11+ legjobb olcsó felhő-tárolási szolgáltatások 2020

12

A felhőtárhely a legjobb módja annak, hogy tartalmát a világ minden tájáról elérhetővé tegye számos szerver segítségével, ahelyett, hogy CDN (Content Distribution Network) szolgáltatást használna. Mivel ez az infrastruktúra több szerverrel épült, és ezért egy kicsit drágább, mint a megosztott tárhely. Ha olcsó felhő-tárhelyet keres, akkor olvassa tovább a legjobbat.


A Cloud Hosting fő célja a maximális és folyamatos szolgáltatás biztosítása. És hiszem, hogyan? A felhőtárhely szolgáltatásban több szerver csatlakozik (párhuzamosan) úgy, hogy úgy viselkedjen, mint egy. Az egyszerűbb magyarázat, ellentétben a csak egy kiszolgálóra támaszkodó megosztott tárhelyszolgáltatással, a felhőalapú hosting egynél több szervert tartalmaz.

Így jelentősen csökken a leállás, az alacsony sebesség és az adatvesztés esélye. Magasabb erőforrásokat használ, mint a hagyományos tárhely, ami drágábbá teszi, és kihasználhatja az ilyen típusú tárhely előnyeit; több pénzt kell fizetnie. De itt a legnagyobb erőfeszítéseink után összeállítottuk a legjobb olcsó felhő-tárhely-szolgáltatók listáját.

A legjobb olcsó felhőtárhely

Különbség a felhő és a megosztott tárhely között

Mint fentebb említettük, egy felhőben több szerver csatlakozik, amelyek a különböző helyeken találhatók. Például vásárolt egy felhő-tárhely-tervet és egy bizonyos időpontban a szerver hibás működését. Most mi fog történni? Igen, megvan, ha bármelyik szerver leáll, a webhely továbbra is elérhető lesz. A megosztott tárhely esetén az Ön webhelye biztosan lemerül.

A kezdetektől fogva ez a fajta tárhely nagyon drága volt, és csak a cégek használhatják azt, de az elmúlt 3 ~ 4 év óta az árak csökkennek, és most olcsó felhőtárhely-szolgáltatások is elérhetők megígért minőséggel. Tehát, ha a legjobb, de olcsó felhő-tárhely-szolgáltatót keresi, akkor ez a cikk segít megtalálni a megfelelő társaságot. Mivel itt összegyűjtjük a legmegbízhatóbb felhő-tárolási szolgáltatások legújabb listáját, amelyek a legalacsonyabb árakat kínálják.

Legfontosabb ajánlásaink

Házigazda

Alkalmas

Értékelés

Ár

Kamatera ♥

Minden felhasználó

Ellenőrizd most

Vultr

Kis ~ nagy projektek

Ellenőrizd most

A2Hosting

Bloggerek, webmesterek

Ellenőrizd most

A legjobb olcsó felhő-szolgáltatók 2020

Tehát itt található az olcsó és legolcsóbb felhő-tárhely-szolgáltatások listája, amelyek segítségével jelentős pénzt takaríthat meg. Javasoljuk, hogy válassza ki azt, amelyik megfelel és megfelel minden igényének.

1. Kamatera – kap 30 napos ingyenes próbaverziót

Kamatera

Az 1995-ben alapított Kamatera kielégítő felhőtárhely-szolgáltatásokat kínál rugalmas, valamint méretezhető megoldásokkal együtt. A Kamatera tudásával, hogy a teljesítmény minden felhasználó számára kiemelten fontos, a legmodernebb technológiákkal, például szilárdtestalapú meghajtókkal, Intel Xeon E5 v4 processzorral és globális jelenléti pontokkal felruházta infrastruktúráját..

A Kamatera egy specializált felhőplatform-szolgáltató, amely a nevén széles termékkínálatot kínál, például olcsó felhőszervereket, blokktárolást, terheléselosztókat, felügyelt felhőtárhelyeket és még sok minden mást. A legfigyelemreméltóbb rész az ésszerű árképzés mellett a cég egy 30 napos ingyenes próbafiókot is kínál.

A sebesség az egyik fő tényező, amely jelentős szerepet játszik nemcsak ügyfélélményének, hanem a keresőmotorok rangsorolásának javításában is. A Kamatera azért lehet ideális választás az Ön számára, mert a világ minden tájáról 13 adatközpont található, amelyek lehetővé teszik webhelyének / alkalmazásának tartalmának a potenciális felhasználók közelében történő tárolását. Tehát függetlenül attól, hogy közönsége Amerikába, Európába vagy Ázsiába tartozik – könnyen kiválaszthatja a legközelebbi adatközpontot.

A felhő-infrastruktúra tökéletes módja annak, ha ki akarja használni az azonnali méretezhetőséget. Ez azt jelenti, hogy hamarosan további erőforrásokat kapunk, és elkerüljük a lehetséges leállásokat. A Kamatera fiókjának beállítása után telepítheti, eltávolíthatja vagy frissítheti az operációs rendszert.

Szinte minden operációs rendszer, például az Ubuntu, a CentOS, a Debian, a FreeBSD és az OpenSUSE bármely verzióját használhatja. Ezenkívül szerverük támogatja az MS Windows összes kiadását. Másrészt a Kamatera tartalmaz egy könnyen használható kezelőpanelt, amely lehetővé teszi a szolgáltatások és a hálózati beállítások, stb. Kezelését.

Amikor a Kamatera kiszolgálót állít fel, egy egyszerű folyamatot tervez, kiválaszthatja az erőforrások számát, például a vCPU, a RAM, a tárolás és az adatközpont helyét. A hatalmas listából kiválaszthatja a kívánt operációs rendszert is.

A vállalat emellett sokkal könnyebbé teszi néhány opcionális szolgáltatás, például a cPanel és a kiterjesztett biztonsági mentések hozzáadását. Továbbá, amikor a projekt növekedni kezd, akkor nem kell máshová migrálnia, mivel elég magas műszaki infrastruktúrájúak. Legfeljebb 20 vCPU-t, 256 GB RAM-ot és tárolást terabájtban használhat fel.

A Kamatera élő csevegést, telefonos támogatást és e-mail rendszert tart fenn ügyfeleik kérdéseinek ellátása érdekében. Több támogatási csatorna elérhetősége hasznos azoknak az újszülötteknek, akik először tapasztalják meg a felhő tárolását. Összegezve azt mondhatjuk, hogy a Kamatera kétségtelenül megbízható felhő-szolgáltató, amely nemcsak skálázható megoldást kínál, hanem a legújabb infrastruktúrával támogatott szolgáltatásokat is kínálja megfizethető árkategórián belül..

2. Vultr

vultr

A Vultr egy nagyon olcsó felhő-tárhely-szolgáltató, amely felhőterveket kínál, 2,50 dollárra havonta. A Vultr tervek nagyon hasonlóak a DigitalOceanhez, valójában olcsóbb felhőterveket kínálnak. A legalapvetőbb terv 20 GB-os SSD-tárolást, 512 RAM-ot, 1 CPU-magot és 500 GB-os sávszélességet tartalmaz, csupán 2,50 dollár / hó. És a következő csomag 25 GB SSD-t, 1CPU-t, 1024 RAM-ot és 1000 GB-os sávszélességet kínál, csupán 5 dollárért. Tehát a Vultr a szuper olcsó felhő-tárhely szolgáltatók között áll.

A Vultr számos adatközponttal rendelkezik. Jelenleg 15 különféle helyszínt kínálnak világszerte, így kiválaszthatja az adatközpont helyét a célközönség szerint. A cég rengeteg egy kattintással telepíthető alkalmazást kínál, mint például a WordPress, Joomla, PrestaShop stb. Ha játékot fejlesztett, akkor használja a Vultr felhőkiszolgálókat, amelyek minden bizonnyal megfelelnek az elvárásainak..

A cég szigorúvá tette a biztonságot, és egy réteg védelmet nyújtott a DDOS támadások ellen. Rendszerük folyamatosan figyeli a hálózatot, és a lehető leghamarabb felfedezi a rosszindulatú tevékenységeket. Ezenkívül telepítheti az operációs rendszert, bármit is szeret, mint a Windows, az Ubuntu, a CentOS és a többi. A panel tele van egy kattintással, például újraindítás, újratelepítés, alkalmazástelepítés stb.

A Vultr támogató szolgáltatásai nem annyira megbízhatóak, mint kellene. Nem következetesek, néha a válasz gyors, de néha majdnem egy órát kell várni. Küldhet egy segélyjegyet, mert nem nyújt támogatást telefonon vagy élő csevegésen keresztül. A GYIK részben segítséget kaphat a számlázással és a műszaki szempontokkal kapcsolatban. Fenntartják a különféle témákkal teli közösségi fórumot is.

Úgy gondoljuk, hogy frissíteniük kell támogatási szolgáltatásaikat, és legalább olyan élő csevegést kell kínálniuk, amely nagyon hasznos lesz. A társaság 100% -át rendelkezésre áll, és ha a vállalat nem teljesíti ezt a garanciát, akkor vállalni fogja az SLA-hitel kiadását..

3. CloudWays

cloudways

A Cloudways menedzselt olcsó felhőtárhely szolgáltatót. Kezdheted velük, ha mindössze 10 dollárt költesz havonta. Támogatási terveik támogatják az e-kereskedelemmel, a bloggerekkel, a tervezőkkel, a digitális ügynökségekkel és a fejlesztőkkel kapcsolatos összes alkalmazást. Jelenleg ingyenes próbaverziót kínálnak, így ne pazarolja az idejét, és a lehető leghamarabb ragadja meg a próbafiókot.

Sok más vállalathoz hasonlóan a Cloudways prioritásokat adott a támogató szolgáltatások számára is. Csevegéssel és jegyekkel biztosítják a kért megoldásokat. Ezenkívül számos téma áll rendelkezésre a különféle témákról, beleértve a GYIK-ot is. Az összes támogatási szolgáltatást időbeli korlátozások nélkül nyújtják, így bármikor kommunikálhat a műszaki csapattal.

Egy dolog, amit tudnod kell, hogy a DigitalOcean, az Amazon, a Google, a Vultr és a KYUP infrastruktúrát használják ügyfeleik kiszolgálására. Ez azt jelenti, hogy rengeteg adatközponttal rendelkeznek, ahogy maga a cég állítja, hogy 25+ adatközpontja van. A klónozás soha nem volt ilyen egyszerű; A Cloudways egy kattintással klónozást kínál. A klónozás elkészíti tartalmának másolatát, amelyet felhasználhat a helyreállítás céljából.

Ha van egy csapatod, de nem akarja, hogy látják a webhely kritikus információit, vagy nem akarja teljes körű ellenőrzést adni nekik az erőforrások felett, akkor ne aggódjon, a CloudWays készített egy csapat vezérlőpultot, amely magában foglalja a hozzáféréshez szükséges különböző szerepeket korlátozások.

Egyes vállalatok, mint például a GoDaddy, még az alapértelmezett tűzfalat sem kínálják, de a Cloudways automatikusan felépít egy tűzfalat, és figyeli a kiszolgálókat minden rosszindulatú számára, hogy biztonságban maradjon. Sőt, a cég azt állítja, hogy naprakész szervereket tartanak magukkal a biztonsági protokollokkal és javításokkal.

A cég saját, ThunderStack néven kidolgozott technológiát kínálott. Gyorsítótár eszköz, amely az NGINX, az Apache és a Memcached, stb .on működik. Ezen felül kínálnak Git fejlesztőkészletet, SSH & SSF és az SSL egy kattintással történő telepítése. Nem teszteltük az SSL telepítését, de biztosak vagyunk benne, hogy egyszerű és könnyű. Kezdheti velük, mert egy csomó funkciót kínálnak, például Cron Job, Projektcsoportosítás, HTTP / 2 és hosszú szolgáltatások listáját kínálják.

A tervárak fantasztikusak; megragadhatja a hűvös és hasznos funkciókat mindössze 10 dolláron belül, amely 1 GB RAM-ot, 1 mag CPU-t, 25 GB webhelyet és 1 TB sávszélességet tartalmaz. Ezenkívül költségmentesen elvégzik az Ön webhelyének migrációját.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud tárhely

A Host1plus itt rugalmas, megbízható felhőtárhelyt keres. Az üzemidő és a betöltési idő mindenki számára prioritást élvez, aki webtárhelyet keres. A Host1plus használatával nem kell ezek miatt aggódnia. Mivel velük a weboldala nem csupán az egyetlen szervertől függ. A társaság elkészíti a webhely különféle példányait, és több kiszolgálón tárolja őket, így maximális üzemidőt biztosítva.

Jó dolog, hogy különböző adatközpontokkal rendelkeznek a legjobb teljesítmény érdekében, hogy az ügyfelek világszerte kiszolgálhatók legyenek. A betöltési idő nagyon fontos, mivel senki sem akarja, hogy ragaszkodjon egy webhelyhez, és várjon, amíg az oldal teljesen betöltődik. A látogató egyszerűen elhagyja webhelyét, így nagy veszteség. Nem számít, hogy hova tartozik a közönség, mert a Host1Plus az adatközpontot választja, amely lehetővé teszi a legközelebbi hely kiválasztását, és így csökkenti a webhely betöltési idejét.

A legjobban szereti a felhő-tárhelyet az egyszerű méretezhetőség. A tervek széles választéka könnyedén megfelelhet az Ön igényeinek, és bármikor növelheti vagy csökkentheti az erőforrások felső korlátját. Ez nagy áldás minden felhőtárhely-használó számára, és segít a költségek csökkentésében is. A Host1plus Linux és Windows alapú kiszolgálókat is kínál. Az első és az alapterv, a „LIN1” egymagos CPU-t, 20 GB-os tárolást és 512 MB RAM-ot biztosít, amely kiválóan alkalmas a kezdeti szintű projektek kezelésére. Ezenkívül az összes terv tartalmaz 1 ingyenes biztonsági mentést, 1 ingyenes IPv4-et, Intel Xeon processzorokat, Decent API-t és még sok más funkciót..

CentOS, Debian, Fedora és Ubuntu szolgáltatásokat kínálnak. És ha Ön cPanel-szerető, és nem ismeri a parancssori munkát, akkor ez bonyolult lesz a webes alkalmazások, például a WordPress telepítésekor. Tehát ha a cPanelt szeretné, akkor 15 dollárba kerül. Az interneten rengeteg oktatóprogram elérhető a webes alkalmazások telepítéséhez parancsok segítségével. Ez nem nagy ügy.

Nem tudom, mit tegyek, vagy hogyan lehet megoldani a problémát. Nyugodtan kaphat segítséget tőlük. Nem kínálnak élő csevegést, de a jegyrendszer elég gyorsan reagál. És ami a legfontosabb: nagyon barátságosak. Az erőforrások teljes körű nyomon követése érdekében teljes statisztikákat szolgáltatnak, hogy a felhasználó a helyzetnek megfelelően intézkedjen. Tehát ne pazarolja az idejét, mert ők is kínálnak 14 napos próbaidőszakot.

5. Digitális óceán

digitális óceán felhő tárolása

A Digital Ocean egy jó hírű és jó hírű társaság, amely nagyra értékeli felhasználóit. A Digital Ocean kiváló lehetőség, különösen a fejlesztők számára. Egy perc alatt elkészítheti a „cseppeket”, és teljes hozzáférést kaphat annak kezeléséhez, beleértve az operációs rendszer kiválasztását is. Széles körű tervet kínálnak, kezdve 5 dollár / hónap kezdetben. Megvásárolhatja a havi előfizetési tervet, vagy válthat óránkénti előfizetésre.

A legalapvetőbb terv 25 GB-os SSD-tárolást, 1 TB-os adatátvitelt, 1 GB memóriát és 1 magos processzort tartalmaz, 5 dollárért / hó, nem a legolcsóbb felhő-tárhely-szolgáltatás? Ha a webhely problémát jelent az Ön számára, akkor ne aggódjon, a skálázható SSD tárolókötet szintén elérhető. További tárhelyet vásárolhat 0,10 USD / GB-ért. A vállalat vállalati szintű terveket is kínál. Ezek a tervek erőforrásokban gazdagok, mint például tárolás, RAM, processzor stb.

Véleményünk szerint a felhő-tárhely megtapasztalásának nagyszerű módja az olcsó felhő-terv megvásárlása, például 5 dollár havonta. Miután megtapasztalta, amikor úgy érzi, hogy van elég megértése és készen áll egy komoly munka megkezdésére, akkor könnyen skálázható megoldás van. Ez lehetővé teszi, hogy több erőforrást használjon rövid idő alatt.

A szerverek rendelkezésre állnak, 99,99% -os rendelkezésre állással, az adatközpontok számával. Ha bármely hónapban kudarcot vallnak, akkor jóváírják. A társaság adatközpontokat tartott fenn San Francisco-ban (2), Torontóban (1), New York Cityben (3), Londonban (1), Amszterdamban (2), Frankfurtban (1), Bangalore-ban (1) és Szingapúrban (1). Rengeteg egy kattintással telepíthető alkalmazás, például WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails és Horizon, stb..

A Digital Ocean támogatási jegyvásárlási rendszert kínál. Széles körű tudásbázist építenek, ahol azonnal segítséget kaphat. A közösség alatt különféle oktatóanyagokat vehet igénybe és kérdéseket tehet fel. Nem nyújtanak támogatást telefonon vagy élő csevegésen keresztül.

Hasonló szolgáltatást keres, mint például a DO? Itt található néhány DigitalOcean alternatíva.

6. InterServer

InterServer felhő

Az egyszerű méretezhetőség a felhőtárhely szépsége, és az, amit az Interserve-től kap. Gondolj arra, hogy webhelye hatalmas forgalmat nyer. Tehát az ilyen típusú látogatók kezeléséhez skálázható webtárhelyre van szükség. A terv 6 dollárral kezdődik. és tartalmaz 1 GB RAM-ot, 25 GB webhelyet és 1000 GB (1 TB) sávszélességet. Ön is készíthet egy tervet az Ön igényei szerint. Ez költséghatékony választást jelent.

Ha webhelyét az Interserve-en tárolja, számos előnye lesz, például SSD meghajtók, 99,9% -os rendelkezésre állás garancia, akár 16 operációs rendszer opció stb. Választhat a Linux és a Windows szerver között. Itt vegye figyelembe, hogy ha cPanelt szeretne, akkor további 10 dollárt kell fizetnie. Sőt, a társaság több adatközponttal rendelkezik, hogy a lehető legnagyobb sebességgel biztosítsák a szolgáltatások legnagyobb rendelkezésre állását. Az oldalak betöltési ideje szintén kielégítő, de néha azt látjuk, hogy az oldalak betöltéséhez csaknem 765 ms szükséges. De ez ritkán történt.

A támogatási szolgáltatások 24 órán keresztül elérhetők. De a szomorú hír az, hogy nem kínálnak élő csevegést. Úgy gondoljuk, hogy az élő csevegés a legjobb módszer a problémák gyorsabb megoldására. Tehát ha gyors támogatást szeretne, akkor telefonon veheti fel a kapcsolatot velük. Emellett e-mail és jegyrendszerek is elérhetőek az ügyfelek számára. Ezenkívül a cég közösségi fórumot és rengeteg tippet is fenntart.

A szerverek több nyelvet támogatnak, mint például a PHP, a Perl és a Python, stb. A többi legfontosabb szolgáltatás a biztonsági mentés, a pillanatképek, a DNS kezelő, az IPV6 és még sok más. Ezen felül ingyenes migrációs szolgáltatásokat kínálnak. Nem kínálnak olyan próbaidőt, amelyet kívánunk, ha megteszik, akkor ez nagyszerű lesz az új felhasználók számára. Összegezve azt mondhatjuk, hogy az Interserver nem nyújt egyedi funkciót, de szolgáltatásaikat érdemes használni, ha jól bemutatott, de alacsony árú webtárhelyről van szó..

7. A2Hosting [99,99% Uptime]

a2hosting storage

Az A2Hosting hatalmas hírnevet szerzett az évek során, és ezer ügyfelet szolgál ki világszerte. Nemcsak 300% -kal gyorsabb, hanem nagy teljesítményű és rendkívül megbízható infrastruktúrával rendelkezik, hogy webhelyeit / alkalmazásokat zökkenőmentesen futtassa. Ezen felül az egyik legjobb SSD-házigazda, amely gyors és gyors szolgáltatásokat nyújt. Testreszabhatja a tervet az Ön igényei szerint, és ez megakadályozza a többletköltségeket.

És természetesen sok támogató szolgáltatás olcsó felhőtárhely még a Live Chat lehetőséget sem kínálja. Az A2Hosting kitölti ezt a rést, és 24/7/365 támogatási szolgáltatásokat nyújt. Élő csevegésen, telefonon, jegyen és tudásbázison keresztül szolgálják ki az ügyfeleket. Látogasson el a blogjukba is, mivel különféle cikkeket tettek közzé, amelyek valóban praktikusak a különböző szempontokra vonatkozóan. Egy dolgot szeretnénk mondani: támogató csoportjuk hozzáértő és barátságos.

Az A2 QuickInstaller segítségével a felhasználó könnyen és gyorsan telepítheti a főbb CMS-eket. Bármely CMS telepítésével beállíthat webfejlesztő eszközöket, mint például a Node.js stb. A továbbfejlesztett technológia, mint például a gyors kiszolgálók és az SSD-k a gyorsabb oldalbetöltéshez, drámai módon növeli webhelye teljesítményét.

Az 5 dolláros, „Entry” elnevezésű csomag, amely 512 MB DDR3 RAM-ot, 2 TB sávszélességet, 20 GB tárolót, 1 magos CPU-t és CentOS 7-et tartalmaz a Webuzo-val. Kiegészítőket kiegészítő költségekkel is telepíthet.

Felhő-tárhelyük teljesen testreszabott, és a Linux operációs rendszer kiválasztása felett Ön irányíthatja. A bevásárló oldalon kiválaszthatja a CentOS, a Fedora, a Debian stb. Verzióját. A cég felhasználóbarát kezelőpanelt is kínál, ahol fájlokat, adatbázisokat és más alapvető funkciókat kezelhet. És ha a cPanelt szeretné, akkor azt fogja használni, miután megfizethetően vásárolta meg az engedélyt.

Ha fejlesztő vagy, akkor a Cloud Disaster Recovery remek lehetőség. Fejlesztőként tudatában lesz annak, hogy a kódok írása bonyolult feladat, és néha olyan hibákat tapasztalhat, amelyeket nehéz felismerni, vagy a hibák néha súlyos károkat okozhatnak. Tehát, mielőtt bármilyen változtatást végrehajtana a kódolásban, készítsen biztonsági másolatot, amelyet az előző verzió visszaállításához használhat.

Ezenkívül az A2Hosting 99,9% -os szerver üzemidejű garanciát és magas rendelkezésre állási feladatátvételt kínál. A felhő technológiájának elsődleges koncepciója a magas rendelkezésre állás. Ha egy szerver meghibásodik, akkor az Ön webhelye automatikusan leállási idő nélkül vált egy másik működő kiszolgálóra, ezt nevezik Magas rendelkezésre állás.

Mindezek mellett a cég bármikor igényel pénz-visszafizetési garanciát. De a teljes pénzt 30 napon belül megkapja, és azt követően a fel nem használt szolgáltatások arányos alapja visszatérítést kap.

Ön is szeretné elolvasni: 10 legolcsóbb VPS szerver-tárhely-szolgáltatás

8. BlueHost [Bloggerek számára legjobb]

blue-host

A BlueHost egyik kedvenc cégünk a felhő és a WordPress tárhelyén. A WordPress által ajánlott hosting cégek felső polcán is megtalálhatók. Egy ilyen kiváló hírnévvel rendelkező társaság minden ügyfelét ápolja, és felhőalapú tervet kínál mindössze 6,95 dolláronként (kezdő terv), amely általában 9,99 dolláron kezdődik.

Ha már van megosztott tárhely-fiókja velük, és szeretné élvezni a felhő-tárhelyet, akkor ne aggódjon az automatikus migráció miatt, és hamarosan válthat az újabb csomagra. Teljes mértékben menedzselt felhő-tárhelyet kínálnak, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a biztonsági javítások, a frissítések, a porthoz való hozzáférés és az ilyen problémák miatt..

Mindig uralják az iparágat a támogatási szolgáltatásokban, és 24 órás támogatást kínálnak a telefonon, az élő csevegőn és a jegyeken. Ezenkívül kiemelik a fő témákat, például a WordPress, a domaineket, a fiókot és a kezelőpanelt, stb., Így ha ezekkel kapcsolatos problémája van, akkor könnyen megtalálja a választ. A video oktatóanyagok nagyszerű módja a tanulásnak, és a BlueHost tudásbázist és videó oktatóanyagokat is kínál.

A Starter terv tartalmaz 1 webhelyet, amelyet tárolhat, 1 ingyenes domain, 100 GB tárhely, Unmetered sávszélesség, 2 GB RAM és 2 központi processzor. Ide tartoznak a marketing és a helyi gyorsítótárazási szolgáltatások költségei is. Mindezt 6,95 dolláronként lehet megragadni. De azt javasoljuk, hogy válassza a „Teljesítmény” tervet, amely havi 8,95 dollárba kerül, de cserébe sok funkcióval rendelkezik. A teljesítményterv a következő különlegességeket tartalmazza: Korlátlan webhelyek fogadására, korlátlan tárhely, 4 GB RAM, 4 magos CPU és 200 dolláros marketing jóváírás.

A BlueHost használatával nem kell aggódnia az adatvesztés miatt, az adatokat más 3 szerverre másolja, hogy bármilyen probléma esetén a másik másolat automatikusan megszakítás nélkül működjön. A BlueHost olyan méretezési opciót is kínál, amely lehetővé teszi az erőforrások újraindítás nélküli növelését. Az Automatikus Feladatátvétel szolgáltatás automatikusan hardverhiba esetén áthelyezi webhelyét egy másik szerverre. Mindezek mellett a BH 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

9. DreamHost

álomhost felhő tárhely

Nagy tapasztalattal rendelkező DreamHost eljutott a WordPress vezető szolgáltatói listájához. Minden típusú megosztott, felügyelt, VPS, dedikált és felhő tárhelyet kínálnak. A vállalati felhőalapú szolgáltatások olcsók és igénybe vehetők.

A DreamHost különféle nyílt forráskódú platformokat támogat, mint például a MongoDB, a Redis, a Python, a Perl és így tovább. Az OpenStack segítségével létrehozhat testreszabott szervert. Mivel a vállalat könnyen méretezhető frissítéseket kínál, például memóriát, tárolót és CPU-t stb. A DreamHost használatával teljes root hozzáférést kap. Teljes választékot kap a szoftver / operációs rendszerről és annak verziójáról. Szervereik képesek Linux, BSD és Windows operációs rendszer futtatására.

Csúcstechnológiával szolgálják az ügyfeleket, amelyek egyszerűvé tették a felhőalapú szolgáltatásokat. A kifinomult irányítópult segít a felhasználóknak olyan feladatok elvégzésében, mint például pillanatképek készítése, a hálózat kezelése és a tárhely elosztása. Ezenkívül minden tervhez tartozik a Ceph storage, amely gyakrabban (3-szor) menti az adatait, hogy bármilyen rossz esemény esetén bekerülhessen..

Az igazán fontos tényező a támogató szolgáltatások. Az élő csevegésen és az e-mailen keresztül támogatási szolgáltatásokat vehet igénybe. Ezen felül a tudásbázisukon túl sok megoldás található. Olyan megoldásokat kategorizálnak, mint az Általános témák (PHP. Biztonsági tárhely stb.), A terméktámogatás (dedikált tárhely, VPS tárolás, e-mailek stb.), Valamint a felhőtermékek támogatását. A vitafórumon részt vehet a probléma benyújtásával, és megkapja a válaszokat. A fórum jelenleg 26 440 regisztrált taggal rendelkezik. A társaság fenntartotta a állapot blog, ahol megkaphatja szolgáltatásaik állapotát, hogy megtudja, működik-e vagy sem.

Tervük 512 MB RAM-mal, 1 magos CPU-val, 80 GB-os SSD tárolással és 100 GB-os blokk tárolással kezdődik, havi 4,50 dolláron. Úgy gondoljuk, hogy ez az ár meglehetősen megfizethető, mivel magában foglalja a teljes root hozzáférést, az API-t és a különböző operációs rendszerek választását, SSD-k, felhő biztonsági mentéseket és automatikus biztonsági másolatot a WordPress számára stb..

10. Linode

linode

A Linode egy újabb felhő-tárhely-szolgáltatás, amelynek 400 000 ügyfele van, és olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megbízhatóak a fejlesztők, tervezők, bloggerek stb. Számára. SSD-vel kiemelt terveket kínálnak. Az adatközpontok Ázsia-csendes-óceán, Észak-Amerika és Európa három különböző régiójában találhatók.

A Linode Cloning lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy teljes tartalmát lemásolja, és összekapcsolja az IP feladatátvételi funkcióval, hogy bármilyen bukás esetén automatikusan átkapcsoljon az azonos konfigurációjú másik szerverre..

A méretezés kritikus, különösen akkor, ha további erőforrásokra van szükség, és ezek támogatják a méretezési funkciót. Sok vállalat még mindig nem kínálja ezt. Tegyük fel, hogy olyan tervet vásárol, amelynek nincs méretezési lehetősége, és a jövőben csak extra tárhelyet szeretne, akkor nincs más választása, mint magasabb csomag vásárlása helyett, amelyben sok olyan extra erőforrás van, amelyre valójában nincs szüksége. Tehát a méretezés csak azt a funkciót fogja adni, amelyet meglévő tervében szeretne.

A NodeBalancer egy olyan technika, amely elősegíti a vállalat számára a rakomány elosztását. Ha a betöltés növekszik egy kiszolgálón, ez befolyásolja az összes felhasználó teljesítményét. Tehát a Linode megosztja a terhelést a különféle szerverek között, hogy elkerülje a szolgáltatások hiányát.

A társaság átlátható megközelítést alkalmaz; ez elősegíti a felhasználókat a statisztikák nyomon követésében és a szűk keresztmetszetek megoldásában. Teljes hozzáféréssel rendelkezik a grafikonokhoz és egyéb információkhoz, hogy ezáltal könnyen felismerje a problémákat. Sőt, egy oldalon megkapja a processzorok, a felhasználás, a kapcsolat és a szerver állapotának részleteit. Az ilyen típusú információk proaktívvá teszik és elkerülheti a súlyos kérdéseket.

A tervek havonta 10 USD-tól kezdődnek, amely 2 GB RAM-ot, 1 CPU magot, 24 GB-SSD meghajtót és 2 TB adatátvitelt tartalmaz. Szolgáltatásait óránként is bérelheti. És ha elégedetlen velük, akkor 7 nap áll rendelkezésére a teljes alap megszerzéséhez.

Rengeteg lehetősége van bármilyen probléma esetén kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. E-maileket, jegyet, telefont, faxot és közösségi csevegést kínálnak. Ezenkívül a biztonsági és egyéb kérdéseket külön is bejelentheti, így a vállalkozás feladata annak kezelése és állandó megoldás nyújtása. Tehát ne pazarolja az idejét online velük.

11. Atlantic.Net

Atlantic Cloud Host

Itt van az Atlantic.net, amely nagyon sokféle tervet kínál, de nem olyan olcsó felhőtárhely, mint a listán említettek. A társaság a forrásokat olyan erőforrások alapján kategorizálja, mint például a Memória optimalizálási terv, amelyek elsősorban azok számára készültek, akiknek több RAM szükséges. A vásárlás után nem sok időt vesz igénybe, és a szervert 30–45 másodpercen belül készen áll az Ön számára. Mint mindannyian tudjuk, hogy az SSD meghajtók a felhasználók alapvető követelményeivé válnak. Sőt, a sebesség az egyik SEO tényező, és az Atlantic.net hozzáadta ezt a szükségességet a szerverekhez.

Napi egyszeri automatikusan biztonsági másolatot készít az adatokról, egy kis fillért fizetve ezzel a szolgáltatásért. Egy IP-címet kap a tervvel, és ha többet szeretne, akkor 2,19 dollár / hónap vagy 0,003 dollár / óra díjat számít fel. Linux alapú általános tervük 1 GB RAM-mal, 40 GB-os tárolással, 3 TB adatátvitellel és 1 központi processzorral jár, amely csak 10 dollárba kerül. Megvásárolhatja ugyanazon specifikációjú Windows alapú terveket is, 15 dollár havonta. 10 TB kimenő forgalmat biztosítanak ingyen és korlátlan bejövő forgalomért. Ha túllépte a kimenő forgalom korlátját, 0,02 USD kerül felszámolásra GB-nként.

Jelenleg 6 aktív adatközpontjuk van, és célja egy újabb szingapúri elindítása. Sőt, bármikor méretezhető és a cPanel is megengedett. Nem kínáltak ingyenes cPanel-t, akkor meg kell vásárolnia az engedélyt, amely havonta 14,97 dollárba került. Ezen felül a RESTful API-val mutatják be a tárhelyet, amely segít a webes alkalmazások, az erőforrások, az operációs rendszerek és az alkalmazások fejlesztésének, stb. Kezelésében. Az Atlantic azt állítja, hogy lenyűgöző 99,99% -os szerver üzemidejét biztosít minden tervhez.

A cég teljesíti a támogatási szolgáltatásokkal kapcsolatos összes ipari szabványt. Úgy gondoljuk, hogy a támogatási szolgáltatások sokkal fontosabbak, amikor a felhő-tárhelyről van szó, mivel ez egy kézi tárhely-csomag. Ha a felhasználónak bármikor segítségre van szüksége, a host szolgáltatónak proaktívnak kell lennie ebben a tekintetben. Az atlanti szakértők telefonon, élő csevegőn és e-mailben mindig jelen vannak, hogy segítsenek. Ezenkívül segítséget is kaphat, ha problémáját közzéteszi a közösségi fórumon.

  • A 7 legjobb SSD tárhely-szolgáltató
  • 10 leggyorsabb webtárhely-szolgáltató

12. GoDaddy

godaddy felhő szerverek

Nem csak a megosztott tárhelyen, hanem az egyik olcsó felhő-tárhely-szolgáltató is. Legalapvetőbb tervük 20 GB webhelyet, 512 MB RAM-ot, 1 magot és 1 TB adatátvitelt tartalmaz. A megosztott tárhelytől eltérően SSD-vel felszerelt szervereket kínálnak a gyorsabb teljesítmény érdekében. Jelenleg a cég 30 napos ingyenes próbaverziót kínál 99,9% Uptime használatával az amerikai székhelyű szerverekre.

A cég barátságos és tiszta API-t kínál, amely lehetővé teszi a tárolás, a hardverek és az alkalmazások fejlesztésének stb. Allokálását. Kétféle lehetősége van: az adatok biztonsági mentése, a pillanatkép és a biztonsági mentés. A Snapshot segítségével bármikor elmentheti adatait, az automatikus biztonsági mentés pedig automatikusan ment néhány nap után.

Eljött az az idő, amikor a GoDaddy hackerek támadásait szenvedte el, és a legtöbb szolgáltatás leöltözött, beleértve az e-maileket, a domaineket és bizonyos mértékig a „tárhelyet”. A társaságot a SOPA támogatását és a szexuális hirdetést támogató kedvezőtlen tettei is szenvedik. Most azonban a vállalat sokat fejleszt, és következetes szolgáltatásokat nyújt.

Ha elakad, és nem tudja, hogyan kell kezelni a problémát, akkor ne aggódjon, mert telefonon és csevegésen kínál támogatást. Ezenkívül egy hatalmas számú aktív taggal rendelkező súgó és közösségi fórumok is biztosan segítenek majd.

Egy másik nagyon jó lehetőség az erőforrások web alapú irányítópulton keresztüli vezérlésére az OpenStack. Ez a nyílt forráskódú platform lehetővé teszi a feldolgozási és egyéb erőforrások könnyű elosztását. A GoDaddy rengeteg alkalmazást kínál a CMS-hez, az e-kereskedelemhez, az infrastruktúrához, a fejlesztői eszközökhöz és még sok máshoz. Csak egy kattintást kell elérnie, és a telepítés rövidesen megtörténik.

Az egyik dolog, amit tudnod kell, hogy nem kínálnak egyedi terveket. Ez azt jelenti, hogy nincs jogosultsága az erőforrások csökkentésére vagy növelésére az Ön igényei szerint. A GoDaddy-t csak kis projektek és tesztelési célokra ajánljuk.

13. HostGator felhő

hostgator felhő tárhely

A HostGator mindig arra törekszik, hogy olcsó tárhelyet biztosítson a WordPress számára, és viszonylag megbízható felhőalapú szolgáltatásokat kínál alacsony költségű tervekkel. Használtuk a megosztott tárhelyterveiket is, amelyek igazán megleptek. De vannak problémák a Live Chat támogatási szolgáltatásokkal. A vállalatnak javítania kell és prioritással kell reagálnia az ügyfélre. Másrészt a cég támogatási központot tart fenn, amely telefonos támogatást, valamint Ticket rendszert, élő csevegést, video oktatóanyagokat és fórumokat foglal magában..

Összességében a cég jó és vonzó kedvezmények miatt mindig vonzó. Jelenleg három Hatchling, Baby és Business elnevezésű felhő-elosztási terv érhető el. A sraffozási terv csak havonta 4,95 dollárra megragadható, és egy domain megengedett 2 GB RAM-mal és 2 magprocesszorral. Korlátlan domain-ot tárolhat a Baba- és Üzleti tervben. Nincs korlátozás a tárolás és a sávszélesség használatára, ám okosan kell használnia.

Az egyszerű méretezhetőség lehetővé teszi az erőforrások növelését néhány kattintással, leállás nélkül anélkül, hogy vállalkozása növekszik. Jól csiszolták a műszerfalat és nagyon egyszerűvé tették. Könnyen megfigyelheti a felhasználást, a letöltési sebességet, a tartalom trendeit, amelyeket az emberek leginkább látnak az Ön webhelyén, és egyéb statisztikákat.

A HostGator integrált lakk-gyorsítótárazási eszközt kínál, amely elősegíti a statikus tartalom normálnál gyorsabb betöltését. Ezenkívül minden terv tartalmazza a cPanel és az adatok tükrözését. Az adattükrözés olyan technika, amely az adatok három példányát a biztonság érdekében különböző helyekre, különböző helyeken elhelyezett eszközökre osztja szét. Tehát, ha egy egész adatközpont lemerül olyan súlyos probléma miatt, mint például a tűz, akkor továbbra is elérheti adatait más, máshol elhelyezkedő szerverektől.

A kikelési terv nem élvezheti a dedikált IP-cím előnyeit. Dedikált IP esetén át kell állnia a babatervre, és további 4 dollárért vásárolni. A Google lassan szükségessé teszi az emberek számára, hogy SSL tanúsítványt használják webhelyeik biztonságosabbá tétele érdekében. Az összes HostGator-terv ingyenesen megosztott SSL-t tartalmaz, míg az üzleti terv magán SSL-t tartalmaz. A HostGator kiváló és költségvetés-barát hosting szolgáltató, és olcsó felhő-tárhelyet is vásárolhat, kiváló szolgáltatásokkal.

Következtetés

A legfontosabb dolog, amit azt akarunk mondani, hogy nem támaszkodhat teljes mértékben az olcsó szolgáltatásokra. A hosszú távú projektek fogadásához válassza ki a legjobb felhő-tárhely-szolgáltatókat, például a Vultr. Ha hosszabb távra szüksége van egy felhőtervre, akkor azt bizonytalanul ki kell választania homályosság nélkül.

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy bevonjuk azokat a cégeket, amelyek alacsony árú, olcsó felhőtárhely-csomagokkal rendelkeznek, de bizonyos mértékig megbízhatók. Véleményünk szerint a Host1Plus a legjobb fejlesztőknek és haladó felhasználóknak.

Tehát a fenti olcsó felhő-tárhely-szolgáltatók kínálnak megbízható szolgáltatásokat elfogadható áron. Válassza ki a legjobbat webhelyének / alkalmazásának igényei szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map