Најбоље ГоДадди алтернативе 2020: [# 1 је невероватно + 47% попуста]

0

Ако тражите најбоље алтернативе за ГоДадди, то значи да нисте задовољни услугама компаније. И како неко може бити задовољан? Зато што нису доследни у својим услугама.


Купци се често жале на корисничку подршку, продужење рада и брзину. ГоДадди је веома огромна организација која броји скоро 4000 запослених и нуди широк спектар производа.

Поред тога, компанија је до сада регистровала значајан број домена (77 милиона), што га чини највећим регистром домена на свету. Али то није начин пословања.

Зашто алтернативе ГоДадди?

БББ значи "Бољи пословни биро", место где можете да подносите жалбе на компаније. Штавише, високо оцењивање на БББ-у показује да се компанија професионално бави својим купцима, а купци су задовољни услугама компаније. Али у БББ-у постоји скоро 981 извјештај о притужби који показује да се ГоДадди не фокусира на задовољство купаца.

Други разлог је тај што компанија не поштује етичке вредности и користи сексуалне рекламе што је заиста небитно за промоцију услуга. Не разумем зашто они користе сексуалне врсте огласа? Хајде, то је компанија за регистрацију хостинга и домена. Уз то, почетком 2011. године извршни директор Боб Парсонс у Зимбабвеу убио је дивљег слона што такође показује да се компанија не брине за етичке праксе.

Сљедећи веома важан разлог збогом збогом Годадди је рачун СОПА. Предлог закона који је против слободе интернета и готово све компаније против тога, али ГоДадди га је у почетку подржао. Када су тоне купаца напустиле услуге компаније, тада се компанија окреће СОПА-и само ради свог пословања. Али ствар је у томе што не можемо да верујемо ГоДадди-у. Који је исти рачун предложен следећи пут? Хоће ли ГоДадди поново подржати?

Није престар када су се услуге компаније компромитовале заједно са његовим хостингом, е-поштом и услугама домена пропадали. Већину времена сервери су били у паду, лоше услуге подршке постале су њихова традиција и нису се фокусирале на квалитет.

Штавише, изградили су сопствену контролну таблу за управљање веб локацијама. Да, није велики разлог пронаћи домаћина сличног ГоДадди-у, осим ако не сазнамо да је ГоДадди самостално направљен панел прилагођен заиста сложеним и некако неуредним.

Они се покушавају побољшати на бољи начин, али сада постоје многи други пружаоци услуга хостинга и компаније које су поузданије и поузданије. Овде ћемо разговарати о неким врхунским и квалитетним алтернативама Годадди-у.

Најбоље Годадди алтернативе за 2020. годину за поуздан веб хостинг и куповину домена

1. ИнМотион Хостинг – 56% попуста + Поуздан хостинг од ГоДадди

ИнМотион ГоДадди Алтернатива

Ево ИнМотион-а са прилагођеним и прилагођеним панелом који служи купцима пружајући индивидуалне планове за хостинг на пословном нивоу. Компанија која нуди зоне Мак Спеед да би своје услуге учинила бржим од других. И не само то, Еаси интеграција гоогле апликација, инсталацијски програм у једном клику за преко 310 апликација, врхунска безбедност, контролер нежељене поште, разни језици за кодирање и још много тога.

Сви планови хостинга било да се ради о схаре-у или ВПС-у или наменски покрећу ССД хостинг (ССД уређаји) који су познати по високој брзини читања и писања. С друге стране, ГоДадди не укључује ССД уређаје у своје планове и увелико се заснива на традиционалним механичким погонима.

Бојиш се губитка података? Не брините, ИнМотион нуди бесплатан бацкуп објект чак и на својим врло основним плановима који аутоматски чувају податке и можете их вратити када год вам затребају само неколико кликова. Па зашто плаћати додатни новац ГоДадди-у за израду сигурносне копије података.

Годадди нуди само 30 дана током којих можете тестирати њихове услуге, а ако их нисте задовољили, имате само 30 дана да пошаљете захтев за повраћај новца. Али ИнМотион вам пружа 90 дана гаранције поврата новца.

Још један врло потпун корак компаније је да можете резервисати име домена. Да, док купујете хостинг план преко ИнМотион-а, можете одабрати бесплатни домен касније. Али код ГоДадди морате да одаберете име у тренутку куповине (понекад немамо на уму име). Тако да сте у журби купили домен који вам није потребан.

ИнМотион тим за подршку је врло образован, брз и доступан 24 сата дневно. Док се са друге стране људи жале на услуге подршке ГоДадди. Недавно смо тестирали ГоДадди и видимо да се побољшавају, али још увек одговор није тако бржи као ИнМотион.

Погледајте упоредне карактеристике:

Карактеристике

У покрету

ГоДадди

Планови (врло основни)

Лансирање

Економија

Веб сајт

2

1

Фрее Домаин

да

да

Простор на диску

Неограничено

100ГБ

ССД-ови

да

Не

Проток

Неограничено

Неограничено

Зоне максималне брзине

да

Не

Бесплатно сигурносно копирање

да

Не

Имејл адресе

Неограничено

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

250 долара

Не

Гаранција поврата новца

90 дана

30 дана

Посетите ИнМотион

2. СитеГроунд – Одличан за поуздан хостинг

веб хостинг ситеплаце

СитеГроунд је још једна врло пристојна алтернатива ГоДадди-ја. СитеГроунд нуди добро урађену технологију, подршку и најбрже планове за веб хостинг.

Подаци података компаније налазе се на три различита континента САД, Европи и Азијско-Пацифику како би се омогућила најбржа испорука садржаја. Иако је ГоДадди такође користио овај приступ и користи глобално лоциране сервере, али огромна количина притужби и наша статистика нису задовољавајући. Са друге стране, СитеГроунд очигледно испуњава индустријске стандарде.

Компанија такође користи ССД дискове заједно са разним феноменалним само-креираним технологијама. СитеГроунд нуди СуперЦацхер, ХТТП / 2, НГИНКС, Фрее ЦДН и ПХП 7. СуперЦацхер је спремио садржај локације у три различита слоја. Најпре Статични садржај, затим Мемцацхед, а на крају је спремио динамички садржај. Али ГоДадди хостинг и даље не подржава најновији ПХП и не користи никакве посебне технологије попут ССД-а, НГИНКС брзине сервера итд. Итд..

ГоДадди не користе проактиван приступ да би пронашли проблеме ако онда зашто постоји толико буке против њих. С друге стране, интерни надзор СитеГроунд спречава грешку и проактивно прати сервере. На тај начин не само да исправљају грешку, већ се и теже труде да отклоне узроке пре него што пређу у озбиљну ситуацију.

Друга атрактивна опција је механизам за изолацију рачуна. У овом случају, ако на рачун утиче неки вирус или злонамерни софтвер, то неће утицати на остале. Сваки је рачун потпуно изолован од осталих. То значи да сте у потпуности осигурани.

СитеГроунд нуди бесплатну израду сигурносних копија за све своје планове, али као што знате ГоДадди наплаћује сигурносну копију података. СитеГроунд је недавно надоградио своју инфраструктуру и тврдио да су сада 7 пута бржи него раније. Када упоредите обе компаније, то је најбоља ГоДадди алтернатива за хостовање ваших веб локација.

Карактеристике

СитеГроунд

ГоДадди

Планови (врло основни)

Покренути

Економија

Веб сајт

1

1

Фрее Домаин

да

да

Простор на диску

10ГБ-ССД

100ГБ-предење

ССД-ови

да

Не

Проток

10.000 посета / месечно.

Неограничено

СуперЦацхер

да

Не

Бесплатно сигурносно копирање

да

Не

Имејл адресе

Неограничено

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

250 долара

Не

Гаранција поврата новца

30 дана

30 дана

Посетите СитеГроунд

3. БлуеХос т

блуехост сличан годадди

БлуеХост у власништву познате ЕИГ групе и ефикасно задовољава потребе својих купаца. Чак се и ради о подршци или перформансу БлуеХост који се успешно удари. Штавише, ако ћете користити ВордПресс, радо ћете чути да то званично препоручује ВордПресс.орг.

ГоДадди и БлуеХост нуде скоро исте врсте функција, али постоји велика разлика у квалитету услуга. Тхее брзина и Уптиме тестови које смо спровели су у корист БлуеХоста.

Ако упоредимо услуге подршке обе компаније, победник је БлуеХост. Тим за подршку је стручан и има стручност за суочавање са проблемима. Такође компанија одржава залиху видео записа, туторијала, често постављаних питања и различитих чланака.

Да ли је ГоДадди заштитио све ресурсе рачуна хостинга? Не, компанија не користи било коју врсту технике за ефикасно распоређивање ресурса сервера сваком кориснику. Али БлуеХост штити све корисничке ресурсе. Ако налог троши више ресурса него ограничења, привремено ће се пребацити на други сервер.

Ако ћете успоставити сајт за е-трговину, како онда људи упознају вашу понуду? Ова алтернатива ГоДадди нуди 150 УСД за рекламирање ваше веб странице на познатим претраживачима. Ово ће омогућити компанији да унутар кратког времена буде упознат са људима. Али ГоДадди не нуди рекламни кредит ни на једном свом хостинг програму.

Ако сте у могућности да потрошите мало више новца од ГоДадди хостинг плана, ево одличне понуде. Одаберите БлуеХост „Плус“ план који укључује 200 УСД маркетиншки кредит, неограничено складиштење, пропусност, поддомене & паркираних домена, рачуна е-поште и може угостити неограничено веб локација на једном хостинг налогу.

Карактеристике

БлуеХост

ГоДадди

Планови (врло основни)

Основни

Економија

Веб сајт

1

1

Фрее Домаин

да

да

Простор на диску

50ГБ

100ГБ

ССД-ови

Не

Не

Проток

Неизмерено

Неограничено

Заштита ресурса

да

Не

Бесплатно сигурносно копирање

Не

Не

Имејл адресе

5

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

Не

Не

Гаранција поврата новца

30 дана

30 дана

Посетите БлуеХост

4. А2Хостинг – Хостинг услуга велике брзине

a2hoting

Друга сјајна алтернатива ГоДадди је А2Хостинг који нуди сјајну подршку и перформансе. Компанија такође нуди интерно направљен алат попут А2 Оптимизованог акцелератора за место повећаће перформансе без обзира на ЦМС који желите да користите. Понекад нагли скок саобраћаја успорава брзину веб локација смртоносно или може постати неприступачан за посетиоце. За решавање таквих ситуација, алате Перформанце Плус можете купити за само 1,45 УСД. Удвостручиће ваше ресурсе за хостинг као што су ЦПУ и РАМ за одржавање доступности веб локације у тренутку брзих саобраћаја.

Као што знамо, ГоДадди сервери нису толико поуздани због прекомерних прекида рада. Ево погледајте оцјену и притужбе купаца. Шта ако компанија гарантује да ће понудити невероватно продужење рада од 99,9%? Да, А2 хостинг пружа 99,9% гаранције и никада не изневјерите веб локацију чак и ако сте на основном и јефтином плану. Доступност одговарајуће сигурности, резервног напајања и лично стручно особље које надгледа сервере омогућавају 24/7 доступност сервиса.

А2 хостинг такође је дизајнирао алате искључиво за ВордПресс Фанове. Развили су додатак под називом „А2 Оптимизед“. Овај додатак аутоматски конфигурише вашу веб локацију са становишта сигурности и перформанси. Док ГоДадди још увек није у начину пружања било каквих специјалних алата који би њихове услуге учинили поузданим.

Ако нисте свесни сигурносних мера предострожности, онда не брините. КернелЦаре, двоструки слојеви заштитног зида, Бруте Форце одбрана, скенирање и надзор чуваће вашу веб локацију сигурно и сигурно.

А2 хостинг је такође одлична опција за успостављање странице за електроничку трговину. ССД оружани хостинг планови нуде инсталацију у 1 клику за Магенто, ПрестаСхоп, ОпенЦарт итд. Поред тога, планови укључују ПаиПал интеграцију и бесплатан ССЛ сертификат за сигурне трансакције.

Поред свих ових различитих технологија, компанија такође олакшава купцима бесплатну израду резервних копија, најновију верзију ПХП-а, заштиту ИД-а и пуно бесплатних огласа (кредитни оглас, попуст на Тесла теме, једноставан алат за слање претраживача и још много тога.).

Карактеристике

А2Хостинг

ГоДадди

Планови (врло основни)

Лите

Економија

Веб сајт

1

1

Фрее Домаин

Не

да

Простор на диску

Неограничено

100ГБ

ССД-ови

да

Не

Проток

Неограничено

Неограничено

А2 ауто Оптимизер

да

Не

Бесплатно сигурносно копирање

да

Не

Имејл адресе

25

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

50 УСД

Не

Гаранција поврата новца

Било када (али повраћај у року од 30 дана)

Посетите А2Хостинг

30 дана

5. ХостГатор

веб хост хостгатор

Без обзира које врсте хостинга желите овде, ХостГатор нуди много тога са ниским ценама. Њихови заједнички, управљани ВордПресс, Цлоуд, Реселлер, ВПС и наменски хостинг планови сматрају се најбољим алтернативама ГоДадди-а. Компанија је такође била у власништву ЕИГ-а, исте компаније која је стекла многа друга позната имена. Ево га погледајте.

Ви сте нови и забринути сте за дизајн свог вебсајта. Ево решења на ХостГатор-у, јер они нуде 4500 бесплатних предложака за вашу веб страницу. Такође можете да модификујете ове шаблоне по вашој жељи. Мислите ли да ГоДадди има такву залиху шаблона? Не!

Ливе Цхат, систем улазница, телефон вам је увек на располагању. Такође можете поставити питање на форумима. Компанија такође одржава видео галерију о различитим темама као што су Вебмаил, ВордПресс, пхпМиАдмин итд. Понекад Ливе Цхат постане мало неодговоран. Али ипак су добили предност над ГоДадди-ом који чак и не нуди Ливе Цхат.

ХостГатор је такође веома пристојна опција за програмере. Компанија нуди мноштво језика тако да програмери могу да граде сопствене прилагођене дизајне.

И не само то, рекламни кредит од 200 УСД, бесплатна миграција сајтова, 99,9% гаранција за неправовремене, бесплатна израда сигурносних копија података и несмерени ресурси учинили су њихове услуге неодољивим.

Ако желите да идете са ХостГатор-ом, онда према нашем мишљењу треба да изаберете “Баби План”. Зато што укључује много других корисних функција, али кошта неколико долара више од „плана лечења”.

Карактеристике

ХостГатор

ГоДадди

Планови (врло основни)

Хатцхлинг

Економија

Веб сајт

1

1

Фрее Домаин

Не

да

Простор на диску

Неизмерено

100ГБ

ССД-ови

Не

Не

Проток

Неизмерено

Неограничено

Бесплатно сигурносно копирање

да

Не

Имејл адресе

Неограничено

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

200 УСД

Не

Гаранција поврата новца

45 дана

30 дана

Посетите ХостГатор

6. ДреамХост

дреамхост хостинг

Са хостингом преко 1,5 милиона локација и компанијом добитника награда за 2016. годину за кориснике. Хајде да разговарамо о ономе што су добили што је боље од ГоДадди-ја?

Иако су њихови планови скупи у односу на ГоДадди, али они пружају квалитет о којем су корисници сањали.

Пре свега, њима се даје 100% -тна гаранција за невремене. То значи да ће током живота хостинг рачуна ваша веб локација увек бити доступна купцима и посетиоцима. Штавише, компанија за подршку тим се ослања на сопствене могућности особља и нуди свој интерни тим за подршку.

Они туку све компаније у својој политици поврата нудећи 97 дана гаранције поврата новца. ИТ значи да су веома сигурни у своје услуге. Штавише, ДреамХост хостинг план долази са невероватним бесплатним перформансама као што су ССЛ / ТЛС сертификати, кредитни огласи и заштита приватности.

ЦлоудФларе је веома изванредна опција за брзу испоруку садржаја на сајту. ГоДадди не укључује било коју ЦлоудФларе интеграцију. Ако желите ЦлоудФларе услуге, онда морате ручно интегрисати своју веб локацију тако што ћете посетити званичну веб локацију ЦлоудФларе која би могла да представља главобољу за нову особу. Али овде код Дреам хост-а постоји аутоматска ЦлоудФларе интеграција коју можете активирати само једним кликом.

Компанија нуди своју ручно ваљану контролну таблу. Али не брините јер су изграђени као корисник пријазан. То је веома једноставно и лако за коришћење. Све опције су јасно приказане да ли је у питању управљање е-поштом или базе података по којима можете лако да се крећете до сваке опције.

Нуди 1 бесплатни домен, неограничено складиштење на ССД уређајима, подржано је ПХП 5, Перл, Питхон, Раилс и све што желите у хостинг плану. Ако озбиљно и професионално желите да покренете посао на мрежи, ДреамХост ће сигурно испунити ваша очекивања.

Карактеристике

ДреамХост

ГоДадди

Планови (врло основни)

Основни

Економија

Веб сајт

Неограничено

1

Фрее Домаин

да

да

Простор на диску

Неограничено

100ГБ

ССД-ови

да

Не

Проток

Неограничено

Неограничено

Бесплатно сигурносно копирање

да

Не

Имејл адресе

Неограничено

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

100 УСД

Не

Гаранција поврата новца

97 дана

Посетите ДреамХост

30 дана

7. ГреенГеекс

greengeeks

Ево ГреенГеекса који имају за циљ да заштите животну средину и користе пројекте обновљиве енергије за оснаживање својих машина. За компанију за побољшање перформанси која користи ПХП7, ССД-ове и ЦДН да би убрзали своје веб странице.

Као и друге познате компаније, ГреенГеекс такође нуди Ливе Цхат, Пхоне, Емаил, видео туторијале и базу знања како би помогао својим купцима. Једноставно пребацивање и пребацивање програма омогућава кориснику да гради веб локацију без икаквог програмског језика.

Тренутно компанија нуди само један заједнички план хостинга. Али тај план хостинга врло је атрактиван због ниске цене и обиљежја са неограниченим бројем. Као што можете да смештате неограничене веб локације, можете да креирате неограничене поддомене, неограничену пропусност и складиштење и још много тога.

Компанија такође нуди маркетиншки пакет заједно са апликацијама за слање веб страница и алаткама за оптимизацију претраживача. Њихов јединствени и јединствени план хостинга је такође компатибилан са веб локацијама за е-трговину, нудећи директоријуме заштићене лозинком, алате за шифровање, ССЛ и различите карте.

Као и за сваку корисничку сигурност и перформансе странице основни су захтјеви. Дакле, аутоматско откривање бруталности, убојство нежељене поште, надзор и сигурносно копирање 24/7 чувају вас са безбедносне стране. За брже учитавање страница, компанија нуди разне технике кеширања, укључујући Хот Дата Цацхинг и уграђене услуге кеширања.

Карактеристике

ГреенГеекс

ГоДадди

Планови (врло основни)

Основни

Економија

Веб сајт

Неограничено

1

Фрее Домаин

да

да

Простор на диску

Неограничено

100ГБ

ССД-ови

да

Не

Проток

Неограничено

Неограничено

Бесплатно сигурносно копирање

да

Не

Имејл адресе

Неограничено

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

Не

Не

Гаранција поврата новца

30 дана

30 дана

Посетите ГреенГеекс

8. ВебХостин гХуб

webhostinghub

Вебхостингхуб поседује само експертизу у дељењу хостинг планова и нуди три плана као Спарк, Нитро и Динамо. Нуде вам бесплатан домен заједно са куповином хостинг плана или вам можете пренијети постојећи домен без плаћања накнаде. Поред тога, они ће пренети вашу веб локацију без икаквог застоја.

Они нуде БОЛДГРИД веб локацију која нуди потпуно бесплатне планове за хостинг. Теме припадају различитим категоријама као што су музика, посао, блог, фотографија итд. Тако да можете одабрати жељене шаблоне, уредите их и повежите се на мрежи.

ЗАШТО нуди 24/7 корисничку подршку засновану на САД-у. Купци могу комуницирати са тимом за подршку путем телефона, Ливе Цхат и скипе-а. Такође компанија одржава центар за помоћ који је препун уџбеника и чланака.

Они нуде различите износе Ад кредита за сваки хостинг план. У самом основном хостинг плану износ је 75 долара, а 175 долара за Нитро и 250 долара за Динамо хостинг план. Компанија поједностављује процес инсталације ВордПресс-а, као што је током процеса одјаве, можете одабрати ВордПресс, а затим хостинг план долази са унапред инсталираним ВордПресс-ом.

Карактеристике

ВебХостингХуб

ГоДадди

Планови (врло основни)

Искра

Економија

Веб сајт

2

1

Фрее Домаин

да

да

Простор на диску

Неограничено

100ГБ

ССД-ови

да

Не

Проток

Неограничено

Неограничено

Бесплатно сигурносно копирање

Не

Не

Имејл адресе

Неограничено

100

Уживо ћаскање

да

Не

Кредит за оглашавање

75 УСД

Не

Гаранција поврата новца

90 дана

30 дана

Посетите ВебХостингХуб

Општи преглед алтернатива ГоДадди

Горе смо сматрали да су најбоље ГоДадди алтернативе и превазилажење проблема са којима се сусрећете током хостовања њихових услуга.

Јер свака компанија која испоручује више од ГоДадди-а, а уз то други, имају и Ливе Цхат да исправи било који проблем .

Али ако излистамо алтернативе више сажето, онда бирамо И н Мотион, СитеГроунд и Б лу еХост. ДреамХост је такође веома добра опција, али скупљи од осталих на листи.

Сада да поједноставимо поређењем карактеристика ова три врхунска хостинг услуга.

Карактеристике

У покрету

СитеГроунд

БлуеХост

Планови

Лансирање

Покренути

Основни

Веб сајт

2

1

1

Фрее Домаин

1

1

1

Простор на диску

Неограничено

10ГБ

50ГБ

ССД-ови

да

да

Не

Проток

Неограничено

10.000 посета / месечно.

Неизмерено

Бесплатно сигурносно копирање

да

да

Не

Имејл адресе

Неограничено

Неограничено

5

Кредит за оглашавање

250 долара

Не

Не

Компанија је направила тецх

Зоне максималне брзине

СуперЦацхер

Расподјела ресурса

Политика поврата новца

90 дана

30 дана

30 дана

Цена

$ 5,99 / месечно

$ 3,95 / месечно

$ 2,95 / месечно

Посетите ИнМотион

Посетите СитеГроунд

Посетите БлуеХост

Закључимо ову расправу и наша сугестија је да идете у ИнМотион. Јер нуде мноштво функција као што видите табелу.

Али то не значи да су и друге компаније далеко иза ИнМотион-а.

Као што смо у наслову споменули „Најбоље“, што значи да су сви добри.

Али зарад више концизности и за оне који су нови у интернет свету, извлачимо све у једној компанији.

Најбоље алтернативе за куповину домена од стране ГоДадди-а

Без сумње, ГоДадди је највећи регистратор домена и нуди домен по повољним ценама. ГоДадди нуди нови .цом домен готово бесплатан (0,99 УСД за прву годину), али обнова је веома скупа.

Морате платити скоро обнављање 15,17 долара. Али да ли сте знали да постоје неке сјајне алтернативе које нуде називе домена по нижим ценама. Ево неких великих имена;

НамеЦхеап

(10,69 УСД годишње)

 • Најпопуларније и најпознатије име у индустрији
 • Обнавља 10,69 УСД за .цом ТЛД
 • Они наплаћују 0,18 УСД ИЦАНН накнаде
 • 2,88 долара годишње за ВХОИС Гуард
 • БЕСПЛАТНО уврштавање домена на тржиште
 • Прилагођени кориснички контролни панел

Купите домен од НамеЦхеап

(Препоручује се)

НамеСило

(8,99 УСД / годишње)

 • Они нису много популарни у поређењу са НамеЦхеап-ом
 • Обнављање по истој цени 8,99 УСД за .цом ТЛД
 • Без ИЦАНН накнаде
 • БЕСПЛАТНИ Чувар страже
 • БЕСПЛАТНА продаја домена на тржишту НамеСило-а
 • Једноставан контролни панел

Купите домен од НамеСило

Користите купон код "ХостингСпроут" за уштеду 1 УСД

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map