SiteGround Review 2020: Valóban ez a legjobb WordPress host?

0

A SiteGround az egyik legjobb webtárhely-szolgáltatás 2020-ra, amelyet 2004-ben indítottak el. A heves verseny ellenére jó nevüket tettek. Szinte mindenki, aki a SiteGround tárhely szolgáltatásait használja, függetlenül attól, hogy a szakértők vagy a kezdők nagyon meghökkentőnek látszanak-e őket. Ez helyszíni áttekintés betekintést nyújt az általuk kínált szolgáltatásokba, a tervekbe és mindazokba, amelyeket tudnia kell a vásárlás előtt.


A legfontosabb polcokon nyújtják a támogatást, rendelkezésre állást, sebességet stb., És kiváló hírnevet képviselnek a webtárhely-iparban. Emellett számos földrajzi térségben vannak szerverek a kényelme és az ügyfelek számára történő könnyű hozzáférés érdekében.

Az iparágban nagy tapasztalattal (több mint tíz év) a SiteGround különféle termékeket kínál, mint a megosztott, a felhő, a dedikált, a VPS és a WordPress tárhely..

Az SSD-meghajtókat a tervek gyorsabb biztosítása érdekében nyújtják.

A technológia olyan haladást mutat, amely a cégnél van;

 • SSD meghajtók a kiszolgálók tárolására
 • SuperCacher
 • NGINX webszerver tech
 • HTTP / 2 protokoll
 • Linux konténerek

Miért ajánlom a SiteGround alkalmazást?

Mivel az általuk nyújtott szolgáltatások fajtája figyelemre méltó; különösen az uptime és a támogató szolgáltatások. Ezenkívül, mivel a WordPress a leggyakrabban használt platform, a SiteGround a WordPress-hez kapcsolódó néhány egyedi funkciót kínál, amelyek nagyon praktikusnak bizonyulnak. Számos más ok van, amelyeket az alábbiakban leírom. Tegyünk fel egy túrát

Ez a helyszíni áttekintés teljes betekintést nyújt Önnek a vállalati szolgáltatásokról. Elolvasása után eldöntheti, hogy ez jó az Ön számára, vagy sem?

2020-as SiteGround áttekintés – Hasonlítsuk össze a szolgáltatásokat, a terveket és az árakat

Először tárgyaljuk néhány alapvető funkciót és előnyt e legjobb hosting szolgáltatásról.

üzemidő

Az Uptime nagyon fontos webhelye számára, mivel az upt az az idő, amikor webhelye működik, vagy mondhatjuk, hogy a látogatók számára elérhető.

Az Ön webhelyének ideje közvetlenül érinti a látogatókat, mint például ha egy látogató általában a webhelyet letiltja (elérhetetlen), akkor végül valamikor elhagyja a weboldalt, hogy soha ne térjen vissza.

Tehát el kell fogadnia webhelyét azon a tárhelyen, amely kiemelkedő kiszolgálási időt biztosít.

Linux tároló technológia erőforrás-hatékony társaságként használja. Az általános megfigyelésnél gyakrabban figyelik a szervereket, hogy megtudják a problémákat, még mielőtt azok súlyos problémákká alakulnának.

Ezenkívül a vállalat egy másik technológiai fejlesztése a számlaelszámolási technika. w \ Ezzel, ha egy tárhely-fiókot valamilyen probléma, például forgalomnövekedés miatt érint, és le számla elszigetelési technika nem engedi, hogy a másik fiókot érintse.

uptime-2

A SiteGround által kínált Uptime 99,99%. Tapasztalataink szerint egy hónap alatt az üzemidő 99,99%. A legkevesebb 99,97% -ot tapasztaljuk meg, amely egyértelműen azt mutatja, hogy soha nem engedték le webhelyét. A 100% -os Uptime akkor is megvalósítható, ha elkötelezett tárhelyet használ, de ez nagyon drága.

Sok más vállalkozás 99,99% -os rendelkezésre állást követel, de a lényeg az, hogy átadták? Igen, egyes cégek szállítják, de a fogadási tervük drága, míg egyes vállalatok a kézbesítés helyett csak a követelésre koncentrálnak.

Tehát arra a következtetésre jutunk, hogy a SiteGround jó és versenyképes üzemidőt kínál sok más társasághoz képest. Remek! Annak ideje alatt, amelyet ügyfeleiknek szállítanak.

Támogatás

support-copy

Először is nézzük meg ezt a videót,

Mi van, ha valami baj történt, és nem tudod, mit kell csinálni? Ezután segítségre van szüksége a probléma megoldásához. De mi lenne, ha a támogató csapat nem válaszol Önre rendesen vagy egyenes módon. Ez szörnyűbb helyzetet fog létrehozni; elveszíti a látogatókat és a bevételt is. Tehát a SiteGround esetében nem kell aggódnia a támogatás miatt.

Támogató csoportjuk nagyon aktív és mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen. Támogató csoportjuk nagyon informatív, képzett és reagáló, hogy időben megoldja a problémákat, és a lehető leggyorsabban vezesse az ügyfeleket. Ezenkívül fenntartják a csapat profilját a webhelyen, hogy megbízható környezetet teremtsenek.

Három módon lehet kapcsolatba lépni velük a nap 24 órájában, jegyekkel, élő csevegéssel és telefonon. Jó tapasztalataim vannak velük, és szeretnék kilenc-től 10-et adni. Tehát, amikor a támogatásról van szó, nem kell aggódnia, és kétség nélkül kéne vásárolnia az SG tárhelyet..

Sebesség

A webhely betöltési sebessége egy másik fontos és nagyon kritikus tényező, mivel a Google már megemlítette, hogy rangsor jelének tekinti. Ez azt jelenti, hogy webhelyét néhány másodpercen belül, például legfeljebb 2 ~ 3 másodperc alatt kell betölteni. Nem számít, melyik hosting tervet használja a SiteGround, kiemelkedő és lángolóan gyors szerversebességet fog biztosítani.

Jó tapasztalataim vannak, és elégedetteknek találtam őket a sebesség tekintetében. Számos ingyenes sebességmérő eszköz áll rendelkezésre az interneten, például a GTMetrix és a Pingdom, a webhely sebességének ellenőrzésére. Nemcsak egyszer tapasztaltam meg a nagy sebességet, hanem gyakrabban ellenőrizzük és megállapítottuk, hogy a sebesség állandó.

Tehát a kérdés az, hogy mit csinálnak a legnagyobb sebességgel, amit mások nem? Mindenekelőtt SSD meghajtókat használnak még a megosztott tárhelyen is a művelet gyorsabb végrehajtásához, mint a hagyományos lemezekhez.

speed-copy

Ezen felül SuperCacher technológiát használnak, amely minden tervhez rendelkezésre áll, kivéve

Üzembe helyezés. SuperCacher technológia három rétegből áll; az első réteg másolja a statikus tartalmakat, például képeket, szkripteket stb., és helyezze a RAM memóriába, így legközelebb ezek a tartalmak a RAM memóriából töltődnek be, ami nagyon gyors, mint a szerver merevlemezéről történő betöltése..

A második réteg tárolja a lekérdezéseket az adatbázisból, és tárolja azokat a RAM-ba, amelynek eredményeként ha ugyanazon lekérdezés ismét szükséges, akkor az eredmények azonnal megjelennek. Az utolsó a dinamikus réteg, amely tárolja a webhely teljes oldalát, és ez biztosan drasztikusan csökkenti a tartalom betöltési idejét.

Egy másik általuk kínált technológia az CloudFlare CDN a cPanel-en belül, amelyet webhely tartalmának gyorsítótárazására használnak a különböző adatközpontokban a földrajzi határokon átnyúlóan. Tehát amikor egy látogató megközelíti az Ön webhelyét, akkor a tartalmat a legközelebbi adatközponttól tölti be a felhasználóhoz.

A CloudFlare a legjobb ingyenes szolgáltatás, amikor webhelyét hihetetlen sebességre optimalizálja. Ha elsődleges problémája a webhely sebessége vagy az alacsony sebesség tapasztalható más hosting cégeknél, akkor ezt mindenképpen meg kell próbálnia.

Ingyenes biztonsági mentés

Fontosnak tartja-e a webhelyről készített biztonsági mentéseket? Mit fog tenni, ha webhelyét feltörték vagy veszélybe sodorták? Tartalmának mentéséhez biztonsági mentési szolgáltatásra van szüksége.

Különböző fejlesztők és programozók készítenek témákat és beépülő modulokat, hogy elősegítsék a kívánt funkciók elérését a webhelyen. De néha egy plugin vagy téma tönkreteheti webhelyét, és teljesen elérhetetlenné teheti.

A helyzet leküzdésére életmentő lesz a mentés. Prémium biztonsági mentéshez a blogíróknak / webmestereknek havonta 5–30 dollárt kell költeniük. De a SiteGround, a sok más gazdagéptől eltérően, ingyenes napi biztonsági másolatot kínál minden tervhez.

Így bármilyen komoly probléma esetén az egész webhelyet gyorsan helyreállíthatja. Az Ön adatainak egy példányát elkészítették a StartUp-on, de az összes többi magasabb tervnél 30 példányt készítettek. Ez azt jelenti, hogy már nem kell aggódni az adatvesztés miatt.

Menedzselt WordPress tárhely

Egy másik nagyon vonzó ajánlat, amely vonzza az ügyfeleket a SiteGround kezelt WP tárhelyéhez. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a több másik hosting cég nem kínálja, és általában többet fizet, mint a hagyományos tárhely.

Tehát, mit jelent a kezelt WordPress tárhely?

Egy kezdőnek időbe telik, hogy megtudja, hogyan kell biztonságosan biztosítani a WordPress webhelyet? Hogyan készítsünk frissítéseket és napi biztonsági másolatot? Hogyan lehet fenntartani a sebességet??

A megoldás a felügyelt WordPress tárhely. Ebben a vállalat kezeli ezeket a szempontokat, például a biztonságot, a sebességet, a biztonsági mentéseket stb. Most már nem kell aggódnia, csak a tartalomra összpontosítania, mert minden más a vállalat fejfájásává válik..

Biztonság

Biztosítania kell webhelyét, mert most a nap biztonsága a fő probléma. A hackerek mindig keresik a biztonsági lyukakat, és minden évben webhelyek ezreit csapják fel a hackerek, csak azért, mert az emberek nem fordítanak nagy figyelmet a webhely biztonságára. Láthatja azt a videót, amellyel a SiteGround védi webhelyeit és blogjait. Kérlek nézd meg;

Biztonsági aggályok miatt a társaság napi biztonsági másolatot készít, figyelemmel kíséri a biztonsági lyukak felismerését, frissítéseket, plug-inket kínál, stb. A fiókok még a megosztott tárhelyen is el vannak különítve, ez azt jelenti, ha a tárhelyfiókot más okból valamilyen okból feltörték vagy sebezhetik. nem érinti.

Minden évben számos szabályt hozzáadnak a tűzfalakhoz, hogy megvédjék a WordPress-t és más platformokat is. A cég biztonsági csapata időnként számos biztonsági javítást bocsát ki a megfelelő biztonság érdekében.

Emellett a Spam Prevention rendszer kiszűri az összes bejövő és kimenő e-mailt, mivel nagyon könnyű eljuttatni a sebezhetőségeket e-mailekkel. Tehát a végén, ha bármilyen sebezhetőség befolyásolja a tárhely-fiókot az összes biztonsági réteg megcsapása után (ami szinte lehetetlen), akkor a vállalat ingyenes szolgáltatást nyújt Önnek a mindennapi biztonsági mentésekről; ebben az esetben néhány kattintással könnyen visszaállíthatja.

cPanel 

A SiteGround testreszabta a testületét a webtárhely-fiók kezelésére, hidd el vagy sem, az egyéni panelük ugyanúgy egyszerűen használható, mint a cPanel. A jövőben hamarosan áthárítják a cPanelt.

A cég által kínált cPanel nagyon egyszerűen kezelheti a hosting fiókot. Szóval mi a cPanel szerepe? A cPanel segítségével e-maileket, domaineket, aldomaineket, fájlkezelőt, különféle statisztikákat, FTP-fiókokat, biztonsági mentési adatbázisokat és még sok másot kezelhet. Barátságosabbá tették a panelt az egyszerű megértés érdekében.

Ezen felül testreszabhatja a cPanel alkalmazást. A vállalat olyan harmadik féltől származó eszközök partnere, mint például a Softaculous, a SpamExperts stb., Hogy javítsa az ügyfél tapasztalatait. A társaság kifejlesztett néhány egyedi eszközt, például automatikus frissítéseket, SuperCacher-t stb., Hogy a szolgáltatások megbízhatóbbá váljanak. Ezenkívül költségmentesen átviheti a webhelyet egy másik tárhelyről a SiteGround-re.

Nincs rejtett díj

Most, a SiteGround áttekintésének ebben a szakaszában megvitatom, hogy felszámítanak-e rejtett díjat?

Nos, nagyon átláthatóak és minden részletét világosan bemutatják tervükkel. Ha rákattint az összehasonlító listára vagy a terv részleteire, az összehasonlító lista megjeleníti az összes olyan tervet, ahol az összes díj és százalék egyértelműen szerepel. Megragadhatja az információkat úgy, hogy az egérmutatót a lista bármely tartalmára ráhúzza.

Ezenkívül a támogatási szakaszban megmutatják az Ön számára megadott prioritásokat a választott terv szerint. A weboldalon a teljes hónap és év során szolgáltatásaik rendelkezésre állását is megmutatják. Tehát nyugodtan vásároljon, és olvassa el az információkat, mielőtt kiválasztja a tervet.

A SiteGround használatának korlátozása

Tehát megosztottam az összes általuk nyújtott szolgáltatást, de várjunk még néhány hátrányt, beszéljünk.

Korlátozott látogatók

Más hosting társaságokkal ellentétben a SiteGround (megosztott és WP menedzselt) tervek egy adott látogatói számra korlátozódnak havonta. A látogatók száma terv szerint változik.

A legalapvetőbb terv a StartUp terv, amely havonta 10 000 látogatót tesz lehetővé. Ez kevés látogatót jelent, de ez a látogatások száma nagyon új blog és kis webhelyek számára megfelelő.

Ha új blogot indít, akkor kitűnő választás az SG-vel kezdődik. Tehát, miközben a tervet vásárolja, okosan válassza az igényeinek megfelelően, ne vegye fel a nagyobb terveket.

A „StartUp” tervet havonta csak 3,95 dollárért vásárolhatja meg, mivel az exkluzív linkünkkel 60% -os engedményt nyújt, míg ez a terv általában 9,95 dollárba kerül..

Drága

A SiteGround meglehetősen drága, ha összehasonlítjuk a tárolással, a webhelyek fogadásával és a havonta engedélyezett látogatókkal. Számos más hosting cég több tárhelyet kínál, például 50 GB vagy 100 GB alaptervükön, de a SiteGround csak 10 GB-ot kínált.

Néhány vállalat mellett korlátlan sávszélességet kapnak viszonylag alacsony árakon. Ha az árképzés az Ön esetében igazán számít, akkor sok más hosting cég is létezik, mint például InMotion (Ajánlott WordPress tárhely) egyébként a SiteGround egy szilárd választási lehetőség.

Tehát egyértelmű, hogy az árak kissé magasak, de nagyon hatékonyak a sebesség, az Uptime, a biztonság és a támogatás nyújtásában, ami költségessé teszi őket..

Korlátozott tárhely

Ha összehasonlítottuk a tárhelyet a többi tárhely szolgáltatóval, akkor ez egy kicsit alacsonyabb. De a tárolás nem jelenthet problémát leíró típusú blog / webhely esetén.

Leíró jelleggel azt értjük, ha a blogod elsősorban a szöveges tartalomra épül, akkor elegendő a vállalkozás által a StartUp tervben kínált terület.

Probléma lehet azonban, ha szoftvereket és hasonló, helyigényesebb tartalmakat tölt fel. Tehát, ha újonc vagy, akkor a StartUp terv szinte minden típusú webhelyre alkalmas, és ha a forgalom növekszik, akkor váltson a magasabb szintű csomagra..

A SiteGround tárhely-tervek áttekintése

Beszéljünk az SG hosting terveiről. Jelenleg a SiteGround három Startup, GrowBig és GoGeek tervcsomagot kínál megosztott és WordPress hosting kategóriában..

Tehát csak ezekről a tervekről fogok részletes információkat megosztani (megosztott tárhely). A megosztott és a WP hosting csomagok alkalmazhatók minden nagyobb CMS-hez, mint például a WordPress, a Joomla, a Drupal stb., Valamint a közepes forgalmú webhelyekre. Ha webhelye sok forgalmat keres, akkor a VPS vagy a dedikált szerver megfelelő lesz az Ön számára.

Üzembe helyezés

Ez egy nagyon alapvető terv, amely jelenleg elérhető 3,95 dollár havonta a 60% -os korlátozott időbeli engedmény miatt. Ez a terv egy átlagos méretű blogra vagy üzleti weboldalra alkalmas, mivel a terv csak havi 10 000 látogatást tesz lehetővé.

siteground megosztott indítási terv

A terv megvásárlása közben ne feledje, hogy csak egy webhelyet tárolhat rajta. Az alapvető szolgáltatások a következők:

 • HTTP / 2 engedélyezett szerverek
 • Korlátlan e-mail & DBS
 • 24/7 műszaki támogatás
 • 10 GB-os SSD tároló
 • 10 ezer látogató
 • Ingyenes titkosítsuk az SSL-eket
 • Ingyenes napi biztonsági mentés
 • Ingyenes telepítés & Átutalás
 • Ingyenes webhelykészítő
 • cPanel & SSH hozzáférés
 • Ingyenes CloudFlare CDN
 • Korlátlan My SQL DB
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia

GrowBig

Amint blogja vagy webhelye felnövekszik, válthat a magasabbra, például a GrowBig csomagra. Ez a terv lehetővé teszi több webhely üzemeltetését. Ez a terv akkor is megfelelő, ha több, átlagos forgalmú weboldallal rendelkezik, és magában foglalja a három szintű SuperCacher technológiát.

GoBig Siteground hosting csomag

A terv havi 25000 látogatást tesz lehetővé. Rendszeresen ez a terv 14,95 dolláron elérhető, de most a 45% -os engedmény miatt csak 7,95 dollárra megragadhatja azt. Ez a terv tartalmazza az összes alapvető funkciót, beleértve a prémium funkciókat is:

 • Technikai támogatás prioritási alapon
 • Exkluzív SuperCasher technológia
 • 20 GB adattárolás
 • Jó 25 000 havi látogató számára
 • Több webhelyet üzemeltethet
 • Prémium 24/7 műszaki támogatás
 • Látszólag gyors szerversebesség
 • Korlátlan MySQL adatbázis
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Egyéves ingyenes helyettesítő SSL
 • Ingyenes alkalmazástelepítők
 • Napi mentések
 • 30 biztonsági másolat

GoGeek

Ha pénze van és nagy teljesítményű tárhelyet keres, akkor válassza a „GoGeek” lehetőséget. Ez a terv nagy forgalmú webhelyekre vonatkozik, mivel ez havi 100 000 látogatást tesz lehetővé.

Ez a terv a három rétegű SuperCacher technológiát is tartalmazza. A társaság szerint kevés felhasználó van minden kiszolgálón, akik megosztják az erőforrásokat.

Ez a terv általában 29,95 dollárba kerül, de most 60% kedvezménnyel érhető el, tehát az összeg 11,95 dollár lesz. Ezért ne pazarolja a linkre kattintást, és megragadja azt, mielőtt késő lesz.

GoGeek Siteground hosting csomag

Ez a terv olyan alapvető és prémium funkciókat tartalmaz, mint például:

 • Korlátlan számú webhelyet üzemeltethet
 • Ingyenes PCU-megfelelőség
 • Szakaszos lehetőség a WordPress és a Joomla számára
 • Nem mért forgalom és adatbázis
 • cPanel és SSH
 • Ingyenes e-mail fiókok
 • 24 órás prioritási műszaki támogatás
 • SuperCacher a nagyobb sebességért
 • 1 éves ingyenes WildCard SSL
 • 30 biztonsági másolat
 • 1-Kattintson a Git Repo Creation elemre
 • Ingyenes webhelykészítő
 • 30 GB-os SSD alapú webhely
 • Ingyenes napi biztonsági mentési rendszer
 • 30 napos pénz-visszatérítési lehetőség

Geeky stábszerszámok a Joomla és a WordPress számára, amelyek lehetővé teszik a változások tesztelését, mielőtt online bemutatnák az anyagot.

Ingyenes PCI-megfelelőség: Ez a tanúsítvány biztosítja a biztonsági előírásokat, amelyek szükségesek abban az esetben, ha webhelye elfogadja a hitelkártyákat, és elősegíti a biztonságos környezet fenntartását.

Következtetés

Ha nagysebességű, rendelkezésre álló és gyors támogatást nyújtó webtárhelyet keres, akkor minden kétséget kizáróan megvásárolja a SiteGround szolgáltatást. Ne feledje, hogy a csomagok árait és korlátozásait tárolja.

Az árakon és a korlátozásokon kívül egy csomó funkciót kínálnak ingyenesen. Ha van egy hatalmas forgalmú webhely, akkor a SiteGround a legjobb.

Véleményünk szerint az árak megfelelőek, mert ennyit szállítanak. Tehát ha az ár nem számít neked, akkor keresse fel a SiteGround szolgáltatást.

Ezenkívül jelenleg 60% kedvezményt kínálnak a StartUp tervre, tehát az árak majdnem megegyeznek a többi olcsó tárhely szolgáltató cég tervével, csak kattintson az alábbi linkre, és ragadja meg a hatalmas árengedményt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map