Tapak Seperti AppSumo: Cari Lebih Banyak Tawaran di Alternatif AppSumo

AppSumo adalah laman web yang menawarkan tawaran perisian. Pasaran digital ini sudah lama wujud dan hanya menawarkan tawaran berterusan. Oleh kerana penjualan jenis apa pun bersifat sementara, anda boleh menjangkakan bahawa kebanyakan tawaran di laman web seperti AppSumo akan berubah dengan kerap.


Walaupun AppSumo adalah salah satu laman web tertua di alam ini yang tidak bermaksud anda hanya terjebak dengan satu sumber sahaja. Hari ini, terdapat banyak wannabes yang telah berusaha menindaklanjuti model AppSumo – beberapa yang lebih berjaya daripada yang lain.

Dengan semakin banyak pasaran perisian muncul, seberapa baik laman web ini bertumpu kepada AppSumo? Mari selami lebih mendalam mengenai pilihan ini dan lihat apa yang kita dapat.

* Pendedahan: Pautan afiliasi digunakan dalam catatan ini. Kami mendapat komisen (tanpa kos tambahan kepada anda) jika anda membeli melalui pautan kami. Ini membantu menampung kos operasi penulis dan laman web kami.

Mengenai AppSumo

laman web appsumoLaman Web AppSumo (lawati di sini)

AppSumo telah berada dalam perniagaan pasaran perisian selama hampir satu dekad sekarang. Ditubuhkan pada tahun 2011, platform ini telah membantu ratusan pemaju dan penerbit perisian memperoleh sejumlah wang.

Tawaran dan potongan harga sepanjang hayat perisian

Terdapat sebilangan jenis tawaran yang ditawarkan melalui AppSumo, yang paling terkenal adalah tawaran seumur hidup. Ini bermaksud bahawa membeli perisian atau perkhidmatan itu melalui platform adalah perbelanjaan sekali sahaja dan anda boleh menggunakannya selama-lamanya. Selain itu, terdapat juga tawaran tahunan dan juga percuma.

Dengan jumlah pasaran yang semakin meningkat, AppSumo nampaknya akan menghadapi persaingan yang sengit. Pada masa penulisan, AppSumo menyenaraikan 66 tawaran – masih jumlah yang agak besar.

Semak Imbas AppSumoTawaran semasa yang terdapat di AppSumo (klik di sini untuk melihat tawaran ini).

Mereka membahagikan perisian yang ada ke dalam kategori yang cukup luas tetapi nampaknya, bidang yang lebih popular adalah pemasaran dan generasi peneraju. Sudah tentu ada perkara-perkara aneh yang kadang-kadang seperti eBook dan bahan maklumat lain.

Bahagian terbaik mengenai penggunaan AppSumo ialah anda dapat memperoleh tawaran kukuh pada perisian pada bila-bila masa dan tidak perlu menunggu penjualan Black Friday atau Cyber ​​Monday.

Siapa AppSumo untuk: Blogger pro, pemasar gabungan, perniagaan kecil.

Lawati AppSumo

5 Alternatif AppSumo Terbaik

1. StackSosial

Halaman Utama Stacksocial

Sekiranya anda mencari AppSumo ke laman web serupa seperti StackSocial, reaksi pertama anda mungkin adalah “WOW”. StackSocial bermula beberapa tahun selepas AppSumo dan berkembang pesat sejak itu.

Sejak mula, Stacksocial mendakwa bahawa ia telah memperoleh lebih dari $ 50 juta untuk pelanggan, menyelamatkan pengunjung lebih dari $ 1.5 bilion, dan menyenaraikan lebih dari empat juta tawaran. Dengan apa jua ukuran, itu adalah sebahagian besar perisian dan dolar.

Terdapat beratus-ratus tawaran yang tersedia di StackSocial dan platform telah berkembang melepasi tahap ‘hanya perisian’. Kini praktikalnya adalah platform eCommerce penuh yang juga mempunyai tawaran untuk semua perkara, dari alat auto hingga aksesori fesyen.

Walaupun orang suci mungkin tidak terlalu senang dengan hal itu, sebenarnya tidak ada yang perlu ditangisi kerana StackSocial masih mengekalkan kekuatannya dalam penawaran perisian teras. Pencarian pantas untuk ‘VPN’ sahaja menghasilkan lebih daripada 20 pilihan untuk dipilih.

StackSocial adalah alternatif AppSumo terbaik yang saya temui setakat ini. Sebenarnya, ia jauh melebihi AppSumo dari segi apa yang ditawarkan pada waktu tertentu.

Siapa StackSosial untuk: Semua orang

Lawati StackSocial

2. Berurusan

Halaman utama Dealify

Jika dibandingkan dengan tarikh akhir yang hebat, Dealify nampaknya mempunyai sedikit tawaran yang mengecewakan. Sebenarnya, ketika saya melayari laman web ini, hanya 6 tawaran yang benar-benar tersedia. Bahkan dengan mempertimbangkan tawaran yang datang dan pergi, mempunyai kurang dari sepuluh tawaran di seluruh laman web nampaknya agak tidak memuaskan.

Selain dari tawaran mereka yang agak sedikit, halaman Dealify Facebook juga mempunyai pendedahan terhad dengan hanya beberapa ratus pengikut. Dealify sebenarnya tidak berpura-pura sebaliknya, dengan pemilik menuntut bahawa dia memulakan laman web itu kerana “minat untuk Pemasaran Dalam Talian dan Penggodaman Pertumbuhan.”

Nada pemasaran mereka menyasarkan mereka pada pemasar dan ‘penggodam pertumbuhan’ tetapi melihat tawaran pertama yang dipamerkan, saya tidak begitu yakin. Itu adalah tawaran untuk aplikasi pengurusan kata laluan.

Siapa yang berurusan dengan: Peretas Pertumbuhan, Pemasar, Perniagaan Kecil

Lawati Dealify

3. PitchGround

Laman Utama PitchGround

Apabila syarikat pasaran mempunyai lebih banyak kakitangan daripada jumlah tawaran yang aktif, saya sedikit bimbang sekiranya saya menjadi pemiliknya. Malangnya itulah kedudukan semasa PitchGround nampaknya berada.

Saya pertama kali menjumpai laman web ini ketika saya melakukan penyelidikan asas mengenai AppSumo – Iklan PitchGround selalu muncul di Google dengan mengatakan “Anda boleh melakukan yang lebih baik”. Ini bermaksud bahawa pasukan pemasaran mereka secara aktif mensasarkan pelanggan AppSumo. Mungkin lebih banyak masa harus dihabiskan untuk mendapatkan tawaran untuk pengguna mereka sendiri.

Sekilas pantas melalui laman PitchGround menunjukkan sejumlah 27 tawaran – hanya 5 daripadanya aktif pada masa artikel ini dibuat. Selebihnya ditandakan sebagai ‘habis terjual’. Selain itu, pelawat ke laman web ini terus-menerus tidak masuk akal untuk mendaftar pemberitahuan tawaran mereka melalui siri pop timbul yang sangat menjengkelkan.

Untuk siapa PitchGround: Perniagaan kecil, pemasar, blogger pro

Lawati PitchGround

4. DealFuel

Laman Utama DealFuelLaman Utama DealFuel

Daripada hanya menumpukan pada pemilik laman web atau perniagaan, DealFuel menawarkan pelbagai perisian pelbagai guna dan sumber yang sangat berguna. Beberapa contoh ini adalah Pembersih Sampah untuk PC, atau bahkan pakej brosur untuk kegunaan perniagaan, beberapa di antaranya bahkan diberikan secara percuma.

Dengan 21 halaman tawaran untuk dipilih, melayari laman web ini mungkin memerlukan anda. Mereka menjadikannya lebih mudah walaupun dengan pelbagai cara menyusun tawaran yang ditawarkan. Yang menarik ialah DealFuel mempunyai kategori khas yang merangkumi WordPress dan Plugin – bagus untuk banyak pemilik laman web di luar sana.

Sepintas lalu, ini adalah satu lagi operasi kecil yang dikendalikan oleh sekumpulan inti orang yang berjaya membina laman web yang berjaya. Inspirasi untuk pemilik laman web lain yang menggunakan tawaran mereka untuk mengembangkan laman web mereka sendiri, ya?

Siapa DealFuel: Pemilik laman WordPress, perniagaan kecil, pencari perjanjian biasa

Lawati DealFuel

5. Cermin Deal

Halaman utama DealMirrorTawaran Laman Utama Mirro

Deal Mirror sangat tertumpu pada tawaran perisian untuk membantu laman web berkembang. Mereka mempunyai sejumlah penawaran yang meliputi kategori mulai dari pemasaran hingga analisis sosial. Sayangnya, pada masa penulisan mereka nampaknya mempunyai tawaran tawaran yang terhad.

Walaupun yang saya dapati cukup berguna, nampaknya ada sedikit kekurangan dalam apa yang ada di sini. Namun, ada baiknya mereka memahami kesukaran laman web baru bermula dan telah membuat kategori berlabel “Tawaran Di Bawah $ 20”.

Tawaran di sini juga disertakan dengan jaminan kepuasan, dan mereka akan mengembalikan pembelian yang anda mahukan, tidak ada soalan yang diajukan.

Who Deal Mirror adalah untuk: Blogger profesional, perniagaan kecil hingga sederhana

Lawati DealMirror

Bagaimana Pasaran Perisian Berfungsi

Model kerja agak mudah.

Marketplace menjangkau pengembang, penerbit, atau penyedia perkhidmatan dan merundingkan syarat-syarat ‘perjanjian’. Urus niaga ini selalunya unik untuk pasaran sehingga dapat mewujudkan faktor penjualan yang menarik.

Pasar kemudian mengambil tugas untuk menjadikan perjanjian itu semenarik mungkin bagi pengunjungnya. Sementara itu, untuk setiap penjualan yang membuat lelaki di tengah (pasar) mengambil potongan – kadang-kadang jumlah yang besar.

Contoh AppSumoContoh – Penjimatan besar dijumpai di AppSumo, menjimatkan sehingga 96% dalam perisian pemasaran seperti Boost dan lain-lain.

Strategi tiga penjuru ini memberi manfaat kepada semua yang terlibat. Sumber perisian mendapat akses pasaran percuma ke segmen pelanggan yang belum dimanfaatkan dan pasaran memperoleh sebahagian daripada setiap penjualan. Akhirnya, pembeli mendapat tawaran potongan besar.

Sebilangan besar pasaran urus niaga juga berfungsi dengan ahli gabungan sehingga anda mungkin akan menemui laman web yang menawarkan tawaran yang merangkumi lebih dari satu pasaran. Ini seterusnya membantu pasaran meluas di seluruh Internet.

Sebenarnya, jika anda berminat, anda sendiri boleh memulakan laman afiliasi dan memanfaatkan tawaran yang ditawarkan oleh pasar ini.

Kesimpulan: Adakah Pasar Tawaran Berguna?

Sekarang anda mungkin menyedari bahawa sebahagian besar laman web ini sebenarnya ditujukan kepada pemilik laman web yang ingin mengembangkan pertumbuhan. Kandungan dan SEO adalah teras penting dari mana-mana laman web atau blog, tetapi memperluas jangkauan adalah perkara yang berbeza.

Kategori popular untuk tawaran perisian termasuk:

 • Pembinaan laman web
 • Kursus dan Panduan
 • Pengurusan SEO
 • Penjualan dan Penjanaan Lead
 • Pemasaran dan Jangkauan

Laman web transaksi berguna dengan lebih banyak cara daripada satu. Yang pertama jelas – penjimatan kos. Tawaran yang terdapat di sebilangan besar laman web ini sering kali unik dalam penawarannya. Ambil contohnya peluang untuk membeli lesen seumur hidup untuk aplikasi daripada perlu membayar yuran berulang tahunan.

Yang kedua sedikit lebih halus. Mari kita ambil contoh pemilik laman web gabungan yang mahukan beberapa aplikasi membantu penjanaan prospek. Selain mencari tawaran untuk apa yang anda mahukan di pasar, anda juga boleh melihat tawaran alternatif untuk melihat apakah anda dapat menemui sesuatu yang lebih baik atau yang menawarkan nilai yang baik untuk wang anda.

Perlu diingat juga bahawa tawaran ini berubah secara berkala, jadi anda sentiasa dapat memeriksa semula untuk mendapatkan idea baru mengenai perisian apa yang paling sesuai untuk perniagaan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map