Проучване: Управляваният хостинг на WordPress струва ли допълнителните разходи?

Плащането за управлявани услуги за хостинг на WordPress може да бъде скъпо, но наистина ли си струва, ако сте собственик на малък или среден бизнес или блогър?


С правомощия на WordPress 31,9% от интернет и по-популярни сред собствениците на бизнес и блогърите, не е изненадващо, че някои хора биха предпочели допълнителна грижа, що се отнася до хостинг услугите.

Въпреки това, не всички управлявани хостинг услуги на WordPress са създадени равни и за някои потребители може дори да не си струва. За да постигнем дъното на това, решихме да проведем проучване, като попитаме потребителите дали мислят за цената на управлявания хостинг на WordPress.

Плюс това ще се потопим и в няколко теми за управлявания хостинг на WordPress и факторите, които могат да ви помогнат да определите дали те си струват допълнителните разходи или не.

Съдържание

 • 5-те големи излитания от нашето проучване
 • Управляван хостинг на WordPress препоръчваме
 • Какво се случи, когато хората преминат към WP хост
 • Правилният WP хостинг е подходящ за вас?
 • Как да изберем: Съвети на експерта

Contents

5 големи отнемания от нашето проучване

Наскоро изпратихме анкета до редица хора, питайки какви са техните мисли и мнения относно управлявания хостинг на WordPress. Резултатите бяха най-малко интересни.

1. 52,2% от потребителите казват, че управляваният хостинг на WordPress струва допълнителните разходи

Мислите ли, че управляваният WP хостинг струва допълнителните разходи?52,2% потребители смятат, че управляваният WP хостинг струва допълнителните разходи.

Повече от половината от хората, отговорили на анкетата, казват, че управляваните хостинг услуги на WordPress определено си струват допълнителните разходи. Причината е, че получавате професионална поддръжка и курирани изпълнения на сървъра, за да се справите с голямо количество трафик.

Анкета: 52,2% потребители смятат, че управляваният WP хостинг струва допълнителните разходи. Кликнете върху Туит

2. Останалите вярват, че могат да се справят сами

Докато повече от половината вярват, че допълнителната поддръжка и производителността на сървърите си струва допълнителните разходи, останалата част счита, че не си струва, тъй като имат знанията сами да обработват всички технически части, когато прави професионалната поддръжка безсмислена..

3. Поддръжката е най-голямата грижа за повечето потребители

Подкрепа - най-големият фактор78,3% потребители казват, че подкрепата е най-голямата грижа за WordPress сайт.

Едно от най-големите притеснения относно хостинг услугите за потребителите е качеството на поддръжката, която предоставя. Като се има предвид, че услугата се състои в предоставянето на това допълнително внимание на детайлите, добрата поддръжка вероятно е основният момент, особено за потребителите на WordPress в проучването.

4. Повечето потребители плащат $ 6 на месец и повече за хостинг

Разходи за уеб хост60,9% потребители плащат повече от 15 долара на месец за своя хостинг.

Поне 82,6% от потребителите в анкетата в момента плащат $ 6 на месец и повече, за да хостват своите уебсайтове. Това не трябва да е изненада, тъй като повечето споделени хостинг, хостинг на малкия бизнес и хостинг услуги на WordPress попадат в този ценови диапазон.

# 5: Потребителите ще изберат управляван хостинг на WordPress, ако не могат сами да го направят

Ако не са имали знания или време сами да се справят с техническите аспекти, повечето потребители биха избрали да използват управлявани хостинг услуги на WordPress.

Препоръчва се управляван хостинг на WordPress

1. Kinsta

Kinsta е име, с което мнозина трябва да са запознати, въпреки че нишата им е много специфична. Те се грижат само за потребители на WordPress, които търсят най-доброто представяне на всяка цена. По този начин тя придоби страхотна репутация сред потребителите на корпоративно ниво и също така е силно препоръчана от напреднали разработчици.

Хостингът на един хостинг на WordPress сайт с ~ 20 000 посещения и 10 GB дисково пространство струва 300 долара годишно.

Посетете Kinsta

2. WPX хостинг

WPX хостинг предлага само две неща – пламтиращ бърз хостинг на WordPress и имена на домейни. Техният хостов базиран хостинг работи на WPX Cloud, персонализиран CDN, който се комбинира, за да даде на потребителите най-доброто изпълнение на WordPress. Този хост е бил препоръчан от известни блогъри преди и се представи добре в тестовете на ReviewSignal.

Планът за входно ниво на WPX, който ви позволява да хоствате до 5 уебсайта с 10 GB място за съхранение, струва $ 20,83 / месец при плащане годишно.

Посетете WPX хостинг

Какво се случи, когато хората преминат към управляван WP домакин?

История на успеха # 1: WHSR + WP Engine

WP двигател е една от най-добрите хостинг компании в WordPress и аз лично изпробвах техните услуги. Едно нещо, което се открояваше, бяха техните сървърни изпълнения, които използвахме за домакин на нашите сестрински сайтове Уеб хостинг Secret Revealed (WHSR).

Времето за първи байт (TTFB) резултат от WebpageTest показва 224ms

Тестът за скорост на сървъра в Bitcatcha показва добър резултат – най-вече има 250ms и по-ниски

Не сме имали нищо друго освен невероятни резултати с хостинг на ъптайм над 99%, TTFB (Време до първи байт) под 250 мс и получаване на A + рейтинг на теста за скорост на Bitcatcha.

Всички тези изпълнения, без да се налага да правите допълнителни настройки, означава, че хостингът на WP Engine е оптимизиран за уебсайтове на WordPress.

История на успеха # 2: Intelisys + LiquidWeb

Ние не сме единствените, които се възползваха от преминаването към по-хостинг, насочен към WordPress. Intelisys е друга компания, която се подобри забележително по отношение на производителността на сървъра, когато преминаха към управляван хостинг на WordPress с LiquidWeb.

Но също така надхвърля само техническия аспект. LiquidWeb също предостави цялостна поддръжка за Interlisys, 24 часа, 7 дни в седмицата, като част от техния пакет. Това даде на Interlisys увереността и способността да се съсредоточат върху работата си, без да се притесняват от технически проблеми.

Управляваният WordPress хостинг е подходящ за вас?

Да:

Управляваният хост на WordPress е подходящ за вас, ако търсите …

1. Скорост

Начинът, по който управляваните хостове на WordPress са оптимизирани, го прави идеален за стартиране на уебсайтове на WordPress. Въпреки че точните скорости са склонни да варират, очаквате по-добра производителност като цяло в сравнение с споделения хостинг.

Kinsta местоположение на сървъра Някои управлявани хостинг на WordPress предлагат множество местоположения в центъра за данни, което може да бъде много полезно за подобряване на скоростта на зареждане, ако насочвате към определени местоположения (т.е. Азия, Европа, САЩ и т.н.). Kinsta, например, предлага 20 различни места за центрове за данни които са достъпни по целия свят. По този начин можете да изберете центъра за данни, който най-добре отговаря на вашата аудитория.

2. Инструменти, фокусирани върху WordPress

От безплатни теми до многофункционални инструменти като Реактивни раници, можете да очаквате много специфични за WordPress да бъдат на разположение на ваше разположение.

3. Поддръжка на WordPress

Като се има предвид, че използвате WordPress, шансовете са, че ще са ви необходими WordPress експерти, които да ви помогнат. С управлявания хостинг на WordPress, цялата поддръжка са специалистите в областта на проблемите, свързани с WordPress, които могат да ви помогнат.

4. Околна среда за разработчиците

Ако сте разработчик или се интересувате от свързване с уебсайта си, управляваните хостове на WordPress предлагат набор от инструменти, ориентирани към разработчиците. Така че, ако искате да направите персонализирани редакции или да играете с вашата система, можете да го направите, без да се притеснявате да унищожите уебсайта си.

Не:

Докато управляваният WP хостинг звучи като утопия за много хора, има причини този вид услуга да не е подходящ за вашия уебсайт. Ето двата най-големи недостатъци с управляван хост на WordPress.

1. Цена

Отвъд борда управляваният хостинг на WordPress ще бъде по-скъп от споделените хостинг услуги. Това може да бъде извън бюджета за блогъри или собственици на уебсайтове, които тепърва започват.

2. Само за WordPress

Както подсказва името, управляваният хостинг на WordPress е само за уебсайтове на WordPress. Ако мислите да пробвате други CMS, ще трябва да започнете отначало.

Как да изберем: Какво да помислим за регистрация за управляван хост на WordPress

Както можете да видите от резултатите от нашето проучване, има редица интересни статистически данни за потребителите и как те възприемат управляваните хостинг услуги на WordPress.

Но какво ще кажете за вас?

Независимо дали сте малък бизнес или процъфтяващ блогър, можете ли да оправдаете ценовата цена за използването на управляван хостинг на WordPress?

Отговорът: Всичко зависи от това от какво се нуждае вашият уебсайт.

Така че, преди да се ангажирате с управляван хостинг план на WordPress, най-добре е да разгледате следните фактори, които да ви помогнат да решите дали те си струват допълнителните разходи.

1. Време и знания

Това често е най-големият решаващ фактор за използване на управляван хостинг на WordPress или не и за това дали си струва да платите малко повече от средните WordPress хостинг планове.

Ако сте някой, който е способен и знаещ за хостинг на WordPress, тогава шансовете са, че не е нужно да наемате някой друг, който да се грижи за техническите аспекти.

Много от участниците в нашето проучване са повече от щастливи сами да обработват уебсайта си и смятат, че управляваният хостинг на WordPress не си струва допълнително, ако могат да го направят сами.

Ако обаче нямате това техническо ноу-хау или просто нямате време да поддържате ефективно уебсайта на WordPress, тогава управляваната услуга за хостинг на WordPress може лесно да ви помогне да се грижите за всички технически подробности.

Свикнах вече с WordPress и мога да управлявам повечето неща там. От години се занимавам с уеб дизайн / разработка и много рядко имам проблеми. Но мисля, че за тези, които са нови в WordPress и нямат много опит с уебсайтовете Управляван WordPress хостинг, може да бъде полезно. – Марина Бараева

Честито къде съм! Аз съм на специализиран сървър с HostGator. Наслаждавам се на свободата, гъвкавостта и бързината на тази услуга. – Ерик Емануели

Аз лично имам достатъчно технически умения, за да управлявам сам хостинга си. Аз също не съм почитател на платформата WordPress, най-вече заради техния актуален модел за осигуряване на приходи. – Алексей Вейман

2. Трафик на уебсайтове

Да кажем, че имате блог или уебсайт за WordPress и той има огромен растеж и получавате високи скокове на трафик, има вероятност използването на управляван хостинг на WordPress да бъде по-добрият избор за вас.

По принцип плановете за редовен споделен хостинг не са в състояние да обработват огромно количество трафик, тъй като ресурсите на вашия сървър се споделят с други потребители. Така че, ако сте използвали всички разпределени ресурси за вашия уебсайт, ще приключите с бавно зареждане на страница и ще трябва да надстроите до различен план.

С управлявания хостинг на WordPress, количеството на сървърните ресурси, с които разполагате, може да ви помогне да се справите с огромни нива на входящия трафик.

Важно е обаче да запомните, че ако не получавате постоянно толкова високо ниво на трафик, основно плащате допълнително за ресурсите на сървъра, които няма да използвате дори.

Важно е да сте наясно с трафика и дейността на уебсайта си, за да имате по-добро разбиране от какви сървърни ресурси се нуждаете от вашия уебсайт WordPress.

Мисля, че зависи от нивото на трафик. Определено бих помислил да плащам допълнително, когато уебсайтът ми ще получи редовен интензивен трафик, който споделеният хостинг не може да поддържа и не е оптимизиран от WordPress, за да се справи. Вярвам, че споделените хостинг пакети от някои добри хостинг компании са адекватни за повечето блогъри и плащането на допълнителни разходи за управляван хостинг на WordPress не е рентабилно за тях. Лично аз няма да плащам, докато не видя редовен поглед в трафика на сайта. – Харпреет Сидху

Управлявана WordPress хостинг пакети като цяло са по-скъпи от традиционните оферти за споделен хостинг. Може да искате да вземете предвид статистиката на вашия трафик и размера на уебсайта, преди да изберете тази хостинг услуга. В по-голямата си част споделените хостинг ресурси са достатъчни за по-малките блогове. – Девеш Шарма

3. Загриженост за хостинг компания

В нашето проучване изброихме редица притеснения, от които потребителите могат да избират (и те могат да избират за повече от една опция), когато става въпрос за хостинг проблеми за уебсайт на WordPress.

Ето резултатите, започвайки от най-големите проблеми към най-малкото:

 1. 78,3% от потребителите избраха подкрепата като най-голяма грижа за уебсайтовете на WordPress.
 2. 69,6% гласуваха еднакво, че сигурността и оптимизирането на скоростта са основен проблем.
 3. 30.4% са загрижени относно поддръжката на своя уебсайт WordPress.
 4. Останалото бяха нещата, които потребителите най-малко или изобщо не се занимаваха с WordPress сайтове, като разходи за обновяване, поддръжка на SSL, WHM и cPanel интерфейс.

Ето какво е, ако споделите много притеснения с участниците в нашето проучване, тогава регистрацията с управляван хостинг на WordPress ще помогне за облекчаване на голяма част от тези проблеми.

За начало има много предимства, които получавате с управляван WordPress в сравнение с конвенционалните споделени хостинг планове като по-добра сигурност, бързина и поддръжка на клиенти.

НИКОГА не бих се върнал към конвенционалния споделен хостинг. За начало всеки редовен споделен хост няма да може да се справи с трафика. И това е невероятно важно.

Но дори и да стартирам сайт от нулата, все пак ще отида с управляван хост на WordPress, защото всичко останало също е много по-добро. Особено подкрепата.

Например, аз хоствам BloggingWizard.com с WPX хостинг. Те отговарят на повечето билети за поддръжка в рамките на 10 минути и сървърите им са бързи.

Споделените хостове имат своето място и те са солидна опция, когато сте на бюджет, но те не винаги са толкова добри, колкото тези, които изглеждат на повърхността. – Адам Конъъл

(Не се превръща обратно към конвенционален споделен хостинг), защото управляваният е по-добър за зает блогър като мен. – Райън Бидулф

4. Подготовка за растеж на уебсайтове

Фактор, който трябва да вземете предвид, когато става дума за хостинг на WordPress, е дали сте в състояние да мащабирате своите хостинг планове, тъй като уебсайтът ви също расте. Ако използвате споделен хостинг план, по-често, отколкото не, сте останали със ресурсите на сървъра с много малко място за мащабируемост.

С управлявания хостинг на WordPress имате по-добра мащабируемост за вашия уебсайт в сравнение с споделен хостинг план.

Ако имате уебсайт на WordPress, който има много посетители, тогава шансовете са, че ще искате възможността за мащабиране на ресурсите на вашия сървър според нуждите. Определено бих препоръчал да отидете за управляван хостинг на WordPress, ако сте готови да платите малко повече.

Да, бих помислил да платя повече за управляван хостинг на WordPress. Управляваният хостинг на WordPress обикновено е с по-висока производителност и е по-фино настроен да работи с WordPress. Друго важно предимство е, че често има по-голяма мащабируемост за отглеждане от споделения хостинг. Има повече ползи при сравняване на управляван хостинг на WordPress с общ споделен хостинг като сигурност, бързина и по-добра поддръжка.

Тогава можете да зададете въпроса дали всеки има нужда от управляван хостинг на WordPress? Моят отговор на него е: Не, не е нужно всички да използват хостинг на WordPress?

Ако имате добре посетен уебсайт на WordPress, искате повече мащабируемост и сте готови да платите малко повече, тогава бих препоръчал управляван хостинг на WordPress.

Ако сте начинаещ, начинаещ блогър, може би имате малък блог? Работи много добре с споделен хостинг доставчик, който струва няколко долара на месец.

Бихте ли помислили да плащате допълнително за управляван хостинг на WordPress? Да бих! Управляваният хостинг на WordPress е определено по-добро решение от споделения хостинг. – Питър Нилсон

5. Функции, фокусирани върху WordPress

Едно от предимствата на използването на хостинг услуга, фокусирана върху WordPress е, че те са склонни да включват функции, които ще са от полза за работата на вашия уебсайт WordPress. По-долу са някои от свързаните с WordPress функции, които можете да очаквате от управляван хостинг план на WordPress.

Функции на WordPress:

Можете да очаквате да платите навсякъде между 19,95 щ.д. / месец – 37,50 щ.д. / месец за управляван план на WordPress, но освен общи функции като безплатен SSL, те предоставят и допълнителни функции като безплатно сканиране и премахване на зловреден софтуер на ниво предприятие. DDoS защита, и безплатен CDN.

Като цяло, средната споделена хостинг компания не предлага тези услуги като част от техните планове. Вместо това е по-вероятно да използвате външен доставчик или услуга, за да получите всички тези функции (и те обикновено са скъпи!).

Абсолютно не (превключване обратно към конвенционален споделен хостинг), нямам време да се забърквам с него, а производителността обикновено е по-лоша. – Шейн

Вероятно не бих помислил да се върна към конвенционален споделен хостинг (от управляван хостинг на WordPress), освен ако не ми достигне бюджет. Споделеният хостинг е чудесен за малки блогове, в които бюджетът е основна грижа и ресурсите нямат голямо значение. Но ако управлявате бизнес или професионален уебсайт, получаването на управляван хостинг ще ви осигури спокойствие, пълен контрол върху вашия блог и повече ресурси.- Амар Али

(Не се превръща обратно към конвенционален споделен хостинг) Просто защото управляваният хостинг на WordPress е по-сигурен и по-добре настроен за производителност от конвенционалния споделен хостинг. – Абхиджит Равул

Прочети да се Дали управляваният хостинг на WordPress струва ли допълнителната цена? На Quora

Прочети да се Дали управляваният WordPress хостинг струва ли допълнителната цена? На Quora

Прочети да се Какви са въпросите за хостинг за уебсайт на WordPress? На Quora

резюме

Управляваният хостинг на WordPress може да бъде отличен арсенал, но само ако вашият уебсайт изисква. Ако отговаряте на всички нужни изисквания, то определено си струва допълнителните разходи да отидете за управляван хостинг план на WordPress. Бил Ачола, Мади Осман, Бриджит М Уилард, Джеймс Хънт, и Марша Кели са сред собствениците на уебсайтове / блогъри, които смятат, че управляваният хостинг на WordPress струва допълнителните разходи.

Ако обаче започвате и все още сте малък блог или уебсайт, може да не си струва да харчите всички толкова много пари в него. Джанис Уолд, Бил Гасет, Ейдриън Джок, и Ашли са сред участниците, които не биха платили допълнителната цена за това.

Долен ред, не всеки трябва да използва хостинг, управляван с WordPress, но ако го направите, определено си заслужава!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map