Sitey anmeldelse

Sitey ratings & Gennemgangsoversigt


Navn: Sitey

Beskrivelse: Sitey er et webstedsopbygningsværktøj, der prøver at hjælpe brugere, der muligvis ikke har færdighederne til at opbygge et websted på egen hånd. Fra hjælp til layout til tilbud af praktiske værktøjer forenkler Sitey meget af processen.

Operativ system: Webbaseret

Ansøgningskategori: Website Builder, Online Store Builder, e-handelsløsning

 • Brugervenlighed

 • Skabeloner & Design

 • Funktioner & Fleksibilitet

 • Værdi for pengene

 • Kunde support

samlet set

3

Resumé

Sitey er robust og brugervenlig. Hvis du vil have en grundlæggende webstedsbygger, er du sikker med Sitey. Dette skyldes, at du skal betale ekstra for at få de avancerede funktioner låst op, og der er også manglen på tredjepartsintegrationer. Dog bliver du muligvis tiltrukket af Sitey’s konkurrencedygtige indgangspriser, men du skal være opmærksom på, at den stiger under fornyelsen. Selvom dette er den fælles strategi, der bruges af det meste af virksomheden for at få markedsandele, kan du tilmelde dig den gratis plan, inden du beslutter.

Lær mere

 • Oversigt over sitey-funktioner
 • Skabeloner og apps
 • Vores dom

Fordele

 • Konkurrencedygtig prisfastsættelse
 • Brugervenlig og enkel at bruge editor
 • Gratis plan tilgængelig

Ulemper

 • e-handelsværktøjer er tilgængelige efter den højeste plan
 • Tredjepartsapps kommer til en pris
 • Prisstigningen stiger under fornyelsen
 • En masse lignende skabeloner
 • Mangel på kundesupport
 • Prøv Sitey gratis
 • Se Sitey planer og priser

{
"@sammenhæng": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemreviewed": {
"@type": "SoftwareApplication",
"navn": "Sitey",
"beskrivelse": "Sitey er et webstedsopbygningsværktøj, der prøver at hjælpe brugere, der muligvis ikke har færdighederne til at opbygge et websted på egen hånd. Fra hjælp til layout til tilbud af praktiske værktøjer forenkler Sitey meget af processen.",
"billede": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"operativ system": "Webbaseret",
"applicationCategory": "Website Builder, Online Store Builder, e-handelsløsning"
},
"reviewRating": {
"@type": "Bedømmelse",
"ratingValue": 3,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"navn": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "Sitey er robust og brugervenlig. Hvis du vil have en grundlæggende webstedsbygger, er du sikker med Sitey. Dette skyldes, at du skal betale ekstra for at få de avancerede funktioner låst op, og der er også manglen på tredjepartsintegrationer. Dog bliver du muligvis tiltrukket af Sitey’s konkurrencedygtige indgangspriser, men du skal være opmærksom på, at den stiger under fornyelsen. Selvom dette er den fælles strategi, der bruges af det meste af virksomheden for at få markedsandele, kan du tilmelde dig den gratis plan, inden du beslutter. \ R \ n \ r \ nLær mere\ R \ n

  \ r \ n \ t
 • Oversigt over sitey-funktioner
 • \ r \ n \ t

 • Skabeloner og apps
 • \ r \ n \ t

 • Vores dom
 • \ R \ n

"
}

I dagens teknologidrevne verden er det ikke længere valgfrit at have en online tilstedeværelse. Det betyder ikke noget, om du er freelancer, restaurantejer eller iværksætter. Du tilpasser enten og gør dit brand synligt online, eller sidder passivt ved, da konkurrenter rummer al opmærksomheden.

Heldigvis er der en overflod af webstedsbyggere end stort set alle kan bruge let. Særligt sitey kan betragtes som en skjult perle. Det har alt, hvad du nogensinde kan bede om i en site-building platform – fra en drag-and-drop editor til social integration.

Hvad er Sitey

Sitey er en alt-i-en webstedsoprettelsesplatform til alle typer nicher. Dets vigtigste salgsargument er brugervenlighed, hvilket er meget vigtigt for dem, der ikke har nogen anelse om webudvikling.

Her er et nærmere kig på, hvordan Sitey gør oprettelse af websteder til en tur i parken:

Sitey-funktioner, der hjælper dig med at opbygge et websted

Når du har oprettet din konto, føres du direkte til den vigtigste Sitey-editor. Hvis du overhovedet ikke har nogen erfaring med platforme til webstedsopbygning, kan du overveje at besøge hjælpecentret ved at klikke på “?” knap.

sitey-editorWebstedsredaktør.

Ellers er du velkommen til at udforske og via navigationsmenuen. For at udjævne læringskurven er her et nærmere kig på Sitey’s vigtigste funktioner til webstedsoprettelse.

1. Det er nemt at oprette et websted

Med Sitey kan du frit justere udseendet på dit websted ved at ændre størrelse på og trække elementer rundt med din mus.

En “kontekstmenu” vises også over det valgte element. Dette giver dig mulighed for at udføre forskellige handlinger, f.eks. At slette elementet eller tilføje et hyperlink.

sitey-website-editor-elementerLokket kontekstmenu.
sitey-website-add-elementerBemærk: Forskellige elementtyper bruger forskellige kontekstmenuer. Hvis du for eksempel vælger en tekstbeholder, viser kontekstmenuen knapperne for tekstformatering.

Det er let, hvis du har brug for at tilføje flere funktioner til dit Sitey-websted.

Du kan gøre dette ved at klikke på “Elementer” fra hovedmenuen. Dette åbner værktøjspaletten, hvor du kan finde alt det indhold, du kan bruge på dit websted.

sitey-funktionBare træk og slip elementerne til den vigtigste Sitey-editor.

Elementer som knapper, sociale knapper og tekst har forskellige formater. Vælg det, du har brug for, og slip det hvor som helst på hovededitoren. Temmelig let, ikke sandt?

2. Hosting af dit websted med få klik

Oven på sin webstedsbygger eliminerer Sitey også behovet for en ekstern webhosteløsning.

Alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen “Publicer” for at starte hostingprocessen, når du er færdig med at oprette dit websted.

sitey connect hostingEt Sitey-websted skal offentliggøres, før det kan oprette forbindelse til et domæne.

Derefter bliver du bedt om at specificere et domænenavn til dit websted. En forhåndsvisning af dit domænewebadresse vises i bunden af ​​tekstfeltet “Domæne”.

forbinde domæneIndtast dit websted domænenavn.

Gå tilbage til dit Sitey-dashboard for at tjekke dit websted. Du skal være i stand til at se et link til dit nye domæne i afsnittet “Mine websteder”.

sitey instrumentbrætPlettet instrumentbræt.

Du er velkommen til at udforske dit websted og kontrollere, om dine knapper, links og on-site-elementer fungerer som tilsigtet. Husk under alle omstændigheder, at du altid kan redigere dit websted ved at gå tilbage til “Mine websteder” og klikke på “Rediger websted.”

Bemærk, at du har brug for en betalt konto, hvis du vil have et brugerdefineret domæne uden udvidelsen “.sitey.me”. For at lære mere om Sitey’s hostingfunktioner og -planer, kan du henvise til deres hjælpesektion ved at klikke på knappen “Support”.

3. Gør dit websted til eCommerce-butik

Sitey er udstyret med alt hvad du har brug for for at oprette en online shop.

Den enkleste metode er at bruge PayPal-integrationer i elementemenuen. Disse kan fås i afsnittet “Elementer”.

sitey-e-handelSitey e-handel.

Hvis du er seriøs med at sælge på Sitey, skal du registrere dig for en betalt konto for at få adgang til eCommerce-funktionerne.

Bare rolig – de fleste af de tekniske ting bliver automatisk udført af platformen. Du skal bare fokusere på designaspekterne på din digitale butik.

4. Lokale værktøjer til markedsføring

Begyndere har sandsynligvis nul spor til, hvordan man laver online-marketing. Heldigvis kan Sitey holde din hånd, når du dækker det væsentlige.

Du kan oprette en blogafdeling til dit websted, som tiltrækker besøgende og forbedrer din autoritet.

sitey-blog-skaberDu skal bare vælge en skabelon til din blog og give den et navn.

Du kan begynde at skrive og administrere dine blogindlæg umiddelbart efter oprettelsen af ​​bloggen.

Resten af ​​Sitey’s online marketingfunktioner kan fås adgang til fra hjemmesiden. Under “Marketing” kan du finde en række nyttige værktøjer, du kan bruge:

sitey-markedsføringNedsat marketingværktøj.

Her er en hurtig gennemgang af disse værktøjer:

 • Analytics – Lader dig integrere Google Analytics til at spore ydelsen på dit websted over tid.
 • SEO værktøjer – Lader dig udføre forskellige SEO (Search Engine Optimization) opgaver. Dette vil blive behandlet mere detaljeret senere.
 • Social Booster – Gør det muligt at administrere sociale medier marketingopgaver på Sitey.
 • E-mail-kampagner – Integrerer konstant kontakt til leadgenerering og e-mail-marketing.
 • Del dit websted – Gør det muligt at dele dit websted på forskellige kanaler.

Kom godt i gang med Sitey

Sitey skabeloner og apps

Plettede skabeloner

Sitey tilbyder over 750 skabeloner, som du kan vælge imellem.

sitey-skabelonerPlettede skabeloner.

Hvis du har brug for at se, hvilke skabeloner der passer til dig, skal du blot indtaste nøgleordet i søgefeltet.

Hvis du f.eks. Vil oprette en eCommerce-butik, skal du blot skrive “online butik” i søgefeltet.

Du kan yderligere finjustere din søgning ved at vælge en kategori i rullemenuen til venstre. Sig, hvis din online butik har livsstilsprodukter, skal du blot vælge “Livsstil” for automatisk at opdatere resultaterne.

sitey-skabeloner-kategoriBegræns din skabelonsøgning ved at vælge en kategori.

Skabeloner kan også fås adgang til, når du prøver at oprette nye sider. En lignende søgeproces kan bruges til at hjælpe dig med at finde det perfekte match til dine online behov.

Sikker apps

For at udvide dit websted tilbyder Sitey en markedsplads for apps, som du kan købe til en pris. Disse spænder fra supportprioriteret support til sikkerhedsværktøjer som SiteLock.

sitey-appSitey app-marked.

Husk, det er nemt at gå over bord, når du handler efter apps, der skal bruges på dit websted. En god strategi er at oprette en liste med dine webstedsmål på forhånd.

Du kan besøge markedet via “Markedsplads” -knappen på hjemmesiden.

Sitey SEO

Endelig er omtalen af ​​søgemaskineoptimering eller SEO nok til at få selv erfarne bloggere til at flinch. Men det ændrer ikke det faktum, at det er en af ​​hjørnestenene i en vellykket online tilstedeværelse.

Den gode nyhed er, Sitey kan pege dig i den rigtige retning med dets omfattende SEO-værktøjer.

sitey-seoSitey SEO.

Til sidst bliver du nødt til at bruge alle de SEO-værktøjer, der er tilgængelige på Sitey, hvis du vil være konkurrencedygtig. For at få mest muligt ud af dem, skal du starte med det fundne gratis læringsbibliotek her.

Vores dom

Sitey er et blogværktøj, sidebygger og marketingplatform, der rulles ind i et.

Selvom det har nok funktioner til at gøre veteraner glade, har det også brugbarhed for absolutte begyndere. Det er måske ikke så populært som større webstedsbyggere som Weebly, men det giver en pang for din sorteper.

Sådan begynder du

Tilmeldingsprocessen for Sitey er behageligt usædvanlig. I stedet for at kaste en registreringsside, starter den med en skabelon til valg af skabelon. Dette betyder, at du får et undværende kig på, hvad platformen kan gøre.

Når du har fundet en skabelon, du kan lide, skal du holde musen hen over og klikke på knappen “Rediger”. Udfør registreringsprocessen for at fortsætte.

Besøg Sitey.com

FTC-afsløring

BuildThis.io tjener provision ved at henvise besøgende til produkter, tjenester og software via tilknyttet partnerskab.

Vores side fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at opbygge fantastiske ting online. Støtt os ved at foretage et køb via vores tilknyttede links, så vi kan fortsætte med at producere gratis, nyttig guide som denne.

Alternative alternativer

Leder du efter et alternativ? Her er andre populære webstedsbyggere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map