Top 5 beste Ahrefs-alternatieven in 2020 voor linkbuilding

27

Wie houdt er niet van om doelsleutelwoorden te domineren op de eerste pagina van zoekmachines?


Er zijn meer dan 200 factoren die Google gebruikt om websites te rangschikken en twee daarvan hebben de meeste invloed. De eerste is inhoud en de seconden zijn backlinks. U kunt dodelijke inhoud maken die waardevol is voor gebruikers, maar hoe u backlinks van concurrenten kunt analyseren of vinden?

Ahrefs is een van de beste tools om backlinkprofielen van concurrenten te analyseren en kan worden gebruikt om de backlinks van websites te controleren. Maar het is een beetje duur, wat de meeste gebruikers aanspoort om naar ahrefs-alternatieven te zoeken. Als je lange tijd in het SEO-veld zit, weet je misschien dat de beste SEO-tools redelijk vergelijkbare prijzen bieden als Ahrefs.

Hier zijn enkele redenen om naar ahrefs-alternatieven te zoeken:

 • Gratis abonnement niet langer beschikbaar
 • Het is een dure tool
 • Hun moeilijkheidsgraad van zoekwoorden is niet nauwkeurig zoals het zou moeten zijn
 • Gebrek aan Google Chrome-extensie

5 Beste Ahrefs-alternatieven om backlinks te analyseren en te bouwen

1. SEMrush

SEMrush beste alternatief voor ahref

In eerste instantie kunt u de SEMrush-interface verwarren vanwege functies die overal op het dashboard staan. Maar in werkelijkheid is het programma eenvoudig te gebruiken. Dit is niet alleen een SEO-tool maar bevat een cluster van nuttige dingen, waaronder

 • Backlink-analyse
 • Rang volgen
 • Advertentieplanning
 • Verkeersanalyses en nog veel meer …

Het is een alles-in-één oplossing voor digitale marketing en het uitdelen van de concurrentiegegevens, wat het een geweldig alternatief voor ahrefs maakt.

Met Semrush is het heel eenvoudig om diepgaande gegevens over de website van de concurrent te krijgen. Je moet gewoon Voer uw concurrentiedomein in naam en dan verschijnen er imperatieve statistieken zoals

 • organische zoekwoorden en hun posities in Google
 • backlinkprofiel met ankers
 • best gerangschikte zoekwoorden.

Nadat u de site van de concurrent heeft toegevoegd, gaat u gewoon naar de organische zoekposities vanuit de zijbalk. Nu ziet u zoekwoorden samen met het zoekvolume en de rangschikking in de zoekmachine. SemRush roept ook de zoekwoord moeilijkheid van elk zoekwoord. Op deze manier kunt u Semrush optimaal gebruiken en de waardevolle zoekwoorden pakken.

Het beschrijft ook wat de laatste bewegingen zijn van uw concurrerende zoekwoorden in zoekmachines. En door één enkele concurrent domeinnaam Semrush te plaatsen maak een lijst van de andere potentiële concurrenten en helpt u zo bij het ontwerpen van competentere SEO-strategieën.

Een andere belangrijke functie die erg handig is als u uw doelgroep kent, is de locatiekeuze. Het gereedschap ondersteunt meer dan 100 locaties. Als u nu de VS selecteert, wordt deze doorzocht en wordt alleen informatie over het Amerikaanse publiek weergegeven. Nadat u de informatie heeft ontvangen, voegt u gewoon uw project toe in SEO-audit, dit zal helpen om de SEO op de pagina te verbeteren.

SEMrush kan u helpen bij het plannen van PPC. Met slechts één tool kunt u presteren reclame-onderzoek en analyseer de advertentiestrategieën van concurrenten. Hun PPC-hulpprogramma voor zoekwoorden helpt u enorm om de AdWords-campagne te schetsen. Samen met de display-advertenties kunt u de videoadvertenties van de concurrentie in de gaten houden en uw eigen advertenties plannen.

Onlangs introduceerden ze trefwoord magisch hulpmiddel dat is de combinatie van verschillende integrale onderzoekstools en biedt zeer uitgebreide details. Bekijk hier de screenshot.

Semrush magisch hulpmiddel voor zoekwoorden

Helaas zijn zowel ahrefs als Semrush geen software die iedereen zich kan veroorloven. Maar in tegenstelling tot de ahrefs biedt Semrush een gratis account dat biedt tot 10 vragen per dag. Verder kun je ook krijgen 14 dagen proefaccount. Aan de andere kant bieden ahrefs geen gratis account en voor een proefaccount hebben ze de betalingsgegevens nodig.

Semrush is een van de geweldige tools en als je het je kunt veroorloven, moet je het gebruiken. Maar als je gewoon een beginnende blogger bent, heb je dit misschien niet nodig en kun je vertrouwen op hun gratis account. Over het algemeen is SEMrush een geweldige tool met tal van functies die de rapporten in verschillende formaten en zeker elke cent waard.

Bezoek SemRush

2. SEO Power Suite

SEO powersuite alles-in-één alternatief voor ahref

SEO Power Suite biedt een op software gebaseerd programma in plaats van de online webtool. Om hun diensten te gebruiken, moet u hun software downloaden op uw lokale computer en deze vervolgens installeren. Het is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. SEO Power Suite wordt vertrouwd door meer dan 500.000 gebruikers.

Ze bieden aan 4 geweldige tools die zijn

 • Rank Tracker
 • SEO SpyGlass
 • Website Auditor
 • Link-assistent.

De Rank Tracker helpt de gebruiker om de positie in Google, Bing, Yahoo en meer te volgen 327 zoekmachines. Voeg gewoon het siteadres toe en koppel vervolgens uw Google Analytics- of AdWords-account. Het begint met analyseren.

Het goede is dat u naast uw site nog 10 websites kunt toevoegen, die uw concurrenten zouden kunnen zijn om de voortgangsverschillen te schatten. Met een enkele klik kunt u de laatste classificatieresultaten krijgen of gewoon instellen op Auto-pilot om de ranking te volgen.

De tool kan de ranking op een specifieke locatie volgen. De rank tracker kan een zeer nuttig hulpmiddel zijn om de winstgevende op te graven & waardevolle zoekwoorden voor uw campagne bestaat uit 16 verschillende suggestietools zoals Google Keyword Planner, Keyword Discovery-tool en SEMRush, etc. Dit maakt het een geweldige tool voor het onderzoeken van zoekwoorden en dus het beste alternatief voor ahrefs. Bovendien kunt u aangepaste rapporten met afbeeldingen exporteren.

Het zoekwoordonderzoek en analyse biedt alle essentiële informatie zoals

 • gerelateerde zoekwoorden
 • zoekvolume
 • ranking moeilijkheidsgraad
 • het aantal concurrerende sites, enz.

SEO SpyGlass is de meest opmerkelijke en een van onze favoriete tools in SEO Power Suite. Na het toevoegen van de site in SEO SpyGlass, zal het een overzichtsweergave tonen van het totale aantal backlinks en domeinen waar de links vandaan komen. Het geeft ook het aantal unieke IP’s aan.

Seo power suite SpyGlass-toolstatistieken

De details die door de SpyGlass worden gepresenteerd, maken SEO Power Suite de perfecte tool in de branche. Het algoritme geeft je een gedetailleerd inzicht over de nieuwste backlinks met volg en nofollow-tags. Door naar verschillende tabbladen te gaan kun je details over backlinks krijgen van de homepage, backlinks verkeer en Link veel risico, etc. Er zijn ook inzichten over het linken van domeinen en ankers. Dus met deze diepgaande en cruciale details, kunt u een adequate linkbuildingstrategie bouwen.

De Website Auditor-tool kan de gezondheid van uw pagina’s controleren. Het ontdekt de

 • gebroken links
 • HTML-codes
 • titels
 • beschrijvingen en interne links.

Bovendien kan het vriendelijk zijn Sitemap en bewaakt de effectiviteit van uw sociale profielen.

Power Suite’s hulpprogramma voor linkondersteuning kan de mogelijkheden voor linkbuilding vinden. De links worden gegeven met verschillende statistieken zoals ankers en kwaliteitsfactor. Het kan u helpen om de gezaghebbende sites te vinden met links naar uw concurrenten. Op deze manier kunt u ze ook benaderen. Ook het controleert uw backlinks en kan je vertellen of dat zo is het leveren van enige waarde aan uw site of niet. Hulpmiddel voor koppelingen biedt een nette en schone interface voor e-mailservices.

Dus als het gaat om prijzen, kan SEO-kracht een serieus gat in de portemonnee maken voor budgetbewuste bloggers en bedrijfseigenaren. Het professionele abonnement kost $ 499, terwijl het Enterprise-abonnement $ 1199 kost. Het belangrijkste verschil tussen deze twee plannen is dat het Professional-abonnement sommige rapporten voor klanten niet kan exporteren.

Al met al is de tool misschien duur voor u, maar het is een uitstekende alles-in-één keuze voor linkbuilding, backlinksanalyse en onderzoek. Je moet het proberen.

Bezoek SEO PowerSuite

3. Serpstat

serpstate homepage

Serpstat is een alles-in-één SEO-platform dat uit 5 tools bestaat:

 • Rang volgen
 • Zoekwoordonderzoek
 • Competitieve analyse
 • Site audit
 • Backlink-analyse

Om te backlink analyse, Serpstat analyseert uw backlinkprofiel, bewaakt nieuwe en verloren backlinks, toont uw ankers en meet de autoriteit van de link. Ook onderzoekt het backlinks van concurrenten. Met deze functie kunt u ontdekken welke sites en pagina’s linken naar uw concurrenten, hun linkbuildingstrategie inschatten en enkele ideeën of websites naar uw eigen strategie grijpen.

serpstate dashboard

Het heeft ook een breed scala aan functies waarmee u het meeste uit uw apparaat kunt halen zoekwoordonderzoek vergelijkbaar met Ahrefs. Naast een reguliere zoekwoordselectie biedt het:

 • Gerelateerde zoekwoorden: Deze functie biedt u een enorme lijst met zoekwoorden die semantisch gerelateerd zijn aan uw primaire trefwoord (LSI-zoekwoorden). Het helpt u uw lijst met zoekwoorden uit te breiden met synoniemen, verschillende varianten van zinnen om één pagina voor meerdere zoekwoorden te optimaliseren en uw inhoud er natuurlijker uit te laten zien.
 • Zoeksuggesties: Wanneer u begint met het typen van uw zoekopdracht in de Google-zoekopdracht, stelt Google veelvoorkomende zoekwoorden voor die mensen bij Google zoeken. Serpstat verzamelt al deze long-tail-zoekwoorden voor u.
 • Vragen zoeken: Deze zijn zoeksuggesties in de vragende vorm.
 • Zoekwoord moeilijkheid: Deze statistiek laat zien hoe concurrerend het zoekwoord is. Met deze informatie kunt u begrijpen of de KW de moeite waard is om geld en tijd uit te geven.
 • Zoekwoordintentie: De tool laat zien welke speciale elementen worden weergegeven voor uw zoekopdracht (kaart, antwoordvak, winkelen, enz.) Het kan u helpen de juiste KW’s te vinden om daar te worden weergegeven.
 • Zoekwoordclustering: Clustering groepeert zoekwoorden op betekenis en relevantie. Deze helpt bij het optimaliseren van één pagina voor meerdere zoekopdrachten en het begrijpen van een enorme lijst met zoekwoorden.
 • Competitief trefwoordonderzoek: U kunt uw URL en URL van uw concurrent vergelijken en SEO- / PPC-zoekwoorden vinden die u heeft gemist.

Een ander geweldig hulpmiddel is Rang volgen. U kunt dagelijks, elke 3 dagen of wekelijkse updates instellen. Bovendien kunt u uw posities zij aan zij volgen met de posities van uw concurrenten in één project, zonder dat u extra projecten hoeft te creëren en extra limieten hoeft uit te geven.

De Site Audit tool schat het niveau van de technische optimalisatie van de site. Serpstat vindt alle fouten met betrekking tot metagegevens, koppen, HTTP-statuscode, indexering, links en omleidingen, laadsnelheid, serverparameters, enz. Het sorteert fouten op prioriteit, geeft u een lijst met links waar de fouten zich bevinden en beveelt een manier aan om ze te repareren.

Bovendien kunt u de PPC-advertenties van concurrenten schatten, voorbeelden van advertenties vinden, zoekwoorden vinden waarop ze bieden, advertenties van verschillende domeinen vergelijken. Bijna elke functie van deze tool is geschikt voor zowel een concurrentieanalyse als voor analyse van uw eigen website, waardoor het het meest geschikte Ahrefs-alternatief is.

Er is een gratis versie beschikbaar, maar deze is beperkt in functies, zoekopdrachten per dag en resultaten per rapport. De betaalde versies beginnen bij $ 19 / maand, maar het goedkoopste plan is meestal niet genoeg voor een goede analyse. Andere abonnementen voor persoonlijk gebruik kosten $ 69 – $ 299 per maand, voor zakelijk gebruik $ 499 – $ 2500 per maand.

Aangezien plan B ($ 69) voldoende is om verschillende sites uit te voeren en te optimaliseren, lijkt Serpstat een van de beste prijs-prestatieverhoudingen op de markt te bieden.

Bezoek SerpStat

4. Moz

MOZ beste tool voor linkbuilding

Moz is de uitzonderlijk bekende tool en wordt beschouwd als het sterke ahrefs-alternatief. Moz begon zijn reis in 2004 als SEO-adviesbureau, maar nu bieden ze meerdere producten aan. Het wordt veel gebruikt door kleine tot ervaren bloggers, ontwikkelaars en bedrijven voor betere SEO- en zoektermenverkenningen.

Hun meest populaire statistieken zijn de Domein en pagina-autoriteit schalen van 0-100 die wordt gemeten door rekening te houden met de meerdere factoren. Een website met een hoge autoriteit heeft een grote invloed.

Moz-producten omvatten

 • Zoekwoordverkenner
 • Open site-verkenner
 • Tools voor rangschikking en optimalisatie.

Ze bieden ook een Moz bar voor al hun gebruikers. U kunt de werkbalk installeren vanuit de Chrome-winkel. Het toont belangrijke statistieken zoals domein- en pagina-autoriteitstatistieken onder elke Google-zoekresultaten, evenals backlinks. Dit is erg handig om te controleren hoe invloedrijk de spelers zijn op het zoekwoord dat u in Google heeft getypt.

Moz open site explorer trekt de meeste gebruikers gratis of premium aan voor het aanmelden van een Moz-abonnement. Ze hebben een enorme indexgrootte en vergroten deze ook met schema-updates. Om het koppelingsprofiel te bekijken, plaatst u gewoon het siteadres in de balk en drukt u op Enter. Het toont alle links die naar die website komen. Bovendien, het zegt de nofollow-tags, spamscore en ankertekst van elke link, samen met domein- en paginabeheersstatistieken.

Lees ook:

 • 10 beste SemRush-alternatieven en services van concurrenten
 • SPyFu-alternatieven om uw concurrenten en trefwoordonderzoek te bespioneren

Door deze stukjes informatie te krijgen, kunt u het profiel van uw concurrent bespioneren en beslissen hoe sterk linken u nodig heeft voor een ranking. Met deze tool kunt u de inkomend linkprofiel van een bericht of een hele site.

Bovendien laten ze je toe filters toepassen voor een bepaald type informatie zoals toon externe link of interne links of beide. U kunt ook de 301, 302, follow, nofollow, equity, geen equity-links of links naar subdomeinen en hoofddomein filteren, enz..

MozSEO site explorer-statistieken

Nu je zoveel informatie hebt, kun je een pad ontwerpen van waaruit je backlinks nodig hebt en hoe invloedrijk de links zouden moeten zijn. De functie voor linkmogelijkheden speelt ook een belangrijke rol door 302, 4xx, 5xx te tonen. Een andere fantastische functie is het kruispunt van de link die u helpen de sites te vinden die wel naar uw concurrenten linken, maar niet naar u.

Maak optimaal gebruik van hun zoekwoordverkenner voordat u blindelings op een trefwoord schrijft. Typ het trefwoord in de balk met trefwoordverkenners en het wordt maandelijks weergegeven zoekvolume, moeilijkheidsgraad en kanspercentage. Kanspercentage verwijst naar het geschatte doorklikpercentage. Er is ook een prioriteitsniveaumeter waarbij zoekwoorden met een hogere score de voorkeur verdienen. Trefwoordenverkenner biedt ook een zeer lange lijst met suggesties en een SERP-analyse.

Moz Pro plan bevat tools voor paginaoptimalisatie en rangschikking. De pagina-optimalisatie genereert de rapporten op basis van de 27 verschillende on-page factoren en geeft SEO-score. U kunt de SEO-score verbeteren door de aanbevelingen te volgen. Moz biedt ook Followerwonk voor het monitoren van het sociale profiel. Voor API-ontwikkelaars bieden ze Mozscape API in drie verschillende plannen.

U kunt zich aanmelden voor een gratis account die beperkt is tot 5 steengroeven / dag voor de tool voor het verkennen van zoekwoorden, terwijl de site-verkenner grenzeloos werkt. Ze rekenen $ 99 / mo voor het standaard (basis) abonnement voor maximaal 2 gebruikers en 24/7 ondersteunende diensten. U kunt het plan vrij kiezen door rekening te houden met uw portemonnee en behoeften.

Bovendien heeft Moz Lidwoord zijn erg nuttig voor SEO-leren. Moz is een indrukwekkende tool die u enorm helpt om het nieuwe zoekwoord te verkennen en de concurrenten te analyseren en u zo te helpen bij het opstellen van een effectieve planning om ze te overtreffen.

Bezoek Moz

5. Majestueus

majestueus met de grootste index

De volgende in de lijst is Majestic. Het is eigendom van Majestic-12 Ltd, een in het VK gevestigd bedrijf. Deze single link building software biedt meerdere tools op één plaats zoals

 • Site Explorer
 • Analyse van backlinks
 • Domein vergelijken
 • Zoek Explorer
 • En een krachtige API voor ontwikkelaars.

Er zijn ook browserextensies.

Op het dashboard ziet u de siteverkennerbalk waar u het siteadres moet plaatsen waarover u inzichten nodig heeft. Nu op één dashboard, zal het je laten zien externe backlinks, Verwijzende Domeinen en ankertekstdetails. Het zal de overheids- en educatieve links afzonderlijk aangeven.

Voor meer details moet u op de tabbladen klikken. Net als op het tabblad Backlinks, toont het programma alle volgen en niet volgen links en waar deze links thuishoren. U kunt de verwijderde links verbergen of weergeven. Het geweldige is dat ze u in staat stellen backlinks-gegevens naar uw lokale schijf te exporteren.

Majestic toont informatie op basis van de twee indexkenmerken die bekend staan ​​als Fris en historisch. De optie Historische index geeft uitgebreide details op basis van alle gegevens die ze hebben, terwijl de Fresh-index de informatie van de afgelopen 90 dagen geeft. Deze opties maken uw backlinkstrategieën productiever door de historische en nieuwste backlinkgeschiedenis van uw concurrenten te verstrekken.

Laten we één ding duidelijk maken majestic biedt geen SEO-diensten. Meestal bloggers op beginnersniveau die de basisdetails nastreven, zoals geschat zoekwoordvolume, moeilijkheidsgraad, positiebepaling van zoekwoorden, gegevens over organisch verkeer en gerelateerde zoekwoorden, enz. Maar majestueus missen al deze dingen.

Dus waar is Majestic goed voor? Het kan een betere backlink-analyse uitvoeren met verschillende statistieken zoals citatiestroom, actuele stroom en vertrouwensstroom. Ze hebben een rijke index aan backlinks.

Vertrouwensstroom: Bepaal aan de hand van het aantal klikken op de URL op de vertrouwde site.

Citatiestroom: Het bepaalt vooral het aantal backlinks en hun effect op het domein.

Actuele stroom: Het meet de invloed van de URL in de specifieke categorie.

Majestic Bulk Backlink-tool helpt u om tot 400 URL’s tegelijk te analyseren. Het is het beste wanneer u uw meerdere concurrenten wilt analyseren.

Om tegen uw concurrent op te staan, heeft u ook een vergelijkbaar backlinkprofiel nodig. Hier Clique Hunter-tool kan jou helpen. Als u drie URL’s van concurrenten toevoegt, wordt weergegeven naar welke gemeenschappelijke site een link naar alle sites wordt gestuurd. Majestic heeft een lange lijst met functies, waaronder Buzzsumo, Neighborhood Checker en URL-indiener, enz.

Je kunt een gratis rekening van Majestic, geef gewoon de nodige informatie en meld u aan. Hoewel het beperkt is in functies, maar goed kan zijn voor een zeer eenvoudige analyse of het testen van hun diensten. De “Lite” plan kost slechts $ 41,67 / jaar, wat beperkt is in functies terwijl “Pro” plan bevat tonnen functionaliteiten en kost $ 83,33. Majestic is een fantastisch hulpmiddel als het uw belangrijkste doel is om backlinks te controleren.

Bezoek Majestic

Bonus tool: Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog is een van de beste alternatieven voor ahrefs vanwege hun lange lijst met functies en gedetailleerde informatie. Het wordt ook gebruikt door grote merken zoals Apple, Disney en Amazon, enz. Hun verbazingwekkende SEO spider tool kan worden geïnstalleerd op uw Windows-, Mac- en Linux-systemen en met deze ene tool kunt u realtime resultaten crawlen.

Voeg gewoon de URL in de software toe en klik op Start. In een gratis versie, het kan 500 links crawlen terwijl premium abonnement scant onbeperkte links. Door te wisselen tussen verschillende tabbladen krijg je details over intern & externe links, H1, H2, Metabeschrijving en Paginatitels. Verder toont het ook de links met HTTP- en HTTPS-protocollen.

Screaming Frog is de beste manier om tijd te besparen terwijl je voor de on-page SEO-factoren. U kunt de uitgaande en inkomende links gemakkelijk vinden samen met de URL’s. De SEO-spin identificeert de permanente en tijdelijke omleidingen. Het biedt ook volg- en nofollow-tags voor links.

Voor oudere sites, gebroken links zijn hoofdpijn en deze kunnen de SEO van uw site doden. SEO spider wijst niet alleen op 404 pagina’s maar ook op 301. U kunt dus actie ondernemen om de betreffende links snel te herstellen. Wanneer de software klaar is met crawlen naar 100%, ga dan gewoon naar “Reactiecodes” tabblad en pas Client Error 4xx-filter toe. Om nu de bron met gebroken links te vinden, klikt u op het tabblad Inlinks onderaan de software.

Zoals we allemaal weten, vinden zoekmachines de duplicatie en deze tool niet leuk, u kunt alles efficiënt ontdekken dubbele paginatitels, metabeschrijvingen en pagina’s met lage inhoud, enz. SEO Spider kan een controle uitvoeren op CSS, Javascript en flash-links. Je kunt het zelfs configureren om alle subdomeinen te crawlen.

Een van de belangrijkste elementen is dat het zowel Google Analytics als Search Console-gegevens kan ophalen en al hun informatie op slechts één dashboard kan presenteren. U kunt de aangepaste sitemap eenvoudig exporteren.

De tool bevat vele andere belangrijke functies, zoals

 • URL’s die worden geblokkeerd door robots.txt
 • Controle van hreflang-attributen en Ajax, enz.

Onder dit alles, in een premium-versie, een technisch team staat altijd voor u klaar. U kunt de gebruikershandleiding van hun website gebruiken in geval van problemen.

The Screaming Frog biedt ook vele andere diensten zoals zoekmachineoptimalisatie, linkbuilding en PPC-beheer, enz. Maar voor dergelijke functies moet u een extra bedrag betalen. De spider-tool kan geen statistieken zoals suggesties voor zoekwoorden, zoekvolume en concurrentie, etc. bieden, maar richt zich op het optimaliseren van uw site om deze zoekmachine-vriendelijk te maken. Momenteel kost het £ 149,00 met al hun functies ingeschakeld.

Screaming Frog SEO Spider is een must-have tool die veel dingen voor SEO op één plek bevat en je dus veel tijd bespaart. Jij kan exporteer de gegevens naar een spreadsheet en andere standaardformaten. Het maakt niet uit of u een blogger of een SEO-bureau bent, het zal natuurlijk meer opleveren dan het geld dat u betaalt.

Bezoek Screaming Frog

Conclusie

Naar onze mening zijn dit enkele van de beste ahrefs-alternatieven. Maar de keuze hangt helemaal af van uw wensen. Alsof je je belangrijkste concentratie wilt houden om het koppelingsprofiel van de concurrenten dan goed in de gaten te houden Majestueus is een geweldig hulpmiddel om te proberen omdat ze een enorme index hebben en dus een diepgaande analyse bieden.

Voor een alles-in-één oplossing, SEO PowerSuite is een goede keuze. Hun rank tracker-tool werkt met de samenwerking van 16 verschillende tools. Hun SEO SpyGlass is een fantastische tool met zoveel statistieken, terwijl de site-auditor nuttige informatie kan verschaffen voor on-page SEO. Maar hun prijzen zijn torenhoog, wat voor de meeste klanten een grote dealbreaker kan zijn.

Misschien lees je ook graag:

 • Beste plagiaatcontrole voor het produceren van unieke inhoud
 • Sterk aanbevolen en beste SSD-hostingservices

Dus wat is het beste dat alle cruciale factoren dekt en een handige SEO-tool blijkt te zijn?

Hiervoor raden we je aan om voor te gaan SEMrush vanwege hun multifunctionele tools. U kunt de bewegingen van uw concurrent bespioneren, een lange lijst met mogelijke concurrenten krijgen, moeilijkheidsgraad van zoekwoorden & tracking, planning Display & Videoadvertenties en ondersteuning voor meer dan 100 locaties. Bovendien bieden ze concurrerende prijzen en een gratis proefaccount van 14 dagen.

Dit zijn dus suggesties. Voel je vrij om te delen wat voor jou het beste ahrefs-alternatief is. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map