SiteGround Review 2020: Är det verkligen den bästa WordPress-värden?

0

SiteGround är en av de bästa webbhotelltjänsterna för 2020 som startades tillbaka 2004. De har gjort ett gott namn trots den hårda konkurrensen. Nästan alla, som använder SiteGround Hosting-tjänster, oavsett om experterna eller nybörjaren verkar mycket otäck av dem. Detta granskning av siteground ger dig insikt om de funktioner de erbjuder, planer och allt du behöver veta innan du köper.


De ligger på översta hyllan när det gäller att erbjuda support, drifttid, hastighet etc. och har ett utmärkt rykte inom webbhotell. Dessutom har de servrar i många geografiska områden för bekvämlighet och lättillgänglighet för dess kunder.

Med mycket erfarenhet i branschen (mer än tio år) erbjuder SiteGround olika produkter som Shared, Cloud, Dedicated, VPS och WordPress Hosting.

De tillhandahåller SSD-enheter på alla dess planer för att göra tjänsterna snabbare.

Teknologin går framåt som företaget har;

 • SSD-enheter för värdsservrar
 • SuperCacher
 • NGINX webbserver tech
 • HTTP / 2-protokoll
 • Linux-behållare

Varför rekommenderar jag SiteGround??

Eftersom den typ av tjänster de tillhandahåller jämfört med pris är anmärkningsvärt; särskilt drifttid och supporttjänster. Eftersom WordPress är den mest använda plattformen erbjuder SiteGround dessutom några unika funktioner relaterade till WordPress som visar sig vara mycket praktiska. Det finns många andra skäl som jag kommer att beskriva nedan. Så låt oss ta en rundtur

Denna granskning av webbplatsen ger dig fullständig inblick i företagets tjänster. Efter att ha läst det kommer du att kunna bestämma att det är bra för dig eller inte?

2020’s SiteGround Review – Låt oss jämföra funktioner, planer och prissättning

Låt oss först diskutera några kärnfunktioner och fördelar om denna bästa webbhotell.

Uptime

Uptime är mycket avgörande för din webbplats eftersom uppetiden är den tid under vilken din webbplats är i drift eller vi kan säga tillgängliga för besökarna.

Uptiden på din webbplats påverkar direkt besökarna som om en besökare hittade för det mesta din webbplats nedåt (otillgänglig) och så småningom kommer han / hon någon gång att lämna webbplatsen för att aldrig komma tillbaka.

Så du måste vara värd för din webbplats på webbhotellet som ger en enastående servertid.

Linux Container Technology används av företaget som kallas resurseffektivt. De övervakar servrarna oftare än den allmänna övervakningen för att ta reda på problemen innan de omvandlas till allvarliga problem.

Dessutom är en annan teknisk utveckling av företaget kontonisoleringstekniken. w \ Med detta, om ett värdkonto påverkas och ner på grund av något problem som en kraftig ökning i trafiken deras kontoisoleringsteknik låter inte det andra kontot påverkas.

uptime-2

Uptime som erbjuds av SiteGround är 99,99%. Enligt vår erfarenhet är drifttiden under en månad 99,99%. Den minsta tiden vi upplever är 99,97% vilket tydligt visar att de aldrig släpper din webbplats. 100% Uptime är också möjligt om du använder dedikerande värd men det är väldigt dyrt.

Många andra företag som kräver 99,99% drifttid men poängen är att levererade de det? Ja, vissa företag levererar det men deras värdplaner är dyra medan vissa företag bara fokuserar på fordringarna istället för att leverera.

Så vår slutsats är att SiteGround erbjuder bra och konkurrenskraftig drifttid jämfört med många andra företag. Tummen upp! För den upptid som de levererar till sina kunder.

Stöd

support-copy

Först av allt, Låt oss kolla in den här videon,

Tänk om något fel hände och du inte vet vad du ska göra? Då behöver du supporttjänster för att lösa problemet. Men vad händer om supportteamet inte svarar på dig ordentligt eller på ett rakt sätt. Detta kommer att skapa en mer fruktansvärd situation; du förlorar besökare och intäkter också. Så vid SiteGround behöver du inte oroa dig för supporten.

Deras supportteam är mycket aktivt och alltid tillgängligt för att hjälpa dig. Deras supportteam är mycket informativt, utbildat och lyhörd för att lösa dina problem inom kort tid och vägleda kunder så snabbt som möjligt. Dessutom behåller de profilerna för sitt team på webbplatsen för att skapa en betrodd miljö.

Det finns tre sätt att kontakta dem dygnet runt via biljetter, livechatt och telefon. Jag har en bra erfarenhet med dem och skulle vilja ge ut 9 med 10. Så när det gäller support behöver du inte oroa dig och köpa SG-värd utan tvekan.

Fart

Laddningshastigheten för din webbplats är en annan viktig och mycket kritisk faktor eftersom Google redan nämnde att de betraktar det som en rankningssignal. Det betyder att din webbplats bör laddas inom några sekunder, till exempel högst 2 ~ 3 sek. Oavsett vilken värdplan du använder SiteGround kommer du att leverera en enastående och flammande snabb serverhastighet.

Jag har en bra upplevelse och tyckte att de var nöjda när det gäller hastighet. Det finns ett antal gratis hastighetstestverktyg tillgängliga på internet för att kontrollera webbplatsens hastighet som GTMetrix och Pingdom. Jag har upplevt hög hastighet, inte bara en gång snarare, vi kontrollerar det oftare och upptäcker att de är konsekventa i hastighet.

Så frågan är vad de gör för den högsta hastigheten som andra inte har? Först och främst använder de SSD-enheter även på Shared Hosting för att operationen ska kunna utföras snabbare jämfört med de traditionella diskarna.

speed-copy

Dessutom använder de SuperCacher-teknik som är tillgänglig med alla planer utom

Börja. SuperCacher-teknik består av tre lager; det första lagret kopierar det statiska innehållet som bilder, skript etc. och lägg dem i RAM-minnet så nästa gång innehållet laddas från RAM-minnet vilket är mycket snabbt jämfört med laddning från serverns hårddiskar.

Det andra lagret cachar frågorna från databasen och lagrar dem i RAM-minnet, vilket resulterar i att om samma fråga krävs igen så visas resultaten omedelbart. Det sista är det dynamiska lagret som cachar hela sidorna på din webbplats som säkert kommer att minska innehållets laddningstid dramatiskt.

En annan teknik som de erbjuder är CloudFlare CDN inom cPanel som används för att cache ditt webbplatsinnehåll på de olika datacentren över de geografiska gränserna. Så att när en besökare närmar sig din webbplats laddar den innehållet från närmaste datacenter till användaren.

CloudFlare är den bästa gratistjänsten när det gäller att optimera din webbplats för otrolig hastighet. Om din primära oro handlar om webbplatshastighet eller upplever låg hastighet med andra värdföretag, bör du försöka detta säkert.

Gratis säkerhetskopiering

Anser du säkerhetskopiering av webbplatser som en viktig faktor? Vad gör du om din webbplats har hackats eller komprometterats? Du måste ha en säkerhetskopia-tjänst för att spara ditt innehåll.

Det finns olika utvecklare och programmerare som bygger teman och plugins som hjälper dig att uppnå önskade funktioner på din webbplats. Men ibland kan ett plugin eller ett tema förstöra din webbplats och göra den helt otillgänglig.

Att övervinna denna situation kommer att vara en livräddare. För en premium backup-tjänst måste bloggare / webbansvariga spendera 5 ~ 30 dollar per månad. Men SiteGround, till skillnad från många andra värdar, erbjuder gratis daglig backup för alla planer.

Så om du har ett allvarligt problem kan du enkelt återställa hela webbplatsen snabbt. De gjorde en kopia av dina data på en StartUp, men på alla andra högre planer gjorde de 30 kopior. Det betyder inga bekymmer över dataförlust längre.

Hanterad WordPress Hosting

Ett annat mycket attraktivt erbjudande som kan luta kunderna till SiteGround’s Managed WP Hosting. Observera här att detta inte erbjuds av flera andra värdföretag och det kostar vanligtvis mer än traditionellt värd.

Så vad betyder det med Managed WordPress Hosting?

För en nybörjare kommer det att ta tid att veta hur man säkra ordpresswebbplatsen ordentligt? Hur gör jag uppdateringar och dagliga säkerhetskopior? Hur man upprätthåller hastigheten?

Lösningen är Managed WordPress Hosting. I detta hanterar företaget alla dessa aspekter som säkerhet, hastighet, säkerhetskopieringar osv. Nu behöver du inte oroa dig för något, bara fokusera på ditt innehåll eftersom alla andra saker blir huvudvärken för företaget.

säkerhet

Du måste säkra din webbplats eftersom nu en dags säkerhet är det viktigaste problemet. Hackare letar alltid efter säkerhetshålen och varje år tusentals webbplatser som hackas av hackare bara för att människor inte uppmärksammar webbplatsens säkerhet. Du kan se videon hur SiteGround säkrar dina webbplatser och bloggar. Snälla ta dig en titt;

För säkerhetsproblem gör företaget de dagliga säkerhetskopiorna, övervakar för att identifiera säkerhetshålen, uppdateringar, erbjuder plugins osv. Kontona är isolerade även på den delade värden, det betyder att ett värdkonto är hackat eller sårbart på grund av andra konton kommer inte att påverkas.

Varje år lägger de till många regler i brandväggen för att skydda WordPress och de andra plattformarna också. Företagets säkerhetsteam släpper då och då många säkerhetsuppdateringar för att säkerställa korrekt säkerhet.

Dessutom filtrerar deras spamförebyggande system alla inkommande och utgående e-postmeddelanden eftersom det är mycket enkelt att sprida sårbarheterna via e-post. Så i slutet om någon sårbarhet påverkar ditt värdkonto efter att ha fuslat alla säkerhetslager (vilket är nästan omöjligt), ger företaget dig en gratis möjlighet med dagliga säkerhetskopior av alla planer; i så fall kan du enkelt återställa inom några få klick.

cPanel 

SiteGround skapade sin anpassade panel för att hantera ditt webbhotellkonto, tro det eller inte, deras anpassade panel är väldigt lätt att använda precis som cPanel. De kommer att dike cPanel snart i framtiden.

Den cPanel som erbjuds av företaget är mycket enkel att hantera värdkontot enkelt. Så vad är cPanels roll? Med cPanel kan du hantera e-postmeddelanden, domäner, underdomäner, filhanterare, olika statistik, FTP-konton, säkerhetskopierade databaser och mycket mer. De gjorde panelen vänligare för enkel förståelse.

Dessutom kan du anpassa cPanel. Företaget är partner till tredjepartsverktyg som Softaculous, SpamExperts etc. för att förbättra kundens upplevelse. Företaget utvecklade några egna unika verktyg som Auto-uppdateringar, SuperCacher, etc. för att göra tjänsterna mer pålitliga. Du kan också överföra webbplatsen från en annan värd till SiteGround utan kostnad.

Inga dolda avgifter

I det här avsnittet av SiteGround-granskningen kommer jag att diskutera om de tar ut någon dold avgift?

De är väldigt transparenta och visar alla detaljer om sina planer mycket tydligt. När du klickar på jämförelselistan eller planuppgifterna visas en jämförande lista över alla planer där alla avgifter och procentsatser är mycket tydliga. Du kan ta tag i informationen genom att bara flytta musen på valfritt innehåll i listan.

De visar också på supportavsnittet de prioriteringar som du har gett enligt planen du väljer. De visar också drifttiden för sina tjänster under hela månaden och året på deras webbplats. Så känn dig fri när du köper och läser informationen innan du väljer en plan.

Begränsning av att använda SiteGround

Så jag har delat alla funktioner de tillhandahåller men vänta det finns några nackdelar också, låt oss prata om.

Begränsade besökare

Till skillnad från andra värdföretag är SiteGround-planer (Shared and WP Managed) begränsade till ett visst antal besökare per månad. Antalet besökare varierar från plan till plan.

Den mycket grundläggande planen är StartUp-planen som tillåter 10 000 besökare per månad. Det här är en liten mängd besökare, men det här antalet besök passar för en mycket ny blogg och små webbplatser.

Om du ska starta en ny blogg, är det ett utmärkt val att börja med SG. Så medan du köper planen väljer du det klokt enligt dina krav, gå inte för större planer.

Du kan köpa “StartUp” -plan till bara $ 3,95 per månad på grund av 60% rabatt med vår exklusiva länk medan denna plan normalt kostar $ 9,95.

Kostsam

SiteGround är lite dyrt när vi jämför det på grundval av lagring, webbplatser att vara värd och tillåtna besökare per månad. Många andra värdföretag erbjuder mer lagringsutrymme som 50 GB eller 100 GB på sina grundläggande planer, men SiteGround erbjöd endast 10 GB.

Förutom vissa företag ges obegränsad bandbredd till relativt låga priser. Om prissättningen verkligen betyder något i ditt fall, finns det många andra värdföretag som InMotion (vårt rekommenderade WordPress Hosting) annars är SiteGround ett fast val att välja.

Så det är uppenbart att priserna är lite höga men de är mycket effektiva för att leverera hastighet, Uptime, Security och support vilket gör dem kostsamma.

Begränsad lagring

Om vi ​​jämförde lagringsutrymmet med de andra värdföretagen är det lite lägre. Men lagring kanske inte är ett problem i händelse av beskrivande typ blogg / webbplats.

Med beskrivande natur menar vi att om din blogg huvudsakligen baseras på textinnehållet är det utrymme som företaget erbjuder i ”StartUp plan” tillräckligt.

Men det kan vara ett problem om du använder det för att ladda upp programvara och liknande mer utrymmeskrävande innehåll. Så om du är en nybörjare så är StartUp-planen lämplig för nästan alla typer av webbplatser och när din trafik växer växlar du till den högre planen.

SiteGround-värdplaneröversikt

Låt oss prata om SG-värdplaner. För närvarande erbjuder SiteGround tre planer StartUp, GrowBig och GoGeek i delad och wordpress hosting-kategori.

Så jag kommer bara att dela detaljerad information om dessa planer (delad värd). De delade och WP Hosting-paketen är lämpliga för alla större CMS som WordPress, Joomla, Drupal, etc. och även för mediokra trafiksidor. Om din webbplats får mycket trafik kommer VPS eller dedikerad server att passa dig.

Börja

Det är en mycket grundläggande plan som för närvarande finns på $ 3,95 / mo på grund av 60% begränsad tidsrabatt. Denna plan är lämplig för en genomsnittlig blogg eller företagswebbplats eftersom denna plan endast tillåter 10 000 besök per månad.

delad startplan för siteground

När du köper den här planen måste du tänka på att du bara kan vara värd för en webbplats på den. De väsentliga funktionerna är:

 • HTTP / 2 aktiverade servrar
 • Obegränsade e-postmeddelanden & DBs
 • 24/7 Teknisk support
 • 10 GB SSD-lagring
 • 10k månatliga besökare
 • Gratis låt oss kryptera SSL: er
 • Gratis daglig säkerhetskopiering
 • Gratis installation & Överföra
 • Gratis webbplatsbyggare
 • cPanel & SSH-åtkomst
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Obegränsad min SQL DB
 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

GrowBig

När din blogg eller webbplats växer upp kan du växla till den högre, till exempel GrowBig-paketet. Denna plan låter dig vara värd för flera webbplatser. Den här planen är också lämplig när du har flera webbplatser med genomsnittlig trafik och inkluderar SuperCacher-tekniken på tre nivåer.

GoBig Siteground-värdpaket

Planen tillåter 25000 besök per månad. Vanligtvis är denna plan tillgänglig till $ 14,95, men nu på grund av 45% rabatt kan du ta den till bara $ 7,95. Denna plan innehåller alla väsentliga funktioner inklusive premiumfunktioner:

 • Teknisk support på prioritetsbasis
 • Exklusiv SuperCasher-teknik
 • 20 GB datalagring
 • Bra för 25 000 besökare varje månad
 • Du kan vara värd för flera webbplatser
 • Premium 24/7 teknisk support
 • Flammande snabb serverhastighet
 • Obegränsad MySQL-databas
 • Gratis webbplatsmigrering
 • Ett års gratis Wildcard SSL
 • Gratis appinstallatörer
 • Dagliga säkerhetskopior
 • 30 säkerhetskopior

GoGeek

Om du har pengar och söker efter högprestanda hosting väljer du “GoGeek”. Denna plan är för webbplatser med tung trafik eftersom det tillåter 100 000 besök per månad.

Denna plan kommer också med SuperCacher-teknik i tre lager. Enligt företaget finns det få användare på varje server som delar resurserna.

Vanligtvis kostar denna plan $ 29,95, men nu är den tillgänglig med 60% rabatt, så beloppet blir $ 11,95. Det är därför du inte slösar med bara klicka på länken och ta tag i den innan det blir för sent.

GoGeek Siteground-värdpaket

Denna plan innehåller viktiga och premiumfunktioner som:

 • Du kan vara värd för obegränsade webbplatser
 • Gratis PCU-överensstämmelse
 • Stagging-alternativ för WordPress och Joomla
 • Ometerad trafik och databas
 • cPanel och SSH
 • Gratis e-postkonton
 • 24/7 Prioriterad teknisk support
 • SuperCacher för högre hastighet
 • 1 års gratis WildCard SSL
 • 30 säkerhetskopior
 • 1-Klicka på Git Repo Creation
 • Gratis webbplatsbyggare
 • 30 GB SSD-baserat webbutrymme
 • Gratis dagligt säkerhetskopieringssystem
 • Alternativ för återbetalning av 30 dagar

Geeky sceneringsverktyg för Joomla och WordPress som gör att du kan testa förändringarna innan du presenterar materialet online.

Gratis PCI-överensstämmelse: Detta certifikat garanterar de säkerhetsstandarder som är nödvändiga i fallet när din webbplats accepterar kreditkorten och hjälper till att upprätthålla en säker miljö.

Slutsats

Om du letar efter webbhotell med hög hastighet, drifttid och snabb support köper du SiteGround utan tvekan. Det är bra att komma ihåg att vara värd för paketpriser och begränsningar.

Bortsett från prissättning och begränsningar erbjuder de ett gäng funktioner gratis. Om du har en webbplats med massiv trafik är SiteGround bäst.

Enligt vår synvinkel är priserna lämpliga eftersom de levererar så mycket. Så om priset inte spelar någon roll för dig, gå till SiteGround.

Dessutom erbjuder de för närvarande 60% rabatt på StartUp-planen, så priserna är nästan lika med andra låga kostnadshotellföretags planer, klicka bara på länken nedan och få den enorma rabatten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map