Top 10 bedste domæneregistrator 2020 [Tip: # 2 er sindssygt billig]

4

De grundlæggende nødvendigheder for at gå online er webhosting og domænenavn. Denne liste over bedste webhostingudbydere hjælper dig med at vælge hostingtjenester af høj kvalitet i henhold til dine krav inden for budgettet.


Så du har besluttet at starte en blog eller et websted og lede efter den bedste domæneregistrator?
Der er uden tvivl adskillige domæneregistratorer tilgængelige, men hvilken er pålidelig og pålidelig? Så vi beslutter at lave denne liste ved at huske på nedenstående faktorer;

Hurtig navigation

Faktorer, der skal overvejes, inden du vælger din domæneregistrator

 • ICANN-akkreditering: Registratorerne skal være det ICANN (International Corporation for Tildelte Navne og Numre) akkrediteret. Denne organisation administrerer alle de domæner, som du har købt fra virksomheden. Så det er obligatorisk, at registratoren skal være akkrediteret af ICANN.
 • Support Services: En anden meget afgørende ting, du har brug for for at tjekke ud i en domæneregistrator. Er det tilbud om 24/7 supporttjenester? Og hvad er deres kanaler til at hjælpe kunderne? (Skal kontrolleres, om de tilbyder teknisk support via Live Chat, Ticketing, E-mail support og telefonopkald)
 • Omdømme: Hvilken type omdømme har de? Er de generelt et kendt firma? Et svindelfirma spilder ikke kun dine penge, men skader også din virksomhed / blogging. Derfor er det temmelig vigtigt at vælge et firma, der tilbyder et godt omdømme og kreditværdighed.
 • Freebies: At tilbyde freebies er en fantastisk måde at tiltrække kunder. Efter vores mening er freebies gode, men burde være værdifulde, fordi ingen ønsker craps, er du? Der er nogle virksomheder, der tilbyder gratis domænefortrolighed.
 • Domæneoverførsel: Nogle gange på grund af nogle årsager, såsom høje fornyelsesgrader, kan du overføre dit domænenavn til en anden registrator. Så før du vælger et domæne-sælgende firma skal kontrollere deres overførselsgebyrer. Bedste domæneregistratorer beder normalt ikke om gebyrer såsom NameCheap og GoDaddy.
 • Sikkerhed: Registratoren skal være pålidelig med hensyn til sikkerhed og tilgængelighed. Kontroller, at det er tillid til af eksisterende brugere? Du kan nemt finde brugeranmeldelser om enhver domæneregistrator.
 • Kontrolpanel: Dette er en af ​​de mest grundlæggende faktorer ved valg af en domæneregistrator. Et brugervenligt kontrolpanel gør det lettere at konfigurere domænet og sparer således meget af din tid, som du kan bruge til andre vigtige ting. Tydeligt, glat og hurtigt kontrolpanel er meget let at navigere.
 • Fornyelsesgebyrer: Online comapnies som webhosting og udbydere af domænenavne tilbyder normalt en stor rabat for de nye kunder ved deres første køb. Og nogle af dem beder mere end normale gebyrer på fornyelsestidspunktet. Så du skal verificere fornyelsesbetingelser og gebyrer for at undgå højere fornyelsesrater.

Nogle virksomheder tilbyder udelukkende registrering af domænenavne, men de fleste af virksomhederne tilbyder både domænenavn og webhosting. De fordele, du får, når du køber webprodukter (domæne og hosting) fra den samme udbyder, er, at du ikke behøver at pege dem (Ændring af DNS-indstillinger), og for det meste får du gratis domænenavn med abonnementet på hostingplan. Vær ikke bange for at pege domænet med webhosting er ikke en vanskelig opgave. Bare spørg din registrator om at gøre det for dig, de hjælper dig med glæde.

Efter vores mening er det fint at abonnere på begge tjenester fra det samme firma, hvis penge ikke betyder noget i dit tilfælde. Men hvis du vil slippe af med højere fornyelser, skal du købe et domænenavn og webhosting fra forskellige virksomheder.

Hvorfor?

Fordi vores erfaring kræver webhost-udbydere højere fornyelsespris for domænenavne samt hosting-pakke. Ved at vælge det firma, der har sin grundlæggende forretning, der sælger domænenavne, kan du spare betydelige penge. For eksempel; for at forny dit domænenavn med BlueHost, skal du betale omkring $ 15 / år, men NameCheap kræver kun $ 10.69 / år.

Lad os nu tale om de mest pålidelige og bedste domænenavnegistratorer til at købe domænenavne.

Top 10 bedste domæneregistratorer 2020 for pålidelige tjenester og kvalitetstjenester

Efter en dyb analyse og prissammenligning såvel som funktioner kommer vi med følgende liste over topdomæneregistratorer?

1. NameCheap

namecheap top domæneregistrator

NameCheap er blandt de billigste udbydere af domæne- og hostingtjenester. At have et domæne med dem var en behagelig oplevelse. Virksomheden startede i 2001 vokser hurtigt, og nu er mere end 7 millioner domæner under deres ledelse. I fortiden, når SOPA og PIPA (regninger mod brugerens internetfrihed) opstår, er NameCheap til fordel for offentligheden. Det er virkelig rart.

Hvor de fleste af virksomhederne tiltrækker deres kunder med en lav introduktionspris, tilbyder NameCheap også nogle eksklusive introduktionspriser på køb af domænenavne og webhosteplaner med billige fornyelser.

Lige til $ 10.69 kan du købe et .Com-domæne med 1 års GRATIS “WhoisGuard” -abonnement. Når domænet udløber, kan du fornye det, der kun koster $ 10,69. Du kan også fornye WhoisGuard så lavt som $ 2,88.

Efterhånden som hacking-sagerne stiger dag for dag, er det nødvendigt for enhver virksomhed, der har online-eksistens, at sikre deres kunders data ved hjælp af SSL-certifikat. For dette NameCheap tilbyder PositiveSSL-certifikat i $ 9,00 / år.

Sammen med alle disse tilbyder NameCheap også webhotelløsninger. Den mest basale hostingplan koster kun $ 9,88 / år, hvor du kan være vært for 3 websteder. Virksomheden har flere datacentre til at levere pålidelig webhosting. Du kan vælge enten det amerikanske datacenter eller det britiske datacenter. Ikke kun dette, de tilbyder hosting-servere på virksomhedsniveau med SSD-hostingløsning. Derudover kan du også starte dit eget hostingfirma ved at åbne en forhandlerkonto hos dem.

NameCheap tilbyder tekniske supporttjenester via de almindelige kanaler som billetter, e-mails og Live Chat. Og vi tøver ikke med at sige, at de er tilgængelige hver gang vi kontakter dem via Live Chat. Du kan også finde løsninger gennem det enorme lager af videnbase. Der er ingen telefonstøtte. Uanset om du vil købe hosting eller ej, men ifølge vores erfaring er NameCheap den bedste domænenavnsregistrator. Vi anbefaler det uden tvivl.

Besøg NameCheap

2. iPage

ipage

Her er en anden domænenavnsregistrator, der betjener kunderne siden 1998. Desuden er mere end 1 million websteder vært på deres servere. Efter vores mening tilbyder de betydelige hostingtjenester for brugere, der har brug for hosting til meget billige priser. De fleste af de gange er det tilgængeligt med rigelige rabatter, som sænker priserne enormt. iPage er under ledelse af EIG; den indflydelsesrige forretningsgruppe.

Så hvis du udelukkende ønsker at købe domænenavnet, koster det $ 8.99 / år. Derudover skal du betale $ 9,99 / år separat, hvis du vil aktivere domænefortrolighed.

Ved køb af webhosteplan får du et GRATIS domænenavn, og det koster dig kun $ 24 / år. Er ikke super billigere? Og du har tilladelse til at installere ubegrænsede websteder. Hvis du ikke er tilfreds med deres servicekvalitet, er du velkommen til at bede om refusion inden for 30 dage. De sender dine penge tilbage uden spørgsmål.

Virksomheden tilbyder masser af freebies som Sitelock, sikkerhedsværktøjer, 1 GB cloud-hostinglagring og webstedsbygger osv. 200 $ reklamekredit gives også af virksomheden gratis, hvilket er dejligt at annoncere dine nyetablerede websteder på Google og Bing-reklame.

Domænenavne leveres med et rent kontrolpanel, der tillader nem styring. Så rol ikke, hvis du har forskellige hosting- og domæneudbydere. Du kan nemt sprede dem. Virksomheden tilbyder også skalerbare muligheder som VPS og dedikerede hostingplaner. Det er et godt valg, når du vil være vært for et lille projekt og have et stramt budget.

Når det kommer til kundesupport, er du velkommen til at yde hjælp. Ligegyldigt hvad er dagen og hvorfra du hører hjemme. Ring til dem, eller åbn en live chat for hurtig hjælp. Du indsender også en billet, hvis du ikke har travlt. iPage vedligeholder hjælpecentret med enorme nyttige informationer relateret til webhosting, domæner, design af websider og kontostyringsguider.

Besøg iPage

3. G oDadd y

godaddy største domæneregistrator

Dette firma blev grundlagt i 1997 og kom med navnet GoDaddy i 1999. Med mere end 5000 ansatte og 14+ millioner kunder kan du gætte, hvor store og professionelle er de? GoDaddy kendt som den største domæneregistrator. Og ja, det er de, for omkring 63 millioner domæner er under deres styring. De tilbyder en lang række webprodukter, der er relateret til domæner, hosting, e-mails, sikkerhed og online marketing osv.

GoDaddy har en meget bred vifte af domæneudvidelser. .Com-domænet er tilgængeligt for $ 2.99 for det første år. Og hvis du ønsker, at beskyttelsen af ​​personlige oplysninger skal skjule dine vigtige oplysninger som navn, e-mail-adresser, fysisk adresse og telefonnummer osv., Skal du betale $ 7,99 / år. Når det kommer til fornyelsen, kan du blive chokeret over at se, at du skal betale $ 14.99. Det er højere end NameCheap.

For sikkerheds skyld tilbyder de SSL-certifikater, starter fra $ 55.99 / år. Det er virkelig højere end mange andre virksomheder, du kan købe billig SSL fra andre værter. På den anden side tilbyder de også hosting-tjenester fra $ 3,99 / måned.

På den helt basale plan (Økonomi) får du 1 gratis domæne. Det kan være vært for 1-websted og gemme en stor mængde data (100 GB lagerplads). Der er desuden ingen begrænsning på antallet af tilladte besøgende / mo. Ingen tvivl om, GoDaddy er en af ​​de mest domæneregistratorer, men til webhosting anbefaler vi det aldrig på grund af deres tjenester i lav kvalitet. Vi anbefaler at følge de 10 bedste udbydere af webhosting.

Uanset om det er et domæne eller webhosting, er kundesupport altid en vigtig faktor, som du skal tage højde for. Selvom du i tilfælde af et domæne ikke har brug for meget hjælp fra registratoren, men alligevel er det meget afgørende faktor at overveje. Nogle supportkanaler er tilgængelige døgnet rundt som telefon og e-mails. Live Chat er kun tilgængelig i nogle bestemte timer. Som for domæner har kunden ikke brug for supporttjenester meget ofte, så det vil være okay. Eller forslag er, at deres tjenester er betydelige for at købe domænenavnet.

Besøg GoDaddy

4. BlueHost

bluehost billig domæneregistrator

BlueHost behøver ingen introduktion næsten alle kender deres navn. Det betyder ikke noget, at du er en blogger eller en udvikler, eller du har brug for deres tjenester til e-handelswebsted, de tilfredsstiller alle typer brugere. De begynder at betjene kunderne siden 2003. Ikke kun anbefales af os og de bedste bloggere, men WordPress.org anbefaler også det. Så hvis du vil bygge et websted ved hjælp af WordPress-platform, ville BlueHost være et godt valg til pålidelige hostingtjenester.

BlueHost tilbyder et gratis domænenavn, når du køber webhosting fra dem. Så hvis du søger efter topdomæneregistrator, skal du selvfølgelig have hosting for at gå online. Hvorfor bruge en ekstra krone til at registrere domænet, når du kan få en GRATIS. Så spild ikke muligheden med at gribe gratis domæne med lave omkostninger hosting et sted. Virksomheden tilbyder forskellige hostingtjenester såsom delt, sky, dedikeret, WooCommerce og Managed WordPress osv.

Mere end 2 millioner websteder hostes under deres ledelse og øges dag for dag. Du kan være vært for 1 websted og gemme op til 50 GB data og 5 e-mail-konti ved at købe en grundlæggende plan. De tilbyder cPanel til styring, som er traditionel branche-software til at administrere din hosting-konto.

Hvis du har råd, kan du prøve at vælge “Plus” -plan, der er velegnet pakke og tillade ubegrænsede websteder. Planen inkluderer også ubegrænset lagerplads, båndbredde, e-mail-konti og gratis $ 200 søgemaskinkreditter.

Alle planerne har indbygget CDN-indstilling, som kræver få kryds for at aktivere tjenesten. CDN er en fremragende service til at indlæse webstedet hurtigt. BlueHost gør det muligt at hjælpe kunderne med det samme. Til dette er live chat altid tilgængelig. Derudover vedligeholdes billetsystem og telefonnummer også af virksomheden. Så hvis du vil begynde at arbejde professionelt, er BlueHost en pålidelig udbyder til både domænenavne og hosting.

Besøg BlueHost

5. InMotion

bedste hosting og domæne efter inmotion

InMotion er en af ​​de store hostingudbydere på grund af deres fremragende supporttjenester og har rige planer. Du ser ofte, at de fleste af hostingfirmaerne leverer live chat, telefon, billetter og e-mails for at hjælpe deres kunde. Men InMotion engageret team går foran og opretholder en Skype-linje. Uanset hvilken kanal du vil bruge de er tilgængelige døgnet rundt. Du kan også lære på egen hånd ved at søge oplysningerne fra den vidensbase, der er vedligeholdt på deres websted.

Når det kommer til domænetjenester tilbyder de domæne i $ 14.99 / år. Hvis du vil skjule dine personlige oplysninger, skal du tilmelde dig WHOIS privatliv, som kun koster $ 9.99. Ja, der er nogle virksomheder, der tilbyder domæne til lave priser, men InMotion er meget troværdig og velkendt WordPress-hostingudbyder. De har også A + -vurdering af BBB.

En bred vifte af hosting-muligheder tilbyder også af virksomheden. InMotion-hostingplaner er ofte tilgængelige på rabatter, og ved hjælp af vores EKSKLUSIVE link kan du spare op til 43% rabat på forretningsplan.

Den meget grundlæggende plan kaldet “Launch”, hvor du kan være vært for 2 domæner, hvilket er perfekt til brugere med begrænset budget. Denne aftale inkluderer alle de væsentlige funktioner som 1-kliks CMS-installationsprogram, maksimal hastighedszone, frihed for open source-platforme og data-backup osv. Desuden inkluderer de reklamer for webstedsannoncer alle planer for $ 250 reklamekredit.

En anden imponerende funktion er sikker tilbagevenden. Hvis den nyere version af applikationen ikke reagerede tilstrækkeligt og viste ustabil opførsel, giver denne funktion dig mulighed for at skifte tilbage til den forrige version sikkert.

InMotion lavede også en særlig plan for WordPress-brugere. Så hvis du elsker at bruge WordPress som os, er det godt at vælge WordPress-hosting, der inkluderer forudinstalleret WordPress. Derudover er det tilgængeligt til samme pris som den delte hosting. Virksomheden er meget overbevist om deres servicekvalitet, og det er derfor, de giver 90 dages pengene-tilbage-garanti. Det føles som en total risikofri investering.Det er sikkert, at deres tjenester er betydelige, så køb en hostingplan og få et gratis domæne.

Besøg InMotion Hosting

6. 1 a nd1

1 & 1 lave introduktionsdomæner

På udkig efter nogle billige WordPress-hosting og domæneregistrator med lave introduktionspriser; her er 1and1, den store domæneregistrator med hostingløsninger. Der er masser af domæneudvidelser tilgængelige, og du kan endda vælge pr. Din niche eller virksomhed, f.eks. .Restaurant.

De tilbyder gratis domæneudvidelser som “.info” og “.website” osv. Og hvis du har brug for “.com” domæne, opkræver de kun $ 0,99 for det første år. Virksomheden tilbyder flere funktioner sammen med .com-domænet inklusive 1 gratis e-mail-konto, WhoIs tilføjelse og domænelås osv.

Ikke kun domæner, de tilbyder også den brede kategori af produkter. Disse produkter er relateret til webhosting, webstedsbygger og skabeloner, e-handel, marketing og MS-produkter osv. Du kan vælge en hosting hos webstedsbygger til at designe din egen skabelon eller cPanel-baseret hosting. Den grundlæggende plan “Ubegrænset”, der tilbyder masser af ressourcer. Du kan være vært for ubegrænsede domæner på den enkelte konto, da det inkluderer ubegrænset lagerplads. Denne plan inkluderer også SSL-certifikat.

På den "Ubegrænset" plan, kan du oprette 20 databaser. Desuden er 1 gratis domæne inkluderet i planen. Så hvis du tænkte på at købe en hosting hos dem, er det ikke nødvendigt at købe domænet, fordi de tilbyder gratis domæne, selv med den helt basale plan. Helt ærligt anbefaler vi ikke deres hosting til større projekter. Men du kan være vært for små projekter med det mindre antal besøgende. Derudover giver de 40 dage refusion periode.

Virksomheden hævder at tilbyde 24/7 supporttjenester. Men der er ingen anden understøttelseskanal end telefonopkaldet. Ja, telefonopkaldet er en hurtig måde at interagere på. Men de mennesker, der måske ikke har det godt i engelsktalende eller uden for USA, kan have svært ved hjælp. Så husk, før du tilmelder dig deres tjenester. 1and1 vedligeholdt også masser af nyttige artikler relateret til webhosting, domænenavn, SSL og e-mail-tjenester osv. Alle artikler er godt forklaret ved hjælp af billederne.

Besøg 1and1

7. HostGator

hostgator bedste domæneregistrator 2019

Fra og med 2002 tager HostGator ikke for meget tid og lavede hurtigt sit navn som en af ​​de bedste udbydere af webhosting. Nu er de vært for mere end 8000.000 domæner. Registrering af et domæne med HostGator er meget enkelt. I stedet for at bombardere det sælgende tilbud er proceduren meget enkel, og kunden ved, hvad han vil købe. Du får dit eget domæne inden for $ 13. De understøtter også domænelås for at forhindre uautoriseret overførsel. Domænesikkerhed er tilgængelig til en relativt lav pris sammenlignet med mange andre virksomheder.

Vi oplever deres fælles hosting og bruger stadig, de er fantastiske. For nylig tilmeldte vi os Managed WordPress-service, som er utroligt hurtig og glat. Der er 3 delte hostingplaner tilgængelige. Du får ubegrænset båndbredde, MySQL-databaser og e-mail-konti. Der er også tons scripts tilgængelige, som du kan installere uden problemer. HostGator tilbyder $ 100 Google og $ 100 Bing-markedsføringskredit. Her skal du huske for Google, du først skal bruge $ 25 for at benytte disse $ 100-kreditter.

HostGator tilbyder 45 dages refusionspolitik. Det er en lang periode og nok til at teste tjenesterne. Desuden er det også over den gængse periode inden for branchen. Udover den delte hosting er der også andre typer hosting til relativt lave priser som Cloud, VPS og dedikeret osv.

For at sikre det websted skal du desuden sikkerhedskopiere dataene, så virksomheden leverer CodeGuard-tjenester, der koster $ 1,67 / måned. Generelt tilbyder de værdifuld hosting med 99,9% oppetidsgaranti, 45 dages refusionspolitik, 1-cick installationsprogram, tons websted skabeloner. Er det ikke perfekt til kun $ 3,95 / måned?

Supporten er tilgængelig 24/7/365 med det gratis nummer. Der er også live chat- og billetsystem til kundernes lethed. For visuel hjælp tilbyder de gratis adgang til de mange videotutorials. Desuden bygger denne billige domæneregistrator og hostingfirma også et forum, hvor du kan interagere med andre medlemmer. Så hvis du har brug for alle løsninger på et sted, er de den bedste mulighed.

Besøg HostGator

8. Registrer

register.com bedste registrator 2019

Register.com er også en af ​​de ældste udbydere af webtjenester og bedste domæneregistrator. De er i branchen siden 1994. Nu er omkring 2 millioner domæner under deres ledelse og hundretusinder af tilfredse kunder, der bruger det. Derfor benævnes vi dem som en af ​​de bedste domæneregistratorer.

Virksomheden tilbyder næsten 50 forskellige produkter inklusive domæne, hosting, e-mail-marketing og SSL osv. Osv. Checkout-processen er så simpel, indtast dit ønskede webstedsnavn og klik på Tilføj i indkøbskurv, og udfyld derefter betalingsoplysninger. Og det er gjort. Nu er de øjeblikkeligt klar til dit domænenavn. Det er let aftensmad.

I øjeblikket er extensions .com og .net kun tilgængelige på $ 0,50. Temmelig billigt hej! Men du vil blive chokeret over at se, at de opkræver $ 35 i det næste år for domænefornyelse. Så hvis du har brug for et domæne i 1 år, så er register.com fantastisk. Et andet trick, du muligvis kan bruge, er at købe domænet, og når det udløber, overføres det til andre billige domæneregistratorer som NameCheap. På denne måde kan du få fat i deres salgsfremmende rabat og også spare dig for høje fornyelser.

Du kan også slå WHOIS-beskyttelse til for kun $ 10. Hvis du af en eller anden grund ikke kan fornye dit domæne, vil de sikre det i 1 år. Hvis du ønsker et premium-navn, kan du desuden gennemse det efter kategori og tilføje et nøgleord under afsnittet premium-domæner.

Du kan også købe produkterne relateret til blogs og e-handel. Hvis du bare har brug for e-mail-hosting, kan du gøre det og oprette din egen tilpasse e-mail-konto. Register.com tilbyder hosting med rig funktioner som 300 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde, men vi anbefalede ikke deres hosting. Desuden afsættes 20 GB også til e-mail-lagring i deres mest basale plan. Både Windows og Linux baserede hostingplaner er tilgængelige at vælge imellem. De tilbyder også en introduktionspakke på kun $ 1,96 / mo inklusive både domæne og hosting.

Desuden er 24/7 supporttjenester og ofte stillede spørgsmål altid meget nyttige. Vælg en telefon, og ring dem, eller bare send en e-mail. De opretholdt forskellige linjer til hosting, salg, fakturering og teknisk support. Derudover kan gratis numre i USA og Canada også bruges til at komme i kontakt. Du kan også lære en masse ting fra tip og tutorials, som de deler dem med videnbasen.

 • Top 10 bedste webhostingtjenester i 2019
 • Top Bedste billige WordPress Hosting 2019

Besøg register

9. DreamHost

Dreamhost seneste domæner priser

DreamHost tilbyder ikke kun den bedste WordPress-hostingløsning, men også kendt som den bedste domæneregistrator. Webstedsnavnet leveres på kun $ 13,95 og den samme fornyelsesgrad. At købe domæne fra DreamHost inkluderer også gratis domænefortrolighed for at beskytte dig mod ondsindede handlinger. Du kan oprette adskillige underdomæner.

I øjeblikket tilbyder de mere end 350 domæneudvidelser inklusive .com, info og .org osv. Der er tre muligheder for fornyelse som “auto”, “manual” og “ask me”. Også for at sikre domænet har du muligheden for at låse dit domæne, hvilket undgår enhver uautoriseret overførsel.

DreamHost tilbyder delt, administreret WordPress, dedikeret og VPS hosting og hævder at være vært for næsten 1,5 millioner websteder og blogs under ledelse. Der leveres delt hosting til $ 7,95 med 1-klik-installationsprogrammet, som giver dig mulighed for at installere scripts flydende. De er lidt dyre for begyndere, men du kan være vært for ubegrænset websteder, opbevaring og båndbredde. Hjemmeplanerne understøtter lad os kryptere, og med et klik kan du aktivere SSL / TLS-certifikatet, som kan hjælpe med at rangere søgemaskinerne.

De data, der er gemt på SSD-drevene, hvilket reducerer sideindlæsningstiden og forbedrer den samlede siteydelse. Hosting-planer inkluderer også nem CloudFlare-integration med automatisk scanning af malware. De unikke ting, de tilbyder, er pengene tilbage-garantien. Du hører muligvis 15-dages og 30-dages pengene-tilbage-garanti. Men DreamHost kommer med 97 dage lang periode. Det er en temmelig enorm periode.

Virksomheden har i øjeblikket internt kundesupportteam og leverer et tilpasset kontrolpanel til styring af hostingfunktioner. Du kan kontakte dem via de primære kanaler (e-mails, telefon og live chat osv.) Og også via Twitter.

Det interne supportteam betyder, at supportpersonalet ansætter fra virksomheden selv. Og holdet ved helt klart, hvordan man kan hjælpe kunderne og løse deres problemer. Du kan også lære meget fra deres vidensbase i din fritid. De tilbyder en slags dyre tjenester, men efter vores mening er tjenesterne værdige.

Besøg DreamHost

10. Name.com

billig og bedste domæneregistrator

Dette ICANN-akkrediterede firma begynder at arbejde siden 2003. Name.com har et stort produktkatalog. De tilbyder webhosting, e-mail, domæner, SSL, site builder værktøj og meget mere digitale produkter. De er muligvis ikke den lavprisudbyder, men her på denne liste er vores mål at beskrive de bedste domæneregistratorer. Men de er ikke for dyre, du kan købe navnet på bare $ 12.99. Ikke kun dette, hvis det domæne, der er relateret til dine søgeord, ikke er tilgængeligt, kan du kontrollere deres udløbne domænedata.

Da SSL er afgørende, især for e-handelswebsteder, som er en sikkerhedsprotokol til at beskytte kundens information. Du kan nemt aktivere det ved få klik, og det koster $ 8,49 / år. For at beskytte dine personlige oplysninger har du muligvis brug for WhoisGuard, som koster $ 4,99. Så ved at bruge kun få dollars giver de dig den sikre måde at gå online på. Processen er temmelig ligetil og ren bare søg i navnet, tilføj i indkøbskurven og udfyld de betalingsoplysninger, der er det.

Lad os tage et lille overblik over deres hostingtjenester. Hostingplanen leveres med gratis SSL-certifikat og 100 GB båndbredde. Tillader dig at oprette 10 MySQL-databaser og gemme 10 GB-data på deres servere for $ 4.99 / mo. når du abonnerer mindst et år. Desuden kan du oprette ubegrænsede FTP-konti.

De giver også mulighed for forinstallerede scripts (50+). Andre funktioner inkluderer gratis backup, spam-scanning, videresendere og mere end 100 e-mail-konti. Din investering er også sikker i henhold til 30-dages refusionspolitik.

De tilbyder også SEO og hosting relaterede produkter. Via SEO tutor vil de give dig konkurrenter nøgleinformation og forslaget om at øge dit websteds synlighed. Desværre er der ingen dedikeret live chat tilgængelig. Men du kan kontakte dem ved hjælp af Facebook og Twitter osv. For mere navn.com opretholdt en velstyret vidensbase. Vi er ikke fan af deres hostingtjenester, men til at registrere et domæne er name.com en betydelig mulighed.

Besøg navn

Hurtige tip til et bedste domænenavn

Hvis du udelukkende leder efter et domænenavn, anbefaler vi NameCheap, fordi deres priser er meget lavere end de andre, og de også indeholder forskellige nyttige freebies. Så lad os gøre dette.

Du har et navn i tankerne og vil købe, men hvad nu hvis det ikke er tilgængeligt? Så afhænger aldrig af et enkelt navn. Her skal du huske følgende forslag.

Niche / emne: Hvad er din niche (emne)? Tænk derefter over de ord, der er relateret til dit emne. For eksempel, hvis dit emne er relateret til mad, er det inklusive madlavning, slange osv. Godt. Et emne For eksempel, hvad synes du om foodgeek.com og receipeshub.com? Et relevant domænenavn er et første godt indtryk for besøgende. Hvis du ikke har nogen idé, kan du bruge navne generator som Shopify og BusinessNameGenerator.

Udvidelsesindstillinger: Vi anbefaler, at du vælger et navn, der dækker et felt. Hvis du for eksempel køber et domæne recepthub.com og i fremtiden også kan det bruges til at dele enhver form for opskrift.

Husk: Prøv at vælge et navn, der er let at skrive. Desuden er mindeværdigt navn også meget nødvendigt. Brug ikke de forkerte trylleformularer som garmnts til tøj, fordi det er svært at fortælle nogen.

Tal: Kan forvirre brugere og også gøre det ser grimt ud. Forestil dig navnet-012.com. Det er svært.

Kort: Domænenavnet med en længde på 3 til 4 ord er næsten væk. Så hvad nu? Du prøver bare at vælge så kort som det mulige navn. Navn med næsten 10 til 12 tegn er stort, for det er let at tale og skrive.

Udvidelse: Der er mange udvidelser tilgængelige som .com, .org, .info. Vi foreslår, at du vælger en .com, da det er den mest anvendte udvidelse. Desuden, hvis du vil målrette mod målgruppen i et bestemt land som England, ville det være godt at bruge .uk, fordi det også vil give nogle søgemaskiner rangordninger.

Tip: Prøv at undgå at kontrollere, om der er domænenavne online, når du ikke vil registrere dig på det tidspunkt. Fordi der er sjældne tilfælde, hvor en virksomhed køber navnet, så sælg det til dig. Derfor vælger vi de bedst ansete virksomheder, men alligevel ønsker vi, at du skal være aktiv i dette perspektiv.

Ved at huske ovenstående retningslinjer kan du komme med et godt domænenavn.

Sådan køber du et domæne

Du kan vælge en hvilken som helst domæneregistrator fra listen, da vi foretrækker NameCheap for at hjælpe dig med at blive fortrolig med at købe domæneprocedure. Hvis du vælger et andet firma, skal du ikke bekymre dig, for næsten alle domæneregistratorer har lignende proces.

Gå til Name Cheap, og skriv derefter det domænenavn, du vil købe

hvordan man køber domæne på namecheap

Derefter vil de vise dig, om domænet er tilgængeligt eller ej. Derudover viser de også mange andre forslag til domænenavne med forskellige udvidelser. Klik nu på ikonet Tilføj kurv. Se på billedet herunder for visuel hjælp.

tilføj domænenavn i indkøbskurven

På samme tid kan du se udgiftstabellen til højre på skærmen. Klik bare på "Se indkøbsvogn" knap. Her behøver du ikke nødvendigvis noget andet.

pris for valgt domæne

Derefter vil du se den varighed, du vil købe domænenavnet til. Varighed er den periode, hvorefter dit domænenavn udløber. Det hele er op til dit budget, og hvis du har råd, skal du købe i en længere periode. For eksempel abonnerer vi på 3 år. Den større varighed kan spare nogle øre.

Mulighed for automatisk fornyelse, der også gives af virksomheden til automatisk at forny dit domæne.

Bemærk her, at du skal opbevare beløbet på den tilsluttede bankkonto for en vellykket fornyelse; ellers sender de dig forskellige advarsler.

Vi aktiverer også WhoisGuard, der gives gratis for det første år, og i det næste opkræver de meget lidt beløb. Og hvis du vil forny det efter 1 år, gives der igen mulighed for automatisk fornyelse.

WhoisGuard

WhoisGuard er et domænetilskud, der beskytter dine private oplysninger såsom navn, telefonnummer, adresse, e-mail-id osv.

Hvorfor beskytte oplysninger

For hvis du ikke aktiverede beskyttelseslaget, ser alle dine personlige oplysninger. Så du bør aktivere den til at beskytte mod spammere og hackere, hvis du nemt har råd. Men bemærk, at det ikke er et nødvendigt tilføjelse.

Når du har valgt varighed og andre indstillinger, skal du klikke på “Bekræft ordre".

navn med whois beskytter privatlivets fred

Nu beder de dig om at oprette en konto. Det er så let bare udfyld de krævede felter, og det er det. Kontoen hjælper med at holde øje med de forskellige faktorer som domæneliste og udløber domæne osv.

Efter oprettelse af kontoen kommer en kontaktoplysningsside foran dig, der beder om at udfylde oplysningerne som Adresse, By, provins, postnummer og telefonnummer osv..

Efter udfyldning af detaljerne skal du klikke på “Fortsæt”. På de næste sider viser de forskellige oplysninger. Der er ikke noget specielt bare kig over det og fortsæt derefter.

Det næste er at vælge betalingsmetode. NameCheap tilbyder 3 måder til betaling af køb. Vælg betalingsmetode, og tryk derefter på knappen “Fortsæt”.

hvordan man betaler penge for domæne

Derefter vil du se et lille felt i højre side. Klik på “Paypal” -knappen, og der går du. Det omdirigerer til din PayPal-side, hvor du bare har brug for at anbringe loginoplysningerne, og det er det.

foretage betaling ved hjælp af PayPal

Det tager nogle få sekunder at behandle ordren. Og det er gjort, at domænenavnet er dit. Namecheap tilbyder også live chat under syngningen. Så i tilfælde af ulemper er du velkommen til at tale med dem. De er ret hurtige.

Når du tilmelder dig domænet, mens du køber webhosting fra NameCheap, behøver du ikke at linke domæne og hosting, fordi virksomheden automatisk gør det for dig. Men når du køber et domæne og hosting fra det forskellige firma for at undgå høje fornyelsesrater.

Når du tilmelder dig domænet, mens du køber webhosting, behøver du ikke at linke domænet og hosting, fordi virksomheden automatisk gør det for dig. Men når du køber et domæne og hosting fra de forskellige virksomheder for at undgå de høje fornyelsessatser, er du nødt til at linke dem, dette kaldes domænepunkt.

Sådan peger domæne mod hosting

 • Det er meget lettere end din tænkning. Når du køber et domæne, giver virksomheden dig et kontrolpanel til domænestyring. Hvis du ikke ved, hvor kontrolpanelet er, skal du kontrollere dine e-mails sendt af domæneregistratoren. Eller bare gå over til dit domæneregistratorsite og synge ind.
 • Når du logger ind på domænekontrolpanelet, går du ind i fanen Domain / Domain list.
 • Klik derefter på knappen Administrer tæt på det domæne, som du vil oprette forbindelse til hostingen

hvordan man peger domæne til hosting

Rul nu ned, indtil du finder afsnittet “Navneserver”. Klik derefter på rullemenuen og vælg “Brugerdefineret”.

Nu skal du sætte “Navneserver 1” og “Navneserver 2”.

indsæt dns i navneservere

For at få “Navneserver 1 og 2” igen skal du kontrollere din e-mail-konto. Men på dette tidspunkt skal du åbne den e-mail, der er sendt af hostingfirmaet. Men hvis du ikke fandt navneserveren der, skal du logge ind på dit hosting-kontrolpanel eller kontakte hostingfirmaet.

· Når du logger ind på hosting-kontrolpanelet / Account Management Panel, finder du den “Kontooplysninger”, der for det meste er givet på sidebjælken.

Navneservere ligner noget nedenfor

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Brug navneserveren som angivet af din hostingudbyder.

 • Kopier nu navneservere og indsæt dem i afsnittet “navneserver”, der vises på billedet ovenfor.
 • Gem derefter ændringerne. Nu vil det tage 4 til 48 timer at udbrede din webhosting og domænenavn fuldstændigt.
 • Og det er det.

Vi tror nu, det er klart, hvordan man køber domænet og derefter forbinder det med webhostingen. Stadig hvis noget uklart for dig er du velkommen til at kontakte os.

Konklusion – Så hvad er den bedste domæneregistrator?

Så dette er listen over bedste domæneregistratorer, men hvad er vores personlige anbefalinger? Efter vores mening, hvis du kun har brug for et domæne, er NameCheap en stor domæneregistrator, fordi de tilbyder domæner til billige priser, og fornyelsesprisen er også rimelig. Fornyelse af SSL og WhoisGuard er også meget lave omkostninger.

Men hvis du leder efter webhosting inklusive et domænenavn, så gå til BlueHost, da det også er sikkerhedskopieret af WordPress.org. De er overkommelige WordPress-hosting-udbydere, og du får et GRATIS domænenavn.

Så dette er vores forslag nu er det din tur til at vælge pr. Dit budget og dine krav. Og hvis du allerede har prøvet nogen, er du velkommen til at dele, hvilken der er den bedste domæneregistrator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map