Topp 10 beste domeneregistrator 2020 [Hint: # 2 er sinnssykt billig]

4

De grunnleggende nødvendighetene for å gå online er webhotell og domenenavn. Denne listen over beste webhotellleverandører hjelper deg å velge kvalitetstjenestetjenester i henhold til dine krav innenfor budsjettet.


Så du har bestemt deg for å starte en blogg eller et nettsted og lete etter den beste domeneregistratoren?
Det er ingen tvil om at det er mange domeneregistratorer tilgjengelig, men hvilken er pålitelig og pålitelig? Så vi bestemmer oss for å lage denne listen ved å huske på følgende faktorer;

Rask navigering

Faktorer du må vurdere før du velger domeneregistrator

 • ICANN-akkreditering: Registrarene skal være det JEG KAN (International Corporation for Tildelte navn og nummer) akkreditert. Denne organisasjonen administrerer alle domenene du kjøpte fra selskapet. Så det er obligatorisk at registraren skal være akkreditert av ICANN.
 • Support Services: En annen veldig viktig ting du trenger å sjekke ut i en domeneregistrator. Er det tilbud om 24/7 supporttjenester? Og hva er kanalene deres for å hjelpe kundene? (Må sjekke om de tilbyr teknisk support via Live Chat, Ticketing, E-poststøtte og telefonsamtale)
 • Omdømme: Hva slags omdømme har de? Er de et kjent selskap generelt? Et svindelfirma ikke bare kaster bort pengene dine, men også skade din virksomhet / blogging. Derfor er det ganske viktig å velge et selskap som tilbyr et godt omdømme og kredittverdighet.
 • Freebies: Å tilby freebies er en fin måte å tiltrekke seg kunder. Etter vår mening er freebies gode, men burde være verdifulle fordi ingen vil ha craps, er du? Det er noen selskaper som tilbyr gratis domenenavn.
 • Domenetransport: Noen ganger kan det hende at du vil overføre domenenavnet ditt til en annen registrar av noen årsaker som høye fornyelsesgrader. Så før du velger et domene selger selskap må sjekke overføringsgebyrene. Beste domeneregistratorer ber vanligvis ikke om gebyrer som NameCheap og GoDaddy.
 • Sikkerhet: Registraren skal være pålitelig med tanke på sikkerhet og tilgjengelighet. Sjekk er det klarert av eksisterende brukere? Du kan enkelt finne brukeranmeldelser om hvilken som helst domeneregistrator.
 • Kontrollpanel: Dette er en av de mest grunnleggende faktorene i valg av domeneregistrator. Et brukervennlig kontrollpanel gjør det enklere å konfigurere domenet og sparer dermed mye av tiden din som du kan bruke i andre viktige ting. Tydelig, glatt og raskt kontrollpanel er veldig enkelt å navigere.
 • Fornyelsesgebyr: Internett-selskaper som webhotell og leverandører av domenenavn tilbyr vanligvis en stor rabatt for de nye kundene ved sitt første kjøp. Og noen av dem ber mer enn normale gebyrer på fornyelsestidspunktet. Så du må bekrefte fornyelsesvilkår og gebyrer for å unngå høyere fornyelsesgrad.

Noen selskaper tilbyr kun domenenavnsregistrering, men de fleste av selskapene tilbyr både domenenavn og webhotell. Fordelene du får når du kjøper nettprodukter (domene og hosting) fra samme leverandør er at du ikke trenger å peke dem (Endre DNS-innstillinger), og mesteparten av tiden får du gratis domenenavn med abonnementet på hostingplan. Ikke bekymre deg for å peke domenet med webhotell er ikke en vanskelig oppgave. Bare be registraren din om å gjøre det for deg, de hjelper deg med glede.

Etter vår mening, hvis penger ikke betyr noe i ditt tilfelle, er det bra å abonnere på begge tjenestene fra det samme selskapet. Men hvis du vil bli kvitt høyere fornyelser, kan du kjøpe et domenenavn og webhotell fra forskjellige selskaper.

Hvorfor?

Fordi vår erfaring krever webhotellleverandører høyere fornyelsespris for domenenavn og vertspakken. Ved å velge selskapet som har sin grunnleggende virksomhet som selger domenenavn, kan du spare betydelige penger. For eksempel; for å fornye domenenavnet ditt med BlueHost, må du betale rundt $ 15 / år, men NameCheap krever bare $ 10.69 / år.

La oss snakke om de mest pålitelige og beste domenenavnregistratorene for å kjøpe domenenavn.

Topp 10 beste domeneregistratorer 2020 for pålitelige tjenester og kvalitet

Etter en dyp analyse og prissammenligning samt funksjoner, kommer vi med følgende liste over toppdomeneregistratorer?

1. NameCheap

namecheap toppdomeneregistrator

NameCheap er blant de billigste leverandørene av domener og hostingtjenester. Det var en hyggelig opplevelse å ha et domene med seg. Selskapet startet i 2001 vokser raskt, og nå er over 7 millioner domener under deres ledelse. I det siste når SOPA og PIPA (regninger mot brukernes internettfrihet) oppstår NameCheap til fordel for allmennheten. Det er veldig snilt.

Der de fleste av selskapene tiltrekker seg kunder med lav introduksjonspris, tilbyr NameCheap også noen eksklusive introduksjonspriser på domenenavnekjøp og webhotellplaner med billige fornyelser.

Akkurat til $ 10.69 kan du kjøpe et .Com-domene med 1 års GRATIS “WhoisGuard” -abonnement. Når domenet utløper, kan du fornye det som koster bare $ 10.69. Du kan også fornye WhoisGuard så lavt som $ 2,88.

Ettersom hacking-tilfellene øker dag for dag, er det nødvendig for enhver virksomhet som har online-eksistens å sikre kundens data ved hjelp av SSL-sertifikat. For dette NameCheap tilbyr PositiveSSL-sertifikat i $ 9,00 / år.

Sammen med alle disse tilbyr NameCheap også webhotelløsninger. Den mest grunnleggende hostingplanen koster bare $ 9,88 / år, hvor du kan være vert for 3 nettsteder. Selskapet har flere datasentre for å tilby pålitelig webhotell. Du kan velge enten det amerikanske datasenteret eller det britiske datasenteret. Ikke bare dette, de tilbyr hosting-servere på bedriftsnivå med SSD-hosting-løsning. Dessuten kan du også starte ditt eget hostingfirma ved å åpne en forhandlerkonto hos dem.

NameCheap tilbyr tekniske supporttjenester via vanlige kanaler som billetter, e-post og Live Chat. Og vi nøler ikke med å si at de er tilgjengelige hver gang vi kontakter dem via Live Chat. Du kan også finne løsninger gjennom det enorme kunnskapsgrunnlaget. Det er ingen telefonstøtte. Enten du vil kjøpe hosting eller ikke, men i henhold til vår erfaring, er NameCheap den beste domenenavnsregistratoren. Vi anbefaler det uten tvil.

Besøk NameCheap

2. iPage

ipage

Her er en annen domenenavnsregistrator, som betjener kundene siden 1998. Dessuten er mer enn 1 million nettsteder som er vert på serverne sine. Etter vår mening tilbyr de betydelige hosting-tjenester for brukere som trenger hosting til svært rimelige priser. De fleste av gangene er det tilgjengelig med mange rabatter som senker prisene enormt. iPage er under ledelse av EIG; den innflytelsesrike virksomhetsgruppen.

Så hvis du utelukkende ønsker å kjøpe domenenavnet, vil det koste $ 8.99 / år. I tillegg, hvis du vil aktivere domenets personvern, må du betale $ 9,99 per år separat.

Ved kjøp av webhotellplan får du et GRATIS domenenavn, og det koster deg bare $ 24 / år. Er ikke super billigere? Og du har lov til å installere ubegrensede nettsteder. Hvis du ikke er fornøyd med servicekvaliteten deres, kan du gjerne be om tilbakebetaling innen 30 dager. De vil sende pengene dine tilbake uten spørsmål.

Selskapet tilbyr massevis av freebies som Sitelock, sikkerhetsverktøy, 1 GB cloud hosting lagring og nettsted byggherre etc. $ 200 annonsering kreditt er også gitt av selskapet gratis, noe som er flott å annonsere de nyetablerte nettsteder på Google og Bing reklame.

Domenenavn leveres med et rent kontrollpanel som gjør det enkelt å administrere. Så ikke bekymre deg i tilfelle når du har forskjellige hosting- og domeneleverandører. Du kan enkelt forplante dem. Selskapet tilbyr også skalerbare alternativer som VPS og dedikerte hostingplaner. Det er et godt valg når du vil være vert for lite prosjekt og ha et lite budsjett.

Når det gjelder kundestøtte, kan du gi hjelp. Uansett hva som er dagen og hvor du hører hjemme. Ring dem eller åpne en direktesendt chat for rask hjelp. Du sender også inn en billett hvis du ikke har det travelt. iPage vedlikeholder brukerstøtten med enorm nyttig informasjon relatert til webhotell, domener, utforming av websider og kontostyringsveiledninger.

Besøk iPage

3. G oDadd y

godaddy største domenenavnsregistrator

Dette selskapet ble etablert i 1997 og fikk navnet GoDaddy i 1999. Med mer enn 5000 ansatte og 14+ millioner kunder, kan du gjette hvor store og profesjonelle de er? GoDaddy kjent som den største domeneregistratoren. Og ja det er de, for omtrent 63 millioner domener er under deres administrasjon. De tilbyr et stort utvalg av nettprodukter som er relatert til domener, hosting, e-post, sikkerhet og online markedsføring osv.

GoDaddy har et veldig bredt utvalg av domenetillegg. .Com-domenet er tilgjengelig for $ 2.99 for det første året. Og hvis du vil at personvernet skal skjule viktig informasjon som navn, e-postadresser, fysisk adresse og telefonnummer osv., Så må du betale $ 7,99 / år. Når det gjelder fornyelsen, kan du bli sjokkert over å se at du må betale $ 14.99. Det er høyere enn NameCheap.

For sikkerhets skyld tilbyr de SSL-sertifikater, starter fra $ 55.99 / år. Det er virkelig høyere enn mange andre selskaper, du kan kjøpe billig SSL fra andre verter. På den annen side tilbyr de også hosting-tjenester fra $ 3,99 per måned.

På den helt grunnleggende planen (økonomi) vil du få 1 gratis domene. Det kan være vert for 1-nettsted og lagre store datamengder (100 GB lagring). Dessuten er det ingen begrensninger i antall tillatte besøkende / mnd. Ingen tvil om at GoDaddy er en av de viktigste domeneregistratorene, men for webhotell anbefaler vi aldri det på grunn av deres tjenester av lav kvalitet. Vi anbefaler å følge de ti beste leverandørene av webhotell.

Enten det er et domene eller webhotell, er kundesupport alltid en viktig faktor som du bør ta hensyn til. Selv om du i tilfelle av et domene ikke trengte mye hjelp fra registraren, men likevel er det veldig viktig faktor å vurdere. Noen støttekanaler er tilgjengelige 24/7 som telefon og e-post. Live chat er bare tilgjengelig i løpet av bestemte timer. Som for domener, trengte ikke kunden støttetjenester veldig ofte, så det vil være greit. Eller forslag er at deres tjenester er betydelige for å kjøpe domenenavnet.

Besøk GoDaddy

4. BlueHost

bluehost billig domeneregistrator

BlueHost trenger ingen introduksjon nesten alle vet navnet sitt. Det har ikke noe å si at du er en blogger eller en utvikler, eller at du trenger tjenestene deres for e-handelsnettsted de tilfredsstiller alle typer brukere. De begynner å betjene kundene siden 2003. Ikke bare anbefalt av oss og de beste bloggerne, men WordPress.org anbefaler det også. Så hvis du vil bygge et nettsted ved hjelp av WordPress-plattform, ville BlueHost være et godt valg for pålitelige hostingtjenester.

BlueHost tilbyr et gratis domenenavn når du kjøper webhotell fra dem. Så hvis du er på jakt etter toppdomeneregistrator, må du selvfølgelig ha hosting for å gå online. Derfor, hvorfor bruke en ekstra krone på å registrere domenet når du kan få en GRATIS. Så ikke kast bort muligheten og ta tak i gratis domene med rimelig hosting på et sted. Selskapet tilbyr forskjellige hostingtjenester som delt, sky, dedikert, WooCommerce og Managed WordPress osv.

Mer enn 2 millioner nettsteder blir arrangert under deres ledelse og øker dag for dag. Du kan være vert for 1 nettsted og lagre opptil 50 GB data og 5 e-postkontoer ved å kjøpe en grunnleggende plan. De tilbyr cPanel for styring som er tradisjonell bransjeprogramvare for å administrere hostingkontoen din.

Hvis du har råd, kan du prøve å velge “Plus” -plan som er en velutstyrt pakke og tillater ubegrensede nettsteder. Planen inkluderer også ubegrenset lagring, båndbredde, e-postkontoer og gratis $ 200 søkemotorkreditter.

Alle planene har innebygd CDN-alternativ som krever få hake for å aktivere tjenesten. CDN er en utmerket tjeneste for å laste inn nettstedet raskt. BlueHost gjør det mulig å hjelpe kunder på umiddelbar basis. For dette er live chat alltid tilgjengelig. I tillegg opprettholdes billettsystem og telefonnummer også av selskapet. Så hvis du vil begynne å jobbe profesjonelt, er BlueHost en pålitelig leverandør for både domenenavn og hosting.

Besøk BlueHost

5. InMotion

beste hosting og domene etter inmotion

InMotion er en av de store hostingleverandørene på grunn av deres enestående støttetjenester og har rike planer. Du ser ofte at de fleste av vertsselskapene tilbyr live chat, telefon, billetter og e-post for å hjelpe kundene sine. Men InMotion-engasjert team går foran og opprettholder en Skype-linje. Uansett hvilken kanal du vil bruke de er tilgjengelige døgnet rundt. Du kan også lære på egen hånd ved å søke i informasjonen fra kunnskapsbasen som opprettholdes på nettstedet deres.

Når det gjelder domenetjenester, tilbyr de domene i $ 14.99 per år. Hvis du vil skjule din personlige informasjon, bør du abonnere på WHOIS-personvern som koster bare $ 9.99. Ja, det er noen selskaper som tilbyr domene til lave priser, men InMotion er veldig pålitelig og kjent WordPress-hostingleverandør. De har også A + -vurdering av BBB.

Et bredt utvalg av hostingalternativer tilbyr også selskapet. InMotion-hostingplaner er ofte tilgjengelige på rabatter, og ved å bruke vår EKSKLUSIVE lenke kan du spare opptil 43% avslag på forretningsplan.

Den helt grunnleggende planen kalt “Launch” hvor du kan være vertskap for to domener, noe som er perfekt for brukere med begrenset budsjett. Denne avtalen inneholder alle viktige funksjoner som 1-klikk CMS installasjonsprogram, maks hastighetssone, frihet for åpen kildekode-plattformer og datasikkerhetskopiering osv. Videre, for nettstedannonsering tilbyr de alle planene $ 250 reklamekreditt.

En annen imponerende funksjon er sikker tilbakevending. Hvis den nyere versjonen av applikasjonen ikke responderte tilstrekkelig og viste ustabil oppførsel, gjør denne funksjonen deg i stand til å skifte tilbake til forrige versjon.

InMotion laget også en spesiell plan for WordPress-brukere. Så hvis du elsker å bruke WordPress som oss, er det bra å velge WordPress-hosting som inkluderer forhåndsinstallert WordPress. Dessuten er den tilgjengelig til samme pris som den delte hosting. Selskapet er veldig trygg på servicekvaliteten deres, og det er derfor de gir 90 dagers pengene tilbake-garanti. Det føles som en total risikofri investering. Visst er deres tjenester betydelige, så kjøp en hostingplan og få ett gratis domene.

Besøk InMotion Hosting

6. 1 a nd1

1 og 1 lave introduksjonsdomener

Ser du etter noen billige WordPress-hosting og domeneregistrator med lave introduksjonspriser; her er 1and1, den store domeneregistratoren med hostingløsninger. Det er mange domeneforlengelser tilgjengelig, og du kan til og med velge per nisje eller virksomhet, for eksempel .restaurant.

De tilbyr gratis domeneforlengelser som “.info” og “.website” osv. Og hvis du trenger “.com” -domener, belaster de bare $ 0,99 for det første året. Selskapet tilbyr flere funksjoner sammen med .com-domenet, inkludert 1 gratis e-postkonto, WhoIs tillegg, og domenelås osv.

Ikke bare domener, de tilbyr også den brede kategorien av produkter. Disse produktene er relatert til webhotell, nettstedsbygger og maler, e-handel, markedsføring og MS-produkter, etc. Du kan velge en hosting med nettstedsbygger for å designe din egen mal eller cPanel-basert hosting. Den grunnleggende planen “Ubegrenset” som tilbyr mange ressurser. Du kan være vert for ubegrensede domener på den ene kontoen, da den inkluderer ubegrenset lagring. Denne planen inkluderer også SSL-sertifikat.

På "ubegrenset" planlegger, kan du lage 20 databaser. Dessuten 1 gratis domene inkludert i planen. Så hvis du har tenkt deg å kjøpe et hosting fra dem, trenger du ikke å kjøpe domenet fordi de tilbyr gratis domene selv med den helt grunnleggende planen. Ærlig talt, vi anbefaler ikke deres hosting for større prosjekter. Men du kan være vert for små prosjekter med det færre besøkende. Videre gir de 40 dagers refusjonstid.

Selskapet hevder å tilby 24/7 supporttjenester. Men det er ingen andre støttekanaler enn telefonsamtalen. Ja, telefonsamtalen er en rask måte å samhandle på. Men folk som kanskje ikke er flinke i engelsktalende eller utenfor USA, kan ha vanskelig for hjelp. Så husk før du registrerer tjenestene dine. 1and1 opprettholdt også mange nyttige artikler relatert til webhotell, domenenavn, SSL og e-posttjenester osv. Alle artiklene er godt forklart ved å bruke bildene.

Besøk 1and1

7. HostGator

hostgator beste domeneregistrator 2019

Fra og med 2002 tar HostGator ikke for mye tid og ga raskt navnet sitt som en av de beste leverandørene av webhotell. Nå er de vert for mer enn 8000 000 domener. Det er veldig enkelt å registrere et domene med HostGator. I stedet for å bombardere upsell-tilbudene er prosedyren veldig enkel, og kunden vet hva han kommer til å kjøpe. Du vil få ditt eget domene innen $ 13. De støtter også domenelås for å forhindre uautorisert overføring. Domenets personvern er tilgjengelig til relativt lav pris sammenlignet med mange andre selskaper.

Vi opplever deres delte hosting og bruker fremdeles, de er kjempebra. Nylig registrerte vi oss for Managed WordPress-tjeneste, som er utrolig rask og smidig. Det er 3 delte hostingplaner tilgjengelig. Du vil få ubegrenset båndbredde, MySQL-databaser og e-postkontoer. Det er også tonn skript tilgjengelig som du enkelt kan installere. HostGator tilbyr $ 100 Google og $ 100 Bing markedsføringskreditt. Her må du huske på at Google først må bruke $ 25 for å benytte disse $ 100 kredittene.

HostGator tilbyr tilbakebetaling av 45 dager. Det er en lang periode og nok til å teste tjenestene. Dessuten er det også over bransjens rådende periode. Foruten delt hosting, er det også andre typer hosting til relativt lave priser som Cloud, VPS og dedikert osv.

For å sikre nettstedet må du ta sikkerhetskopi av dataene, så tilbyr selskapet CodeGuard-tjenester som koster $ 1,67 / måned. Totalt sett tilbyr de verdifull hosting med 99,9% oppetidsgaranti, 45 dagers refusjonspolicy, 1-cick installasjonsprogram, tonn nettstedsmaler. Er det ikke perfekt for bare $ 3,95 per måned?

Støtten er tilgjengelig 24/7/365 med det avgiftsfrie nummeret. Det er også live chat og billettsystem for kundene. For visuell hjelp tilbyr de gratis tilgang til massevis av videoopplæringer. Dessuten bygger denne billige domenenavnregistratoren og hostingfirma også et forum der du kan samhandle med andre medlemmer. Så hvis du trenger alle løsningene på ett sted, er de det beste alternativet.

Besøk HostGator

8. Registrer deg

register.com beste registrar 2019

Register.com er også en av de eldste leverandørene av webtjenester og den beste domeneregistratoren. De er i bransjen siden 1994. Nå bruker cirka 2 millioner domener under deres ledelse og hundretusener av fornøyde kunder. Derfor betegnet vi dem som en av de beste domenenavnregistratorene.

Selskapet tilbyr nesten 50 forskjellige produkter, inkludert domene, hosting, e-postmarkedsføring og SSL, etc. osv. Kassen er så enkel, bare skriv inn ønsket navn på websiden og klikk legg til i handlekurven og fyll deretter betalingsdetaljene. Og det er gjort. Nå vil de øyeblikkelig klare domenenavnet ditt. Det er kveldsmat enkelt.

For øyeblikket er utvidelsene .com og .net tilgjengelig bare på $ 0,50. Ganske billig va! Men du vil bli sjokkert over å se at de belaster $ 35 veldig neste år for domenefornyelse. Så hvis du trenger et domene i ett år, så er register.com kjempebra. Et annet triks du kan bruke er å kjøpe domenet, og når det skal utløpe, overfør det til andre billige domeneregistratorer som NameCheap. På denne måten kan du hente salgsfremmende rabatt og også spare deg for høye fornyelser.

Du kan også slå på WHOIS-beskyttelse for bare 10 dollar. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan fornye domenet ditt, vil de sikre det i ett år. I tillegg til, hvis du vil ha noe premiumnavn, kan du bla gjennom det etter kategori og legge til et nøkkelord under delen premiumdomener.

Du kan også kjøpe produktene relatert til blogger og netthandel. Hvis du bare trenger e-post hosting, kan du gjøre det og lage din egen tilpasse e-postkonto. Register.com tilbyr rikholdige funksjoner som 300 GB lagring og ubegrenset båndbredde, men vi anbefalte ikke deres hosting. Videre avsatte 20 GB også til lagring via e-post i sin mest grunnleggende plan. Både Windows og Linux baserte hostingplaner er tilgjengelige å velge mellom. De tilbyr også en introduksjonspakke på bare $ 1,96 / mo inkludert både domene og hosting.

Videre er 24/7 supporttjenester og vanlige spørsmål alltid veldig nyttige. Velg en telefon og ring dem eller bare send en e-post. De opprettholdt forskjellige linjer for hosting, salg, fakturering og teknisk support. I tillegg kan avgiftsfrie nummer i USA og Canada også brukes til å komme i kontakt. Du kan også lære mange ting fra tips og opplæringsprogrammer som deles av dem.

 • Topp 10 beste webhotellstjenester i 2019
 • Topp beste billige WordPress Hosting 2019

Besøk register

9. DreamHost

Dreamhost siste domenepriser

DreamHost tilbyr ikke bare den beste WordPress-hostingløsningen, men også kjent som den beste domeneregistratoren. Nettstedets navn kommer på bare $ 13,95 og samme fornyelsesgrad. Å kjøpe domene fra DreamHost inkluderer også gratis domenenavn for å beskytte deg mot ondsinnede handlinger. Du kan opprette mange underdomener.

For øyeblikket tilbyr de mer enn 350 domeneforlengelser inkludert .com, info og .org osv. Det er tre fornyelsesalternativer som “auto”, “manual” og “ask me”. Også for å sikre domenet har du muligheten til å låse domenet ditt som unngår uautorisert overføring.

DreamHost tilbyr delt, administrert WordPress, dedikert og VPS-hosting og hevder å være vertskap for nesten 1,5 millioner nettsider og blogger under ledelse. Det tilbys delt hosting til $ 7,95 med 1-klikk-installasjonsprogrammet som lar deg installere skriptene flytende. De er litt dyre for det første, men du kan være vert for ubegrenset nettsteder, lagring og båndbredde. Hostingplanene støtter la oss kryptere og ved å klikke kan du aktivere SSL / TLS-sertifikatet som kan hjelpe i rangering av søkemotorer.

Dataene som er lagret på SSD-stasjonene, reduserer lastetiden for siden og forbedrer den totale ytelsen på nettstedet. Hostingplanene inkluderer også enkel CloudFlare-integrasjon med automatisk skanning av skadelig programvare. De unike tingene de tilbyr er pengene tilbake-garantien. Du hører muligens om 15 dager og 30 dager pengene tilbake-garanti. Men DreamHost kommer med 97 dagers løypeperiode. Det er en ganske stor periode.

Selskapet har for øyeblikket kundestøtteteam og tilbyr et tilpasset kontrollpanel for styring av hostingfunksjoner. Du kan kontakte dem via de primære kanalene (e-post, telefon og live chat osv.) Og også via Twitter.

Det interne supportteamet betyr at støttepersonalet ansetter fra selskapet selv. Og teamet vet tydelig hvordan de skal hjelpe kundene og fikse problemene deres. Du kan også lære mye av kunnskapsbasen deres på fritiden. De tilbyr en slags dyre tjenester, men etter vår mening er tjenestene verdige.

Besøk DreamHost

10. Name.com

billig og best domeneregistrator

Dette ICANN-akkrediterte selskapet begynner å jobbe siden 2003. Name.com har en stor produktkatalog. De tilbyr webhotell, e-post, domener, SSL, nettstedbyggerverktøy og mye mer digitale produkter. Det er ikke sikkert at de er rimelige leverandører, men her i denne listen er vårt mål å beskrive de beste domeneregistratorene. Men de er ikke for dyre. Du kan kjøpe navnet på bare 12,99 dollar. Ikke bare dette hvis domenet relatert til søkeordene dine ikke er tilgjengelig, kan du sjekke deres utløpte domenedata.

Ettersom SSL er avgjørende, spesielt for e-handelsnettstedene, som er en sikkerhetsprotokoll for å beskytte kundens informasjon. Du kan enkelt aktivere det med få klikk, og det vil koste 8,49 dollar per år. For å beskytte din personlige informasjon trenger du kanskje WhoisGuard som koster $ 4,99. Så ved å bruke bare noen få dollar, gir de deg den sikre måten å gå online. Prosessen er ganske enkel og ren, bare søk på navnet, legg i handlekurven og fyll ut betalingsopplysningene som er det.

La oss ta en liten oversikt over hosting-tjenestene deres. Vertsplanen leveres med gratis SSL-sertifikat og 100 GB båndbredde. Lar deg lage 10 MySQL-databaser og lagre 10 GB data på serverne deres for $ 4.99 / mo. når du abonnerer minst ett år. Videre kan du opprette ubegrensede FTP-kontoer.

De gir også muligheten til forhåndsinstallerte skript (50+). Andre funksjoner inkluderer gratis sikkerhetskopiering, spam-skanning, speditører og mer enn 100 e-postkontoer. Investeringen din er også trygg i henhold til 30-dagers refusjonspolicy.

De tilbyr også SEO og hosting relaterte produkter. Gjennom SEO-veileder vil de gi deg konkurrenter nøkkelinformasjon og forslaget om å øke nettstedets synlighet. Dessverre er det ingen dedikert live chat tilgjengelig. Men du kan kontakte dem ved hjelp av Facebook og Twitter osv. For flere navn.com opprettholdt en godt administrert kunnskapsbase. Vi er ikke tilhenger av deres hosting-tjenester, men for å registrere et domene er name.com et betydelig alternativ.

Besøk navn

Kjappe tips for å få et beste domenenavn

Hvis du bare leter etter et domenenavn, anbefaler vi NameCheap fordi prisene deres er mye lavere enn de andre, og også de inneholder forskjellige nyttige freebies. Så la oss gjøre dette.

Du har et navn i tankene og vil kjøpe, men hva om det ikke er tilgjengelig? Så avhenger aldri av et enkelt navn. Husk følgende forslag.

Nisje / emne: Hva er din nisje (emne)? Så tenk på ordene relatert til emnet ditt. Hvis emnet ditt for eksempel er relatert til mat, er det bra å inkludere matlaging, slange osv. Et emne For eksempel, hva du synes om foodgeek.com og receipeshub.com? Et relevant domenenavn er et første godt inntrykk for besøkende. Hvis du ikke har noen ide, kan du bruke navnegenerator som Shopify og BusinessNameGenerator.

Utvidelsesalternativer: Vi foreslår at du velger et navn som dekker et felt. Hvis du for eksempel kjøper et domene recepthub.com og i fremtiden kan det også brukes til å dele alle typer oppskrifter.

Minneverdig: Prøv å velge et navn som er lett å skrive. Dessuten er minneverdig navn også veldig nødvendig. Ikke bruk gale staver som plagg for plagg fordi det er vanskelig å si det til noen.

Tall: Kan forvirre brukere og også få det til å se stygt ut. Bare forestill deg navnet-012.com. Det er vanskelig.

Kort: Domenenavnet med en lengde på 3 til 4 ord er nesten borte. Så hva nå? Du prøver bare å velge så kort som mulig navn. Navn med nesten 10 til 12 tegn er flott så langt det er lett å snakke og skrive.

Utvidelse: Det er mange utvidelser tilgjengelig som .com, .org, .info. Vi foreslår at du velger en .com da det er den mest brukte utvidelsen. Hvis du ønsker å målrette publikum i et bestemt land som England, ville det også være bra fordi det også vil være noen søkemotorer som gir fordeler.

Tips: Prøv å unngå å sjekke online tilgjengeligheten av domenenavn når du ikke vil registrere deg på det tidspunktet. Fordi det er sjeldne tilfeller når et selskap kjøper navnet, så selg det til deg. Det er derfor vi velger de best anerkjente selskapene, men likevel ønsker vi at du skal være aktiv i dette prospektet.

Ved å huske på ovennevnte retningslinjer, kan du komme med et flott domenenavn.

Hvordan kjøpe et domene

Du kan velge hvilken som helst domeneregistrator fra listen, da vi foretrekker NameCheap for å hjelpe deg å bli kjent med å kjøpe domeneprosedyre. Hvis du skal velge et annet selskap, må du ikke bekymre deg fordi nesten alle domeneregistratorene har en lignende prosess.

Gå til Name Cheap og skriv deretter ned domenenavnet du vil kjøpe

hvordan kjøpe domenet på namecheap

Etter det vil de vise deg om domenet er tilgjengelig eller ikke. Dessuten viser de også mange andre forslag til domenenavn med forskjellige utvidelser. Klikk nå på Legg til handlevogn-ikonet. Se på bildet under for visuell hjelp.

legg til domenenavn i handlekurven

Samtidig kan du se utgiftstabellen på høyre side av skjermen. Bare klikk på "Se handlekurv" knapp. Her trenger du ikke nødvendigvis noe annet.

pris på valgt domene

Deretter ser du varigheten du vil kjøpe domenenavnet for. Varighet er perioden etter at domenenavnet ditt utløper. Det hele er opp til budsjettet, og hvis du har råd, kan du kjøpe for en lengre periode. For eksempel abonnerer vi på 3-år. Den større varigheten kan spare noen krone.

Alternativ for automatisk fornyelse gitt av selskapet til å automatisk fornye domenet ditt.

Vær oppmerksom på at du må beholde beløpet på tilkoblet bankkonto for vellykket fornyelse; ellers sender de deg forskjellige varsler.

Vi aktiverer også WhoisGuard som gis gratis for første år, og i det neste belaster de veldig lite beløp. Og hvis du vil fornye det etter 1 år, gis det også alternativet for automatisk fornyelse.

WhoisGuard

WhoisGuard er et domenetillegg som beskytter den private informasjonen din som navn, telefonnummer, adresse, e-post-id osv.

Hvorfor beskytte informasjon

For hvis du ikke aktiverte beskyttelseslaget, ser alle dine personlige opplysninger. Så du bør aktivere den for å beskytte mot spammere og hackere hvis du lett har råd. Men merk at det ikke er et nødvendig tillegg.

Etter å ha valgt varighet og andre alternativer, klikk på “Bekreft ordre".

navn med whois vokter personvern

Nå ber de deg om å opprette en konto. Det er så enkelt bare å fylle ut de nødvendige feltene, og det er det. Kontoen hjelper deg med å følge med på de forskjellige faktorene som domeneliste og utløpt domene osv.

Etter at du har opprettet kontoen, kommer det en kontaktinformasjonsside foran deg som ber om å fylle detaljene som adresse, by, provins, postnummer og telefonnummer osv..

Etter å ha fylt ut detaljene, klikk på “Fortsett”. På de neste sidene viser de forskjellige informasjoner. Det er ikke noe spesielt bare å se over det og fortsette.

Det neste er å velge betalingsmetode. NameCheap tilbyr tre måter å betale for kjøp på. Velg betalingsmåte og trykk deretter på “Fortsett” -knappen.

hvordan du betaler penger for domene

Etter det vil du se en liten boks på høyre side. Klikk på “Paypal” -knappen og så går du. Den vil omdirigere til PayPal-siden din der du bare trenger å legge inn påloggingsdetaljene, og det er det.

foreta betaling ved å bruke PayPal

Det tar noen sekunder å behandle bestillingen. Og det er gjort at domenenavnet er ditt. Namecheap tilbyr også live chat under allsangen. Så i tilfelle ubehag, snakk gjerne med dem. De er ganske raske.

Når du registrerer deg for domenet mens du kjøper webhotell fra NameCheap, trenger du ikke å koble til domenet og hosting fordi selskapet automatisk vil gjøre det for deg. Men når du kjøper et domene og hosting fra det forskjellige selskapet for å unngå høye fornyelsesrater.

Når du registrerer deg for domenet mens du kjøper webhotell, trenger du ikke å koble domenet og hosting fordi selskapet automatisk vil gjøre det for deg. Men når du kjøper et domene og hosting fra de forskjellige selskapene for å unngå høye fornyelsesgrader, så må du koble dem, dette kalles domain pointing.

Hvordan peke domene til hosting

 • Det er mye enklere enn du tenker. Når du kjøper et domene, gir selskapet deg et kontrollpanel for domeneadministrasjonen. Hvis du ikke vet hvor kontrollpanelet er, må du sjekke e-postene dine som er sendt av domeneregistratoren. Eller bare gå over til ditt domeneregistreringsnettsted og syng inn.
 • Når du logger inn på domenekontrollpanelet, går du inn i fanen Domener / domenelister.
 • Etter det klikker du på Administrer-knappen i nærheten av domenet du vil koble til hosting

hvordan du peker domene til hosting

Bla nå ned til du finner delen “Navneserver”. Klikk deretter på rullegardinpilen og velg “Tilpasset”.

Nå må du sette “Name Server 1” og “Name Server 2”.

lim inn dns i navneserverne

For å få “Name Server 1 and 2” igjen sjekk e-postkontoen din. Men på dette tidspunktet åpner du e-posten som er sendt av vertsselskapet. Men hvis du ikke fant navneserveren der, kan du logge deg på hosting-kontrollpanelet eller kontakte vertselskapet.

· Når du logger deg på hosting-kontrollpanelet / Account Management Panel, finner du “Kontoinformasjon” som for det meste er gitt på sidefeltet..

Navneserverne ser ut som nedenfor

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Bruk navneserveren som gitt av hostingleverandøren.

 • Nå kopierer du navneservere og limer dem inn i “navneserver” -delen som vises i bildet ovenfor.
 • Lagre endringene etter det. Nå vil det ta 4 til 48 timer å sprede webhotellet ditt og domenenavnet fullstendig.
 • Og det er det.

Vi tror at det nå er klart at hvordan du kjøper domenet og deretter kobler det til webhotellet. Fortsatt hvis noe uklart for deg, ta kontakt med oss.

Konklusjon – Så hva er den beste domeneregistratoren?

Så dette er listen over de beste registrerte domenenavnene, men hva er våre personlige anbefalinger? Etter vår mening, hvis du bare trenger et domene, er NameCheap en flott domeneregistrator fordi de tilbyr domener til billige priser og fornyelsesprisen er også rimelig. Fornyelse av SSL og WhoisGuard er også veldig rimelige.

Men hvis du leter etter webhotell inkludert et domenenavn, så gå til BlueHost, da det også er støttet av WordPress.org. De er rimelige, WordPress-hostingleverandører, og du får et GRATIS domenenavn.

Så dette er vårt forslag, nå er det din tur til å velge i henhold til budsjett og krav. Og hvis du allerede har prøvd noen, kan du gjerne dele hvilken som er den beste domeneregistratoren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map