Bästa Black Friday 2019-erbjudanden för småföretag

Svart fredag är precis runt hörnet och detta är den bästa tiden på året för företagare att ta de bästa erbjudandena. Från webbhotell till affärsverktyg finns det så många saker som kan hjälpa företag att trivas under denna digitala tidsålder. Att driva ett företag idag innebär att du behöver utföra mer onlineaktiviteter än att bara ha en webbplats som ligger där stillastående.


Vissa av dessa saker kan vara utmanande, som att hitta rätt verktyg för att hjälpa dig. Låt oss titta på några av de bästa som erbjuds i år och hur du kan använda dem för att få ett ben på tävlingen.

HandPicked Black Friday-erbjudanden för ägare till småföretag

1. NameCheap

Namecheap Black Friday-rabatter 2019

NameCheap är ett erkänt namn är branschen för webbhotell och domännamn. Det erbjuder kunderna flera affärsval denna Black Friday. Den första är en enorm försäljning – upp till 97% rabatt – på registrering av toppdomäner och 27% rabatt på domännamnöverföringar. Du kan också spara 60% rabatt på privata e-postplaner och upp till 85% på SSL-certifikat.

Att ha en närvaro på nätet idag är inte längre bara ett alternativ som är bra att ha blivit väsentligt för företag på alla nivåer. Även om du inte använder Internet direkt för försäljning, utan digital närvaro, kan du tappa märkesvaror och blygenerering.

Men vad många inte inser är att du inte behöver köpa alla produkter du behöver för dina online-aktiviteter på ett och samma ställe. Till exempel kan du välja att köpa din webbhotell från ett företag, men ditt domännamn från ett annat.

Anledningen till detta är att alla dessa produkter har elastisk prissättning. Namecheap är en av de bästa resurserna för bra erbjudanden på domännamn och att spara 97% på ett pris kan vara betydande för ett litet företag.

Även om många webbhotellpaket har en viss ersättning för e-posthantering är dessa inte alltid lämpliga för affärsbehov. Om du till exempel vill skicka stora volymer marknadsföringsmeddelanden skulle du förmodligen bli bättre med separat privat e-posthotell.

Slutligen finns det SSL-certifiering. Detta är nödvändigt idag eftersom många Internet-webbläsare har börjat sätta fokus på säkerhet. Google straffar också sökrankningarna för webbplatser som inte har ett SSL-certifikat.

Vad är affären på NameCheap?

 • 97% rabatt på registrering av toppdomäner
 • 27% rabatt på domännamnöverföringar
 • 60% rabatt på privata e-postplaner
 • Upp till 85% rabatt på SSL-certifikat

Besök NameCheap

2. Envato Elements

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements erbjuder användare tillgång till en enorm samling grafik som kan användas för alla ändamål. Detta gör dem nästan en nödvändighet för företag, särskilt de som vill nå ut till en bred publik genom digital marknadsföring.

Problemet med att söka efter en bild att använda i din marknadsföringsverksamhet är att de objekt du hittar online ofta tillhör någon. För att använda dem för dina egna behov måste du försöka få rättigheterna för det som kan vara ganska noggrant och kosta varierande belopp.

Lös problemet genom att registrera dig med Envato och få tillgång till deras databas som innehåller miljoner filer. Dessa kan återanvändas på vilket sätt du vill, snabbt och enkelt. Allt du behöver en enda prenumeration som du betalar för varje månad.

Den här Black Friday erbjuder de rabatter på både årliga och månatliga prenumerationer. Månatliga prenumerationspriser sjunker från $ 33 per månad till $ 19 per månad, medan om du betalar årligen sparar du ännu mer till en kurs på $ 14 per månad.

Jämför det mot lagerbilddatabaser som iStock foton som debiterar $ 12 för en enda kredit (vissa bilder kostar mer än 1 kredit) och du kan se vad en stjäla ett abonnemang med Envato kan vara.

Deras Black Friday-erbjudanden börjar från kl 12 AEDT den 2 december 2019 och löper till 17:00. AEDT den 3 december 2019.

Vad är affären på Envato?

 • 50% rabatt på alla prenumerationsplaner

Besök Envato

3. A2 Hosting Shared Hosting

A2 Hosting Black Friday Promo 2019

Där Namecheap erbjuder fantastiska erbjudanden på domännamn och andra tillbehör denna Black Friday, har A2 Hosting fått dig täckt om du är ute efter marknaden för delad hosting. A2 Hosting är ett av de bästa namnen i branschen och om du inte är nöjd med din nuvarande värd är detta en utmärkt plats att flytta till nu.

De har minskat delade värdpriser ner till benet och dessa planer börjar från $ 1,98 nu. Det gör dem extremt prisvärda. Det bästa är att 67% rabatt på delad webbhotell gäller hela deras delade webbhotell, vilket innebär att om du letar efter fler resurser på delad värd kommer du att spara ännu mer.

Om du har gjort ont för en värdefull webbhotell kan du flytta hit nu inte bara spara pengar utan de kommer också att hantera din webbplatsmigrering åt dig. Låt dem oroa sig för de tekniska detaljerna istället!

Njut av dessa specialrabatterade priser från A2 Hosting från 09:00 till 26 november 2019 till 11,59 p.m. den 3 december 2019.

Vad är affären på A2 Hosting?

 • 67% rabatt på alla delade värdplaner

Besök A2 Hosting

4. KnownHost VPS Hosting

KnownHost Black Friday erbjudanden 2019

KnownHost är ett komplett utbud av webbhotellleverantörer men det är också känt (förlåt ordspel) för de utmärkta VPS-planer som den har. Detta är en steg-up form regelbunden delad hosting och du kan ofta välja hur mycket du vill exakt vad gäller resurser. Dessa resurser är också lätt skalbara.

Om din webbplats har lyckats, se till att du tittar på din resursanvändning och planerar för utvidgning. Delad webbhotell om ofta oförlåtande om du överskrider resursanvändningen och gör det kan leda till serviceavbrott som påverkar ditt företag.

Se tidigt mot VPS-planer, särskilt nu när KnownHost erbjuder specialerbjudanden denna Black Friday. För alla VPS-plan som du loggar in på med dem får du inte bara rabatter på priserna utan också andra fördelar.

Använda kupongkoden KHBLKFRI5030 när du väljer Managed VPS eller Managed KVM Cloud-paket får du inte bara 50% rabatt utan du kommer också att njuta av återkommande rabatter på 30% när det är dags för förnyelse. De fördubblar också dina VPS-värdresurser, så du får mer av allt. Kombinationen är en solid långsiktig fördel för att driva din företags webbplats.

Ta tag i dessa erbjudanden från KnownHost denna Black Friday, giltiga från klockan 6 den 22 november 2019 till midnatt den 1 december 2019.

Vad är affären på KnownHost?

 • 50% rabatt på Managed VPS eller Managed KVM Cloud
 • 30% rabatt på återkommande räkningar

Besök KnownHost

5. Konstant kontakt

Kontakt Kontakta Black Friday Promo 2019

Constant Contact är ett av de främsta namnen när det gäller digital marknadsföring. De har ett fast utbud av funktioner för att erbjuda affärer i alla storlekar som täcker flera områden inom digital marknadsföring. Detta sträcker sig från e-postmarknadsföring till marknadsföringsautomation. De är din digitala marknadsföringstillgång.

Digital marknadsföring kan hjälpa företag på så många sätt och är ett kraftfullt verktyg att använda sig av. Konstant kontakt kan inte bara hjälpa dig att nå dina kunder utan också vid rätt tidpunkt och med rätt erbjudanden. Öka din ledgenerering enkelt och snabbt.

För användare som inte har konstant kontakt kan du få en rabatt på 50% rabatt på de första tre månaderna av ditt prenumeration. Priset för ditt prenumeration beror på antalet e-postadresser du har i din e-postlista.

Affären gäller också användare som är på sin kostnadsfria provperiod, så oroa dig inte, de av er som är kan fortfarande få den 50% rabatten de första tre månaderna.

Det här avtalet gäller från 25 november 2019 till 1 december 2019. Om du missar det kommer du fortfarande att spara 40% av de första tre månaderna genom att registrera dig mellan 2 december 2019 och 4 december 2019.

Vad är affären med konstant kontakt?

 • 50% rabatt på de tre första månaderna av ditt prenumeration

Besök Constant Contact

6. WP Rocket

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket är ett WordPress-plugin som är utformat för att påskynda din webbplats. Med så många webbplatser som kör WordPress idag är det ett populärt val som inte bara är kraftfullt, utan som en plugin, också lätt att använda. Installera helt enkelt från ditt WordPress-plugin och ställ in det så att det kör som du vill ha det.

WordPress är en fantastisk plattform men på grund av hur det uppför sig är det också lite av en resursskorpa ibland. Detta påverkar företagets webbplatser mer, eftersom deras webbplatser inte bara säljer eller genererar potentiella kunder utan är deras digitala ansikte.

Du behöver en webbplats som kan fungera som bäst för att visa ditt företag som bäst och det är där ett verktyg som WP Rocket är praktiskt. Du behöver också bara konfigurera den en gång och din webbplats kommer att fungera i toppskick under lång tid.

Denna Black Friday kan du få WP Rocket till 30% rabatt oavsett vilken licens du väljer. Affären löper från 26 november 2019 till 3 december 2019.

Vad är affären på WP Rocket?

 • 30% rabatt på alla licenser

Besök WP Rocket

Kolla in – De handplockade Black Friday-erbjudanden för småföretagare via @BuildThis_io berätta för en vän

Slutsats: Spara stort och öka ditt företag

Black Friday är ofta den bästa tiden att säkra en hel del men det är särskilt sant för småföretag som måste hålla ett tydligt öga på utgifterna. Årets samling av Black Friday-erbjudanden som vi har samlat här täcker många delar av den digitala verksamheten för dig.

För företag är en digital närvaro mer än bara “att ses online” men det finns så många sätt att du kan använda dina onlinetillgångar för att ge ditt företag ett boost.

Betrakta många av dessa verktyg inte som frivilliga utan kan fungera som ovärderliga sätt du kan öka affärer. I vilket scenario som helst är det bra men vid branta rabatter blir det ännu bättre. Utnyttja lägre priser nu och öka din digitala prestanda direkt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map