Ulasan Plugin Sucuri Security WordPress

Setelah mengulangi mantera “Pikirkan perniagaan anda sendiri” berulang kali untuk kebanyakan kerjaya profesional saya, saya selalu menggesa perniagaan untuk terus fokus dan meninggalkan keperluan khusus di tangan pakar. Hari ini kita melihat plugin Sucuri Security WordPress, yang menyediakan pelbagai pilihan keselamatan dalam satu pakej.


Sucuri sendiri adalah syarikat keselamatan yang diasaskan Delaware yang telah berkembang seiring dengan masa dan mengekalkan pasukan pakar keselamatan yang diedarkan di seluruh dunia. Walaupun agak muda ketika syarikat keselamatan pergi, ia telah membina reputasi yang hebat di antara syarikat-syarikat canggih yang tinggal di Internet (secara kiasan).

Ringkasan Kajian Sucuri

Plugin Keselamatan WordPress Lengkap

Nama: Sucuri

Penerangan: Sucuri adalah rangkaian keselamatan yang melindungi laman web anda daripada serangan atau penggodam DDoS. Walau bagaimanapun, alat freemium kurang komprehensif berbanding yang lain. Beberapa ciri memerlukan pembayaran sementara pesaingnya menawarkan secara percuma.

Sistem operasi: Berasaskan laman web

Kategori Permohonan: Keselamatan, WordPress

 • Kemudahan penggunaan

 • Kebolehpercayaan

 • ciri-ciri

 • Nilai untuk Wang

 • Sokongan pengguna

Secara keseluruhan

4.1

Ringkasan

Tidak seperti kebanyakan plugin keselamatan biasa, Sucuri Security direka sebagai perkhidmatan end-to-end yang bermaksud menjaga anda sebelum serangan berlaku, malah dapat memberi nasihat tentang cara terbaik untuk menyelesaikan sesuatu sekiranya ada yang tidak kena. Percuma untuk digunakan tetapi mempunyai ciri-ciri premium bagi mereka yang mencari jaminan terbaik.

Ketahui Lebih Lanjut:

 • Bagaimana pengerasan Sucuri berfungsi?
 • Pilihan penggodaman Sucuri
 • Harga Sucuri
 • Adakah Sucuri berbaloi?

Kelebihan

 • Model langganan Freemium

Keburukan

 • Fungsi terhad
 • Kos tinggi untuk beberapa ciri asas seperti Firewall
 • Ketahui Lebih Lanjut mengenai pemalam Sucuri WP
 • Lawati Sucuri

{
"@konteks": "http://schema.org",
"@taip": "Kaji semula",
"itemDisemak": {
"@taip": "Aplikasi Perisian",
"nama": "Sucuri",
"penerangan": "Sucuri adalah rangkaian keselamatan yang melindungi laman web anda daripada serangan atau penggodam DDoS. Walau bagaimanapun, alat freemium kurang komprehensif berbanding yang lain. Beberapa ciri memerlukan pembayaran sementara pesaingnya menawarkan secara percuma.",
"imej": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"sistem operasi": "Berasaskan laman web",
"aplikasiKategori": "Keselamatan, WordPress"
},
"mengkaji semula": {
"@taip": "Penarafan",
"penilaianNilai": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"terbaikNilai": 5,
"paling terukNilai": 0
},
"pengarang": {
"@taip": "Orang",
"nama": "Timothy Shim"
},
"ulasanBody": "

Tidak seperti kebanyakan plugin keselamatan biasa, Sucuri Security direka sebagai perkhidmatan end-to-end yang bermaksud menjaga anda sebelum serangan berlaku, malah dapat memberi nasihat tentang cara terbaik untuk menyelesaikan sesuatu sekiranya ada yang tidak kena. Percuma untuk digunakan tetapi mempunyai ciri-ciri premium bagi mereka yang mencari jaminan terbaik.

\ r \ n

Ketahui Lebih Lanjut:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Bagaimana pengerasan Sucuri berfungsi?
 • \ r \ n

 • Pilihan penggodaman Sucuri
 • \ r \ n

 • Harga Sucuri
 • \ r \ n

 • Adakah Sucuri berbaloi?
 • \ r \ n

\ r \ n

"
}

Mengenal Plugin Sucuri Security WordPress

Plugin boleh didapati di pangkalan data plugin WordPressPlugin boleh didapati di Pangkalan data pemalam WordPress.

Pemasangan plugin Sucuri tidak berbeza dengan plugin WordPress yang lain. Ia boleh didapati melalui carian dari panel pemalam atau dimuat naik secara langsung sebagai pakej ke direktori pemalam anda. Selepas itu, ia perlu diaktifkan dan kemudian dikonfigurasikan.

Pusat arahan Sucuri Security adalah Dashboard, yang memberi anda gambaran besar mengenai status laman web anda. Di sini, terdapat senarai dan paparan log yang memberitahu anda segala-galanya dari apa yang berlaku baru-baru ini sehinggalah kepada cadangan.

Sucuri sangat bagus untuk memastikan laman web anda selamat dan terjaga dari serangan.

Perkara pertama yang akan dilakukan oleh pemalam adalah melakukan imbasan integriti teras laman web anda. Plugin mengetahui fail apa yang harus ada dan komposisinya, jadi walaupun anda secara peribadi telah membuat pengubahsuaian pada fail laman web seperti .httaccess plugin akan menunjukkan amaran. Itu semua baik untuk anda ketahui, dan jika anda yakin ada perubahan yang dibuat oleh anda, amaran tersebut dapat ditolak.

Pengimbas berjalan setiap hari, dan anda boleh menetapkan masa untuk berjalan apabila sesuai untuk anda. Ini adalah tugas konfigurasi-dan-lupa yang berguna yang hanya perlu anda lakukan sekali.

Bagaimana Pengerasan Sucuri Berfungsi

sucuri-02Pilihan pengerasan Sucuri membantu menghilangkan kerentanan.

Sucuri mempunyai firewall perkakasan sendiri yang boleh anda pilih untuk mengendalikan lalu lintas andaSucuri mempunyai firewall perkakasan sendiri yang boleh anda pilih untuk mengendalikan lalu lintas anda.

Selain itu, bahagian utama plugin lain adalah pilihan untuk memperkuat laman web anda, yang disebut Sucuri sebagai ‘pengerasan’. Ini membolehkan anda memilih dari beberapa pilihan tahap keselamatan yang anda mahukan di kawasan tertentu.

Sebagai contoh, adakah anda ingin menjalankan lalu lintas melalui firewall pelayan Sucuri? Beberapa pilihan seperti perkhidmatan firewall berharga.

Hosting Sucuri

Perlu diingat, bahawa banyak web host yang baik hari ini sudah menawarkan beberapa perkhidmatan ini dengan kerjasama pakar keselamatan.

Kerjasama Sucuri dengan syarikat hosting popular seperti InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy, dll.

Sekiranya anda masih baru dalam hal ini dan masih mencari pilihan hosting yang baik, lihat senarai lengkap kami mengenai ulasan hos web pertama.

Pilihan Penggodaman Pos Sucuri

Pilihan penggodaman pos juga tersediaPilihan penggodaman pos juga tersedia

Salah satu ciri yang ditawarkan oleh Sucuri Security adalah hakikat bahawa jika anda sudah menghadapi masalah, ia tidak hanya menjadi “oh oh, terlalu buruk”. Plugin mempunyai bahagian yang menawarkan senarai langkah-langkah yang dapat diambil jika anda telah diretas. Contohnya, anda boleh menetapkan semula kunci keselamatan, kata laluan atau bahkan keseluruhan pemalam.

Ketahui Lebih Lanjut: Ketahui bagaimana Sucuri membersihkan peretasan WordPress

Harga Sucuri

Sucuri bekerja pada model freemium dan kini menawarkan 2 perkhidmatan utama,

 • Pelan Firewall Sucuri – bermula dari $ 10 sebulan
 • Platform Keselamatan Laman Web Sucuri – bermula dari $ 16.67 sebulan

Anda boleh mengetahui perbezaan perkhidmatan dan harga di sini.

Sucuri kini dipasang di lebih dari 300,000 laman WordPress, beberapa di antaranya cukup kuat dan terkenal. Sebenarnya, Yoast, salah satu plugin SEO WordPress yang lebih berjaya melindungi laman webnya dengan Sucuri. Begitu juga iThemes dan WPBeginner.

Sucuri – Keselamatan laman web lengkap, perlindungan CDN, DDoS.

Kesimpulan – Adakah Sucuri berbaloi?

Sejujurnya, setelah melalui Sucuri Security untuk WordPress, saya secara peribadi merasa sedikit kurang senang. Walaupun berasal dari syarikat keselamatan terkenal dan menawarkan produk yang mudah digunakan, rasanya tidak begitu menyeluruh seperti beberapa tawaran lain di luar sana.

Tidak ada faktor ‘wow’ yang sebenar.

Sebenarnya, beberapa ciri keselamatan yang saya harapkan dari pemalam keselamatan WordPress yang baik hilang, seperti pengesahan dua faktor untuk log masuk. Ciri-ciri lain seperti Firewall memerlukan pembayaran, dan Sucuri bukanlah yang paling murah dengan harga bermula dari $ 10 sebulan. Lebih buruk lagi ialah syarikat-syarikat ternama lain menawarkan beberapa perkhidmatan tersebut secara percuma.

Terakhir, saya merasa sedikit tidak selesa bahawa pemalam keselamatan berlaku begitu lama antara kemas kini. Pada masa semakan, sudah 4 bulan sejak plugin mendapat kemas kini (lihat gambar pertama di atas). Walaupun itu bukan masalah besar untuk perkara biasa, saya katakan ia adalah seumur hidup untuk pemalam keselamatan.

Lawati untuk lebih banyak lagi: Sucuri Security WordPress Plugin

Pendedahan FTC: BuildThis menerima bayaran rujukan dari alat yang disenaraikan di laman web ini. Tetapi, pendapat itu berdasarkan pengalaman kami dan bukan berapa banyak yang mereka bayar. Kami memberi tumpuan untuk membantu perniagaan kecil dan individu untuk membina laman web sebagai perniagaan. Tolong menyokong kerja kami dan pelajari lebih lanjut mengenai pendedahan pendapatan kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map