СитеГроунд вс БлуеХост преглед 2020: Који је брз и поуздан веб домаћин?

0

Интересујете кога да одаберете када је у питању СитеГроунд вс БлуеХост?


Ако само желите да покренете блог, основни план ових провајдера вам највише одговара, али конфузија је коју да одаберете. Обоје су добро познати, познати и присутни на листи препорука за ВордПресс.орг.

Обе компаније нуде скалабилне опције, тако да ако ваш блог расте можете се лако пребацити на сналажљив план.

БлуеХост је у власништву ЕИГ-а који је највећа група у веб хостингу док СитеГроунд ради као независни играч, а управљају га паметни момци.

Област специјалности:

СитеГроунд: Познати су по својој напредној инфраструктури, безбедносним иницијативама и интерно израђеним алатима попут СуперЦацхер-а, НГИНКС сервера брзине и резервног система.

Омогућава вам да одаберете центар података широм света, Изолацију рачуна и ССД сервере.

БлуеХост: Сматра се атрактивним решењем за нове веб странице.

Компанија често нуди веће попусте.

Брзи резиме

БлуеХост основана је 2003. године, а ЕИГ га је стекао 2010. Компанија тако непрестано расте и сада има више од 2 милиона купаца. Такође су познати и по брзим услугама и попустима због чега су добар избор за нове блогере.

СитеГроунд је ушао 2004. године и познат је по својој изузетној инфраструктури и бризи за купце. Производе различите интерне алате за брже и сигурније услуге. Сада компанија нуди основно хостинг на нивоу предузећа и угостила је више од 500к домена.

Дакле, ако сте збуњени и не знате који је најбољи провајдер хостинга за ваш блог, онда овде откривамо унутрашњу причу правећи упоређивање.

СитеГроунд и БлуеХост преглед 2020

Технологија

Усвајање најновије технологије показује да је компанија посвећена пружању веће поузданости својим купцима. СитеГроунд Девелопер тим увек настоји да понуди нешто јединствено за своје купце због чега нуде СуперЦахцер, сопствени резервни систем, ХТТП / 2, проактивно надгледање, НГНИКС сервер технологију и још много тога.

СитеГроунд ставља сигурност у приоритете и често уводи различите сигурносне закрпе за изградњу солидног фиревалл-а. Без сумње су уложили пуне напоре на увођењу Анти-хацк система како би вас заштитили али корисник такође мора предузети неке мере предострожности са своје стране. Овде прочитајте како да обезбедите ВордПресс блог.

С друге стране, БлуеХост није љубазан играч фокус фокуса. Обично се више фокусирају на маркетинг уместо побољшања своје инфраструктуре. До сада нису увели било какве интерне алате и имају врло ограничен број података центара. Чини се да циљају појединачне потребе за хостингом и мала предузећа.

СитеГроунд с поносом представља спецификације својих сервера. Користе В3 Интел Ксеон Е5-2690 ЦПУ-ове. Ови сервери су такође наоружани са 265 ГБ РАМ-а и ССД-ова помоћу РАИД-а 10. Линук спремник чини сервере ефикаснијим побољшавајући читање & брзина писања и 2 пута већа ЦПУ снага. Док БлуеХост није открио своје спецификације сервера. Чак и када разговарамо, они су једноставно одбили да открију било какве информације о серверу.

Победник: СитеГроунд

ССД дискови

Можда ћете чути за ССД уређаје. За разлику од окретних дискова, ССД-ови су бржи и ефикаснији у обављању операција (читање и писање). Зато су многе компаније почеле да користе ССД сервере за постизање брзих перформанси.

СитеГроунд је један од најбољих ССД хостинг провајдера. Најмодернији ССД уређаји помажу им да испоруче блиставо брзо и поуздано решење веб хостинга него традиционални веб домаћин.

Иако БлуеХост зависи од њихове традиционалне инфраструктуре и чувају податке о предионим погонима. Иако су радили пре СитеГроунд-а, али нису унели потребне промене.

Победник: СитеГроунд

БлуеХост

СитеГроунд

Уптиме

Укратко значи када је вашој веб локацији доступан путем интернета. Замислите ли да своју веб локацију угостите на серверу било ког провајдера хостинга који није посвећен пружању максималног продужетка? Наравно да не. А време застоја значи да вашу веб локацију нису доступни посетиоци на мрежи. Дакле, то значи да је продужење рада много важније од брзине веб странице и то би вам требало бити главни приоритет при избору веб хостинга.

Блуехост

БлуеХост није лош када упоређујемо продужење рада обе компаније, али као што можете видети испод наше веб локације која се налази на Блуехост серверима недавно се суочава с прекидом рада, па је продужетак од последња 24 сата 99,97%. Прекид остаје скоро 4 мин, што значи да купци не могу да купују или прегледају вашу веб локацију током та 4 минута.

Уптимеробот такође пружа статистику о времену реакције на месту. Испод можете видети да је просечно време трајања прилично ниско, што је невероватно, али ви имате већи шпиц који показује да месту у неком тренутку треба скоро 4 до 5 секунди да одговори. Ипак су резултати прихватљиви јер постоји само неколико случајева када је потребно мало времена да се одговори.

Детаљи извештаја о продуженом раду БлуеХоста

СитеГроунд

Са друге стране, наша пробна страница на СитеГроунду није се суочила са застојем. Испод статистика показује да је био на мрежи током последњих 30 дана и да нема ниједног прекида рада. Тренутно је ХостингСпроут.цом такође домаћин на серверима СитеГроунд. И врло смо задовољни јер током последња 4 месеца нисмо се суочили са прекидима рада, што показује да су поприлично доследни у квалитету услуга.

Ако говоримо о времену одговора СитеГроунд током периода, онда је то пуно задовољавајуће од Блуехоста. Као што можете видети да наша тестна локација у просеку заузме 282,09 мс. Такође, на графикону су мањи шиљци у поређењу са БлуеХост-ом и максимални шпиц се приближава на готово 2 секунде што је прихватљиво. То значи да Ситегроунд не само да пружа задивљујуће време продужења, већ и веома добро у времену одзива.

статистика о продужењу времена на сајту

Победник: СитеГроунд

БлуеХост

СитеГроунд

Резултати испитивања брзине

Следеће најважније разматрање приликом одабира најбоље ВордПресс хостинг компаније је брзина. Иако постоје многи додаци и услуге који помажу у побољшању брзине странице као што су В3 Тотал Цацхе и ЦДН итд. Али брзина увелико овиси о квалитети хостинг сервера. А за то смо урадили тестове брзине да бисмо измерили ону која је брза услуга хостинга.

Иако оба хостинг провајдера пружају прилично велику брзину, али Ситегроунд мало повећава брзину учитавања сајта. Због тога бисте требали ићи на Ситегроунд када је у питању брзина. Штавише, како Ситегроунд нуди вишеструке технолошке предности за брзину као што су ССД-ови, СуперЦацхер, ХТТП / 2 и НГИНКС, итд., Тако да ће вероватно и СитеГроунд бити доследнији у брзини..

БлуеХост

БлуеХост тест брзине Пингдом-а

СитеГроунд

СитеГроунд тест брзине Пингдом-а

Победник: СитеГроунд

ЛоадИмпацт Тест

Учитавање времена постаје најважније јер не утиче само на вашу позицију у рангирању претраживача, већ и на искуство купца. А анкета је снимио Акамаи показује да већина корисника жели да се веб локација учита испод 2 секунде док 40 процената корисника не чека више од 3 секунде. Такође су приметили да купци показују верност оним веб локацијама које се брзо учитавају. Дакле, значи да је време учитавања један од кључева успеха.

БлуеХост ЛоадИмпацт тест

Када пошаљемо виртуалне кориснике на нашу страницу за тестирање чији је домаћин Блуехост, драго нам је што видимо резултате. Јер њихови сервери постепено функционишу боље јер на сајту има више корисника. Потребно је само време у старту, а затим је доследност и већину времена остаје испод 1 секунде.

БХ ЛоадИмпацт тест

СитеГроунд ЛоадИмпацт тест

А ако видимо статистику СитеГроунд-а, нема ни једног скока када њихов сервер захтева време као што је БлуеХост у старту. Вријеме учитавања СитеГроунд остаје испод секунде чак и када на веб локацији постоји више виртуелних корисника. Обоје су веома блиски када упоредимо статистику носивости. Пошто СитеГроунд пружа прилично конзистентно искуство и нема шмека па су они победници овог круга.

СГ Хостинг ЛоадИмпацт тест

Победник: СитеГроунд

БлуеХост

СитеГроунд

Подршка

Дакле, проблем долази на ваша врата усред ноћи и немате идеју како да то решите? Најбољи начин је да се обратите свом провајдеру хостинга. Јер они боље решавају ситуацију. Али шта ако они тада нису доступни? Због тога је веома важно да се провери да ли су доступни 24/7.

Ако говоримо о СитеГроунду, они су сигурно доступни 24 сата дневно. Потребна вам је помоћ да отворите ливе цхат, телефонски позив или предате карту. Кад год нам је потребна помоћ, контактирамо их путем ливе цхат-а и за 1 минуту се особа јавља за помоћ. Особље је знање и реагује врло брзо. Штавише, њихов интерфејс за ћаскање изгледа нежно.

Такође, имате приступ видео туторијалима и бази знања која је препуна водича и информативних чланака. Штавише, ради лакоће корисника, туторијале класификују као ВордПресс, Јоомла, Друпал и Магенто итд..

БлуеХост је такође познат по својим брзим услугама подршке и доступан је 24/7 за помоћ купцима. Али када постоји СитеГроунд против БлуеХост конкуренције, несумњиво можемо рећи да је СитеГроунд бржи. Само их контактирајте преко ћаскања пре него што купите план хостинга, видећете велику разлику.

Када отворите ливе цхат, БлуеХост-у је потребно скоро 6-10 минута да се повежете. Ово није дуготрајно, али краће је добро јер нико нема довољно времена да чека док особа на другом крају нема времена да помогне трагатељу. Такође можете да се обратите тиму за корисничку подршку Блуехоста путем е-поште, телефона и достављањем карте. Штавише, можете да претражите упутства и водиче из базе знања.

Иако се обојица труде да максимално опслужују купце, али СитеГроунд ради бољи посао од БлуеХоста.

Победник: СитеГроунд

Поређење карактеристика хостинга за СитеГроунд и Блуехост

Складишни простор

Простор за складиштење је место где ћете чувати слике, садржај веб страница, аудио и видео записе. Колико складишта требате? Зависи од врсте веб странице коју желите да угостите.

Па ако желите да угостите веб локацију на којој управо објављујете чланке, онда вам није потребно много простора за складиштење, јер је 10ГБ складиште довољно годинама. Али ако постављате превише видео записа, слика и графичких постова, узмите у обзир и више простора.

СитеГроунд је мало ограничен и нуди 10 ГБ простора у СтартУп плану. С друге стране, са БлуеХост-ом не требате бринути о складишту јер они нуде 50 ГБ у основном плану.

Победник: БлуеХост

БлуеХост

СитеГроунд

Ширина опсега / Број посетилаца

Ово се односи на број људи који могу да посете вашу страницу током месец дана. Многе компаније у индустрији омогућавају неограничено посетиоце чак и на основним плановима. Неограничена пропусност одржава вашу веб локацију живом када се догоде неочекивани брзи промет.

БлуеХост пружа несмерену пропусност у свим њиховим плановима, што значи да нема ограничења у броју посетилаца, али када потрошите превише ресурса, шаље вам е-пошту да смањите употребу.

Никада се не сусрећемо са таквом врстом инцидента јер они нуде довољан ниво опсега за руковање веб локацијама на малом нивоу. Али препоручујемо да када ваша веб локација постане већа, онда покушајте да пређете на виши план.

Са друге стране СитеГроунд, ограничите број посетилаца / месец. Омогућавају 10.000 посета / месечно. Дакле, ако тек покрећете веб страницу, то би могло бити довољно.

Победник: БлуеХост

Услуга подучавања

Да би блог брже постигли блогери користе додатке за кеш као што је В3 тотал цацхе. Додатак функционише одлично и постоји велика разлика пре и после коришћења овог. Слично томе, неке компаније нуде сопствене посебне алате како би услуга била бржа, глатка и флексибилнија.

 • Можда бисте волели да читате Ессентиал ВордПресс додатке

СитеГроунд тим програмера урадио је сјајан посао уводећи СуперЦацхер. То је интерни изум који може активирати различите опције за прављење кеша локације. Испрва производе предмеморију статичких садржаја. Друга опција је врло ефикасна која кешира динамичке садржаје као што су ХТМЛ резултати.

Следећа опција је позната као Мемцацхед која спрема у каменоломе базе података. Компанија такође уводи посебну опцију за Цлоуд и наменске хостинг планове.

У овом такмичењу СитеГроунд и БлуеХост, ривал БлуеХост није понудио било који од сопствених алата како би убрзао своје услуге. Иако, СитеГроунд нуди само једну опцију СуперЦацхер-а својим корисницима СтартУп плана плана, али то ипак вриједи користити.

Победник: СитеГроунд

Избор центара података

Неке компаније за веб хостинг пружају контролу у руци купца да одаберу центар података. Овај фактор може играти улогу у побољшању брзине ваше веб локације. Када одаберете центар података у близини циљане публике / купаца, тада је могуће брзо испоручивање садржаја.

Претпоставимо да имамо саобраћај са седиштем у САД, а затим бирање податковног центра који се налази у САД могао бити добра одлука. Обично је ова опција добра ако покрећете сајт за електроничку трговину, јер на овим врстама веб локација можете боље да процените циљану публику.

СитеГроунд омогућава купцима да бирају центре података. Они нуде 5 датацентрова који су стратешки постављени тако да служе клијентима из свих делова света (САД, Азије и Европе). Штавише, омогућавају избор дата центра чак и ако купујете најосновнији план (СтартУп).

Иако БлуеХост није дозволио својим клијентима да одаберу центар података. Имају само један центар података са подацима из САД-а за дељене хостинг клијенте у којима компанија домаћин веб локација свог клијента.

Победник: СитеГроунд

БлуеХост

СитеГроунд

МиСКЛ & ПостгреСКЛ базе података

Можда сте свесни база података. Они су најважнији у веб хостингу јер без базе података не можете покренути своју веб локацију. Генерално, база података се креира по веб локацији. Имајући превелику количину база података може вам поједноставити посао и постоје шансе да ће вам можда требати више на вашем блогерском путовању.

Ако сте тек почетник, немојте се збунити, јер сада хостинг нуди много лакоће, а базе података се креирају аутоматски. Ви се само фокусирате на своју веб локацију.

СитеГроунд нуди неограничен број МиСКЛ-а и ПостгреСКЛ-а на свим њиховим плановима и њима можете управљати путем пхпМиАдмин-а и пхпПгАдмин-а. Док БлуеХост подржава 20 база података без обзира на тип.

Победник: СитеГроунд

.хтаццесс датотека

“.Хтаццесс” даје већу контролу у вашим рукама. Помоћу ове датотеке можете заштитити, дозволити и блокирати одређене ИП адресе. Штавише, користио се за креирање страница за преусмеравања и грешке, итд. Можда ће вам требати нека техничка вештина пре него што креирате и измените ову датотеку.

Оба хостинг провајдера омогућавају корисницима да учитају .хтаццессс датотеку на сервер. Можете слободно креирати и уређивати .хтаццесс датотеку.

Победник: Тие

Контролна табла

Понуда управљачког панела од стране пружаоца услуга хостинга је место где можете управљати доменама, поддоменама, ФТП рачунима, резервним копијама и рачунима е-поште, итд. Штавише, она такође приказује различите статистике у вези са простором за складиштење, пропусним опсегом и базама података.

И СитеГроунд и БлуеХост нуде цПанел који је супер једноставан за руковање, па чак и ако сте новај, неће вас збунити. СитеГроунд цПанел је врло чист и подељен на различите одељке као што су Домене, Аутоматски инсталатори, базе података и Сигурност итд..

Штавише, СитеГроунд је овде мало напредовао на цПанелу додавањем алата ВордПресс и Јоомла где можете управљати различитим аспектима веб локације ВордПресс и Јоомла, као што су Аутоматска ажурирања, активирање СуперЦацхера и алата итд. Ево погледајте СитеГроунд цПанел

С друге стране, БлуеХост такође обавља сјајан посао и долази са чистим и шареним цПанелом. Такође су додали ВордПресс алате за обављање различитих операција на једном месту. Лако можете приступити алаткама за заштиту, базу података, програмирање и веб локацију. Ево снимке БлуеХост-а погледајте доле.

Победник: Тие

БлуеХост

СитеГроунд

Инсталација апликације

Па како можете инсталирати веб апликације попут ВордПресс-а. Недавно смо купили цлоуд хостинг налог од хостинг хостинга и након куповине сазнали смо да он функционише у командним линијама. Само за инсталирање ВордПресс-а морамо написати више команди. Треба нам много времена.

Обе компаније, СитеГроунд и БлуеХост нуде инсталацију за 1 клик на својој контролној табли (цПанел). СитеГроунд нуди инсталацију Софтацулоус који омогућава инсталацију у 1 клику за више од 400 скрипти попут ВордПресса и Јоомла итд..

Да бисте инсталирали ВордПресс са инсталатором за један клик, само кликните икону ВордПресс у цПанелу или кликните Софтацулоус, а затим изаберите ВордПресс.

Док БлуеХост интегрира Мојо тржиште у свој цПанел за инсталацију у једном клику. На управљачкој плочи хостинга кликните на Инсталација једним кликом и видећете мноштво скрипти за аутоматску инсталацију као што су ВордПресс, Јоомла и друге апликације.

Победник: Тие

Рачуни е-поште

Када креирате веб страницу, веома је неопходно да креирате адресу е-поште са именом вашег бренда. На пример, ако је име ваше веб локације бестмоторс.цом, онда можете направити адресу е-поште као што је [адреса е-поште заштићена]

Штавише, адреса е-поште са именом ваше веб локације (робном марком) уместо @Гмаил, @Оутлоок ствара осећај поверења у купчеву памет. Дакле, то мора имати својство.

БлуеХост нуди 5 налога за е-пошту и 100 МБ простора за складиштење по налогу. Док СитеГроунд својим корисницима омогућује отварање неограниченог броја налога за е-пошту и нема ограничења у складишту е-поште.

Обоје нуде интеграцију путем веб поште. Такође, обе нуде ПОП и ИМАП протоколе који помажу кориснику да чита е-пошту путем апликације као што је Оутлоок.

Победник: СитеГроунд

Шифрујмо

Када радите на мрежи морате заштитити податке клијента. За ово морате имплементирати ССЛ протокол. ССЛ сертификат користи за шифровање података о клијенту, као што су број кредитне картице, телефон и адреса е-поште итд. У почетку је било важно за оне који нуде поступак пријаве или управљају веб локацијама за е-трговину..

Али сада то постаје суштински део сваке врсте веб локација и Гоогле такође даје одређену предност рангирању оним веб локацијама које имплементирају ССЛ. Можете добити бесплатан ССЛ путем ЦлоудФларе конфигурацијом неких подешавања. Па, лако је решење за активирање ССЛ-а?

Неке хостинг компаније због лакоће свог корисника нуде бесплатни ССЛ који се може активирати само једним кликом. И БлуеХост и СитеГроунд нуде бесплатну Лет’с Енцрипт ССЛ функцију на њиховој контролној табли где требате само да притиснете неколико кликова и започнете да заштитите своју веб локацију. Не захтева никакве конфигурације.

Победник: Тие

Изолација рачуна – побољшајте сигурност вашег сајта и заштитите своје ресурсе

Ова технологија односи се на начин на који се сваки рачун третира као посебан рачун. Обично ће се то догодити у случају скупих хостинг услуга попут ВПС-а и Дедицатед-а итд. Због заједничке услуге постоји шанса да ако рачун постане рањив, онда може утицати и на остале. Али СитеГроунд је развио изоловано окружење уз помоћ БасеОС-а. Ако некако налог постане угрожен, уљез не може приступити туђем рачуну.

Штавише, попут Гоогле-а, они такође развијају механизам за проверу хакера и упозоравају вас, јер када Гоогле види веб локацију са рањивим странама, једноставно ће свима рећи означавањем које узрокује смањење промета.

Поред тога, СитеГроунд недавно представља Хацкалерт који свакодневно скенира вашу веб локацију и шаље вам е-пошту о безбедносним проблемима. Такође развијају систем 1Х Хавк за борбу против бруталног напада. Пружају пуну подршку у случају да имате проблема. Све ове мере предострожности показују да компанија узима безбедност као свој приоритет.

Ако говоримо о БлуеХост-у, они не предузимају такве мере предострожности и нису покренули нити један интерни алат за заштиту својих сервера. Да, нуде заштиту од фиревалл-а и спам филтере за борбу против хакера. Али они и даље промовишу премиум алат попут СитеЛоцк за сигурност сајта који кошта 95 долара годишње.

Победник: СитеГроунд

БлуеХост

СитеГроунд

Резервна копија

Радити на мрежи без резервне копије је веома ризично. Јер понекад је враћање сигурносних копија једини начин да све буде исправно. Многе хостинг компаније нуде бесплатну дневну, недељну или месечну резервну услугу.

Када направите резервну копију и у неком тренутку ваша веб локација је забрљана са злонамерним софтвером и злонамерним кодовима, можете лако да вратите резервну копију да бисте извукли веб локацију из проблема.

СитеГроунд направи 1 копију бесплатне дневне сигурносне копије, али ако желите вратити ту резервну копију, тада морате платити 39,95 УСД. Дакле, то није заиста бесплатна услуга.

С друге стране, помоћу БлуеХост-а, можете креирати бесплатне дневне, недељне и месечне сигурносне копије за обезбеђивање своје веб локације. Штавише, обнова сигурносних копија је потпуно бесплатна.

Победник: БлуеХост

ФТП налози

Да ли је ваша хостинг компанија понудила ФТП налоге? И СитеГроунд и Блуехост нуде неограничене ФТП налоге. ФТП налог користи се за пренос већих или мањих датотека између рачунара и сервера. На тај начин можете да користите ФТП (протокол преноса датотека) за пренос датотека као што су резервне копије на рачунар, а затим их поново преносите кад год вам је потребно.

Такође вам може помоћи у ручном преносу места као што је преузимање садржаја сајта на рачунар, а затим преношење на други сервер. То је добра опција.

Победник: Тие

Паркирани домени

Паркирани домен означава начин на који усмеравате име домене на постојећи домен. На пример, ваш примарни домен је мидомаин.цом и затим паркирате мидомаинс.цом на ваш примарни домен. Ако посетиоци посете мојдомаинс.цом, они ће се аутоматски преусмерити на ваш примарни домен и прегледати садржај.

Могућност паркирања домена веома је императив када мислите да људи могу погрешно написати ваше примарно (стварно) име домена или погрешно написати проширење домене. Такође представља добру карактеристику за вас када неко жели да украде саобраћај на вашој веб локацији користећи сличан домен.

У основном плану БлуеХост-а можете паркирати само 5 домена. Али СитеГроунд пружа бесплатну руку својим корисницима омогућавајући неограничен број паркираних домена чак и на основном плану (СтартУп).

Победник: СитеГроунд

Поддомене

Коришћењем поддомене можете створити потпуно нову веб локацију. Али поддомена укључује име главног домена. На пример, ако је хостингингспроут.цом главни домен, можете да креирате поддомену попут блог.хостингспроут.цом.

Поддомене су корисне ако желите да направите нови домен без куповине новог домена и хостинг налога. Такође, добро је ако желите да одвојите одређени део ваше веб странице. Поддомене можете лако да креирате преко цПанела у одељку домена.

Помоћу БлуеХост-а можете да креирате до 25 поддомена, док СитеГроунд омогућава неограничене поддомене. 25 је згодан износ, али ако се неограничено осјећа сјајно.

Победник: СитеГроунд

ЦлоудФларе ЦДН

ЦДН је мрежа података центара који су лоцирани широм света. Услуга може смањити време учитавања ваше веб локације кеширањем садржаја сајта и дистрибуцијом међу различитим центрима података. Када посетилац отвори вашу веб локацију, тада ће она доставити садржај сајта из најближег центра и на тај начин га брзо учитати.

Штавише, ЦлоудФларе такође појачава сигурност сајта филтрирајући злонамерни саобраћај. Такође штити вашу веб локацију од ДДоС напада. СитеГроунд нуди бесплатан ЦДН рачун са хостинг рачуном који се може интегрисати са вашом веб страницом.

БлуеХост такође нуди опцију ЦлоудФларе на њиховој контролној табли и са неколико кликова можете активирати ову сјајну услугу. Посетите ЦлоудФларе ако желите да сазнате више.

Победник: Тие

БлуеХост

СитеГроунд

Пренос сајта

Ако нисте задовољни са постојећим пружатељем услуга хостинга и желите да пренесете вашу веб локацију, онда вам је ова функција веома згодна. У овој новој хостинг компанији (где желите да се преселите) решите све ствари и преусмерите садржај веб локације са постојећег хостинг провајдера на новог.

СитеГроунд нуди бесплатан пренос сајта. Треба им само пружити неки приступ попут детаља о пријави претходне хостинг компаније и пустити их да се баве свим стварима. Штавише, приликом преноса ваше веб локације нема застоја.

Али изненадит ћете се када видите да БлуеХост наплаћује 149,99 УСД за миграцију. Пренос странице није превише сложен процес да би БлуеХост наплатио тако високу цену. Тако СитеГроунд ради сјајан посао овде за своје кориснике.

Победник: СитеГроунд

Развијање језика

Ово можда није корисна функција за све, јер је подршка разним језицима у развоју важно питање програмерима при одабиру компаније за веб хостинг.

И СитеГроунд и БлуеХост подржавају Перл и Питхон у свим својим плановима. Али овде имајте на уму да СитеГроунд не укључује „Руби он Раилс“ у своје дељене хостинг планове док БлуеХост подржава Руби.

Победник: БлуеХост

Стагинг

Снимање је веома важна карактеристика, али нажалост, БлуеХост није укључио тако лепу карактеристику ни у један свој план. Употребом ове опције можете створити копију оригиналног веб локације. Сада можете тестирати своје нове кодове и додатак на клонираној локацији уместо да директно тестирате на оригиналном сајту. Будући да је тестирање нових додатака и кодова директно на веб локацији уживо ризично и може угрозити вашу сигурност, изглед веб локације и садржај.

Ова врста опције је врло погодна за програмере и за оне који често мењају своје веб локације. Након што унесете измене када сте сигурни да је све у реду, за репродукцију је потребно неколико кликова. Такође креира копију пре промена које су корисне у случају да желите да пређете на претходну верзију.

СитеГроунд није понудио функцију постављања у свом основном плану за ово, морате претплатити се на њихов ГоГеек план. Дакле, ако ћете угостити веб страницу малог нивоа, добро је да кренете. Али ако ћете отворити веб страницу у развојне сврхе, тада је имати такву функцију врло корисно.

Како Блуехост није укључио инсценацију ни у један од својих планова док Ситегроунд нуди ово у већем плану, али свеједно како они нуде, зато је СитеГроунд победник овог круга.

Победник: СитеГроунд

Сите Буилдер

У мислима имате дизајн веб странице који желите да га сами направите. Не брините ако не знате кодирање јер вам алатка за прављење драг-а и пада олакшава где морате да одаберете ставку и оставите је тамо где желите да је поставите.

Оба пружаоца услуга хостинга укључују у своје планове бесплатну веб локацију Веебли, што је довољно за забаву. Будући да програм за прављење бесплатних веб локација има одређена ограничења попут ограниченог броја страница, огласа и ограничене функционалности итд. Дакле, ово би могло бити добро за забаву или за веб странице које имају ограничене странице.

Победник: Тие

Гаранција поврата новца

Шта ако нисте задовољни квалитетом услуге свог провајдера хостинга? Једноставно вратите свој новац ако нисте добили за шта плаћате. Обе компаније не нуде поврат новца у описаном року.

СитеГроунд и БлуеХост нуде 30 дана гаранције поврата новца. Ако нису испунили ваша очекивања, слободно затражите поврат новца у року од 30 дана. Ево упамтите, ако домену купите заједно са хостинг рачуном, тада ће вам само рефундирати новац који користи за куповину хостинг рачуна. Назив домена остаје у вашем власништву.

Победник: Тие

БлуеХост

СитеГроунд

Упоређивање цена БлуеХост и СитеГроунд

У ово доба конкуренције, компанији је веома тешко наплатити високу вредност без давања новца. И БлуеХост и СитеГроунд нуде конкурентне цене.

Бесплатно име домена

Имати бесплатан домен прве године може уштедети део средстава. Али већ следеће године морате да платите цену ако желите да задржите то име домена.

БлуеХост нуди бесплатно име домена прве године када од њих купите хостинг рачун. А након прве године морат ћете платити 15,99 долара за обнову. То није превише јер већина компанија захтијева обнављање домена близу 16 долара.

СитеГроунд не нуди бесплатно име домена. Они нуде име домена за само 14,95 УСД, а следеће године ћете морати да платите исти износ за сврху обнављања. Тако са СитеГроунд-ом можете уштедјети близу долара на свакој обнови. Али имајте на уму да плаћате 14,95 УСД на старту где БлуеХост не наплаћује ништа.

Победник: БлуеХост

Требали бисте посетити најбољу листу регистрара домена ако вам се не свиђају цене СитеГроунд и БлуеХост домена.

Цене БлуеХост и СитеГроунд хостинга

Обе компаније нуде 3, 3 хостинг плана. На основном плану БлуеХост можете угостити 1 домен, а да нема ограничења у броју посетилаца. БлуеХост практикује исту стратегију као и већина компанија у индустрији хостинга, тј. Што је веће трајање претплате нижи су трошкови.

Тако уз БлуеХост, можете да искористите основни план за 3,95 УСД месечно. само ако сте претплатили њихове услуге најмање 3 године. Ово је смешно јер када се заврши период поврата новца, ви сте се залагали за њих. А за кратак период, попут једногодишњег, план хостинга постаје скуп.

Блуехост табела са ценама

Са друге стране, СитеГроунд не практикује такву тактику. Они нуде свој основни план (СтартУп) у износу од 3,95 долара месечно. чак и ако сте се претплатили на годину дана. Ово је добро и никад их нећете држати дуже време. Дакле, значи да су јефтинији од БлуеХост-а.

Такође, за разлику од БлуеХост Ситегроунд нуди неограничен број налога за е-пошту, поддомена и паркираних домена.

Трошкови СитеГроунд планова

Победник: СитеГроунд

БлуеХост

СитеГроунд

Закључак

Из горњег упоређивања СитеГроунд и БлуеХост, види се да је СитеГроунд победник. Неколико ствари које могу ометати купце да одаберу СитеГроунд је простор за складиштење и број посета / месечно. Али заиста није проблем за веб локације засноване на садржају.

За нову веб страницу њихов СтартУп је добро прилагођен. Имамо још један блог темељен на садржајима који траје више од 3 године и даље троши не више од 800 МБ. А ширина појаса је такође довољна за новоосноване веб локације.

Поред ових, они су невероватни попут 99,99% Уптиме-а, брзе подршке корисника и мало времена учитавања итд. Штавише, многи други корисници показују позитиван одговор на БББ.

СитеГроунд је наша главна препорука

Зашто препоручујемо СитеГроунд преко БлуеХост-а?

 • Невероватне услуге подршке, солидно продужење рада и време учитавања
 • СитеГроунд предузима многе иницијативе за убрзавање њихових услуга, као што су ССД-ови, НГИНКС, ХТТП / 2 и додатни додатак за предмеморију..
 • Омогућите изолацију рачуна и високу сигурност против хакова и рањивости.
 • Омогућавају врхунску технологију у индустрији попут Линук Цонтаинер методе, сервера са 256 ГБ РАМ-а, Интел Ксеон Е5-2690в3, итд..
 • Они такође развијају сопствени брзи сигурносни систем и интерни проактивни надзор сервера.

СитеГроунд

БлуеХост није лош избор, али СитеГроунд је прикладнија опција у будућности, ако се захтеви ваше веб странице повећају, можете се лако пребацити на виши план и уживати у њиховим нон-стоп услугама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map