Beste Black Friday 2019-tilbud for små bedrifter

Svart fredag er rett rundt hjørnet, og dette er den beste tiden av året for bedriftseiere å få tak i de beste tilbudene. Fra webhotell til forretningsverktøy, det er så mange ting som kan hjelpe bedrifter til å trives i denne digitale tidsalderen. Å drive en virksomhet i dag betyr at du trenger å utføre flere aktiviteter på nettet enn å bare ha et nettsted som sitter der stillestående.


Noen av disse tingene kan være utfordrende, for eksempel å finne de riktige verktøyene som kan hjelpe deg. La oss se på noen av de beste som tilbys i år, og hvordan du kan benytte deg av dem for å få et ben på konkurransen.

HandPicked Black Friday-tilbud for eiere av små bedrifter

1. NameCheap

Namecheap Black Friday-rabatter 2019

NameCheap er et anerkjent navn er bransjen for webhotell og domenenavn. Det tilbyr kundene flere avtalevalg denne Black Friday. Det første er et stort salg – opptil 97% avslag – på registrering av toppdomener og 27% av overføring av domenenavn. Du kan også spare 60% av private e-postplaner og opptil 85% på SSL-sertifikater.

Å ha en tilstedeværelse på nettet i dag er ikke lenger bare et alternativ som er bra å ha blitt viktig for bedrifter på alle nivåer. Selv om du ikke bruker Internett direkte for salg, uten digital tilstedeværelse, kan du tape på merkevarebygging og leadgenerering.

Det mange likevel ikke er klar over er at du ikke trenger å kjøpe alle produktene du trenger for online-aktivitetene dine på ett sted. Du kan for eksempel velge å kjøpe webhotellet ditt fra ett selskap, men domenenavnet ditt fra et annet.

Årsaken til dette er at alle disse produktene har elastisk prissetting. Namecheap er en av de beste ressursene for gode tilbud på domenenavn, og å spare 97% på prisen for en kan være betydelig for en liten bedrift.

Selv om mange pakker med webhotell har noe godtgjørelse for håndtering av e-post, er disse ikke alltid egnet for forretningsbehov. For eksempel, hvis du vil sende store mengder markedsførings-e-postmeldinger, vil du sannsynligvis være bedre med separat privat e-post-hosting.

Endelig er det SSL-sertifisering. Dette er nødvendig i dag siden mange nettleserselskaper har begynt å sette fokus på sikkerhet. Google straffer også søkerangeringene til nettsteder som ikke har et SSL-sertifikat.

Hva er tilbudet på NameCheap?

 • 97% avslag på registrering av toppdomener
 • 27% av overføring av domenenavn
 • 60% avslag på private e-postplaner
 • Opptil 85% avslag på SSL-sertifikater

Besøk NameCheap

2. Envato Elements

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements gir brukerne tilgang til en enorm samling av grafikk som kan brukes til ethvert formål. Dette gjør dem nesten til en nødvendighet for bedrifter, spesielt de som ønsker å nå ut til et bredt publikum gjennom digital markedsføring.

Problemet med å søke etter et bilde å bruke i markedsføringsaktivitetene dine er at ofte varene du finner på nettet tilhører noen. For å bruke dem til dine egne behov, må du prøve å skaffe rettighetene til det som kan være ganske omhyggelig og koste varierende beløp.

Løs dette problemet ved å registrere deg hos Envato og få tilgang til databasen deres som inneholder millioner av filer. Disse kan brukes på en hvilken som helst måte du vil, raskt og enkelt. Alt du trenger et enkelt abonnement som du betaler for månedlig.

Denne Black Friday tilbyr de rabatter på både årlig og månedlig abonnement. Månedlige abonnementspriser faller fra $ 33 per måned til $ 19 per måned, mens hvis du betaler årlig sparer du enda mer til en kurs på $ 14 per måned.

Sammenlign det med aksjebaserte databaser som iStock-bilder som belaster 12 dollar for en enkelt kreditt (noen bilder koster mer enn 1 kreditt), og du kan se hva et stjal et abonnement hos Envato kan være.

Deres Black Friday-avtaler starter fra klokken 12 AEDT 2. desember 2019 og går til kl. ÅDT 3. desember 2019.

Hva er avtalen på Envato?

 • 50% avslag på alle abonnementsplaner

Besøk Envato

3. A2 Hosting Shared Hosting

A2 Hosting Black Friday Promo 2019

Der Namecheap tilbyr gode tilbud på domenenavn og annet tilbehør denne Black Friday, har A2 Hosting fått deg dekket hvis du er i markedet for delt hosting. A2 Hosting er et av de beste navnene i bransjen, og hvis du ikke er fornøyd med den nåværende hosting, er dette et flott sted å flytte til nå.

De har skåret delt hostingpriser ned til beinet, og disse planene starter fra $ 1,98 nå. Det gjør dem ekstremt rimelige. Det beste er at 67% rabatt på delt hosting gjelder hele deres delte hosting-serie, noe som betyr at hvis du leter etter flere ressurser på delt hosting, vil du spare enda mer.

Hvis du har vært kvalm over en web-vert som ikke gir resultater, kan du flytte hit nå ikke bare spare deg for penger, men de vil også håndtere migreringen av nettstedet for deg. La dem bekymre deg for de tekniske detaljene i stedet!

Nyt disse spesielle rabatterte prisene fra A2 Hosting fra 09.00 26. november 2019 til kl. 11.59. 3. desember 2019.

Hva er tilbudet på A2 Hosting?

 • 67% avslag på alle delte hostingplaner

Besøk A2 Hosting

4. KnownHost VPS Hosting

KjenteHost Black Friday-tilbud 2019

KnownHost er et komplett utvalg av webhotellleverandører, men det er også kjent (unnskyld ordspill) for de utmerkede VPS-planene den har. Dette er en step-up skjema vanlig delt hosting, og du kan ofte velge hvor mye du vil nøyaktig med tanke på ressurser. Disse ressursene er også lett skalerbare.

Hvis nettstedet ditt har vært vellykket, må du huske å se på ressursbruken din og planlegge for utvidelse. Delt hosting hvis ofte utilgivende hvis du overskrider ressursbruken og gjør det, kan føre til avbrudd i tjenesten som påvirker din virksomhet.

Se tidlig mot VPS-planer, spesielt nå som KnownHost tilbyr spesialtilbud denne Black Friday. For enhver VPS-plan du logger på med dem, får du ikke bare rabatter på prisene, men også andre fordeler.

Bruker kupongkoden KHBLKFRI5030 når du velger Managed VPS eller Managed KVM Cloud-pakker får du ikke bare 50% avslag, men du vil også glede deg over tilbakevendende rabatter på 30% når det er tid for fornyelse. De dobler også VPS-hostingressursene, slik at du får mer av alt. Kombinasjonen er en solid langsiktig fordel for å drive virksomhetsnettstedet.

Ta tak i disse tilbudene fra KnownHost denne Black Friday, som gjelder fra klokken 06.00 22. november 2019 til midnatt 1. desember 2019.

Hva er tilbudet på KnownHost?

 • 50% avslag på Managed VPS eller Managed KVM Cloud
 • 30% avslag på gjentatte regninger

Besøk KnownHost

5. Konstant kontakt

Kontakt Kontakt Black Friday Promo 2019

Constant Contact er et av de beste navnene når det gjelder digital markedsføring. De har et solid utvalg av funksjoner som tilbyr forretninger i alle størrelser som dekker flere områder innen digital markedsføring. Dette spenner fra markedsføring via e-post til automatisering av markedsføring. De er din one-stop digital markedsføring eiendel.

Digital markedsføring kan hjelpe bedrifter på så mange måter og er et kraftig verktøy å benytte seg av. Konstant kontakt kan ikke bare hjelpe deg med å nå ut til kundene dine, men også til rett tid og med de riktige tilbudene. Øk blygenerasjonen din enkelt og raskt.

For brukere som ikke har konstant kontakt, kan du få 50% rabatt på abonnementets første tre måneder. Prisen på abonnementet ditt avhenger av antall e-postadresser du har i e-postlisten din.

Avtalen gjelder også brukere som er på gratis prøveperiode, så ikke bekymre deg, de av dere som er, fremdeles kan få 50% rabatt på de tre første månedene.

Denne avtalen er gyldig fra 25. november 2019 til 1. desember 2019. Hvis du går glipp av den, vil du likevel registrere deg mellom 2. desember 2019 og 4. desember 2019 40% avslag på de tre første månedene.

Hva er avtalen med konstant kontakt?

 • 50% avslag på de tre første månedene av abonnementet ditt

Besøk Constant Contact

6. WP Rocket

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket er en WordPress-plugin designet for å få fart på nettstedet ditt. Med så mange nettsteder som kjører WordPress i dag, er det et populært valg som ikke bare er kraftig, men som en plugin, også enkel å bruke. Bare installer fra WordPress-plugin-modulen din, og sett den til å kjøre slik du vil ha den.

WordPress er en fantastisk plattform, men på grunn av hvordan den oppfører seg, er den også litt av en ressurshog noen ganger. Dette påvirker bedriftsnettsteder mer, fordi nettstedene deres ikke bare selger eller genererer potensielle kunder, men er det digitale ansiktet til deres merkevare.

Du trenger et nettsted som kan yte sitt beste for å vise bedriften din på sitt beste, og det er der et verktøy som WP Rocket kommer godt med. Du trenger også bare å konfigurere det en gang, og nettstedet ditt kjører i topp-topp tilstand i lang tid.

Denne Black Friday kan du få WP Rocket til 30% avslag uansett hvilken lisens du velger. Avtalen går fra 26. november 2019 til 3. desember 2019.

Hva er avtalen på WP Rocket?

 • 30% avslag på alle lisenser

Besøk WP Rocket

Sjekk ut – De håndplukkede Black Friday-tilbudene for småbedriftseiere via @BuildThis_io, fortell en venn

Konklusjon: Lagre store og trapp opp bedriften

Black Friday er ofte den beste tiden å sikre mye, men det gjelder spesielt for små bedrifter som må følge nøye med på utgiftene. Årets samling av Black Friday-avtaler vi har samlet her, dekker mange deler av den digitale virksomheten for deg.

For bedrifter er en digital tilstedeværelse mer enn bare “å bli sett på nettet”, men det er så mange måter du kan bruke dine online eiendeler til å gi bedriften din et løft.

Betrakt mange av disse verktøyene ikke som valgfrie, men potensielt tjene som uvurderlige måter du kan øke virksomheten på. I alle tilfeller er det bra, men med bratte rabatter blir det enda bedre. Dra nytte av lavere priser nå, og øk den digitale ytelsen med en gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map