SEMrush Review: Apa yang diperlukan untuk Mengalahkan Persaingan Anda

Bagi anda yang berpendapat bahawa Internet hanyalah sekumpulan laman web, eStor dan blog yang dibuang secara rawak untuk keseronokan membaca anda, fikirkan semula. Internet, seperti dunia nyata, adalah persekitaran perniagaan yang curang. Benar, rata-rata Joe hanya akan mencemuh di dalamnya tetapi pengusaha sejati memperlakukannya sama seperti – persaingan dengan pesaing perniagaan untuk mendapatkan hasil.


Sebilangan besar penyokong bersih dan bahkan perniagaan kecil membaca berita dan terkesan dengan pergerakan negara-negara di seluruh dunia untuk menyokong perdagangan rentas sempadan. Internet telah lama melintasi sempadan dan jika anda menjangkakan akan terus dalam talian sebagai perniagaan, anda memerlukan lebih daripada sekadar pengetahuan ringkas tentang apa maksud istilah Search Engine Optimization.

SEMrush menawarkan percubaan percuma selama 7 hari untuk perisiannyaTerdapat percubaan percuma selama 7 hari.

Di kedai batu bata dan mortar, anda perlu menilai titik seperti lokasi dan lalu lintas pelanggan. Itu juga berlaku untuk laman web. Sebahagian besar, lalu lintas tidak dapat dilihat, jadi anda perlu tahu apa yang akan menarik minat pelanggan anda – seperti melalui senarai mesin pencari.

Ringkasan Kajian SEMrush

Alat Analisis Laman Web yang Luas untuk Perniagaan Dalam Talian

Nama: SEMrush

Penerangan: SEMrush adalah perisian kecerdasan perniagaan yang menawarkan penyelidikan data yang komprehensif. Anda memerlukan data ini untuk mengatasi persaingan anda.

Sistem operasi: Berasaskan laman web

Kategori Permohonan: Pemasaran Dalam Talian, SEO

 • Kemudahan penggunaan

 • Kebolehpercayaan

 • ciri-ciri

 • Nilai untuk Wang

 • Sokongan pengguna

Secara keseluruhan

4.2

Ringkasan

Semrush adalah untuk membantu anda memasarkan kandungan web anda, tetapi dari segi set ciri, ia meluas lebih jauh dari itu. Anda mendapat akses ke hampir semua alat yang anda perlukan untuk bertempur dengan orang lain untuk mendapat tempat teratas di kedudukan Google.

Ketahui Lebih Lanjut:

 • Mengenal SEMrush
 • Apa yang ditawarkan SEMrush?
 • Harga SEMrush
 • SEMrush untuk siapa?

Kelebihan

 • Sokongan SEO yang luar biasa hebat
 • Dapatkan maklumat yang tidak tersedia mengenai pesaing

Keburukan

 • Harga curam
 • Cubalah SEMrush secara Percuma
 • Bandingkan Harga SEMrush

{
"@konteks": "http://schema.org",
"@taip": "Kaji semula",
"itemDisemak": {
"@taip": "Aplikasi Perisian",
"nama": "SEMrush",
"penerangan": "SEMrush adalah perisian kecerdasan perniagaan yang menawarkan penyelidikan data yang komprehensif. Anda memerlukan data ini untuk mengatasi persaingan anda.",
"imej": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"sistem operasi": "Berasaskan laman web",
"aplikasiKategori": "Pemasaran Dalam Talian, SEO"
},
"mengkaji semula": {
"@taip": "Penarafan",
"penilaianNilai": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"terbaikNilai": 5,
"paling terukNilai": 0
},
"pengarang": {
"@taip": "Orang",
"nama": "Timothy Shim"
},
"ulasanBody": "

Semrush adalah untuk membantu anda memasarkan kandungan web anda, tetapi dari segi set ciri, ia meluas lebih jauh dari itu. Anda mendapat akses ke hampir semua alat yang anda perlukan untuk bertempur dengan orang lain untuk mendapat tempat teratas di kedudukan Google.

\ r \ n

Ketahui Lebih Lanjut:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Mengenal SEMrush
 • \ r \ n

 • Apa yang ditawarkan SEMrush?
 • \ r \ n

 • Harga SEMrush
 • \ r \ n

 • SEMrush untuk siapa?
 • \ r \ n

"
}

Apa itu SEMrush

SEMrush adalah rangkaian kecerdasan kompetitif yang kuat dan serba boleh untuk pemasaran dalam talian, dari SEO dan PPC hingga penyelidikan media sosial dan iklan video.

Mengenal SEMrush

SEMrush adalah salah satu nama terbesar di luar sana hari ini dari segi SEO. Ia lengkap alat analisis laman web yang membantu memberi anda maklumat yang anda perlukan untuk membina laman web yang berjaya. Maksud saya, dari segi maklumat – baik di laman web anda sendiri dan juga persaingan anda.

Dengan mengoptimumkan laman web anda berdasarkan data SEO, anda dapat membuat kata kunci dan strategi yang akan membawa lalu lintas yang anda perlukan untuk bertahan.

Panel kawalan SEMrushSistem saraf pusat anda – panel kawalan

Perkara pertama yang akan anda temui di SEMRush ialah panel kawalan anda yang menunjukkan skrin gambaran keseluruhan. Dari sini, anda dapat melihat lalu lintas dan kata kunci laman web, serta akses ke bahagian lain. Ini membawa saya ke item utama pertama yang merangkumi SEMrush, iaitu maklumat.

Apa yang ditawarkan SEMrush

SEMrush menawarkan anda maklumat lengkap mengenai laman web anda dan juga pesaing.

Melalui SEMrush, anda dapat memperoleh maklumat yang komprehensif bukan hanya di laman web anda sendiri, tetapi juga dari laman web lain yang ada – termasuk persaingan anda.

Anda akan diberi kesempatan untuk mempelajari kata kunci, di mana mereka diberi peringkat, jumlah lalu lintas yang diperoleh setiap kata kunci dan juga kos membeli pelbagai kata kunci melalui Google.

Di samping itu, ciri hebat yang ditawarkan SEMrush adalah penyelidikan kata kunci. Sebelum anda menghasilkan apa-apa kandungan untuk laman web anda, periksa SEMrush dan anda akan dapat mengetahui betapa panasnya kata kunci itu. Itu bermaksud betapa popularnya, betapa sukarnya menilai kata kunci itu dan bahkan melihat bagaimana prestasi orang lain dalam usaha yang sama.

SEMrush - Mengetahui pautan balik laman web anda adalah bahagian penting dalam strategi SEO andaMengetahui pautan balik laman web anda adalah bahagian penting dalam strategi SEO anda

Melanjutkan, penting juga untuk memerhatikan kedudukan anda sendiri dalam kedudukan kata kunci. Ini adalah tugas yang berterusan dan dapat automatik melalui SEMrush. Cukup tetapkan parameter anda dan anda akan mendapat laporan berkala dari sistem.

Bahagian utama terakhir yang perlu diketengahkan ialah SEMrush mengikuti perkembangan masa dan dengan jelas membezakan dirinya dengan mengetahui apa yang dilakukan oleh Google dari segi lalu lintas bergerak. Ini adalah dimensi yang agak baru yang masih diabaikan oleh banyak orang, walaupun dengan ledakan lalu lintas berasaskan telefon pintar.

Dengan membenarkan anda membandingkan desktop dengan analitik mudah alih, anda dapat mendekati kata kunci pada dua muka. Optimumkan untuk kedua-duanya dan anda akan berjaya.

Harga SEMrush

Pelan dan harga SEMrushTidak murah, tetapi adakah harga yang anda tidak mampu bayar?

SEMrush menawarkan 3 jenis rancangan,

 • Pro – bermula dari $ 99.95 sebulan
 • Guru – bermula dari $ 199.95 sebulan
 • Perniagaan – bermula dari $ 399.95 sebulan

Selain daripada ciri analisis, pengguna Guru dan Perniagaan dapat mengakses maklumat pangkalan data yang lebih lama.

Kini terdapat lebih dari 1 juta orang menggunakan SEMrush. Anda boleh mencubanya kerana anda akan mendapat percubaan percuma selama 7 hari pada alat ini.

Kesimpulannya

Secara peribadi, saya dapati SEMrush adalah alat yang sangat menakutkan yang harus digunakan oleh semua perniagaan yang bergantung pada web. Terdapat pangkalan pengetahuan dalam SEO, ada tutorial, bahkan ada pakar yang dapat melakukan pekerjaan untuk anda. Tetapi SEMrush adalah kekuatan murni di hujung jari anda dan tidak terlalu menyukarkan tugas.

Satu-satunya masalah teknikal adalah masalah. SEMrush bermula pada US $ 99.95 sebulan pada tahap harga paling asas. Namun di sisi lain duit syiling itu terdapat kekuatan yang ditawarkannya. Secara peribadi, soalan saya adalah – adakah anda mampu TIDAK membayar harga tersebut?

Untuk memulakan: Dapatkan percubaan percuma selama 7 hari

Pendedahan FTC: BuildThis menerima bayaran rujukan dari alat yang disenaraikan di laman web ini. Tetapi, pendapat itu berdasarkan pengalaman kami dan bukan berapa banyak yang mereka bayar. Kami memberi tumpuan untuk membantu perniagaan kecil dan individu untuk membina laman web sebagai perniagaan. Tolong menyokong kerja kami dan pelajari lebih lanjut mengenai pendedahan pendapatan kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map