Tinjauan: Adakah Hosting WordPress Terurus bernilai Kos Tambahan?

Membayar perkhidmatan hosting WordPress yang diurus boleh menjadi mahal, tetapi adakah ia bernilai jika anda pemilik perniagaan kecil atau sederhana atau blogger?


Dengan kekuatan WordPress 31.9% Internet dan lebih popular di kalangan pemilik perniagaan dan blogger, tidak menghairankan bahawa sesetengah orang lebih suka penjagaan tambahan ketika datang ke perkhidmatan hosting.

Walau bagaimanapun, tidak semua perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dibuat sama dan bagi sesetengah pengguna, ia mungkin tidak bernilai sama sekali. Untuk mengetahui perkara ini, kami memutuskan untuk menjalankan tinjauan yang menanyakan kepada pengguna mengenai pendapat mereka mengenai kos hosting WordPress yang diuruskan.

Selain itu, kami juga akan menyelidiki beberapa topik mengenai WordPress Hosting yang diuruskan dan faktor-faktor yang dapat membantu anda menentukan sama ada ia bernilai kos tambahan atau tidak.

Jadual kandungan

 • 5 jalan utama dari tinjauan kami
 • Kami mengesyorkan hosting WordPress terurus
 • Apa yang berlaku semasa orang beralih ke host WP
 • Adakah hosting WP Terurus sesuai untuk anda?
 • Cara memilih: Nasihat pakar

5 Pengambilan Besar Dari Tinjauan Kami

Kami baru-baru ini mengirimkan tinjauan kepada sejumlah orang, menanyakan pendapat dan pendapat mereka mengenai hosting WordPress yang dikendalikan. Hasilnya agak menarik.

1. 52.2% pengguna mengatakan Hosting WordPress yang diurus bernilai kos tambahan

Adakah anda fikir hosting WP yang dikendalikan bernilai kos tambahan?52.2% pengguna berpendapat hosting WP yang dikendalikan bernilai kos tambahan.

Lebih daripada separuh orang yang menjawab kaji selidik mengatakan bahawa perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan pasti bernilai tambahan. Sebabnya ialah anda mendapat sokongan profesional dan prestasi pelayan yang dikuruskan untuk menangani sejumlah besar lalu lintas.

Tinjauan: 52.2% pengguna berpendapat hosting WP yang dikendalikan bernilai kos tambahan. Klik Untuk Tweet

2. Selebihnya percaya bahawa mereka boleh melakukannya sendiri

Walaupun lebih daripada separuh percaya bahawa sokongan tambahan dan prestasi pelayan bernilai kos tambahan, selebihnya percaya bahawa tidak berbaloi kerana mereka mempunyai pengetahuan untuk mengendalikan semua bahagian teknikal dengan sendirinya, apabila menjadikan sokongan profesional tidak berguna.

3. Sokongan adalah perhatian terbesar bagi kebanyakan pengguna

Sokongan - faktor terbesar78.3% pengguna mengatakan sokongan adalah perhatian terbesar untuk laman WordPress.

Salah satu kebimbangan terbesar mengenai layanan hosting untuk pengguna adalah kualiti sokongan yang diberikannya. Memandangkan perkhidmatan ini memberi perhatian khusus kepada perincian, sokongan yang baik mungkin merupakan titik pertimbangan utama terutama bagi pengguna WordPress dalam tinjauan.

4. Sebilangan besar pengguna membayar $ 6 / bln ke atas untuk hosting

Kos hos web60.9% pengguna membayar lebih dari $ 15 sebulan untuk hosting mereka.

Sekurang-kurangnya 82.6% pengguna dalam tinjauan kini membayar $ 6 / bln ke atas untuk menjadi tuan rumah laman web mereka. Ini tidak mengejutkan kerana kebanyakan hosting yang dikongsi, hosting perniagaan kecil dan perkhidmatan hosting WordPress berada dalam julat harga tersebut.

# 5: Pengguna akan memilih hosting WordPress yang dikendalikan jika mereka tidak dapat melakukannya sendiri

Sekiranya mereka tidak mempunyai pengetahuan atau masa untuk menangani aspek teknikal itu sendiri, kebanyakan pengguna akan memilih untuk menggunakan perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan.

Hosting WordPress Terurus yang Disyorkan

1. Kinsta

Kinsta adalah nama yang mesti dikenali ramai walaupun niche mereka sangat spesifik. Mereka hanya melayani pengguna WordPress yang mencari prestasi terbaik dengan harga apa pun. Mengenai hal ini, ia telah mendapat reputasi hebat di kalangan pengguna peringkat perusahaan dan sangat disarankan oleh pemaju maju juga.

Menginangi satu laman web hosting dengan ~ 20,000 lawatan dan ruang cakera 10 GB berharga $ 300 setiap tahun.

Lawati Kinsta

2. Hosting WPX

WPX Hosting hanya menawarkan dua perkara – hosting dan nama domain WordPress yang pantas. Hosting berasaskan awan mereka berjalan di WPX Cloud, CDN disesuaikan yang menggabungkan untuk memberi pengguna prestasi WordPress yang terbaik. Host ini telah dicadangkan oleh blogger terkenal sebelum ini dan menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian ReviewSignal.

Pelan tahap kemasukan di WPX, yang membolehkan anda mengehos hingga 5 laman web dengan storan 10 GB, berharga $ 20.83 / bulan apabila dibayar setiap tahun.

Lawati WPX Hosting

Apa Yang Terjadi Apabila Orang Beralih ke Host WP Terurus?

Kisah Kejayaan # 1: Mesin WHSR + WP

Enjin WP adalah salah satu syarikat hosting WordPress teratas dan saya secara peribadi telah menguji perkhidmatan mereka. Satu perkara yang menonjol adalah persembahan pelayan mereka, yang telah kami gunakan untuk menjadi tuan rumah laman web kami Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

Hasil masa untuk bait pertama (TTFB) dari WebpageTest menunjukkan 224ms

Ujian kelajuan pelayan di Bitcatcha menunjukkan hasil yang baik – kebanyakannya mempunyai 250 ms ke bawah

Kami tidak mempunyai apa-apa selain hasil yang luar biasa dengan hosting uptime di atas 99%, TTFB (Time-to-first-byte) di bawah 250ms, dan mendapat penilaian A + pada Uji Kelajuan Bitcatcha.

Semua persembahan ini tanpa perlu melakukan penyempurnaan tambahan bermakna hosting WP Engine dioptimumkan untuk laman web WordPress.

Kisah Kejayaan # 2: Intelisys + LiquidWeb

Kami bukan satu-satunya yang mendapat keuntungan daripada beralih ke hosting yang lebih fokus WordPress. Intelis adalah syarikat lain yang bertambah baik dari segi prestasi pelayan ketika mereka beralih ke hosting WordPress yang dikendalikan dengan Web Cecair.

Tetapi ia juga melampaui aspek teknikal. LiquidWeb juga memberikan sokongan menyeluruh untuk Interlisys, 24 jam, 7 hari seminggu, sebagai sebahagian daripada pakej mereka. Ini memberi Interlisys keyakinan dan kemampuan untuk fokus pada pekerjaan mereka tanpa perlu risau tentang masalah teknikal.

Adakah WordPress Hosting Terurus sesuai untuk anda?

Ya:

Host WordPress yang diuruskan sesuai untuk anda sekiranya anda mencari…

1. Kepantasan

Cara pengehosan WordPress Terurus dioptimumkan menjadikannya sempurna untuk menjalankan laman web WordPress. Walaupun kelajuan tepat cenderung berbeza, anda mengharapkan prestasi yang lebih baik secara keseluruhan berbanding dengan hosting bersama.

Lokasi pelayan Kinsta Beberapa hosting WordPress yang dikendalikan menawarkan banyak lokasi pusat data, yang sangat membantu dalam meningkatkan kelajuan memuatkan jika anda menyasarkan lokasi tertentu (iaitu: Asia, Eropah, Amerika Syarikat, dll.). Kinsta, misalnya, menawarkan 20 lokasi pusat data yang berbeza yang terdapat di seluruh dunia. Dengan cara itu, anda boleh memilih pusat data yang paling sesuai dengan khalayak anda.

2. Alat Berfokus WordPress

Dari tema percuma hingga alat pelbagai fungsi seperti JetPack, anda boleh menjangkakan banyak WordPress khusus tersedia untuk anda gunakan.

3. Sokongan WordPress

Memandangkan anda menggunakan WordPress, kemungkinan anda memerlukan pakar WordPress untuk membantu anda. Dengan hosting WordPress yang dikendalikan, semua sokongan adalah profesional yang berpengalaman dalam masalah berkaitan WordPress yang dapat membantu anda.

4. Persekitaran yang mesra pemaju

Sekiranya anda seorang pembangun atau berminat untuk bermain-main dengan laman web anda, host WordPress yang dikendalikan menawarkan sekumpulan alat yang berpusat pada pemaju. Oleh itu, jika anda ingin melakukan pengeditan tersuai atau bermain-main dengan sistem anda, anda boleh melakukannya tanpa perlu risau akan memusnahkan laman web anda.

Tidak:

Walaupun hosting WP yang dikendalikan terdengar seperti utopia bagi banyak orang, ada sebab perkhidmatan jenis ini tidak sesuai untuk laman web anda. Berikut adalah dua kelemahan terbesar dengan host WordPress yang diuruskan.

1. Harga

Di seluruh papan, hosting WordPress yang diuruskan akan lebih mahal daripada perkhidmatan hosting yang dikongsi. Ini boleh melebihi anggaran untuk blogger atau pemilik laman web yang baru bermula.

2. WordPress Sahaja

Seperti namanya, hosting WordPress yang dikendalikan hanya untuk laman web WordPress sahaja. Sekiranya anda berfikir untuk mencuba CMS lain, anda harus memulakannya lagi dari awal.

Cara Memilih: Apa yang Perlu dipertimbangkan Mendaftar untuk Host WordPress Terurus

Seperti yang anda lihat dari hasil tinjauan kami, ada sejumlah statistik menarik tentang pengguna dan bagaimana mereka melihat perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan.

Tetapi, bagaimana dengan anda?

Sama ada anda perniagaan kecil atau blogger yang berkembang pesat, bolehkah anda membenarkan harga kerana menggunakan hosting WordPress yang dikendalikan?

Jawapannya: Itu semua bergantung pada keperluan laman web anda.

Oleh itu, sebelum anda membuat rancangan hosting WordPress yang terurus, sebaiknya pertimbangkan faktor berikut untuk membantu anda menentukan sama ada ia bernilai kos tambahan.

1. Masa dan Pengetahuan

Ini sering menjadi faktor penentu terbesar untuk menggunakan hosting WordPress yang diuruskan atau tidak dan sama ada mereka layak membayar sedikit tambahan daripada rata-rata rancangan hosting WordPress.

Sekiranya anda adalah seseorang yang berkebolehan dan berpengetahuan mengenai hosting WordPress, maka kemungkinannya, anda tidak perlu mengupah orang lain untuk mengurus aspek teknikal.

Sebilangan besar peserta tinjauan kami lebih senang mengendalikan laman web mereka sendiri dan percaya hosting WordPress yang diuruskan tidak berbaloi jika mereka dapat melakukannya sendiri.

Walau bagaimanapun, jika anda tidak mempunyai pengetahuan teknikal atau tidak mempunyai masa untuk mengekalkan laman web WordPress dengan berkesan, maka perkhidmatan hosting WordPress yang terurus dapat dengan mudah membantu anda mengurus semua butiran teknikal.

Saya sudah terbiasa dengan WordPress dan dapat menguruskan kebanyakan perkara di sana. Saya telah dalam reka bentuk / pembangunan web selama bertahun-tahun dan jarang sekali menghadapi masalah hari ini. Tetapi saya fikir bagi mereka yang baru menggunakan WordPress dan tidak mempunyai banyak pengalaman dengan laman web Hosting WordPress Terurus boleh berguna. – Marina Barayeva

Selamat berada di mana saya! Saya menggunakan pelayan khusus dengan HostGator. Saya menikmati kebebasan, fleksibiliti dan kepantasan perkhidmatan ini. – Erik Emanuelli

Saya secara peribadi mempunyai kemahiran teknikal yang mencukupi untuk menguruskan semua hosting kami sendiri. Saya juga bukan peminat platform WordPress, kebanyakannya kerana model pengewangan mereka yang sangat menarik. – Aleksey Weyman

2. Trafik Laman Web

Katakan anda mempunyai blog atau laman web WordPress dan ia mengalami pertumbuhan yang luar biasa dan anda mendapat trafik yang tinggi, kemungkinan menggunakan hosting WordPress yang dikendalikan mungkin merupakan pilihan yang lebih baik untuk anda.

Secara umum, rancangan hosting bersama biasa tidak mampu menangani banyak lalu lintas kerana sumber pelayan anda dikongsi dengan pengguna lain. Oleh itu, jika anda menghabiskan semua sumber yang diperuntukkan untuk laman web anda, maka anda akan berakhir dengan memuatkan halaman yang perlahan dan harus menaik taraf ke rancangan yang lain.

Dengan hosting WordPress yang diuruskan, jumlah sumber pelayan yang anda miliki dapat membantu anda menangani banyak trafik masuk.

Walau bagaimanapun, penting untuk diingat bahawa jika anda tidak mendapat trafik tahap tinggi secara konsisten, maka pada dasarnya anda membayar tambahan untuk sumber pelayan yang tidak akan anda gunakan.

Penting untuk mengetahui lalu lintas dan aktiviti laman web anda supaya anda dapat memahami dengan lebih baik mengenai sumber pelayan yang diperlukan oleh laman web WordPress anda.

Saya rasa ia bergantung pada tahap lalu lintas. Saya pasti akan mempertimbangkan untuk membayar lebih banyak apabila laman web saya akan mendapat trafik lebat yang tidak dapat disokong oleh hosting bersama dan tidak dioptimumkan oleh WordPress untuk mengatasinya. Saya percaya bahawa pakej hosting bersama dari beberapa syarikat hosting yang baik memadai untuk kebanyakan blogger dan membayar kos tambahan untuk hosting WordPress yang diuruskan tidak menjimatkan kos bagi mereka. Secara peribadi saya tidak akan membayar sehingga saya melihat pengesanan lalu lintas laman web secara berkala. – Harpreet Siddhu

Terurus Pakej Hosting WordPress umumnya lebih mahal daripada tawaran hosting bersama tradisional. Anda mungkin ingin mempertimbangkan statistik lalu lintas dan ukuran laman web anda sebelum memilih perkhidmatan hosting ini. Sebahagian besarnya, sumber hosting yang dikongsi cukup untuk blog yang lebih kecil. – Devesh Sharma

3. Keprihatinan Syarikat Hosting

Dalam tinjauan kami, kami menyenaraikan sejumlah kebimbangan yang dapat dipilih oleh pengguna (dan mereka dapat memilih lebih dari satu pilihan) ketika menyangkut masalah hosting untuk laman web WordPress.

Berikut adalah hasil yang bermula dengan kebimbangan paling sedikit:

 1. 78.3% pengguna memilih sokongan sebagai perhatian terbesar untuk laman web WordPress.
 2. 69.6% memilih sama bahawa keselamatan dan pengoptimuman kelajuan menjadi perhatian utama.
 3. 30.4% mementingkan penyelenggaraan laman web WordPress mereka.
 4. Selebihnya adalah perkara yang paling tidak diminati oleh pengguna mengenai laman web WordPress, seperti kos pembaharuan, sokongan SSL, WHM dan antara muka cPanel.

Inilah masalahnya, jika anda berkongsi banyak masalah dengan peserta tinjauan kami, maka mendaftar dengan hosting WordPress yang dikendalikan akan membantu mengurangkan banyak masalah tersebut.

Sebagai permulaan, terdapat banyak faedah yang anda dapat dengan WordPress yang dikendalikan berbanding dengan rancangan hosting bersama konvensional seperti keselamatan, kepantasan, dan sokongan pelanggan yang lebih baik.

Saya TIDAK PERNAH akan kembali ke hosting bersama konvensional. Sebagai permulaan, mana-mana hos bersama biasa tidak akan dapat menangani lalu lintas. Dan itu sangat penting.

Tetapi, walaupun saya memulakan laman web dari awal, saya masih menggunakan host WordPress yang dikendalikan kerana semua yang lain juga jauh lebih baik. Terutama sokongan.

Sebagai contoh, saya mengehoskan BloggingWizard.com dengan WPX Hosting. Mereka membalas kebanyakan tiket sokongan dalam masa 10 minit dan pelayannya cepat.

Tuan rumah yang dikongsi mempunyai tempat masing-masing, dan mereka adalah pilihan yang baik ketika anda mempunyai anggaran, tetapi mereka tidak semestinya bernilai seperti yang mereka nampak di permukaan. – Adam Connell

(Tidak beralih kembali ke hosting Bersama Konvensional) kerana Terurus lebih baik untuk blogger yang sibuk seperti saya. – Ryan Biddulph

4. Bersedia Untuk Pertumbuhan Laman Web

Faktor yang perlu anda pertimbangkan dalam hal hosting WordPress adalah sama ada anda dapat meningkatkan rancangan hosting anda semasa laman web anda juga berkembang. Sekiranya anda menggunakan rancangan hosting bersama, lebih kerap daripada tidak, anda terjebak dengan sumber pelayan dengan ruang yang sangat kecil untuk skalabilitas.

Dengan hosting WordPress yang dikendalikan, anda mempunyai skalabilitas yang lebih baik untuk laman web anda berbanding dengan rancangan hosting bersama.

Sekiranya anda mempunyai laman web WordPress yang mempunyai banyak pengunjung, kemungkinan anda mahukan kemampuan untuk meningkatkan sumber pelayan anda seperti yang diperlukan. Saya pasti akan mengesyorkan untuk menggunakan hosting WordPress yang diuruskan sekiranya anda bersedia membayar sedikit lebih banyak.

Ya, saya akan mempertimbangkan untuk membayar lebih banyak untuk hosting WordPress yang dikendalikan. Hosting WordPress Terurus biasanya lebih berprestasi tinggi dan lebih sesuai untuk bekerja dengan WordPress. Kelebihan lain yang penting ialah kerapuhan yang lebih baik untuk berkembang daripada hosting bersama. Terdapat lebih banyak faedah ketika membandingkan hosting WordPress yang dikendalikan dengan hosting bersama yang sama seperti keselamatan, kelajuan, dan sokongan yang lebih baik.

Kemudian anda boleh mengemukakan soalan jika semua orang memerlukan hosting WordPress yang dikendalikan? Jawapan saya adalah: Tidak, semua orang tidak perlu menggunakan mengurus hosting WordPress?

Sekiranya anda mempunyai laman web WordPress yang dikunjungi dengan baik, menginginkan skalabiliti yang lebih banyak dan bersedia membayar lebih banyak, saya akan mengesyorkan hosting WordPress yang dikendalikan.

Sekiranya anda seorang pemula, pemula-blogger, mungkin mempunyai blog kecil? Ia berfungsi dengan baik dengan penyedia hosting bersama yang berharga beberapa dolar sebulan.

Adakah anda mempertimbangkan untuk membayar tambahan untuk hosting WordPress yang dikendalikan? Ya, saya akan! Hosting WordPress Terurus adalah penyelesaian yang pasti lebih baik daripada hosting bersama. – Peter Nilsson

5. Ciri Fokus WordPress

Salah satu kelebihan menggunakan perkhidmatan hosting yang berfokus pada WordPress ialah mereka cenderung menyertakan ciri-ciri yang akan menguntungkan prestasi laman web WordPress anda. Berikut adalah beberapa ciri berkaitan WordPress yang boleh anda harapkan dari rancangan hosting WordPress yang diuruskan.

Ciri WordPress:

Anda boleh membayar antara $ 19.95 / bln – $ 37.50 / bln untuk rancangan WordPress yang diuruskan, namun, selain ciri umum seperti SSL percuma, mereka juga menyediakan ciri tambahan seperti pengimbasan dan penyingkiran malware percuma, di peringkat perusahaan Perlindungan DDoS, dan CDN percuma.

Secara umum, syarikat hosting yang dikongsi rata-rata tidak menawarkan perkhidmatan ini sebagai sebahagian daripada rancangan mereka. Sebaliknya, anda lebih cenderung menggunakan penyedia atau perkhidmatan luaran untuk mendapatkan semua ciri tersebut (dan mereka cenderung menjadi mahal!).

Sama sekali tidak (beralih kembali ke hosting Bersama Konvensional), saya tidak mempunyai masa untuk mengacaukannya, dan prestasinya biasanya lebih buruk. – Shane

Saya mungkin tidak akan mempertimbangkan untuk beralih kembali ke hosting bersama konvensional (dari hosting WordPress yang dikendalikan) melainkan saya kehabisan anggaran. Hosting bersama sangat bagus untuk blog kecil di mana belanjawan menjadi perhatian utama dan sumber daya tidak terlalu penting. Tetapi, jika anda menjalankan perniagaan atau laman web profesional, menjadikan diri anda hosting yang teratur akan memberi anda ketenangan fikiran, kawalan penuh ke atas blog anda dan lebih banyak sumber.- Ammar Ali

(Tidak beralih kembali ke hosting Bersama Konvensional) Hanya kerana Hosting WordPress Terurus lebih selamat dan diselaraskan untuk prestasi daripada Hosting Berkongsi Konvensional. – Abhijit Rawool

Baca ke Adakah hosting WordPress terurus bernilai harga tambahan? pada Quora

Baca ke Adakah hosting WordPress terurus bernilai harga tambahan? pada Quora

Baca ke Apa masalah hosting untuk laman web WordPress? pada Quora

Ringkasan

Hosting WordPress yang dikendalikan boleh menjadi gudang yang sangat baik, tetapi hanya jika laman web anda menuntut. Sekiranya anda memenuhi semua keperluan yang diperlukan, pastinya bernilai tambahan untuk mendapatkan rancangan hosting WordPress yang diuruskan. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, dan Marsha Kelly adalah antara pemilik laman web / blogger yang berpendapat hosting WordPress Terurus bernilai kos tambahan.

Walau bagaimanapun, jika anda memulakan dan masih mempunyai blog atau laman web kecil, mungkin tidak berbaloi untuk menghabiskan banyak wang di dalamnya. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, dan Ashley adalah antara peserta yang tidak akan membayar harga tambahan untuknya.

Intinya, tidak semua orang perlu menggunakan hosting yang dikendalikan WordPress, tetapi jika anda melakukannya, itu pasti berbaloi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map