Hogyan lehet egyszerűen hozzáadni a horgonyhivatkozásokat a WordPress-hez, és miért?

0

Kihasználjuk a hosszan tartó WordPress-bejegyzéseinkben található rögzítő linkeket, hogy segítsük a felhasználókat abban, hogy gyorsan felkereshessék a keresett témát..


Csak vessünk egy pillantást a Domain Regisztrátorok oldalára, ahol a „Gyors navigáció” rovatban láthatsz horgonyláncok példáit. A horgonykapcsolatok általában a tartalomjegyzékbe kerülnek, így az adott tartalmat kereső felhasználó gyorsan hozzáférhet ehhez.

Ezenkívül a SEO szempontjából is jó, mivel a Google megjelenítheti a webhely alatti listát a keresőmotor eredményeiben.

Nincs rakétatudomány benne, tehát ha kezdő vagy, nyugodtan bánj, ez egy nagyon egyszerű folyamat.

A rögzítő összeköttetések főként kétféle módon használhatók: kézi és automatikus. Itt mindkettőt megvitatjuk.
Tehát menjünk tovább, és kezdjük el a rögzítő linkek élő példájával. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a témákat, amelyeket be fogunk foglalni.

Kattintson egy témára, amelyet körül szeretne tanulni, és elviszi a helyre.

Gyors navigáció

Mi az a Anchor Link / tag??

A rögzítési link egy olyan link, amely egy postán belül egy hivatkozásra ugorhat, hogy ugyanazon a postán / oldalon egy adott helyre ugráljon. Ez arra vezet, hogy a felhasználók olyan konkrét tartalomhoz vezessenek a bejegyzésben, amelyben a leginkább érdekli őket. Tehát igazán segítő kéznek bizonyul azoknak a felhasználóknak, akik az Ön weboldalán landolnak.

Egy átlagos felhasználónak körülbelül két-három másodpercre van szüksége, hogy a webhelyen maradjon, vagy sem. Tehát itt az ideje, hogy megkapja őket a webhelyén.

A legjobb módja annak, hogy meggyőzzék őket, ha biztosítja az érdeklődésüket. És itt a horgonykapcsolatok kötelező szerepet játszanak. A linkre kattintva a felhasználók kihagyhatják a másik tartalmat, és ugorhatnak az olvasni kívánt részre.

A horgonycímke előnye?

Segítség a tartalom megszervezésében: A horgonyok segítségével rendben tarthatja a dolgokat. Például hosszabb hozzászólással rendelkezik. Horgonycímke segítségével rendezheti és javíthatja a felhasználói élményt. Ezenkívül ahelyett, hogy a tartalmat különféle üzenetre osztanák, a horgonyok lehetővé teszik a webmester számára, hogy mindent egy helyen tartson anélkül, hogy a tartalmat összezavarodná.

Időt takarít meg és nincs görgetés: Szinte a legnagyobb előnye a közönség számára, hogy nem kell görgetnie a végét, hogy olvassa el a tartalmat, amelyet a bejegyzés végére helyezett. És néha, amikor gyorsan görget, még át is juttatja a keresett tartalmat, ami zavaró. Tehát a megfelelő tartalomhorgony-címkékhez való ugorás nagyon hasznos a felhasználók számára.

SEO / keresőmotor használatához: Egy másik csábító előny, hogy a keresőmotorok, mint például a Google, horgonykapcsolatokat használnak a keresési eredményekben, így a felhasználók közvetlenül arra az oldalra juthatnak, amelyre Ön hivatkozik. Tehát ez egy plusz pont a forgalom növeléséhez és a keresőmotorok rangsorolásának javításához

horgony link a Google-ban

Ez elegendő beszéd, most térjünk át a folyamathoz, hogy hogyan tudjuk hozzáadni.

Anchor link kézi hozzáadása a WordPress-hez:

A kézi folyamat általában akkor előnyösebb, ha kevesebb konkrét linket szeretne hozzáadni a cikkhez. Két lépésből áll.

 1. A rögzítési link # jel használatával. Itt a felhasználó kattintással ugorhat az olvasni kívánt tartalomra
 2. Az a hely, ahová a felhasználót el akarja érni, vagy mondhatjuk azt a fő tartalmat, amelyre hivatkozunk.

Kezdjük

1. lépés:

Nyissa meg a WordPress bejegyzést, amelyben horgonykapcsolatokat kíván használni. Most válassza ki a csatolni kívánt szöveget, majd illessze be a WordPress szerkesztőben elérhető linkgombot

hogyan kell beilleszteni a rögzítő linket

A Beszúrás gombra kattintás után megjelenik egy kis ablak, ahol általában linkeket helyez. Ezúttal a horgonykapcsolat használatához használja a # billentyűt, majd írja be a kulcsszavakat azon szakaszhoz, amelyre a felhasználót fel kívánja helyezni.

Ezután nyomja meg az Alkalmaz gombot. Íme néhány gyors tipp a # link beírásához.

 • Ne használjon hosszú és bonyolult mondatokat.
 • Használja azokat a kulcsszavakat, amelyekre hivatkozik.
 • A kötőjelek nem nélkülözhetetlenek, de csak a szöveg olvashatóbbá teszik, tehát használd ki ezt.

Eddig sikeresen létrehozta a rögzítő linket, de rákattintással semmit sem fog tenni. Ennek oka az, hogy nem helyezte el a link azonosítóját, így a böngésző nem vezet téged sehova.

2. lépés:

A 2. lépés szintén nagyon egyszerű, mint az első lépés, és egy egyszerű kódsorból áll. A WordPress szerkesztőben, miközben marad a bejegyzésében, görgessen le azon a tartalomig, amelyben a felhasználót navigálni kívánja, amikor rákattint az első lépésben létrehozott horgony linkre..

Például azt szeretnénk, ha a felhasználó navigálna az alábbi képen látható bekezdéshez.

horgonycímke

Most kattintson a WordPress szerkesztő jobb felső sarkában található „Szöveg” gombra.

Keresse meg a bekezdést, és írja be ezt a kódot

 

Helyett a szakasz címe, tegye ugyanazt a címet, amelyet az első lépésben használt, de # előtag nélkül. Lásd az alábbi képet.

Annak érdekében, hogy megnézze, van-e a horgony vagy sem, válthat vissza a „Visual” módra a WordPress szerkesztőben. Láthat egy ilyen kis jelet

Gratulálunk! Sikeresen helyezte el a rögzítő linket / címkét. Most mentse el a bejegyzését, és az „Előnézet” alatt ellenőrizze, működik-e vagy sem.

Gyors összefoglaló

 • Válassza ki a horgonykapcsolatként használni kívánt szöveget. Használja a beszúrás linket, és ahelyett, hogy más oldal URL-t adna meg, írjon be egy kulcsszót a # -el. Például # Leggyorsabban autók
 • Most görgessen a tartalom szakaszhoz, ahol azt akarja, hogy a felhasználók ugorjanak, amikor rákattintanak a rögzítési linkre.
 • Váltás a WordPress szerkesztő „Szöveg” módjára. Ezután helyezze el ezt a kódot

Példánk szerint ez lesz

Anchor linkek automatikus hozzáadása a plugin használatával?

1. módszer

A WordPress plugin használata a legegyszerűbb módja a horgonyhivatkozások hozzáadásához hosszabb üzenetekben. Tehát lépjen át a WordPress pluginshez és telepítse TinyMCE Advanced. Ez az egyik legjobb bővítmény a 2M + telepítésű horgony hozzáadásához. A plugin telepítése és aktiválása után látni fogja, hogy ez néhány további funkciót hozzáad a WordPress szerkesztőben

plugin a horgony link hozzáadásához

1. lépés:

A telepítés és az aktiválás után most lépjen be postájába, és tegye a következőket

 • Válassza ki a horgonykapcsolatként használni kívánt szöveget
 • Használja a link beillesztése gombot

hogyan kell beilleszteni a rögzítő linket

 • Most ahelyett, hogy más oldalra / oldalra hivatkozna, egyszerűen írja be a kulcsszót a # szövegre vonatkozó kulcsszóval.

(Eddig ugyanaz a folyamat, mint amit az 1. lépésben végeztünk, amikor leírjuk a manuális rögzítő hivatkozásokat.)

2. lépés:

A 2. lépésben tegye a következőket

 • Lépjen arra a bekezdésre, amelyben a felhasználókat navigálni kívánja, amikor rákattintanak a rögzített linkre, amelyben létrehozták 1. lépés.
 • Válassza ki a csatolni kívánt szöveget.
 • Ezután a bemutatott bővítményből kattintson az „Insert”, majd az „Anchor” elemre.

automatikusan adjon hozzá horgonyhivatkozásokat

 • Írja be azt a nevet, amelyet megadott az 1. lépésben, mint mi Bali-Indonézia, de ne használja a #-t az azonosító beírásához.

Gratulálunk! Sikeresen megcsináltad. Ez a bővítmény sok időt takarít meg, mert nem kell a „Visual” -ot a „Text” szerkesztőre hagynia. Ezenkívül nem kell kézzel beírnia sem a kódot.

2. módszer:

Egy másik módszer a rögzítési hivatkozások felhasználására a felhasználói élmény fokozása érdekében egy másik plugin használata. Ez még gyorsabbá teszi a folyamatot, mint a fent említett plugin. Könnyű tartalomjegyzék az egyik legjobb plugin, amely nagyon hasznos azoknak a webmestereknek, akik hosszú cikkeket publikálnak. Több mint 100 ezer telepítéssel rendelkezik, nagyon jó minősítéssel.

Keresse meg a WordPress plugins szakaszkeresést A táblázat egyszerű tartalma majd telepítse és aktiválja.

Ez a plugin a munka nagy részét automatikusan elvégzi. Létrehoz egy tartalomtáblát rögzítő linkekkel, a címsorok kitalálásával, mint tartalomrész, ahol a közönséget vezetni szeretné. A plugin-beállítások közül azonban testreszabhatja az igényeinek megfelelően.

Tehát kezdjük

1. lépés

 • Telepítse és aktiválja a plugin-t
 • Most keresse meg a plugin beállításait, az alább látható módon

plugin beállítás az automatikus horgonyhoz

 • Alapértelmezés szerint a plugin az oldalak számára engedélyezve van, tehát az „Enable Support” szakaszban engedélyezze azt a hozzászólásokhoz.

 • Az „Automatikus beszúrás” opció lehetővé teszi, hogy automatikusan horgonyhivatkozásokat adjon hozzá az összes üzenethez. Ha azonban meg szeretné jeleníteni a kiválasztott bejegyzéseken, akkor törölje ezt a lehetőséget.

 • Görgessen le egy kicsit lefelé, ahol konfigurálhatja a beállításokat, például hogy hol jelenjen meg az asztal, mikor jelenjen meg stb.

táblázat tartalmi horgony linkeket

 • A további beállítások között szerepel a megjelenése.
 • Ban ben “Fejlett” beállításokat, kiválaszthatja, hogy melyik címsorot kell felvenni vagy kizárni a táblából.
 • A kívánt beállítás elvégzése után ne felejtse el megnyomni a „Változtatások mentése” gombot.

2. lépés

Szóval hogyan helyezhet fel tartalomtáblát a hozzászólásokba?

 • Ha engedélyezi Automatikus beillesztés, a plugin automatikusan hozzáadja az összes hozzászólás tartalomjegyzékét.
 • Ha horgonykapcsolatok-tartalomtáblát szeretne beszúrni, akkor kézzel irányítsa az adott bejegyzést.
 • Miután a WordPress postaszerkesztőben van, görgessen le a végére, és megjelenik a „Tartalomjegyzék”, ahol ellenőrizheti a „Tartalomjegyzék beszúrása” lehetőséget..
 • Mentse el a változtatásokat, és ellenőrizze az előnézetet.

A plugin automatikusan megmutatja a tartalomtáblát a beállításoknál.

Következtetés:

Még akkor is, ha kezdő vagy, szinte könnyedén használhatja a rögzítő linkeket. A fentiekben különféle módszereket említettünk arra, hogyan lehet manuálisan és automatikusan beilleszteni a rögzítő linkeket. Ha általában hosszú cikkeket publikál, akkor a horgonyhivatkozások használata a legjobb módja annak, hogy közönsége gyorsabban hozzáférhessen a tartalomhoz. Ezenkívül pluszpontot is kínál Önnek a keresőmotor szempontjából.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map