11+ най-добрите евтини облачни хостинг услуги 2020

12

Облачният хостинг е най-добрият начин да направите вашето съдържание достъпно по целия свят чрез многобройни сървъри, вместо да използвате услугата CDN (Content Distribution Network). Тъй като тази инфраструктура е изградена с множество сървъри и затова е малко по-скъпа от споделения хостинг. Ако търсите евтиния облачен хостинг, продължете да четете, за да намерите най-добрия.


Облачен хостинг е проектиран главно за предоставяне на максимална и денонощна услуга. И познайте как? В облачния хостинг множество сървъри са свързани (паралелно) по такъв начин, че да действат като един. По-простото обяснение, за разлика от споделената хостинг услуга, която разчита само на един сървър, облачният хостинг се състои от повече от един сървър.

По този начин това значително намалява шансовете за престой, ниска скорост и загуба на данни. Той използва по-високи ресурси от традиционния хостинг, което го прави по-скъп и да се възползва от този тип хостинг; трябва да платите повече пари. Но тук след нашите максимални усилия съставихме списък с най-добрите евтини доставчици на облачен хостинг.

Най-добър евтин хостов хостинг

Разлика между облачен и споделен хостинг

Както бе споменато по-горе, в облак, хостинг на множество сървъри са свързани, които са разположени на различните места. Например, закупихте план за хостинг в облак и в даден момент неизправност на сървъра. Сега, какво ще се случи? Да, получихте го, ако някой сървър се понижи, сайтът ви ще бъде все още достъпен. При споделения хостинг, вашият сайт пада със сигурност.

В самото начало този тип хостинг беше много скъп и само компаниите могат да го използват, но от последните 3 ~ 4 години цените намаляват и сега се предлагат и евтини облачни хостинг услуги с обещано качество. Така че, ако търсите най-добрия, но евтин доставчик на облачен хостинг, тази статия ще ви помогне да намерите подходящата компания. Защото тук натрупваме най-новия списък с най-реномирани облачни хостинг услуги, които предлагат планове на най-ниски цени.

Нашите топ препоръки

домакин

Подходящ за

оценка

Цена

Каматера ♥

Всички потребители

Провери сега

Vultr

Малки ~ големи проекти

Провери сега

A2Hosting

Блогери, уебмастъри

Провери сега

Най-добрите евтини доставчици на облачен хостинг 2020

И така, ето списъкът на евтините и най-евтините облачни хостинг услуги, с които можете да спестите значителни пари. Препоръчваме ви да изберете този, който отговаря и отговаря на всички ваши изисквания.

1. Kamatera – Вземете 30 дни безплатна пробна версия

Kamatera

Основана през 1995 г., Kamatera предлага задоволителни облачни хостинг услуги, заедно с гъвкави и мащабируеми решения. Като знае факта, че производителността е основен приоритет за всеки потребител, Kamatera въоръжи своята инфраструктура със съвременни технологии като твърди дискове, процесор Intel Xeon E5 v4 и глобални точки на присъствие.

Kamatera е специализиран доставчик на облачна платформа, който предлага широка гама от продукти под неговото име като евтини облачни сървъри, блоково съхранение, балансиращи натоварвания, управляван облачен хостинг и др. И най-забележителната част, освен разумни цени, компанията предлага и безплатна 30-дневна пробна сметка.

Скоростта е един от основните фактори, които играят значителна роля за подобряване не само на вашето клиентско изживяване, но и на класирането в търсачките. Причината, поради която Kamatera може да бъде идеален избор за вас, е, че те разполагат с 13 центрове за обработка на данни по целия свят, което ви позволява да съхранявате съдържанието на вашия сайт / приложение в близост до потенциалните си потребители. Така че независимо дали вашата аудитория принадлежи на Америка, Европа или Азия, можете лесно да изберете най-близкия център за данни.

Облачната инфраструктура е перфектен начин, ако искате да използвате моментална мащабируемост. Това означава, че ще ви бъдат осигурени допълнителни ресурси бързо и ще избегнете евентуални прекъсвания. След като настроите акаунт в Kamatera, можете да инсталирате или деинсталирате или надстроите ОС.

Позволено е да използвате всяка версия на почти всяка операционна система като Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD и OpenSUSE. Освен това, техният сървър поддържа и всички издания на MS Windows. От друга страна, Kamatera включва лесен за използване контролен панел, който ви позволява да управлявате функции и мрежови настройки и т.н..

Когато става въпрос за настройка на сървър Kamatera проектира прост процес, можете да изберете броя на ресурсите като vCPU, RAM, място за съхранение и център за данни. Също така, можете да изберете предпочитаната от вас операционна система от огромен списък.

Компанията също така прави много по-лесно добавянето на някои незадължителни услуги като cPanel и разширени архиви. Освен това, когато проектът ви започне да се разраства, няма да е необходимо да мигрирате никъде другаде, тъй като те разполагат с доста висока инфраструктура на спецификации. Можете да използвате до 20 vCPU, 256GB RAM и съхранение в терабайти.

Kamatera поддържа чат на живо, поддръжка по телефона и електронна поща, за да се грижи за своите заявки на клиенти. Наличието на множество канали за поддръжка е полезно за начинаещи, които ще изживеят облачен хостинг за първи път. В заключение можем да кажем, че Kamatera несъмнено е надежден облачен доставчик, който не само предлага мащабируемо решение, но и предлага най-новите услуги, подкрепени с инфраструктура, в рамките на достъпни ценови диапазони.

2. Vultr

vultr

Vultr е много евтин доставчик на облачен хостинг, който предлага облачни планове, започващи от 2,50 долара на месец. Vultr плановете са много подобни на DigitalOcean, всъщност те предлагат по-достъпни облачни планове. Най-основният план включва 20GB SSD съхранение, 512 RAM, 1 CPU ядро ​​и 500GB честотна лента само при $ 2,50 / месец. И още следващият пакет предлага 25GB SSD, 1CPU, 1024 RAM и 1000GB честотна лента само на $ 5. Така Vultr застава сред супер евтините доставчици на хостинг услуги в облак.

Vultr има широк спектър от центрове за данни. В момента те предлагат 15 различни локации в целия свят, така че можете да изберете местоположението на центъра за данни според вашата целева аудитория. Компанията предоставя множество приложения за инсталиране с едно кликване като WordPress, Joomla, PrestaShop и др. Ако разработите игра, използвайте облачните сървъри Vultr, те със сигурност ще изпълнят вашите очаквания.

Компанията направи строгата защита и добави слой защита срещу DDOS атаки. Техните системи наблюдават мрежата непрекъснато и откриват злонамерена дейност възможно най-скоро. Освен това можете да инсталирате ОС, което искате да харесате Windows, Ubuntu, CentOS и др. Панелът е пълен с опции с едно кликване като рестартиране, преинсталиране, инсталиране на приложения и т.н..

Услугите за поддръжка на Vultr не са толкова надеждни, колкото трябва да бъдат. Те не са последователни, понякога реакцията е бърза, но понякога се налага да изчакате почти час. Можете да им изпратите помощен билет, защото те не предлагат поддръжка по телефона или чат на живо. В секцията на често задаваните въпроси можете да получите помощ относно таксуването и техническите аспекти. Те също поддържат форум на общността, който е пълен с различни теми.

Смятаме, че те трябва да надстроят своите услуги за поддръжка и най-малкото да предлагат чат на живо, който ще бъде много удобен. Компанията предлага 100% продължаване на времето и ако по всяко време компанията не успее да постигне тази гаранция, те ще бъдат задължени да издадат кредита за SLA.

3. Облачни пътища

cloudways

Cloudways е управляван евтин хостинг на облаци доставчик. Можете да започнете с тях, като харчите само 10 долара на месец. Техният хостинг план поддържа всички приложения, свързани с електронната търговия, блогъри, дизайнери, цифрови агенции и разработчици. В момента те предлагат безплатна пробна версия, така че не губете време и вземете пробната сметка възможно най-скоро.

Подобно на много други компании, Cloudways също даде приоритети на услугите за поддръжка. Те предоставят зададените решения чрез чат и билети. Също така е наличен магазин от знания по различни теми, включително често задавани въпроси. Всички услуги за поддръжка се предоставят без ограничения във времето, така че да можете да комуникирате с техническия екип по всяко време.

Едно нещо, което трябва да знаете е, че те използват инфраструктурата DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr и KYUP, за да обслужват своите клиенти. Това означава, че имат много центрове за данни, тъй като самата компания твърди, че има 25+ центрове за данни. Клонирането никога преди не е било лесно; Cloudways предлагат функция за клониране с едно кликване. Клонирането прави копието на съдържанието ви, което можете да използвате за възстановяване.

Ако имате екип, но не искате те да виждат важната информация за сайта или не искате да им давате пълен контрол върху ресурсите, тогава не се притеснявайте CloudWays направи екип за управление, който включва различните роли с достъп ограничения.

Някои компании като GoDaddy дори не предлагат защитната стена по подразбиране, но Cloudways автоматично изгражда защитна стена и следи сървърите за злонамерени, за да ви защити. Нещо повече, компанията твърди, че поддържат актуални сървъри с протоколи за сигурност и самите кръпки.

Компанията предлага собствена изработена технология, наречена ThunderStack. Това е кеширащ инструмент, който работи на NGINX, Apache и Memcached и др. Освен това те предлагат комплект за разработка на Git, SSH & SSF и инсталиране на SSL с едно кликване. Не тествахме SSL инсталацията, но сме почти сигурни, че тя е проста и лесна. Можете да започнете с тях, защото те предлагат набор от функции като Cron Job, Проектиране на групи, HTTP / 2 и дълъг списък от функции.

Цените на плана са фантастични; можете да вземете готините и полезни функции в рамките само на 10 долара, което включва 1GB RAM, 1 основен процесор, 25GB уеб пространство и 1TB честотна лента. Те също така правят миграция на сайта за вас без никакви разходи.

4. Host1Plus | Heficed

Облачен хостинг на Host1Plus

Търсене на надежден облачен хостинг с гъвкавост тук е Host1plus. Времето за работа и времето за зареждане са приоритет на всички, които търсят уеб хостинг. С Host1plus не е нужно да се притеснявате за тях. Защото с тях вашият уеб сайт не зависи само от единствения сървър. Компанията прави различните копия на сайта и ги съхранява на множество сървъри и по този начин максимално време.

Хубавото е, че имат различни центрове за данни за най-добро представяне, за да обслужват клиентите в световен мащаб. Времето за зареждане е много наложително, защото никой не иска да се придържа към уебсайт и да изчака, докато страницата се зареди изцяло. Посетителят просто ще напусне вашия сайт и така голяма загуба. Няма значение къде принадлежи аудиторията ви, защото предлагането на Host1Plus на центъра за данни ви позволява да изберете най-близкото местоположение и така да намалите времето за зареждане на сайта.

Най-доброто, което харесваме при облачния хостинг, е лесната мащабируемост. Голямото разнообразие от планове може лесно да отговори на вашите изисквания и по всяко време можете също да увеличите или намалите ограничението на ресурсите. Това е голямо предимство за всички потребители в облачния хостинг и също така помага за намаляване на разходите. Host1plus предлагат Linux и Windows сървъри. Първият и основен план “LIN1” осигурява 1-ядрен процесор, 20 GB съхранение с 512 MB RAM, което е чудесно за справяне с проекти на първоначално ниво. Освен това всички планове включват 1-безплатно архивиране, 1-свободен IPv4, процесори Intel Xeon, Decent API и много други функции.

Те предлагат CentOS, Debian, Fedora и Ubuntu. И ако сте любител на cPanel и не знаете за работата на командния ред, тогава това е трудно да инсталирате уеб приложения като WordPress. Така че, ако искате cPanel, тогава той ще струва 15 долара. Има много ръководства, достъпни по интернет за инсталиране на уеб приложенията с помощта на команди, не е голяма работа.

Не знам какво да правим или как да разрешим проблема. Чувствайте се свободни да получите помощ от тях. Те не предлагат чат на живо, но реакцията е доста бърза в системата за билети. И най-важното – те са много приятелски настроени. За да следят ресурсите, те предоставят пълна статистика, така че потребителят да може да предприеме действия според ситуацията. Така че не губете време, защото те също предлагат период от 14 дни изпитания.

5. Цифров океан

дигиталокеен облачен хостинг

Digital Ocean е добре реномирана компания и получава много признателност от своите потребители. Digital Ocean е отличен вариант, особено за разработчиците. Можете да създадете „капчиците“ за минута и да получите пълен достъп до управлението му, включително избора на ОС. Те предлагат широк спектър от планове, като се започне от $ 5 на месец. Можете да закупите план за месечния абонамент или да преминете към почасов абонамент.

Основният план включва 25GB SSD съхранение, 1TB пренос на данни, 1GB памет и 1 Core процесор само на $ 5 / месец, не е ли най-евтината облачна хостинг услуга? Ако уеб пространството е проблем за вас, тогава не се притеснявайте с мащабируем обем на SSD съхранение. Можете да закупите повече място за съхранение на цена от $ 0,10 / GB. Компанията предлага и планове на ниво предприятие. Тези планове са богати на ресурси като съхранение, оперативна памет и процесор и т.н..

Според нас, чудесен начин да изпитате облачен хостинг е да закупите част от техния евтин облачен план, като $ 5 / месец. След като изпитате, когато чувствате, че имате достатъчно разбиране и сте готови да започнете сериозна работа, тогава има лесно мащабируемо решение. Това ще ви позволи да използвате повече ресурси за нула време.

Сървърите са достъпни с 99,99% време за работа с броя на центровете за данни. Ако не успеят през всеки месец, те ще издадат кредита. Компанията поддържа центрове за данни в Сан Франциско (2), Торонто (1), Ню Йорк (3), Лондон (1), Амстердам (2), Франкфурт (1), Бангалор (1) и Сингапур (1). Има и много приложения за инсталиране с едно щракване като WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails и Horizon и т.н..

Digital Ocean предлага системата за билети за поддръжка. Те също така изграждат огромна база от знания, където можете да получите помощ незабавно. В общността можете да се възползвате от различни уроци и да задавате въпроси. Те не предлагат подкрепа по телефона или чат на живо.

Търсите подобна услуга като DO? Ето някои алтернативи на DigitalOcean.

6. InterServer

InterServer Cloud

Лесната мащабируемост е красотата на облачния хостинг и това, което получавате от Interserve. Помислете, че вашият уебсайт печели огромно количество трафик. За да се справите с такъв тип посетители, се нуждаете от мащабируем уеб хостинг. Планът започва от $ 6 на месец. и включва 1GB RAM, 25GB уеб пространство и 1000GB (1TB) честотна лента. Можете също така да направите план според вашите изисквания. Това го прави рентабилен избор.

Хоствайки вашия сайт на Interserve, ще получите няколко предимства като SSD дискове, 99,9% гаранция за продължаване, до 16 опции на ОС и др. Можете да избирате между Linux и Windows сървър. Тук имайте предвид, че ако искате cPanel, тогава трябва да платите 10 $ допълнителна сума. Освен това компанията разполага с множество центрове за данни, за да гарантира най-високата наличност на услугите с максимална скорост. Времето за зареждане на страниците също е задоволително, но понякога виждаме, че са необходими почти 765ms за зареждане на страниците. Но това се случваше рядко.

Поддръжките услуги са достъпни 24 часа в денонощието. Но тъжната новина е, че не предлагат чат на живо. Смятаме, че чатът на живо е най-добрият начин за по-бързо разрешаване на проблеми. Така че, ако искате бърза поддръжка, тогава можете да се свържете с тях по телефона. Също така има на разположение системи за електронна поща и билети, които помагат на клиентите. Освен това компанията поддържа и форум на общността и множество съвети.

Сървърите поддържат няколко езика като PHP, Perl и Python и др. Другите важни функции включват архивиране, моментни снимки, DNS мениджър, IPV6 и много други. Освен това те предлагат безплатни миграционни услуги. Те не предлагат никакъв пробен период, който желаем, ако го направят, ще бъде чудесно за новите потребители. В заключение можем да кажем, че Interserver не предоставя никаква уникална функция, но техните услуги са достойни за използване, когато става въпрос за добре представен, но с ниски цени уеб хостинг.

7. A2Hosting [99.99% Uptime]

a2хостинг хранилище

A2Hosting спечели огромна репутация през годините, сега обслужва хиляди клиенти по целия свят. Той има не само 300% по-бърза, но висока производителност и ултра надеждна инфраструктура за безпроблемно стартиране на вашите сайтове / приложения. Те са и един от най-добрите хостове на SSD, които предоставят пламващи бързи услуги. Можете да персонализирате плана си според вашите нужди и това ще предотврати допълнителни такси.

И разбира се услуги за поддръжка, много евтин хостинг на облаци дори не предлага опцията за чат на живо. A2Hosting попълва тази празнина и предоставя 24/7/365 услуги за поддръжка. Те обслужват клиентите чрез чат на живо, телефон, билет и база знания. Трябва да посетите и техния блог, тъй като те публикуваха различни статии, които наистина са полезни в различни аспекти. Едно нещо, което искаме да кажем, техният екип за поддръжка е знаещ и приятелски настроен.

Чрез A2 QuickInstaller потребителят може лесно и бързо да инсталира всеки основен CMS. Заедно с инсталирането на CMS можете да настроите инструменти за уеб разработка като Node.js и др. Подобрената технология като бързи сървъри и SSD за по-бързо зареждане на страници значително увеличава ефективността на вашия сайт.

Планът от $ 5, наречен “Entry”, включващ 512 MB DDR3 RAM, 2TB честотна лента, 20 GB съхранение, 1 Core CPU и CentOS 7 с Webuzo. Можете също така да разгърнете добавки срещу допълнителни разходи.

Техният облачен хостинг е напълно персонализиран и имате контрол върху избора на операционна система Linux. На страницата за пазаруване можете да изберете версията на CentOS, Fedora, Debian и др. Компанията предлага и удобния за потребителя контролен панел, където можете да управлявате файлове, бази данни и други жизненоважни функции. И ако искате cPanel, тогава ще го използвате след получаване на лиценза на достъпни цени.

Ако сте разработчик, тогава Cloud Disaster Recovery е чудесна опция за вас. Като разработчик ще сте наясно, че писането на кодове е сложна работа и понякога може да срещнете грешки, които трудно могат да бъдат открити или понякога грешка причинява сериозни щети. Така че, преди да внедрите промени в кодирането, трябва да вземете резервно копие, което можете да използвате за възстановяване на предишната версия.

Освен това A2Hosting предлага 99,9% гаранция за продължаване на сървъра и висока степен на достъпност. Основната концепция зад облачната технология е високата наличност. Когато сървърът не успее, след това вашият сайт автоматично се прехвърля на друг оперативен сървър без престой, това е известно като Висока наличност.

Заедно с всичко тази компания също иска претенция за връщане на парите по всяко време. Но вие ще получите пълен фонд в рамките на 30 дни и след прогресирането му фонд за неизползваните услуги ще възстанови.

Може също да искате да прочетете: 10 най-евтини хостинг услуги на VPS сървър

8. BlueHost [Най-добро за блогъри]

blue-host

BlueHost е една от любимите ни компании, когато става дума за облак и WordPress хостинг. Те също са на горния рафт на препоръчаните хостинг фирми на WordPress. С такава отлична репутация компанията се грижи за всички свои клиенти и предлага план за облак точно от $ 6,95 / месец (план за начинаещи), който обикновено започва от $ 9,99 / месец.

Ако вече имате споделен хостинг акаунт с тях и искате да се насладите на облачния хостинг, тогава не се притеснявайте за автоматизирана миграция, ще можете да се прехвърлите към по-новия пакет за нула време. Те предлагат напълно управляван облачен хостинг, което означава, че не е нужно да се притеснявате от пачове за сигурност, актуализации, достъп до порта и подобни проблеми.

Те винаги управляват индустрията в услугите за поддръжка и предлагат денонощна поддръжка по телефона, чат на живо и билети. Те също така подчертават основните теми като WordPress, домейни, акаунт и контролен панел и т.н., така че ако имате проблем, свързан с тях, лесно можете да намерите отговора си. Видео уроците са чудесен начин за учене, а BlueHost също предлага база от знания и запас от видео уроци.

Планът за начинаещи включва 1 уебсайт, който можете да хоствате, 1 безплатен домейн, 100 GB място за съхранение, Безмерна честотна лента, 2 GB Ram и 2 ядрен процесор. Те също включват 50 долара за маркетинг и локални кешинг услуги. Можете да вземете всичко това при $ 6,95 / месец. Но бихме ви препоръчали да изберете план „Performance“, който струва $ 8,95 / месец, но в замяна имате много функции. Планът за ефективност включва следните отличителни характеристики: Неограничен брой уебсайтове за хостване, неограничено пространство за съхранение, 4 GB RAM, 4 ядра процесор и 200 долара маркетингов кредит.

Със BlueHost не се притеснявайте за загуба на данни, те копират вашите данни на други 3 сървъра, така че в случай на проблем другото копие автоматично ще започне да работи без прекъсване. BlueHost също предлага опция за мащабиране, която ви позволява да увеличите ресурсите без рестартиране. Функцията за автоматичен отказ при прехвърляне на вашия сайт към друг сървър в случай на хардуерна повреда автоматично. Освен всичко това, BH предлага 30 дни гаранция за връщане на парите.

9. DreamHost

dreamhost облачен хостинг

Имайки много опит, DreamHost направи своя път да бъде включен в най-добрите хостинг доставчици на WordPress. Те предлагат всички видове хостинг Споделен, Управляван, VPS, Специализиран и Клауд. Облачните услуги на компанията са евтини и достойни за използване.

DreamHost поддържа различни платформи с отворен код като MongoDB, Redis, Python, Perl и др. С помощта на OpenStack човек може да създаде персонализиран сървър. Тъй като компанията предлага лесно мащабируеми надстройки като памет, съхранение и процесор и т.н. С DreamHost ще получите пълен достъп до root. Получавате пълен избор на софтуер / ОС и нейната версия. Техните сървъри могат да работят с операционна система Linux, BSD и Windows.

Те обслужват клиентите с авангардна технология, която направи облачните услуги прости и лесни за използване. Едно сложно табло за управление помага на потребителите да изпълняват задачи като създаване на снимки, управление на мрежата и разпределяне на хранилището. Освен това, всички планове идват със Ceph съхранение, което запазва вашите данни по-често (3 пъти), така че да ги извлечете в случай на лош инцидент.

Факторът, който наистина има значение, са услугите за поддръжка. Чрез чат на живо и имейл можете да се възползвате от услуги за поддръжка. Също така, има голяма част от решенията в тяхната база знания. Те категоризират решения като общи теми (PHP. Хостинг за сигурност и т.н.), поддръжка на продукти (специален хостинг, VPS хостинг, имейли и др.), Както и поддръжка за облачни продукти. Можете да участвате в техния дискусионен форум, като изпратите своя брой и ще получите вашите отговори. В момента форумът има 26 440 регистрирани членове. Компанията поддържа a блог за състояние, където можете да получите статуса на тяхната услуга, за да разберете дали тя работи или не.

Планът им започва от 512MB RAM, 1 Core CPU, 80GB SSD съхранение и 100 GB блокчейн съхранение при $ 4.50 / month. Смятаме, че тази цена е доста достъпна, тъй като включва пълен достъп до root, API и избор на различни ОС, SSD, облачни архиви и автоматично архивиране за WordPress и т.н..

10. Linode

linode

Linode е още една облачна хостинг услуга, която има 400 000 клиенти и предлага услуги, които са надеждни за разработчици, дизайнери, блогъри и др. Те също предлагат SSD планове с черти. Центровете за данни са разположени в три различни региона на Азиатско-Тихоокеанския регион, Северна Америка и Европа.

Linode Cloning дава възможност на потребителя да направи пълното копие на съдържанието си и да го свърже с функцията за отказ на IP, така че в случай на падане автоматично да премине към другия сървър със същата конфигурация.

Мащабирането е изключително важно, особено когато се нуждаете от повече ресурси и те поддържат функцията за мащабиране. Много компании все още не предлагат това. Да предположим, че купувате план без опция за мащабиране и в бъдеще искате само допълнително място за съхранение, тогава нямате избор, вместо да купувате по-високия план, който има много допълнителни ресурси, от които всъщност не се нуждаете. Така че мащабирането ще даде само функцията, която искате във вашия съществуващ план.

NodeBalancer е техника, която помага на компанията да разпредели товара. Ако натоварването се увеличи на един сървър, това ще се отрази на производителността на всички потребители. И така, Linode разделя натоварването между различни сървъри, за да избегне недостиг на услуги.

Компанията използва прозрачен подход; това ще помогне на потребителите да наблюдават статистиката и да предприемат действия по тесните места. Имате пълен достъп до графики и друга информация, така че лесно да откриете проблемите. Освен това, ще получите пълната информация за процесорите, използването, връзката и състоянието на сървъра на една страница. Този тип информация ви прави активни и можете да избегнете сериозни проблеми.

Плановете започват от $ 10 / месец, което включва 2GB RAM, 1 CPU Core, 24GB-SSD дискове и 2 TB за пренос на данни. Можете също така да наемете техните услуги на почасова база. И ако не сте доволни от тях, тогава имате 7 дни, за да получите пълния си фонд.

Имате много възможности да се свържете с екипа за поддръжка в случай на проблем. Те предлагат имейл, билет, телефон, факс и обществен чат. Освен това можете също да докладвате отделно по въпросите на сигурността и други проблеми, така че да се превърне в загрижеността на компанията да се справи и да предостави постоянно решение. Така че, не губете време, нека да се свържете онлайн с тях.

11. Atlantic.Net

Атлантически облачен домакин

Ето Atlantic.net, който предлага много широка гама от планове, но не е толкова евтин хостинг в облака, колкото други споменати в списъка. Компанията категоризира плана въз основа на ресурси като план за оптимизиране на паметта са тези, които са проектирани главно за тези, които се нуждаят от повече RAM. След закупуването им няма да отнеме много време и ще направят сървъра готов за вас в рамките на 30-45 секунди. Както всички знаем, че SSD устройствата се превръщат в основното изискване на потребителите. Нещо повече, скоростта е един от SEO факторите и Atlantic.net добави тази необходимост към своите сървъри.

Те също вземат резервни копия на вашите данни автоматично веднъж на ден, като плащат малко стотинка за тази функция. Ще получите един IP адрес с плана и ако искате повече, тогава той ще таксува $ 2.19 на месец или $ 0.003 / час. Техният основен план за Linux се предлага с 1 GB RAM, 40GB съхранение, 3TB пренос на данни и 1 ядрен процесор, струващ само $ 10 / месец. Можете също така да купите базирани на Windows планове със същите спецификации в $ 15 на месец. Те осигуряват изходящ трафик от 10TB за безплатен и неограничен входящ трафик. Ако превишите лимита на изходящия трафик, 0,02 $ ще бъдат таксувани на GB.

В момента те имат 6 активни центъра за данни и имат за цел да пуснат нов в Сингапур. Освен това, по всяко време е разрешена мащабируемост и cPanel. Те не предлагат безплатен cPanel, който трябва да закупите лиценза, който струва $ 14,97 / месец. Освен това те представят хостинга с RESTful API, който ви помага да управлявате уеб приложението, ресурсите, операционната система и разработката на приложения и др. Atlantic твърди, че предоставя впечатляващо 99,99% сървър за всички планове.

Компанията изпълнява всички индустриални стандарти, свързани с услугите за поддръжка. Смятаме, че услугите за поддръжка са по-важни, когато става дума за облачен хостинг, защото това е много ръчен хостинг пакет. Ако потребителят се нуждае от помощ по всяко време, хостинг доставчикът трябва да проявява активност в това отношение. Атлантическите експерти винаги са там по телефона, чат на живо и поща, за да ви помогнат. Също така можете да получите помощ, като публикувате проблема си във форума на общността.

  • Топ 7 най-добри доставчици на SSD хостинг услуги
  • 10 най-бързи доставчици на уеб хостинг

12. GoDaddy

облачни сървъри godaddy

Не само споделеният хостинг, те са и един от евтините доставчици на облачен хостинг. Най-основният им план включва 20 GB уеб пространство, 512MB RAM, 1 ядро ​​и 1TB трансфер на данни. За разлика от споделения хостинг, те предлагат SSD оборудвани сървъри за по-бърза работа. Понастоящем компанията предлага 30-дневна безплатна пробна версия с 99,9% Uptime на сървъри базирани в САЩ.

Компанията предлага приятелски и чист API, който ви позволява да разпределите съхранението, разработката на хардуер и приложения и др. Имате две възможности за архивиране на данни, Snapshot и Backup. Със снимка можете да запазвате данните си по всяко време, докато автоматичното архивиране спестява напредък автоматично след всеки няколко дни.

Дойде време, когато GoDaddy претърпя атаката на хакери и повечето услуги намаляват, включително имейл, домейн и до известна степен „хостинг“. Компанията също страда поради неблагоприятните си действия в подкрепа на SOPA и сексуалната реклама. Но сега компанията подобрява много и предоставя последователни услуги.

Ако сте останали и не знаете как да се справите с проблема, тогава не се притеснявайте, че предлагат Поддръжка по телефона и чат. Също така, помощен център и форуми на общността с огромен брой активни членове със сигурност ще ви помогнат.

Друг много добър вариант за контрол на ресурсите чрез уеб-базирано табло е OpenStack. Тази платформа с отворен код ви позволява лесно да разпределяте обработващите и други ресурси. GoDaddy предлага множество приложения, свързани с CMS, електронна търговия, инфраструктура, инструменти за разработчици и много други. Просто трябва да натиснете едно кликване и инсталацията да се извърши в рамките на нула време.

Едно нещо, което трябва да знаете е, че те не предлагат никакъв персонализиран план. Това означава, че нямате разрешение за намаляване или увеличаване на ресурсите според вашите нужди. Бихме препоръчали GoDaddy само за малки проекти и тестови цели.

13. Облак на HostGator

облачен хостинг на hostgator

HostGator винаги се стреми да осигури евтиния хостинг за WordPress и те сравнително предлагат надеждни облачни услуги с нискотарифни планове. Използвахме и техните споделени хостинг планове, което наистина ни изненада. Но имаме проблеми със услугите за поддръжка на Live Chat. Компанията трябва да я подобри и да отговори на клиента на приоритет. От друга страна, компанията поддържа център за поддръжка, който включва поддръжка по телефона заедно със система за билети, чат на живо, видео уроци и форуми.

Като цяло компанията е добра и винаги привличаща вниманието поради атрактивните си отстъпки. В момента са налични три облачни хостинг плана, наречени Hatchling, Baby и Business. Планът за люпене може да се вземе само на $ 4,95 на месец, а един домейн е разрешен с 2 GB RAM и 2 ядрен процесор. Можете да хоствате неограничени домейни в плана Baby и Business. Няма ограничение за използването на съхранение и честотна лента, но трябва да използвате разумно.

Лесната мащабируемост ви позволява да увеличите ресурсите, като натискате няколко кликвания без престой, докато бизнесът ви расте. Полираха добре таблото и го направиха доста просто. Можете лесно да наблюдавате употребата, скоростта на изтегляне, тенденциите на съдържанието, които хората виждат най-вече на вашия сайт и други статистически данни.

HostGator предлага интегриран инструмент за кеширане на лак, който помага да се зареди статичното съдържание по-бързо от нормалното. Освен това всеки план включва cPanel и Data Mirroring. Data Mirroring е техника, която разпространява три копия на вашите данни на различни устройства, разположени на различни места за безопасност. Така че, ако цял център за данни изпадне поради някакъв сериозен проблем като пожар, все пак можете да получите достъп до данните си от други сървъри, разположени на друго място.

Не можете да се възползвате от предимствата на специален IP адрес в плана за излюпване. За посветен IP трябва да преминете към плана Baby и да го закупите за допълнителни $ 4 / месец. Google бавно прави необходимото за хората да използват SSL сертификат, за да направят сайтовете си по-сигурни. Всички планове на HostGator включват споделен SSL безплатно, докато бизнес планът съдържа частен SSL. HostGator е отличен и бюджетен доставчик на хостинг услуги и можете да си купите евтин облачен хостинг с чудесни функции.

заключение

Основното, което искаме да кажем, че не можете напълно да разчитате на евтини услуги. За да бъдете домакин на дългосрочните си проекти, изберете някои от най-добрите доставчици на облачен хостинг като Vultr. Ако имате нужда от облачен план за по-дълъг срок, тогава със сигурност трябва да го изберете без никаква неяснота.

Ние полагаме максимални усилия да регистрираме компаниите, които имат евтини евтини пакети за хостинг в облак, но надеждни до известна степен. Според нас Host1Plus е най-подходящ за разработчици и напреднали потребители.

Така че по-горе са евтините доставчици на облачен хостинг, предлагащи надеждни услуги на разумни цени. Изберете най-подходящия според нуждите на вашия сайт / приложение.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map