11+ Bästa billiga molntjänsttjänster 2020

12

Cloud hosting är det bästa sättet att göra ditt innehåll tillgängligt över hela världen genom flera servrar istället för att använda en CDN-tjänst (Content Distribution Network). Eftersom denna infrastruktur är byggd med flera servrar och det är därför den är lite kostsam än delad värd. Om du letar efter billiga molnhotell kan du fortsätta läsa för att hitta den bästa.


Cloud Hosting är huvudsakligen utformat för att leverera den maximala servicen utan stopp. Och gissa hur? I molnhotell är flera servrar anslutna (parallellt) på ett sådant sätt att de fungerar som en. Den mer enkla förklaringen, till skillnad från den delade webbhotell som bara förlitar sig på en enda server, består molnhotell av mer än en server.

Således minskar detta avsevärt chansen för driftsstopp, låg hastighet och dataförlust. Den använder högre resurser än traditionell värd, vilket gör det dyrare och att dra nytta av denna typ av värd; du måste betala mer pengar. Men här efter våra yttersta insatser sammanställde vi en lista över de bästa billiga leverantörerna av molnhotell.

Bästa billiga molnvärd

Skillnaden mellan moln och delad värd

Som nämnts ovan, i ett moln är flera servrar anslutna som finns på olika platser. Till exempel köpte du en plan för molnhotell och vid någon tidpunkt en serverfel. Vad kommer att hända nu? Ja, du har det, om någon server går ner kommer din webbplats fortfarande att vara tillgänglig. Vid delad värd går din webbplats säkert ner.

Redan i början var denna typ av värd mycket dyr, och bara företagen kan använda det men sedan de senaste 3 ~ 4 åren sjunker priserna och nu finns billiga molntjänsttjänster också med lovad kvalitet. Så om du letar efter den bästa, men billiga leverantören av molnhotell, hjälper den här artikeln dig att hitta rätt företag. För här samlar vi den senaste listan över bästa ansedda molntjänsttjänster som erbjuder planer till lägsta priser.

Våra bästa rekommendationer

Värd

Lämplig för

Betyg

Pris

Kamatera ♥

Alla användare

Kolla nu

Vultr

Små ~ stora projekt

Kolla nu

A2Hosting

Bloggare, webbansvariga

Kolla nu

Bästa billiga leverantörer av molnhotell 2020

Så här är listan över billiga och billigaste molntjänsttjänster som du kan spara betydande pengar på. Vi rekommenderar att du väljer den som passar och uppfyller alla dina krav.

1. Kamatera – Få 30 dagars kostnadsfri testperiod

Kamatera

Kamatera grundades 1995 och erbjuder tillfredsställande molntjänsttjänster tillsammans med flexibla och skalbara lösningar. Genom att känna till att prestanda är en högsta prioritet för alla användare beväpnade Kamatera sin infrastruktur med toppmodern teknik som solid state-enheter, Intel Xeon E5 v4-processor och globala närvaropunkter..

Kamatera är en specialiserad molnplattformleverantör som erbjuder ett brett utbud av produkter under dess namn som billiga molnservrar, blocklagring, lastbalanserare, hanterade molnhosting och mer. Och den mest anmärkningsvärda delen utöver rimlig prissättning erbjuder företaget också ett 30-dagars gratis provkonto.

Hastighet är en av de viktigaste faktorerna som spelar en viktig roll för att förbättra inte bara din kundupplevelse utan också sökmotorens ranking. Anledningen till att Kamatera kan vara ett idealiskt val för dig är att de har 13 datacentra platser runt om i världen, så att du kan lagra innehållet på din webbplats / app nära dina potentiella användare. Så oavsett om din publik tillhör Amerika, Europa eller Asien, kan du enkelt välja närmaste datacenter.

Molninfrastruktur är ett perfekt sätt att gå om du vill använda omedelbar skalbarhet. Det betyder att du kommer att få extra resurser snabbt och undvika eventuella avbrott. När du har konfigurerat ett konto på Kamatera kan du antingen installera eller avinstallera eller uppgradera operativsystemet.

Du får använda någon version av nästan alla operativsystem som Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD och OpenSUSE. Dessutom stöder deras server också alla utgåvor av MS Windows. Å andra sidan innehåller Kamatera en lättanvänd kontrollpanel, så att du kan hantera funktioner och nätverksinställningar osv.

När det gäller att ställa in en server som Kamatera utformade en enkel process kan du välja antalet resurser som vCPU, RAM, lagring och datacenterplats. Du kan också välja ditt önskade operativsystem från en enorm lista.

Företaget gör det också mycket lättare att lägga till vissa valfria tjänster som cPanel och utökade säkerhetskopior. När ditt projekt börjar växa behöver du inte migrera någon annanstans eftersom de har ganska hög specifikationer infrastruktur. Du kan använda upp till 20 vCPU, 256 GB RAM och lagring i terabyte.

Kamatera upprätthåller livechatt, telefonsupport och e-postsystem för att ta hand om sina kundfrågor. Att ha tillgång till flera supportkanaler är användbart för nybörjare som kommer att uppleva molnhotell för första gången. Genom att avsluta kan vi säga att Kamatera utan tvekan är en pålitlig molnleverantör som inte bara presenterar skalbar lösning utan också erbjuder de senaste infrastrukturstödda tjänsterna inom ett prisvärt prissättningsområde.

2. Vultr

vultr

Vultr är en mycket billig molnhotellleverantör som erbjuder molnplaner från $ 2,50 per månad. Vultr-planer liknar DigitalOcean, de erbjuder faktiskt mer prisvärda molnplaner. Den mest grundläggande planen innehåller 20 GB SSD-lagring, 512 RAM, 1 CPU-kärna och 500 GB bandbredd bara på $ 2,50 / månad. Och nästa paket erbjuder 25 GB SSD, 1CPU, 1024 RAM och 1000 GB bandbredd endast till $ 5. Så Vultr står bland de super billiga molnhotellleverantörerna.

Vultr har ett brett utbud av datacentra. För närvarande erbjuder de 15 olika platser över hela världen så att du kan välja datacenterplats efter din målgrupp. Företaget tillhandahåller många installeringsappar med ett klick som WordPress, Joomla, PrestaShop, etc. Om du utvecklar ett spel, använd Vultr-molnservrarna, de kommer säkert att uppfylla dina förväntningar.

Företaget gjorde säkerheten hård och lägger till ett lager av skydd mot DDOS-attacker. Deras system övervakar nätverket kontinuerligt och upptäcker skadlig aktivitet så snart som möjligt. Dessutom kan du installera operativsystem oavsett vad du vill gilla Windows, Ubuntu, CentOS och mer. Panelen är full med 1-klickalternativ som omstart, ominstallering, appinstallation osv.

Vultr-supporttjänster är inte så tillförlitliga som de borde vara. De är inte konsekventa, ibland är svaret snabbt, men ibland måste du vänta nästan en timme. Du kan skicka en hjälpbiljett för dem eftersom de inte erbjuder support via telefon eller livechatt. I avsnittet med vanliga frågor kan du få hjälp med fakturering och tekniska aspekter. De har också ett communityforum som är fullt av olika ämnen.

Vi tycker att de borde uppgradera sina supporttjänster och åtminstone erbjuda livechatt som kommer att vara mycket praktiskt. Företaget erbjuder 100% drifttid, och om företaget när som helst inte lyckas uppnå den garantin kommer de att vara skyldiga att emittera SLA-kredit.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways är en hanterad billig moln värd leverantören. Du kan börja med dem genom att spendera bara $ 10 / månad. Deras värdplan stöder alla applikationer relaterade till e-handel, bloggare, designers, digitala byråer och utvecklare. För närvarande erbjuder de gratis testversion så slös inte bort tid och ta tag i testkontot så snart som möjligt.

Precis som många andra företag gav Cloudways också prioriteringar för supporttjänster. De tillhandahåller de frågade lösningarna via chatt och biljetter. Dessutom finns en butik med kunskap tillgänglig om olika ämnen inklusive vanliga frågor. Alla supporttjänster tillhandahålls utan tidsbegränsningar så att du kan kommunicera med det tekniska teamet när som helst.

En sak som du behöver veta är att de använder DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr och KYUP infrastruktur för att betjäna sina kunder. Det betyder att de har gott om datacentra eftersom företaget själv påstår sig ha 25+ datacenter. Kloning var aldrig lätt förut; Cloudways erbjuder klickfunktion med ett klick. Kloning gör kopian av ditt innehåll som du kan använda för att återställa.

Om du har ett team men inte vill att de ska se webbplatsens viktig information eller inte vill ge dem full kontroll över resurserna, oroa dig inte CloudWays skapade ett teamkontrolltavla, som innehåller de olika rollerna med åtkomst restriktioner.

Vissa företag som GoDaddy erbjuder inte ens standardväggen, men Cloudways bygger automatiskt upp en brandvägg och övervakar servrarna för alla skadliga för att hålla dig säker. Dessutom hävdar företaget att de håller uppdaterade servrar med säkerhetsprotokoll och patchar själva.

Företaget erbjöd sin egen tillverkade teknik benämnd ThunderStack. Det är ett cache-verktyg som fungerar på NGINX, Apache och Memcached, etc. Dessutom erbjuder de Git-utvecklingspaket, SSH & SSF och 1-klick installation av SSL. Vi testade inte SSL-installationen, men vi är ganska säkra på att det är enkelt och enkelt. Du kan börja med dem eftersom de erbjuder ett paket med funktioner som Cron Job, projektgruppering, HTTP / 2 och en lång lista med funktioner.

Planpriserna är fantastiska; du kan ta tag i de coola och användbara funktionerna inom bara 10 $, som inkluderar 1 GB RAM, 1 kärn CPU, 25 GB webbutrymme och 1 TB bandbredd. De gör också webbplatsmigrering för dig utan kostnad.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud Hosting

Host1plus söker pålitligt molnhotell med flexibilitet här. Drifttid och laddningstid är prioritet för alla som söker webbhotell. Med Host1plus behöver du inte oroa dig för dessa. Eftersom webbplatsen inte bara beror på den enda servern för dem. Företaget gör de olika kopiorna av sajten och lagrar dem på flera servrar och därmed maximal drifttid.

Det är bra att de har olika datacenter för bästa prestanda för att betjäna kunderna globalt. Laddningstiden är mycket nödvändig eftersom ingen vill hålla sig till en webbplats och vänta tills sidan laddas helt. Besökaren kommer helt enkelt att lämna din webbplats och så en stor förlust. Det spelar ingen roll var din publik tillhör på grund av att Host1Plus erbjuder val av datacenter som gör att du kan välja den närmaste platsen och så minska laddningstiden för webbplatsen.

Det bästa vi gillar med molnvärd är den enkla skalbarheten. Ett brett utbud av planer kan enkelt uppfylla dina krav, och när som helst kan du också öka eller minska kapaciteten på resurser. Det är en stor välsignelse för alla molnhotellanvändare och hjälper också till att sänka kostnaderna. Host1plus erbjuder både Linux- och Windows-baserade servrar. Den första och grundläggande planen “LIN1” ger 1-kärnans CPU, 20 GB lagring med 512 MB RAM, vilket är utmärkt att hantera projekt på initial nivå. Dessutom inkluderar alla planer 1-gratis säkerhetskopiering, 1-fri IPv4, Intel Xeon-processorer, anständigt API och många andra funktioner.

De erbjuder CentOS, Debian, Fedora och Ubuntu. Och om du är en cPanel-älskare och inte vet om kommandoradsarbetet blir det svårt att installera webbapplikationer som WordPress. Så om du vill ha cPanel, kommer det att kosta $ 15. Det finns gott om tutorials tillgängliga över internet för att installera webbapplikationerna med kommandon, det är inte så mycket.

Vet inte vad jag ska göra eller hur man löser problemet. Få gärna hjälp av dem. De erbjuder inte livechatt, men svaret är ganska snabbt i biljettsystemet. Och viktigast av allt är de mycket vänliga. För att hålla reda på resurserna ger de fullständig statistik så att användaren kan vidta åtgärder enligt situationen. Så slös inte bort tid eftersom de också erbjuder 14-dagars testperiod.

5. Digital Ocean

digitalocean cloud hosting

Digital Ocean är ett välrenommerat företag och får mycket uppskattning från sina användare. Digital Ocean är ett utmärkt alternativ, särskilt för utvecklarna. Du kan skapa “dropparna” på en minut och få full tillgång till dess hantering inklusive val av operativsystem. De erbjuder ett brett utbud av planer från $ 5 / mo. Du kan köpa en plan för månadsabonnemanget eller antingen växla till prenumeration per timme.

Den mycket grundläggande planen inkluderar 25 GB SSD-lagring, 1 TB dataöverföring, 1 GB minne och 1 Core-processor bara på $ 5 / månad, är inte den billigaste molnhotelltjänsten? Om webbutrymme är ett problem för dig, oroa dig inte, det finns också skalbar SSD-lagringsvolym. Du kan köpa mer lagringsutrymme till $ 0,10 / GB. Företaget erbjuder också planer på företagsnivå. Dessa planer är resursrika såsom lagring, RAM och processor osv.

Enligt vår åsikt är ett bra sätt att uppleva molnhotell att köpa några av deras billiga molnplan som $ 5 / mo. Efter att ha upplevt när du känner att du har tillräckligt med förståelse och är redo att starta ett seriöst arbete finns det en lätt skalbar lösning. Det gör att du kan utnyttja fler resurser på kort tid.

Servrarna är tillgängliga med 99,99% drifttid med antalet datacenter. Om de misslyckas under någon månad, kommer de att utfärda kredit. Företaget upprätthöll datacentra i San Francisco (2), Toronto (1), New York City (3), London (1), Amsterdam (2), Frankfurt (1), Bangalore (1) och Singapore (1). Det finns också massor av ett-klick installeringsprogram som WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails och Horizon, etc..

Digital Ocean erbjuder biljetteringssystem för support. De bygger också en stor kunskapsbas där du kan få hjälp direkt. Under gemenskapen kan du använda olika handledning och ställa frågor. De erbjuder inget stöd via telefon eller livechatt.

Letar du efter en liknande tjänst som DO? Här är några DigitalOcean-alternativ.

6. InterServer

InterServer Cloud

Enkel skalbarhet är skönheten i molnhotell och det du får från Interserve. Tänk på att din webbplats får en enorm mängd trafik. Så för att hantera en sådan typ av besökare behöver du en skalbar webbhotell. Planen börjar från $ 6 / mo. och inkluderar 1 GB RAM, 25 GB webbutrymme och 1000 GB (1 TB) bandbredd. Du kan också göra en plan enligt dina krav. Detta gör det till ett kostnadseffektivt val.

Genom att vara värd för din webbplats på Interserve får du flera fördelar som SSD-enheter, 99,9% drifttidsgaranti, upp till 16 OS-alternativ, etc. Du kan välja mellan Linux och Windows-server. Observera att om du vill ha cPanel, måste du betala ytterligare 10 $. Dessutom har företaget flera datacenter för att säkerställa högsta tillgänglighet för tjänster med maximal hastighet. Laddningstiden för sidorna är också tillfredsställande, men ibland ser vi att det tar nästan 765 ms att ladda sidorna. Men detta hände sällan.

Supporttjänsterna är tillgängliga dygnet runt. Men den sorgliga nyheten är att de inte erbjuder livechatt. Vi tror att livechatt är det bästa sättet att lösa problem snabbare. Så om du vill ha snabb support kan du kontakta dem per telefon. Dessutom finns det e-post- och biljettsystem tillgängliga för att hjälpa kunder. Dessutom har företaget också ett communityforum och massor av tips.

Servrarna stöder flera språk som PHP, Perl och Python, etc. De andra viktiga funktionerna inkluderar säkerhetskopiering, snapshots, DNS manager, IPV6 och mycket mer. De erbjuder också gratis migrationstjänster. De erbjuder ingen testperiod som vi önskar om de gör det, det kommer att vara bra för de nya användarna. Avslutningsvis kan vi säga att Interserver inte tillhandahåller någon unik funktion, men deras tjänster är värda att använda när det gäller välutrustade men låga priser webbhotell.

7. A2Hosting [99,99% upptid]

a2hosting lagring

A2Hosting fick massivt rykte genom åren och tjänar nu tusentals kunder över hela världen. Det har inte bara en 300% snabbare men högpresterande och extremt tillförlitlig infrastruktur för att köra dina webbplatser / appar smidigt. De är också en av de bästa SSD-värdarna som erbjuder snabba snabbtjänster. Du kan anpassa din plan enligt dina behov, och detta förhindrar eventuella extra avgifter.

Och naturligtvis supporttjänster, många billig moln värd erbjuder inte ens Live Chat-alternativet. A2Hosting fyller detta gap och tillhandahåller supporttjänster 24/7/365. De betjänar kunderna via Live Chat, Telefon, biljett och kunskapsbas. Du bör också besöka deras blogg eftersom de publicerade olika artiklar, som verkligen är praktiska med olika aspekter. En sak vi vill säga, deras supportteam är kunnig och vänlig.

Genom A2 QuickInstaller kan en användare enkelt och snabbt installera alla större CMS. Tillsammans med installation av valfri CMS kan du ställa in webbutvecklingsverktyg som Node.js, etc. Den förbättrade tekniken som snabba servrar och SSD: er för snabbare sidbelastning ökar din webbplats prestanda dramatiskt.

Planen på $ 5 kallas “Entry”, som inkluderar 512 MB DDR3 RAM, 2 TB bandbredd, 20 GB lagring, 1 Core CPU och CentOS 7 med Webuzo. Du kan också distribuera tillägg till tilläggskostnad.

Deras molnhotell är helt anpassad och du har kontroll över valet av Linux-operativsystem. På inköpssidan kan du välja version av CentOS, Fedora, Debian, etc. Företaget erbjuder också den användarvänliga kontrollpanelen där du kan hantera filer, databaser och andra viktiga funktioner. Och om du vill ha cPanel så kommer du att använda den efter att ha fått licensen till överkomliga priser.

Om du är en utvecklare så är Cloud Disaster Recovery ett bra alternativ för dig. Som utvecklare kommer du att vara medveten om att skriva koder är ett komplicerat jobb och ibland kan du stöta på fel som är svåra att upptäcka eller ibland ett fel orsakar allvarliga skador. Så innan du implementerar några ändringar i kodningen bör du ta en säkerhetskopia som du kan använda för att återställa den tidigare versionen.

Dessutom erbjuder A2Hosting 99,9% serverupptid garanti och hög tillgänglighet Failover. Det primära konceptet bakom molntekniken är hög tillgänglighet. När en server misslyckas skiftar din webbplats automatiskt till en annan operativ server utan någon stillestånd, detta kallas Hög tillgänglighet.

Tillsammans med allt detta företag kräver även pengarna tillbaka-garanti när som helst. Men du kommer att få full fond inom 30 dagar och efter det kommer den förutbetalda fonden för de oanvända tjänsterna att återbetalas.

Du kanske också vill läsa: 10 billigaste VPS Server Hosting Services

8. BlueHost [Bäst för bloggare]

blue-host

BlueHost är ett av våra favoritföretag när det gäller moln- och WordPress-värd. De finns också på översta hyllan hos WordPress rekommenderade värdföretag. Med ett så utmärkt rykteföretag vårdar alla sina kunder och erbjuder molnplan precis på $ 6,95 / mo (Startplan) som vanligtvis börjar på $ 9,99 / mo.

Om du redan har ett delat värdkonto med dem och vill njuta av molnhotell, oroa dig inte för automatiserad migrering kommer du att kunna byta till det nyare paketet på kort tid. De erbjuder fullt hanterad molnhotell, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för säkerhetsuppdateringar, uppdateringar, portåtkomst och frågor som det.

De styr alltid branschen inom supporttjänsterna och erbjuder 24/7 support på telefon, livechatt och biljetter. De belyser också de viktigaste ämnena som WordPress, domäner, konto och kontrollpanel, etc. så att om du har ett problem relaterat till dessa, så kan du enkelt hitta ditt svar. Videotutorials är ett bra sätt att lära sig, och BlueHost erbjuder också en kunskapsbas och ett lager av videohandledning.

Startplanen innehåller en webbplats som du kan vara värd för, en gratis domän, 100 GB lagring, obegränsad bandbredd, 2 GB ram och 2-kärnprocessor. De inkluderar också $ 50 för marknadsföring och lokala cachingtjänster. Du kan ta tag i allt detta till $ 6,95 / mo. Men vi rekommenderar att du väljer “Performance” -plan som kostar $ 8,95 / mo men du har gott om funktioner i gengäld. Prestandaplanen innehåller följande särdrag: Obegränsade webbplatser att vara värd, obegränsad lagring, 4 GB RAM, 4-core CPU och $ 200 marknadsföringskredit.

Med BlueHost oroa dig inte för dataförlust, de kopierar dina data på andra 3 servrar så att vid eventuella problem den andra kopian automatiskt börjar fungera utan avbrott. BlueHost erbjuder också skalningsalternativet som gör att du kan öka resurserna utan att starta om. Automated Failover-funktionen flyttar din webbplats till en annan server i händelse av maskinvarufel automatiskt. Förutom allt detta erbjuder BH 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

9. DreamHost

dreamhost cloud hosting

Med mycket erfarenhet gjorde DreamHost sitt sätt att vara listad på de bästa leverantörerna av WordPress-värdare. De erbjuder alla typer av hosting Shared, Managed, VPS, Dedicated och Cloud. Företagets molntjänster är billiga och värda att använda.

DreamHost stöder en olika open source-plattform som MongoDB, Redis, Python, Perl och mer. Med hjälp av OpenStack kan man skapa en anpassad server. Eftersom företaget erbjuder lätt skalbara uppgraderingar som minne, lagring och CPU etc. Med DreamHost får du full root-åtkomst. Du får ett komplett val av programvara / operativsystem och dess version. Deras servrar kan köra Linux-, BSD- och Windows-operativsystem.

De tjänar kunder med den senaste tekniken som gjorde molntjänsterna enkla och enkla att använda. En sofistikerad instrumentpanel hjälper användare att utföra uppgifter som att skapa stillbilder, hantera nätverket och tilldela lagring. Dessutom kommer alla planer med Ceph-lagring, vilket sparar dina data oftare (3 gånger) så att du kan hämta dem i händelse av dålig incident.

Den faktor som verkligen betyder är supporttjänsterna. Genom Live Chat och e-post kan du använda supporttjänster. Det finns också en majoritet av lösningar under deras kunskapsbas. De kategoriserar lösningar som Allmänna ämnen (PHP. Security Hosting etc.), Produktsupport (dedikerad hosting, VPS Hosting, E-post osv.) Samt support för molnprodukter. Du kan delta i deras diskussionsforum genom att skicka in ditt problem och få dina svar. Forumet har för närvarande 26 440 registrerade medlemmar. Företaget upprätthöll en statusblogg, där du kan få statusen för deras tjänst för att ta reda på att den är i drift eller inte.

Deras plan börjar från 512 MB RAM, 1 Core CPU, 80 GB SSD-lagring och 100 GB blocklagring på $ 4,50 / månad. Vi tycker att detta pris är ganska överkomligt på grund av att inkludera full root-åtkomst, API och val av olika OS, SSD: er, moln-säkerhetskopior och automatisk säkerhetskopiering för WordPress, etc..

10. Linode

linode

Linode är ytterligare en molntjänsttjänst som har 400 000 kunder och erbjuder tjänster som är tillförlitliga för utvecklare, designers, bloggare etc. De erbjuder också SSD-planer. Datacentrerna finns i tre olika regioner i Asien och Stilla havet, Nordamerika och Europa.

Linode Cloning gör det möjligt för användaren att göra den fullständiga kopian av sitt innehåll och koppla det till IP-failover-funktionen så att vid fall kan den automatiskt växla till den andra servern med samma konfiguration.

Skalning är kritisk, särskilt när du behöver mer resurser, och de stöder skalningsfunktionen. Många företag erbjuder fortfarande inte detta. Anta att du köper en plan som inte har något skalningsalternativ, och i framtiden vill du bara ha extra lagring så har du inte valet istället för att köpa den högre planen som har många extra resurser som du egentligen inte behöver. Så, skalning ger bara den funktion du vill ha i din befintliga plan.

NodeBalancer är en teknik som hjälper företaget att fördela lasten. Om belastningen ökar på en server påverkar det användarnas prestanda. Så Linode delar belastningen mellan olika servrar för att undvika brist på tjänster.

Företaget använder en transparent strategi; detta hjälper användarna att övervaka statistiken och vidta åtgärder på flaskhalsarna. Du har full tillgång till grafer och annan information så att det är lätt för dig att upptäcka problemen. Dessutom får du fullständig information om processorer, användning, anslutning och servervillkor på en sida. Denna typ av information gör dig proaktiv och du kan undvika allvarliga problem.

Planerna börjar på $ 10 / månad som inkluderar 2 GB RAM, 1 CPU Core, 24 GB-SSD-enheter och 2 TB dataöverföring. Du kan också hyra deras tjänster på timbasis. Och om du inte är nöjd med dem så har du 7 dagar på dig att få din fulla fond.

Du har gott om möjlighet att kontakta supportteamet vid problem. De erbjuder e-post, biljett, telefon, fax och communitychatt. Dessutom kan du också rapportera säkerhet och andra problem separat så att det blir företagets oro att hantera det och ge en permanent lösning. Så slösa inte tid så låt oss komma online med dem.

11. Atlantic.Net

Atlantic Cloud Host

Här är Atlantic.net som erbjuder ett mycket brett utbud av planer, men det är inte så billigt molnvärd som andra som nämns på listan. Företaget kategoriserar planen utifrån resurser såsom Memory optimize plan är de, som huvudsakligen är designade för dem som behöver mer RAM. Efter att ha köpt tar de inte mycket tid och gör servern redo för dig inom 30-45 sekunder. Som vi alla vet att SSD-enheter blir användarnas kärnkrav. Dessutom är hastighet en av SEO-faktorerna, och Atlantic.net har lagt till denna nödvändighet till sina servrar.

De tar också säkerhetskopior av dina data automatiskt en gång om dagen genom att betala lite öre för den här funktionen. Du får en IP-adress med planen och om du vill ha mer, kommer de att debitera $ 2,19 / mo eller $ 0,003 / tim. Deras Linuxbaserade allmänna plan levereras med 1 GB RAM, 40 GB lagring, 3TB dataöverföring och 1 kärnprocessor som bara kostar $ 10 / mo. Du kan också köpa Windows-baserade planer med samma specifikationer i $ 15 / mo. De erbjuder 10 TB utgående trafik för fri och obegränsad inkommande trafik. Om du överskrider gränsen för utgående trafik debiteras $ 0,02 per GB.

För närvarande har de 6 aktiva datacenter och syftar till att lansera ett nytt i Singapore. Dessutom är alltid skalbarhet och cPanel när som helst tillåtet. De erbjöd inte gratis cPanel du måste köpa licensen, som kostar $ 14,97 / månad. Dessutom presenterar de värdgivningen med RESTful API som hjälper dig att hantera webbapplikationen, resurser, operativsystem och apputveckling, etc. Atlantic påstår sig ge en imponerande 99.99% serverptid för alla planer.

Företaget uppfyller alla industristandarder relaterade till supporttjänsterna. Vi tror att supporttjänster är viktigare när det gäller molnhotell eftersom det är ett mycket manuellt värdpaket. Om en användare behöver hjälp när som helst, bör webbhotellleverantören vara aktiv i detta avseende. Atlantic-experter är alltid där via telefon, livechatt och e-post för att hjälpa dig. Du kan också få hjälp genom att publicera ditt problem i communityforumet.

  • Topp 7 bästa leverantörer av SSD-värdtjänster
  • 10 snabbaste webbhotellleverantörer

12. GoDaddy

godaddy molnservrar

Inte bara den delade hosting de är också en av de billiga leverantörerna av molnhotell. Deras mest grundläggande plan innehåller 20 GB webbutrymme, 512 MB RAM, 1 kärna och 1 TB dataöverföring. Till skillnad från den delade värden erbjuder de SSD-utrustade servrar för snabbare prestanda. För närvarande erbjuder företaget 30 dagars kostnadsfri testversion med 99,9% Uptime på USA-baserade servrar.

Företaget erbjuder ett vänligt och rent API, som gör att du kan fördela lagring, hårdvara och apputveckling, etc. Du har två alternativ för säkerhetskopiering, Snapshot och Backup. Med Snapshot kan du spara dina data när som helst medan automatisk säkerhetskopiering sparar framsteg automatiskt efter varje par dagar.

Det kom en tid då GoDaddy drabbades av hackare och de flesta av de tjänster som togs ned inklusive e-post, domän och till viss del “värd”. Företaget lider också på grund av dess ogynnsamma handlingar för att stödja SOPA och sexuell reklam. Men nu förbättrar företaget mycket och tillhandahåller konsekventa tjänster.

Om du fastnar och inte vet hur du ska hantera problemet, oroa dig inte för att de erbjuder support via telefon och chatt. Även ett hjälpcenter och communityforum med ett enormt antal aktiva medlemmar kommer säkert att hjälpa dig.

Ett annat mycket bra alternativ för att kontrollera resurserna via en webbaserad instrumentpanel är OpenStack. Med denna open source-plattform kan du enkelt fördela bearbetningen och andra resurser. GoDaddy erbjuder massor av applikationer relaterade till CMS, e-handel, infrastruktur, utvecklarverktyg och mycket mer. Du behöver bara trycka på ett klick och installationen görs inom kort.

En sak som du behöver veta är att de inte erbjuder någon anpassad plan. Det betyder att du inte har behörighet att minska eller öka resurserna enligt dina behov. Vi rekommenderar GoDaddy endast för små projekt och teständamål.

13. HostGator Cloud

hostgator cloud hosting

HostGator strävar alltid efter att erbjuda billig hosting för WordPress och de erbjuder relativt tillförlitliga molntjänster med låga kostnadsplaner. Vi använde också deras delade värdplaner, vilket verkligen förvånade oss. Men vi har problemen med supporttjänsterna för Live Chat. Företaget bör förbättra det och svara på kunden på prioriterad basis. Å andra sidan upprätthåller företaget ett supportcenter, som omfattar telefonstöd tillsammans med biljettsystem, livechatt, videodutorials och forum.

Sammantaget är företaget bra och alltid iögonfallande på grund av dess attraktiva rabatter. För närvarande finns tre molnhotellplaner som heter Hatchling, Baby och Business. Hatchling-plan kan fångas bara på $ 4,95 per månad och en domän tillåts med 2 GB RAM och 2-core processor. Du kan vara värd för obegränsade domäner på Baby- och affärsplanen. Det finns ingen begränsning för användning av lagring och bandbredd men du bör använda klokt.

Enkel skalbarhet gör att du kan öka resurserna genom att slå några klick utan att ha någon stillestånd när ditt företag växer. De polerade instrumentbrädan väl och gjorde det ganska enkelt. Du kan enkelt övervaka användningen, nedladdningshastigheten, innehållstrender som folk oftast ser på din webbplats och annan statistik.

HostGator erbjuder ett integrerat cache-verktyg för ferniss som hjälper till att ladda det statiska innehållet snabbare än normalt. Dessutom innehåller varje plan cPanel och Data Mirroring. Data Mirroring är en teknik som distribuerar tre kopior av dina data till olika enheter som finns på olika platser för säkerhet. Så, om ett helt datacenter går ner på grund av en allvarlig problem som brand, kan du ändå komma åt dina data från andra servrar på en annan plats.

Du kan inte ta fördelarna med en dedikerad IP-adress i kläckningsplanen. För dedikerad IP måste du byta till Baby-planen och köpa den för ytterligare $ 4 / mo. Google gör det sakta för människor att använda SSL-certifikat för att göra sina webbplatser säkrare. Alla HostGator-planer inkluderar delad SSL gratis medan affärsplanen har privat SSL. HostGator är en utmärkt och budgetvänlig värdleverantör, och du kan köpa en billig molnhotell med fantastiska funktioner.

Slutsats

Det viktigaste vi vill säga att du inte helt kan lita på billiga tjänster. För att vara värd för dina långsiktiga projekt, välj några av de bästa leverantörerna av molnhotell som Vultr. Om du behöver en molnplan på längre sikt, bör du säkert välja den utan vaghet.

Vi gör vårt yttersta för att verka de företag som har billiga molnhotellpaket till låga priser men till viss del pålitliga. Enligt vår åsikt är Host1Plus bäst för utvecklare och avancerade användare.

Så ovan finns de billiga leverantörerna av molnhotell som erbjuder pålitliga tjänster till rimliga priser. Välj den bästa enligt din webbplats / app-behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map