НамеЦхеап вс ГоДадди преглед 2020 (који је бољи за вас?)

1

Да ли сте заглавили у борби против НамеЦхеап-а и ГоДадди-а да одлучите где да купујете имена домена? Ово је најјаснија ситуација када ћете постављати блог или веб страницу као новајлија. Иако постоје многи други регистратори домена где можете да купите име домена, али доминантни и познати играчи су НамеЦхеап и ГоДадди.


Почнимо!

Ове компаније су веома познате и веома познате по свом регистровању домена. Обоје су регистровани од стране ИЦАНН регистратора домена. Дакле, ко је победио у упоређивању НамеЦхеап и ГоДадди?

ГоДадди тврди да управља са преко 77 милиона домена, док НамеЦхеап има 10+ милиона домена под њиховим управљањем. Али само бројеви не могу вам помоћи да закључите који је најбољи.

Након искуства са обе услуге компаније, радимо на томе да напишемо ово детаљно упоређивање НамеЦхеап-а и ГоДадди-а које ће вам сигурно помоћи да донесете одлуку без икакве замршености..

НамеЦхеап вс ГоДадди упоређивање

НамеЦхеап вс ГоДадди упоређивање 2020

Који је најбољи администратор и пружатељ услуга хостинга?

Ово поређење смо поделили у неколико делова како бисмо објаснили сваку карактеристику / производ који нуде такве цене, обнављање, ССЛ сертификат, бесплатни програми, Хостинг планови, интерфејс и корисничка подршка.

Цене: Ко нуди домене по најнижој цени?

Ознака цене је основни фактор пре одлуке о куповини или не. Скоро све компаније нуде домен у неколико долара, али већ у наредној години наплаћују прилично више новца у поређењу с првом годином. И НамеЦхеап и ГоДадди су познати по својим ниским ценама за нове купце.

Ово је најбоља тактика да привучете више купаца пружајући им ексклузивни и највећи попуст у првој години.

Ево структуре трошкова ГоДадди за име домена. Ове цене су прве године када купујете нови домен са новим налогом и могу варирати, јер нуде промоције с времена на време.

Цене ГоДадди

 • .Цом за 0,99 УСД годишње
 • .Орг за 8,99 УСД годишње
 • .Нет за 11,99 УСД годишње
 • .Инфо за 2,99 УСД годишње
 • .Биз за 7,99 УСД / годишње

Посетите ГоДадди

Цене НамеЦхеап

 • .Цом за 8,88 $ годишње
 • .Орг за 12,48 УСД годишње
 • .Нет за 7,88 $ годишње
 • .Инфо за 0,88 УСД годишње
 • .Биз за 11,88 $ годишње

Посетите НамеЦхеап

Као што видите, ГоДадди нуди веће промотивне попусте. Дакле, ако желите домен током једне године, онда сигурно потражите ГоДадди или погледајте следеће алтернативе ГоДадди.

Победник: ГоДадди

Напомена: Ако сте планирали да купите домен дуже од једне године, тада би одабир НамеЦхеап-а била одлична опција. Јер ГоДадди захтева више новца за обнову. НамеЦхеап је најбољи за дугорочно трчање јер су њихове стопе обнављања исте као и за ново име домена.

Цене обнављања

Скоро све компаније нуде промотивне попусте као што је ГоДадди, јер нуде „.цом“ за само 0,99 УСД за прву годину. Али игра почиње од друге године када су трошкови наредних година високи. ГоДадди наплаћује више новца као што је раније поменуто од нормалних обнављања у поређењу са НамеЦхеап-ом.

Помоћу НамеЦхеап-а морате платити исти новац који сте платили за куповину новог домена. За .цом ТЛД продужетак цена обнављања је 10,69 долара, али ГоДадди наплаћује 14,99 долара.

Ево поређења стопе обнове:

ГоДадди Ренвалс

 • .Цом за 14,99 УСД годишње
 • .Орг за $ 17,9 / годишње
 • .Нет за 11,69 $ годишње
 • .Инфо за 2,99 УСД годишње
 • .Биз за 7,99 УСД / годишње

Посетите ГоДадди

НамеЦхеап Реневалс

 • .Цом за 10,69 УСД годишње
 • .Орг за 12,48 УСД годишње
 • .Нет за 12,88 $ годишње
 • .Инфо за 2,99 УСД годишње
 • .Биз за 7,99 УСД / годишње

Посетите НамеЦхеап

Дакле, ако имате циљ да домен држите дуже од годину дана, онда би га сигурно купили од НамеЦхеап-а. Ако купујете од ГоДадди-ја, можда ћете уштедјети нешто новца прве године, али касније ћете морати платити више новца него НамеЦхеап.

Победник: НамеЦхеап

Фреебиес

Да, волимо бесплатне производе и све друге, али знате да ограничен број компанија нуди корисне бесплатне производе. У имеЦхеап против ГоДадди, у трци је победио НамеЦхеап.

НамеЦхеап нуди бесплатни ВхоисГуард за прву годину, а касније уз наплату само 2,88 долара. ВхоисГуард је дизајниран да заштити вашу приватност. Штити ваше име, адресу е-поште, телефонски број и чува их у тајности како би се избегла нежељена пошта, отмица домена или било каква нежељена ситуација.

С друге стране, Г о Дадди не укључује ниједну бесплатну. Они наплаћују 7,99 УСД за заштиту приватности и 14,99 УСД за заштиту приватности и пословања (укључује неку више заштите), што је много више од НамеЦхеап-а.

Победник: НамеЦхеап

ССЛ сертификат

Хајде сада да разговарамо о ССЛ сертификату. У основи, то је сигурносни протокол који штити важне информације клијента као што су бројеви кредитних картица, лозинка и корисничка имена итд.

Овде смо добили још једну предност због регистрације домена помоћу НамеЦхеап-а. Они наплаћују само 9 УСД годишње, али препоручујемо да га претплатите на дуже од годину дана, јер ће снизити цену на 8,95 УСД годишње. Применљиво је за једну локацију.

Док ГоДадди наплаћује 55,99 УСД годишње за прву годину и 69,99 долара за обнову. Такође се може користити за обезбеђивање једног места.

Победник: НамеЦхеап

Грејс период

Период Граце је време у коме компанија задржава ваше истекло име домена. Различита проширења домена имају различит период мировања. Компанија ће вам послати неколико е-маилова када ваш домен истиче и након истека рока за обнову.

Ако говоримо о НамеЦхеап-у, они саветују да поново активирате ваше истекло име домена у року од 27 дана. Овде имајте на уму да је овај грејс период применљив на .цом, .нет, .орг, .инфо и .биз.

Док је ГоДадди добио предност овде, нуде 41 дан. Тачно 42 дана отказаће ваш домен. Овај грејс период се примењује на .цом, .нет, .инфо, .биз, .цц, .орг, итд.

Победник: ГоДадди

 • Такође бисте могли да прочитате: Алтернатива НамеЦхеап и Конкуренти за куповину домена

Процес куповине & Упселл

Упселл је стратегија у којој компанија нуди различите сродне производе за повећање продаје. То је добра стратегија са пословног становишта, али превелика продаја може напустити потенцијалне купце.

Хајде да прво разговарамо о ГоДаддију. Не занима их да ли су купци збуњени или нервирани због своје стратегије продаје, само се годинама приказују.

Ако сте нови и никад не доживите поступак куповине, будите опрезни, јер док певате треба да пређете на следеће кораке након прегледа целе странице..

Када унесете своје име домена и кликнете на „сеарцх“, онда ћете на следећој страници видети неколико упселова који вам испрва лутају на памет. Затим након проласка кроз овај корак на следећој страници налази се листа повезаних производа попут заштите приватности, хостинга, израде веб локација и услуга е-поште.

ГоДадди вас може привући због хостинга због својих јефтиних планова. Али ми би препоручили ИнМотион хостинг и Б лу ехост, јер су они један од најбољих хостинг провајдера. Г о Тата је јефтин, али није достојан гостовања на вашим професионалним веб локацијама. Споран одговор сервера, испод просечне подршке и високе стопе обнављања, традиција је ГоДадди-ја.

Сада ако говоримо о тактичким упселл НамеЦхеап-ом, процедура пријављивања је прилично једноставна и чиста. Да, нуде неке сродне производе, али још увијек уредну страницу. Дакле, ако сте нови купац домене, купите га од НамеЦхеап-а, јер мислимо да вам поступак неће замрзнути. Штавише, ако вам је потребно објашњење у било којем кораку, то можете учинити покретањем ливе цхат-а.

Као што знамо свака компанија која користи замке за продају, али неке компаније су овај процес учиниле збуњујућим и на крају нови купци на крају купују неке нежељене функције. Пре завршетка наруџбе обавезно поништите све нежељене понуде. Поступак куповине НамеЦхеап-а је много једноставнији од ГоДадди-ја.

Победник: НамеЦхеап

Аутоматску обнову

Аутоматска обнова је опција која помаже да се плаћање изврши аутоматски у тренутку када ваш домен истиче. Ако нисте обновили свој домен, онда ваша веб локација иде ван мреже.

Опција „Аутоматска обнова“ увелике ће вам помоћи када заборавите или због неког другог разлога нисте ручно обновили домен. За ово је потребно само да задржите довољно новца на рачуну приложене кредитне картице и омогућите обнову опције.

Тако да ће следећи пут када дође време, компанија одбити износ обнове без икаквог пада.

Победник: Тие

Интерфејс управљачке плоче

Контролна табла домена омогућава вам да конфигуришете све домене, поддомене, е-пошту, функцију преноса и ДНС-а итд. Лоше дизајнирана контролна табла троши драгоцено време корисника.

Какво је било искуство са њиховим контролним плочама? Јер је то најцењенији фактор при избору регистра регистра домена. Инструментална плоча која се лако креће пружа корисничко искуство. Па ко је победник између надметања НамеЦхеап и ГоДадди?

Преглед контролне табле НамеЦхеап

Недавно НамеЦхеа п ажурира панел за управљање доменом и сада је нови панел веома гладак и неприметан. На надзорној плочи НамеЦхеап-а лако можете управљати више домена и извршавати било који потребан задатак, као што је обнављање домена, уређивање Наме Сервер-а и такође можете проверити детаље ССЛ сертификата. За промену ДНС / Наме Сервер једноставно кликните на име домене за које желите да додате нове записе и унесете НС записе тамо.

Контролна табла домена ГоДадди

ГоДадди такође има одличан, лаган за навигацију и почетнички прихватљив панел за управљање доменима. Баш као што је НамеЦхеап, на самој контролној табли можете обновити имена домена, додати ВХОИС Гуард, Едит Домаин и ДНС поставке у року од неколико минута. Све у свему, обе компаније нуде корисничку контролну таблу и изјављивање једног је најбоље од другог да би било неприкладно.

Победник: Тие

Подршка муштеријама

Није важно да ли купујете хостинг план или име домена, корисничка подршка је увек важна, јер понекад вам је потребна помоћ у неким питањима која је тешко разумети. Открили смо да је вријеме одговора ГоДадди споро због подршке путем е-поште.

Купили смо домен од ГоДадди-а. Обично им треба један дан да одговоре на вашу е-пошту и недоследни су. Понекад њихов одговор долази у року од једног дана, а понекад су чак и заборавили да одговоре након неколико дана проласка.

Ливе Цхат доступан је само од понедељка до петка у одређено време. Иако их можете контактирати телефоном 24/7. Али не желе сви да контактирају телефоном, већина људи користи Ливе Цхат, где могу комфорно да пишу своја питања.

С друге стране, службе подршке за НамеЦхеап прилично су поуздане и доступне су 24 сата дневно. Нису нудили услуге подршке путем телефона, али можете их контактирати путем ливе цхат-а што је заиста добро. Иако подношењем карте понекад одмарање касни, али ливе цхат је много и лако доступан.

Нисмо само они који имају лоше искуство подршке са ГоДадди-ом, већ се и мноштво корисника жали на њихове услуге подршке. Дакле, у упоређивању НамеЦхеап-а и ГоДадди-а заснованог на нашем искуству, НамеЦхеап је победник.

Победник: НамеЦхеап

Планови веб хостинга

Обе компаније су познате као један од главних регистара домена, али касније нуде и јефтине планове за хостинг. Обоје нуде скоро исту брзину продужења и брзине сервера. Али ако сте нови, НамеЦхеап је добар за вас јер нуде 24/7 подршку у цхату. Штавише, НамеЦхеап нуди најниже цене хостинга по цени од 9,88 УСД годишње, док ГоДадди наплаћује 59,88 УСД годишње. Да, Н амеЦхе ап нуди план хостинга на годину дана испод 10 долара

НамеЦхеап Хостинг план такође укључује скенер злонамјерног софтвера, израду сигурносних копија (два пута недељно), бесплатни програм за прављење веб локација и ССД простор убрзан за складиштење. Још није готово, можете да угостите 3 домена на „Вредности“ (основном) плану, што је заиста атрактивна опција за почетнике и оне који имају веома ограничен буџет.

Али ГоДадди има много више жеђи новца. Они наплаћују 23,88 УСД годишње & обнављање, $ 17,88 за скенирање злонамјерног софтвера, нема бесплатног градитеља и дозвољава вам се да домаћин само једне веб странице на њиховом економском (основном) плану.

Ако желите да хостујете своју веб локацију са ове две, овде ћемо направити табелу упоређивања која ће вам помоћи да одаберете праву.

Карактеристике

НамеЦхеап

ГоДадди

Бесплатни домен

да

да

Веб странице

3

1

Складиште

20ГБ-ССД убрзано

100 ГБ-Нема ССД-а

Проток

Неограничено

Неограничено

Политика поврата новца

14 дана

30 дана

Кликните на Инсталлер

да

да

Подршка 24/7 (ливе цхат)

да

Не

Цена

9,88 УСД / годишње

Посетите НамеЦхеап

$ 59,88

Посетите ГоДадди

Наша препорука за хостинг

Ако желите веб хостинг само ради стицања искуства, онда би јефтин хостинг могао да буде значајна опција. Препоручујемо вам да погледате листу јефтиних ВордПресс провајдера за хостинг.

За професионалне или пословне веб странице желимо да препоручимо коришћење ИнМотион хостинга. Такође, постоје и неке познате хостинг компаније, погледајте листу најбољих најбољих ВордПресс веб хостинг компанија.

Купите ИнМотион Хостинг одмах!
лорем ипсум долор

Дакле, ко је победник у надметању НамеЦхеап и ГоДадди?

Па, као што видите победник је НамеЦхеап. Да, ГоДадди је такође добар избор за куповину домена, али зашто плаћати високе обнављање? Обе су познате компаније и нису уплетене ни у какве лажне активности.

Препоручујемо вам да купите домен од НамеЦхеап-а, јер су стопе обнављања прилично ниске у поређењу са ГоДадди-ом, а услуга хостинга мора да иде за ИнМотион Хостинг. Штавише, такође ћете добити бесплатни ВхоисГуард за прву годину и добро опремљен контролни панел за једноставно управљање од НамеЦхеап.

Молимо не оклевајте да поделите ову Намецхеап вс Годадди поређење на друштвеним мрежама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map