Sådan outsource du dit webstedsudviklingsarbejde

Du er måske bare begynd din web-tilstedeværelse og har brug for et nyt sted. Eller måske er du en eksisterende sideejer, som ønsker, at dit websted kunne være bedre. Der er mange situationer, hvorigennem jeg er sikker på, at du har leget med ideen om at outsourcere din webudvikling, enten helt eller i dele.


Inden du læser videre, skal jeg fortælle dig, at jeg tilhører tankegangen, at virksomheden altid skal fokusere på deres kernefunktioner. Dette betyder, at hvis din hovedindkomst kommer fra andre aktiviteter end webudvikling, skal du outsource din webudvikling!

Bare husk, at outsourcing af webudvikling ikke nøjagtigt vil fjerne al belastningen fra dine skuldre, bare de nødvendige dele.

Sådan fungerer outsourcing

Generelt er her, hvordan outsourcing af webudvikling fungerer –

1- Vælg en ret outsourcing-partner

2- Første kontakt og opsætning

3- Planlæg og opsæt milepæle

4 – Udarbejde kontrakter

5- Udvikling og lancering

Introduktion: Webdesign vs webudvikling

Mens mange mennesker måske kan sige, at det bare er nit-picking over terminologi, er webdesign og udvikling egentlig ikke det samme. Design vedrører webstedets æstetik – hvor flot det ser ud. Udvikling kan dække site design, men inkluderer bygning af den motor, der kører webstedet.

PSD til HTML / PSD til WordPress fungerer ikke længere

For en god tid siden beskrev virksomhedsejere en designer, hvordan de ville have, at deres websted skulle se ud. Designeren udarbejdede udseendet og følelsen af ​​webstedet ved hjælp af noget som Photoshop og overleverede det derefter til en udvikler, der ville gøre PSD-filen til HTML-kode.

Dette er for det meste forældet nu takket være den enorme tilstrømning af enheder med forskellige skærmstørrelser. Et ‘én størrelse passer til alle’ design er ikke længere gennemførligt, og medmindre du er villig til at bruge tid og penge på at udføre separat design og udvikling for hver enhedstype – PSD til HTML er ikke mere realistisk mere.

PSD til HTML er stadig et massivt emne på nettet i dag (se søgning) – selvom et ‘én størrelse passer til alle’ design er ikke længere muligt i dag.

Bare se på WordPress for eksempel og overvej dette. Brug af skabeloner kan lette en masse af designbyrderne, og mange af dem er lydhøre, hvilket betyder, at skabelonerne tilpasser sig til forskellige skærmformater.

Gør mig ikke forkert, du kan stadig gøre det, faktisk kan du endda forvandle dine PSD-filer til WordPress-skabeloner, men er det umagen værd?

Sådan fungerer outsourcing af webudvikling

Den første ting, du har brug for, er, at selv med outsourcing af din webudvikling, som en fremtidig sideejer, vil du stadig være meget involveret i udviklingsprocessen. Fra at vælge den rigtige partner til at definere det nøjagtige omfang af dine online aktiviteter, er dit input afgørende, hvis du forventer ikke at blive skuffet over, hvad dine webudviklere viser sig.

Husk: Webudviklere er de samme som andre virksomhedsejere – de er eksperter på deres eget felt. Hvad du har brug for er at være i stand til at videregive din ekspertise inden for dit domæne til dem og give dem mulighed for at overføre denne viden til deres tekniske design. Sørg for, at tingene er stavet så enkle som muligt, så der ikke er plads til fejlagtig fortolkning.

Klage over IndienInternettet er fyldt med klager over outsourcet webudvikling

Hvad kan man forvente 

 • Forsinkelser til projektets tidslinje
 • Foreslåede ændringer til dine designs
 • Det interne personale skal have tid til at samarbejde med udvikleren
 • Mindst mindre omkostningsoverskridelser

Hvad man ikke forventer at blive inkluderet:

 • Indhold til hjemmesiden
 • Eventuelle specielle billeder / videoer
 • Søgemaskine & social media marketing
 • Webhosting og domænenavn

1. Vælg en ret outsourcing-partner

Nu hvor vi har fået det ud af vejen, hvordan kan du fortælle, om en webudvikler er den rigtige pasform for dig? Det er ikke så let, som det ser ud til.

Bortset fra den sædvanlige spam fra nigerianske prinser og skattemyndighederne, der beder mig om at tilbagebetale millioner, der tilskrives mig på en eller anden måde, i de sidste år er jeg også begyndt at få spam fra webudviklere. Disse er normalt individer, og spam har endda udviklet sig til kolde opkald, der prøver at sælge deres tjenester.

Der er bogstaveligt talt tusinder af webudviklingsfirmaer omkring i dag og et endnu større antal freelance webudviklere. Problemet er at finde den rigtige til at arbejde sammen med dig på dit websted.

Her er et par tip til valg af en;

 • Bed dem om henvisninger – Alle webudviklingsfirmaer kan komme med et anstændigt eget sted og vise det, men beviset er at have glade kunder. Kontroller disse referencer og noter deres kommentarer.
 • Evaluer kommunikationsflowet – Spørg hvordan arbejdskommunikationsstrømmen er. Jeg arbejdede engang med en udvikler, der havde en meget tavset tilgang – jeg kommunikerede med deres supportmedarbejdere, der kommunikerede med deres tekniske personale og adskilt andre mennesker håndterede fakturering, klager og så videre. Processen var smertelig langsom og mange gange forvirrende.
 • Tilpas dit budget – Det vil ofte være fristende at gå med en mindre udvikler, der lover dig månen og stjernerne for en pittance. Sammenlignende kan et større og mere hæderligt selskab lejere af nogle af de ting, du har brug for – lyt til begge sider realistisk og upartisk, inden du beslutter dig for det risikoniveau, du er villig til at påtage dig.

Fantastiske muligheder for outsourcing arbejde

Outsource platform # 1- Kodbar

Kodelig hjemmeside (besøg online)

Grundlagt i 2012 begyndte Codeable med at påtage sig talentfulde enkeltpersoner og derefter ansætte dem til dem, der havde brug for ad-hoc webstedsupport. I dag er de omdannet til en af ​​de bedste ressourcer, der er tilgængelige for dem, der har behov for WordPress-færdigheder.

De har forenklet freelancing-systemet for at reducere den tid og kræfter, der er nødvendige for at finde de rigtige færdigheder. Alt hvad du skal gøre er at fortælle dem, hvad du vil, og de vil hjælpe dig med at finde de rigtige talenter og citere en enkelt pris – med sikkerhed.

* Bemærk – Vi samarbejder med Codeable og har en indbygget tilbudsformular her. Indsend dine projektoplysninger og bede om 1) et gratis tilbud og 2) udvikleranbefaling; ved hjælp af denne form. 

PROS

 • Rimelige timepriser mellem $ 70 og $ 120
 • Enkeltprisestimat hjælper med at fjerne fokus fra omkostningerne
 • Ekspert freelancere i over 60 lande
 • 28-dages bug fix-garanti

ULEMPER

 • 17,5% servicegebyr afhjælpes oven på timepriser
 • Servicegebyrer refunderes ikke
 • Kun WordPress-specifikke færdigheder tilgængelige

Gå til kodbar

Outsource platform # 2- Stack Overflow

Stackoverflow (besøg jobtavlen her).

Som et freelancing-netværk, der er specialiseret i kodeguruer, startede Stack Overflow allerede tilbage i 2008. De er vokset i omfang af at have gennemgået fire runder med finansiering til et beløb på $ 70 millioner. I dag kan de prale af et netværk på mere end 50.000 udviklere.

Hvad der gør dem unikke i freelancing-netværkspladsen er deres Q&En model, der giver dig mulighed for blot at stille spørgsmål og deltage i videndeling. Webstedet er et menighedspunkt for dygtige udviklere, der villigt deltager i Q&En sessioner.

PROS

 • Ingen ekstra gebyrer – betal kun hvad freelancer opkræver
 • Stort samfundsdrev Q&En database
 • Tillader stillinger

ULEMPER

 • Traditionel joblistestruktur for at finde freelancere

Gå til StackOverflow

Outsource platform # 3- Fiverr

Fiverr talenter inden for programmering og tech (besøg online).

Fiverr er endnu en ressource, der giver dig mulighed for at gennemse puljer af freelancere for alt fra indholdsoprettelse til support på sociale medier. De giver freelancere mulighed for at oprette tilbud, som derefter kan vælges af dig. Alternativt kan du oprette et job (indsende en ‘anmodning’), som du specifikt har brug for og give Fiverr-freelancere mulighed for at byde på det.

For hver transaktion vil Fiverr nedskære i form af et gebyr, der klæbes til den endelige pris. Gebyret varierer afhængigt af transaktionens værdi. På grund af et omdømmesystem kan Fiverr-freelancere være aggressive i at forsøge at imødekomme jobkrav.

PROS

 • Bred vifte af færdighedstyper og niveauer tilgængelige
 • Jobbrowsing kan være en kilde til ideer til det, du har brug for
 • Fiverr holder betalinger, indtil du siger, at du er tilfreds med det udførte arbejde

ULEMPER

 • Eksistensen af ​​nogle forældede posteringer
 • Bred vifte af uregulerede priser
 • Nogle sælgere kan være ufaglærte

Gå til Fiverr

Outsource platform # 4- Toptal

Toptal hjemmeside (besøg online)

Dette netværks påstand om berømmelse er, at det hjælper dig med at outsource arbejde til cremen fra freelance webudvikler-afgrøden. De har formået at samle talenter, der dækker alle evner, der muligvis kan være behov for et websted, selv designere.

Uanset om du leder efter generelle udviklere eller dem, der har specifikke kvalifikationsområder som Node.js eller Unity-motoren, er det sandsynligt, at du finder hjælp her.

PROS

 • Stor kilde til meget talentfulde udviklere og designere
 • Henvender sig til alle størrelser af virksomheder
 • Forhåndsskærme freelancere på flere niveauer – Færdigheder, sprog, arbejdsetik med mere
 • Gratis prøveperiode med alle freelancere

ULEMPER

 • Kan blive dyre med timepriser mellem $ 60 til $ 210
 • Tilmelding er nødvendig for at gennemse talenter

Gå til Toptal

Outsource platform # 5- Gun.io

Hjemmeside for Gun.io (besøg online)

Gun.io prøver at bryde den traditionelle smertefulde færdigheder om bordprocessen ved at bidrage med sine færdigheder til freelance ansættelsesprocessen. De samler højt erfarne talenter (ingen newbies her), som er villige til at arbejde på kontraktbasis og veter dem derefter hjælper med at finde de rigtige passer til både freelancere og dig.

De har ikke lister over freelancere, som du kan gennemgå, men samarbejder med dem, der vil ansætte direkte. Én opfordring til at hjælpe dem med at finde en faktiske mission vil resultere i, at de finder den nøjagtige rette person til jobbet.

PROS

 • Kun meget erfarne freelancere
 • Forudfastsatte og vurderede kandidater
 • Ingen grund til at gennemse lister for at finde det, du ønsker
 • Talentkamp inden for 48 timer

ULEMPER

 • Omkostninger, der er skaleret til lejeperioden – korte leje kan være dyre

Gå til Gun.io

Outsource platform # 6- Upwork

Oparbejdet hjemmeside (besøg online)

Upwork er mere et multi-mix freelancing-netværkssted snarere end en specialist i webudviklingsguruer. De tilbyder alt fra webudvikling til regnskab med speciale i fjernarbejdere, der er tilgængelige overalt over hele kloden.

Den måde, det fungerer på, er meget som det traditionelle liste over jobbræt, hvor talenter af alle slags samles og derefter kategoriseres for dig at finde. Bortset fra freelancere, er bureauer også listet her, og det giver talentansøgere også en ekstra mulighed.

PROS

 • Flere færdighedsniveauer til rådighed
 • Bred vifte af færdigheder, der er tilgængelige

ULEMPER

 • Tilmelding er nødvendig for at gennemse freelancere
 • Hvad du kan se, er begrænset af tilmeldingspakke (pris lige fra 499 $ om måneden)
 • Op til 13% overhead i behandlingsgebyrer

Gå til Upwork

2. Ved hvad du vil (og fortæl klart)

Hvad jeg mener her er, at du skal have en vision for dit websted. Hvad er dine intentioner? Ønsker du, at dit websted skal være informativt og understøtte dit primære forretningssted, eller ønsker du at bruge det som en virtuel udvidelse af din virksomhed?

Der er centrale forskelle i omfang her, som webudvikleren har brug for at vide.

Når du har besluttet, hvad der skal være på dit websted, skal du sørge for at formidle hans oplysninger tydeligt til din webudvikler. Mens udseende er vigtigt, skal du ikke blive båret væk og fokusere alt for meget på dit webstedsdesign.

Eksempler: Trådramme og digitale skitser, vi bruger, når vi genudvikler dette websted i 2018. Videooptagelser, chats, billeder og håndsskitser blev brugt til at kommunikere tydeligt.

3. Opret projektmilepæle

Arbejd med din udvikler for at komme med en tidslinje, der er acceptabel for jer begge. På hvert trin skal der være et evalueringspunkt for at sikre, at du kan ringe til en timeout, hvis du føler, at noget ikke går som det skal.

Tidslinjen giver dig også en bedre fornemmelse af, hvornår dit endelige produkt (hjemmesiden) vil være tilgængeligt, så du kan planlægge understøttende aktiviteter såsom en blød lancering, nogle kampagner eller andre markedsføringsaktiviteter omkring lanceringsdatoen..

En standard milepæle for webstedsudvikling. Hvert webdesignprojekt er unikt, men dette er en god reference for brugere, der opretter deres milepæle for projektet for første gang (kilde).

4. Udarbejde en kontrakt

På det tidspunkt er du sandsynligvis klar over, at dit websted kan være et uvurderligt værktøj, som du kan opbygge endnu flere forretningsaktiviteter omkring. På grund af dette vil du være forpligtet til det på mange måder. At have en kontrakt beskytter både din investering såvel som webudviklerens interesser.

Vær dog opmærksom på, at hvis du beslutter at outsource til en tredjepart i f.eks. Indien, så er du nødt til også at lære, hvor eksigible en kontrakt, du måtte have med dem, er.

5. Skab et godt forhold til din udvikler

Når du først har dit websted, er det som regel den norm, at nogle gange nogle gange kan gå galt. At holde et godt forhold til din udvikler vil hjælpe dig med at sikre, at eventuelle fejl eller andre problemer, du har, løses hurtigt.

Det bygger også videre på tillid og giver dig en god mulighed, hvis du nogensinde beslutter at tilføje en ‘fase 2’ til dit websted. De fyre, der byggede det, vil normalt være i stand til at udvikle det videre på en kortere tidslinje og med mindre ressourcer.

Succeshistorie: Credo

Kilde: Iværksætter skalerer forretning ved outsourcing

Som marketingkonsulent hos credo, John havde svært ved at konkurrere på egen hånd mod andre virksomheder, der gav kunderne sikkerhed for ‘størrelse’. Der var grænser for, hvor meget han kunne opnå hver dag på egen hånd og besluttede at outsource til en WordPress-udvikler.

Gennem et arbejdsforhold nåede John et punkt, hvor han ikke længere følte sig stresset af udviklingsmæssige problemer i sit konsulentarbejde og er i stand til at fokusere på sine kernevirksomhedsmål.

Undgå disse 5 fejl ved outsourcing

 1. Valg af forkert partner
 2. Oprettelse af et urealistisk budget
 3. Ikke at have nøglemål klart defineret
 4. At være for ‘hands off’ i udviklingsprocessen
 5. Ikke opbygge en markedsføringsplan omkring dit websted

Konklusion: Er outsourcing rigtigt for dig?

Hver virksomhed er forskellig, både hvad de gør, og hvilket punkt der er i den. Hvis du undrer dig over, om outsourcing er det rigtige valg for dig, er det sandsynligvis det. Hvad du skal se på er meget af det, jeg har dækket i denne artikel.

Misforstå mig ikke – outsourcingstien er ikke foret med roser og indeholder mere end dens rimelige andel af torner. I slutningen af ​​dagen, hvis det gøres rigtigt, vil du dog have opnået et ekstremt professionelt aktiv til dine kerneforretningsaktiviteter.

Den vigtigste forskel mellem outsourcing eller ej ligger i nogle få grundlæggende forhold. Hvis du outsource, snarere end at fokusere på tekniske kompetencer, som du aldrig har brug for igen, bygger du i stedet på andre gode ledelseskvaliteter – kommunikation og projektplanlægning.

Disse fungerer godt til din fordel, uanset hvilken forretningsgrænse du er i, selv efter at webudviklingsprojektet er afsluttet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map