Legjobb GoDaddy alternatívák 2020: [# 1 hihetetlen + 47% kedvezmény]

0

Ha a legjobb GoDaddy alternatívákat keresi, ez azt jelenti, hogy nem elégedett a vállalati szolgáltatásokkal. És hogyan lehet elégedett valakivel? Mivel szolgáltatásaikban nem következetesek.


Az ügyfelek gyakran panaszkodnak ügyfélszolgálatukkal, működési idejükkel és sebességükkel kapcsolatban. A GoDaddy egy nagyon hatalmas szervezet, amely közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat és széles termékskálát kínál.

Ezenkívül a társaság eddig jelentős mennyiségű (77 millió) domain regisztrálását tette a világ legnagyobb domain névregisztrátorává. De ez nem üzleti út.

Miért GoDaddy alternatívák??

A BBB jelentése "Jobb Üzleti Iroda", egy olyan hely, ahol jelentéseket tehet a vállalatokkal kapcsolatos panaszokról. Ezenkívül a BBB magas fokú besorolása azt mutatja, hogy a cég ügyfeleivel szakmailag foglalkozik, és az ügyfelek elégedettek a vállalati szolgáltatásokkal. De a BBB-ben szinte 981 panaszjelentés található, amely azt mutatja, hogy a GoDaddy nem az ügyfél-elégedettségre koncentrál.

Egy másik ok az, hogy a társaság nem tartja tiszteletben az etikai értékeket és szexuális hirdetéseket, ami valóban irreleváns a szolgáltatások népszerűsítése szempontjából. Nem értem, miért használnak szexuális típusú hirdetéseket? Gyere, ez egy hosting és domain regisztráló cég. Ezenkívül 2011 elején, Bob Parsons vezérigazgatója, Zimbabwében megölt egy vad elefántot, amely azt is mutatja, hogy a vállalat nem vigyáz az etikai gyakorlatokra.

A következő nagyon nagy ok, hogy elbúcsúzzon Godaddy-val, a SOPA számla. Egy törvényjavaslat, amely ellenzi az internetes szabadságot és szinte az összes társaság ellen, de a GoDaddy kezdetben támogatta. Amikor rengeteg ügyfél hagyta el a társaság szolgáltatásait, akkor a társaság üzleti tevékenységének érdekében fordul a SOPA-hoz. De az a helyzet, hogy nem bízhatunk a GoDaddy-ben. Milyen típusú törvényjavaslat készül legközelebb? A GoDaddy ismét támogatni fogja?

Nem túl idős, amikor a vállalati szolgáltatások a tárhelyével együtt veszélybe kerültek, az e-mail és a domain szolgáltatások csökkentek. A legtöbb szerver nem működik, a rossz támogatási szolgáltatások hagyományokká váltak, és nem a minőségre összpontosítottak.

Sőt, saját vezérlőpanelt építettek a webhely kezelésére. Igen, ez nem nagy ok a GoDaddy-hez hasonló gazdagépet találni, hacsak nem tudjuk, hogy a GoDaddy saját készítésű testreszabott panele valóban összetett és rendetlen..

Próbálnak jobb fejlődést tenni, de most már sok más megbízható és megbízható tárhely-szolgáltató és domain-társaság létezik. Itt megvitatjuk a Godaddy legfejlettebb és minőségi alternatíváit.

A 2020-as legjobb GoDaddy-alternatívák a megbízható webtárhelyhez és a domain-vásárláshoz

1. InMotion tárhely – 56% kedvezmény + megbízható tárhely, mint a GoDaddy esetében

InMotion GoDaddy Alternative

Itt van az InMotion annak testreszabott és felhasználóbarát paneljével, amely kiszolgálja az ügyfeleket azáltal, hogy egyéni és üzleti szintű hosting terveket készít. A maximális sebességű zónákat kínáló cég, hogy másoknál gyorsabban tegye szolgáltatásait. Nem csak ez, az egyszerű google alkalmazások integrálása, egy kattintással telepíthető több mint 310 alkalmazás, prémium biztonság, spamvezérlő, különféle nyelvek kódoláshoz és még sok más.

Az összes tárhely-terveket, legyen az share, VPS vagy dedikált, az SSD hosting (szilárdtestalapú meghajtók) hajtja, amelyek ismertek nagy olvasási és írási sebességükről. Másrészt a GoDaddy nem tartalmazza az SSD meghajtókat a tervein, és erősen a hagyományos mechanikus meghajtókon alapul.

Fél az adatvesztéstől? Ne aggódjon, az InMotion még a legalapvetőbb terveinél is ingyenes biztonsági mentési lehetőséget kínál, amely automatikusan elmenti az adatokat, és csupán néhány kattintással bármikor visszaállíthatja. Tehát miért kellene extra pénzt fizetni a GoDaddy számára az adatmentésért.

A Godaddy mindössze 30 napot kínál, amelynek során kipróbálhatja szolgáltatásaikat, és ha nem volt kielégítő velük, akkor csak 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítési kérelmet küldjön. Az InMotion 90 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt Önnek.

A vállalat másik nagyon támogató lépése az, hogy a domain nevet lefoglalhatja. Igen, miközben az InMotionon keresztül vásárol tárhely-tervet, később választhat egy ingyenes domént. A GoDaddy-nél azonban a nevet kell kiválasztania a vásárláskor (néha nem is gondoljuk ezt a nevet). Tehát sietve vásárolta meg a domainjét, amelyre nincs szüksége.

Az InMotion támogatási csapata nagyon tájékozott, gyors és elérhető a nap 24 órájában. Másrészt az emberek panaszkodnak a GoDaddy támogatási szolgáltatásokkal kapcsolatban. A közelmúltban teszteltük a GoDaddy-t, és látjuk, hogy javulnak, de a válasz még mindig nem olyan gyors, mint az InMotion.

Vessen egy pillantást az összehasonlító jellemzőkre:

Jellemzők

Mozgásban

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Dob

Gazdaság

Weboldal

2

1

Ingyenes domain

Igen

Igen

Lemez terület

Korlátlan

100GB

SSD

Igen

Nem

Sávszélesség

Korlátlan

Korlátlan

Maximális sebességű zónák

Igen

Nem

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Nem

Email címek

Korlátlan

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

250 $

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

90 nap

30 nap

Látogasson el az InMotion oldalra

2. SiteGround – Kiváló a megbízható tárhelyhez

webhely webtárhely

A SiteGround egy másik nagyon tisztességes alternatíva a GoDaddy számára. A SiteGround jól kidolgozott technológiát, támogatást és a leggyorsabb webtárhely-terveket kínál.

A vállalati adatközpontok az Egyesült Államok, Európa és Ázsia-csendes-óceán három kontinensén találhatók, hogy a tartalom a lehető leggyorsabban elérhető legyen. Noha a GoDaddy is ezt a megközelítést használja, és globálisan elhelyezkedő kiszolgálókat használ, ám hatalmas mennyiségű panasz és statisztikánk nem kielégítő. Másrészt a SiteGround egyértelműen megfelel az ipari szabványoknak.

Az SSD meghajtókat, a különféle mesés, saját készítésű technológiákkal együtt, a társaság is használja. A SiteGround SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN és PHP 7 szolgáltatásokat kínál. A SuperCacher a webhely tartalmát három különböző rétegben tárolja. Először a statikus tartalmat, majd a memóriakártyát, és a végén tárolja a dinamikus tartalmat. De a GoDaddy tárhelyét még mindig nem támogatja a legújabb PHP, és nem használ olyan speciális technológiát, mint az SSD, az NGINX szerver sebessége stb..

A GoDaddy nem használ proaktív megközelítést a problémák megtalálására, ha akkor miért van annyira zaj velük szemben. Másrészt a házon belüli SiteGround megfigyelés megakadályozza a hibát, és proaktív módon ellenőrzi a kiszolgálókat. Tehát nem csak kijavítják a hibát, de keményen törekszenek az okok kiküszöbölésére, még mielőtt komoly helyzetbe kerülnének.

Egy másik vonzó lehetőség a Számlaelkülönítési mechanizmus. Ebben az esetben, ha egy fiókot vírus vagy rosszindulatú program érint, akkor a többi fiókot nem érinti. Minden fiók teljesen el van különítve a többitől. Ez azt jelenti, hogy teljesen biztonságban vagy.

A SiteGround ingyenesen készít biztonsági másolatot minden tervéről, de amint tudod, a GoDaddy díjat számít az adatmentésről. A SiteGround nemrégiben frissítette infrastruktúráját, és azt állította, hogy most már 7-szer gyorsabbak, mint korábban. Ha összehasonlítja mindkét céget, akkor ez a legjobb GoDaddy alternatíva webhelyeinek üzemeltetésére.

Jellemzők

SiteGround

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Üzembe helyezés

Gazdaság

Weboldal

1

1

Ingyenes domain

Igen

Igen

Lemez terület

10GB SSD

100GB-Spinning

SSD

Igen

Nem

Sávszélesség

10.000 látogatás / hónap.

Korlátlan

SuperCacher

Igen

Nem

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Nem

Email címek

Korlátlan

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

250 $

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

30 nap

30 nap

Látogasson el a SiteGround oldalra

3. BlueHos t

a kék szellem hasonló a godaddy-hoz

A BlueHost a jól ismert EIG csoport tulajdonában van, és hatékonyan kielégíti ügyfelei igényeit. Még támogatási kérdés vagy a BlueHost sikeres melegítésének kérdése is. Sőt, ha a WordPress-t fogja használni, akkor örömmel hallja, hogy ezt a WordPress.org hivatalosan ajánlja.

A GoDaddy és a BlueHost szinte azonos típusú szolgáltatásokat kínál, ám hatalmas különbség van a szolgáltatások minőségében. A sebesség- és az Uptime-tesztek, amelyeket elvégeztünk, a BlueHost javát szolgálják.

Ha összehasonlítjuk mindkét vállalat támogatási szolgáltatásait, akkor a nyertes a BlueHost. A támogató csoport ismeretes és hozzáértő a problémák megoldására. Emellett a vállalat készleteket tart fenn a videók, oktatóanyagok, GYIK-ok és különféle cikkek számára.

Megvédte a GoDaddy az összes hostfiók-erőforrást? Nem, a vállalat nem alkalmaz semmilyen technikát a szerver erőforrásainak hatékony elosztására az egyes felhasználók számára. De a BlueHost megvédi az összes felhasználói erőforrást. Ha egy fiók több, mint korlátozott erőforrást fogyaszt, akkor ideiglenesen egy másik szerverre fog átállni.

Ha létrehoz egy e-kereskedelmi webhelyet, akkor hogyan fogják megismerni az emberek az Ön ajánlatát? A GoDaddy ezen alternatívája 150 dollárt kínál webhelyének hirdetésére a jól ismert keresőmotorokban. Ez lehetővé teszi, hogy az üzlet rövidesen ismeri az embereket. A GoDaddy azonban semmiféle host-tervében nem kínál hirdetési jóváírást.

Ha valamivel több pénzt költhet, mint a GoDaddy tárhely-terve, akkor itt egy remek ajánlat. Válassza a BlueHost „Plusz” tervet, amely 200 dolláros marketing jóváírást, korlátlan tárhelyet, sávszélességet és aldomaineket tartalmaz & parkolt domaineket, e-mail fiókokat és korlátlan webhelyeket tárolhat egyetlen hostfiókban.

Jellemzők

Bluehost

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Alapvető

Gazdaság

Weboldal

1

1

Ingyenes domain

Igen

Igen

Lemez terület

50GB

100GB

SSD

Nem

Nem

Sávszélesség

unmetered

Korlátlan

Forrásvédelem

Igen

Nem

Ingyenes biztonsági mentés

Nem

Nem

Email címek

5

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

Nem

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

30 nap

30 nap

Látogasson el a BlueHost oldalra

4. A2Hosting – nagy sebességű tárhelyszolgáltatás

a2hoting

Egy másik nagyszerű GoDaddy alternatíva az A2Hosting, amely nagyszerű támogatást és teljesítményt nyújt. A cég házon belül létrehozott eszközöket is kínál, például az A2 optimalizált webhely-gyorsító, amely növeli a teljesítményt, attól függően, hogy melyik CMS-t kíván működtetni. Időnként a hirtelen forgalomcsökkenés lelassítja a webhelyek sebességét, vagy elérhetetlenné teheti a látogatókat. Az ilyen típusú helyzetek kezelése érdekében 1,45 dollárért vásárolhat Performance Plus eszközöket. Megduplázza a tárhely erőforrásait, például a CPU-t és a RAM-ot, hogy megőrizze a webhely rendelkezésre állását a forgalom növekedésekor.

Mint tudjuk, a GoDaddy szerverek nem túl megbízhatóak a túlzott leállási problémák miatt. Itt lásd az ügyfelek véleményét és panaszokat. Mi lenne, ha egy vállalat garantálja, hogy hihetetlen 99,9% -os rendelkezésre állást kínál? Igen, az A2 Hosting 99,9% -os garanciát nyújt, és soha ne engedje le webhelyét, még akkor is, ha a legalapvetőbb és olcsóbb tervre épül. A megfelelő biztonság, az energiaellátás biztonsági mentése és a kiszolgálók személyes figyelését végző személyzet lehetővé teszi a kiszolgálók rendelkezésre állását a nap 24 órájában.

Az A2 hosting eszközöket tervezett kizárólag a WordPress rajongók számára. Fejlesztettek egy „A2 Optimized” nevű plugint. Ez a bővítmény automatikusan konfigurálja webhelyét a biztonsági és a teljesítmény szempontjából. Noha a GoDaddy még mindig nem működik olyan módban, hogy különleges eszközöket kínáljon a szolgáltatások megbízhatóságához.

Ha nem ismeri a biztonsági óvintézkedéseket, akkor ne aggódjon, ha az A2 csapat kezeli. A KernelCare, a kétszeres rétegű tűzfal, a Brute Force Defense, a szkennelés és a megfigyelés megóvja az Ön webhelyét.

Az A2 tárhely szintén remek lehetőség e-kereskedelmi webhely létrehozására. Az SSD fegyveres tárhely-tervei egy kattintással történő telepítést kínálnak a Magento, PrestaShop, OpenCart stb. Számára. A tervek tartalmazzák a PayPal integrációt és az ingyenes SSL tanúsítványt a biztonságos tranzakciókhoz..

Mindezen megkülönböztetett technológiák mellett a társaság ingyenes mentéssel, a PHP legújabb verziójával, az ID-védelemmel és sok ingyenes felhasználással is elősegíti az ügyfeleket (hirdetési jóváírás, Tesla témák kedvezmény, egyszerű keresőmotor-beküldési eszköz és még sok más)..

Jellemzők

A2Hosting

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Lite

Gazdaság

Weboldal

1

1

Ingyenes domain

Nem

Igen

Lemez terület

Korlátlan

100GB

SSD

Igen

Nem

Sávszélesség

Korlátlan

Korlátlan

A2 automatikus optimalizáló

Igen

Nem

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Nem

Email címek

25

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

$ 50

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

Bármikor (de teljes visszatérítés 30 napon belül)

Látogasson el az A2Hosting oldalra

30 nap

5. HostGator

hostgator web host

Bármelyik itt felsorolt ​​tárhelytípust szeretné a HostGator, amely sokat kínál alacsony árakkal. A megosztott, kezelt WordPress, a Cloud, a viszonteladói, a VPS és a dedikált tárhely-terveket tekintik a GoDaddy legjobb alternatíváinak. A társaság az EIG tulajdonában volt, ugyanabban a társaságban, amely számos más híres nevet is megszerez. Itt látja.

Új vagy, és aggódik a weboldal tervezése miatt. Itt van megoldás a HostGator számára, mivel 4500 ingyenes sablont kínálnak webhelyéhez. Ezeket a sablonokat szükség szerint módosíthatja. Gondolod, hogy a GoDaddy-nak ilyen nagy mennyiségű sablonja van? nem!

Élő csevegés, jegyrendszer, telefon mindig az Önök rendelkezésére áll. Ön is feltehet kérdést a fórumokon. A társaság a különféle témákban is fenntartja a videó galériát, például a Webmail, a WordPress, a phpMyAdmin stb.. A Live Chat néha kissé nem reagál. De mégis megszerezték az életet a GoDaddy felett, aki még csak nem is kínál élő csevegést.

A HostGator szintén nagyon kedvező lehetőség a fejlesztők számára. A cég rengeteg nyelvet kínál, így a fejlesztők elkészíthetik saját testreszabott terveiket.

Nem csak ez, 200 dolláros hirdetési hitel, ingyenes webhely-migráció, 99,9% -os Uptime garancia, ingyenes adatmentés és nem mérhető források teszik szolgáltatásaikat ellenállhatatlanná..

Ha el akarsz menni a HostGatorba, akkor véleményünk szerint a „Baby Plan” lehetőséget kell választanunk. Mivel számos más hasznos funkciót tartalmaz, de néhány dollárval többet fizet, mint a „keltetőterv”.

Jellemzők

HostGator

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

hatchling

Gazdaság

Weboldal

1

1

Ingyenes domain

Nem

Igen

Lemez terület

unmetered

100GB

SSD

Nem

Nem

Sávszélesség

unmetered

Korlátlan

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Nem

Email címek

Korlátlan

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

200 $

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

45 nap

30 nap

Látogasson el a HostGator oldalra

6. DreamHost

álomszellem-tárhely

Több mint 1,5 millió webhely tárolásával és 2016-os ügyfélszolgálati díjnyertes társaságával. Tehát beszéljünk arról, mit kaptunk, ami jobb, mint a GoDaddy?

Bár a tervek drágák a GoDaddy-hez képest, ám olyan minőséget nyújtanak, amire a felhasználók álmodtak.

Mindenekelőtt 100% Uptime garanciát kapnak. Ez azt jelenti, hogy a hosting fiók élettartama alatt a webhely mindig elérhető lesz az ügyfelek és a látogatók számára. Sőt, ehelyett a támogató csoport társaság kiszervezése támaszkodik saját személyzet képességeire és felajánlja saját házon belüli támogató csoportját.

97 napos pénz-visszafizetési garancia nyújtásával vernek minden társaságot visszatérítési politikájába. IT azt jelenti, hogy nagyon magabiztosak szolgáltatásaiban. Ezen felül a DreamHost tárhelyterve néhány fantasztikus díjcsomaggal érkezik, mint például az SSL / TLS tanúsítványok, a hirdetési jóváírás és az adatvédelem..

A CloudFlare nagyon kiemelkedő lehetőség a weboldal tartalmának gyors szállításához. A GoDaddy nem tartalmaz CloudFlare integrációt. Ha a CloudFlare szolgáltatásokat szeretné, akkor a webhelyet manuálisan kell integrálnia a hivatalos CloudFlare webhely felkeresésével, ami új személy számára fejfájást jelenthet. De itt, a Dream hostban van egy automatikus CloudFlare integráció, amelyet egyetlen kattintással aktiválhat.

A cég a kézzel hengerelt kezelőpanelt kínálja. De ne aggódjon, mert felhasználóbarátként épültek fel. Ez nagyon egyszerű és könnyen használható. Az összes lehetőség egyértelműen megjelenik, függetlenül attól, hogy e-mailkezelésről vagy adatbázisokról van-e szó, könnyen navigálhat az egyes lehetőségekhez.

1 ingyenes domain, korlátlan tárolás szilárdtestalapú meghajtón, PHP 5, Perl, Python, Rails támogatott és mindaz, amit a tárhely tervében szeretne. Ha komolyan gondolkodik, és szakmailag el akarja kezdeni az online munkát, akkor a DreamHost biztosan teljesíti az elvárásait.

Jellemzők

DreamHost

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Alapvető

Gazdaság

Weboldal

Korlátlan

1

Ingyenes domain

Igen

Igen

Lemez terület

Korlátlan

100GB

SSD

Igen

Nem

Sávszélesség

Korlátlan

Korlátlan

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Nem

Email címek

Korlátlan

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

100 $

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

97 nap

Látogasson el a DreamHost oldalra

30 nap

7. GreenGeeks

greengeeks

Itt van a GreenGeeks, amelynek célja a környezet védelme és megújuló energiával kapcsolatos projektek felhasználása a gépek felruházására. A PHP7-t, SSD-ket és CDN-t használó teljesítménynövelő társaság számára a webhelyek gyorsabbá tétele.

A többi híres céghez hasonlóan a GreenGeeks élő csevegést, telefont, e-mailt, video oktatóanyagokat és tudásbázist kínál ügyfelei számára. Az egyszerű drag and drop építő lehetővé teszi a felhasználó számára a webhely programozási nyelvek nélküli felépítését.

Jelenleg a cég csak egyetlen megosztott tárhely-tervet kínál. De az egységes tárhely-terv nagyon vonzó az alacsony költségek és a rengeteg „Korlátlan” címkével ellátott szolgáltatás miatt. Mint korlátlan webhelyek üzemeltetésére is, korlátlan aldomaineket, korlátlan sávszélességet és tárolóhelyeket is létrehozhat, és még sok minden mást.

A cég marketingcsomagot, webhely-benyújtási és keresőmotor-optimalizáló eszközöket kínál. Az egyedülálló és egyedi tárhely-tervük szintén kompatibilis az e-kereskedelem webhelyével, mivel jelszóval védett könyvtárakat, titkosító eszközöket, SSL-t és különféle kocsikat kínálnak.

Mint minden felhasználó számára, a biztonság és a webhely teljesítménye az alapvető követelmények. Tehát az automatikus bruteforce-észlelés, a Spam Assassin, a 24/7 megfigyelés és a biztonsági mentések biztonságossá teszik a biztonságot. Az oldal gyorsabb betöltése érdekében a vállalat különféle gyorsítótárazási technikákat kínál, beleértve a Hot Data Caching szolgáltatást és a beépített gyorsítótár szolgáltatásokat.

Jellemzők

GreenGeeks

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Alapvető

Gazdaság

Weboldal

Korlátlan

1

Ingyenes domain

Igen

Igen

Lemez terület

Korlátlan

100GB

SSD

Igen

Nem

Sávszélesség

Korlátlan

Korlátlan

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Nem

Email címek

Korlátlan

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

Nem

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

30 nap

30 nap

Látogasson el a GreenGeeks oldalra

8. WebHostin gHub

webhostinghub

A Webhostinghub csak a megosztott tárhely-tervekkel rendelkezik szakértelemmel, és három tervet kínál, mint Spark, Nitro és Dynamo. Ingyenes domaint kínálnak Önnek, a fogadási terv megvásárlásával együtt, vagy díjfizetés nélkül átvihetik Önnek a meglévő domaint. Ezenkívül állásidő nélkül átviszik a webhelyet.

BOLDGRID weboldal készítőt kínálnak, amely teljesen ingyenes a tárhely-tervekkel. A témák különféle kategóriákba tartoznak, például zene, üzlet, blog, fényképezés stb., Így kiválaszthatja a kívánt sablonokat, szerkesztheti és online elérhetővé válhat.

WHH 24/7 amerikai ügyfélszolgálatot kínál. Az ügyfelek a telefonon, az élő csevegőn és a skype-en kommunikálhatnak a támogatási csoporttal. Emellett a vállalat karbantart egy súgóközpontot, amely tele van oktatóanyagokkal és cikkekkel.

Különböző összegű hirdetési jóváírást kínálnak minden egyes fogadási tervhez. A legalapvetőbb tárhely-tervben az összeg 75 dollár, 175 dollár a Nitro-nél és 250 dollár a Dynamo tárhely-tervénél. A társaság leegyszerűsíti a WordPress telepítési folyamatát, például a fizetési folyamat során kiválaszthatja a WordPress programot, majd a tárhelytervhez az előre telepített WordPress tartozik.

Jellemzők

WebHostingHub

Hajrá apu

Tervek (nagyon alapvető)

Szikra

Gazdaság

Weboldal

2

1

Ingyenes domain

Igen

Igen

Lemez terület

Korlátlan

100GB

SSD

Igen

Nem

Sávszélesség

Korlátlan

Korlátlan

Ingyenes biztonsági mentés

Nem

Nem

Email címek

Korlátlan

100

Élő chat

Igen

Nem

Reklámhitel

$ 75

Nem

Pénzvisszafizetési garancia

90 nap

30 nap

Látogasson el a WebHostingHub webhelyre

A GoDaddy alternatívák átfogó összefoglalása

A fentiek szerint a legjobb GoDaddy alternatívák és a problémák leküzdése, amelyekkel a szolgáltatásaik üzemeltetése során szembesülnek.

Mivel minden olyan társaságnak, amely több, mint GoDaddy-t szállít, ráadásul mások is rendelkeznek élő csevegéssel, hogy bármilyen problémát kiküszöböljenek .

De ha tömörebben soroljuk fel az alternatívákat, akkor az I n Motion, a SiteGround és a B lu eHost választjuk. A DreamHost szintén nagyon jó lehetőség, de a listán szereplő többi szereplőtől drága.

Most tegyük egyszerűvé, összehasonlítva e három legfontosabb tárhely-szolgáltató szolgáltatásait.

Jellemzők

Mozgásban

SiteGround

Bluehost

tervek

Dob

Üzembe helyezés

Alapvető

Weboldal

2

1

1

Ingyenes domain

1

1

1

Lemez terület

Korlátlan

10GB

50GB

SSD

Igen

Igen

Nem

Sávszélesség

Korlátlan

10.000 látogatás / hónap.

unmetered

Ingyenes biztonsági mentés

Igen

Igen

Nem

Email címek

Korlátlan

Korlátlan

5

Reklámhitel

250 $

Nem

Nem

Cég által kidolgozott tech

Maximális sebességű zónák

SuperCacher

Erőforrás-elosztás

Pénzvisszatérítési eljárás

90 nap

30 nap

30 nap

Ár

$ 5.99 / mo

$ 3.95 / mo

$ 2.95 / mo

Látogasson el az InMotion oldalra

Látogasson el a SiteGround oldalra

Látogasson el a BlueHost oldalra

Lezárjuk ezt a vitát, és azt javasoljuk, hogy menjen az InMotion-hoz. Mivel rengeteg funkcióval bír, ahogy láthatja az asztalt.

De ez nem azt jelenti, hogy más vállalatok messze elmaradnak az InMotiontól.

Amint a „Legjobb” címet megemlítjük a címsorban, ami azt jelenti, hogy mindenki jó.

De a tömörség kedvéért és azok számára, akik újak az online világban, mindezt egy társaságban vonjuk ki.

A GoDaddy domainjeinek legjobb alternatívái

Kétségtelen, hogy a GoDaddy a legnagyobb domain-nyilvántartó, és olcsó áron kínálja a domaint. A GoDaddy szinte ingyen kínál új .com domaint (az első évben 0,99 dollár), de a megújítás nagyon drága.

Szinte a megújításkor 15,17 dollárt kell fizetnie. De tudta-e, hogy van néhány nagyszerű alternatíva, amely alacsonyabb áron kínál domainneveket. Íme néhány nagy név;

NameCheap

($ 10,69 / év)

 • Az ipar legnépszerűbb és legismertebb neve
 • 10,69 USD megújítás a .com TLD számára
 • Fizetnek 0,18 dollár ICANN-díjat
 • Évente 2,88 USD a WHOIS Guard számára
 • INGYENES domain lista a piacon
 • Testreszabott felhasználóbarát kezelőpanel

Vásároljon domaint a NameCheap oldalról

(Ajánlott)

NameSilo

(8,99 $ / év)

 • Nem sokkal népszerűek a NameCheap-hez képest
 • Megújítás ugyanazon az áron 8,99 USD a .com TLD számára
 • Nincs ICANN díj
 • INGYENES WHOIS Gárda
 • INGYENES domain értékesítés a NameSilo piactérén
 • Felhasználóbarát kezelőpanel

Vásároljon domaint a NameSilo-tól

Használja a kuponkódot "HostingSprout" 1 dollár megtakarításért

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map