketing szimbiotikus, tehát CRM platformjának jól kell működnie az Ön által választott e-mail marketing rendszerrel. Ez sok verejtéket és könnyet takarít meg mindkét csapat részéről, és segít sokkal jobb elemzési potenciál létrehozásában.

Például, jól integrálva, az e-mail marketing adatai elősegíthetik az automatikus értékesítési kampányok létrehozását és fordítva. Még ennél is jobb, mivel integrált és számítógépesítették ezeket a funkciókat valós időben is feldolgozhatók, ami az üzlet számára fokozott előnyt nyújt a mozgékonyságnak.

Integráció az állandó kapcsolatbaPélda – Állandó kapcsolattartás: Integráljon a népszerű CRM-ekkel, üzletépítőkkel és a közösségi médiával az ügyfelek adatainak begyűjtése és szegmensek létrehozása érdekében.

3. Adatanalitika

Miután megemlítettük az elemzés előnyeit a fentiekben, fontos, hogy minden e-mail marketing rendszer fel legyen szerelve elemző eszközökkel. Ez felbecsülhetetlen minden marketingszakértő számára, mivel segít megérteni a marketing kampányai alapján kapott információkat.

A nem népszerű e-mailek elbocsáthatják a potenciális ügyfeleket, ezért alapvető fontosságú, hogy ujját az ügyfelek pulzusára tegyék. Ennek módja az adatok elemzése és a kampányok ezen információk alapján történő optimalizálása.

A marketing adatai megmondhatják;

 • Mi működik vagy nem működik
 • A küldött tartalom vonzóbb
 • Milyen eszközöket használnak ügyfelei
 • Milyen demográfiai érdekeltek?

… és több.

Elemzés és jelentések az állandó kapcsolattartónálPélda – Állandó kapcsolat: Vizuális grafikonok és táblázatok, amelyek megmutatják a felhasználóknak, hogy a kampányok miként működtek egymással, és mélyebben áttekintik az egyes jelentéseket a nyitott árak és a kattintási arányok tekintetében.

4. Megfelelés

Az olyan rendeleteknek köszönhetően, mint az GDPR és Adatvédelmi törvény, sok e-mail marketingszakértő végül a tartalmát spamként jelölte meg. Ez nyilvánvalóan nem eredményes, ezért olyan e-mail marketing rendszert szeretne, amely képes elemezni az Ön tartalmát. Ennek célja annak ellenőrzése, hogy megfelel-e a előírásoknak, és hogy linkei (fontos!) Is megfelelőek-e.

GDPR a MailChimp-enPélda – MailChimp: Beépített GDRP mező az Űrlapkészítőben a felhasználók hozzájárulásának gyűjtésére.

5. Automatizálás

A vállalkozások hajlamosak előre dolgozni, és az automatizálási funkciókkal rendelkező e-mail marketing rendszerek nagyon hasznosak lehetnek. Tegyük fel például, hogy online kiskereskedelmi üzletet működtet, de az alkalmazottak az ünnepek alatt nem dolgoznak.

Előre tervezze és automatizálja a kampányokat a csúcsértékesítési szezon előnyeinek kihasználása érdekében, még akkor is, ha az emberek nem tartózkodnak itt. Más automatizálási funkciók magukban foglalhatják a jelentéstételt, a kuponelosztást, az e-mail válaszokat és hasonlókat.

6. Skálázhatóság és költség

Ma 1000 e-mailt küld, de mi van, ha vállalkozása növekszik, és 50 000-et küld? Mennyire méretezhető az Ön által vizsgált e-mail marketing rendszer, és mennyibe kerül az, ha velük kibővül?

Célszerű, ha olyan megoldást választ, amely megfelel az üzleti vállalkozásának, ha bővül, és kihasználja azt, hogy az Ön igényei idővel megváltozhatnak. Az Ön által keresett rendszer rugalmasságot biztosít-e az ilyen típusú változások kezelésére? Nem kell közvetlenül kínálnia ezeket a kiegészítő képességeket, de talán jól működik más harmadik fél rendszerekkel?

7. Ügyfélszolgálat

Mint üzleti tulajdonos, tudod, hogy minden üzlet középpontjában az ügyfélszolgálat áll. Ha egy szolgáltatást vásárol, ez az is igaz. Tudja meg, hogy milyen szintű támogatást kap az e-mail marketing rendszert kínáló cégtől, és ha van-e olyan nagy közösség, amely támogatja azt is.

Záró gondolatok: A legjobb e-mail marketing szolgáltatás

Ismét – szinte az összes e-mail marketing rendszer rendelkezik ingyenes próbaverzióval. Nagyon javaslom, hogy jelentkezzen be és tesztelje őket, mielőtt felveszi.

Mivel azonban ezek az ajánlásaim, azt javaslom, hogy ha Ön nagy vállalkozás, akkor jó ötlet lenne közelebbről a Constant Contact és a GetResponse felé nézni. Ha blogot, kisméretű webhelyet vagy bármi mást futtat, akkor nyugodtan nézze meg az ajánlott hat legfontosabb e-mail marketing rendszer bármelyikét..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map