Bedste Black Friday 2019-tilbud for små virksomheder

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og dette er den bedste tid på året for virksomhedsejere at få fat i de bedste tilbud. Fra webhosting til forretningsværktøjer er der så mange ting, der kan hjælpe virksomheder med at trives i denne digitale tidsalder. At drive en virksomhed i dag betyder, at du er nødt til at udføre flere online-aktiviteter end blot at have et websted, der sidder der stillestående.


Nogle af disse ting kan være udfordrende, såsom at finde de rigtige værktøjer til at hjælpe dig. Lad os se på nogle af de bedste, der tilbydes i år, og hvordan du kan bruge dem til at få et ben på konkurrencen.

HandPicked Black Friday-tilbud for ejere af små virksomheder

1. NameCheap

Namecheap sort fredag ​​rabat 2019

NameCheap er et anerkendt navn, der er industrien til webhosting og domænenavn. Det tilbyder kunderne flere valgmuligheder denne Black Friday. Det første er et stort salg – op til 97% rabat – på registrering af topdomæner og 27% rabat på domænenavnoverførsler. Du kan også spare 60% på private e-mail-planer og op til 85% på SSL-certifikater.

At have en internet-tilstedeværelse i dag er ikke længere blot en mulighed, der er god til er blevet væsentlig for virksomheder på alle niveauer. Selv hvis du ikke bruger internettet direkte til salg, uden digital tilstedeværelse, kan du miste branding og leadgenerering.

Det, som mange mennesker ikke ved, er, at du ikke behøver at købe alle de produkter, du har brug for til dine online-aktiviteter, alt sammen ét sted. For eksempel kan du vælge at købe din webhosting fra et firma, men dit domænenavn fra et andet.

Årsagen hertil er, at alle disse produkter har en elastisk prisfastsættelse. Namecheap er en af ​​de bedste ressourcer til gode tilbud på domænenavne, og besparelse af 97% på prisen på en kan være betydelig for en lille virksomhed.

Mens mange webhostepakker leveres med en vis mulighed for e-mail-håndtering, er disse ikke altid egnede til forretningsbehov. For eksempel, hvis du vil sende store mængder marketing-e-mails, ville du sandsynligvis være bedre til med separat privat e-mail-hosting.

Endelig er der SSL-certificering. Dette er nødvendigt i dag, da mange internetbrowser-virksomheder er begyndt at sætte fokus på sikkerhed. Google straffer også søgerangeringer på websteder, der ikke har et SSL-certifikat.

Hvad er tilbudet på NameCheap?

 • 97% rabat på registrering af topdomæner
 • 27% rabat på domænenavnoverførsler
 • 60% rabat på private e-mail-planer
 • Op til 85% rabat på SSL-certifikater

Besøg NameCheap

2. Envato Elements

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements giver brugerne adgang til en enorm samling af grafik, der kan bruges til ethvert formål. Dette gør dem næsten en nødvendighed for virksomheder, især dem, der ønsker at nå ud til et bredt publikum gennem digital marketing.

Problemet med at søge efter et billede til brug i dine markedsføringsaktiviteter er, at de ting, du finder online, ofte hører til nogen. For at bruge dem til dine egne behov skal du prøve at få rettighederne til det, der kan være ganske omhyggeligt og omkostnings varierende beløb.

Løs dette problem ved at tilmelde dig Envato og få adgang til deres database, der indeholder millioner af filer. Disse kan genbruges på enhver måde, du vil, hurtigt og nemt. Alt hvad du har brug for et enkelt abonnement, som du betaler for månedligt.

Denne Black Friday tilbyder de rabatter på både årligt og månedligt abonnement. Månedlige abonnementspriser falder fra $ 33 pr. Måned til $ 19 per måned, mens hvis du betaler årligt, sparer du endnu mere til en sats på kun $ 14 pr. Måned.

Sammenlign det med lagerbillededatabaser som iStock fotos, der koster 12 $ for en enkelt kredit (nogle billeder koster mere end 1 kredit), og du kan se, hvad et stjæle et abonnement med Envato kan være.

Deres Black Friday-tilbud starter fra kl. 12 AEDT den 2. december 2019 og løber indtil kl. 17 AEDT den 3. december 2019.

Hvad er tilbudet på Envato?

 • 50% rabat på alle abonnementsplaner

Besøg Envato

3. A2 Hosting Shared Hosting

A2 Hosting Black Friday Promo 2019

Hvor Namecheap tilbyder fantastiske tilbud på domænenavne og andet tilbehør denne Black Friday, har A2 Hosting fået dig dækket, hvis du er på markedet for delt hosting. A2 Hosting er et af de bedste navne i virksomheden, og hvis du ikke er tilfreds med din nuværende hosting, er dette et godt sted at flytte til nu.

De har skåret delte hostingpriser ned til knoglen, og disse planer starter fra $ 1,98 nu. Det gør dem ekstremt overkommelige. Det bedste er, at rabatprocenten på 67% på delt hosting gælder for hele deres delte hosting-sortiment, hvilket betyder, at hvis du leder efter flere ressourcer på delt hosting, sparer du endnu mere.

Hvis du har været vred over en webhost, der fungerer dårligt, kan det at flytte hit nu ikke kun spare dig penge, men de vil også håndtere migreringen af ​​dit websted for dig. Lad dem i stedet bekymre sig om de tekniske detaljer!

Nyd disse specielle nedsatte priser fra A2 Hosting fra kl. 9 den 26. november 2019 til kl. 11.59. den 3. december 2019.

Hvad er tilbudet på A2 Hosting?

 • 67% rabat på alle delte hostingplaner

Besøg A2 Hosting

4. KnownHost VPS Hosting

KnownHost Black Friday-tilbud 2019

KnownHost er en komplet udbyder af webhostingtjenester, men det er også kendt (undskyld ordspil) for de fremragende VPS-planer, den har. Dette er en step-up form regelmæssig delt hosting, og du kan ofte vælge, hvor meget du ønsker nøjagtigt med hensyn til ressourcer. Disse ressourcer er også let skalerbare.

Hvis dit websted har været en succes, skal du sørge for at holde øje med din ressourceforbrug og plan for udvidelse. Delt hosting, hvis det ofte er utilgiveligt, hvis du overskrider ressourceforbruget og gør det, kan resultere i service-afbrydelser, der påvirker din virksomhed.

Se tidligt mod VPS-planer, især nu hvor KnownHost tilbyder særlige tilbud denne Black Friday. For enhver VPS-plan, du tilmelder dig med dem, får du ikke kun rabatter på priserne, men også andre fordele.

Brug af kuponkode KHBLKFRI5030 når du vælger Managed VPS eller Managed KVM Cloud-pakker, får du ikke kun 50% rabat, men du vil også nyde tilbagevendende rabatter på 30%, når det er tid til fornyelse. De fordobler også dine VPS-hostingressourcer, så du får mere af alt. Kombinationen er en solid langsigtet fordel for bundlinjen til drift af din virksomhedswebsted.

Grib disse tilbud fra KnownHost denne sorte fredag, der gælder fra kl. 18.00 den 22. november 2019 indtil midnat den 1. december 2019.

Hvad er tilbudet på KnownHost?

 • 50% rabat på administreret VPS eller administreret KVM Cloud
 • 30% rabat på tilbagevendende regninger

Besøg KnownHost

5. Konstant kontakt

Kontakt Kontakt Black Friday Promo 2019

Konstant kontakt er et af de øverste navne, når det kommer til digital marketing. De har en solid vifte af funktioner, der kan tilbyde forretninger i alle størrelser, der dækker flere områder inden for digital markedsføring. Dette spænder fra e-mail-marketing til marketingautomation. De er dit one-stop digitale marketingaktiv.

Digital markedsføring kan hjælpe virksomheder på så mange måder og er et kraftfuldt værktøj at gøre brug af. Konstant kontakt kan ikke kun hjælpe med at nå dine kunder, men også på det rigtige tidspunkt og med de rigtige tilbud. Forøg din blygenerering let og hurtigt.

For brugere, der er ude af konstant kontakt, kan du nyde en rabat på 50% rabat på de første tre måneder af dit abonnement. Prisen på dit abonnement afhænger af antallet af e-mail-adresser, du har på din e-mail-liste.

Handlen gælder også for brugere, der er på deres gratis prøveperiode, så du skal ikke bekymre dig, de af jer, der er, kan stadig få den 50% rabat på de første tre måneder.

Denne aftale gælder fra den 25. november 2019 til den 1. december 2019. Hvis du går glip af det, vil du tilmelde dig den 2. december 2019 og den 4. december 2019 stadig spare dig 40% rabat på de første tre måneder.

Hvad er der med konstant kontakt?

 • 50% rabat på de første tre måneder af dit abonnement

Besøg konstant kontakt

6. WP-raket

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket er et WordPress-plugin designet til at fremskynde dit websted. Med så mange websteder, der kører WordPress i dag, er det et populært valg, der ikke kun er magtfuldt, men som et plugin, også let at bruge. Du skal blot installere fra dit WordPress-plugin og indstille det til at køre, som du vil have det til.

WordPress er en fantastisk platform, men på grund af den måde, den opfører sig, er det også lidt af en ressource-svin undertiden. Dette påvirker mere virksomhedswebsteder, fordi deres websteder ikke kun sælger eller genererer kundeemner, men er det digitale ansigt af deres brand.

Du har brug for et websted, der kan fungere bedst for at vise din virksomhed bedst, og det er her et værktøj som WP Rocket kommer godt med. Du behøver også kun at konfigurere det én gang, og dit websted kører i tip-top-tilstand i lang tid.

Denne Black Friday kan du få WP Rocket med 30% rabat, uanset hvilken licens du vælger. Handlen løber fra 26. november 2019 til 3. december 2019.

Hvad er tilbudet på WP Rocket?

 • 30% rabat på alle licenser

Besøg WP Rocket

Tjek – De håndplukkede Black Friday-tilbud for ejere af små virksomheder via @BuildThis_io fortæl en ven

Konklusion: Gem store og stig din virksomhed

Black Friday er ofte det bedste tidspunkt at sikre en hel del, men det er især tilfældet for små virksomheder, der skal holde øje med udgifterne. Årets samling af Black Friday-tilbud, vi har samlet her, dækker mange dele af den digitale forretning til dig.

For virksomheder er en digital tilstedeværelse mere end blot “at blive set online”, men der er så mange måder, du kan bruge dine online aktiver til at give din virksomhed et løft.

Overvej mange af disse værktøjer ikke som valgfri, men potentielt tjener som uvurderlige måder, du kan øge forretningen på. I ethvert scenario er det godt, men ved stejle rabatter bliver det endnu bedre. Udnyt de lavere priser nu, og øg din digitale ydelse med det samme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map