A NameCheap vs GoDaddy áttekintés 2020 (melyik a jobb neked?)

1

Elakad a NameCheap vs GoDaddy csatában annak eldöntésében, hogy hol vásárolhat domainneveket? Ez a leginkább zavarba ejtő helyzet, amikor kezdőként blogot vagy weboldalt állít be. Bár sok más domain regisztrátorban meg lehet vásárolni egy domain nevet, de az uralkodó és jó hírnevet képviselő játékosok a NameCheap és a GoDaddy.


Kezdjük!

Ez a két cég jó hírnévvel és rendkívül híres domain regisztrációja miatt. Mindkettő egy ICANN által akkreditált domain regisztrátor. Tehát, aki nyert a NameCheap és a GoDaddy összehasonlításban?

A GoDaddy állítása szerint több mint 77 millió domaint kezel, míg a NameCheap több mint 10 millió domaint kezel. De pusztán a számok nem segíthetnek abban, hogy megállapítsd, melyik a legjobb.

Miután megtapasztaltuk a vállalat mindkét szolgáltatását, dolgozunk azért, hogy elkészítsük ezt a mélyreható NameCheap vs GoDaddy összehasonlítást, amely minden bizonnyal segíteni fog abban, hogy bármiféle veszélyesség nélkül döntést hozzon..

NameCheap vs GoDaddy összehasonlító áttekintés

NameCheap vs GoDaddy Összehasonlítás 2020

Melyik a legjobb hivatalvezető és tárhely-szolgáltató?

Ezt az összehasonlítást több részre osztottuk, hogy elmagyarázzuk minden egyes funkciót / terméket, amelyeket kínálnak, például árazás, megújítási arányok, SSL tanúsítvány, ingyenes játékok, tárhely-tervek, interfész és ügyfélszolgálat..

Árképzés: Ki kínál domaineket a legalacsonyabb áron?

Az árcímke az alapvető tényező, mielőtt döntést hozna arról, hogy vásárol-e vagy sem. Szinte az összes társaság néhány dollárban kínál domain-t, de a következő évben sokkal több pénzt számít fel az első évhez képest. A NameCheap és a GoDaddy egyaránt híresek, mivel alacsony áron kínálnak új vásárlókat.

Ez a legjobb taktika, hogy több ügyfelet csábítson azzal, hogy exkluzív és legnagyobb kedvezményt ad nekik az első évre.

Itt található a domain név GoDaddy költségszerkezete. Ezek az árak az első évre vonatkoznak, amikor új domaint vásárol új fiókkal, és ingadozhatnak, mivel időről időre promóciókat kínálnak..

GoDaddy Árak

 • .Com évente 0,99 dollárért
 • .Org évi 8,99 dollárért
 • .Net évente 11,99 dollárért
 • .Info évi 2,99 dollárért
 • .Biz 7,99 dollárért / év

Látogasson el a GoDaddy oldalra

Név olcsó árak

 • .Com évi 8,88 dollárért
 • .Org évi 12,48 USD-ért
 • .Net évi 7,88 dollárért
 • .Info évi 0,88 dollárért
 • .Biz évi 11,88 dollárért

Látogasson el a NameCheap oldalra

Amint láthatja, a GoDaddy nagyobb promóciós kedvezményeket kínál. Tehát ha egy évre szeretne egy domaint, akkor biztosan keresse meg a GoDaddy szolgáltatást, vagy nézze meg a GoDaddy alternatíváit.

Győztes: GoDaddy

Megjegyzés: Ha egy domain megvásárlását tervezi egynél több évre, akkor a NameCheap kiválasztása nagyszerű lehetőség. Mert a GoDaddy több pénzt igényel a megújításokra. A NameCheap hosszú távon a legjobb, mert megújítási arányuk megegyezik azzal, mint amit az új domain névért fizet.

Megújítási arányok

Szinte az összes társaság promóciós engedményeket kínál, mint például a GoDaddy, mivel az. Évre mindössze 0,99 dollárban kínálnak .com-ot. A játék azonban a 2. évtől kezdődik, amikor a következő évekre magas a díj. A GoDaddy a korábban említettek szerint több pénzt számít fel, mint a normál megújítási arány, összehasonlítva a NameCheap-tal.

A NameCheap használatával ugyanannyi pénzt kell fizetnie, mint amit az új domain vásárlásáért fizetett. A .com TLD kiterjesztésnél a megújítási ár 10,69 USD, de a GoDaddy 14,99 USD-t számít fel.

Itt van a megújítási arányok összehasonlítása:

GoDaddy Renwals

 • .Com évente 14,99 dollárért
 • .Org 17,9 dollárért / év
 • .Net évi 11,69 dollárért
 • .Info évi 2,99 dollárért
 • .Biz 7,99 dollárért / év

Látogasson el a GoDaddy oldalra

NameCheap Renewals

 • .Com évi 10,69 dollárért
 • .Org évi 12,48 USD-ért
 • .Net évi 12,88 dollárért
 • .Info évi 2,99 dollárért
 • .Biz 7,99 dollárért / év

Látogasson el a NameCheap oldalra

Tehát ha azt a célt kívánja tartani, hogy domainjét egy évnél hosszabb ideig tartsa, akkor biztosan meg kell vásárolnia a NameCheap-től. Ha GoDaddy-től vásárol, pénzt takaríthat meg az első évben, de később többet kell fizetnie, mint a NameCheap.

Nyertes: NameCheap

Freebies

Igen, szeretjük a freebies-eket és mindenkit, de tudod, hogy korlátozott számú vállalat kínál hasznos freebies-eket. A NameCheap és a GoDaddy között a NameCheap nyerte a versenyt.

A NameCheap ingyenes WhoisGuard ajánlatot nyújt első évre és később, csak 2,88 dollárért. A WhoisGuard célja a magánélet védelme. Védi a nevét, az e-mail címét, a telefonszámát, és titokban tartja őket, hogy elkerülje a spam-eket, a domain eltérítést vagy a nem kívánt helyzeteket.

A másik oldalon a G o apu nem tartalmaz semmilyen ajándékot. 7,99 USD-t számol fel a magánélet védelme és 14,99 USD-t a magánélet védelme és üzleti védelmet (tartalmaz még néhány védelmet), ami sokkal több, mint a NameCheap.

Nyertes: NameCheap

SSL tanúsítvány

Most beszéljünk az SSL tanúsítványról. Alapvetően egy biztonsági protokoll, amely megvédi az ügyfél fontos információit, például hitelkártya-számokat, jelszót és felhasználóneveket stb.

Itt még egy előnyt kaptunk, mert egy domain-ot regisztráltunk a NameCheap-en. Évente csak 9 dollárt számítanak fel, de azt javasoljuk, hogy előfizetje több mint egy évre, mert ez az ár 8,95 dollárra / évre csökkenti. Ez egyetlen helyszínen alkalmazható.

Míg a GoDaddy az első évben évi 55,99 dollárt, a megújításkor pedig 69,99 dollárt számít fel. Egy webhely biztonságához is használható.

Nyertes: NameCheap

Türelmi idő

A türelmi idő az az időtartam, amely alatt a cég birtokolja a lejárt domain nevet. A különböző domain kiterjesztések eltérő türelmi idővel rendelkeznek. A cég több e-mailt küld Önnek, amikor a domain lejár és a meghosszabbítás után lejár.

Ha a NameCheap-ről beszélünk, akkor azt tanácsolják, hogy 27 napon belül aktiválja újra a lejárt domain nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a türelmi idő a .com, .net, .org, .info és .biz webhelyekre alkalmazható.

Míg a GoDaddy itt vezetett, 41 napot kínálnak. Pontosan 42 nap múlva törli a domainjét. Ez a türelmi idő a .com, .net, .info, .biz, .cc, .org stb.

Győztes: GoDaddy

 • A következőket olvashatja: NameCheap alternatívák és versenytársak a domain vásárláshoz

Beszerzési folyamat & Upsell

Az Upsell olyan stratégia, amelyben a vállalat különféle kapcsolódó termékeket kínál az értékesítés növelése érdekében. Üzleti szempontból ez jó stratégia, de túl sok eladás elhagyhatja a potenciális ügyfeleket.

Először beszéljünk a GoDaddy-ról. Nem törődnek azzal, hogy az ügyfelek zavart vagy bosszantottak-e eladási stratégiájuk miatt – csak évek óta mutatják be.

Ha új vagy, és soha nem tapasztalja meg a vásárlási eljárást, akkor legyen óvatos, mert éneklés közben az egész oldal megtekintése után a következő lépésekre kell lépnie..

Amikor beírja a domain nevét, és rákattint a „keresés” elemre, akkor a következő oldalon több felvásárlást fog látni, amelyek először elgondolkodnak az elmédön. Ezután a következő oldalon ezt a lépést áttekintve megtalálható a kapcsolódó termékek listája, például a magánélet védelme, tárhely, webhely készítő és e-mail szolgáltatások.

Webhely tárolására a GoDaddy vonzza Önt az alacsony költségű terveik miatt. De azt javasoljuk, hogy az InMotion Hosting és a B lu ehost, mivel ezek az egyik legjobb tárhely-szolgáltató. G o apu olcsó, de nem méltó a professzionális webhelyek tárolására. A GoDaddy hagyománya a szerver lassú reagálása, az átlagtámogatási szolgáltatások alatt és a magas megújítási arány.

Ha most a NameCheap upsell taktikáról beszélünk, akkor a regisztrációs eljárás elég egyszerű és tiszta. Igen, kínálnak néhány kapcsolódó terméket, ám mégis ügyes oldal. Tehát ha új domain-vásárló vagy, akkor vásárolja meg a NameCheap-től, mert úgy gondoljuk, hogy a folyamat nem fog csalódni. Sőt, ha bármilyen lépésre szüksége van magyarázatra, akkor azt élő chat indításával teheti meg.

Mint tudjuk, minden olyan társaságot használ, amely eladási csapdákat használ, de néhány vállalat zavarossá tette ezt a folyamatot, és végül az új ügyfelek végül néhány nem kívánt funkciót vásároltak. A rendelés befejezése előtt mindenképpen törölje az összes nem kívánt ajánlatot. A NameCheap vásárlási eljárása sokkal egyszerűbb, mint a GoDaddy esetében.

Nyertes: NameCheap

Automatikus megújítás

Az automatikus megújítás egy olyan lehetőség, amely elősegíti a fizetés automatikus befizetését abban az időben, amikor a domain lejár. Ha nem újította meg domainjét, akkor webhelye offline állapotba kerül.

Az „automatikus megújítás” opció nagyban segít abban az esetben, ha elfelejtette, vagy más ok miatt nem újította meg a domaint manuálisan. Ehhez elegendő pénzt kell tartania a hitelkártya csatolása számlán, és engedélyeznie kell a megújítási lehetőséget.

Tehát a következő alkalommal, amikor eljön az ideje, a társaság levonás nélkül levonja a megújítási összeget.

Nyertes: Tie

Vezérlőpult felület

A tartományvezérlő panel lehetővé teszi az összes domain, aldomain, e-mail, átvitel és DNS szolgáltatás stb. Konfigurálását. A rosszul megtervezett központ nem pazarolja a felhasználó számára értékes időt.

Mi volt a tapasztalat a vezérlőpanelekről? Mert ez a legértékesebb tényező a domain regisztrátor kiválasztásakor. A könnyen kezelhető műszerfal felhasználóbarát élményt nyújt. Tehát ki nyeri a NameCheap és a GoDaddy versenyt?

A NameCheap Vezérlőpult áttekintése

A közelmúltban a NameChea p frissítette a domainkezelő panelt, és most az új panel nagyon sima és zökkenőmentes. A NameCheap irányítópultján könnyedén kezelheti több domaint, és elvégezheti az összes szükséges feladatot, például a tartomány megújítását, a névkiszolgáló szerkesztését, és ellenőrizheti az SSL tanúsítvány részleteit is. A DNS / névszerver megváltoztatásához kattintson arra a domain névre, amelyhez új rekordokat kíván hozzáadni, és írja be az NS-rekordokat.

GoDaddy Domain Vezérlőpult

A GoDaddy rendelkezik egy nagyszerű, könnyen navigálható és kezdőbarát domainkezelő panellel is. Csakúgy, mint a NameCheap, a műszerfalon is megújíthatja a domainneveket, néhány perc alatt hozzáadhatja a WHOIS Guard, a Domain szerkesztése és a DNS beállításait. Összességében mindkét vállalat felhasználóbarát kezelőpanelt kínál, és helytelen lenne az egyik legjobbnak nyilvánítani, mint a másiknak.

Nyertes: Tie

Vevőszolgálat

Nem számít, hogy host-tervet vagy domainnevet vásárol – az ügyfélszolgálat mindig fontos, mivel néha nehézségekbe ütköző kérdésekre van szüksége segítségére. Megállapítottuk, hogy a GoDaddy válaszideje lassú, mint az e-mail támogatás.

Megvásároltunk egy domain-t a GoDaddy-től. Általában egy napot vesz igénybe, hogy válaszoljon az e-mailre, és következetlenek. Néha válaszuk egy napon belül érkezik, és néha még néhány nap eltelte után is elfelejtették válaszolni.

Az élő csevegés csak hétfőtől péntekig érhető el meghatározott órákban. Bár 24 órán keresztül, telefonon felveheti velük a kapcsolatot. De nem mindenki akar telefonon kapcsolatba lépni, az emberek többsége az Élő csevegést használja, ahol kényelmesen felírhatják kérdéseiket.

Másrészt a NameCheap támogató szolgáltatásai meglehetősen megbízhatóak és 24 órán keresztül elérhetők. Nem támogatták a telefonos támogatási szolgáltatásokat, de közvetlen csevegés útján veheti fel velük a kapcsolatot, ami nagyon jó. Bár a jegy benyújtásával néha a repose késik, de az élő chat nagyon sok és könnyen elérhető.

Mi nem csak azok, akiknek rossz támogatási tapasztalata van a GoDaddy-vel, de rengeteg felhasználó panaszkodik támogatási szolgáltatásukkal kapcsolatban. Tehát a NameCheap vs GoDaddy összehasonlításban tapasztalataink alapján a NameCheap nyeri a versenyt.

Nyertes: NameCheap

Webtárhely-tervek

Mindkét társaságot az egyik legnépszerűbb domain regisztrátornak nevezik, de később olcsó tárhely-terveket is kínálnak. Mindkettő szinte ugyanazt az üzemidőt és kiszolgálósebességet kínálja. De ha új vagy, akkor a NameCheap jó az Ön számára, mert 24 órás, élő chat-támogatást kínálnak. Sőt, a NameCheap a legalacsonyabb költségű tárhelyet kínálja, évi 9,88 dollárral, míg a GoDaddy 59,88 dollárral / év. Igen, az N ameChe ap 10 év alatti hostolási tervet kínál

A NameCheap Hosting terv magában foglalja a rosszindulatú szoftverek szkennerét, a biztonsági mentést (hetente kétszer), az ingyenes webhelykészítőt és az SSD gyorsított tárolóhelyet. Még nem ér véget, 3 hostot fogadhat az „Érték” (alap) tervben, ami valóban vonzó lehetőség az újszülöttek és a nagyon korlátozott költségvetéssel rendelkezők számára.

De a GoDaddy-nak sokkal több a pénzszomja. Évenként 23,88 dollárt számítanak fel & visszaállítás, 17,88 USD a rosszindulatú programok beolvasásaért, nincs ingyenes webhely-készítő, és csak egy webhely üzemeltethető a gazdasági (alap) tervükön.

Ha ebből a kettőből szeretné üzemeltetni a webhelyet, itt összeállítunk egy összehasonlító táblázatot, amely segít kiválasztani a megfelelőt.

Jellemzők

NameCheap

Hajrá apu

Ingyenes domain

Igen

Igen

Weboldalak

3

1

Tárolás

20 GB-SSD gyorsítva

100 GB – nincs SSD

Sávszélesség

Korlátlan

Korlátlan

Pénzvisszatérítési eljárás

14 nap

30 nap

1 Kattintson a Telepítő elemre

Igen

Igen

Támogatás 24/7 (élő csevegés)

Igen

Nem

Ár

$ 9.88 / év

Látogasson el a NameCheap oldalra

$ 59.88

Látogasson el a GoDaddy oldalra

Ajánlásunk a tárhelyről

Ha csak a tapasztalatok megszerzése érdekében szeretne webtárhelyet nyújtani, akkor az olcsó tárhely érdekes lehet. Javasoljuk, hogy tekintse át az olcsó WordPress tárhely szolgáltatók listáját.

Professzionális vagy üzleti weboldal számára szeretnénk javasolni az InMotion Hosting használatát. Vannak még néhány neves hosting cég, itt nézze meg a WordPress legjobb web hosting cégek listáját.

Vásároljon most az InMotion tárhelyet!
lorem ipsum dolor

Tehát Ki a győztes a NameCheap és a GoDaddy versenyen?

Nos, amint láthatja, a győztes a NameCheap. Igen, a GoDaddy jó választás a domain vásárlásához, de miért kell fizetni a magas megújítási arányokat? Mindkettő közismert társaság, és nem vesz részt semmiféle csalárd tevékenységben.

Javasoljuk, hogy vásároljon domaint a NameCheap-től, mivel a megújítási arányok meglehetősen alacsonyak a GoDaddy-hez képest, és a tárhelyszolgáltatáshoz az InMotion Hosting szolgáltatást kell alkalmazni. Ezenkívül ingyenes WhoisGuard-t is kap az első évre és jól felszerelt kezelőpanelt a NameCheap könnyű kezelhetőségéhez..

Kérjük, ne habozzon megosztani ezt a Namecheap vs Godaddy összehasonlítást a közösségi médiában.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map