SiteGround Review 2020: Наистина ли е най-добрият домакин на WordPress?

0

SiteGround е една от най-добрите уеб хостинг услуги за 2020 г., която беше стартирана през 2004 г. Те направиха добро име въпреки силната конкуренция. Почти всички, които използват услугите на SiteGround хостинг, независимо дали експертите или начинаещият, изглежда много страхопочитан от тях. Това преглед на площадката ще ви даде представа за функциите, които предлагат, плановете и всичко, което трябва да знаете, преди да купите.


Те са на най-горния рафт в осигуряването на поддръжка, продължителност, бързина и т.н. и имат отлична репутация в уеб хостинг индустрията. Също така, те имат сървъри в много географски области за удобство и лесен достъп до своите клиенти.

С голям опит в бранша (повече от десет години), SiteGround предлагат различни продукти като споделен, облачен, посветен, VPS и хостинг на WordPress.

Те предоставят SSD дискове по всичките му планове за ускоряване на услугите.

Технологичният напредък, който компанията има;

 • SSD устройства за хостинг сървъри
 • SuperCacher
 • Технология на уеб сървъра NGINX
 • HTTP / 2 протокол
 • Linux контейнери

Защо препоръчвам SiteGround?

Защото видът на услугите, които предоставят в сравнение с цената, е забележителен; особено ъптайм и поддръжка услуги. Освен това, тъй като WordPress е най-използваната платформа, SiteGround предлага някои уникални функции, свързани с WordPress, които се оказват много удобни. Има много други причини, които ще опиша по-долу. Така че, да направим обиколка

Този преглед на сайта ще ви даде пълна представа за услугите на компанията. След като го прочетете, ще можете да решите дали е добре за вас или не?

Преглед на SiteGround за 2020 г. – Нека сравним функции, планове и цени

Нека първо обсъдим някои основни функции и предимства за тази най-добра хостинг услуга.

Uptime

Времето за изпълнение е много важно за вашия уеб сайт, тъй като продължителността на работа е времето, през което уебсайтът ви функционира или можем да кажем достъпни за посетителите.

Времето на вашия сайт влияе директно на посетителите като Ако посетител, през повечето време намери сайтът ви (недостъпен), в крайна сметка в един момент той / тя ще напусне уебсайта никога да не се върне.

Така че, трябва да хоствате уебсайта си на хостинга, който осигурява изключителен ъптайм на сървъра.

Linux Container Technology се използва от компанията, която е известна като ресурсно ефективна. Те наблюдават сървърите по-често от общия мониторинг, за да открият проблемите, преди те да се превърнат в сериозни проблеми.

Освен това, друг технически напредък от компанията е техниката на изолиране на сметката. w \ С това, ако хостинг акаунт засегнат и надолу поради някакъв проблем като скок в трафика им техника за изолиране на сметката няма да позволи на другия акаунт да бъде засегнат.

uptime-2

Предложеното от SiteGround Uptime е 99,99%. Според нашия опит продължителността на работа през някой месец е 99,99%. Най-малкото време, което преживяваме, е 99,97%, което ясно показва, че те никога не подвеждат вашия уебсайт. 100% Uptime също е възможно, ако използвате посветен хостинг, но е много скъп.

Много други компании, претендиращи 99,99% за продължаване, но въпросът е, дали са го доставили? Да, някои компании го доставят, но техните хостинг планове са скъпи, докато някои компании само се съсредоточават върху искането, вместо да доставят.

И така, нашето заключение е, че SiteGround предлага добри и конкурентни време за работа в сравнение с много други компании. Палци горе! За продълженията, които те доставят на своите клиенти.

поддържа

support-copy

На първо място, нека да разгледаме това видео,

Какво става, ако се случи нещо нередно и не знаете какво да правите? Тогава се нуждаете от услуги за поддръжка, за да разрешите проблема. Но какво ще стане, ако екипът за поддръжка не ви отговори правилно или по прав начин. Това ще създаде по-страшна ситуация; ще загубите и посетители и приходи. Така че в случай на SiteGround няма нужда да се притеснявате за поддръжката.

Техният екип за поддръжка е много активен и винаги на разположение, за да ви помогне. Техният екип за поддръжка е много информативен, обучен и отзивчив, за да коригира вашите проблеми за нула време и да напътства клиентите възможно най-бързо. Освен това те поддържат профилите на своя екип на уебсайта, за да създадат надеждна среда.

Има три начина да се свържете с тях 24/7 чрез билети, чат на живо и телефон. Имам добър опит с тях и бих искал да дам 9 по 10. Така че, когато става дума за поддръжка, не е нужно да се притеснявате и да купувате SG хостинг без никакво съмнение.

скорост

Скоростта на зареждане на вашия уебсайт е друг важен и много критичен фактор, тъй като Google вече спомена, че го смятат за сигнал за класиране. Това означава, че вашият сайт трябва да бъде зареден в рамките на няколко секунди, като максимум 2 ~ 3 сек. Без значение кой хостинг план използвате SiteGround, ще постигнете изключителна и пламтяща бърза скорост на сървъра.

Имам добър опит и ги намерих доволни по отношение на скоростта. В интернет има редица безплатни инструменти за тестване на скоростта, за да проверите скоростта на сайта като GTMetrix и Pingdom. Изпитах висока скорост не само веднъж, а по-често го проверяваме и установихме, че те са последователни по скорост.

Така че въпросът е какво правят за най-високата скорост, която другите не са? На първо място, те използват SSD устройства дори на споделен хостинг, за да се изпълни операцията по-бързо в сравнение с традиционните дискове.

speed-copy

В допълнение те използват технологията SuperCacher, която е достъпна с всички планове, с изключение на

Стартиране. Технология SuperCacher се състои от три слоя; първият слой копира статичното съдържание като изображения, скриптове и т.н. и ги постави в паметта на RAM паметта, така че следващия път това съдържание да се зареди от паметта на RAM паметта, което е много бързо в сравнение с зареждането от твърдите дискове на сървъра.

Вторият слой кешира заявките от базата данни и ги съхранява в RAM, в резултат на което, ако отново се изисква същото запитване, резултатите се показват веднага. Последният е слой Dynamic, който кешира цели страници на вашия уеб сайт, което със сигурност ще намали драстично времето за зареждане на съдържанието.

Друга технология, която предлагат е CloudFlare CDN в cPanel, който се използва за кеширане на съдържанието на вашия сайт в различните центрове за данни за географските граници. Така че, когато посетител се приближи до вашия уебсайт, той зарежда съдържание от най-близкия център за данни към потребителя.

CloudFlare е най-добрата безплатна услуга, когато става въпрос за оптимизиране на вашия сайт за невероятна скорост. Ако основната ви грижа е за скоростта на сайта или изпитвате ниска скорост с други хостинг компании, тогава трябва да опитате това със сигурност.

Безплатно резервно копие

Смятате ли, че архивирането на уебсайтове е важен фактор? Какво ще направите, ако вашият сайт се хакне или компрометира? Трябва да имате услуга за архивиране, за да запазите съдържанието си.

Има различни разработчици и програмисти, които изграждат теми и приставки, за да ви помогнат да постигнете желаните функции на вашия уебсайт. Но понякога плъгин или тема може да унищожи вашия уебсайт и да го направи напълно недостъпен.

За преодоляване на тази ситуация вземането на резервно копие ще бъде спасител. За първокласна услуга за архивиране, блогърите / уебмастърите трябва да харчат 5 ~ 30 долара на месец. Но SiteGround, за разлика от много други хостове, предлага безплатно ежедневно архивиране за всички планове.

Така че в случай на сериозен проблем можете лесно да възстановите целия сайт бързо. Те направиха едно копие на вашите данни при StartUp, но за всички останали по-високи планове направиха 30 копия. Това означава, че вече не се притеснявате от загубата на данни.

Управляван хостинг на WordPress

Друга много атрактивна оферта, която може да приведе клиентите към управлявания WP хостинг на SiteGround. Тук имайте предвид, че това не се предлага от няколко други хостинг компании и обикновено струва повече от традиционния хостинг.

И така, какво означава управлявания хостинг на WordPress?

За начинаещ ще отнеме време да знае как да закрепи правилно уебсайта на wordpress? Как да правим актуализации и ежедневни архиви? Как да поддържаме скорост?

Решението е управляван хостинг на WordPress. По този начин компанията управлява всички тези аспекти като сигурност, скорост, архивиране и т.н. Сега няма нужда да се притеснявате за нищо, а само да се съсредоточите върху съдържанието си, защото всички други неща стават главоболие на компанията.

Сигурност

Трябва да защитите уебсайта си, защото сега сигурността на ден е основният проблем. Хакерите винаги търсят дупките за сигурност и всяка година хиляди уебсайтове са хакерирани само от хакери, защото хората не обръщат много внимание на сигурността на сайта. Можете да видите видеото как SiteGround защитава вашите уебсайтове и блогове. Моля те, погледни;

От гледна точка на сигурността, компанията извършва ежедневно архивиране, следи, за да идентифицира дупките за сигурност, актуализации, предлага плъгини и др. Сметките са изолирани дори при споделения хостинг, това означава, ако хостинг акаунтът е хакнат или уязвим поради някаква причина други акаунти няма да бъдат засегнати.

Всяка година те добавят много правила в защитната стена, за да защитят WordPress и другите платформи. Екипът по сигурност на компанията пуска от време на време множество лепенки за сигурност, за да гарантира правилната сигурност.

Освен това тяхната система за предотвратяване на спам филтрира всички входящи и изходящи имейли, тъй като е много лесно да се разпространят уязвимостите чрез имейли. Така че в края на краищата, ако някаква уязвимост засяга вашия хостинг акаунт, след като изневери на всички слоеве за сигурност (което е почти невъзможно), тогава компанията ви предоставя безплатно средство за ежедневно архивиране на всички планове; в този случай можете лесно да възстановите в рамките на няколко кликвания.

Cpanel 

SiteGround направи своя персонализиран панел за управление на вашия уеб хостинг акаунт, вярвате или не, техният персонализиран панел е много лесен за използване точно като cPanel. Скоро в бъдеще ще изкопаят cPanel.

Предлаганият от компанията cPanel е много лесен за управление на хостинг акаунта лесно. Каква е ролята на cPanel? Използвайки cPanel, можете да управлявате имейли, домейни, поддомейни, файлов мениджър, различна статистика, FTP акаунти, архивиране на бази данни и много други. Те направиха панела по-приятен за лесно разбиране.

Освен това можете да персонализирате cPanel. Компанията е партньор на инструменти на трети страни като Softaculous, SpamExperts и др., За да подобри опита на клиента. Компанията разработи някои свои уникални инструменти като Автоматични актуализации, SuperCacher и др., За да направи услугите по-надеждни. Също така, можете да прехвърлите уебсайта от друг хостинг в SiteGround без разходи.

Без скрити такси

Сега в този раздел на преглед на SiteGround ще обсъдя дали те събират някаква скрита такса?

Е, те са много прозрачни и показват всяка подробност за своите планове много ясно. Когато щракнете върху списъка за сравнение или подробности за плана, сравнителният списък показва всички планове, където всички такси и проценти са много ясно посочени. Можете да вземете информацията, като просто задръжте мишката върху всяко съдържание в списъка.

Освен това те показват в секцията за поддръжка приоритетите, дадени ви според избрания от вас план. Те също така показват продължителността на услугите си през целия месец и година на своя уебсайт. Така че, не се колебайте, докато купувате и прочетете информацията, преди да изберете план.

Ограничение на използването на SiteGround

И така, споделих всички функции, които предоставят, но изчакайте има и някои недостатъци, нека поговорим за това.

Ограничени посетители

За разлика от други хостинг компании, планове SiteGround (споделени и управлявани от WP) са ограничени до определен брой посетители на месец. Броят на посетителите варира от един план до друг.

Основният план е планът StartUp, който позволява 10 000 посетители на месец. Това е малко количество посетители, но този брой посещения е подходящ за съвсем нов блог и малки уебсайтове.

Ако ще започнете нов блог, тогава ще бъде отличен избор да започнете с SG. Така че докато купувате плана, изберете го разумно според вашите изисквания, не се стремете към по-големи планове.

Можете да закупите план “StartUp” само на $ 3,95 на месец поради 60% отстъпка, използвайки нашата изключителна връзка, докато този план обикновено струва $ 9,95.

скъп

SiteGround е малко скъп, когато го сравняваме въз основа на място за съхранение, уебсайтове за хостване и разрешени посетители на месец. Много други хостинг компании предлагат повече пространство за съхранение като 50GB или 100GB в основните си планове, но SiteGround предлага само 10GB.

Освен това някои компании имат неограничена честотна лента на сравнително ниски цени. Ако цените наистина имат значение във вашия случай, тогава има много други хостинг компании като InMotion (Нашият препоръчан хостинг на WordPress) в противен случай SiteGround е солиден избор за избор.

Така че е ясно, че цените са малко високи, но те са много ефективни за осигуряване на скорост, Uptime, Сигурност и поддръжка, което ги оскъпява.

Ограничено съхранение

Ако сравнихме пространството за съхранение с другите хостинг компании, то това е малко по-ниско. Но съхранението може да не е проблем в случай на описателен тип блог / уебсайт.

Под описателен характер имаме предвид, ако вашият блог се основава главно на текстовото съдържание, тогава пространството, предлагано от компанията в „StartUp план“ е достатъчно.

Но може да е проблем, ако го използвате за качване на софтуер и подобно съдържание, което отнема повече пространство. Така че, ако сте начинаещ, тогава планът за стартиране е подходящ за почти всички видове уебсайтове и когато трафикът ви нарасне, тогава се премествайте към по-високия план.

Обзор на хостинг планове на SiteGround

Нека да поговорим за SG хостинг планове. В момента SiteGround предлага три плана StartUp, GrowBig и GoGeek в категория хостинг за споделени и wordpress.

Така че ще споделя само подробна информация за тези планове (споделен хостинг). Пакетите за споделен и WP хостинг са подходящи за всички основни CMS като WordPress, Joomla, Drupal и др., Както и за посредствени сайтове за трафик. Ако вашият сайт получава много трафик, тогава VPS или Специализиран сървър ще бъде подходящ за вас.

Стартиране

Това е много основен план, който в момента се предлага на цена от 3,95 долара на месец, поради 60% ограничена отстъпка във времето. Този план е подходящ за блог със среден размер или бизнес уебсайт, тъй като този план позволява само 10 000 посещения на месец.

siteground споделен стартов план

Докато купувате този план, имайте предвид, че можете да хоствате само един уебсайт в него. Основните характеристики са:

 • HTTP / 2 активирани сървъри
 • Неограничени имейли & БД
 • 24/7 Техническа поддръжка
 • 10 GB SSD съхранение
 • 10k посетители месечно
 • Безплатни Нека да шифроваме SSL
 • Безплатни ежедневни резервни копия
 • Безплатна настройка & прехвърляне
 • Безплатен уебсайт
 • Cpanel & SSH достъп
 • Безплатен CloudFlare CDN
 • Неограничен My SQL DB
 • 30 дни гаранция за връщане на парите

GrowBig

С развитието на вашия блог или уебсайт можете да преминете към по-високия, например пакет GrowBig. Този план ви позволява да хоствате множество уебсайтове. Този план е подходящ и когато имате няколко уебсайта със среден трафик и включва тристепенната технология SuperCacher.

GoBig Siteground хостинг пакет

Планът позволява 25000 посещения на месец. Редовно този план се предлага от $ 14.95, но сега поради 45% отстъпка, можете да го вземете само на $ 7.95. Този план включва всички основни характеристики, включително първокласни:

 • Техническа поддръжка на приоритетна основа
 • Изключителна технология SuperCasher
 • 20 GB съхранение на данни
 • Подходящ за 25k посетители месечно
 • Можете да хоствате множество уебсайтове
 • Техническа поддръжка Premium 24/7
 • Блестящо бърза скорост на сървъра
 • Неограничена база данни на MySQL
 • Безплатна миграция на уебсайтове
 • Едногодишно безплатно Wildcard SSL
 • Безплатни инсталатори на приложения
 • Ежедневно архивиране
 • 30 резервни копия

GoGeek

Ако имате пари и търсите хостинг с висока производителност, тогава изберете „GoGeek“. Този план е за уебсайтове с голям трафик, тъй като това позволява 100 000 посещения на месец.

Този план идва и с технологията SuperCacher от три слоя. Според компанията има малко потребители на всеки сървър, които споделят ресурсите.

Обикновено този план струва $ 29,95, но сега той се предлага с 60% отстъпка, така че сумата става $ 11,95. Ето защо не губете само щракването върху връзката и я вземете, преди да стане твърде късно.

Пакет за хостинг на GoGeek Siteground

Този план включва основни и премиум функции като:

 • Можете да хоствате неограничени уеб сайтове
 • Безплатно PCU съответствие
 • Опция за поставяне за WordPress и Joomla
 • Немерен трафик и база данни
 • cPanel и SSH
 • Безплатни имейл акаунти
 • 24/7 Приоритетна техническа поддръжка
 • SuperCacher за по-висока скорост
 • 1 година безплатно WildCard SSL
 • 30 резервни копия
 • С едно кликване върху Git Repo Creation
 • Безплатен уебсайт
 • 30 GB SSD базирана уеб пространство
 • Безплатна ежедневна резервна система
 • Опция за възстановяване на пари от 30 дни

Geeky инструментариум за Joomla и WordPress, който ви позволява да тествате промените, преди да представите материала онлайн.

Безплатно PCI съответствие: Този сертификат гарантира стандартите за сигурност, които са необходими в случаите, когато вашият уебсайт приема кредитните карти и спомага за поддържане на защитена среда.

заключение

Ако търсите уеб хостинг с висока скорост, време на работа и бърза поддръжка, тогава купувайте SiteGround без никакво съмнение. Нещото, което трябва да запомните е хостинг на пакети цени и ограничение.

Освен ценообразуването и ограниченията, те предлагат още куп функции. Ако имате уебсайт с голям трафик, тогава SiteGround е най-добрият.

Според нашата гледна точка цените са подходящи, защото доставят толкова много. Така че, ако цената няма значение за вас, тогава отидете на SiteGround.

Освен това в момента те предлагат 60% отстъпка от план StartUp, така че цените са почти равни на други планове на хостинг компания на ниска цена, просто кликнете върху връзката по-долу и вземете огромната отстъпка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map