Ulasan Tetap Tetap: Ciri, Harga dan Perbandingan

Terdapat begitu banyak laman web dalam talian hari ini bahawa jika anda seorang peruncit eCommerce atau bahkan seseorang yang berharap dapat menghubungi dan memberikan maklumat percuma, anda mungkin perlu bimbang. Dalam dunia pemberitahuan tolak dan pemasaran yang agresif, dapat menghubungi melalui e-mel sangat penting. Pemasaran e-mel boleh menjadi kaedah hebat untuk mengarahkan lalu lintas ke laman web anda jika dilakukan dengan betul.


Di antara pelbagai perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik lain, ConstantContact adalah nama yang selalu muncul (tidak ada maksudnya). Selain dari kecekapan utamanya dalam pemasaran e-mel, laman web ini juga telah berkembang untuk merangkumi perkhidmatan lain yang berkaitan dengan pemasaran yang merupakan kelebihan.

Hari ini kita akan melihat apa yang ditawarkan oleh Constant Contact dan pengalaman yang dapat anda harapkan sekiranya anda memutuskan untuk mencubanya.

Ringkasan Kajian Hubungan Tetap

Alat Pemasaran E-mel yang dipenuhi ciri untuk Perniagaan Kecil

Nama: Hubungan Tetap

Penerangan: Constant Contact adalah penyelesaian pemasaran digital automatik yang membantu perniagaan (dan beberapa individu) memperluas jangkauan mereka. Ia dilengkapi dengan apa sahaja yang anda perlukan, dari membuat kandungan jangkauan anda hingga menganalisis hasil.

Sistem operasi: Berasaskan laman web

Kategori Permohonan: Perisian Pemasaran E-mel

 • Kemudahan penggunaan

 • Templat & Reka bentuk

 • ciri-ciri

 • Nilai untuk Wang

 • Sokongan pengguna

Secara keseluruhan

4.1

Ringkasan

Alat yang sangat sederhana dan sangat tangkas ini adalah penyelesaian yang tepat untuk perniagaan kecil hingga sederhana untuk meningkatkan kemampuan pemasaran mereka. Antaramuka yang mudah dilayari adalah keseimbangan kesederhanaan dan set ciri yang sempurna. Jauhi proses yang terlalu rumit dan lakukan aliran kerja yang baik dan lancar di sini.

Ketahui Lebih Lanjut:

 • Pameran templat e-mel
 • Hubungan Tetap vs MailChimp
 • Kisah kejayaan Hubungan Tetap
 • Nota Jerry Low

Kelebihan

 • Tempoh Percubaan 60 Hari Percuma
 • Daftar kenalan mudah di importin
 • Senarai tambahan yang mengagumkan

Keburukan

 • Sistem tindak balas automatik yang pelik

{
"@konteks": "http://schema.org",
"@taip": "Kaji semula",
"itemDisemak": {
"@taip": "Aplikasi Perisian",
"nama": "Hubungan Tetap",
"penerangan": "Constant Contact adalah penyelesaian pemasaran digital automatik yang membantu perniagaan (dan beberapa individu) memperluas jangkauan mereka. Ia dilengkapi dengan apa sahaja yang anda perlukan, dari membuat kandungan jangkauan anda hingga menganalisis hasil.",
"imej": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"sistem operasi": "Berasaskan laman web",
"aplikasiKategori": "Perisian Pemasaran E-mel"
},
"mengkaji semula": {
"@taip": "Penarafan",
"penilaianNilai": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"terbaikNilai": 5,
"paling terukNilai": 0
},
"pengarang": {
"@taip": "Orang",
"nama": "Timothy Shim"
},
"ulasanBody": "

Alat yang sangat sederhana dan sangat tangkas ini adalah penyelesaian yang tepat untuk perniagaan kecil hingga sederhana untuk meningkatkan kemampuan pemasaran mereka. Antaramuka yang mudah dilayari adalah keseimbangan kesederhanaan dan set ciri yang sempurna. Jauhi proses yang terlalu rumit dan lakukan aliran kerja yang baik dan lancar di sini.

\ r \ n

Ketahui Lebih Lanjut:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Pameran templat e-mel
 • \ r \ n

 • Hubungan Tetap vs MailChimp
 • \ r \ n

 • Kisah kejayaan Hubungan Tetap
 • \ r \ n

 • Nota Jerry Low
 • \ r \ n

"
}

Ciri-ciri Hubungan Tetap

Perlu diingat bahawa fokus utama Constant Contact adalah dalam pemasaran e-mel, setelah mendaftar akaun, anda berpeluang membuat senarai e-mel, memasukkan maklumat hubungan anda dan kemudian membuat e-mel pertama anda.

Maklumat hubungan adalah wajib dan bagi anda yang baru dalam pemasaran e-mel, ini adalah kawasan yang perlu diberi perhatian. Banyak negara hari ini mempunyai undang-undang yang ketat mengenai privasi data dan data peribadi. Harap perhatikan undang-undang ini dan pastikan anda mematuhi undang-undang tersebut sebelum anda menghantar e-mel pemasaran!

1. Membuat Senarai

Senarai pelanggan anda adalah nadi kempen pemasaran e-mel anda dan terdiri dari semua alamat e-mel yang ingin anda hubungi. Memasukkannya satu demi satu akan menjadi bentuk kegilaan baru, jadi Constant Contact mempunyai beberapa cara mudah untuk mengisi senarai anda.

Kaedah terpantas dan termudah adalah memuat naiknya dalam bentuk fail, langsung mengimportnya dari senarai kenalan Gmail atau bahkan mengekstraknya dari Microsoft Outlook. Sekiranya anda memuat naik senarai dalam fail, perhatikan bahawa Kontak Tetap mengenali Nilai Terpisah Koma (CSV), Excel dan format teks biasa.

Setiap rekod boleh diedit dan anda boleh menetapkan TegSetelah selesai, anda boleh mengakses rekod kenalan anda melalui Contact Manager. Ini membolehkan anda mengedit maklumat di sana tetapi juga membolehkan anda menambahkan apa yang disebut oleh sistem sebagai ‘Tag’. Saya rasa ini boleh berguna dalam mengelompokkan kenalan dalam senarai, tetapi mengedit rekod satu demi satu sangat membosankan.

2. Menjalankan Kempen Pemasaran E-mel Anda

Penyunting visual Constant Contact mudah digunakanPenyunting visual mudah digunakan dan templatnya banyak.

Setelah menyusun senarai e-mel anda, anda akan bersedia untuk memulakan kempen pemasaran e-mel.

Untuk menolong anda dalam Kenalan Tetap ini mempunyai repositori templat yang sangat besar untuk memulakan anda. Lebih baik lagi, ada editor visual yang boleh anda gunakan untuk mengubahsuai templat tersebut agar sesuai dengan keperluan anda. Sebenarnya, anda boleh mendapatkan pratonton dari beberapa templat tersebut sebelum anda mendaftar ke Constant Contact.

3. Templat e-mel hubungan tetap

* Klik gambar untuk membesarkan.

Templat buletin asas Tetap KontakTemplat buletin asas.

Templat E-mel Hubungan Tetap untuk kempen pemasaran Black FridayTemplat e-mel untuk kempen pemasaran Black Friday.

Templat e-mel hubungan tetap untuk pusat kecergasan / gimnasium.E-mel templat untuk pusat kecergasan / gimnasium.

Templat e-mel untuk restoran dan bar.

Templat e-mel untuk perniagaan harta tanah.

Templat e-mel untuk penjualan Krismas.

Templat e-mel untuk persidangan.

Templat e-mel untuk fesyen / butik.

Ketahui lebih lanjut: Lihat semua templat e-mel di Constant Contact.

Setiap templat merangkumi semua maklumat asas yang diperlukan agar e-mel anda mematuhi kebanyakan peraturan standard. Ini termasuk penyertaan alamat fizikal untuk perniagaan anda, pautan berhenti berlangganan wajib serta beberapa maklumat berguna lain.

Sekiranya anda mempunyai media sendiri seperti logo atau gambar proprietari, media tersebut boleh dimuat naik ke sistem dan juga digunakan dalam buletin anda. Anda dibenarkan menyimpan sehingga 2 GB, jadi tidak mungkin anda akan habis dalam masa terdekat.

Jadualkan e-mel anda untuk pengeluaran automatik.

Setelah anda menamakan, mengedit dan berpuas hati dengan kempen e-mel yang telah anda rancang, anda boleh menyimpannya dan menghantarnya dengan segera atau menjadualkannya untuk waktu dan tarikh penghantaran automatik yang kemudian. Hubungan Tetap mengikuti Waktu Piawai Barat Australia (AWST), jadi anda perlu tukar waktu tempatan anda mengikutnya untuk menjadualkan e-mel dengan betul.

Satu kelemahan kecil yang saya rasa penting adalah tampaknya tidak ada cara di mana sistem dapat dikonfigurasi untuk memberi respons secara automatik terhadap balasan pengguna. Apa yang dipertimbangkan oleh Constant Contact sebagai tindak balas automatik lebih seperti kesan pencetus yang berlaku pada masa yang telah ditetapkan untuk melepaskan rangkaian e-mel.

4. Memeriksa Hasil Kempen Anda

Pembekal Tetap Hubungi segera mengemas kini kempen pemasaran andaDapatkan kemas kini segera mengenai kempen pemasaran anda.

Setelah mengikuti sebarang kempen, anda dapat melihat hasilnya di bawah Tab Pelaporan.

Constant Contact mempunyai grafik keputusan anda yang mudah dibaca dan merangkumi statistik penting seperti kadar klik dan kadar terbuka. Sekiranya anda memutuskan untuk mengintegrasikan Google Analytics, lebih banyak maklumat akan tersedia. Selain hasil kempen tunggal, anda juga dapat memadankan hasil anda di pelbagai kempen.

5. Aplikasi dan Integrasi Hubungan Tetap

Terdapat beratus-ratus alat tambah yang tersedia di Marketstant Contact's Constant.Terdapat beratus-ratus tambahan yang terdapat di Marketplace.

Constant Contact mempunyai senarai lebih dari 300 aplikasi dan modul lain yang dapat anda gabungkan ke dalam akaun utama anda. Ini berkisar dari aplikasi import e-mel yang mudah seperti untuk akaun Google atau Outlook anda sehinggalah bekerja dengan Zoho dan Azureplus untuk Pengurusan Hubungan Pelanggan dan Pengurusan Prospek Automatik dan Ramalan Jualan.

Aplikasi disenaraikan di Marketplace di mana mereka dapat disusun dengan cara yang serupa dengan pemalam WordPress, berdasarkan nama, penilaian, ulasan, atau bahkan ketika mereka ditambahkan. Aplikasi ini menawarkan kemampuan yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk meningkatkan pemasaran e-mel anda.

6. Pengurusan Acara

Ini adalah sesuatu yang belum disertakan oleh kebanyakan alat pemasaran e-mel. Sebagai modul tambahan untuk akaun anda, anda boleh mendaftar untuk pengurusan acara di Constant Contact. Ini membolehkan anda menghantar e-mel kepada jemputan acara dan meminta pengguna mengisi balasan mereka. Balasan tersebut dimasukkan ke dalam sistem dan anda dapat melacak pendaftaran langsung dari keselesaan Dashboard.

Ini adalah ciri yang sangat mudah yang sangat berguna bagi banyak perniagaan. Malah, anda juga boleh meminta sumbangan untuk acara tertentu melalui e-mel yang boleh dihubungkan ke halaman sumbangan khusus. Malangnya, terdapat bayaran bulanan tambahan untuk ini.

7. Sumber dan Sokongan Tambahan

Sebagai salah satu nama teratas dalam permainan pemasaran e-mel, Constant Contact ingin anda berjaya dalam kempen anda. Untuk tujuan itu, ia mempunyai repositori sumber dalam talian yang besar yang boleh anda minta pertolongan. Yang harus anda lakukan ialah memilih industri apa yang anda ada dan anda akan mendapat idea kempen dan bahkan cadangan mengenai templat apa yang sesuai untuk keperluan anda.

Di samping itu, sistem ini juga dilengkapi dengan pangkalan pengetahuan yang menyimpan jawapan kepada banyak masalah umum yang dihadapi oleh pengguna masa lalu. Ini merangkumi kedua artikel dan juga tutorial video. Sekiranya itu masih belum dapat menyelesaikan masalah yang anda hadapi, ada juga sistem sokongan yang luas.

Hubungan berterusan dilengkapi dengan bantuan chatbot, sokongan e-mel, komuniti pengguna yang aktif serta talian telefon panggilan terus dari AS, Kanada, Mexico dan UK. Terdapat talian lain yang menyokong panggilan dari kawasan antarabangsa yang lain. Sokongan telefon tidak 24/7 tetapi masa yang disokong adalah murah hati.

Bagi mereka yang benar-benar memerlukan bantuan, Constant Contact juga menawarkan bantuan terhad pada hujung minggu melalui akaun Twitternya.

Harga Kenalan Tetap

Hubungan berterusan menawarkan dua varian utama; E-mel dan E-mel Plus. E-mel adalah versi pengguna tunggal asas dan tidak membenarkan automasi e-mel, pemasaran acara, sumbangan dalam talian, tinjauan dan tinjauan atau penggunaan kupon.

Selain itu, semua yang lain berharga mengikut peringkat bergantung pada ukuran senarai e-mel anda. Harga berkisar dari hujung pelanggan 500 yang rendah pada $ 20 sebulan hingga 50,000 pelanggan dengan harga $ 335 sebulan. Mereka yang mempunyai senarai yang lebih besar mesti menghubungi mereka secara langsung untuk mendapatkan harga.

Sekiranya anda memilih fitur pengurusan acara tambahan, bersiaplah untuk membayar tambahan $ 45 sebulan sekurang-kurangnya, bergantung pada ukuran senarai pemasaran anda.

Untuk pengguna baru, Constant Contact dilengkapi dengan tempoh percubaan 60 hari, di mana anda dapat menikmati semua kelebihan akaun Email Plus. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa anda terhad kepada 100 senarai dalam tempoh percubaan anda.

Hubungan Tetap vs Mail Chimp

Ciri / Harga
Asas CTCT
CTCT Plus
Asas MailChimp
Pelan percuma?TidakTidakYa
0 – 500 pelanggan$ 17.00 / bln$ 38.25 / blnPercuma
Untuk 2,000 pelanggan$ 38.25 / bln$ 59.50 / bln$ 50.00 / bln
Untuk 10,000 pelanggan$ 80.75 / bln$ 106.25 / bln$ 75.00 / bln
Untuk 25,000 pelanggan$ 191.25 / bln$ 191.25 / bln$ 150.00 / bln
Pelbagai PentadbirTidakYaYa
Peta Haba penjejakan klikYaYaTidak
Pemasaran SMSYaYaTidak
Segmentasi Pengguna MudahYaYaTidak
Pengurusan acaraYaYaTidak
Pemasaran Facebook / InstragramTidakTidakYa
PenginvoisanYaYaTidak
Diskaun Bukan UntungDiskaun 20 – 30%Diskaun 20 – 30%Tidak
Cubaan percuma60 hari60 hariTidak
Lawati Dalam TalianHubungan TetapMailChimp

* Catatan: Pelan percuma MailChimp tersedia untuk di bawah 2,000 pelanggan dan 12,000 e-mel setiap bulan

Lawati Perhubungan Tetap

Kisah Kejayaan

Selama satu dekad yang lalu, The Vin Bin telah membuktikan kepakarannya dengan menawarkan kepada pelanggan pelbagai jenis wain, bir kerajinan, minuman keras, keju buatan tangan dan makanan gourmet. Keperibadian Rick Lombardi, kedai khusus ini telah berkembang dari kekuatan ke kekuatan dan menjadikan minatnya sebagai perniagaan yang berkembang pesat.

Constant Contact telah menjadi salah satu alat yang Rick gunakan dan dia mengakuinya sebagai sebahagian besar kejayaannya. Sistem ini menawarkan cara berpatutan untuk membina hubungan pelanggan, dan membawanya ke Vin Bin. Rick dan banyak orang seperti dia telah memanfaatkan pemasaran e-mel untuk memperkasakan perniagaan mereka dan meningkatkan pertumbuhan.

Ketahui lebih lanjut: Baca kisah kejayaan di Constant Contact.

Kesimpulannya

Dengan lebih daripada 650,000 pelanggan yang dilayani selama 15 tahun, Constant Contact telah menjadi peneraju pemasaran perniagaan kecil. Mereka menawarkan gabungan pengetahuan khusus, kecekapan teras yang cekap serta sistem sokongan yang kuat.

Secara peribadi, setelah menggunakan beberapa platform pemasaran e-mel sebelumnya, Constant Contact terasa cukup baik. Ia mempunyai semua kemudahan (dan banyak lagi) yang akan ditawarkan oleh laman web profesional dan pada masa yang sama mempunyai antara muka pengguna yang dipermudahkan yang tidak akan terlalu menakutkan. Setelah anda memperhatikan sistem sokongan yang kukuh, saya akan mengatakan bahawa ini adalah pemenang yang sebenar.

Nota Jerry Low

Saya menggunakan MailChimp untuk Buletin WHSR. Kira-kira setahun yang lalu, Constant Contact menawarkan saya akaun percuma. Saya tidak beralih kerana beberapa sebab:

 1. Kos lebih murah dalam jangka masa panjang – MailChimp adalah 5 – 10% lebih murah daripada pesaingnya.
 2. Saya berpuas hati dengan pembangun e-mel MailChimp – Oleh itu saya tidak berminat untuk mencuba orang lain (mengapa membetulkan sesuatu apabila ia tidak rosak?).
 3. Dan yang paling penting, saya telah menghabiskan banyak usaha dan wang untuk menguasai penggunaan MailChimp dan untuk mengatur sistem automasi e-mel saya sekarang. Kos menukar wang yang dapat saya simpan dari akaun percuma.

Yang mengatakan, Constant Contact, pada pendapat saya, adalah salah satu daripada tiga pesaing teratas dalam alat pemasaran e-mel.

Mereka seperti MailChimp versi lanjutan.

Harga Constant Contact sedikit lebih tinggi tetapi anda akan mendapat apa yang anda bayar. Beberapa ciri pemasaran, seperti marekting SMS, amaran penjualan masa nyata, CRM sosial, segmentasi pengguna yang mudah, dan invois (yang tidak dapat anda dapatkan di MailChimp), boleh menjadi sangat penting bagi organisasi perniagaan besar. Sebagai permulaan, saya cadangkan membaca kisah kejayaan di laman web Constant Contact untuk mengetahui lebih lanjut.

Ketahui Lebih Lanjut: Lawati Perhubungan Tetap Dalam Talian

Catatan: Ulasan ini pertama kali diterbitkan di laman web kakak kami Rahsia Hosting Web Terungkap.

Pendedahan FTC: BuildThis menerima bayaran rujukan dari alat yang disenaraikan di laman web ini. Tetapi, pendapat itu berdasarkan pengalaman kami dan bukan berapa banyak yang mereka bayar. Kami memberi tumpuan untuk membantu perniagaan kecil dan individu untuk membina laman web sebagai perniagaan. Tolong menyokong kerja kami dan pelajari lebih lanjut mengenai pendedahan pendapatan kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map