Анкета: Да ли управљани ВордПресс хостингом вриједи додатних трошкова?

Плаћање за услуге управљања ВордПресс хостингом може бити скупо, али да ли је заиста вредно ако сте власник малих и средњих предузећа или блогер?


Са моћима ВордПресс-а 31,9% Интернета и популарнијим међу власницима предузећа и блогерима, не чуди да би неки људи волели додатну бригу када су у питању хостинг услуге.

Међутим, нису све управљане ВордПресс хостинг услуге створене једнаким и за неке кориснике то можда уопште и не вреди. Да бисмо закључили ово, одлучили смо да покренемо анкету питајући кориснике да ли мисле о трошковима управљаног ВордПресс хостинга.

Поред тога, позабавићемо се и неколико тема о управљаном ВордПресс хостингом и факторима који вам могу помоћи да утврдите да ли они вреде додатне трошкове или не.

Садржај

 • Пет великих узлета из наше анкете
 • Управљани ВордПресс хостинг препоручујемо
 • Шта се догодило када људи пређу на ВП домаћин
 • Да ли је управљани ВП хостинг право за вас?
 • Како одабрати: Савет стручњака

Contents

5 великих одлазака из нашег истраживања

Недавно смо послали анкету код више људи са питањем која су њихова мишљења и мишљења о управљаном ВордПресс хостингу. Резултати су били у најмању руку занимљиви.

1. 52,2% корисника каже да управљани ВордПресс хостингом вреди додатне трошкове

Мислите ли да управљање ВП хостингом вреди додатних трошкова?52,2% корисника мисли да управљани ВП хостинг вреди додатних трошкова.

Више од половине људи који су одговорили на анкету кажу да управљање услугама ВордПресс хостинга дефинитивно вреди додатних трошкова. Разлог је тај што добијате професионалну подршку и куриране перформансе сервера за руковање великом количином саобраћаја.

Истраживање: 52,2% корисника сматра да ВП хостинг вреди додатног трошка. Кликните за Твеет

2. Остали верују да могу и сами

Док више од половине верује да су додатна подршка и перформансе сервера вредни додатних трошкова, остатак сматра да то не вреди јер имају знање да сами обрађују све техничке делове, када професионална подршка постане бесмислена..

3. Подршка је највећа брига већине корисника

Подршка - највећи фактор78,3% корисника каже да је подршка највећа брига за ВордПресс страницу.

Једна од највећих брига у погледу хостинг услуга за кориснике је квалитета подршке коју пружа. С обзиром на то да се услуга састоји у пружању додатне пажње детаљима, добра подршка је вероватно главна тачка разматрања посебно за ВордПресс кориснике у анкети.

4. Већина корисника плаћа хостинг од 6 долара месечно и више

Трошак веб хостинга60,9% корисника плаћа више од 15 УСД месечно за своје хостинг.

Најмање 82,6% корисника у анкети тренутно плаћа 6 УСД / месечно и више за домаћинство својих веб локација. Ово не би требало да буде изненађење јер већина хостинг услуга, малих предузећа и ВордПресс хостинг услуга спадају у тај ценовни опсег.

# 5: Корисници ће се одлучити за управљани ВордПресс хостинг ако не могу сами

Ако не би имали знања или времена да се сами баве техничким аспектима, већина корисника би се одлучила за коришћење управљаних ВордПресс хостинг услуга.

Препоручује се Управљани ВордПресс хостинг

1. Кинста

Кинста је име с којим би многи требали бити упознати иако је њихова ниша врло специфична. Они се баве само ВордПресс корисницима који траже врхунске перформансе по сваку цену. На основу тога стекао је сјајну репутацију међу корисницима на нивоу предузећа и такође је препоручују напредни програмери.

Гостовање једног ВордПресс веб хостинга са ~ 20 000 посета и 10 ГБ дисковног простора кошта 300 долара годишње.

Посетите Кинста

2. ВПКС хостинг

ВПКС хостинг нуди само две ствари – блистави брзи ВордПресс хостинг и називе домена. Њихов хостинг базиран на облаку ради на ВПКС Цлоуд-у, прилагођеном ЦДН-у који се комбинује да би корисницима пружио врхунске перформансе у ВордПресс-у. Овај домаћин су већ раније препоручили познати блогери и добро се провео у РевиевСигнал тестовима.

План нивоа уласка на ВПКС, који вам омогућава да домаћин до 5 веб локација са складиштем од 10 ГБ, кошта 20,83 УСД месечно када се плаћа годишње.

Посетите ВПКС хостинг

Шта се догодило када људи пређу на управљани ВП домаћин?

Прича о успеху # 1: ВХСР + ВП Енгине

ВП Енгине је једна од најбољих ВордПресс хостинг компанија у свету и лично сам тестирао њихове услуге. Једна ствар која се истакла биле су њихове перформансе сервера, које смо користили за хостинг наших сестринских веб локација Веб Хостинг Сецрет Ревеалед (ВХСР).

Вријеме до првог бајта (ТТФБ) резултат са ВебпагеТест показује 224мс

Тест брзине сервера у Битцатцха показује добар резултат – углавном има 250мс и мање

Нисмо имали ништа друго до невероватне резултате са хостингом продужења времена изнад 99%, ТТФБ (Тиме-то-фирст-бите) испод 250мс и добијањем А + оцене на Битцатцха брзинском тесту.

Све ове перформансе без потребе за додатним подешавањем значи да је хостинг ВП Енгине оптимизован за ВордПресс веб локације.

Прича о успеху # 2: Интелисис + ЛикуидВеб

Нисмо једини који су имали користи од преласка на хостинг који је више усмерен на ВордПресс. Интелисис је још једна компанија која се изузетно побољшала у погледу перформанси сервера када су прешли на управљани ВордПресс хостинг са ЛикуидВеб.

Али то такође надилази само технички аспект. ЛикуидВеб је такође пружио свеобухватну подршку Интерлисису, 24 сата, 7 дана у недељи, као део њиховог пакета. То је Интерлисису дало самопоуздање и способност да се фокусирају на свој посао, не бринући о техничким проблемима.

Да ли је управљани ВордПресс хостинг прави за вас?

Да:

Управљани ВордПресс домаћин баш је за вас ако сте тражили …

1. Брзина

Начин на који су оптимизовани управљани ВордПресс домаћини савршено га покреће на ВордПресс веб локацијама. Иако тачне брзине имају тенденцију да се разликују, очекујете бољи општи учинак у поређењу са дељеним хостингом.

Кинста сервер локација Неки управљани ВордПресс хостинг нуде више локација са дата центрима, што може бити од велике користи у побољшању брзина учитавања ако циљате одређене локације (тј. Азију, Европу, Сједињене Америчке Државе итд.). Кинста, на пример, нуди 20 различитих локација података центра које су доступне широм света. На тај начин можете одабрати дата центар који најбоље одговара вашој публици.

2. Алати фокусирани на ВордПресс

Од бесплатних тема до мултифункционалних алата као што су ЈетПацк, можете очекивати да ће вам бити на располагању мноштво специфичних за ВордПресс.

3. Подршка за ВордПресс

С обзиром да користите ВордПресс, шансе су да ће вам бити потребни ВордПресс стручњаци који ће вам помоћи. С управљаним ВордПресс хостингом, сва подршка су стручњаци у питањима везаним за ВордПресс који вам могу помоћи.

4. Околиш погодан за програмере

Ако сте програмер или желите да се бавите веб-сајтом, управљани ВордПресс домаћини нуде скуп алата који су усредсређени на програмере. Дакле, ако желите да направите прилагођене измене или се играте са својим системом, то можете учинити без бриге о уништавању веб локације.

Не:

Иако управљање ВП хостингом звучи као утопија за многе, постоје разлози да ова врста услуге није прикладна за вашу веб локацију. Ево два највећа недостатка управљаног ВордПресс домаћина.

1. Цена

Управљање ВордПресс хостингом широм света бит ће скупље од услуга заједничког хостинга. То може бити и преко буџета за блогере или власнике веб локација који тек почињу.

2. Само за ВордПресс

Као што назив говори, управљани ВордПресс хостинг је само за ВордПресс веб локације. Ако размишљате о испробавању другог ЦМС-а, морат ћете почети испочетка.

Како одабрати: Шта треба размотрити о регистрацији за управљани ВордПресс домаћин

Као што можете видети из резултата нашег истраживања, постоји велики број занимљивих статистика о корисницима и како они доживљавају услуге управљања ВордПресс хостингом.

Али, шта је са тобом?

Без обзира да ли сте мали или неки нови блогер, можете ли оправдати цену за коришћење управљаног ВордПресс хостинга?

Одговор: Све зависи од тога шта су ваше веб локације потребне.

Дакле, пре него што се обавезујете на управљани ВордПресс план хостинга, најбоље је размотрити следеће факторе који ће вам помоћи да одлучите да ли вреде додатних трошкова.

1. Време и знање

Ово је често највећи фактор одлучивања за коришћење управљаног ВордПресс хостинга или не и за то да ли их вреди платити мало више од просечних ВордПресс планова за хостинг.

Ако сте неко ко је способан и образован за ВордПресс хостинг, онда су шансе да не требате ангажовати некога другог да би се побринуо за техничке аспекте.

Многи учесници у нашој анкети су више него задовољни да сами раде са својом веб страницом и верују да управљани ВордПресс хостинг није вредан додатних ако могу то да ураде сами.

Међутим, ако немате то техничко знање или једноставно немате времена да ефикасно одржавате веб локацију ВордПресса, онда вам успешан ВордПресс хостинг хостинг сервис може лако да помогне у бризи о свим техничким детаљима.

Већ сам се навикао на ВордПресс и овде могу да управљам већином ствари. Бавим се веб дизајном / развојем годинама и ретко имам проблема данас. Али мислим да би за оне који су нови у ВордПресс-у и немају много искуства са веб локацијама Управљани ВордПресс хостинг могао бити користан. – Марина Барајева

Сретан сам овде! На ХостГатору сам на наменском серверу. Уживам у слободи, свестраности и брзини ове услуге. – Ерик Емануелли

Ја лично имам довољно техничке вештине да бих могао сам да управљам свим нашим хостингом. Такође нисам обожаватељ ВордПресс платформе, највише због њиховог надокнађујућег модела монетизације. – Алексеи Веиман

2. Траффиц Вебсите

Рецимо да имате ВордПресс блог или веб локацију и да доживљавате огроман раст и да добијате велике навале промета, велике су шансе да би коришћење управљаног ВордПресс хостинга могло бити бољи избор за вас.

Генерално, планови редовног дељеног хостинга нису способни да управљају огромном количином промета јер се ресурси вашег сервера деле са другим корисницима. Дакле, ако сте потрошили све додељене ресурсе за своју веб локацију, завршићете са лаганом учитавањем странице и мораћете да надоградите на други план.

Са управљаним ВордПресс хостингом, количина ресурса сервера која имате на располагању може вам помоћи у управљању огромним нивоима долазног промета.

Међутим, важно је запамтити да ако не добијате тако висок ниво саобраћаја доследно, у основи плаћате додатну количину ресурса сервера коју нећете ни користити.

Важно је бити свестан промета и активности на веб локацији како бисте могли боље да разумете који ресурси сервера су потребни вашем веб локацији ВордПресс..

Мислим да то зависи од нивоа саобраћаја. Дефинитивно бих размотрио плаћање додатних трошкова када ће моја веб локација добити редован густ промет који дељени хостинг не може да подржи и није ВордПресс оптимизиран за то. Верујем да дељени хостинг пакети неких добрих хостинг компанија одговарају за већину блогера и плаћање додатних трошкова за управљани ВордПресс хостинг није исплативо за њих. Лично нећу платити док не видим редован поглед у саобраћај на сајту. – Харпреет Сиддху

Манагед ВордПресс хостинг пакети су углавном скупље од традиционалних хостинг понуда. Можда бисте требали размотрити статистику вашег саобраћаја и величину веб локације пре него што се одлучите за ову хостинг услугу. За већину дела ресурси заједничког хостинга довољни су за мање блогове. – Девесх Схарма

3. Забринутости компаније за домаћинство

У нашем истраживању набројали смо бројне проблеме које корисници могу да изаберу (а они могу да изаберу за више опција) када је у питању брига о хостингу за веб страницу ВордПресс..

Ево резултата који почињу од највећих проблема до најмање:

 1. 78,3% корисника изабрало је подршку као највећу бригу за веб странице ВордПресс.
 2. 69,6% једнако је гласало да је сигурност и оптимизација брзине главна брига.
 3. 30.4% је забринуто због одржавања за веб страницу ВордПресс.
 4. Остало су ствари које су се корисници најмање односили или нису били забринути у вези са ВордПресс веб локацијама, као што су трошкови обнове, подршка за ССЛ, ВХМ и цПанел интерфејс..

Ево шта ако поделите пуно недоумица са учесницима наше анкете, пријава за управљани ВордПресс хостинг ће вам помоћи да ублажите многе те бриге..

За почетак, постоје бројне погодности које добијате са управљаним ВордПресс-ом у поређењу са конвенционалним плановима дељеног хостинга, као што су боља сигурност, брзина и корисничка подршка..

НИКАДА се не бих вратила на уобичајени заједнички хостинг. За почетак, било који редовни дељени домаћин не би могао да управља прометом. А то је невероватно важно.

Али, чак и када бих покренуо сајт испочетка, и даље бих водио управљани ВордПресс домаћин јер је и све друго такође много боље. Посебно подршка.

На пример, домаћин сам БлоггингВизард.цом са ВПКС хостингом. Они одговоре на већину улазница за подршку у року од 10 минута и њихови сервери су брзи.

Дељени домаћини имају своје место и они су солидна опција када сте на буџету, али нису увек тако добри као што се чини на површини. – Адам Цоннелл

(Не прелазим на уобичајено заједничко гостовање) јер је Управљање боље за запосленог блогера попут мене. – Риан Биддулпх

4. Припрема за раст веб локација

Фактор који морате узети у обзир када је у питању ВордПресс хостинг је да ли сте у могућности да промените своје планове за хостинг како раст веб локације такође расте. Ако користите заједнички план хостинга, чешће него не, заглавили сте са ресурсима сервера и има врло мало простора за скалабилност.

Са управљаним ВордПресс хостингом, имате бољу скалабилност веб локације у поређењу са дељеним хостинг планом.

Ако имате веб локацију ВордПресс која има пуно посетилаца, тада је велика шанса да ћете желети могућност скалирања ресурса вашег сервера по потреби. Свакако бих препоручио да одете на управљани ВордПресс хостинг ако желите да платите још мало.

Да, размислио бих о плаћању више за управљани ВордПресс хостинг. Управљани ВордПресс хостинг обично је веће перформансе и више је подешен за рад са ВордПрессом. Друга важна предност је та што је често већа скалабилност за раст од дељеног хостинга. Има више предности када упоређујете управљани ВордПресс хостинг са уобичајеним дељеним хостингом, као што су безбедност, брзина и боља подршка.

Тада можете поставити питање да ли је свима потребан управљани ВордПресс хостинг? Мој одговор је: Не, сви не морају да користе ВордПресс хостинг?

Ако имате добро посећену веб локацију ВордПресс, желите већу скалабилност и спремни сте да платите још мало, онда бих препоручио управљани ВордПресс хостинг.

Ако сте почетник, новопечени блогер, можда имате мали блог? Врло добро функционише са заједничким хостинг провајдером који кошта неколико долара месечно.

Да ли бисте размислили о додатном плаћању за управљани ВордПресс хостинг? Да, хоћу! Управљани ВордПресс хостинг дефинитивно је боље решење од дељеног хостинга. – Петер Нилссон

5. Функције усмерене на ВордПресс

Једна од предности коришћења хостинг услуге усмерених на ВордПресс је та што они имају тенденцију да садрже функције које ће користити перформансе ваше веб локације ВордПресс. Испод су неке од функција повезаних са ВордПресс-ом које можете очекивати од управљаног ВордПресс хостинг плана.

Функције ВордПресс-а:

Можете очекивати да платите било где између 19,95 УСД / месечно – 37,50 УСД / месечно за управљани ВордПресс план, међутим, поред уобичајених функција као што је бесплатни ССЛ, нуде и додатне функције као што су скенирање и уклањање бесплатног малвера, на нивоу предузећа. ДДоС заштита, и бесплатно ЦДН.

Опћенито, просјечна хостинг компанија не нуди ове услуге као дио својих планова. Уместо тога, вероватније је да ћете добити спољне провајдере или услуге да бисте добили све те функције (а оне имају тенденцију да буду скупе!).

Апсолутно не (прелазак на уобичајени заједнички хостинг), немам времена да се правим са њим, а перформансе су обично лошије. – Схане

Вероватно не бих размотрио повратак на конвенционални дељени хостинг (са управљаног ВордПресс хостинга) осим ако ми понестане буџета. Заједнички хостинг одличан је за мале блогове где буџет брине и ресурси нису много битни. Али, ако имате пословну или професионалну веб страницу, управљање хостијом омогућиће вам мир, потпуну контролу над вашим блогом и више ресурса.- Аммар Али

(Не пребацивање на уобичајени заједнички хостинг) Једноставно зато што је управљани ВордПресс хостинг сигурнији и боље подешен за перформансе од конвенционалног заједничког хостинга. – Абхијит Равоол

читати до Да ли управљани ВордПресс хостинг вреди додатне цене? на Куора

читати до Да ли управљани ВордПресс хостинг вреди додатне цене? на Куора

читати до Које су бриге за хостинг за веб локацију ВордПресс? на Куора

Резиме

Управљани ВордПресс хостинг може бити одличан арсенал, али само ако ваша веб локација захтева. Ако одговарају свим потребним захтевима, онда је дефинитивно вредно додатних трошкова да кренете за управљани ВордПресс план хостинга. Билл Ацхолла, Мадди Осман, Бридгет М Виллард, Јамес Хунт, и Марсха Келли су међу власницима веб страница / блогерима који сматрају да управљани ВордПресс хостинг вреди додатних трошкова.

Међутим, ако започињете и даље имате мали блог или веб локацију, можда неће бити вредно потрошити сав толики новац у њега. Јанице Валд, Билл Гассетт, Адриан Јоцк, и Ешли су међу учесницима који не би платили додатну цену за то.

Испод тога, не морају сви да користе ВордПресс хостинг хостинг, али ако то учините, то дефинитивно вриједи!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map