2020-ban az öt legjobb Ahrefs-alternatíva a Linképítéshez

27

Ki nem szereti dominálni a cél kulcsszavakat a keresőmotorok első oldalán?


Több mint 200 tényező amelyet a Google a webhelyek rangsorolására használ, és közülük kettőnek van a legnagyobb befolyása. Az első a tartalom, a másodpercek pedig a linkek. Készíthet olyan gyilkos tartalmakat, amelyek nagy értéket képviselnek a felhasználók számára, de hogyan analizálhatják vagy megtalálhatják a versenytársak linkeit?

Az Ahrefs az egyik legjobb eszköz a versenytársak backlink profiljainak elemzéséhez, valamint felhasználható bármilyen weboldal linkeinek nyomon követésére. De kissé költséges az, amely arra ösztönzi a legtöbb felhasználót, hogy keressenek alternatívákat az ahref-ekkel. Ha hosszú ideje a SEO területén dolgozik, akkor tudhatja, hogy a legjobb SEO eszközök meglehetősen hasonló árakat kínálnak, mint az Ahrefs.

Tehát itt van néhány ok az ahrefs alternatívák keresésére:

 • Ingyenes terv már nem érhető el
 • Ez egy drága eszköz
 • Kulcsszó-nehézségi jellemzőik nem pontosak, amilyennek lennie kellene
 • A Google Chrome kiterjesztésének hiánya

5 legjobb Ahrefs-alternatíva a linkek elemzéséhez és létrehozásához

1. SEMrush

SEMrush legjobb alternatíva az ahref számára

Először összekeverheti a SEMrush felületet, mert a műszerfalon az egész funkció megtalálható. De a valóságban a program használata egyszerű. Ez nem csak egy SEO eszköz de tartalmaz egy hasznos dolgok csoportját, ideértve a

 • Backlink elemzés
 • Rangkövetés
 • Reklám tervezése
 • Forgalmi elemzések és még sok más

Ez egy all-in-one megoldás a digitális marketinghez és kiírja a versenytársak adatait, ami kiváló ahrefs alternatívát jelent.

A Semrush használatával nagyon egyszerű mélyreható információkat szerezni a versenyző webhelyéről. Csak meg kell adja meg a versenytárs domainjét név, majd olyan kötelező statisztikákat jelenít meg, mint például

 • organikus kulcsszavak és azok pozíciói a Google-on
 • backlink profil horgonyokkal
 • legjobban rangsorolt ​​kulcsszavak.

A versenyző webhely felvétele után térjen át az organikus keresési pozíciók oldalsó oldalán. Most látni fogja a kulcsszavakat, valamint a keresési mennyiséget és a keresőmotor rangsorolását. A SemRush bevonja a kulcsszó nehézség az egyes kulcsszavak. Ilyen módon a Semrush legjobban kihasználható, és megragadhatja az értékes kulcsszavakat.

Azt is leírja, hogy a versenytárs kulcsszavai mikor mozognak a keresőmotorokban. És egyetlen versenyző, Semrush domain név megadásával sorolja fel a többi lehetséges versenytársat és ezáltal segít kompetens SEO stratégiák kidolgozásában.

Egy másik jelentős tulajdonság, amely nagyon hasznos, ha ismer a célközönségről, a helyszín megválasztása. Az eszköz több mint 100 helyszínt támogat. Most, ha az USA-t választja, akkor a rendszer csak feltérképezi és csak az Egyesült Államok közönségével kapcsolatos információkat jeleníti meg. Miután megszerezte az információkat, csak adja hozzá a projektet a SEO auditban, ez elősegíti az oldalai SEO fejlesztését.

A SEMrush segíthet a PPC tervezésében. Ezzel az egyetlen szerszámmal végre tud hajtani reklámkutatás és elemezze a versenytárs hirdetési stratégiák. PPC kulcsszóválasztó eszközük nagyban segíti az AdWords kampány felvázolását. A vizuális hirdetések mellett figyelemmel kísérheti a versenytársak videohirdetéseit, és megtervezheti sajátját.

Nemrégiben mutatták be kulcsszó mágikus eszköz amely számos integrált kutatási eszköz kombinációja, és nagyon átfogó részleteket nyújt. Itt nézze meg a képernyőképet.

Semrush kulcsszó mágikus eszköz

Sajnos mind az ahref, mind a Semrush nem olyan szoftver, amelyet mindenki megengedhet magának. De az ahref-ekkel ellentétben a Semrush a ingyenes fiók amely naponta akár 10 lekérdezést nyújt. Ezen felül, akkor is kap 14 napos próbafiók. Másrészt, bár az ahref nem nyújt ingyenes számlát és próbafiókot, a fizetés részleteit igényli.

A Semrush az egyik nagyszerű eszköz, és ha megengedheti magának, akkor használnia kell. De ha csak kezdő blogger vagy, akkor lehet, hogy nincs rá szüksége, és megbízhat ingyenes fiókjában. Összességében a SEMrush egy nagyszerű eszköz, rengeteg funkcióval, amelyek bemutatják a különféle formátumú jelentések és minden bizonnyal megéri minden fillért.

Látogasson el a SemRush oldalra

2. SEO Power Suite

SEO nagy teljesítményű all-in-one alternatíva az ahref számára

A SEO Power Suite a szoftver alapú program az online web eszköz helyett. Szolgáltatásaik igénybevételéhez le kell töltenie a szoftverüket a helyi számítógépre, majd telepítenie. Ez elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A SEO Power Suite megbízható több mint 500 ezer felhasználó.

Kínálnak 4 csodálatos eszközök, amelyek

 • Rank Tracker
 • SEO SpyGlass
 • Weboldal könyvvizsgáló
 • Link asszisztens.

A Rank Tracker segíti a felhasználót a Google, a Bing, a Yahoo és még sok más helyzetének megfigyelésében 327 keresőmotor. Csak adja hozzá a webhely címét, majd csatlakoztassa a Google Analytics vagy az Adwords fiókot. Megkezdi az elemzést.

Az a jó, hogy további 10 webhelyet felvehet a webhelyéhez, amelyek versenytársak lehetnek az előrehaladási különbségek becslésére. Egy kattintással megkaphatja a legfrissebb rangsorolási eredményeket, vagy csak beállíthatja automatikus rangsorolásra a rangsor követéséhez.

Az eszköz nyomon tudja követni a rangsorolást egy adott helyen. A rangkövető nagyon hasznos eszköz lehet a jövedelmezőség feltárásában & értékes kulcsszavak a kampányához 16 különféle javaslatkészítő eszközből áll mint például a Google Kulcsszótervező, a Kulcsszó-felfedező eszköz és a SEMRush stb. Ez egy kiváló kulcsszó-kutató eszköz, és ezáltal az ahrefs legjobb alternatívája. Ezenkívül testreszabott jelentéseket is exportálhat grafikával.

A kulcsszó kutatása és elemzése minden lényeges információt megad

 • kapcsolódó kulcsszavak
 • keresési mennyiség
 • rangsorolási nehézség
 • – a versengő helyek száma stb.

SEO SpyGlass a leginkább figyelemre méltó és az egyik kedvenc eszközünk a SEO Power Suite programban. Miután hozzáadta a webhelyet a SEO SpyGlass programhoz, megjelenik egy összefoglaló nézet azon linkek és domainek teljes számáról, ahonnan a linkek származnak. Azt is jelzi az egyedi IP-k mennyiségét.

Seo power suite SpyGlass eszköz statisztika

A SpyGlass által bemutatott részletek révén a SEO Power Suite tökéletes eszköz az iparban. Algoritmusa részletes betekintést nyújt a legújabb visszajelzésekkel kövesse és ne kövesse a címkéket. A különféle lapokra való áttekintéssel részleteket kaphat a linkekről a honlapon, a linkek forgalmáról és a Linkek sok kockázatáról, stb. Betekintést nyújt a domainek és a horgonyok összekapcsolásába. Tehát ezekkel a mélyreható és kritikus részletekkel felépítheti a megfelelő kapcsolatépítési stratégiát.

Az Weboldal-ellenőrző eszköz ellenőrizheti az oldalak állapotát. Kiderül, hogy

 • megszakadt linkek
 • HTML kódok
 • címei
 • leírások és belső linkek.

Sőt, barátságos is lehet Oldaltérkép és figyelemmel kíséri társadalmi profiljainak hatékonyságát.

A Power Suite linket segítő eszköz megtalálja a link kiépítésének lehetőségeit. A linkeket különféle mutatókkal adják meg, mint például a horgonyok és a minőségi tényezők. Segíthet abban, hogy megtalálják a tekintélyes webhelyeket, a linkekkel a versenytársak felé. Ilyen módon meg is közelítheted őket. Ez is figyeli a linkeket és megmondhatja, hogy vannak-e ezek adni valamilyen értéket webhelyének, vagy sem. A linksegéd eszköz egy tiszta és tiszta felületet szolgál az e-mail szolgáltatásokhoz.

Tehát, amikor az árképzésről van szó, a SEO erő komoly lyukat okozhat a zsebében a költségvetés-tudatos bloggerek és az üzleti tulajdonosok számára. A szakmai terv 499 dollárba kerül, míg az vállalati terv 1199 dollárba kerül. A két terv közötti fő különbség az, hogy a profi terv nem engedheti meg, hogy egyes jelentéseket exportáljon az ügyfelek számára.

Mindent összevetve, az eszköz drága lehet az Ön számára, de kiváló mindent egyben választhat linkek felépítéséhez, linkek elemzéséhez és kutatásához. Meg kell próbálnod.

Látogasson el a SEO PowerSuite oldalra

3. Kígyó

a szerpstate honlapja

A Serpstat egy all-in-one SEO platform, amely 5 eszközből áll:

 • Rangkövetés
 • Kulcsszó kutatás
 • Összehasonlító elemzés
 • Helyszíni ellenőrzés
 • Backlink elemzés

Ami backlink elemzés, A Serpstat elemezte a backlink profilját, figyeli az új és az elveszett linkeket, megmutatja a horgonyokat, és megméri a link tekintélyét. Emellett kutatja a versenytársak linkeit. Ezzel a funkcióval megtudhatja, mely webhelyek és oldalak kapcsolódnak a versenytársakhoz, megbecsülheti a linképítési stratégiát, és megragadhat néhány ötletet vagy weboldalt a saját stratégiájához..

kormányzati műszerfal

Széles körű funkcióval is rendelkezik, amelyek segítenek a lehető legtöbbet kihozni kulcsszó kutatás hasonló Ahrefshez. A szokásos kulcsszóválasztás mellett a következőket kínálja:

 • Kapcsolódó kulcsszavak: Ez a szolgáltatás hatalmas listát nyújt az elsődleges kulcsszóhoz szemantikailag kapcsolódó kulcsszavakról (LSI kulcsszavak). Segít abban, hogy kibővítse a kulcsszólistáját szinonimákkal, kifejezések különböző variációival, hogy egy kulcsszóra optimalizálja az oldalt, és a tartalom természetesebb megjelenésű legyen..
 • Keresési javaslatok: Amikor elkezdi beírni a lekérdezést a Google keresőbe, a Google javasolja azokat az általános kulcsszavakat, amelyeket az emberek keresnek a Google-on. A Serpstat összegyűjti ezeket a hosszú farokú kulcsszavakat az Ön számára.
 • Keresési kérdések: Ezek keresési javaslatok az igénylő formában.
 • Kulcsszó nehézsége: Ez a mutató mutatja a kulcsszó versenyképességét. Ezekkel az információkkal megértheti, hogy érdemes-e a KW pénzt és időt költeni.
 • Kulcsszó-szándék: Az eszköz megmutatja, hogy mely speciális elemek jelennek meg a lekérdezésnél (térkép, válasz mező, vásárlás stb.). Segíthet a megfelelő KW-k megtalálásában, hogy ott szerepeljenek.
 • Kulcsszócsoportosítás: A kulcsszavak csoportosítása jelentés és relevancia alapján. Ez elősegíti az egyik oldal optimalizálását több lekérdezéshez és értelmezi a hatalmas kulcsszólista.
 • Versenyképes kulcsszó kutatás: Összehasonlíthatja versenytársa URL-jét és URL-jét, és megtalálhatja a hiányzó SEO / PPC kulcsszavakat.

Egy másik nagyszerű eszköz Rangkövetés. Beállíthatja naponta, minden 3. napon vagy hetente frissítéseket. Ráadásul nyomon követheti a pozícióit egymás mellett a versenytársak pozícióival egy projektben anélkül, hogy további projekteket kellene létrehoznia és extra limiteket költenie.

Az Helyszíni ellenőrzés az eszköz megbecsüli a webhely műszaki optimalizálásának szintjét. A Serpstat megtalálja az összes hibát, amely a metaadatokhoz, a fejlécekhez, a HTTP állapotkódhoz, az indexeléshez, a linkekhez és átirányításokhoz, a betöltési sebességhez, a szerverparaméterekhez, stb. megjavítani őket.

Ezenkívül becsülheti meg a versenytársak PPC-hirdetéseit, megtalálhat példákat a hirdetésekre, megtalálhatja a kulcsszavakat, amelyekre licitálnak, összehasonlíthatja több domain hirdetéseit. Ennek az eszköznek szinte minden tulajdonsága alkalmas verseny elemzésre, valamint saját webhelyének elemzésére, ezáltal a legmegfelelőbb Ahrefs alternatívát.

Ingyenes verzió érhető el, de funkcióinak, napi lekérdezéseinek és jelentésenkénti eredményének korlátozott. A fizetett verziók 19 dollár / havonta kezdődnek, de a legolcsóbb terv általában nem elegendő a megfelelő elemzéshez. Más személyes használatra szánt tervek havonta 69 – 299 dollárba kerülnek, üzleti használatra havi 499 – 2500 dollárba kerülnek.

Mivel a B terv (69 dollár) elég több webhely futtatásához és optimalizálásához, úgy tűnik, hogy a Serpstat a piacon az egyik legjobb ár-teljesítmény arányt kínálja..

Látogasson el a SerpStat oldalra

4. Moz

A MOZ legjobb linképítő eszköz

A Moz a rendkívül jól ismert eszköz, amelyet erős ahrefs alternatívának tekintnek. A Moz 2004-ben kezdte útját SEO tanácsadó cégként, de most több terméket kínálnak. Nagyon gyakran használják a kicsi és a szakértői szintű bloggerek, fejlesztők és vállalkozások a SEO és a kulcsszavak jobb feltárása érdekében.

A legnépszerűbb mutatók a Domain és oldal jogosultsága 0-100 skálák, amelyeket a több tényező figyelembevételével mérnek. A magas hatalommal rendelkező webhely azt jelenti, hogy nagy befolyással bír.

A Moz termékek közé tartozik

 • Kulcsszó Explorer
 • Nyisson meg webhely-felfedezőt
 • Rangsoroló és optimalizáló eszközök.

Ők is kínálnak Moz bár minden felhasználó számára. Az eszköztárat a Chrome áruházból telepítheti. Fontos mutatókat, például domain- és oldalhatóság statisztikákat mutat be az egyes Google keresési eredmények alatt, valamint a linkeket. Ez nagyon hasznos annak ellenőrzéséhez, hogy a játékosok mennyire befolyásolják-e a Google által beírt kulcsszó rangsorát.

Moz nyílt webhely-felfedező a legtöbb felhasználó számára ingyenes vagy prémium vonzza a Moz-előfizetést. Hatalmas indexméretük van, és azt az ütemezés frissítésével is növelik. A kapcsoló profil megvizsgálásához csak tegye a webcímet a sávba, és nyomja meg az Enter billentyűt. Megjeleníti az összes weboldalra mutató linket. Ráadásul, elmondja az egyes linkek nofollow címkéi, spam pontszáma és horgonyszövege, valamint a domain és az oldalak jogosultsági mutatói.

Olvassa el:

 • 10 legjobb SemRush alternatíva és versenytársi szolgáltatások
 • SPyFu alternatívák a versenytársak kémkedéséhez és a kulcsszó-kutatáshoz

Ezeknek az információknak a megszerzésével kémkedhet a versenytárs profilján, és eldöntheti, milyen erős kapcsolat szükséges a rangsoroláshoz. Ezzel az eszközzel ellenőrizheti a bejövő link profil egy hozzászólás vagy egy teljes webhely.

Ezen felül lehetővé teszik alkalmazzon szűrőket az adott típusú információhoz mint például a külső link vagy a belső linkek megjelenítése, vagy mindkettő. Szűrheti a 301, 302-et, a követést, a nofollow-t, a részvényeket, a részvény nélküli linkeket vagy az aldomainekre és a gyökértartományra mutató linkeket stb..

A MozSEO site explorer statisztikája

Most annyi információval megtervezheti az utat, ahonnan vissza kell mutatnia a linkeket, és hogy mennyire befolyásolhatja a linkeket. A kapcsolódási lehetőségek funkciója szintén jelentős szerepet játszik a 302, 4xx, 5xx megjelenítésével. Egy másik fantasztikus szolgáltatás a kapcsolat metszéspontja amelyek segítenek megtalálni azokat a webhelyeket, amelyek a versenytársakra mutatnak hivatkozást, de nem az ön számára.

Hozza ki a lehető legjobban ezeket kulcsszó felfedező mielőtt vakon írna bármilyen kulcsszóra. Írja be a kulcsszót a kulcsszó-felfedező sávba, majd havonta megjelenik keresési mennyiség, nehézség és lehetőségek aránya. A lehetőségek aránya a becsült átkattintási arányra vonatkozik. Van olyan prioritási szintmérő is, ahol a magasabb pontszámú kulcsszavak előnyösebbek. A Keywords Explorer szintén nagyon hosszú javaslatok listáját és SERP elemzést nyújt.

Moz Pro A terv tartalmazza az oldal optimalizálását és a rangsor-követő eszközöket. Az oldal optimalizálása a következő alapján generálja a jelentéseket: 27 különböző oldalsó tényező és SEO pontszámot ad. A SEO pontszámot az ajánlások követésével javíthatja. A Moz a Followerwonk szolgáltatást is biztosítja a társadalmi profil megfigyeléséhez. Az API fejlesztők számára a Mozscape API-t három különböző tervben nyújtják.

Iratkozzon fel a ingyenes fiók ami 5 kőbányára / nap korlátozódik a kulcsszó-felfedező eszköz számára, míg a site explorer korlátlanul működik. Legfeljebb 2 felhasználó és 24 órás támogatási szolgáltatásokért 99 dollár / hó számít fel a szokásos (alap) tervért. Szabadon választhatja meg a tervet, figyelembe véve a zsebét és az igényeit.

Sőt, Moz cikkek nagyon hasznos a SEO tanulásban. A Moz egy lenyűgöző eszköz, amely nagyban segíti az új kulcsszó felfedezését és a versenytársak elemzését, és ezáltal segítséget nyújt a hatékony tervezés kidolgozásában, hogy meghaladja őket..

Látogasson el Mozba

5. Fenséges

fenséges és a legnagyobb index

A listán a következő a Majestic. A Majestic-12 Ltd, egy brit székhelyű társaság tulajdonában van. Ez az egylépéses szoftver több eszközöket kínál egy helyen, például

 • Site Explorer
 • Visszalépések elemzése
 • Domain összehasonlítása
 • Search Explorer
 • És nagy teljesítményű API fejlesztők számára.

Vannak böngészőbővítmények is.

Az irányítópulton megjelenik a webhely-felfedező sáv, ahova meg kell adnia a webhely címét, amelyről betekintést igényel. Most egy műszerfalon megmutatja külső linkek, hivatkozó domainek és horgony szöveg részletei. Külön kiemeli a kormány és az oktatási kapcsolatokat.

További részletekre a fülre kell kattintania. Mint a Visszalépések lapon, a program az összes jelet megjeleníti kövesse és ne kövesse linkek és honnan származnak ezek a linkek. A törölt linkeket elrejtheti vagy megjelenítheti. A nagyszerű lehetőség, hogy lehetővé teszik a linkek adatainak a helyi meghajtóra történő exportálását.

A Majestic információt mutat a két, az úgynevezett index jellemző alapján Friss és történelmi. A történelmi index opció átfogó részleteket ad az összes adat alapján, míg a friss index az elmúlt 90 nap adatait tartalmazza. Ezek a lehetőségek eredményesebbé teszik a back-linking stratégiákat, mivel megadják a versenytársak történelmi és legfrissebb backlink-történetét.

Tisztítsuk meg egy dolgot fenséges nem kínál SEO szolgáltatásokat. Leginkább a kezdő szintű bloggerek, akik az alapvető részleteket, például a becsült kulcsszó mennyiségét, a rangsorolási nehézségeket, a kulcsszavak helyzetének követését, az organikus forgalom adatait és a kapcsolódó kulcsszavakat, stb. Követik, de ezeknek a dolgoknak fenséges hiánya van..

Tehát mi a Majestic jó?? Jobb backlink elemzést végezhet olyan különféle mutatókkal, mint a hivatkozási folyamat, a helyi áramlás és a bizalomáramlás. Gazdag index-indexük van.

Trust Flow: Adja meg a megbízható webhelyen megadott URL-re történt kattintások számát.

Idézetfolyam: Elsősorban meghatározza a linkek számát és azok domainre gyakorolt ​​hatását.

Aktuális folyamat: Az URL hatását méri az adott kategóriában.

Fenséges ömlesztett backlink eszköz segít egyszerre akár 400 URL elemzésében. A legjobb, ha több versenytársát kívánja elemezni.

A versenytársakkal szembeni ellenálláshoz hasonló backlink profilra is szükség van. Itt Clique Hunter eszköz segíthet neked. Ha három versenytárs URL-t ad hozzá, akkor megmutatja, melyik közös webhely küld linkre mindegyiküknek. A Majestic hosszú listát kapott a szolgáltatásokról, beleértve a Buzzsumo-t, a Neighborhood Checker-et, az URL-küldőt stb.

Kaphat egy Majestic ingyenes számlája, csak adja meg a szükséges információkat és iratkozzon fel. Bár korlátozott funkciókkal rendelkezik, de jó lehet az alapvető elemzésekhez vagy a szolgáltatások teszteléséhez. Az „Lite” A terv csak évi 41,67 dollárba kerül, ami korlátozott funkciókkal rendelkezik „Pro” A terv rengeteg funkciót tartalmaz és 83,33 dollárba kerül. A Majestic fantasztikus eszköz, ha fő célja a linkek figyelése.

Látogasson el a Majestic oldalra

Bónusz eszköz: Sikoltozó béka SEO Spider

A sikoltozó béka az egyik legfontosabb alternatíva az ahref-ek számára, mivel hosszú a szolgáltatások listája és a részletes információk. Ezt olyan nagy márkák is használják, mint például az Apple, a Disney és az Amazon, stb SEO pók eszköz telepíthető a Windows, Mac és Linux rendszerekre, és ezzel az egyetlen eszközzel valósidejű eredményeket is feltérképezhet.

Csak adja hozzá az URL-t a szoftverbe, és kattintson a Start gombra. Ingyenes verzióban, ezáltal 500 linket képes feltérképezni prémium terv korlátlan linkeket keres. A különféle lapok közötti váltással részletes információkat kap a belsőről & külső linkek, H1, H2, Meta Leírás és oldal címek. Ezenkívül megmutatja a kapcsolatokat a HTTP és a HTTPS protokollokkal.

A sikoltozó béka a legjobb módja az időmegtakarításnak, miközben vigyáz a oldali SEO tényezők. Könnyen megtalálja a kimenő és a bejövő linkeket az URL-ekkel együtt. A SEO pók azonosítja az állandó és ideiglenes átirányításokat. Ezenkívül a linkeket követő és nem követő címkéket is biztosítja.

Régebbi webhelyek számára, megszakadt linkek fejfájást okoznak, és ezek megölhetik a webhely SEO-ját. A SEO pók nemcsak 404 oldalt mutat, hanem 301 oldalt is. Így intézkedéseket hozhat az érintett linkek gyors javítására. Amikor a szoftver befejezi a 100% -ra való feltérképezést, akkor csak ugorjon a „Válaszkódok” fülre, és alkalmazza a Client 4xx szűrőt. A megszakadt hivatkozások forrásának megtalálásához kattintson a szoftver alján található Inlinks fülre.

Mint mindannyian tudjuk, hogy a keresőmotorok nem szeretik a másolatot, és ezzel az eszközzel, hatékonyan felfedezhet mindent másolatos oldalcímek, metaleírások és alacsony tartalomú oldalak stb. A SEO Spider ellenőrizheti a CSS, a Javascript és a flash hivatkozásokat. Azt is konfigurálhatja, hogy feltérképezze az összes aldomaint.

Az egyik elsődleges elem, hogy képes beolvasni a Google elemzést és a Search Console adatait, és minden információt egyetlen irányítópulton mutat be. Könnyedén exportálhatja a testreszabott webhelytérképet.

Az eszköz számos más fontos funkciót tartalmaz, például

 • A robots.txt által blokkolt URL-ek
 • A hreflang attribútumok és az Ajax stb. Ellenőrzése.

Mindezek között, egy prémium változatban, a A műszaki csapat mindig segítséget nyújt Önnek. Bármilyen nehézség esetén igénybe veheti a felhasználói útmutatót a saját webhelyükön.

A Screaming Frog számos más szolgáltatást is kínál, például a keresőmotor optimalizálását, a linkek kiépítését és a PPC kezelését stb., De az ilyen szolgáltatásokért további összeget kell fizetnie. A pók eszköz nem nyújt olyan statisztikákat, mint például a kulcsszójavaslatok, a keresési mennyiség és a verseny stb., Inkább az Ön webhelyének optimalizálására koncentrál, hogy a keresőmotor számára barátságos legyen. Jelenleg 149,00 GBP-t kap, minden funkciójával engedélyezve.

Sikoltozó béka SEO Spidernek olyan eszköznek kell lennie, amely sok dolgot tartalmaz a SEO számára egy helyen, és ezzel sok időt takarít meg. tudsz exportálja az adatokat táblázatba és más szabványos formátumokba. Nem számít, hogy Ön blogger vagy SEO ügynökség – természetesen többet fog hozni, mint amennyit fizet.

Látogasson el a Screaming Béka oldalra

Következtetés

Véleményünk szerint ezek a legjobb ahref-alternatívák. De a választás teljesen függ az Ön igényeitől. Mintha a fő koncentráció azért lenne figyelme, hogy a versenytársak profilját összekapcsolják Fenséges egy csodálatos eszköz a kipróbáláshoz, mivel hatalmas indexük van, és így mélyreható elemzést nyújt.

Egy all-in-one megoldás, A SEO PowerSuite nagyszerű választás. Rangkövető eszközük 16 különféle eszköz együttműködésével működik. SEO SpyGlass fantasztikus eszköz, oly sok statisztikával, miközben a webhely-könyvvizsgáló hasznos információkat nyújthat az oldalsó SEO-hoz. De áraik égbolton vannak, ami az ügyfelek többsége számára jelentős megszakítót jelenthet.

Ön is szeretne olvasni:

 • A legjobb plágiumellenőrző egyedi tartalom előállításához
 • Erősen ajánlott és legjobb SSD tárhelyszolgáltatások

Tehát mi a legjobb, amely lefedi az összes kritikus tényezőt és bizonyítja a praktikus SEO eszközt?

Ehhez javasoljuk, hogy keresse meg SEMrush a multifunkcionális eszközök miatt. Kémkedhet a versenytársak mozdulatairól, hosszú listát kaphat a lehetséges versenytársakról, a kulcsszó nehézségeiről & követés, tervezés Kijelző & Videohirdetés és több mint 100 hely támogatása. Sőt, versenyképes árakat és 14 napos ingyenes próbafiókot kínálnak.

Tehát ezek a javaslatok. Nyugodtan ossza meg azt, amelyik bizonyítja a legjobb ahrefs alternatívát az Ön számára. Nagyon értékeljük visszajelzését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map