Най-добрите GoDaddy Алтернативи 2020: [# 1 е невероятно + 47% отстъпка]

0

Ако търсите най-добрите алтернативи на GoDaddy, това означава, че не сте доволни от услугите на компанията. И как някой може да бъде удовлетворен? Защото не са последователни в услугите си.


Клиентите често се оплакват от поддръжката си, продължителността и скоростта на работа. GoDaddy е много огромна организация, която има почти 4000 служители и предлага широка гама от продукти.

Освен това досега компанията регистрира значително количество (77 млн.) Домейни, което я прави най-големият регистратор на домейни в света. Но това не е начин за правене на бизнес.

Защо алтернативи GoDaddy?

BBB означава "По-добро бизнес бюро", място, където можете да подадете оплаквания от компаниите. Освен това, високото оценяване в BBB показва, че компанията се занимава професионално със своите клиенти, а клиентите са доволни от услугите на компанията. Но има почти 981 доклада за оплаквания в BBB, което показва, че GoDaddy не се фокусира върху удовлетвореността на клиентите.

Друга причина е, че компанията не спазва етичните ценности и използва сексуални реклами, което наистина е без значение за популяризирането на услуги. Не разбирам защо използват сексуални видове реклами? Хайде, това е компания за регистрация на хостинг и домейни. Освен това, в началото на 2011 г. изпълнителният директор Боб Парсънс в Зимбабве уби див див слон, което също показва, че компанията не се грижи за етичните практики.

Следващата много голяма причина да се сбогуваме с Godaddy е сметката на SOPA. Законопроект, който е против свободата на интернет и почти всички компании срещу това, но GoDaddy го подкрепи първоначално. Когато тонове клиенти напуснат услугите на компанията, тогава компанията се обръща срещу SOPA само в името на бизнеса си. Но нещата не могат да се доверят на GoDaddy. Какъв е същият вид законопроект, предназначен за следващия път? Ще поддържа ли GoDaddy отново?

Не е твърде стара, когато фирмените услуги са компрометирани заедно с хостинг, имейл и услугите на домейна. По-голямата част от времето сървърите намаляват, лошите услуги за поддръжка стават тяхна традиция и те не се фокусират върху качеството.

Освен това те изградиха собствен контролен панел за управление на сайта. Да, това не е голяма причина да намерим хост, подобен на GoDaddy, освен ако не разберем, че GoDaddy самостоятелно направен персонализиран панел е наистина сложен и някак разхвърлян.

Те се опитват да се подобрят по-добър начин, но сега има много други доставчици на хостинг услуги и компании с домейни, които са по-надеждни и надеждни. Тук ще обсъдим някои от най-добрите и качествени алтернативи на Godaddy.

Най-добрите Godaddy алтернативи за 2020 г. за надежден уеб хостинг и купуване на домейни

1. InMotion хостинг – 56% отстъпка + надежден хостинг от GoDaddy

InMotion GoDaddy Alternative

Ето InMotion със своя персонализиран и удобен за потребителя панел, обслужващ клиентите, като предоставя индивидуални на бизнес ниво хостинг планове. Компанията, предлагаща зони с максимална скорост, за да направи услугите си по-бързи от останалите. Не само това, лесно интегриране на приложения в google, инсталатор с 1 щракване за над 310 приложения, премиум сигурност, контролер за спам, различни езици за кодиране и още и още.

Всички хостинг планове независимо дали е споделен или VPS или посветен се захранват от хостинг на SSD (твърди дискове), които са известни с високата си скорост на четене и запис. От друга страна, GoDaddy не включва SSD устройства в своите планове и в голяма степен се основава на традиционните механични устройства.

Страхувате се от загуба на данни? Не се притеснявайте, InMotion предлага безплатен инструмент за архивиране дори на своите основни планове, които автоматично записват данни и можете да ги възстановите винаги, когато ви трябват, само с няколко кликвания. Така че защо да плащате допълнителни пари на GoDaddy за архивиране на данни.

Godaddy предлага само 30 дни, през които можете да тествате техните услуги и ако не сте се удовлетворили с тях, имате само 30 дни, за да изпратите искане за възстановяване. Но InMotion ви осигурява 90 дни гаранция за връщане на парите.

Друга много подкрепяща стъпка от компанията е, че можете да резервирате името на домейна. Да, докато купувате хостинг план чрез InMotion, можете да изберете безплатен домейн на по-късна дата. Но в GoDaddy трябва да изберете името по време на покупката (понякога нямаме това име предвид). Така че набързо сте закупили домейна, който не ви е необходим.

Екипът за поддръжка на InMotion е много информиран, бърз и на разположение 24/7. Докато от друга страна хората се оплакват от услугите за поддръжка на GoDaddy. Наскоро тествахме GoDaddy и виждаме, че се подобряват, но все пак отговорът не е толкова бърз, колкото InMotion.

Разгледайте сравнителните характеристики:

Характеристика

В движение

GoDaddy

Планове (Много основни)

хвърлям

Икономика

уебсайт

2

1

Безплатен домейн

да

да

Дисково пространство

неограничен

100GB

SSD е

да

Не

Bandwidth

неограничен

неограничен

Зони с максимална скорост

да

Не

Безплатно резервно копие

да

Не

Имейл адреси

неограничен

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

$ 250

Не

Гарантирано връщане на парите

90 дни

30 дни

Посетете InMotion

2. SiteGround – Отличен за надежден хостинг

уеб хостинг на siteground

SiteGround е друга много прилична алтернатива на GoDaddy. SiteGround предлага добре изработени технологии, поддръжка и най-бързи планове за уеб хостинг.

Фирмените центрове за данни са разположени на три различни континента САЩ, Европа и Азиатско-Тихоокеанския регион, за да осигурят възможно най-бързото доставяне на съдържание. Въпреки че GoDaddy също използва този подход и използва глобално разположени сървъри, но огромно количество оплаквания и нашата статистика не са задоволителни. От друга страна SiteGround ясно отговаря на индустриалните стандарти.

Компанията също използва SSD дискове, заедно с различни приказни самостоятелно изработени технологии. SiteGround предлага SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN и PHP 7. SuperCacher кешира съдържанието на сайта в три различни слоя. Първо статичното съдържание, след това Memcached, а в края кешира динамичното съдържание. Но хостингът на GoDaddy все още не се поддържа до най-новия PHP и не използва никакви специални технологии като SSD, NGINX скорост на сървъра и т.н. и т.н..

GoDaddy не използват проактивен подход, за да намерят проблемите, ако тогава защо има толкова много шум срещу тях. От друга страна, вътрешният мониторинг на SiteGround предотвратява грешката и следи сървърите активно. Така че не само те поправят грешката, но се стремят усилено да отстранят причините, преди да се превърнат в сериозна ситуация.

Друга атрактивна опция е механизмът за изолиране на акаунта. В този случай, ако даден акаунт е засегнат от някакъв вирус или зловреден софтуер, той няма да засегне останалите. Всеки акаунт е напълно изолиран от останалите. Това означава, че сте напълно обезопасени.

SiteGround предлага безплатно архивиране на всички свои планове, но както знаете GoDaddy таксува за архивиране на данни. Наскоро SiteGround надгради своята инфраструктура и твърди, че сега те са 7 пъти по-бързи от преди. Когато сравните и двете компании, вие ще бъдете най-добрата алтернатива на GoDaddy, за да хоствате уебсайтовете си.

Характеристика

SiteGround

GoDaddy

Планове (Много основни)

Стартиране

Икономика

уебсайт

1

1

Безплатен домейн

да

да

Дисково пространство

10 GB-SSD

100GB-Spinning

SSD е

да

Не

Bandwidth

10 000 посещения / мес.

неограничен

SuperCacher

да

Не

Безплатно резервно копие

да

Не

Имейл адреси

неограничен

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

$ 250

Не

Гарантирано връщане на парите

30 дни

30 дни

Посетете SiteGround

3. BlueHos t

bluehost подобен на godaddy

BlueHost собственост на добре познатата група EIG и ефективно задоволява нуждите на своите клиенти. Дори това е въпрос на поддръжка или на производителността BlueHost бачкане успешно. Освен това, ако ще използвате WordPress, тогава ще се радвате да чуете, че официално се препоръчва от WordPress.org.

GoDaddy и BlueHost предлага почти същите типове функции, но има огромна разлика в качеството на услугите. Тестовете за скорост и Uptime, които проведохме, са в полза на BlueHost.

Ако сравним услугите за поддръжка на двете компании, тогава победител е BlueHost. Екипът за поддръжка има познания и притежава експертен опит за справяне с проблеми. Също така компанията поддържа запаси от видеоклипове, уроци, често задавани въпроси и различни статии.

GoDaddy защити ли всички ресурси на хостинг акаунта? Не, компанията не използва всякакъв вид техника, за да разпределя ефективно сървърните ресурси на всеки потребител. Но BlueHost защитават всеки потребителски ресурс. Ако един акаунт консумира повече ресурси от ограниченията, той временно ще се прехвърли към друг сървър.

Ако ще създадете сайт за електронна търговия, как тогава хората да опознават вашите предложения? Тази алтернатива на GoDaddy предлага $ 150 за реклама на вашия сайт в добре познати търсачки. Това ще даде възможност на бизнеса да бъде познат на хората за нула време. Но GoDaddy не предлага рекламен кредит за нито един от хостинг плана си.

Ако сте в състояние да харчите малко повече пари от хостинг плана GoDaddy, тогава ето чудесно предложение. Изберете BlueHost „Plus“ план, който включва $ 200 маркетингов кредит, неограничено пространство за съхранение, честотна лента, поддомейни & паркирани домейни, имейл акаунти и може да хоства неограничен уебсайт в един хостинг акаунт.

Характеристика

BlueHost

GoDaddy

Планове (Много основни)

Основен

Икономика

уебсайт

1

1

Безплатен домейн

да

да

Дисково пространство

50GB

100GB

SSD е

Не

Не

Bandwidth

Unmetered

неограничен

Защита на ресурсите

да

Не

Безплатно резервно копие

Не

Не

Имейл адреси

5

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

Не

Не

Гарантирано връщане на парите

30 дни

30 дни

Посетете BlueHost

4. A2Hosting – хостинг услуга с висока скорост

a2hoting

Друга страхотна алтернатива на GoDaddy е A2Hosting, предлагаща голяма подкрепа и производителност. Компанията предлага и създаден вътрешен инструмент като A2 Optimized ускорител на сайтове ще повиши производителността, независимо от CMS, който искате да работите. Понякога внезапният скок на трафика забавя скоростите на уебсайтовете смъртоносни или може да причини недостъпни за посетителите. За да се справите с такъв тип ситуации, можете да закупите инструменти Performance Plus само за 1,45 долара. Това ще удвои вашите хостинг ресурси като CPU и RAM, за да поддържа наличността на сайта по време на скокове на трафика.

Както знаем, сървърите на GoDaddy не са толкова надеждни поради прекомерни проблеми с престоя. Тук вижте оценката и оплакванията на клиентите за преглед. Какво става, ако една компания гарантира, че ще предложи невероятна продължителност от 99,9%? Да, хостингът на A2 предоставя 99,9% гаранция и никога не подвеждайте сайта си, дори ако сте на основния и евтин план. Наличието на подходяща сигурност, резервно захранване и персонален експертен персонал за наблюдение на сървърите правят възможно денонощното обслужване.

A2 хостинг също проектира инструменти изключително за WordPress фенове. Те разработиха плъгин, наречен „A2 Optimized“. Този плъгин автоматично конфигурира вашия сайт от гледна точка на сигурността и ефективността. Докато GoDaddy все още не е в режим на предлагане на каквито и да е специални инструменти, за да направят услугите си надеждни.

Ако не сте запознати с предпазните мерки, тогава не се притеснявайте, нека екипът на A2 да се справи. KernelCare, Двойните слоеве на защитната стена, Brute Force Defense, сканирането и мониторинга ще запазят вашия сайт сигурен и безопасен.

A2 хостингът също е чудесен вариант за създаване на сайт за електронна търговия. SSD въоръжени хостинг планове предлага инсталация с едно кликване за Magento, PrestaShop, OpenCart и др. Освен това, плановете включват PayPal интеграция и безплатен SSL сертификат за сигурни транзакции.

Освен всички тези различни технологии, компанията също така улеснява клиентите чрез безплатно архивиране, най-новата версия на PHP, ID защита и много безплатни (Рекламен кредит, отстъпка на теми от Tesla, Лесен инструмент за подаване на търсачки и много други.).

Характеристика

A2Hosting

GoDaddy

Планове (Много основни)

Lite

Икономика

уебсайт

1

1

Безплатен домейн

Не

да

Дисково пространство

неограничен

100GB

SSD е

да

Не

Bandwidth

неограничен

неограничен

A2 автоматичен оптимизатор

да

Не

Безплатно резервно копие

да

Не

Имейл адреси

25

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

$ 50

Не

Гарантирано връщане на парите

По всяко време (но пълно възстановяване в рамките на 30 дни)

Посетете A2Hosting

30 дни

5. HostGator

уеб хост

Който и тип хостинг да искате тук е HostGator, който предлага много с ниски цени. Техните споделени, управлявани WordPress, Cloud, Reseller, VPS и Специализирани хостинг планове се считат за най-добрите алтернативи на GoDaddy. Компанията също е собственост на EIG, същата компания, която придоби много други известни имена. Ето го вижте.

Вие сте нови и се притеснявате за дизайна на вашия сайт. Ето решение на HostGator, защото те предлагат 4500 безплатни шаблона за вашия уебсайт. Можете също да променяте тези шаблони по ваше желание. Смятате ли, че GoDaddy има толкова голям запас от шаблони? Нее!

Чат на живо, система за билети, Телефонът винаги е на ваше разположение. Също така можете да зададете въпрос на форумите. Компанията поддържа и видео галерията на различни теми като Webmail, WordPress, phpMyAdmin и др. По някое време чатът на живо става малко без отговор. Но все пак те имат предимството пред GoDaddy, който дори не предлага чат на живо.

HostGator също е много приличен вариант за разработчиците. Компанията предлага изобилие от езици, така че разработчиците да могат да изграждат свои собствени персонализирани дизайни.

Не само това, рекламен кредит от 200 долара, безплатна миграция на сайтове, 99,9% гаранция за необичайно време, безплатно резервно копие на данни и нерегламентирани ресурси направиха услугите им неустоими.

Ако искате да отидете с HostGator, тогава според нас трябва да изберете „Baby Plan“. Защото тя включва много други полезни функции, но струва няколко долара повече от „плана за люпене“.

Характеристика

HostGator

GoDaddy

Планове (Много основни)

Hatchling

Икономика

уебсайт

1

1

Безплатен домейн

Не

да

Дисково пространство

Unmetered

100GB

SSD е

Не

Не

Bandwidth

Unmetered

неограничен

Безплатно резервно копие

да

Не

Имейл адреси

неограничен

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

$ 200

Не

Гарантирано връщане на парите

45 дни

30 дни

Посетете HostGator

6. DreamHost

хостинг на dreamhost

С хостинг на над 1,5 милиона сайтове и 2016 г. компания за победители в услуги за клиенти. Затова нека поговорим за това, което са получили, което е по-добро от GoDaddy?

Въпреки че плановете им са скъпи в сравнение с GoDaddy, но те осигуряват качеството, за което потребителите мечтаеха.

На първо място им се дава 100% гаранция за непредвидено време. Това означава, че през живота на хостинг акаунта, вашият сайт винаги ще бъде достъпен за клиентите и посетителите. Нещо повече, вместо това компанията, предоставяща екип за поддръжка, разчита на собствените си възможности на персонала и предлага собствен собствен екип за поддръжка.

Те бият всички компании в неговата политика за възстановяване, като предлагат 97 дни гаранция за връщане на парите. ИТ означава, че са много уверени в своите услуги. Освен това DreamHost хостинг планът предлага някои страхотни безплатни хапчета като SSL / TLS сертификати, кредит за реклами и защита на поверителността.

CloudFlare е много изключителен вариант за бърза доставка на съдържанието на сайта. GoDaddy не включва интеграция в CloudFlare. Ако искате услугите на CloudFlare, тогава трябва да интегрирате вашия сайт ръчно, като посетите официалния сайт на CloudFlare, което може да е главоболие за нов човек. Но тук в Dream host има автоматична интеграция в CloudFlare, която можете да активирате само с едно щракване.

Компанията предлага ръчно навит контролен панел. Но не се притеснявайте, че са изградили като удобни за потребителя. Той е много прост и лесен за използване. Всички опции са ясно показани независимо дали става въпрос за управление на имейли или бази данни, можете лесно да навигирате до всяка опция.

Предлагайки 1 безплатен домейн, неограничено съхранение на твърди дискове, PHP 5, поддържан Perl, Python, Rails и всичко, което искате в хостинг план. Ако сте сериозни и професионално искате да започнете работа онлайн, DreamHost със сигурност ще изпълни вашите очаквания.

Характеристика

DreamHost

GoDaddy

Планове (Много основни)

Основен

Икономика

уебсайт

неограничен

1

Безплатен домейн

да

да

Дисково пространство

неограничен

100GB

SSD е

да

Не

Bandwidth

неограничен

неограничен

Безплатно резервно копие

да

Не

Имейл адреси

неограничен

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

$ 100

Не

Гарантирано връщане на парите

97 дни

Посетете DreamHost

30 дни

7. GreenGeeks

greengeeks

Ето GreenGeeks, който цели опазването на околната среда и използването на проекти за възобновяема енергия за овластяване на нейните машини. За компанията за подобряване на производителността, използваща PHP7, SSD и CDN, за да направят уебсайтовете си бързи.

Подобно на другите известни компании, GreenGeeks също предлага чат на живо, телефон, имейл, видео уроци и база знания за подпомагане на своите клиенти. Лесното създаване на плъзгане и пускане позволява на потребителя да изгради сайта без никакви езици за програмиране.

Понастоящем компанията предлага само един общ споделен хостинг план. Но този единичен хостинг план е много атрактивен поради ниската цена и изобилието от функции с неограничен брой маркировки. Както можете да хоствате неограничени уеб сайтове, можете да създавате неограничени поддомейни, неограничена честотна лента и съхранение и много други.

Компанията предлага и маркетингов пакет, заедно с инструменти за подаване на сайтове и инструменти за оптимизиране на търсачките. Техният единен и уникален хостинг план е съвместим и със сайта за електронна търговия, като предлага директории, защитени с парола, инструменти за шифроване, SSL и различни колички.

Както за всяка защита на потребителите, така и за ефективността на сайта са основните изисквания. Така автоматичното откриване на брутална сила, убийството на спам, 24/7 мониторинг и архивиране ви защитава от страна на сигурността. За по-бързо зареждане на страниците, компанията предлага различни техники за кеширане, включително Hot Data Caching и вградени кешинг услуги.

Характеристика

GreenGeeks

GoDaddy

Планове (Много основни)

Основен

Икономика

уебсайт

неограничен

1

Безплатен домейн

да

да

Дисково пространство

неограничен

100GB

SSD е

да

Не

Bandwidth

неограничен

неограничен

Безплатно резервно копие

да

Не

Имейл адреси

неограничен

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

Не

Не

Гарантирано връщане на парите

30 дни

30 дни

Посетете GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub имат само опит в споделените хостинг планове и предлагат три плана като Spark, Nitro и Dynamo. Те ви предлагат безплатен домейн заедно с закупуването на хостинг план или можете да ви прехвърлите съществуващ домейн без да плащате такса. Освен това, те ще прехвърлят вашия сайт без престой.

Те предлагат BOLDGRID уебсайт строител, който идва напълно безплатно с хостинг планове. Темите принадлежат към различни категории като музика, бизнес, блог, фотография и др. Така че можете да изберете желаните от вас шаблони, да го редактирате и да получите онлайн.

ЗАЩО предлагат денонощна поддръжка на клиенти, базирана в САЩ. Клиентите могат да комуникират с екипа за поддръжка на телефон, чат на живо и skype. Също така компанията поддържа център за помощ, който е пълен с уроци и статии.

Те предлагат различен размер на рекламен кредит за всеки хостинг план. В основния хостинг план сумата е $ 75, а $ 175 за Nitro и $ 250 за хостинг плана на Динамо. Компанията опростява процеса на инсталиране на WordPress, като по време на процеса на плащане можете да изберете WordPress, след което хостинг планът идва с предварително инсталиран WordPress.

Характеристика

WebHostingHub

GoDaddy

Планове (Много основни)

искра

Икономика

уебсайт

2

1

Безплатен домейн

да

да

Дисково пространство

неограничен

100GB

SSD е

да

Не

Bandwidth

неограничен

неограничен

Безплатно резервно копие

Не

Не

Имейл адреси

неограничен

100

Чат на живо

да

Не

Рекламен кредит

$ 75

Не

Гарантирано връщане на парите

90 дни

30 дни

Посетете WebHostingHub

Общо обобщение на алтернативите на GoDaddy

Разгледахме по-горе са най-добрите алтернативи на GoDaddy и преодоляване на проблемите, с които се сблъсквате, докато хоствате техните услуги.

Тъй като всяка компания, доставяща повече от GoDaddy и освен това другите, също има Live Chat, за да поправите всеки проблем .

Но ако изброим алтернативите по-кратко, тогава избираме I n Motion, SiteGround и B lu eHost. DreamHost също е много добър вариант, но скъп от другите в списъка.

Сега нека го опростим, като сравним характеристиките на тези три топ доставчици на хостинг услуги.

Характеристика

В движение

SiteGround

BlueHost

планове

хвърлям

Стартиране

Основен

уебсайт

2

1

1

Безплатен домейн

1

1

1

Дисково пространство

неограничен

10GB

50GB

SSD е

да

да

Не

Bandwidth

неограничен

10 000 посещения / мес.

Unmetered

Безплатно резервно копие

да

да

Не

Имейл адреси

неограничен

неограничен

5

Рекламен кредит

$ 250

Не

Не

Компания изработени технологии

Зони с максимална скорост

SuperCacher

Разпределение на ресурсите

Политика за възстановяване

90 дни

30 дни

30 дни

Цена

$ 5.99 / месец

$ 3.95 / месец

$ 2.95 / месец

Посетете InMotion

Посетете SiteGround

Посетете BlueHost

Нека приключим тази дискусия и нашето предложение е да отидете за InMotion. Тъй като предлагат множество функции, както можете да видите на таблицата.

Но това не означава, че други компании изостават от InMotion.

Както споменаваме „Най-доброто“ в заглавието, което означава, че всички са добри.

Но за по-голяма сбитост и за тези, които са нови в онлайн света, ние изваждаме всичко в една компания.

Най-добрите алтернативи за GoDaddy да купува домейни

Без съмнение GoDaddy е най-големият регистратор на домейни и предлага домейн на ниски цени. GoDaddy предлага нов .com домейн почти безплатно ($ 0,99 за първата година), но обновяването е много скъпо.

Трябва да платите почти при подновяване 15,17 долара. Но знаете ли, че има някои страхотни алтернативи, които предлагат имена на домейни на по-ниски цени. Ето някои от големите имена;

NameCheap

($ 10.69 / година)

 • Най-популярното и добре познато име в бранша
 • Подновява $ 10,69 за .com TLD
 • Те таксуват 0,18 долара такса ICANN
 • $ 2,88 / година за WHOIS Guard
 • БЕЗПЛАТНО изброяване на домейн на пазара
 • Персонализиран потребителски контролен панел

Купете домейн от NameCheap

(Препоръчително)

NameSilo

(8.99 $ / година)

 • Те не са много популярни в сравнение с NameCheap
 • Подновяване на същата цена $ 8,99 за .com TLD
 • Без такса ICANN
 • БЕЗПЛАТНА WHOIS Guard
 • БЕЗПЛАТНА продажба на домейни на пазара на NameSilo
 • Лесен за управление контролен панел

Купете домейн от NameSilo

Използвайте Купон код "HostingSprout" за спестяване на $ 1

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map