Topp 10 bästa domänregistratorn 2020 [Tips: # 2 är galet billigt]

4

De grundläggande nödvändigheterna för att gå online är webbhotell och domännamn. Denna lista över bästa webbhotellleverantörer hjälper dig att välja kvalitetstjänster enligt dina krav inom budget.


Så du har beslutat att starta en blogg eller webbplats och leta efter den bästa domänregistratorn?
Det finns ingen tvekan om att det finns många domänregistratorer tillgängliga men vilken är pålitlig och pålitlig? Så vi bestämmer oss för att göra denna lista genom att komma ihåg följande faktorer;

Snabbnavigering

Faktorer som du bör tänka på innan du väljer din domänregistrator

 • ICANN-ackreditering: Registratorerna ska vara det JAG KAN (International Corporation för tilldelade namn och nummer) ackrediterade. Denna organisation hanterar alla domäner som du köpte från företaget. Så det är obligatoriskt att registratorn ska ackrediteras av ICANN.
 • Supporttjänster: En annan mycket avgörande sak du behöver kolla in i en domänregistrator, är det erbjudande supporttjänster dygnet runt? Och vilka är deras kanaler för att hjälpa kunderna? (Måste kontrollera om de erbjuder teknisk support via Live Chat, Ticketing, E-post support och telefonsamtal)
 • Rykte: Vilket rykte har de? Är de ett känt företag i allmänhet? Ett bedrägeribolag slösar inte bara dina pengar utan skadar också ditt företag / bloggning. Därför är det ganska viktigt att välja ett företag som erbjuder gott rykte och kreditvärdighet.
 • Freebies: Att erbjuda freebies är ett bra sätt att locka kunder. Enligt våra åsikter är freebies bra men borde vara värdefulla eftersom ingen vill ha craps, eller hur? Det finns vissa företag som erbjuder gratis domänskydd.
 • Domänöverföring: Ibland beror du på vissa skäl som höga förnyelsesatser för att överföra ditt domännamn till en annan registrator. Så innan du väljer något domänförsäljande företag måste kontrollera sina överföringsavgifter. Bästa domänregistratorer begär vanligtvis inte några avgifter som NameCheap och GoDaddy.
 • Säkerhet: Registraren ska vara tillförlitlig när det gäller säkerhet och tillgänglighet. Kontrollera att det litar på befintliga användare? Du kan enkelt hitta användarrecensioner om alla domänregistratorer.
 • Kontrollpanelen: Detta är en av de mest grundläggande faktorerna för att välja en domänregistrator. En lättanvänd kontrollpanel gör det enklare att konfigurera domänen och sparar så mycket tid som du kan använda i andra viktiga saker. Tydlig, smidig och snabb kontrollpanel är väldigt lätt att navigera.
 • Förnyelseavgifter: Onlinekompanier som webbhotell och leverantörer av domännamn erbjuder vanligtvis en stor rabatt för de nya kunderna vid deras första köp. Och några av dem ber mer än vanliga avgifter vid förnyelsen. Så du måste verifiera förnyelsevillkor och avgifter för att undvika högre förnyelsesatser.

Vissa företag erbjuder endast domännamnsregistrering men de flesta av företagen erbjuder både domännamn och webbhotell. Fördelarna du får när du köper webbprodukter (domän och webbhotell) från samma leverantör är att du inte behöver peka dem (Ändra DNS-inställningar) och för det mesta får du gratis domännamn med prenumerationen på värdplanen. Oroa dig inte att peka domänen med webbhotell är inte en svår uppgift. Be bara din registrator att göra det åt dig, de hjälper dig gärna.

Enligt våra åsikter är det bra om pengar inte spelar någon roll i ditt fall. Men om du vill bli av med högre förnyelser köper du ett domännamn och webbhotell från olika företag.

Varför?

Eftersom vår erfarenhet kräver webbhotellleverantörer högre förnyelsepris för domännamn och värdpaket. Genom att välja det företag som är basföretag som säljer domännamn kan du spara betydande pengar. Till exempel; För att förnya ditt domännamn med BlueHost måste du betala cirka $ 15 / år men NameCheap kräver endast $ 10.69 / år.

Låt oss nu prata om de mest pålitliga och bästa domännamnregistratorerna för att köpa domännamn.

Topp 10 bästa domänregistratorer 2020 för pålitliga tjänster och kvalitetstjänster

Efter en djup analys och prisjämförelse såväl som funktioner hittar vi följande lista med toppdomänregistratorer?

1. NameCheap

namecheap toppdomänregistrator

NameCheap är bland de billigaste domän- och webbhotellleverantörerna. Att ha en domän med dem var en trevlig upplevelse. Företaget startade 2001 växer snabbt och nu är mer än 7 miljoner domäner under deras förvaltning. Tidigare när SOPA och PIPA (räkningar mot användarnas internetfrihet) uppstår NameCheap för allmänheten. Det är riktigt snällt.

Där de flesta av företagen lockar sina kunder med lågt introduktionspris, erbjuder NameCheap också några exklusiva introduktionspriser för köp av domännamn och webbhotell med billiga förnyelser..

Bara till 10,69 dollar kan du köpa en .Com-domän med 1 års GRATIS “WhoisGuard” -abonnemang. När domänen löper ut kan du förnya den som bara kostar 10,69 $. Du kan också förnya WhoisGuard så lågt som $ 2,88.

I takt med att hackingfallet ökar dag för dag, är det nödvändigt för varje företag som har online-existens för att säkra sina kunders data med SSL-certifikat. För detta NameCheap erbjuder PositiveSSL-certifikat $ 9,00 / år.

Tillsammans med alla dessa erbjuder NameCheap också webbhotellösningar. Den mest grundläggande värdplanen kostar bara $ 9,88 / år, där du kan vara värd för 3 webbplatser. Företaget har flera datacenter för att tillhandahålla pålitlig webbhotell. Du kan välja antingen US-datacenter eller Storbritanniens datacenter. Inte bara detta, de erbjuder värdsservrar på företagsnivå med SSD-värdlösning. Dessutom kan du också starta ditt eget webbhotell genom att öppna ett återförsäljarkonto hos dem.

NameCheap erbjuder tekniska supporttjänster via de vanliga kanalerna som biljetter, e-postmeddelanden och Live Chat. Och vi tvekar inte att säga att de är tillgängliga varje gång vi kontaktar dem via Live Chat. Du kan också hitta lösningar genom det enorma kunskapsunderlaget. Det finns inget telefonsupport. Oavsett om du vill köpa värden eller inte, men enligt vår erfarenhet är NameCheap den bästa domännamnsregistratorn. Vi rekommenderar det utan tvekan.

Besök NameCheap

2. iPage

ipage

Här är en annan domännamnsregistrator, som betjänar kunderna sedan 1998. Dessutom har mer än 1 miljon webbplatser värd på sina servrar. Enligt vår åsikt erbjuder de stora värdtjänster för användare som behöver värd till mycket billiga priser. De flesta gånger är det tillgängligt till rikliga rabatter som sänker priserna enormt. iPage är under ledning av EIG; den inflytelserika affärsgruppen.

Så om du bara vill köpa domännamnet kostar det $ 8,99 per år. Om du vill aktivera domänens integritet måste du dessutom betala $ 9,99 per år separat.

Vid köp av webbhotellplan får du ett GRATIS domännamn och det kostar bara 24 USD per år. Är inte super billigare? Och du får installera obegränsade webbplatser. Dessutom, om du inte tillfredsställer deras servicekvalitet, känn dig fri att be om återbetalning inom 30 dagar. De skickar tillbaka dina pengar utan några frågor.

Företaget erbjuder massor av freebies som Sitelock, säkerhetsverktyg, 1 GB molnhotellagring och webbplatsbyggare etc. 200 $ reklamkredit ges också av företaget gratis vilket är bra att annonsera dina nyetablerade webbplatser på Google och Bing-reklam.

Domännamn har en ren kontrollpanel som möjliggör enkel hantering. Så oroa dig inte om du har olika webbhotell och domänleverantörer. Du kan enkelt sprida dem. Företaget erbjuder också skalbara alternativ som VPS och dedikerade värdplaner. Det är ett utmärkt val när du vill vara värd för ett litet projekt och ha en begränsad budget.

När det gäller kundsupport kan du ge dig hjälp. Oavsett vad är dagen och varifrån du tillhör. Ring dem eller öppna en livechatt för snabb hjälp. Du skickar också in en biljett om du inte har bråttom. iPage underhåller hjälpcentret med enorm användbar information relaterad till webbhotell, domäner, utformning av webbplatser och kontohanteringsguider.

Besök iPage

3. G oDadd y

godaddy största domännamnsregistrator

Detta företag grundades 1997 och fick namnet GoDaddy 1999. Med mer än 5000 anställda och 14+ miljoner kunder kan du gissa hur stora och professionella är de? GoDaddy känd som den största domänregistratorn. Och det är de, för ungefär 63 miljoner domäner förvaltas. De erbjuder ett stort urval av webbprodukter som är relaterade till domäner, hosting, e-post, säkerhet och online marknadsföring, etc..

GoDaddy har ett mycket brett utbud av domänförlängningar. .Com-domänen är tillgänglig för $ 1.99 för första året. Och om du vill att integritetsskyddet ska dölja din viktiga information som namn, e-postadresser, fysisk adress och telefonnummer etc. måste du betala $ 7,99 per år. När det gäller förnyelsen kan du bli chockad över att se att du måste betala $ 14.99. Det är högre än NameCheap.

För säkerhet erbjuder de SSL-certifikat, börjar från $ 55,99 / år. Det är verkligen högre än många andra företag, du kan köpa billig SSL från andra värdar. Å andra sidan erbjuder de också hostingtjänster från $ 3,99 / månad.

På den mycket grundläggande planen (Ekonomi) får du 1 gratis domän. Det kan vara värd för en webbplats och lagra stora mängder data (100 GB lagring). Dessutom finns det ingen begränsning på antalet tillåtna besökare / mån. Utan tvekan är GoDaddy en av de bästa domänregistrarna, men för webbhotell rekommenderar vi det aldrig på grund av deras låga kvalitetstjänster. Vi rekommenderar att följa de 10 bästa webbhotellleverantörerna.

Oavsett om det är en domän eller webbhotell, är kundsupport alltid en viktig faktor som du bör ta hänsyn till. Även om du inte behövde mycket hjälp från registratorn, men fortfarande är det mycket viktigt att tänka på. Vissa supportkanaler är tillgängliga dygnet runt som telefon och e-post. Livechatten är endast tillgänglig under vissa specifika timmar. Precis som för domäner behövde kunden inte supporttjänster så ofta, så det kommer att vara okej. Eller förslag är att deras tjänster är betydande för att köpa domännamnet.

Besök GoDaddy

4. BlueHost

bluehost billig domänregistrator

BlueHost behöver ingen introduktion nästan alla känner sitt namn. Det spelar ingen roll att du är en bloggare eller en utvecklare eller att du behöver deras tjänster för e-handelswebbplatser, de tillfredsställer alla typer av användare. De börjar betjäna kunderna sedan 2003. Inte bara rekommenderar av oss och de bästa bloggarna, men WordPress.org rekommenderar det också. Så om du vill bygga en webbplats med WordPress-plattformen, skulle BlueHost vara ett utmärkt val för pålitliga värdtjänster.

BlueHost erbjuder ett gratis domännamn när du köper webbhotell från dem. Så om du letar efter toppdomänregistrator måste du naturligtvis vara värd för att gå online. Därför varför att spendera en extra öre för att registrera domänen när du kan få en GRATIS. Så slösa inte chansen att ta gratis domän med låg kostnadshosting på en plats. Företaget erbjuder olika värdtjänster som delad, moln, dedikerad, WooCommerce och Managed WordPress, etc..

Mer än 2 miljoner webbplatser är värd under deras ledning och ökar dag för dag. Du kan vara värd för en webbplats och lagra upp till 50 GB data och 5 e-postkonton genom att köpa en grundläggande plan. De erbjuder cPanel för hantering som är industritraditionell programvara för att hantera ditt värdkonto.

Om du har råd, försök att välja “Plus” -plan som är ett välutrustat paket och tillåter obegränsade webbplatser. Planen inkluderar också obegränsad lagring, bandbredd, e-postkonton och gratis $ 200 sökmotorkrediter.

Alla planer har inbyggt CDN-alternativ som kräver få fästingar för att aktivera tjänsten. CDN är en utmärkt tjänst för att ladda webbplatsen snabbt. BlueHost gör det möjligt att hjälpa kunder direkt. För detta är livechatt alltid tillgängligt. Dessutom upprätthåller biljettsystem och telefonnummer också av företaget. Så om du vill börja arbeta professionellt är BlueHost en pålitlig leverantör för både domännamn och värd.

Besök BlueHost

5. InMotion

bästa värd och domän av inmotion

InMotion är en av de stora webbhotellleverantörerna på grund av deras enastående supporttjänster och funktionsrika planer. Du ser ofta att de flesta värdföretag erbjuder livechatt, telefon, biljetter och e-post för att hjälpa sina kunder. Men InMotion engagerat team går vidare och upprätthåller en Skype-linje. Oavsett vilken kanal du vill använda de är tillgängliga dygnet runt. Du kan också lära dig själv genom att söka i informationen från kunskapsbasen som finns på deras webbplats.

När det gäller domäntjänster erbjuder de domän i $ 14.99 / år. Om du vill dölja din personliga information bör du prenumerera på WHOIS-integriteten som endast kostar $ 9,99. Ja, det finns vissa företag som erbjuder domän till låga priser, men InMotion är mycket pålitlig och välkänd WordPress-webbhotell. De har också A + -betyg av BBB.

Ett brett utbud av värdalternativ erbjuder också företaget. InMotion-värdplaner finns ofta tillgängliga på rabatter och med vår EXKLUSIV länk kan du spara upp till 43% rabatt på affärsplan.

Den mycket grundläggande planen benämnd “Launch” där du kan vara värd för två domäner, vilket är perfekt för användare med begränsad budget. Detta avtal innehåller alla väsentliga funktioner som 1-klick CMS-installationsprogrammet, maxhastighetszon, frihet för öppen källkodsplattformar och säkerhetskopiering av data osv. Vidare, för webbplatsannonsering erbjuder de alla planerna 250 $ reklamkredit.

En annan imponerande funktion är säker roll back. Om den nyare versionen av applikationen inte svarade tillräckligt och visade instabilt beteende, gör denna funktion dig möjlighet att säkert gå tillbaka till föregående version.

InMotion gjorde också en speciell plan för WordPress-användare. Så om du älskar att använda WordPress som oss så är det bra att välja WordPress-värd som inkluderar förinstallerat WordPress. Dessutom är det tillgängligt till samma pris som den delade hosting. Företaget är mycket säker på deras servicekvalitet, och det är därför de ger 90 dagars pengarna tillbaka-garanti. Det känns som en total riskfri investering. Visst är deras tjänster betydande, så köp en värdplan och få en gratis domän.

Besök InMotion Hosting

6. 1 a nd1

1 & 1 låga introduktionsdomäner

Letar du efter några billiga WordPress-värd och domänregistrator med låga introduktionspriser; här är 1and1, den stora domänregistratorn med värdlösningar. Det finns massor av domänutvidgningar tillgängliga, och du kan till och med välja enligt din nisch eller företag som .restaurant.

De erbjuder gratis domänutvidgningar som “.info” och “.website” osv. Och om du behöver “.com” -domän så debiterar de bara $ 0,99 för det första året. Företaget erbjuder flera funktioner tillsammans med .com-domänen inklusive 1 gratis e-postkonto, WhoIs tillägg och domänlås osv.

Inte bara domäner, de erbjuder också den breda produktkategorin. Dessa produkter är relaterade till webbhotell, webbplatsbyggare och mallar, e-handel, marknadsföring och MS-produkter, etc. Du kan välja en webbhotell med webbplatsbyggare för att designa din egen mall eller cPanel-baserad webbhotell. Den grundläggande planen “Obegränsad” som erbjuder massor av resurser. Du kan vara värd för obegränsade domäner på det enda kontot eftersom det innehåller obegränsad lagring. Denna plan innehåller också SSL-certifikat.

På "Obegränsat" plan, kan du skapa 20 databaser. Dessutom ingår 1 gratis domän i planen. Så om du tänkte köpa en värd hos dem, behöver du inte köpa domänen eftersom de erbjuder gratis domän även med den helt grundläggande planen. Ärligt talat rekommenderar vi inte deras värd för större projekt. Men du kan vara värd för små projekt med det mindre antalet besökare. Dessutom ger de 40 dagars återbetalningsperiod.

Företaget påstår sig erbjuda supporttjänster dygnet runt. Men det finns ingen annan supportkanal än telefonsamtalet. Ja, telefonsamtalet är ett snabbt sätt att interagera med. Men de människor som kanske inte är bra på engelsktalande eller utanför USA kan ha svårt för hjälp. Så kom ihåg innan du registrerar sina tjänster. 1and1 upprätthöll också massor av användbara artiklar relaterade till webbhotell, domännamn, SSL- och e-posttjänster, etc. Alla artiklar förklaras väl genom att använda bilderna.

Besök 1and1

7. HostGator

hostgator bästa domänregistrator 2019

Från och med 2002 tar HostGator inte för mycket tid och fick snabbt sitt namn som en av de bästa webbhotellleverantörerna. Nu är de värd för mer än 8000 000 domäner. Att registrera en domän med HostGator är mycket enkelt. Istället för att bombardera uppsäljningen erbjuder förfarandet är mycket enkelt, och kunden vet vad han kommer att köpa. Du kommer att få din egen domän inom $ 13. De stöder också domänlås för att förhindra obehörig överföring. Domänens integritet är tillgängligt till ett relativt lågt pris jämfört med många andra företag.

Vi upplever deras delade värd och använder fortfarande, de är fantastiska. Nyligen registrerade vi oss för Managed WordPress-tjänst som är otroligt snabb och smidig. Det finns 3 delade värdplaner tillgängliga. Du får obegränsad bandbredd, MySQL-databaser och e-postkonton. Det finns också massor av skript som du kan installera enkelt. HostGator erbjuder $ 100 Google och $ 100 Bing marknadsföringskredit. Tänk här för Google att du först måste spendera $ 25 för att utnyttja dessa 100 $ -krediter.

HostGator erbjuder 45 dagars återbetalningspolicy. Det är en lång period och tillräckligt för att testa tjänsterna. Dessutom är det också över branschens rådande period. Förutom den delade hosting finns det också andra typer av hosting till relativt låga priser som Cloud, VPS och dedikerade osv.

För att säkra webbplatsen behöver du dessutom säkerhetskopiera data, så företaget tillhandahåller CodeGuard-tjänster som kostar $ 1,67 per månad. Sammantaget erbjuder de värdefull värd med 99,9% drifttidsgaranti, 45 dagars återbetalningspolicy, 1-cick installationsprogram, massor av webbplatsmallar. Är det inte perfekt för bara $ 3,95 per månad?

Stödet finns tillgängligt 24/7/365 med det avgiftsfria numret. Det finns också livechatt och biljettsystem för att underlätta för kunderna. För visuell hjälp erbjuder de gratis tillgång till massor av videohandledning. Dessutom bygger denna billiga domännamnsregistrator och värdföretag också ett forum där du kan interagera med andra medlemmar. Så om du behöver alla lösningar på en plats är de det bästa alternativet.

Besök HostGator

8. Registrera dig

register.com bästa registrar 2019

Register.com är också en av de äldsta leverantörerna av webbtjänster och bästa domänregistrator. De är i branschen sedan 1994. Nu har cirka 2 miljoner domäner under deras ledning och hundratusentals nöjda kunder som använder den. Det är därför vi betecknade dem som en av de bästa domänregistrarna.

Företaget erbjuder nästan 50 olika produkter inklusive domän, webbhotell, e-postmarknadsföring och SSL, etc. etc. Kassaprocessen är så enkel, ange bara ditt önskade webbplatsnamn och klicka på Lägg till i kundvagnen och fyll sedan betalningsinformationen. Och det är gjort. Nu kommer de omedelbart att redo ditt domännamn. Det är lätt att äta middag.

För närvarande är tillägget .com och .net tillgängliga bara på $ 0,50. Ganska billigt va! Men du kommer att bli chockad över att se att de tar ut $ 35 på nästa år för domänförnyelse. Så om du behöver en domän för ett år är register.com fantastiskt. Ett annat trick som du kan använda är att köpa domänen och när den kommer att löpa ut, överför den till andra billiga domänregistratorer som NameCheap. På detta sätt kan du ta tag i deras kampanjrabatt och också spara dig från höga förnyelser.

Du kan också aktivera WHOIS-skydd för bara 10 dollar. Om du av någon anledning inte kan förnya din domän kommer de att säkra den i 1 år. Om du vill ha något premiumnamn kan du dessutom bläddra i det efter kategori och lägga till ett nyckelord under avsnittet premiumdomäner.

Du kan också köpa produkter relaterade till bloggar och e-handel. Om du bara behöver e-posthosting kan du göra det och skapa ditt eget anpassade e-postkonto. Register.com erbjuder värdefull funktionshot som 300 GB lagring och obegränsad bandbredd, men vi rekommenderade inte deras värd. Dessutom tilldelades 20 GB också för e-postlagring i deras mest grundläggande plan. Både Windows- och Linuxbaserade värdplaner är tillgängliga att välja mellan. De erbjuder också ett introduktionspaket på bara $ 1,96 / mo inklusive både domän och webbhotell.

Dessutom är supporttjänster dygnet runt och vanliga frågor alltid till stor hjälp. Välj en telefon och ring dem eller skicka bara ett e-postmeddelande. De upprätthöll olika linjer för värd, försäljning, fakturering och teknisk support. Dessutom kan avgiftsfria nummer inom USA och Kanada också användas för att komma i kontakt. Du kan också lära dig en hel del saker från tips och tutorials som delas av dem kunskapsbasavsnitt.

 • Topp 10 bästa webbhotelltjänster 2019
 • Topp bästa billiga WordPress Hosting 2019

Besök registret

9. DreamHost

Dreamhost senaste domänpriser

DreamHost erbjuder inte bara den bästa WordPress-värdlösningen utan också känd som den bästa domänregistratorn. Webbplatsnamnet levereras på bara $ 13,95 och samma förnyelseshastighet. Att köpa domän från DreamHost inkluderar också gratis domänskydd för att skydda dig mot skadliga handlingar. Du kan skapa flera underdomäner.

För närvarande erbjuder de mer än 350 domänutvidgningar inklusive .com, info och .org etc. Det finns tre alternativ för förnyelse som “auto”, “manual” och “ask me”. För att säkra domänen har du också möjlighet att låsa din domän som undviker obehörig överföring.

DreamHost erbjuder Shared, Managed WordPress, Dedicated och VPS hosting och påstår sig vara värd för nästan 1,5 miljoner webbplatser och bloggar under ledning. Det tillhandahåller delad hosting till $ 7,95 med 1-klick-installationsprogrammet som gör att du kan installera skript flytande. De är lite dyra för det första men du kan vara värd för obegränsad webbplats, lagring och bandbredd. Värdplanerna stöder låt oss kryptera och med ett klick kan du aktivera SSL / TLS-certifikatet som kan hjälpa till i sökmotorens ranking.

Uppgifterna som lagras på SSD-enheterna som minskar sidbelastningstiden och förbättrar den totala webbplatsens prestanda. Värdplaner inkluderar också enkel CloudFlare-integration med automatisk skanning av skadlig programvara. De unika sakerna som de erbjuder är pengarna tillbaka-garanti. Du kan höra cirka 15 dagar och 30 dagar pengarna tillbaka-garanti. Men DreamHost kommer med 97 dagars spårperiod. Det är en ganska enorm period.

Företaget har för närvarande internt kundsupportteam och tillhandahåller en anpassad kontrollpanel för hantering av värdfunktioner. Du kan kontakta dem via de primära kanalerna (e-post, telefon och livechatt osv) och även via Twitter.

Det interna supportteamet innebär att supportpersonalen anställer från företaget själv. Och teamet vet tydligt hur de kan hjälpa kunderna och lösa sina problem. Du kan också lära dig mycket av deras kunskapsbas i din fritid. De erbjuder ett slags dyra tjänster, men enligt vår mening är tjänsterna värda.

Besök DreamHost

10. Name.com

billig och bästa domänregistrator

Detta ICANN-ackrediterade företag börjar arbeta sedan 2003. Name.com har en stor produktkatalog. De erbjuder webbhotell, e-post, domäner, SSL, webbplatsbyggareverktyg och mycket mer digitala produkter. De kanske inte är lågprisleverantören, men här i den här listan är vårt mål att beskriva de bästa domänregistrarna. Men de är inte för mycket dyra, du kan köpa namnet på bara $ 12.99. Inte bara detta om domänen som är relaterad till dina sökord inte är tillgänglig kan du kontrollera deras utgångna domändata.

Eftersom SSL är avgörande, särskilt för e-handelswebbplatser, vilket är ett säkerhetsprotokoll för att skydda kundens information. Du kan enkelt aktivera det med några få klick och det kostar $ 8,49 per år. För att skydda din personliga information kan du behöva WhoisGuard som kostar $ 4,99. Så genom att spendera bara några dollar ger de dig det säkra sättet att gå online. Processen är ganska enkel och ren, sök bara i namnet, lägg i kundvagnen och fyll i betalningsinformationen som är det.

Låt oss ta en liten översikt över deras värdtjänster. Värdplanen har gratis SSL-certifikat och 100 GB bandbredd. Tillåter dig att skapa 10 MySQL-databaser och lagra 10 GB-data på deras servrar för $ 4,99 / mo. när du prenumererar minst ett år. Dessutom kan du skapa obegränsade FTP-konton.

De ger också möjligheten till förinstallerade skript (50+). Andra funktioner inkluderar gratis säkerhetskopiering, skräppost skanning, speditörer och mer än 100 e-postkonton. Dessutom är din investering säker enligt 30-dagars återbetalningspolicy.

De erbjuder också SEO och värd relaterade produkter. Genom SEO-handledare kommer de att ge dig konkurrenter nyckelinformation och förslaget att öka synligheten för din webbplats. Tyvärr finns det ingen dedicerad livechatt tillgänglig. Men du kan kontakta dem med Facebook och Twitter etc. För mer namn.com upprätthöll en välskött kunskapsbas. Vi är inte fan av deras hostingtjänster, men för att registrera en domän är name.com ett betydande alternativ.

Besök Namn

Snabbtips för att få ett bästa domännamn

Om du bara letar efter ett domännamn rekommenderar vi NameCheap eftersom deras priser är mycket lägre än de andra och även de innehåller olika användbara freebies. Så låt oss göra det här.

Du har ett namn i åtanke och vill köpa men vad händer om det inte är tillgängligt? Så beror aldrig på ett enda namn. Tänk på följande förslag.

Nisch / ämne: Vad är din nisch (ämne)? Tänk sedan på orden relaterade till ditt ämne. Till exempel, om ditt ämne är relaterat till mat är det bra att inkludera matlagning, orm etc.. Ett ämne Till exempel, vad tycker du om foodgeek.com och receipeshub.com? Ett relevant domännamn är ett första bra intryck för besökare. Om du inte har någon aning kan du använda namngegenerator som Shopify och BusinessNameGenerator.

Utvidgningsalternativ: Vi föreslår att du väljer ett namn som täcker ett fält. Om du till exempel köper ett domänreceptubub.com och i framtiden kan det också användas för att dela alla typer av recept.

Memorable: Försök att välja ett namn som är lätt att skriva. Dessutom är minnesvärt namn också mycket nödvändigt. Använd inte fel trollformler som plagg för plagg eftersom det är svårt att berätta för någon.

Siffror: Kan förvirra användare och dessutom se det fult ut. Föreställ dig namnet-012.com. Det är svårt.

Kort: Domännamnet med en längd på 3 till 4 ord är nästan borta. Så vad nu? Du försöker bara välja så kort som det möjliga namnet. Namnet med nästan 10 till 12 tecken är stort så långt det är lätt att tala och skriva.

Tillägg: Det finns många tillägg tillgängliga som .com, .org, .info. Vi föreslår att du väljer en .com eftersom det är den mest använda tillägget. Dessutom, om du vill rikta in sig på publiken i ett visst land som England, skulle det vara bra att använda .uk eftersom det också kommer vissa sökmotorer att rangordna.

Tips: Försök undvika att kontrollera tillgängligheten för domännamn online när du inte vill registrera dig vid den tiden. Eftersom det finns sällsynta fall när ett företag köper namnet, så sälj det till dig. Det är därför vi väljer de mest välrenommerade företagen, men ändå vill vi att du ska vara aktiv i detta perspektiv.

Genom att ha ovanstående riktlinjer i åtanke kan du komma med ett bra domännamn.

Hur man köper ett domän

Du kan välja valfri domänregistrator från listan eftersom vi föredrar NameCheap för att hjälpa dig bli bekant med att köpa domänprocedur. Om du ska välja ett annat företag så oroa dig inte för att nästan alla domänregistrator har liknande process.

Gå till Name Cheap och skriv sedan ner domännamnet som du vill köpa

hur man köper domän på namecheap

Därefter visar de dig om domänen är tillgänglig eller inte. Dessutom visar de massor av andra förslag till domännamn med olika tillägg. Klicka nu på ikonen Lägg till kundvagn. Se bilden nedan för visuell hjälp.

lägg till domännamn i kundvagnen

Samtidigt kan du se kostnadstabellen på höger sida av skärmen. Klicka bara på "Visa kundvagn" knapp. Här behöver du inte nödvändigtvis något annat.

pris för vald domän

Därefter ser du hur länge du vill köpa domännamnet. Varaktighet är den period efter vilken ditt domännamn löper ut. Allt är upp till din budget och om du har råd, köp sedan under en längre period. Vi prenumererar till exempel på 3 år. Den större varaktigheten kan spara lite öre.

Alternativ för automatisk förnyelse som också ges av företaget för att automatiskt förnya din domän.

Observera att du måste hålla beloppet på det anslutna bankkontot för en framgångsrik förnyelse. annars skickar de dig olika varningar.

Vi aktiverar också WhoisGuard som ges gratis för första året och i det nästa debiterar de mycket litet belopp. Och om du vill förnya det efter 1 år så ges också alternativet för automatisk förnyelse.

WhoisGuard

WhoisGuard är ett domänstillägg som skyddar din privata information som namn, telefonnummer, adress, e-post-id etc.

Varför skydda information

För om du inte aktiverade skyddslagret så ser alla din personliga information. Så du bör aktivera den för att skydda mot spammare och hackare om du enkelt har råd. Men observera att det inte är ett nödvändigt tillägg.

När du har valt varaktighet och andra alternativ klickar du på “Bekräfta ordning".

namn med whois bevakar integritet

Nu ber de dig skapa ett konto. Det är så enkelt bara att fylla i de fält som krävs, och det är det. Kontot hjälper dig att hålla ett öga på de olika faktorerna som domänlista och utgående domän osv.

Efter att du har skapat kontot kommer en kontaktinformationssida framför dig som ber dig att fylla i uppgifterna som Adress, Stad, Provins, Postnummer och Telefonnummer etc..

Efter att ha fyllt i detaljerna klickar du på ”Fortsätt”. På de nästa sidorna kommer de att visa olika information. Det finns inget särskilt bara titta över det och fortsätt sedan.

Nästa är att välja betalningsmetod. NameCheap erbjuder tre sätt att betala inköp. Välj betalningsmetod och tryck sedan på “Fortsätt” -knappen.

hur man betalar pengar för domän

Efter det ser du en liten ruta på höger sida. Klicka på “Paypal” -knappen och där går du. Den kommer att omdirigera till din PayPal-sida där du bara behöver lägga in inloggningsinformationen, och det är det.

göra betalning med PayPal

De tar några sekunder att behandla beställningen. Och det är gjort att domännamnet är ditt. Namecheap erbjuder också livechatt under sjungningen. Så i händelse av olägenheter kan du prata med dem. De är ganska snabba.

När du registrerar dig för domänen medan du köper webbhotell från NameCheap behöver du inte länka domän och webbhotell eftersom företaget automatiskt gör det åt dig. Men när du köper en domän och värdar från olika företag för att undvika höga förnyelsesatser.

När du registrerar dig för domänen medan du köper webbhotell behöver du inte länka domänen och värd eftersom företaget automatiskt gör det åt dig. Men när du köper en domän och är värd från de olika företagen för att undvika de höga förnyelsesnivåerna måste du länka dem det kallas domänpekning.

Hur man pekar domän till värd

 • Det är mycket lättare än ditt tänkande. När du köper en domän ger företaget dig en kontrollpanel för domänhantering. Om du inte vet var kontrollpanelen måste du kontrollera dina e-postmeddelanden som skickats av domänregistratorn. Eller bara gå över till din domänregistrarsida och sjunga in.
 • När du loggar in på domänens kontrollpanel går sedan in i fliken Domän / domänlista.
 • Efter det klickar du på Hantera-knappen nära den domän som du vill ansluta till värden

hur man pekar domän till värd

Bläddra nu ner tills du hittar avsnittet “Namnserver”. Klicka sedan på rullgardinspilen och välj “Anpassad”.

Nu måste du sätta “Namnserver 1” och “Namnserver 2”.

klistra in dns i namnservrar

För att få “Namnserver 1 och 2” igen kontrollera ditt e-postkonto. Men för närvarande öppnar du e-postmeddelandet som skickats av värdföretaget. Men om du inte hittade namnservern finns där, logga in på din värdkontrollpanel eller kontakta värdföretaget.

· När du loggar in på värdkontrollpanelen / Account Management Panel hittar du “Kontoinformation” som oftast ges i sidofältet.

Namnservrarna ser ut som nedan

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Använd namnservern enligt din webbhotell.

 • Kopiera nu namnservrarna och klistra in dem i avsnittet “namnserver” som visas i bilden ovan.
 • Spara ändringarna efter det. Nu kommer det att ta 4 till 48 timmar att helt sprida din webbhotell och domännamn.
 • Och det är allt.

Vi tror nu att det är tydligt att hur man köper domänen och sedan ansluter den till webbhotell. Fortfarande om något oklart för dig känner dig fri att kontakta oss.

Slutsats – Så vad är den bästa domänregistratorn?

Så det här är listan över bästa domännamnregistratorer men vad är våra personliga rekommendationer? Enligt vår åsikt, om du bara behöver en domän, är NameCheap en bra domänregistrator eftersom de erbjuder domäner till billiga priser och förnyelsepriset är också rimligt. Förnyelsen av SSL och WhoisGuard är också mycket lågkostnad.

Men om du letar efter webbhotell inklusive ett domännamn, gå till BlueHost eftersom det också stöds av WordPress.org. De är prisvärda WordPress-värdleverantörer och du får ett GRATIS domännamn.

Så det här är vårt förslag nu är det din tur att välja enligt din budget och dina krav. Och om du redan har provat någon så känn dig fri att dela vilken som är den bästa domänregistratorn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map