Топ 5 најбољих Ахрефсових алтернатива у 2020. години за Линк Линк

27

Ко не воли да доминира над циљаним кључним речима на првој страници претраживача?


Ту је више од 200 фактора које Гоогле користи за рангирање веб локација, а две од њих имају највише утицаја. Прва је садржајна, а секунда повратна. Можете да креирате садржаје који убијају кориснике који пружају високу вредност, али како да анализирате или пронађете повратне везе конкуренције?

Ахрефс је један од најбољих алата за анализу конкурентских профила повратних веза, а може се користити и за надгледање повратних веза било које веб локације. Али то је помало скупо због чега већина корисника тражи алтернативу ахреф-у. Ако сте дуго у СЕО пољу, можда ћете знати да сви најбољи СЕО алати нуде прилично сличне цене као Ахрефс.

Дакле, ево неколико разлога за тражење алтернатива ахреф-у:

 • Бесплатни план више није доступан
 • То је скупо средство
 • Њихове карактеристике потешкоћа са кључним речима нису тачне као што би требало да буду
 • Недостатак Гоогле Цхроме екстензије

5 најбољих Ахрефсових алтернатива за анализу и изградњу повратних веза

1. СЕМрусх

СЕМрусх најбоља алтернатива ахрефу

У почетку се можете збунити када видите СЕМрусх интерфејс због функција које су свуда на инструмент табли. Али у стварности је програм једноставан за употребу. Ово је не само СЕО алат али укључује групу корисних ствари укључујући

 • Анализа повратне везе
 • Праћење рангирања
 • Планирање оглашавања
 • Прометна аналитика и још много тога …

То је све у једном решење за дигитални маркетинг и изливање конкурентских података што га чини великом ахрефс алтернативом.

С Семрусх-ом је веома једноставно добити детаљне податке о конкурентовој веб локацији. Само требаш унесите свој конкурентски домен име и тада ће се приказати императивни статистички подаци

 • органске кључне речи и њихове позиције на Гоогле-у
 • повратни профил са сидрима
 • највише рангиране кључне речи.

Након додавања странице конкурента само се пребаците на Органиц Сеарцх положаје са бочне траке. Сада ћете видети кључне речи заједно са обимом претраживања и рангирањем у претраживачу. СемРусх такође укључује ове потешкоће са кључним речима сваке кључне речи. На овај начин можете најбоље искористити Семрусх и прикупити драгоцене кључне речи.

Такође описује која су најновија кретања кључних речи вашег конкурента у претраживачима. И стављањем једног конкурентског домена Семрусх навести остале потенцијалне конкуренте и на тај начин вам помаже да дизајнирате компетентније СЕО стратегије.

Још једна значајна карактеристика која је веома корисна ако знате о циљаној публици је избор локације. Алат подржава више од 100 локација. Ако одаберете САД, тада ће се претраживати и приказивати информације само о америчкој публици. Након што добијете информације само додајте свој пројекат у СЕО ревизији, ово ће помоћи да се побољша СЕО-он-паге.

СЕМрусх вам може помоћи у планирању ППЦ-а. Са овим само једним алатом можете извести рекламно истраживање и анализирати конкурентске стратегије огласа. Њихов алат за кључне речи ППЦ увелике вам помаже да зацртате Адвордс кампању. Упоредо с приказним огласима, можете пратити конкурентске видео огласе и планирати своје.

Недавно су се представили магија алатка за кључне речи што је комбинација неколико интегралних алата за истраживање и даје врло свеобухватне детаље. Ево погледајте снимак екрана.

Магични алат за кључне речи Семрусх

Нажалост, и ахрефс и Семрусх нису софтварес који свако може да приушти. Али за разлику од ахрефа, Семрусх нуди а бесплатан налог који пружа до 10 упита дневно. Надаље, можете и добити Пробни рачун од 14 дана. Иако с друге стране, ахрефс не пружају бесплатан рачун, а за пробни рачун траже податке о плаћању.

Семрусх је једно од сјајних помагала и ако можете себи да приуштите, морате га користити. Али ако сте тек почетни блогер, ово вам можда неће требати и можете се ослонити на њихов бесплатни налог. Све у свему, СЕМрусх је одличан алат са мноштвом функција које представљају извештаји у различитим форматима и сигурно вреди сваке пеније.

Посетите СемРусх

2. СЕО Повер Суите

СЕО поверсуите алтернатива алл-ин-оне за ахреф

СЕО Повер Суите нуди а програмски заснован програм уместо мрежног веб алата. Да бисте користили њихове услуге, морате да преузмете њихов софтвер на локални рачунар, а затим га инсталирате. Доступна је за Виндовс, Мац и Линук. СЕО Повер Суите верује више од 500к корисника.

Они нуде 4 невероватне алате који су

 • Ранк Трацкер
 • СЕО СпиГласс
 • Вебсите Аудитор
 • Линк Ассистант.

Трагач ранга помаже кориснику да надгледа положај у Гоогле-у, Бингу, Иахоо-у и више од тога 327 претраживача. Само додајте адресу веб локације и затим повежите свој Гоогле Аналитицс или Адвордс налог. Започеће са анализом.

Добра ствар је што можете да додате још 10 веб локација заједно са својом веб страницом која би могла бити ваши конкуренти за процену разлика у напретку. Једним кликом можете добити најновије резултате рангирања или га само поставити на Ауто-пилот да би пратио рангирање.

Алат може пратити рангирање на одређеној локацији. Трагач за рангирање може бити веома користан алат за ископавање профитабилног & драгоцене кључне речи за вашу кампању састоји се од 16 различитих алата за сугестије као што је Гоогле Планнер за кључне речи, алат за откривање кључних речи и СЕМРусх итд. То га чини одличним алатом за истраживање кључних речи и самим тим најбољом алтернативом ахрефс. Поред тога, можете извозити прилагођене извештаје са графиком.

Истраживање и анализа кључних речи пружа све потребне информације

 • сродне кључне речи
 • опсег претраге
 • потешкоће са рангирањем
 • број конкурентских сајтова итд.

СЕО СпиГласс је најистакнутији и један од наших најдражих алата у СЕО Повер Суите. Након додавања странице у СЕО СпиГласс, приказиваће сажети приказ укупног броја повратних веза и домена одакле везе долазе. Такође указује на количину јединствених ИП адреса.

Сео повер суите СпиГласс статистика алата

Појединости које представља СпиГласс чине СЕО Повер Суите савршеним алатом у индустрији. Његов алгоритам вам даје детаљан увид о најновијим повратним везама пратите и не следите ознаке. Преласком на разне картице можете добити детаље о повратним везама са почетне странице, промету повратних веза и ризику повезивања итд. Такође постоје увиди у повезивање домена и сидра. На основу ових детаљних и пресудних детаља можете изградити адекватну стратегију изградње веза.

Тхе Алат за ревизију веб локација може да провери здравље ваших страница То сазнаје

 • прекинуте везе
 • ХТМЛ кодови
 • наслови
 • описи и интерне везе.

Штавише, то може створити пријатељски однос Ситемап и прати ефикасност ваших друштвених профила.

Алат за помоћ у вези са везом Повер Суите-а можете пронаћи могућности за изградњу линкова. Везе су дате са различитим метрикама као што су сидра и фактор квалитета. Може вам помоћи да пронађете ауторитативне странице са везама до ваших конкурената. На овај начин можете и њима да приђете. Такође, то надгледа ваше повратне везе и могу вам рећи да ли су то испоручивање неке вредности вашој веб локацији или не. Алат за помоћ у вези служи уредан и чист интерфејс за услуге е-поште.

Дакле, када је реч о ценама, СЕО моћ може направити озбиљну рупу у џеповима за буџетски блогере и власнике предузећа. Професионални план долази од 499 УСД, док Ентерприсе план кошта 1199 УСД. Главна разлика између ова два плана је у томе што Професионални план не може дозволити извоз неких извештаја за клијенте.

Све у свему, алат ће вам можда бити скуп, али је одличан избор „све у једном“ за изградњу веза, анализу повратних веза и истраживање. Морате пробати.

Посетите СЕО ПоверСуите

3. Серпстат

серпстате хомепаге

Серпстат је свеобухватна СЕО платформа која се састоји од 5 алата:

 • Праћење рангирања
 • Истраживање кључних речи
 • Анализа конкуренције
 • Ревизија сајта
 • Анализа повратне везе

Што се тиче бацклинк анализа, Серпстат анализира ваш повратни профил, прати нове и изгубљене повратне везе, приказује сидра и мери ауторитет везе. Такође, истражује повратне везе конкуренције. Помоћу ове функције можете сазнати које веб локације и странице повезују са конкурентима, процените њихову стратегију за изградњу линкова и уграбите неке идеје или веб локације у своју стратегију..

контролна табла серпстате

Такође поседује широк спектар функција које вам помажу да искористите максимум истраживање кључних речи слично као Ахрефс. Поред уобичајеног избора кључних речи, он нуди:

 • Сродне кључне речи: Ова функција вам нуди огроман списак кључних речи семантички повезаних са вашом примарном кључном речју (ЛСИ кључне речи). Помаже вам да проширите листу кључних речи са синонимима, различитим варијацијама израза како бисте оптимизирали једну страницу за више кључних речи и учинили да ваш садржај изгледа природније.
 • Предлози претраге: Када почнете уписивати свој упит у Гоогле претрагу, Гоогле предлаже уобичајене кључне речи које људи претражују на Гоогле-у. Серпстат за вас прикупља све ове кључне речи са дугим репом.
 • Питања претраге: Ове су предлози за претрагу у облику испитивања.
 • Потешкоћа кључне речи: Ова метрика показује колико је кључна реч конкурентна. Помоћу ових информација можете схватити да ли КВ вреди трошити новац и време.
 • Намера кључне речи: Алат показује који су посебни елементи приказани за ваш упит (мапа, оквир за одговоре, куповина, итд.) Може вам помоћи да пронађете праве КВ-ове како бисте се тамо представили.
 • Кластерирање кључних речи: Кластерирање групних речи по значењу и значају. Овај вам помаже да оптимизирате једну страницу за више упита и смислите велику листу кључних речи.
 • Истраживање конкурентских кључних речи: Можете упоредити ваш УРЛ и УРЛ вашег конкурента и пронаћи СЕО / ППЦ кључне речи које сте пропустили.

Други сјајан алат је Праћење ранга. Можете да постављате дневна, свака 3 дана или недељна ажурирања. Шта више, можете да пратите своје позиције раме уз раме са позицијама ваших конкурената у једном пројекту, без потребе за стварањем додатних пројеката и трошењем додатних ограничења.

Тхе Ревизија сајта алатка процењује ниво техничке оптимизације сајта. Серпстат проналази све грешке у вези са метаподацима, насловима, ХТТП статусним кодом, индексацијом, везама и преусмеравањима, брзином учитавања, параметрима сервера итд. Сортира грешке по приоритету, даје вам листу веза на којима се налазе грешке и препоручује начин да их поправи.

Поред тога, можете проценити конкурентске ППЦ огласе, пронаћи примере огласа, пронаћи кључне речи за које нуде понуде, упоредити огласе из неколико домена. Скоро свака карактеристика овог алата је погодна за конкурентску анализу као и за анализу сопствене веб странице што га чини најприкладнијом Ахрефс алтернативом.

Доступна је бесплатна верзија, али је ограничена у функцијама, упитима дневно и резултатима по извештају. Плаћене верзије почињу од 19 УСД месечно, али најјефтинији план обично није довољан за одговарајућу анализу. Остали планови за личну употребу коштају 69 до 299 долара месечно, а за пословну употребу 499 до 2500 долара месечно.

Будући да је план Б (69 УСД) сасвим довољан за покретање и оптимизацију више локација, чини се да Серпстат нуди један од најбољих односа цене и учинка на тржишту..

Посетите СерпСтат

4. Моз

МОЗ најбољи алат за изградњу линкова

Моз је изузетно добро познато средство и сматра се јаком алтернативом ахрефима. Моз је започео свој пут 2004. године као СЕО консултантска компанија, али сада нуде више производа. Пуно га користе мали блогери, програмери и предузећа за мали стручни ниво за боље СЕО и истраживање кључних речи.

Њихове најпопуларније метрике су Ауторитет домена и странице скала од 0-100 која се мери узимајући у обзир више фактора. Веб локација која има висок ауторитет значи да има висок утицај.

Моз производи укључују

 • Екплорер за кључне речи
 • Опен сите Екплорер
 • Алати за рангирање и оптимизацију.

Они такође нуде Моз бар за све њихове кориснике. Алатну траку можете да инсталирате из Цхроме продавнице. Приказаће важне метрике, као што су статистике домена и страница, испод сваког резултата Гоогле претраге, као и повратне везе. Ово је од велике помоћи да се провери колико су играчи утицали на кључну реч коју сте унели у Гоогле.

Моз опен сите екплорер привлачи већину корисника бесплатно или премијско за пријављивање на Моз претплату. Имају огромну величину индекса и такође га повећавају ажурирањем распореда. Да бисте прегледали профил повезивања, само ставите адресу сајта у траку и притисните Ентер. Приказаће се све везе које долазе на ту веб локацију. Штавише, то говори следеће ознаке, оцена нежељене поште и текст за сидрење сваке везе заједно са метрикама ауторитета домена и страница.

Такође прочитајте:

 • 10 најбољих семРусх алтернатива и конкурентских услуга
 • СПиФу алтернативе за шпијунирање ваших конкурената и истраживање кључних речи

Добивањем ових информација можете шпијунирати профил свог конкурента и одлучити колико вам је повезивања потребно за рангирање. Помоћу овог алата можете или проверити профил улазне везе поста или читавог веб сајта.

Штавише, они вам дозвољавају примените филтере за одређену врсту информација попут приказивања спољне везе или интерних веза или обоје. Такође, можете да филтрирате 301, 302, пратите, не следите, власнички капитал, нема веза за капитал или везе до поддомена и роот домена итд..

Статистика претраживача сајта МозСЕО

Сада са толико информација, можете да дизајнирате путању тамо одакле вам требају повратне везе и колико утицајне везе треба да буду. Карактеристике могућности повезивања такође играју значајну улогу приказујући 302, 4кк, 5кк. Још једна фантастична карактеристика је пресретање веза које вам помажу да пронађете локације које се повезују са вашим конкурентима, али не и за вас.

Најбоље их искористите екплорер за кључне речи пре него што слепо напишете било коју кључну реч. Унесите кључну реч у траку за претраживање кључних речи и она ће се приказивати месечно опсег претраге, тежина и стопа прилике. Стопа могућности односи се на процењени клик. Такође, постоји мера нивоа приоритета где се кључне речи са вишим резултатом сматрају повољнијим. Кључне речи Екплорер такође пружа веома дугачку листу предлога и СЕРП анализу.

Моз Про план укључује оптимизацију странице и алате за праћење рангирања. Оптимизација страница генерише извештаје на основу 27 различитих фактора на страници и даје СЕО оцену. СЕО резултат можете побољшати пратећи препоруке. Моз такође пружа Фолловервонк за надгледање друштвеног профила. За програмере АПИ-ја пружају Мозсцапе АПИ у три различита плана.

Можете се пријавити за бесплатан налог који је ограничен на 5 каменолома дневно за алат за истраживање кључних речи, док Екплорер Екплорер ради неограничено. Наплаћују 99 УСД / месечно за стандардни (основни) план за до 2 корисника и услуге подршке 24/7. Можете слободно бирати план узимајући у обзир џеп и потребе.

Штавише, Моз чланци су веома корисно за СЕО учење. Моз је импресиван алат који вам увелико помаже да истражите нову кључну реч и анализирате конкуренте и тако вам помогне у осмишљавању ефикасног планирања да их надмашите..

Посетите Моз

5. Величанствено

величанствен са највећим индексом

Следећи на листи је Мајестиц. У власништву је Мајестиц-12 Лтд, компаније из Велике Британије. Овај софтвер за изградњу једне везе нуди више алата на једном месту као што су

 • Сите Екплорер
 • Анализа повратних веза
 • Упоређивање домена
 • Сеарцх Екплорер
 • И моћан АПИ за програмере.

Постоје и проширења за прегледач.

На контролној табли ћете видети траку истразивача места где морате да поставите адресу сајта о којој су вам потребни увиди. Сада на једној контролној табли, показаће вам се спољне повратне везе, који се односе на домене и детаљи текста сидра. Посебно ће истаћи везе између Владе и образовања.

За више детаља морате кликнути на картице. Као на картици Повратне везе, програм приказује све следите и не следите линкови и одакле те везе припадају. Избрисане везе можете да сакријете или покажете. Изврсна ствар коју вам омогућавају да извозите повратне податке на локални погон.

Величанствене информације о емисији засноване на две карактеристике индекса познате као Свеже и историјско. Опција Историјски индекс даје свеобухватне детаље на основу свих података које имају, док Фресх индекс даје информације у последњих 90 дана. Ове опције повећавају продуктивност ваших стратегија повезивања пружањем историјске и најновије историје повратних веза ваших конкурената.

Разјаснимо једну ствар мајестиц не нуди СЕО услуге. Углавном блогери на почетном нивоу који следе основне детаље, као што су процењени обим кључних речи, потешкоће са рангирањем, праћење позиције кључних речи, подаци о органском промету и сродним кључним речима итд., Али величанственим недостају све ове ствари.

Па за шта је Мајестиц добар? Може да изврши бољу анализу повратне везе са различитим метрикама као што су проток цитата, тематски проток и ток поверења. Имају богат индекс повратних веза.

Труст Флов: Дефинишите према броју кликова на УРЛ наведен на поузданом веб месту.

Ток цитирања: Он углавном одређује број повратних веза и њихов утицај на домен.

Актуелни ток: Он мери утицај УРЛ адресе у одређеној категорији.

Мајестиц Булк Бацклинк алат помаже вам да анализирате до 400 УРЛ адреса одједном. Најбоље је када желите да анализирате више конкурената.

Да бисте стали против свог конкурента, такође вам је потребан сличан повратни профил. Ево Цликуе Хунтер алат може да вам помогне. Ако додате три УРЛ-а конкуренције, тада ће се показати која заједничка веб локација шаље везу до свих њих. Мајестиц је добио дугу листу функција укључујући Буззсумо, Неигхбоурхоод Цхецкер и подносиоца УРЛ-а итд..

Можете добити бесплатни рачун Мајестиц-а, само пружите потребне информације и пријавите се. Иако је ограничена у могућностима, али може бити добра за врло основне анализе или тестирање њихових услуга. Тхе „Лите“ план кошта само 41,67 долара годишње, што је ограничено у могућностима „Про“ план укључује тону функционалности и кошта 83,33 долара. Мајестиц је фантастично средство ако вам је главни циљ надгледање повратних веза.

Посетите Мајестиц

Бонус Тоол: Сцреаминг Фрог СЕО Спидер

Вриштајућа жаба једна је од најбољих алтернатива ахрефима због њиховог дугог списка карактеристика и детаљних информација. Такође га користе велики брендови као што су Аппле, Диснеи и Амазон итд СЕО паук алат може да се инсталира на ваше Виндовс, Мац и Линук системе и помоћу овог једног алата можете претраживати резултате у стварном времену.

Само додајте УРЛ у софтвер и кликните на Старт. У бесплатној верзији, може да индексира 500 веза док премиум план скенира неограничене везе. Пребацивањем између различитих картица добијате детаље о унутрашњем & екстерне везе, Х1, Х2, Мета Опис и наслови страница. Поред тога, приказује и везе са ХТТП и ХТТПС протоколима.

Вриштајућа жаба је најбољи начин да уштедите време водећи рачуна о њима СЕО фактори на страници. Лако можете пронаћи излазне и улазне везе заједно са УРЛ-овима. СЕО паук идентификује стална и привремена преусмеравања. Такође, обезбеђује следеће и следеће ознаке за везе.

За старије веб локације, прекинуте везе су главобоља и то може убити вашу СЕО локацију. СЕО паук истиче не само 404 странице, већ и 301. Тако можете предузети акцију да брзо поправите погођене везе. Када софтвер заврши пазити на 100%, тада само крените према „Кодови одговора“ на картици и примијените Цлиент Еррор 4кк филтер. Сада за проналазак извора прекиданих веза кликните на картицу Повезнице која је дата на дну софтвера.

Као што сви знамо да претраживачи не воле дуплирање и помоћу овог алата, можете ефикасно да откријете све дуплирани наслови страница, Мета описи и странице са малим садржајем итд. СЕО Спидер може извршити провјеру ЦСС, Јавасцрипт и фласх линкова. Можете чак и да га конфигуришете за индексирање свих поддомена.

Један од главних елемената је тај што може дохватити Гоогле аналитику, као и податке Сеарцх конзоле и представити све њихове информације на само једној контролној табли. Можете лако извести прилагођени ситемап.

Алат укључује многе друге важне карактеристике попут

 • УРЛ-ови које блокира роботс.ткт
 • Ревизија хрефланг атрибута и Ајак-а итд.

Међу свим тим, у премиум верзији, а технички тим је увек ту за вашу помоћ. Можете користити кориснички водич са њихове веб странице у случају било каквих потешкоћа.

Тхе Сцреаминг Фрог нуди и многе друге услуге као што су оптимизација за претраживаче, изградња веза и управљање ППЦ-ом, итд., Али за такве функције морате платити додатни износ. Пауков алат не може пружити статистике као што су сугестије на кључне речи, обим претраживања и конкуренција итд., Већ се фокусира на оптимизацију веб локације како би је претраживач учинио пријатељским. Тренутно долази у износу од £ 149.00 са свим њиховим могућностима.

Сцреаминг Фрог СЕО Спидер мора да има алат који на једном месту садржи пуно ствари за СЕО и тако вам штеди много времена. Можете извоз података на прорачунску табелу и друге стандардне формате. Без обзира да ли сте блогер или СЕО агенција, то ће, наравно, пружити више од новца који плаћате.

Посетите Сцреаминг Фрог

Закључак

По нашем мишљењу, ово су неке од најбољих ахрефових алтернатива. Али избор у потпуности зависи од ваших потреба. Као да је ваша главна концентрација да будно пазите на конкуренте који тада повезују профил Величанствено је сјајан алат за испробавање, јер имају масиван индекс, и на тај начин пружа детаљну анализу.

За ан решење све у једном, СЕО ПоверСуите је одличан избор. Њихов алат за праћење рангирања сарађује са 16 различитих алата. Њихов СЕО СпиГласс је фантастичан алат са толико статистика, док ревизор места може пружити корисне информације за СЕО презентацију на страници. Али цијене су им небо високе што може представљати велику кривицу за већину купаца.

Такође бисте могли да прочитате:

 • Најбољи провер за плагијат за стварање јединственог садржаја
 • Високо препоручене и најбоље ССД хостинг услуге

Дакле, оно што је најбоље што покрива све кључне факторе и показује практичан СЕО алат?

За ово вам препоручујемо да наставите СЕМрусх због њихових мултифункционалних алата. Можете шпијунирати потезе вашег конкурента, добити дугу листу могућих такмичара, потешкоће са кључним речима & праћење, планирање приказа & Видео оглашавање и подршка на више од 100 локација. Штавише, они нуде конкурентне цене и бесплатни пробни рачун од 14 дана.

Дакле, ово су предлози. Слободно поделите оно што вам је најбоља ахрефс алтернатива. Високо ценимо ваше повратне информације.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map