SiteGround vs BlueHost áttekintés 2020: Melyik a gyors és megbízható webtárhely?

0

Kíváncsi, melyiket válasszon a SiteGround vs BlueHost oldalról?


Ha csak el szeretne indítani egy blogot, akkor ezeknek a szolgáltatóknak az alapterve jól illeszkedik Önhöz, de a zavar az, melyiket választja. Mindkettő jól ismert, jó hírnévvel és jelen van a WordPress.org ajánlási listájában.

Mindkét vállalat méretezhető lehetőségeket kínál, így ha a blogod növekszik, akkor könnyedén válthat a leleményes tervre.

A BlueHost az EIG tulajdonában van, amely a web hosting legnagyobb csoportja, miközben a SiteGround független játékosként működik, és tech hozzáértő srácok irányítása alatt áll..

Szakterület:

SiteGround: ismertek fejlett infrastruktúrájukról, biztonsági kezdeményezéseikről és házon belül kialakított eszközökről, például a SuperCacherről, az NGINX sebességkiszolgálóra és a biztonsági mentési rendszerre..

Engedélyezheti, hogy adatközpontot válasszon a világ minden tájáról, a Fiók-elkülönítés és az SSD-kompatibilis szerverek.

BlueHost: Ez vonzó megoldásnak számít az új webhelyek számára.

A Társaság általában nagyobb árengedményeket kínál.

Gyors összefoglaló

A BlueHost 2003-ban alakult, és az EIG megvásárolta 2010-ben. A cég olyan folyamatosan növekszik, és jelenleg több mint 2 millió ügyfele van. Ők is ismertek gyors szolgáltatásaik és kedvezményeik miatt, amelyek jó választást jelentenek az új bloggerek számára.

A SiteGround 2004-ben jelent meg, és ismertté vált kivételes infrastruktúrájáért és ügyfeleik gondozásáért. Különböző házon belüli eszközöket gyártanak, hogy gyorsabbá és biztonságosabbá tegyék szolgáltatásaikat. Most a cég alapszintű vállalati szintű tárhelyet kínál, és több mint 500 ezer domaint üzemeltet.

Tehát ha összezavarod, és nem tudja, melyik bizonyítja a legjobb webhelyszolgáltatóját, akkor itt felfedezzük a belső történetet fej-fej összehasonlítás segítségével..

A SiteGround és a BlueHost áttekintése 2020

Technológia

A legújabb technológiák bevezetése azt mutatja, hogy a vállalat elkötelezettebb az ügyfelek nagyobb megbízhatóságú kiszolgálása iránt. A SiteGround Developer csapata mindig arra törekszik, hogy valami egyediat kínáljon ügyfelei számára, amelynek eredményeként SuperCahcer-et, saját biztonsági mentési rendszert, HTTP / 2, proaktív figyelést, NGNIX szerver technológiát és még sok minden mást kínál..

A SiteGround a biztonságot prioritásokba helyezi, és gyakran bevezet különféle biztonsági javításokat egy szilárd tűzfal létrehozásához. Nem kétséges, hogy minden erőfeszítést megtesznek az anti-hack rendszer bevezetése érdekében, hogy megóvják Önt, de a felhasználónak is meg kell tennie bizonyos óvintézkedéseket oldaláról. Olvassa el a WordPress Blog biztosításának módját.

A másik oldalon a BlueHost nem egy kedves tech-fókuszáló. Hajlamosak inkább a marketingre összpontosítani, ehelyett infrastruktúrájuk fejlesztésére. Eddig nem vezettek be semmilyen házon belüli eszközt, és nagyon korlátozott számú adatközponttal rendelkeznek. Úgy tűnik, hogy az egyedi hostolási igényeket és a kisvállalkozásokat célozzák meg.

A SiteGround büszkén mutatja be kiszolgálóik specifikációit. V3 Intel Xeon E5-2690 CPU-kat használnak. Ezeket a kiszolgálókat 265 GB RAM-mal és szilárdtestalapú meghajtókkal is felfegyverzték a RAID 10 használatával. A Linux tároló hatékonyabbá teszi a kiszolgálókat az olvasás javításával & írási sebesség és kétszeres CPU teljesítmény. Míg a BlueHost nem hozta nyilvánosságra a szerver specifikációit. Még amikor beszélgetünk is, egyszerűen megtagadták a szerverinformációk feltárását.

Nyertes: SiteGround

SSD meghajtók

Hallhat a szilárdtest meghajtókról. A Spinning meghajtókkal ellentétben az SSD-k gyorsabban és hatékonyabban hajtják végre a műveleteket (olvasás és írás). Ez az oka annak, hogy sok vállalat elkezdett SSD-alapú szervereket használni a nagy sebességű teljesítmény biztosítása érdekében.

A SiteGround az egyik legjobb SSD-tárhely-szolgáltató. Az élvonalbeli szilárdtestalapú meghajtók elősegítik a villámgyorsan és megbízható web hosting megoldások szállítását, mint a hagyományos web host.

Míg a BlueHost függ a hagyományos infrastruktúrától, és tárolja az adatokat a forgó meghajtókról. Annak ellenére, hogy a SiteGround előtt működnek, de még mindig nem hajtottak végre szükséges változtatásokat.

Nyertes: SiteGround

Bluehost

SiteGround

üzemidő

Az Uptime azt jelenti, amikor webhelye elérhető az interneten. El tudod képzelni, hogy a webhelyet olyan host szolgáltató szerverén tárolják, amely nem vállalja el a maximális rendelkezésre állást? Természetesen nem. Az állásidő azt jelenti, hogy webhelye nem érhető el az online látogatók számára. Tehát azt jelenti, hogy az üzemidő sokkal fontosabb, mint a webhely sebessége, és ennek kell lennie a legfontosabb prioritásnak, amikor a webtárhelyt választja.

Bluehost

A BlueHost nem rossz, ha összehasonlítjuk mindkét vállalat üzemidejét, de amint láthatja a webhelyünk alján, amely a Bluehost szervereknél működik, a közelmúltban leállásokkal szembesülnek, így az elmúlt 24 órás üzemidő 99,97%. A leállási idő csaknem 4 perc marad, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek nem vásárolhatnak vagy böngészhetnek az Ön webhelyén ezen 4 perc alatt.

Az Uptimerobot a hely reagálási idejének statisztikáit is szolgáltatja. Az alábbiakban láthatod, hogy az átlagos üzemideje meglehetősen alacsony, ami elképesztő, de van egy nagyobb tüske, amely azt mutatja, hogy egy adott pillanatban a webhely csaknem 4-5 másodpercet vesz igénybe. Ennek ellenére az eredmények elfogadhatók, mivel csak néhány esetben fordul elő, hogy a helyszínen időt vesz igénybe a válasz.

A BlueHost üzemidő jelentésének részletei

SiteGround

Másrészt a SiteGround teszthelyén nem volt semmiféle leállás. A statisztikák alatt látható, hogy az elmúlt 30 napban online volt, és egyetlen leállás sem történt. Jelenleg a HostSprout.com webhelyet a SiteGround szerverek is tárolják. És nagyon elégedettek vagyunk, mert az elmúlt 4 hónapban nem álltunk szemben olyan leállásokkal, amelyek azt mutatták, hogy eléggé egységesek a szolgáltatás minőségében.

Ha a SiteGround válaszidejéről beszélünk az időszak során, akkor ez sokkal kielégítőbb, mint a Bluehost. Mint láthatja, hogy a teszthelyünk átlagosan 282,09 ms-ot vesz fel a válaszra. Ugyanakkor vannak kisebb tüskék is a grafikonon, mint a BlueHosthoz képest, és a maximális tüske megközelíti majdnem 2 másodpercig, ami elfogadható. Ez azt jelenti, hogy a Siteground nem csak elképesztő teljesítményt nyújt, de nagyon jó válaszidőt is nyújt.

siteground uptime statisztikák

Nyertes: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Sebességteszt eredményei

A legjobb legfontosabb szempont a WordPress tárhelyszolgáltató kiválasztásakor a sebesség. Bár számos beépülő modul és szolgáltatás segít a webhely sebességének javításában, például a W3 teljes gyorsítótár és a CDN stb., De a sebesség erősen függ a tárhelyszerverek minőségétől. És ehhez sebesség-teszteket végeztünk annak mérésére, hogy melyik a gyors tárhely szolgáltató.

Bár mindkét host szolgáltató elég gyors sebességet nyújt, de a Siteground kis előnyt szerez a webhely betöltési sebességében. Ezért kell a Siteground-ra menni, amikor a sebességről van szó. Sőt, mivel a Siteground számos technológiai előnyt kínál a sebességhez, mint például az SSD, a SuperCacher, a HTTP / 2 és az NGINX stb., Így a SiteGround valószínűleg következetesebb a sebességnél is.

Bluehost

BlueHost Pingdom sebességteszt

SiteGround

SiteGround Pingdom sebességteszt

Nyertes: SiteGround

LoadImpact teszt

A betöltési idő egyre fontosabbá válik, mivel ez nem csak befolyásolja a keresőmotorok rangsorolásában betöltött pozícióját, hanem az ügyfelek tapasztalatait is. A felmérés , amelyet az Akamai készített, azt mutatja, hogy a legtöbb felhasználó azt akarja, hogy egy webhely 2 másodperc alatt töltse le a 40% -ot, a felhasználók pedig nem várnak többet 3 másodpercet. Ezenkívül azt is megjegyezték, hogy az ügyfelek lojalitást mutatnak azokhoz a webhelyekhez, ahol a rakomány gyorsan beterjed. Tehát azt jelenti, hogy a betöltési idő a siker kulcsa.

BlueHost LoadImpact teszt

Amikor elküldjük a virtuális felhasználókat a Bluehost házigazdájának teszthelyére, örömmel látjuk az eredményeket. Mivel szervereik fokozatosan jobban teljesítenek, mivel több felhasználó van az oldalon. Csak a kezdetben vesz időbe, majd következetesség is fennáll, és az idő a legtöbb idő alatt 1 másodperc alatt marad.

BH LoadImpact teszt

SiteGround LoadImpact teszt

És ha látjuk a SiteGround statisztikákat, akkor egyetlen tüske sincs, amikor a szervernek olyan időre van szüksége, mint a BlueHost, hogy 2 másodpercig tartson. A SiteGround betöltési ideje a második alatt marad, még akkor is, ha több virtuális felhasználó van a webhelyen. Mindkettő nagyon közel áll a teherhordó statisztikák összehasonlításához. Mivel a SiteGround nagyon következetes élményt nyújt, és nincs tüske, ezért ők nyerik ezt a fordulót.

SG Hosting LoadImpact teszt

Nyertes: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Ügyfélszolgálat

Tehát az éjszaka közepén egy kérdés érkezik a kapunál, és nem gondod van, hogy hogyan lehet megoldani? A legjobb módszer, ha kapcsolatba lép a szolgáltatóval. Mert jobban kezelik a helyzetet. De mi van, ha akkor nem állnak rendelkezésre? Ezért nagyon szükséges ellenőrizni, hogy rendelkezésre állnak-e a nap 24 órájában.

Ha a SiteGround-ről beszélünk, akkor minden bizonnyal rendelkezésre állnak a nap 24 órájában. Segítségre van szüksége az élő csevegés megnyitásához, telefonhíváshoz vagy jegy benyújtásához. Ha segítségre van szükségünk, élő csevegés útján lépünk velük kapcsolatba, és egy percen belül egy személy segítségért jelentkezik. A személyzet hozzáértő és nagyon gyorsan reagál. Továbbá, a csevegőfelületük szelídnek tűnik.

Emellett hozzáférhet video oktatóanyagokhoz és tudásbázishoz, amely tele van útmutatókkal és informatív cikkekkel. Sőt, a felhasználó könnyebbé tétele érdekében az oktatóanyagokat WordPress, Joomla, Drupal, Magento stb. Kategóriába sorolják..

A BlueHost a gyors támogatási szolgáltatásokról is ismert, és ügyfélszolgálatuk érdekében 24 órán keresztül elérhető. De ha van egy SiteGround vs BlueHost verseny, akkor kétségtelenül azt mondhatjuk, hogy a SiteGround gyorsabb. Csak vegye fel velük a kapcsolatot a csevegésen keresztül, mielőtt megvásárolja a tárhely tervet, és látni fog egy nagy különbséget.

Az élő csevegés megnyitásakor a BlueHost szinte 6-10 percet vesz igénybe, hogy kapcsolatba lépjen. Ez nem hosszú idő, de az alacsonyabb időtartam jó, mert senkinek nincs annyi ideje várakozni, amíg a másik végén lévő személynek van ideje segíteni a keresőnek. Arra is felveheti a kapcsolatot a Bluehost ügyfélszolgálatával e-mailben, telefonon és a jegy benyújtásával. Ezen felül a tudásbázisból kereshet a használati útmutatóban és útmutatóban.

Bár mindkettő mindent megtesz azért, hogy az ügyfelek kiszolgálására mindent megtegyen, de a SiteGround jobb munkát végez, mint a BlueHost.

Nyertes: SiteGround

A SiteGround és a Bluehost tárhely szolgáltatásainak összehasonlítása

Tárhely

A tárolóhely az a hely, ahol képeket, weboldalak tartalmát, hangokat és videókat tárol. Tehát mennyi tárhelyre van szüksége? Attól függ, hogy milyen webhelyet szeretne tárolni.

Nos, ha olyan webhelyet szeretne tárolni, ahol csak a cikkeket teszi közzé, akkor nincs sok tárhelyre szüksége, mivel a 10 GB-os tárolás évekre elegendő. De ha túl sok videót, képet és grafikus hozzászólást küld, akkor fontoljon meg több helyet.

A SiteGround egy kicsit korlátozott, és 10 GB helyet kínál a StartUp tervben. Másrészt, a BlueHost használatával nem kell törődnie a tárolással, mivel az alapcsomag 50 GB-ot kínál.

Nyertes: BlueHost

Bluehost

SiteGround

Sávszélesség / Látogatók száma

Ez azon emberek számát jelenti, akik egy hónap alatt meglátogathatják webhelyét. Az iparág számos vállalata korlátlan látogatók számára engedélyezi még az alapterveket is. A korlátlan sávszélesség életben tartja webhelyét, amikor váratlan forgalmi tüskék fordulnak elő.

A BlueHost nem tervezett sávszélességet biztosít minden tervében, ami azt jelenti, hogy nincs korlátozás a látogatók számára, de ha túl sok erőforrást fogyaszt, akkor e-mailt küldnek a felhasználás csökkentése érdekében..

Soha nem vagyunk szembesülve ilyen típusú eseményekkel, mivel azok elegendő sávszélességet kínálnak a kis szintű webhelyek kezeléséhez. De azt javasoljuk, hogy ha webhelye nagyobb lesz, próbáljon átváltani a magasabb szintre.

A SiteGround viszont korlátozza a látogatók számát havonta. 10 000 látogatást tesznek lehetővé havonta. Tehát, ha csak webhelyet indít, ez elég lehet.

Nyertes: BlueHost

Gyorsítótár szolgáltatás

A blog gyorsabbá tétele érdekében a blogerek gyorsítótár-bővítményeket használnak, például a W3 teljes gyorsítótárát. A plugin nagyszerűen működik, és ennek használata előtt és után jelentős különbség van. Hasonlóképpen, egyes vállalatok saját speciális eszközöket kínálnak a szolgáltatás gyorsabbá, zökkenőmentesebbé és reagálóbbá tételéhez.

 • Előfordulhat, hogy elolvassa az Essential WordPress bővítményeket

A SiteGround fejlesztői csapata nagyszerű munkát végzett a SuperCacher bemutatásával. Ez egy házon belüli találmány, amely aktiválhatja a webhely-gyorsítótár készítésének különféle lehetőségeit. Eleinte statikus tartalom gyorsítótárát állítják elő. A második lehetőség nagyon hatékony, amely gyorsítótárazza a dinamikus tartalmakat, például a HTML kimeneteket.

A következő lehetőség Memcached néven ismert, amely az adatbázis-kőbányákat tárolja. A vállalat bevezeti a Cloud és a külön tárhely-tervek speciális lehetőségét is.

Ebben a SiteGround vs BlueHost versenyben a rivális BlueHost nem kínált semmilyen saját készítésű eszközt a szolgáltatás gyorsabbá tétele érdekében. A SiteGround ugyan csak a SuperCacher egyik lehetőségét kínálja a StartUp terv felhasználói számára, de érdemes használni.

Nyertes: SiteGround

Az adatközpontok választása

Néhány webtárhely-szolgáltató az ügyfél kezébe helyezte az irányítást az adatközpont kiválasztására. Ez a tényező szerepet játszhat a webhely sebességének javításában. Ha a célközönség / ügyfelek közelében lévő adatközpontot választ, akkor ez lehetővé teszi a tartalom gyors szállítását.

Tegyük fel, hogy amerikai forgalom van, akkor az Egyesült Államokban található adatközpont kiválasztása jó döntés lehet. Ez az opció általában akkor jó, ha e-kereskedelmi webhelyet indít, mert az ilyen típusú webhelyeknél jobban meg tudja ítélni a célközönséget..

A SiteGround lehetővé teszi az ügyfelek számára az adatközpontok kiválasztását. 5 adatközpontot kínálnak, amelyek stratégiailag el vannak helyezve az ügyfelek kiszolgálására a világ minden tájáról (USA, Ázsia és Európa). Sőt, lehetővé teszik az adatközpontok kiválasztását akkor is, ha a legalapvetőbb tervet (StartUp) vásárolja meg..

Míg a BlueHost nem engedte meg ügyfeleiknek az adatközpont kiválasztását. Csak egy amerikai adatközponttal rendelkeznek a megosztott tárhelyű ügyfelek számára, ahol a cég üzemelteti ügyfeleik weboldalait.

Nyertes: SiteGround

Bluehost

SiteGround

MySQL & PostgreSQL adatbázisok

Lehet, hogy tisztában van az adatbázisokkal. Ezek a legfontosabbak a webtárhelyen, mert adatbázis nélkül nem tudja futtatni a webhelyet. Általában webhelyenként hoz létre adatbázist. Ha túl sok az adatbázis, megkönnyítheti munkáját, és valószínűleg többre van szüksége a blogírás során.

Ha újonc vagy, akkor ne tévesszen bele a zavarba, mivel a hostolás most sokkal egyszerűbbé teszi az automatikusan létrehozott adatbázisokat. Csak a webhelyére összpontosít.

A SiteGround korlátlan számú MySQL-t és PostgreSQL-t kínál minden tervében, és kezelheti azokat a phpMyAdmin és a phpPgAdmin keresztül. Míg a BlueHost 20 adatbázist támogat, típusától függetlenül.

Nyertes: SiteGround

.htaccess fájl

A .htaccess több irányítást biztosít a kezedben. A fájl segítségével megóvhatja, engedélyezheti és blokkolhatja a meghatározott IP-címeket. Ráadásul átirányítások és hibaoldalak létrehozására szolgál. Szüksége lehet némi műszaki ismeretekre a fájl létrehozása és szerkesztése előtt.

Mindkét tárhelyszolgáltató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a .htaccesss fájlt feltöltsék a szerveren. A .htaccess fájlt szabadon létrehozhatja és szerkesztheti.

Nyertes: Tie

Vezérlőpult

A tárhelyszolgáltató által a vezérlőpulton felajánlott domainek, aldomainek, FTP-fiókok, biztonsági mentések és e-mail fiókok, stb. Kezelhetők. Ezen felül a tárolóhelyre, a sávszélességre és az adatbázisokra vonatkozó különböző statisztikákat is mutat..

A SiteGround és a BlueHost egyaránt kínál cPanel-t, amelyet rendkívül könnyű kezelni, és még ha újszülött vagy, nem fogja megzavarni. A SiteGround cPanel nagyon tiszta és különféle részekre oszlik, mint például domainek, automatikus telepítők, adatbázisok, biztonság stb..

Ezenkívül a SiteGround egy kis előnyt kapott a cPanelnél a WordPress és a Joomla eszközök hozzáadásával, ahol kezelheti a WordPress és a Joomla webhelyének különféle aspektusait, például automatikus frissítéseket, a SuperCacher és az eszközkészlet aktiválását stb. Itt tekintheti meg a SiteGround cPanel szolgáltatást.

Másrészt, a BlueHost szintén nagyszerű munkát végez, és tiszta és színes cPanel-kel rendelkezik. Hozzátették a WordPress eszközöket is a különböző műveletek végrehajtásához egy helyen. Könnyen hozzáférhet a biztonsági, adatbázis, programozási és weboldal eszközökhöz. Itt nézze meg az alábbiakban látható BlueHost pillanatot.

Nyertes: Tie

Bluehost

SiteGround

Alkalmazás telepítése

Tehát hogyan telepíthet webes alkalmazásokat, például a WordPress-t. Nemrég vásároltunk egy felhőalapú hosting fiókot egy host szolgáltatótól, és a vásárlás után megtudtuk, hogy a parancssorokban működik. Csak a WordPress telepítéséhez több parancsot kell írnunk. Időnk nagy részét eltartja.

Mindkét vállalat, a SiteGround és a BlueHost egy kattintással telepítést kínál a vezérlőpulton (cPanel). A SiteGround biztosítja a Softaculous telepítőt, amely lehetővé teszi egy kattintással történő telepítést több mint 400 szkript számára, például WordPress és Joomla stb..

A WordPress 1 kattintással történő telepítéséhez kattintson a WordPress ikonra a cPanelben, vagy kattintson a Softaculous elemre, majd válassza a WordPress lehetőséget..

Míg a BlueHost integrálja a Mojo piacterét a cPanelbe az 1-kattintásos telepítéshez. A tárhelyvezérlő panelen kattintson az Egy kattintásos telepítés elemre, és rengeteg szkriptet fog látni az automatikus telepítéshez, mint például a WordPress, a Joomla és más alkalmazások.

Nyertes: Tie

E-mail fiókok

Webhely létrehozásakor nagyon fontos, hogy hozzon létre egy e-mail címet a márkanevével. Például, ha webhelyének neve a bestmotors.com, akkor e-mail címet is létrehozhat, mint például [Email protected]

Ezenkívül a @Gmail, a @Outlook helyett az Ön webhelyének nevével (márkanévvel) ellátott e-mail cím bizalmat teremt az ügyfél gondolatában. Szóval, ez kötelező funkció.

A BlueHost 5 e-mail fiókot és 100 MB tárhelyet kínál fiókonként. Míg a SiteGround lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú e-mail fiókot hozzanak létre, és az e-mailek tárolására nincs korlátozva.

Mindkettő webmail-integrációt kínál. Ezenkívül mindkettő POP és IMAP protokollokat kínál, amelyek segítenek a felhasználónak az e-mailek elolvasásában az alkalmazáson keresztül, például az Outlook.

Nyertes: SiteGround

Titkosítsuk

Online munka közben meg kell védenie az ügyfelek adatait. Ehhez telepítenie kell az SSL protokollt. Az SSL tanúsítvánnyal titkosítják az ügyfél adatait, például a hitelkártya számát, a telefon- és az e-mail címet stb. Kezdetben fontos volt azoknak, akik feliratkozási folyamatot kínálnak, vagy e-kereskedelmi webhelyeket működtetnek..

Most azonban ez minden típusú weboldal nélkülözhetetlen részévé válik, és a Google bizonyos fokú rangsorolási előnyt biztosít azoknak a webhelyeknek is, amelyek bevezetik az SSL-t. Néhány beállítás konfigurálásával ingyenes SSL-t kaphat a CloudFlare-on keresztül. Tehát mi az az egyszerű megoldás az SSL aktiválására?

Néhány tárhely szolgáltató felhasználó könnyebbé teszi az ingyenes SSL-t, amelyet egyetlen kattintással aktiválhat. A BlueHost és a SiteGround egyaránt ingyenes Let’s Encrypt SSL funkciót kínálnak a vezérlőpulton, ahol csupán néhány kattintást kell megoldania, és meg kell kezdenie webhelyének védelmét. Nincs szükség konfigurációkra.

Nyertes: Tie

Fiókok elszigetelése – Javítsa a webhely biztonságát, és olvassa el az erőforrásait

Ez a technológia arra utal, hogy az egyes számlákat hogyan kezelik külön számlákként. Általában ez történik drága hosting szolgáltatások, mint például a VPS és a Dedikált stb. Esetén. A megosztott szolgáltatás miatt van esély arra, hogy ha egy fiók sebezhetővé válik, akkor a többire is hatással lehet. A SiteGround azonban a BaseOS segítségével izolált környezetet fejlesztett ki. Ha valamelyik fiók sebezhetővé válik, a betolakodó nem fér hozzá másokhoz.

Sőt, a Google-hoz hasonlóan, kifejlesztenek a feltörési és figyelmeztetési mechanizmust is, mivel amikor a Google meglátogat egy sebezhető webhelyet, akkor egyszerűen mindenkinek elmondja, megjelölve, amely csökkenti a forgalmat.

Ezenkívül a SiteGround nemrég bemutatta a Hackalert alkalmazást, amely naponta ellenőrzi az Ön webhelyét, és e-mailt küld a biztonsági kérdésekről. Fejlesztik az 1H Hawk rendszert a brutális erőszakos támadások elleni küzdelemre. Teljes támogatást nyújtanak, ha bajba kerül. Ezek az óvintézkedések azt mutatják, hogy a vállalat a biztonságot kezeli prioritásként.

Ha a BlueHostról beszélünk, akkor nem tesznek ilyen óvintézkedéseket, és nem indítottak el egyetlen házon belüli eszközt szervereik védelmére. Igen, tűzfalak védelmét és spamszűrőket kínálnak a hackerek ellen. De továbbra is népszerűsítik a prémium eszközt, mint például a SiteLock a webhely biztonsága érdekében, amelynek évente 95 dollárba kerül.

Nyertes: SiteGround

Bluehost

SiteGround

biztonsági mentés

Az interneten történő biztonsági mentés nélkül dolgozni nagyon kockázatos. Mert néha a mentés visszaállítása az egyetlen módja annak, hogy minden rendben legyen. Számos hosting cég ingyenes napi, heti vagy havi biztonsági mentési szolgáltatást kínál.

Amikor biztonsági másolatot készít, és a webhely egy bizonyos időpontban összezavarod a rosszindulatú programokkal és a rosszindulatú kódokkal, akkor könnyedén visszaállíthatja a biztonsági másolatot, hogy kiszabadítsa a webhelyet a problémákból..

A SiteGround készítsen 1 példányt ingyenes napi biztonsági másolatból, de ha vissza szeretné állítani a biztonsági másolatot, akkor 39,95 dollárt kell fizetnie. Tehát ez nem igazán ingyenes szolgáltatás.

A másik oldalon a BlueHost használatával ingyenes napi, heti és havi biztonsági másolatot készíthet webhelyének biztonságához. Ezenkívül a biztonsági mentések helyreállítása teljesen ingyenes.

Nyertes: BlueHost

FTP számlák

Kínált az Ön hosting szolgáltatója FTP-fiókokat? Mind a SiteGround, mind a Bluehost korlátlan FTP-fiókokat kínál. Az FTP-fiókot használják a nagyobb vagy kisebb fájlok átvitelére a számítógép és a szerverek között. Tehát az FTP (fájlátviteli protokoll) segítségével fájlokat továbbíthat, például biztonsági másolatot készíthet a számítógépére, majd bármikor újra feltöltheti.

Segíthet a webhely kézi átvitelében is, például letöltheti a webhely tartalmát a számítógépére, majd feltöltheti a másik szerverre. Szóval, ez egy jó lehetőség.

Nyertes: Tie

Parkolt domainok

A parkolt domain azt jelöli, ahogyan a domain nevet a meglévő tartományra mutatja. Például az elsődleges domain a mydomain.com, majd a mydomains.com parkolja az elsődleges domainjén. Most, ha a látogatók a mydomains.com webhelyet látogatják meg, akkor automatikusan átirányítják az elsődleges domainbe, és megtekintették a tartalmat.

A domainok parkolásának lehetősége nagyon fontos, amikor arra gondoltál, hogy az emberek elírhatják az elsődleges (tényleges) domainnevét, vagy hibásan írhatják meg a domain kiterjesztését. Ez jó tulajdonságnak bizonyul, ha valaki hasonló domain használatával el akarja lopni a webhely forgalmát.

A BlueHost alaptervében csak 5 domaint lehet parkolni. De a SiteGround szabad kezet biztosít a felhasználók számára azáltal, hogy korlátlan számú parkolt domaint engedélyez még az alapcsomagban (StartUp).

Nyertes: SiteGround

Sub-tartományok

Aldomain használatával létrehozhat egy teljesen új webhelyet. De egy aldomain tartalmazza a fő domain nevét. Például, ha a hostingsprout.com a fő domain, akkor létrehozhat egy aldomaint, például a blog.hostingsprout.com.

Az aldomainek akkor hasznosak, ha új domaint kíván létrehozni anélkül, hogy új domaint vásárolna és tárhelyi fiókot vásárolna. Az is jó, ha el szeretné választani a webhely bizonyos részét. Könnyen létrehozhat aldomaineket a cPanel domain tartomány szakaszán keresztül.

A BlueHost segítségével legfeljebb 25 aldomaint hozhat létre, míg a SiteGround korlátlan altartományokat tesz lehetővé. 25 a szép összeg, de korlátlanul érzi magát.

Nyertes: SiteGround

CloudFlare CDN

A CDN egy adatközpont-hálózat, amely a világ minden táján található. A szolgáltatás csökkentheti webhelyének betöltési idejét azáltal, hogy tárolja a webhely tartalmát, és elosztja azt a különféle adatközpontok között. Amikor egy látogató megnyitja az Ön webhelyét, akkor a webhely tartalmát a legközelebbi központból továbbítja, és így gyorsan betölti webhelyét.

Ezenkívül a CloudFlare a rosszindulatú forgalom szűrésével erősíti a webhely biztonságát is. Ezenkívül megvédi webhelyét a DDoS támadásoktól. A SiteGround ingyenes CDN-fiókot kínál hosting fiókkal, amelyet integrálhat az Ön webhelyére.

A BlueHost a CloudFlare opciót is biztosítja a vezérlőpulton, és néhány kattintással aktiválhatja ezt a nagyszerű szolgáltatást. Látogatás CloudFlare ha többet szeretne megtudni.

Nyertes: Tie

Bluehost

SiteGround

Webhely átadása

Ha nem elégedett a meglévő tárhely-szolgáltatóval, és át akarja vinni a webhelyét, akkor ez a szolgáltatás nagyon hasznos az Ön számára. Ebben az új tárhelyszolgáltatóban (ahol át szeretne vándorolni) kezelje az összes ügyet, és a webhely tartalmát a meglévő tárhelyszolgáltatóról az újra helyezze át.

A SiteGround ingyenes webhelyátadást kínál. Csak meg kell adnia bizonyos hozzáférést hozzájuk, például a korábbi hosting cég bejelentkezési adatait, és hagynia kell számukra az összes ügyet. Sőt, nincs leállási idő a webhely áthelyezése közben.

Meglepő lesz azonban, ha látja, hogy a BlueHost 149,99 USD számlát számol a migrációért. A helyszín átadása nem túl sok összetett folyamat, melynek során a BlueHost ilyen magas árat számít fel. Tehát a SiteGround nagyszerű munkát végez itt a felhasználók számára.

Nyertes: SiteGround

Nyelvek fejlesztése

Lehet, hogy ez nem mindenki számára hasznos szolgáltatás, mert a különféle fejlődő nyelvek támogatása fontos szempont a programozók számára egy web hosting cég kiválasztásakor.

Mind a SiteGround, mind a BlueHost támogatja a Perlt és a Pythonot minden tervükben. De itt vegye figyelembe, hogy a SiteGround nem tartalmazza a „Ruby on Rails” -t a megosztott tárhelyterveikben, míg a BlueHost támogatja a Ruby-t.

Nyertes: BlueHost

staging

A stádium nagyon fontos szolgáltatás, de sajnos a BlueHost nem tartalmaz ilyen szép funkciót a tervébe. Ezzel a lehetőséggel elkészítheti az eredeti webhely másolatát. Most már kipróbálhatja az új kódokat és a plugin-ot a klónozott oldalon, ahelyett, hogy közvetlenül az eredeti webhelyen tesztelné. Mivel az új pluginek és kódok közvetlenül az élő webhelyen történő tesztelése kockázatos, és veszélyeztetheti a biztonságot, a webhely elrendezését és a tartalmat.

Ez a fajta opció nagyon alkalmas fejlesztőknek és azoknak, akik gyakran változtatnak webhelyükön. A változtatások elvégzése után, amikor biztos benne, hogy minden rendben van, néhány kattintásra van szükség az élő megjelenítéshez. Ezenkívül létrehoz egy másolatot a változtatások előtt, amely akkor hasznos, ha át akarja váltani az előző verzióra.

A SiteGround nem kínált átmeneti szolgáltatást az alaptervben, ezért előfizetnie kell a GoGeek tervet. Tehát, ha kis szintű webhelyet fog üzemeltetni, akkor jó lenni. De ha fejleszteni kíván egy weboldalt fejlesztési célokra, akkor az ilyen funkció használata nagyon hasznos.

Mivel a Bluehost egyik tervében sem szerepelt a fellépés, míg a Siteground ezt magasabb tervben kínálja, ám ennek ellenére is kínálnak, ezért a SiteGround nyeri meg ezt a fordulót.

Nyertes: SiteGround

Site Builder

Van egy weboldaltervezeted a fejedben, amelyet saját magának akarsz készíteni. Ne aggódjon, ha nem ismeri a kódolást, mert a drag and drop készítő megkönnyíti az Ön számára, ha csak ki kell választania egy elemet, és el kell dobnia oda, ahova el kívánja helyezni..

Mindkét tárhely szolgáltatója ingyenes Weebly webhely-készítőt foglal magában a tervében, amely elég a szórakozáshoz. Mivel az ingyenes weboldal készítőnek vannak bizonyos korlátozásai, például korlátozott számú oldal, hirdetések és korlátozott funkcionalitás stb. Szóval, ez jó szórakozást vagy korlátozott oldalakkal rendelkező webhelyeket eredményezhet..

Nyertes: Tie

Pénzvisszafizetési garancia

Mi lenne, ha nem elégedett a szolgáltató szolgáltatási szolgáltatásával? Egyszerűen kapja vissza pénzét, ha nem kapta meg azért, amit fizet. Mindkét vállalat a kérdéses kérdéses visszatérítést kínál a leírt időszakon belül.

A SiteGround és a BlueHost 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál. Tehát, ha nem feleltek meg az elvárásainak, akkor 30 napon belül nyugodtan kérheti a visszatérítést. Emlékezzünk ide: ha a domain-t a host-fiókkal együtt vásárolja meg, akkor csak a host-számla megvásárlásához felhasznált pénzt térítik vissza. A domain név a birtokában marad.

Nyertes: Tie

Bluehost

SiteGround

BlueHost vs SiteGround árazási összehasonlítás

A verseny ebben a korszakában a társaságoknak nagyon nehéz a magas díjakat kiszámítani anélkül, hogy a pénz értékét szolgáltatnák. Mind a BlueHost, mind a SiteGround versenyképes árakat kínál.

Ingyenes domain név

Az első évre szóló ingyenes domain megtakaríthatja pénzeszközeit. De a következő évben meg kell fizetnie az árat, ha meg akarja tartani ezt a domain nevet.

A BlueHost ingyenes domain nevet kínál az első évben, amikor tőlük vásárolja meg a tárhely-számlát. És az első év után 15,99 dollárt kell fizetnie a megújításért. Nem túl sok, mert a legtöbb vállalat a domain megújításakor megközelíti a 16 dollárt.

A SiteGround nem kínál ingyenes domain nevet. A domain nevet mindössze 14,95 dollárban kínálják, és a következő évben ugyanazt az összeget kell megfizetnie a megújítás céljából. Tehát a SiteGround segítségével minden megújításnál dollár közelében takaríthat meg. De ne feledje, hogy az induláskor is 14,95 dollárt fizet, ahol a BlueHost nem számít fel díjat.

Nyertes: BlueHost

Ha nem szereti a SiteGround és a BlueHost domain árazást, akkor látogasson el a legjobb domain regisztrátor listára.

A BlueHost és a SiteGround tárhely árai

Mindkét cég 3, 3 tárhely-tervet kínál. A BlueHost alaptervén 1 domain üzemeltethető, a látogatók számára nincs korlátozva. A BlueHost ugyanazt a stratégiát gyakorolja, mint a host-ipar legtöbb vállalata, azaz minél magasabb az előfizetés időtartama, annál alacsonyabb a költség.

Tehát a BlueHost használatával 3,95 dollár havonta megragadhatja az alaptervet. csak akkor, ha legalább 3 évre feliratkoztak a szolgáltatásra. Ez vidám, mert amikor a visszatérítési időszak lejárt, akkor ragadtál velük. És rövid időre, például egy évre, a tárhely-terv költséges lesz.

Bluehost árképzési táblázat

Másrészt a SiteGround nem gyakorol ilyen taktikát. Az alaptervüket (StartUp) 3,95 dolláronként kínálják havonta. még akkor is, ha egy évre feliratkozott. Ez jó, és soha nem fogsz ragaszkodni velük hosszabb ideig. Tehát azt jelenti, hogy olcsóbbak, mint a BlueHost.

Emellett, a BlueHost Sitegroundtól eltérően korlátlan számú e-mail fiókot, aldomainet és parkolt domaint kínál.

A SiteGround tervezi a költségeket

Nyertes: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Következtetés

A fenti SiteGround és a BlueHost összehasonlítás alapján egyértelműnek tűnik, hogy a SiteGround a nyertes. Az a néhány dolog, amely akadályozhatja az ügyfeleket a SiteGround kiválasztásában, a Tárhely és a látogatások száma az előző hónapban. De valójában ez nem jelent problémát a tartalom alapú webhelyek számára.

Egy új weboldalhoz a StartUp jól használható. Van egy másik tartalom alapú blogunk, több mint 3 éve, még mindig nem haladja meg a 800 MB-ot. És a sávszélesség elegendő az újonnan létrehozott webhelyek számára is.

Ezen felül olyan csodálatosak, mint az 99,99% Uptime, a gyors ügyfélszolgálat és az alacsony töltési idő stb. Sőt, sok más felhasználó áttekintése pozitív választ mutat a BBB.

A SiteGround a mi legjobb ajánlásunk

Miért javasoljuk a SiteGround-et a BlueHost felett?

 • Csodálatos támogatási szolgáltatások, szilárd üzemidő és betöltési idő
 • A SiteGround számos kezdeményezést, például az SSD, NGINX, HTTP / 2 és a házon belüli gyorsítótár-bővítményt hoz létre a szolgáltatások gyorsabbá tétele érdekében..
 • Biztosítson fiókok elszigeteltségét és magas szintű biztonságot a feltörések és a sebezhetőségek ellen.
 • Kínálnak csúcstechnológiát az iparban, mint például a Linux Container módszer, a 256 GB RAM-mal rendelkező szerverek, az Intel Xeon E5-2690v3 stb..
 • Fejlesztenek egy saját gyors biztonsági mentési rendszert és a házon belüli proaktív szervermegfigyelést is.

SiteGround

A BlueHost nem rossz választás, de a SiteGround a jövőben megfelelőbb lehetőség, ha a webhelyigény növekszik, akkor könnyedén válthat a magasabb tervre, és élvezheti a non-stop szolgáltatásaikat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map